עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היה לי 3 וחצי שנים מחשב - פנטין 3 733 - ורק בשנה האחרונה הוא היה על אובר קלוק ל 855 עכשיו יש לי סלרון 800 אם 320 SDRAM לוח של ASUS - CUSI-M מעלות (ללא OC): IDLE: 24 FULL LOAD: 29 (קקקקקקררררררר אני גר בירושלים - וזה לא מאוורר מיוחד 80 ס"מ של אינטל ב 3000 RPM) עכשיו בביוס אין לי אפשרות להעלות את הבאס - הוא רק על 100 משום מה. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by ccc,

1. יש לי סינקון קטן לגשר הצפוני, איך אני מדביק אותו שם? יש חור? 2. סינקים לכרטיס מסך (זכרונות) איך מדביקים בלי לפגוע באחריות (שניתן להוציא בלי סימן) דבר טרמי לא בא בחשבון.

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Andrew_v,

אז ככה יש לי IC7 והחיישן CPU שלו מזייף (אני לא יודע מה הטמפ' שלי :-\ :'( ) אז חשבתי להביא חיישן חיצוני.... אבל אם הוא מזייף גם אז אני צריך לעשות בחירה או חיישן או קירור משהו משהו מה עידף דרך אגב הטמפ שאני רואה זה ביוס 55-50 ובFANeq זה על 40-45 (משהו כמו 10-12 מעלות הפרש וגם עידכון ביוס לא עזר) תודה

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שלום, כבר כשנה המחשב לי רץ על החלקים הבאים: בלוק : DD MC-TDX משאבה: DD CPX1 רדיאטור: BLACK ICE PRO למאורר 120 בודד ומיכל שאני לא זוכר של מי: (כל המערכת היא עם צנרת 1/2") לפני שבוע החלטתי להשתדרג והזמנתי: בלוק נוסף לכרטיס מסך: D-tek Fusion V2 GPU משאבה: Swiftech MCP655 12 VDC Pump ורדיאטור:Black Ice® GT Stealth 240 Highest Performance Radiator הרדיאטור והמשאבה הישנה יעברו לפרוייקט קירור המים של הXBOX שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345377.0

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by ezx,

הרצתי תבדיקה ותוך כדי שיחקתי אם כול מיני דברים ואז זה הפפסיק וקיבלתי שגיאה אבל הווינדוס שלי לא נפל המשיך לעבוד מה אפשר לעשות אם יש שגיאות תוספת מתח תעזור אני על באס 217 מכפלה 10 זכרונות 433 amd2800 to 3200 .2.34

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, אולי זה ישמע קצת ניובי, אבל מהו אתר הבית של Tt, לא מצאתי... תודה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by chenz,

שלום לכולם .... תראו שמעתי שאפשר להחליף ביוס לכרטיס מסך שלי וכך להפוך אותו ל-5900 אולטרה ת הסתכלתי באתר guru3d חיפשתי בפורומים ומצאתי ביוס מושלם של לידק שעובד על 450 \ 850 ליבה \ זכרון [המהירויות שלי עכשיו הן 405 \ 715 ] יש לי אותו הורדתי אותו רק רציתי לדעת איך אני מפעיל אותו ושיעבוד כמו שצריך בבקשה צריך עזרה ... בקיצור איך אני עושה flash לביוס של הכרטיס מסך ?!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by Ran B,

חבר'ה מה קורה פה?! אני סתם שמתי סקריפטים, שחקתי עם הסקריפטים, הוספתי מסכים חדשים שיציגו דברים חדשים, לא משהו חריג.., פתאום אני לוחץ OK זה רושם לי שחסר הדריבר i/o אבל עדיין הוא מציג את מה שעשית באותו רגע! אחד כך הוא זורק הודעות שגיאה של "is not integer value משהו כזה.., והגרשיים (") זה לא ציטוט, זה מש שרשום בהודעת ארור.., אחר כך סגרתי את התוכנה.., הפעלתי אותה מחדש, ואז התוכנה החליטה להתשגע עד הסוף! זרקה 2000000 ארורים בשורות, שזה יורד למטה כזה, ורושם הודעת ארור כמו שרשמתי לכם ועוד אחת מסוג שונה, והוא זורק אלפים כאלה, והרמקולים מתחרפנים מהקולות של ההודעות ארור! אז סגרתי את התוכנה, עשיתי ריסט בתקווה שמשהו יתוקן שם.., לא קרה כלום, לצערי מחקתי את התוכנה והתקנתי מחדש…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אז ככה אחרי ניסיון של הרכבה לא מוצלחת ירדה המשחה אז חשבתי אם אני הולך למוכר שירכיב את הקרור אז שישים את המשחה mx2 מה אתם אומרים?או שכדאי להשאיר? וגם בדפנות של הקרור איפה שמבריגים את הברגים יש כמו מדבקות כאלה אחת נעלמה לי יש משפיע על משו?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by nirko,

קניתי את ה - alx-800 ורציתי לדעת בשביל מה המדבקה הקטנה? (פד טרמי..?) קיבלתי גם גריז טרמי איתו... המדבקה במקום הגריז או ביחד..?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  12. לפי המדריך באינטרנט בATITOOLS כתוב לי שאני יכול.. אבל במקום אחר ראיתי שמסוכן לפתוח צינורות לליבה כמו שלי.. ומהם הסיכונים והאם אני יכול לפתור אותם? והאם 1500 נקודות ב3DMARK היא תוצאה טובה בשבילי: מעבד- INTEL PENTIUM 4 3GHZ זיכרון- 1GB כ. מסך- X800GTO

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. מערכת 1. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm מערכת 2. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm לפי מה שראיתי שכתוב אין הרבה שוני בנינהם אז למה יש הפרשי מחיר כאילה?

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  14. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל הגדרה אומרת בביוס ואיך אני יכול להתקדם בOC שלי. (אני די חדש בOC) האם הלוח מגביל אותי בצורה כלשהי? האם יהיה שיפור עם לוח שתומך DDR3? מעבד: 720BE 3X קירור: מיוגן 2 לוח: גיגבייט GAMA770UD3 REV2 זכרון: 4גיגה OCZ 800 DDR2 הגעתי ל3.7 יציב. טמפרטורה במנוחה:34 במאמץ:56 (OCCT) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. היי רציתי לדעת מהו מאורר ה-80 מ"מ עם יכולת העברת אוויר הטובה ביותר היום?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. יש לי מחשב בן שנתיים מעבד מהירות 2.80 , ולוח אם דגם 8945 של גיגהבייט, לפני שבועעים החלפתי ספק לספק של ezcool p-1000 500W וביצעתי ניקוי ותיחזוק מקיף למחשב, ניקיתי אבק בכל פינה החלפתי משחה טרמית בין המעבד לצלעות קירור, שימנתי את כל המאוורירים, ובכל זאת הטמפ' במחשב נעה במצב מנוחה מ50 למצב עבוד היא מגיע ל70 מעלות, ניסיתי להוסיף מאוררים, בדלת של המחשב שמתי 2 מאוררים 1 שמוציא אויר ואחד שמכניס, בתקרה של המארז קדחתי חורים ושמתי מאוורר שמכניס אוויר, כל המאווררים הם 8 ממ המאורר של המעבד 12 ממ הטמפ לא משתנה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מדוע, אני מתכנן לשים 3 מאווררים (8 ממ כל אחד) בחלק העליון של הדלת שיוציאו אוויר ו3 (8 ממ כל אחד) בחלק התחתון שיכניסו אויר (ובתקרה לקדוח חור עם …

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by MishaK,

בחיפושים קלים בגוגל נפל ברשתי הדף הבא... אתר איטלקי נחמד אסף לנו את המספרים המוטבעים על הליבות של המעבדי ה-P4 החדשים יחד עם ה-C1 Stepping אשר כולם מתים ומתפללים לקבל.... לרשימה המקורית

18. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משני המערכות קירור הללו הייתם מעדיפים מבחינת רעש\איכות קירור? לThermalright MST-9775LE CPU Cooler יש יתרון שהמאוורר מוריד אוויר למטה ולא לצד לכן הוא מקרר עוד חלקים על הלוח אם. ה AC 7 הוא אהוב הפורום...(-: אשמח לדעת מה דעתכם על ההשוואה בינהם? (המחיר שלהם כמעט זהה).

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by PuMbA,

מה זה OC ? ואיך התוכנה ספיד פאן speed fan בודקת טמפרטורה ?!?! מה יש חיישנים במחשב לא הבנתי ?!?!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by Night,

מה האפשרויות שלי לעשות לו OC ? מה השיפור האפשרי כאן? כמה זה יעלה?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  21. יש לי מחשב: פנטיום 4 עם 128 MB RDARAM, חלונות אקס פי וGEFORCE 4 TI4600 כמובן. מהירות הזיכרון היא 650MGH והליבה 350 אם אני לא טועה. אני יודע שבעיקרון צריך לנסות וליראות עד מתי המחשב מפסיק להיות יציב ואז להוריד קצת. אבל השאלה שלי היא אם מישהו יודע עד כמה או כמה ממולץ לעשות אובר קלוק לכטיס הזה? הוא פשוט מארה"ב וכבר הוא התקלקל פעם אחת (בלי קשר לאוברקלוק) וזה היה סיפור להחזיר אותו אז מי שיודע שבבקשה יגיד לי.... בתודה MOOMOO

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by laviko1,

איפה כדאי למקם את המאוורר הימני, איפה שהוא עכשיו זה טוב?? (זה מאוורר פשוט לא ממש חזק) תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by Adir207,

אני מתלבט בין אחד משני הקירורים הבאים: Xigmatek HDT-S1283V Dark Knight HDT CPU Cooler לבין: Scythe Mugen 2 CPU Cooler וזה המפרט שלי: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1397 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L₪418 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ₪561 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL ₪920 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ₪474 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - …

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by YairZ,

ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Andrew_v,

כתבה http://www.dugu9tweaks.net/guides/a64oc/index.html ותוכנה שמתאימה לרוב המחשבים של היום AMD/Intel http://www.cpuid.com/clockgen.php תהנו

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים