עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. באתר שלהם לא רשום שהוא מתאים לסוקט 1155

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by sheepyowl,

שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי, ואני לא יודע ממש איך לבנות פוסט פה, אז אני פשוט אגיע לעניין. אני צריך יחידת קירור למעבד q6600 (סוקט 775) בגלל שנראה שמה שיש לי כבר לא עובד (המעבד מגיע לטמפרטורה של 75 כשאין פעילות, ו-105 בעומס. אני לא מבין איך הוא לא קורס, אבל שיהיה) אני גם עושה אוברקלוק קטן יחסית (למהירות 3GHZ), אבל סביר להניח שעם קירור טוב אני אעשה קצת יותר. *עשיתי אנדרקלוק והורדתי מטח למעבד, וגם אני לא מעמיס עליו בכלל עד שאני משיג מערכת קירור חדשה. אז זהו, תודה לעוזרים! עריכה: מבחינת תקציב אני אשלם מה שצריך, אבל אני רוצה להישאר בטווח של קירור אוויר ולא מים או משהו כזה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל הגדרה אומרת בביוס ואיך אני יכול להתקדם בOC שלי. (אני די חדש בOC) האם הלוח מגביל אותי בצורה כלשהי? האם יהיה שיפור עם לוח שתומך DDR3? מעבד: 720BE 3X קירור: מיוגן 2 לוח: גיגבייט GAMA770UD3 REV2 זכרון: 4גיגה OCZ 800 DDR2 הגעתי ל3.7 יציב. טמפרטורה במנוחה:34 במאמץ:56 (OCCT) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by navk2,

ה PCI - E נעול על 100. הבאס על 266 והמחלק הוא 3 (הזיכרונות בתדר סטוק - 800). ה C1E וה ESET מכובים. והתדר של המעבד אם אני זוכר נכון על משהו כמו 1.2685. אם אני מעלה את הבעס ל 280 המחשב לא עולה ואם אני מעלה עוד קצת את המתח אז הוא עולה עם מסכים כחולים ובעיות... הגעת בערך למתח של 1.28 משם כבר חשבתי שזה מסוכן למשיך, לא ? הקטע הוא שאם אני מעלה אחרי 266 באס עם מחלק של 3 אני מעלה גם את התדר של הזיכרונות מעל הסטוק, אז אתם אומרים שגם להם צריך להרים מתח ? איך נקרא המתח של הזיכרונות בלוח שלי ?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  5. באיזה אופציה לבחור בשביל אוברקלוק? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !) אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך. הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב ב-1.65V/1.675V)

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by drumtroll85,

עשיתי O/C למעבד שלי ל-3.06GHZ (עם העלאת מתח קטנה), ועכשיו הוא מגיע ל-70 מעלות במאמץ, לפחות לפי SPEEDFAN... אז הורדתי לו את המהירות לבינתיים ואני מתכנן לעשות שידרוג קירור למחשב שלי. רציתי לדעת כקשר לHARDCANO II - האם אני באמת צריך אותו, כשיש תוכנות לבדיקת טמפרטורות, או שאפשר לוותר עליו. כמו כן, אני אשמח לדעת כמה יעלה הGIANT II כשהוא יגיע לארץ והאם הוא מתאים לATI RADEON 9500 PRO. בינתיים חשבתי לקנות את המוצרים האלה (כרגע יש לי רק מאוורר 120MM מוציא אוויר): 120x25 - Ball Berring - 87CFM - 38dBA 55.56 Thermaltake P4 Spark 7 Highest Performance Cooler 138.90 Nanotherm BLUE II 32.43 סך הכל לתשלום: 226.87 ש"ח אם יש משהו שאני יכול להוסיף (לא מצאתי היטסינקים לזכרונות …

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Kriz,

אז ככה, בבעלותי מסך LCD 20*2 , כמה TUTORIALS והרבה חוטים , לאחר שריפת 4 מסכונים כאלה בהסתמך אל אותם TUTORIALS החלטתי לומר נואש , האם ישנו כאן צדיק בסדום אשר בבעלותו מסכון LCD אשר את החיווט שלו הוא הכין על פי TUTORIAL כלשהו , הנני מבקש עזרה -את הלינק או את סדר החיווט (אצלי זה 8*2 , החיבורים על הPSB) *אנשים שלא ניסו חיבור הנ"ל מתבקשים לא לענות\לא לכוון אותי לנושאים אשר נפתחו כאן בעבר , כיוון שעברתי על כל אחד אפשרי , רק אנשים בעלי ניסיון מתסקשים לענות , תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. יש לי מעבד Athlon Xp1700 יש לי מאוור ראשי שהוא דיי בסדר ואפילו קיבלתי המלצה קשקניתי אותו אבל החום 55 מעלות!!! אני רוצה להגיע ל35-40 איזה מאורר מתאים אני צריך לקנות ??? וד.א יש לי לוח SiS K7S5A.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by poizen,

הי חברה ! איפה ניתן לקנות בארץ (אם בכלל) את הדגם הנל *ספציפית* ? מידע מאתר היצרן: http://www.enermax.com.tw/eg365ax-ve-fca.html סקירה על המוצר: http://www.viperlair.com/reviews/misc/enermax.htm הבנה כללית לגבי ACTIVE PFC או POWER FACTOR CORRECTION: http://www.vicr.com/support/apps-info/pdf/an1_active-pfc.pdf המוצר הקרוב ביותר שהצלחתי למצוא היה באתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=281_99&products_id=2022 שהוא מאוד דומה, אך אינו כולל את אופציית ה ACTIVE PFC. חיפשתי וחיפשתי באינטרנט, אך באתרים המעטים שניתן למצוא הנל אין משלוח לח"ול...

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by nitzanzb,

מחשב מובייל. לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה. ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר. נכון שזה יהיה מגניב?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by eranmor,

יש לי P4 עם מעבד 1.7GHz לוח אם של אינטל :-\ הייתי רוצה להחליף את הלוח אם ללוח טוב לOC מה ההמלצות שלכם?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  13. היי אני גר ליד תל אביב ורציתי לשאול איפה אני יכול לקנות צג LCD כפי שהשתמשו פה במדריך. ועוד שאלה אם יש לי צגד LCD רחב ממערכת הסטריו השינה שלי האם ניתן להשתמש בו? ועוד שאלה קטנה איך אני מחבר את הכל ליציאה הסריאלית ולא ליציאת המדפסת?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  14. http://www.2muchdesign.com/jdacura/ammo-case/ נראה נחמד, וזה לא סתם איזה מחשב עם מעבד קר שלא זז, הוא יחסית חזק, והמארז נראה ממש טוב בסוף (קצת מעצבן שאי אפשר לדלג לעמוד האחרון למי שאין כח לקרוא הכל), והוא עוד הולך לדחוף שם גם צורב DVD.. לא מצאתי שם איזכור למשקל, זה יכול להיות כבד ולא כל כך נוח להעברה.. בכל מקרה, מדהים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. אם כן איך ויש פה קובץ עים אפשרויות אם לא ליזה חלק מהכבל של הספק אני מחבר את הלד לצד האדום או לצד הצהוב? מה מהם 12Vומה 5V

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  16. יש לי מעבד 1.7GHz עם השקע (סוקט) 423 פין למעבד הפנטיום 4 וויליאמט (לא לצחוק בבקשה ) ויש עליו היטסינק ג'נרי של אינטל ועליו יש מאוורר קטן ועלוב מובנה שאינטל שמו על ההיטסינק הג'נרי שלהם. אני כבר הורדתי לאנשים היטסינקים מלא פעמים, אם זה בכרטיסי מסך וגם מעבדים ולא היו לי ממש בעיות, אבל ההיטסינק הג'נרי הזה של אינטל פשוט מסרב לרדת. משהוא שהיה לו נסיון עם כזה דבר יודע איך להוריד את הדבר הזה? אני פשוט לא רוצה לפעול בכוח אז רוצה לשמוע את העצות שלכם. בתודה ג'י,

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by On Fire,

שלום, כמה שאלות לי אליכם: 1. למה צריך להעלות את הVCORE? 2. מעבד Willamtte, עד כמה ואיך אני יכול להגיע איתו לביצועים גבוהים? 3. העלתי את הFSB ל111 ויותר מזה המחשב לא עולה, האם עליי להעלות את המתח? תודה!

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by Pop3Sail,

אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by KoM,

תיכננתי את זה על הסלרון אבל הנה בא הפנטיום 4 החדש שלי והפתיע אותי, והכל במקרה כי לא ממש תכננתי את זה... היום בבוקר הדלקתי תמחשב כרגיל והתחלתי לעבוד עליו, באמצע הייתי חייב לזוז והשארתי אותו דולק, חזרתי אחרי כשלוש שעות בערך והופתעתי לראות כי המעבד על 48 מעלות, גבוהה מאאאאאאאאאאאאאאאד, התחלתי לבדוק מה קרה עד שראיתי כי המאורר של הוולקנו 7+ החליט לקחת חופשה מפעילות. הקטע הוא שעד שבדקתי תטמפרטורה עבדתי על המחשב דקות ארוכות כולל הרצת שירים אינטרנט וכ"ו... המחשב היה יציב לחלוטין באוברקלוק של 800 מגה הרץ ועדיין לא עבר 48-49 מעלות בקירור פאסיבי מלא ! מעורר בי חשק לחשוב מה AX478 יעשה עם קירור פאסיבי... אגב למעבד בינתיים שלום. ;D

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by MDK,

שלום לכם! אני מתכנן לקנות p4 ואולי בעוד שנה\שנה וחצי לעשות לו אוברקלוקינג. אזהרה: אני לא בקיא בתחום, למעשה אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג, ולכן אל תצפו שאני יבין הסברים מפוצצים במונחים! עכשיו יש לי מס' שאלות: 1)האם o\c הוא דבר מסובך ללמידה ולביצוע או דבר שכל גיימר\משתמש ביתי יכול ללמוד מהר ולהצליח בו? (אני מניח שלא כל אחד יכול אחרת כולם היו עושים זאת מן הסתם...) 2)האם אוברקלוקינג למעבד מתבצע פיזית או דרך תוכנה ו\או דרייברים? איך הוא בעצם מתבצע? 3)האם מאבדים את האחריות לאחר שמבצעים אוברקלוקינג? אם כן, אז מה המהירות שמותר להגיע אליה? 4)האם אוכל להסתפק במארז מידי ג'נריק עם 2 מאווררים או שאהיה חייב לקנות מארז יקר ואיכותי? 5)האם אוכל לעשות אוברקלוקינג טוב (נגיד מ-1.…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by Jook,

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן: איזה מאווררים לקנות ? יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ? איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה... תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. מחר אני הולך לפאנדס לקחת את כול הציוד שהזמנתי..... והזמנתי קטודה כחולה כי אני יודע שהיא פצצה אבל אמרו לי שהכול מוכן חוץ מהקטודה שיש רק סגולה.... אז למי שיש כזאת אני מעוניין לשמוע חוות דעת... כי שמעתי שמישה קנה צהובה אמר שזה על הפנים ועוד לא שמעתי על סגולה אז בבקשה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by danieln9,

שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Hitman_47,

אני לא יודע מזה אבל אני חושב שזה משהו לקירור

• 8 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.