עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ויגביל/יקטין את ביצועיו ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  2. שלום ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv6820ej הוא ברשותי קרוב לשנה וחצי, לאחרונה התחילה תופעה שהמאוורר מרעיש בצורה חריגה כאשר אני פותח כמה תוכנות במקביל בד"כ במצב של מנוחה המאוורר שקט ולא שומעים אותו, ורק לאחר שאני פותח תוכנה הוא מתחיל להרעיש התקנתי את תוכנת EVEREST כדי למדוד את החום של המעבד, הוא נמצא בד"כ בסביבות 40 מעלות, אך כשאני פותח תוכנה כלשהי הוא קופץ ל 50-60 מעלות בד"כ הוא נשאר באותה טמפרטורה, ויורד רק אחרי שסוגרים את התוכנות עשיתי פורמט למחשב, ועדיין התופעה ממשיכה, ניסיתי לנקות את המאוורר אבל הגישה אליו די מוגבלת, מה גם שהתופעה לא מתרחשת כל הזמן, ולכן אני לא בטוח אם זה בגלל אבק או חסימה כלשהי על המאוורר מה עוד אפשר לעשות? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by amisha,

מה אתם אומרים על המשאבה מתוצרת DANGER DEN ? מה עדיף אותה את ה L30 או איזו חמודה של אנהיים ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

יש מערכת קירור שמקררת את הלוח אם ולא דרך קירור מים שלא עולה על 250 שקל?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Nastradamus,

אז ככה: חבר שלי סוף סוף הסכים לעשות אוברקלוק יש לו אינטל פ4 1.8A אני רוצה להעלות ת FBS ל 133 ובכך לעשות אוברקלוק חמוד אני מחפס תוכנות לבדיקת יציבות מערכת לאחר האוברקלוק יש המלצות ? וגם מאיפו אני מוריד אותם ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הייי... תראו, יש לי מחשב חדש, כמו שאתם רואים במפרט שלי בצד... רק תיקון - המעבד הוא 3500+ ולא 3200+ ... ועכשיו יש לי בעיה קטנה - במארז שלי יש סריקולציה מעולה, 7 מאוררים וחוטים מוסלבים, ועדיין הטמפ' של המעבד על 40 במנוחה, ובמשחקים קופצת לכיוון ה-55 ...! עם קירור סטוק, כי בסוף לא לקחתי את הביג טייפון =P ומכיוון שגם קניתי רכיבים טובים ל-OC, ואני מתכנן אחד גדול בקרוב - כדאי לי לקנות מערכת קירור מים? אני מדבר על הCorsair Micro HydroCool200 ב-1200¤... שווה? טובה? יש משו יותר טוב בתקציב של 1000¤ ? עם חריגה קטנה? תודה, אור.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן, על לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 860 אני רוצה להתקין קירור SCYTHE NINJA 2 REV.B, הוא יישב עליו טוב? הקירור הזה בסדר? יש המלצות לקירור אחר למעבד? הקירור הנ"ל שקט? יש אולי המלצות לקירור שקט ממנו? ואגב, הוא נכנס במארז ANTEC P183?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by mekaya,

יש לי נייד Asus k55v. נראה לי שהוא עולה לטמפרטורות דיי גבוהות, אני משחק SWTOR עליו חוץ מלימודים. בקיץ אני מניח שיהיה לו עוד יותר חם, אז חשבתי לקנות לו מתקן קירור שאני אוכל לשים את הנייד עליו. מחפש המלצות על משהו לא יותר מידי יקר, עושה את העבודה טוב וממש לא מעניין אותי רעש, אני גם ככה עם אזניות מצאתי את שני אלה : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22531621&af=2055 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6581 תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Ran21,

אהלן אני מעונין ליקנות קירור למעבד לטובת oc, המעבד שלי הוא i7 930 2.8 ghz אני מעונין לעשות oc בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך r9 290x בשביל למנוע צוואר בקבוק. עכשיו אני לא יודע לכמה ghz אני ימהיר עדיין אבל מתוכנן oc כבד. התקציב שלי הוא בסביבות ה 900 שקל עם אפשרות לחריגה לא מאסיבית. אני לא מבין בקירורים בכלל, אין לי מושג בזה בגלל זה אצטרך פירוט בהסברים בבקשה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by X - DreaM,

יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (יש מידע במפרט המחשב) אז בעיקרון נכנסים לביוס ומעלים לאט לאט מה שנקרא : CPU Front Side Bus Frequency ??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by בררר,

מישהוא מוכן להסביר את המושגים: FSB DRam Clock ratio Spd Dram frequency CPU ratio Spread spectrum CPU Vcore תודה לכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by avizipati,

יש לי כרטיס מסך ואני רוצה לבצע אוברקלוק עליו מישהוא יכול להסביר לי בפרטי איך לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  15. Started by swan,

לא הצלחתי להעלות את התמונות לשרת...אז יש קישור. לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי משהו מקורי...(אני מקווה) אז אני מחכה להערות תגובות וכו'. אלעד http://photos.walla.co.il/elad_fgjfj

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 9600 gt לאחורנה המאורר שלו התחיל לעשות רעש חזק..נסיתי לנקות אותו וזה לא עזר אני מחפש המלצה למאורר חדש ...הכי חשוב שיהיה שקט ...אני לא עושה oc אז הוא לא מתחמם יותר מידי ועד 100 ש"ח אם זה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by subarel,

E6300 על 2560MHZ Vcore - 1.29 קירור אוויר... טמפ 39 נח , 46 מאמץ.. 7600gt על 620 ו זכרונות על 1650... זה leadtek exteme זכרונות, כאן אני צריך עזרה.. הזיכרונות הם TWINMOS TWISTER 512X2MB 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL כרגע עובדים על 1:1 , במהירות 667 ובתיזמונים של 4-4-4-12..... ניסו ללמד אותי , גם בפורומים על יחסים ותיזמונים, לא הצלחתי להבין - וזה בסדר.. רק תגידו לי אם זה הגדרות מועילות? ובאופן כללי אם יש משהו לשפר? (אני יודע.. אני יכול להעלות מהירות מעבד... ככה טוב לי , טמפ' נורמלית ומהירות גבוה משל6600) בראל.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by yoxo,

קראתי מדריך איך לעשות OC למעבד ובאחת מהאופציות בלוח יש את האופציה Performance Enhance. הבנתי שבמידה ואני מתכוון לעשות OC אז צריך להגדיר אותה ל STANDARD , אצלי כברירת מחדל היא מופיעה TURBO. השאלה מה זה Performance Enhance ? מה תפקידו? ומדוע בOC צריך להגדירו כ STANDARD ולא טורבו כמו בברירת מחדל?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by Ido.K,

והאם זה באמת יעזור לי לשבור תבאס של 225?! תודה ענקית לעזורים.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by dad11223,

יש לי ראדאון x1650xt וכל פעם שאני מנסה לעשות לו OC דרך התוכנה rivatuner ‎ איך שלא קוראים לזה אז זה ישר קורס על ההתחלה בקושי מעלה 2 מגה ארץ וישר קורס המחשב כאילו שזה הגיע למקסימום יכולת ואותו דבר דרך התוכנה של הדרייברים של הכרטיס מסך שיש בה אפשרות דומה ל OC וגם שאני עושה ידנית כאילו אני מעלה לבד 10 מגה ארץ ואז נכנס למשחק אז ישר אחרי כמה שניות קורס המחשב ועוד משהוא זה לא בגלל הטמפ כי היא יציבה אפילו בעומס זה מגיע ל 80 אז למי שיש רעיונות או פתרונות אז תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by SEFi,

הבנתי שניתן להפריד את הדבק בהקפאה יש למישהוא עוד רעיון? ועם לא אז פשוט למקפי :-\

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש איזה תוכנה או משהו כזה? יש לי לוח אם של MSI שמבוסס על KT400 קוראים לו KT4V אם מישהו מכיר דרך להגיד לי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RunX,

שלום. מצטער על ההצפה האחרונה של הפורום בדרך לפתור את בעיית החום שלי. בכל אופן, רציתי לשאול כמה שאלות. בעקבות כמה הודעות וביקורות שקראתי על המע' קירור מים שרציתי לקנות אני מניח שאני לא יקנה, כי אני רוצה משהו עמיד, טוב, שעושה את העבודה כמו שצריך (ולא אכפת לי לגבי רעש). אז רציתי לשאול האם אני יכול להרכיב את המאוורר הזה של TT במקום המאוורר שעל המעבד שלי ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 וכמו כן רציתי לשאול איפה הצלעות האלה מתלבשות ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 כי יש לי צלעות קירור על המעבד, אבל פשוטות מאוד והם כאלה שבאות אם המעבד ככה שהם קטנות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by nicklezz,

חברה, קודם כל שלום לכולם אני דיי חדש פה (גיליתי את המקום היום) הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות מסך LCD בגודל 20X4... אפ אפשר כתובת וטלפון של החנות יהיה נהדר

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by R9547655G,

קבלו.... זה הפעם הראשונה שאני מחליף מישחה... אחלפת מישחה= פלאים ראיתי ירידה של כ 20 מעלות!!! אנשים!!!: תעשו למעבד שלכם תובה: תחליפו מישחה..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים