עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by FuZuL,

יש לי מחשב P4 2.8Ghz 1.75RAM AsusP4P800 יש איזושהי דרך לבצע לו OC ?? ואם כן אז איך..? ואם אפשר עוד פרטים... יש לי ספק מעפן אם זה מהווה בעיה.. [ הוא עובד איזה חצי שנה מצויין אבל אמרו לי שזה ג'נרי.. ] ויש לי כרטיס מסך 7600GT

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  2. אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אני זקוק למאורר 120 מילימטר איכותי, שקט עד כמה שניתן, שאני יוכל לחבר אותו גם כמוציא אויר וגם כמכניס. כמובן שאני לא מצפה שהוא יעשה את שניהם אלא שאני יוכל לשחרר אותו מברגים ולהפוך את הכיוון שלו... 60 ש"ח. אם אפשר, קישור לנועה...

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by AtomiX,

עבדתי על מהירות 280 * 9 במשך כמה ימים.. המעבד עבר טסטים של סופרפיי 32 מגה יותר מ 10 פעמים.. אחרי שלושה ימים [היום] איך שהווינדוס עולה פשוט הוא עושה ריסט יש איזהשהו פיתרון מבלי להוריד את הבאס?

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by nivster,

בתקציב של 3,000 ש"ח לשילוש בלבד, איזה שילוש של לוח-מעבד-זיכרון טובים ל-OC הייתם קונים? אני בכיוון של AMD, אגב. ושאלה: מה ההבדל בין AXP "רגיל" ל-AXP MOBILE?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  6. ובכן , משקיבלתי את המעבד עברתי מ 2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם העלאת המתח ל1.65 ואת המתח של הזיכרונות בעוד 0.20 ( 2.70 נדמה לי ) , ב2.4 זה עשה מדי פעם ריסט וגם זה שהעליתי את המתח ל 1.7 לא עזר , אבל המעבד היה מוכן לעבוד ביציבות עם 2.48 אך ורק עם ראטיו של 1:1 מה שנתן ביצועים פחות טובים מ 2.4 עם ראטיו של 4:5 ... היום רציתי לעשות כמה ניסיונות לעלות את המהירות של המעבד שהיה ב2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם ראטיו זהה אבל עם שינוי אחד , העלאתי את המתח של הזכרונות ל 2.80 , הכל עבד חד וחלק מהבוקר לאחר בדיקות של 3dmark וסנדרה . הערה : בהתחלה ב 2.51 עם ראטיו של 4:5 או 1:1 הוא לא רצה לעלות אפילו . אז חשבתי לעצמי אולי ניתן לעלות את המהירות של המעבד בעוד כמה מגה הרצים , אז העלתי את ה…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. מערכת 1. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm מערכת 2. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm לפי מה שראיתי שכתוב אין הרבה שוני בנינהם אז למה יש הפרשי מחיר כאילה?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by mark1994,

טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by laviko1,

שלום לכולם. מעניין אותי לדעת האם זה מומלץ שכל חלקי המחשב יהיו מחוץ למארז וככה לעבוד איתו(משחקים בעיקר) תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

עשיתי אוברקלוקינג לסלרון 900 הצלחתי להגיע איתו ל 1 GHZ שניסיתי 1.1 GHZ או 1100 MHZ המחשב לא נדלק. שהחזרתי ל 1000 MHZ הוא נדלק אבל באסה ! רציתי להרים אותו בעוד 200 MHZ . טוב גם 11% שיפור ל CPU זה מכובד ;D למרות שבפועל אין הבדל בביצועים 900-1000 דה סם אולד שיט.

11. Started by orengreen,

Hello everybody, I just got this new computer (see my mifrat), and until today I didnt think about OCing it. Im not going to buy new CPU fans or mod it in any way. I just want to know if there is an easy and safe way to OC it, and if you could give me a link to a tutorial or something that can show me how. Thanks!

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום חברים, קניתי מחשב חדש שיגיע שבוע הבא. החברה ממנה אני קונה מבצעת OC עד 40% ללא תוספת תשלום.. השאלה היא האם כדאי לעשות עכשיו או להמתין שהמחשב יתיישן קצת.. השימושים שלו בעיקר משחקים (רמת ה GTA האחרון) ועבודה בסביבות וירטואלית (VMWARE). זה המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 38492 3 פאנל בקרה "5.25 CoolerMaster Aerogate II Black ALD-V02 4 מעבד AMD Phenom II X4 920 Box AMD1281 5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDO 6 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB Deskstar500S 7 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 8 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 9 מארז כולל ספק CoolerMa…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by MasterOr,

עם מעבד כזה המכפלה שלי בטוח נעולה או שהיא פתוחה ויש דרך לבדוק את זה עם איזהשהו סריאל של התאריך ייצור ? זכור לי שקראתי על שבועות שייצרו עם מכפלה נעולה ושבועות עם פתוחה... ???

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  14. היי, רציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שמותר לעבוד עם הכרטיס מסך הזה במשך שעות ארוכות(למשל במשחק וכו'..) בלי אוברקלוקינג, כמה במאמץ צריך להיות פחות או יותר וזה בסדר? אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה ATITool, והעלתי כבר מ560 ל600 בCORE בשלושת הפרמטרים בתוכנה(2D, 3D Low Power, ו-3D Pref.) עשיתי SCAN FOR ARTIFACT וחיכיתי במשך רבע שעה שלמה - ולא קיבלתי שום דבר, הכל בסדר גמורהעניין הוא שהוא לא עשה עם הקוביה הזאת תלת מימד וסובב אותה.. למה? האם אני קודם צריך ללחוץ SET CLOCK? או שזה בכלל כפתור רק אחרי שאני יודע בטוח שהכל יציב? הרי אני רואה שכבר באמת זה על 600 והכל, אבל איך אני גורם לו לעשות את הבדיקה של התלת מימד לראות אם הוא יציב על העאלה של ה40HZ האלה על הCORE? וכמובן להמשיך הלא…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  15. שלום, מדובר בCOOLERMASTER STACKER 830.. מצ"ב תמונה של מיקומי מאווררים (המאווררים עדיין לא קיימים, צריך לרכוש לחוד), אני רוצה לשים מאווררים כך שתהיה הסירקולציה הטובה ביותר. המארז מגיע רק עם מאווררים 2 ו3..השאר אני צריך לקנות כאמור. אז מה דעתכם, אילו מאווררים נוספים עליי לרכוש, ואיך למקם אותם (יציאה\כניסה של אוויר). כמו כן איפה שסימנתי X, שם יושב הNINJA של המעבד לכן אי אפשר לשים שם מאוורר. תודה!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by matteo,

רציתי לשאול בקשר לקירור של טרמלטייק לפני שאני קונה איך פועלת החבילה : x blower2 +smartfan II+ fan speed controller http://www.thermaltake.com/dcfans/525drivebay/a1869.htm כדאי לקנות? הבלואר ששאוב אויר פועל בצורה טובה או סתם זבל עזבו עכשיו תרעש זה לא מעניין אותי

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by Meir787,

כל הקירורים הנ"ל מתומחרים בסביבות אותו מחיר. רציתי לשאול, מי מהם הכי טוב ? (לא בהכרח בסטוק, אם אני קונה את הסוניק טאוור למשל, אני כנראה הולך לדחוף עליו 2 מאוררים) תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  18. רציתי להמהיר את הכרטיס המסריח שלי, וגיליתי משהו מוזר: תוכנת RivaTuner החליטה שהזכרונות שלו רצים במהירות 405 מה"צ, ולעומת זאת הדרייברים של Omega הציגו 332 מה"צ. הייתכן?

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  19. שלום לכולם. פירקתי היום את המאורר בכדי לנקות אותו מאבק, ובדרך לראונה ראיתי שיש סדק על המאורר.... האם אפשר לבקש להחליף מאורר? קניתי את הקירור מ"פנדה" ניראה לי בחודש 10. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by Rhx,

היי.. אני מחפש קירור חדש לכרטיס מסך שלי, רציתי לדעת האם זה יהיה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 נראה די בסדר, אני מקווה שהוא מתאים לכל סוגי הכרטיסי מסך, למה זה הקירור היחידי שעד עכשיו מצאתי שמתאים לכרטיס מסך שלי.. 6600GT AGP אשמח לשמוע לגבי עוד המלצות, טווח המחיר שאני מוכן להקציב זה עד 150 ש"ח. תודה.

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  21. יש לי STRIKER EXTREME Q6600 880GT NZXT LEXA המארז נקי מאבק והחוטים מסודרים בתוך התעלות יפה הבעיה שלא רק שהמאורר לא ניתן לכיוון הוא פשוט עובד חלש לא מקרר ורק ב 1100RPM ( לא סגור על הסיפרה ) הבנתי שהמאורר סטוק של הנינג'ה הוא לא משהו אבל השאלה שלי אם כדאי להחליף אותו ולשים מאורר/שניים רצינים או פשוט לקנות גוף קירור אחר כבר יוגב

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by itaysp,

טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by moshe_ha,

סליחה על הבורות אבל אני חדש....

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  24. היי בתוכנת CPUZ מופיע תחת CORE VOLTAGE 1.068V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU VCORE 1.6V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU 1.20 בתוכנה המצורפת ללוח האם easy tune מופיע Voltage 1.2 רציתי לדעת מה הוולטז בכל תוכנה אומר ואיזה מהם רלוונטי ל OC תודה intel 17 2600k gigabyte p67A-ud4-B3

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by eshel107,

האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.

דיונים חדשים בפורומים