אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים בידי מעבד פרסקוט 3.2 שעליו מאוור מקורי של אינטל שמגיע ל4500 RPM במאמץ. תמליצו לי בבקשה על מאוור שקט וטוב (לא למטרת אובר קלוק) שקל להרכיב אותו (שלא צריך להוציא את הלוח אם כדי להרכיבו) ושהוא מכוון את המהירות שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורת המעבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המערכת הבאה : TITAN NIKITA, מערכת קירור מים למעבד ולכרטיס מסך. http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm מה שתפס אותי במערכת הזו זה שהיא פנימית ויושבת בשני מקומות של התקני 5.25. רציתי לדעת האם החברה הזו טובה במה שהם עושים ? האם המערכת ברמה טובה ? האם יש אלטרנטיבה אחרת למערכת פנימית שכזו ? או יותר טובה ממנה ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
חיברתי אותו במקום המאוורר המאוד מאוד מרעיש שהיה בלוח Dfi Lanparty מדובר על זלמן 47 עם משחה MX-1, שקצת נסחפתי איתה? תגידו לי אתם, עכשיו המחשב פתוח, אלו הטמפ' Temperatures Motherboard 49 °C (120 °F) CPU 32 °C (90 °F) North Bridge 59 °C (138 °F) GPU 56 °C (133 °F) Maxtor 6Y120P0 39 °C (102 °F) WDC WD2500JB-00GVC0 32 °C (90 °F) אם זה לא קריטי, כי אני לא עושה איזה OC, אז מעדיף שישאר ככה, למה לקח לי שעתיים להרכיב אותו (טיפה יותר אפילו)
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי כמה מאוורים של מעבדים שאני רוצה לבדוק אותם ללא לוח אם. יש איזה סטנדרט של מתחים שנכנס למאוורים האלה? יש מצב שאני יכול לחבר אותם ישירות לספק מחשב בצורה כזו או אחרת ? אני מדבר כרגע על מאוור של פנטיום 4.
-
- 11 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ובו מעבד אינטל פנטיום 4 32 ביט 2.6 ג'יגה. אשמח אם מישהו יסביר לי מהי טמפרטורת העבודה הנורמאלית של המעבד . תוכנה שסופקה יחד עם לוח האם (pc prob) מראה שטמפ' המעבד 75 מעלות וזה מלחיץ!!! אין אפליקציות כבדות הפועלות ומכבידות והמאוורר תקין. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=277 אני קונה אותו ב150 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
Amd Athlon 3500 Venice Core לוח אם שאני לא זוכר =\ (המחשב עוד לא אצלי) 1 giga ram 7600GT אני רוצה לקנות קירור כלשהו למעבד ולכרטיס מסך על מנת להגיע לאוברקלוק הכי גבוה שאני יכול להגיע עם שניהם... התקציב - בסביבות ה800 - 1000 שקל... (אם חובה, אפשר לחרוג ופשוט אחכה יותר להרוויח ת'כסף). מה הקירור הכי טוב שאני יכול להשיג להם?
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
עבדתי לפי ההוראות האלה - http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html אצלי היו רק 6 v לפני ו-10 אחרי (תמונה מצורפת). מה זה אומר? שבעצם בברירת מחדל היו לי רק 6 צינורות במקום 8? דף המוצר - http://www.inno3d.com/products/geforce6/6800le.html [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נפטיום D 3.2 כפול ליבה עם קירור טרמל טייק סיילנט הטמפרטורת עבודה -70 65 מעלות שזה ממש גבוה יש לי מארז סווינג של טרמלטייק ולא נראה שיש מקום לביג טייפון.. איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות ואיזו משחה טרמית על מנת להוריד את המעלות המטורפות האלו... ברגע שאני מקודד סרט המעבד פשוט מתחמם כיאילו אין מחר!!! מה עליי לעשות על מנת לקרר אותו כהלכה.. ומה הטמפרטורות הסבירות של מעבד כזה ? נראה כיאילו הוא חם מעל ומעבר... אשמח להמלצות על קירורי אוויר במחירים לא אסטרונומיים ועל משחה טרמית שתעשה את העבודה... זה דחוף בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך קוראים לבן אדם שמתעסק עם נחושת ושאר סוגי הברזלים והאם אפשר לבקש ממנו שיכין לי צלעות לזיכרונות של הכרטיס מסך כי כבר הלכה לי היד מהמסור הידני
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כיביתי את המחשב כדי לעשות קצת סדר בכבלים, וכשנגעתי במוספטים של הכרטיס-מסך כמעט חטפתי כוויה :-X מה שמאוד הפתיע אותי כי אני רגיל לטמפ' נמוכה משאר הרכיבים במחשב. ניקיתי אבק ביסודיות ופיניתי כבלים מיותרים, אח"כ מדדתי את טמפ' הכרטיס תחת עומס כבד (ATI Tool 3D View). הליבה נשארה יציבה על 47-48 מעלות במשך חצי שעה, אבל כמו שחששתי, המוספטים זינקו תוך זמן קצר לטמפ' של 61 מעלות אני מפחד שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, הקיץ יהרוג לי את ה6800GT :'( ולכן אני זקוק לפתרון הזול ביותר שיצנן את המוספטים של הכרטיס האיזור הבעייתי מוקף בעיגול אדום:
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי P4 2GHZ עם 1GB זיכרון 2.5cls (שתי יחידות של 512MB של קינגסרון) המעבד עובד ב 400MHZ (סוקט 478). לוח אם של אסוס כפי שצויין בכותרת. כ. מסך Gaindward FX5200 שכנראה יוחלף ל 6600 בשביל קידוד HD חומרתי . הכל יושב בתוך מארז באך של TT . חשוב שהמחשב יהיה שקט (מה שהוא עכשיו עם הקירור המקורי של interl למעבד). כמה "מיץ" אפשר עוד לסחוט מהמעבד , עד כמה OC ניתן לעשות ובאיזה קרור מומלץ להשתמש? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי P4S533VM... הבנתי שאם מוציאים את כל הג'מפרים מה FSJ אז הוא נהיה jumperfree אם unlock ואז ניתן לשנות ב bios את ההגדרות , אבל בפועל הם נשארו disabled... ומהירות המעבד ירדה ל 1327MHZ. האם אני צריך לעדכן BIOS או משהו ? לאיזה גירסה ומאיפה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
האצתי את המחשב שלי מ2.4 ל3.0 גה"צ אבל אני מרגיש שהמחשב עובד לאט יותר. הטמפרטורות סבירות 41 מעלות במאמץ מקסימלי העלתי לFSB 250 עם RATIO לזכרונות של 5:4 כך שהם רצים ב400 מה"צ (המהירות המקורית שלהם) הפעלתי MEMTEST ואין בעיה עם הזכרונות. יש משהו ששכחתי\ שיכול לגרום לתופעה שאני מציין?
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, השקעתי בהכל חוץ ממארז ועכשיו אני תקוע עם מארז זבל... Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2x1GB RAM דיסקים קשיחים: 80gb western digital , 320GB WD 3200KS המחשב הנוכחי רועש כמו מקסחת דשא, אני יושן איתו בחדר (מנסה לפחות, זה ממש רועש). ההארד דיסק, המעבד, וכרטיס המסך מתחממים יותר מידי לטעמי תחת עומס. אני מחפש מארז קר ושקט בתחום מחירים סביר (<1000). אין טעם לגרום לי להזיל ריר על משהו שאני לא יכול לקנות, טוב אולי רק קצת... חשוב לי, קירור אקטיבי להארד דיסק. מאווררים גדולים שאפשר להריץ לאט, נתיב אויר טוב למעבד ולכרטיס מסך. רצוי מפלדה כדי לספק יותר בידוד לקול, בידוד אקוסטי להארד דיסקים. אם יש גם בקר למאווררים, לא יזיק. אני חשבתי בכיוון של CS-718 Enermax אבל ע…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה גדולו ומשקלו של הheatsink עם המאורר, הסטנדרטי שמגיע עם המעבד?
-
- 11 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athalon 1700+ socket a ולוח אם asus a7v266 האם המעבד ולוח אלו בעלי יכולות אוברקלוק טובים? למה אם כן אני רוצה לקנות קירור מים ועוד גיגה זיכרון טוב לאוברקלוק ולשפץ את המחשב, יעד +-2100 mhz, יגיע? ואם אפשר להכניס בזה גם קירור טוב לכרטיס הגרפי (radeon 9250) לא חייב מים.
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
השאלה שלי היא לגבי הרדיאטור של סוויפטק, דגם MCR220 (בגודל 120X2). הייתי רוצה לדעת אם הוא טוב, אם הוא מנחושת או אלומיניום ואם הוא דורש קירור חזק או נותן ביצועים טובים גם עם מאוררים חלשים ? בנוגע למשאבה של סוויפטק, דגם MCP350 (שנדמה לי מקבילה לדנג'ר דן מדגם DDC). הם בעלי ביצועים זהים, הם באמת אותם משאבות או שיש הבדל בין שניהם? איך הם מבחינת רעש? ואיך זה שעם 350LPH בלבד, הם מתחרים חזק ב D5 (וסוויפטק 655), שמוצהרים על מעל 1000LPH? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותה אבל אני לא רוצה לחכות למשלוח אז משהו יודע איפה מוכרים אותה בנתניה??
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-