עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OnlyOne,

היי אני חדש ואני מחפש גוף קירור טוב לceleron 3.06 775 עד 150 בקשר AC FREEZER 7 אין אצל היבואן ככה שהחנות שנימאת קרוב אליי אין לה במלאי וחנויות שעדיין יש להם במלאי הם רחוקות והזמנה דרך האינטרנט זו בעיה ועוד שאלה כדאי לנסות לגרד עוד 50 שקל וליקנות את ה Zalman 9500 LED כי אני משיג אותו ב200 באריזת BLUK כלומר רק החיבורים והקירור ואני מחפש להגיע לאוברקלוק לכיוון ה3.6/3.4

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by israelnba,

מדובר על המפרט שמופיע בצד ימין. כרגע אני בOC של 3.4GHz עם מתח ביוס של 1.3875 כאשר הטמפ' במאמץ חוצות את ה60 מעלות. אני מעוניין לסחוט מהמעבד עוד. הבעייה היא שאני כבר נמצא בטמפ' מאוד גבוהות. כרגע יש מאוורר בקדמת המארז שמכניס אויר. מאוורר בודד על הTRUE120 ומאחורי הקירור יש מאוורר אחורי שמוציא את האויר. בשביל להמשיך את הOC אני אצטרך להוריד משמעותית את הטמפ', לכן חשבתי להוסיף מאווררים. אני אוכל להוסיף מאוורר על הTRUE120 ועוד איזה מאוורר איפשהו על אחת דפנות המארז. השאלה היא האם זה שווה את המאמץ הכספי והפיסי, האם שני המאווררים יכולים לגרום לשיפור ניכר בטמפ'?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by Kriz,

אז ככה, בבעלותי מסך LCD 20*2 , כמה TUTORIALS והרבה חוטים , לאחר שריפת 4 מסכונים כאלה בהסתמך אל אותם TUTORIALS החלטתי לומר נואש , האם ישנו כאן צדיק בסדום אשר בבעלותו מסכון LCD אשר את החיווט שלו הוא הכין על פי TUTORIAL כלשהו , הנני מבקש עזרה -את הלינק או את סדר החיווט (אצלי זה 8*2 , החיבורים על הPSB) *אנשים שלא ניסו חיבור הנ"ל מתבקשים לא לענות\לא לכוון אותי לנושאים אשר נפתחו כאן בעבר , כיוון שעברתי על כל אחד אפשרי , רק אנשים בעלי ניסיון מתסקשים לענות , תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Rivking134,

אני וחבר שלי לקחנו GigaByte 7900GT של החבר שלי (NightShadow באתר) וחבר שלי הרכיב עליו Zalman VF700 Alcu (קירור מעולה) והתחלנו באוברקלוק ואמרנו בהתחלה יהיה יפה אם רק נגיע לביצועיו של ה-7950GT כאשר הקלוקים המקוריים של ה-7900GT הם 660@450 ושל ה7950GT הם: 700@550 הכל היה טוב סה"ב אחרי הOC הזה היה שינוי של 4-6 מעלות ואחרי זה ראינו שהולך חלק והמשכנו הכל בעזרת ה-ATI tool ובדקנו ארטיפקטים והכל היה סבבה אין בעיות המשכנו בOC והגענו ל-800@590 למי שלא הבין הגענו לממורי קלוק של ה-7900GTX!! :smile1: (הקלוקים המקוריים של ה-GTX הם 800@650) ובעצם המטרה הבאה שלנו היא להגיע ל-7900GTX בביצועיו... שיפורים מ-OC: NFS carbon 5-8 FPS 3Dmark06@stock 1280*1024 score: 4200 3Dmark06@590/880 1…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  5. אני עומד לקנות השבוע את המארז Cm690 המדובר, לאחר סקירות רבות. ה3 מאווררים שבאים איתו הבנתי שהם לא הכי שקטים. כרגע יש לי מאורר של AC120MM ועוד אחד AC80MM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=5060 המארז יכלול 4 כוננים קשיחים את הכרטיס מסך HD2900PRO ואת הקרור BigTyphoon (לא VX) ד''א, אני צריך המלצה גם למאוורר חלופי יעיל ושקט יותר מהמאוורר שעל הBigTyphhon. תןדה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by yakir1111,

היום עשיתי אוברקלוק למעבד,זיכרון,וכרטיס מסך ולמהירות של PCIE המפרט: ATHLON 64 3200 AM2 K9NGM kingston 667MHZ 512*2 =1G palit geforce 7300GT sonic 256MB ddr3 התוצאות מעבד: לפני 2000MHZ אחרי 2400MHZ bus speed 240MHZ HT LINK 1190 MHZ זיכרון: 667MHZ אחרי 800MHZ כרטיס מסך מהירות ליבה 500MHZ אחרי 600MHZ מהירות זיכרון כרטיס מסך 500MHZ אחרי 600MHZ איך יצא בסדר? עשיתי את זה עם התוכנה של NVIDA בשם NTUNE התוכנה עושה אוברקלוק יש אפשרות לעשות אוטומטי ויש ידני והיא עושה גם למעבד כי ביוס אין לי אופציות לאוברקלוק. זה נחשב לבסדר?המערכת יציבה..

7. Started by liav12,

היי, ראיתי המון פעמים את המאווררים האלו ברשת (מפלצתיים, אם כבר מדברים), איפה ניתן להשיג אותם בארץ? ובמקומות אמינים? המחיר שלהם שפוי?? תודה!

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by MDK,

שלום לכם! אני מתכנן לקנות p4 ואולי בעוד שנה\שנה וחצי לעשות לו אוברקלוקינג. אזהרה: אני לא בקיא בתחום, למעשה אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג, ולכן אל תצפו שאני יבין הסברים מפוצצים במונחים! עכשיו יש לי מס' שאלות: 1)האם o\c הוא דבר מסובך ללמידה ולביצוע או דבר שכל גיימר\משתמש ביתי יכול ללמוד מהר ולהצליח בו? (אני מניח שלא כל אחד יכול אחרת כולם היו עושים זאת מן הסתם...) 2)האם אוברקלוקינג למעבד מתבצע פיזית או דרך תוכנה ו\או דרייברים? איך הוא בעצם מתבצע? 3)האם מאבדים את האחריות לאחר שמבצעים אוברקלוקינג? אם כן, אז מה המהירות שמותר להגיע אליה? 4)האם אוכל להסתפק במארז מידי ג'נריק עם 2 מאווררים או שאהיה חייב לקנות מארז יקר ואיכותי? 5)האם אוכל לעשות אוברקלוקינג טוב (נגיד מ-1.…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  9. אני עשיתי oc והיגעתי ל340 הכל היה בסדר יציב ומעולה העלתי ל345 היו מסכים כחולים אז הורדתי ל344 ועדיין לא היה בסדר ככ עד שהגעתי ל341 אחרי הריסט המחשב נידלק אבל לא עשה post כאילו המסך לא הראה כלום שום דבר לא עבד עשיתי איפוס לביוס והוא חזר לעבוד למה זה קרה זכרון 1גיגה 667 כל הטמפ לא עברו את ה40 מה יכול להגביל אותי כאן? אולי זה קשור הביוס לא מעודכן אז אין לי שליטה על המתח של המעבד והיחס של הזכרונות

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by oren99,

יש לי סטנדרט אחד דוחף מקדימה של 120 ממ אחד מאחורה מוציא של 80 ממ. יש לי בבית שני מאווררים קטנים (אני חושב 40 ממ). חשבתי להוסיף אותם על הדלת מצד שמאל. האם זה בכלל יועיל? קראתי פעם שצריך איזשהו איזון בין הכנסת האוויר להוצאה אבל אני לא יודע כמה זה חשוב.

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  11. שלםו לוכולם, בשל לחץ כתבתי ת ההודעה הוז במהירות, מקווה שתבינו את כולה. תוך כדי כתיבת נושאים בפורומים השונים כאן ותוך כדי חיפוש אחר הגורם המכריע לאיטיות המחשב שלי מצאתי שהטמפרטורה של המעבד שלי גבוהה מהרגיל. משום מה, לפני זמן לא קצר הרחתי ריח של אש יוצא לי מהמחשב. היום, כול פעם שאני פותח את המחשב יש ריח של כאילו נשרף לי החדר. בהתחלה, חשבתי שזה בגלל שהמארז דפוק או לא יודע מה.. היום שאני מנסה לחשוב זה נשמע מפחיד. פתחתי את הEVEREST והוא הציג לי שהמעבד שלי על 59 מעלות (Amd Athlon 64) הנה הניתוח של אוורסט: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type …

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by Night,

מה האפשרויות שלי לעשות לו OC ? מה השיפור האפשרי כאן? כמה זה יעלה?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by יק,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by רועי שלום,

שלום, מוכר בחנות מחשבים הסביר לי משהו מוזר שיכול להיות שהגוף קירור הנ"ל לא יתאים לכרטיס המסך שלי מסוג geforce fx 5500 במקרה ואין לו ברידג'. לינק לגוף קרור: http://www.terracom.co.il/Product.asp?Pid=VNF100&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=287 האם יש הגיון בדבריו? ד"א כמובן במפרט של המוצר מופיע שהוא מתאים לכרטיס מסך שלי. בתודה, רועי.

15. Started by Adir207,

אני מתלבט בין אחד משני הקירורים הבאים: Xigmatek HDT-S1283V Dark Knight HDT CPU Cooler לבין: Scythe Mugen 2 CPU Cooler וזה המפרט שלי: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1397 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L₪418 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ₪561 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL ₪920 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ₪474 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by ofir667,

שלום, רציתי איך המאוורר המקורי של intel שבא עם i7 2600k? איך הוא לעומת scyth mugen 2 או scyth mugen 3?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. שלום לכולם ...לפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך חדש twintech 9600 GT הבעיה היא שכל כמה דקות פתאום בלי סיבה (גם במצב מנוחה) המאורר של הכרטיס מתחיל להסתובב ב- 100% ועושה רעש נורא נסיתי בכל דרך אפשרית לשלוט בזה אך ללא הצלחה (rivatune ,EVGA Precision) לאחר קריאה בפורם פה הבנתי שם המאורר מחובר לכרטיס ע"י 2 חוטים בלבד אז אי אפשר לשלוט בזה...ולצערי המצב אצלי הוא כזה. האם זה נכון ....האם אין לי שום דרך לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך ??? תודה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by Andrew_v,

כתבה http://www.dugu9tweaks.net/guides/a64oc/index.html ותוכנה שמתאימה לרוב המחשבים של היום AMD/Intel http://www.cpuid.com/clockgen.php תהנו

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. נו אז כמה אתה מוכן להשקיע בשביל המארז למודינג? שיהיה יפה סתם או שפצצה תשב לך על המדף! ;)

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Hitman_47,

אני לא יודע מזה אבל אני חושב שזה משהו לקירור

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by drumtroll85,

עשיתי O/C למעבד שלי ל-3.06GHZ (עם העלאת מתח קטנה), ועכשיו הוא מגיע ל-70 מעלות במאמץ, לפחות לפי SPEEDFAN... אז הורדתי לו את המהירות לבינתיים ואני מתכנן לעשות שידרוג קירור למחשב שלי. רציתי לדעת כקשר לHARDCANO II - האם אני באמת צריך אותו, כשיש תוכנות לבדיקת טמפרטורות, או שאפשר לוותר עליו. כמו כן, אני אשמח לדעת כמה יעלה הGIANT II כשהוא יגיע לארץ והאם הוא מתאים לATI RADEON 9500 PRO. בינתיים חשבתי לקנות את המוצרים האלה (כרגע יש לי רק מאוורר 120MM מוציא אוויר): 120x25 - Ball Berring - 87CFM - 38dBA 55.56 Thermaltake P4 Spark 7 Highest Performance Cooler 138.90 Nanotherm BLUE II 32.43 סך הכל לתשלום: 226.87 ש"ח אם יש משהו שאני יכול להוסיף (לא מצאתי היטסינקים לזכרונות …

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by Eliya,

למישהו יש המלצה בשביל OC בינוני??

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. מדובר במחשב שלי אבא שלי שגם ככה לא נעשה בו מי יודע מה שימוש אבל שכן נעשה המאורר 40 מ"מ שיש לו במארז עושה רעש של טרקטור... בתכלס נראה לי שהמחשב הזה יכול לחיות גם בלי מאורר מאחורה אבל שיהיה נשקיע את הכמה עשרות שקלים בשביל טיפה רוח במארז :-) קיצר אני מעוניין בהשקעה מינימלית אבל אם אני כבר קונה שיהיה שקט.. מה לקנות 40 מ"מ או 80 מ"מ? אפשר המלצה לאיזה אחד מRSM כי זה כאן קרוב אליי לבית. דרך אגב אני צריך אותו עם חיבור 3 פינים כזה. תודה..

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by 14renegade,

אני צריך המלצה למאוררים, המעבד שלי מגיע ל54 מעלות במנוחה ולמקסימום של 69 מעלות במאמץ. אני צריך מאורר למעבד, ומאורר למארז שיכניס אוויר. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  25. רציתי לדעת אם הבקר הנ"ל (NXP - 301) מגיע עם מתאמים של 4PIN ל- 3PIN או אם הם בכלל מגיעים עם כבל כלשהוא... זה דחוף לי להיום בכמה שעות הקרובות אני מזמין אז בבקשה תענו לי.. :-\ תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים