אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) ואני מעוניין לעשות OC לראות עד כמה הוא מגיע לי :jump: אז ככה... אני לא כל כך מבין בדברים האלה אז אולי יש פה אנשים שמוכנים לעזור לי? צעד צעד... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היום כשהשתמשתי בתוכנה הנ''ל הפיירוול הודיעה לי שהתוכנה יוצרת קשר עם האינטרנט ויכולה להוות סיכון למחשב שלי... (אגב הורדתי מהאתר הרשמי) דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בדיוק הזמנתי את החלקים האלה למערכת קירור מים, האם המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה? קניתי בלוק רק למעבד, השאלה היא, האם המערכת תיהיה מספיק חזקה בישביל גם הכרטיס מסך, ואם כן, איזה בלוק מומלץ ל BFG GEFORCE 7800GTX. Swiftech CoolSleeves 500 Black Ice Xtreme II Dual 120mm Radiator Breeze Miniature Hose Clamp 7/16 in. to 25/32 in. Panaflo 120x38mm Ultra High Speed X2 Tygon 1/2in. ID 5/8in. OD Ultra Soft Vinyl Tubing Swiftech MCP655 12v DC Pump MCRES-525 Reservoir STORM Extreme Performance Universal CPU water-block HydrX Coolant Fitting: Flush or Fill T assembly for 1/2in. OD lines Fitting: 1/2in. barb to 3/8in. NPT - Part # A6-8 (set of 2) שאלה נוספת, זאת…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם מישהו ראה או שמע על חברה שמייצרת קירור כזה למעבד או שבינתיים זה בגדר home made?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היום קניתי את ה TUNIQ TOWER הוא לידי ואני מת כבר להרכיב אותו השאלה שלי היא כזאת יש לי סוקט 939 קיבלתי עים הקירור שתי פלטות האמורים להיתלבש מאחורי הלוח אם , אכשיו בחוברת שקיבלתי עים הקירור וגם באתר שלהם רשום שפלטה אחת היא ל775 ופלטה שניה לp4 מה אני אמור להבין מיזה שלamd מרכיבים את הקירור בלי פלטת תמיכה או שאים ? ביגלל זה עדין לא הרכבתי אותו . בבקשה אים מישהו יודע איך מרכיבים ובא לו לעזור לי אז באמת תודה ועוד משהו קיבלתי איתו גם מישחה כמה בידיוק אני צריך לימרוח ? תודה לכל העוזרים ;)
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Core i7 920, מקורר על ידי הTrue 120 Ultra החדש שבא עם המאורר... המאורר שבא איתו מתחבר ללוח בשלושה פינים, ורץ במהירות של 1700RPM... האם ניתן לשלוט בו והלגביר את הקצב (אם כן, עם איזו תוכנה) או צריך להחליף במאורר שמתחבר ב4 פינים? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
-
מדובר על המפרט שמופיע בצד ימין. כרגע אני בOC של 3.4GHz עם מתח ביוס של 1.3875 כאשר הטמפ' במאמץ חוצות את ה60 מעלות. אני מעוניין לסחוט מהמעבד עוד. הבעייה היא שאני כבר נמצא בטמפ' מאוד גבוהות. כרגע יש מאוורר בקדמת המארז שמכניס אויר. מאוורר בודד על הTRUE120 ומאחורי הקירור יש מאוורר אחורי שמוציא את האויר. בשביל להמשיך את הOC אני אצטרך להוריד משמעותית את הטמפ', לכן חשבתי להוסיף מאווררים. אני אוכל להוסיף מאוורר על הTRUE120 ועוד איזה מאוורר איפשהו על אחת דפנות המארז. השאלה היא האם זה שווה את המאמץ הכספי והפיסי, האם שני המאווררים יכולים לגרום לשיפור ניכר בטמפ'?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הם קוראים לו ה-HardCano 8 אני חייב להודות שהוא נורא כוסון http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano8vr.htm
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אם אפשרות ל OC בעתיד* (שונה) מה כדאי לקנות ואיך הזלמן הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005 תקציב עד 500שח שלא יהיה גדול מידי מעבד E6600 סוקט 775 תודה ניר
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי בכותרת - אין לי ידע כלל בOC אבל המערכת שקניתי מיועדת לזה בעיקר. אני מאוד רוצה שהמעבד יעבוד על 4GHZ וראיתי שהרבה עשו את זה עם מערכת דומה ואפילו פחות טובה מפרט: Core i5 Tray + Noctoua NH-U12P SE2 GA-P55A-UD3 Seagate 500GB G.skill 2048X2 1333MHZ CL9 (1.5V HD4850 DDR3 512MB Enermax modu82+ 625W NZXT Zero2 החנות עשו לי OC ל3.3 אני מעוניין 4GHZ כמו שאמרתי... השאלה שלי זה אם זאת תיהיה בעיה בשבילי לעשות את הOC? אני מסכן את המערכת \ אחריות? ראיתי את המדריך לOC של האתר האם להשתמש בו או שיש משהו יותר עדכני ממנו \ יותר טוב ממנו? המלצות למתחים סיכונים וכו'? ד"א בלי קשר הקירור (Noctua se2) עצום בגודל שלו, לא דמיינתי את זה ככה. תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי 180 שקל ........ בצד והחלטתי שאני יקדיש הכל למודינג עכשיו בקטע של איורר מארז יש לי כמה מאוורים של 80 חשבתי אולי לעשים איזה גוף קירור טוב שיתן לי ביצועים טובים המערכת שלי היא P.4 2.4 B 533 MHZ הטמפרטורה לא במאמץ היא 45-42 במאמץ אין לי מושג טוב אז מה כדי לי לקנות ? טוב קבלו את המחשב שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album91 תיצעו לי מה שווה לעשות לעשים קטודה ירוקה הוא ? גוף קירור הוא תלוי רק שיכנס בתקציב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במצב מנוחה החום של הכרטיס מסך שלי הוא 60 ובמצב פעיל כגון משחק COD4 וכדומה הוא מגיע לי ל90 ולפעמים 100! אני אם המאוורר שהגיע עם הכרטיס Redaon x1950 Series ומה דעתכם האם כדי לי לקנות מאוורר חדש לכרטיס? חשבתי על Accelero X2 האם יש אחד שנמכר בארץ והוא יותר טוב? תודה רבה לעוזרים! בזכותכם אני אוכל לשחק בראש שקט ^^
-
- 14 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קודם כל, הרשו לי לציין שעברתי על הקישורים בסטיקי, אבל הם רק בלבלו אותי יותר :\ ולעניינו - מאורר 120 אחורי בCompucase 6A19 שווק משום מה, ואשמח להמלצה על מאורר 120 כמה שיותר שקט - ברמתו של המאורר הסטנדרטי, עדיף מזיגזאג, אך לא חובה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד 1) המעבד שלי נכון לעכשיו ב3674 טמפ במנוחה ומאמץ בתמונה למטה (אגב זאת התוכנה שאני צריך לבדוק איתה טמפ?) אחרי לילה בORTHOS סיים ללא בעיות זה אומר שהמערכת יציבה? 2) המתח הוא 1.36 זה בסדר או גבוה מדי? 3) הכרטיס מסך שלי ב 763/1840/975 והוא מגיע ל67 מעלות בעבודה....זה תקין? 4) הלוח אם שלי נא בין 47-51 מעלות ASUS P5K זה בסדר? 5) תוצאה ב 3DMARK 13622 המשחקים החדשים יעבדו על המערכת שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה קורה חברה, אני קצת בדילמה, התעסקתי עם המחשב שלי עד מוות והגעתי לתוצאות לא רעות בכלל, ההתלבטות שלי היא האם להחליף לוח אם על מנת שאני אוכל לעלות את המתח למעבד, מכיוון שכרגע אני מוגבל לעד בערך 1.53 ... נראה לכם שאני אוכל לעלות עוד איזה 200 עם 1.65? טמפרטורות הם לא כל כך בעיה מכיוון שאני כרגע עם כל המאררים על שקט לגמרי... אז יש לי עוד לאן לרדת... עם אני אצליח למכור את הלוח שלי אני מתכוון לעבור ל Dfi expert חוצמזה, יש לי משאבה של גיגהבייט שהיא 400 ליטר לשעה, אמורה להיות בעיה להוסיף למערכת עוד גוף קירור לכרטיס מסך? ועם כן, מה אתם ממליצים? לא משהו מוגזם... וגם איזה ram heatsinks
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם למישו יש את הכרטיס Sapphire HD4870 1GB הגירסא השחורה שיש לה קירור כמו של ה TOXIC ... רציתי לדעת אם מישו עשה לו OC ואם כן עד כמה הוא הגיע ? אני עכשיו ב OC של 780 1020 האם יש טעם להמשיך עוד ? קיבלתי ב 3DMARK 13278 נקודות + כל המבחנים על רזולוציה של 1920X1200
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם מישהו כבר הספיק להתנסות במודלים האלה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מעוניין לשפר את קירור המעבד במחשב השולחני שלי . איזה קירור יתאים לתושבת בלוח האם אצלי. מצורפת תמונה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כתבה http://www.dugu9tweaks.net/guides/a64oc/index.html ותוכנה שמתאימה לרוב המחשבים של היום AMD/Intel http://www.cpuid.com/clockgen.php תהנו
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי אנשים, לפני חצי שנה קניתי מחשב חדש בעל מעבד כפול ליבה. לאחרונה, הטמפ' של כל אחת מהליבות בזמן מנוחה מגיעה ל- 43 מעלות. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוכחי שיש ברשותי ( COOLER MASTER LGA775 CM775 ) לגוף קירור איכותי שיקרר יותר טוב את המעבד והליבות. אשמח לשמוע את המלצתכם לגוף קירור איכותי. המפרט של המחשב שלי: מעבד: INTEL DUAL CORE E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 זיכון :OCZ 1GB 800MHZ ספק: EZCOOLER 500W
-
- 14 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד I5 760 2.8Ghz כרטיס מסך ATI 4870 toxic רציתי לדעת מהי הטמפרטורה המקסימלית עבור כל אחד מהרכיבים הנ"ל. (בכדי שאוכל לעקוב לפני שיא הקיץ) כמו גם ברשותי לוח אם של גיגה ביט מדגם p55a-ud3 rev 1.0 בתוכנה CPUID מופיע לי TMPIN0 כאשר המעלות הן 41C מה מציין TMPIN0 טמפרטורה של איזה רכיב ? כמו כן אני מחפש המלצה לגבי מאוור למארז , דרגת שקט 7-8 (10 שקט ביותר ) אך עם זרימת אוויר טובה (מתכוון לקנות שניים ) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-