אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד Athlon Xp1700 יש לי מאוור ראשי שהוא דיי בסדר ואפילו קיבלתי המלצה קשקניתי אותו אבל החום 55 מעלות!!! אני רוצה להגיע ל35-40 איזה מאורר מתאים אני צריך לקנות ??? וד.א יש לי לוח SiS K7S5A.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עשיתי O/C למעבד שלי ל-3.06GHZ (עם העלאת מתח קטנה), ועכשיו הוא מגיע ל-70 מעלות במאמץ, לפחות לפי SPEEDFAN... אז הורדתי לו את המהירות לבינתיים ואני מתכנן לעשות שידרוג קירור למחשב שלי. רציתי לדעת כקשר לHARDCANO II - האם אני באמת צריך אותו, כשיש תוכנות לבדיקת טמפרטורות, או שאפשר לוותר עליו. כמו כן, אני אשמח לדעת כמה יעלה הGIANT II כשהוא יגיע לארץ והאם הוא מתאים לATI RADEON 9500 PRO. בינתיים חשבתי לקנות את המוצרים האלה (כרגע יש לי רק מאוורר 120MM מוציא אוויר): 120x25 - Ball Berring - 87CFM - 38dBA 55.56 Thermaltake P4 Spark 7 Highest Performance Cooler 138.90 Nanotherm BLUE II 32.43 סך הכל לתשלום: 226.87 ש"ח אם יש משהו שאני יכול להוסיף (לא מצאתי היטסינקים לזכרונות …
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.7GHz עם השקע (סוקט) 423 פין למעבד הפנטיום 4 וויליאמט (לא לצחוק בבקשה ) ויש עליו היטסינק ג'נרי של אינטל ועליו יש מאוורר קטן ועלוב מובנה שאינטל שמו על ההיטסינק הג'נרי שלהם. אני כבר הורדתי לאנשים היטסינקים מלא פעמים, אם זה בכרטיסי מסך וגם מעבדים ולא היו לי ממש בעיות, אבל ההיטסינק הג'נרי הזה של אינטל פשוט מסרב לרדת. משהוא שהיה לו נסיון עם כזה דבר יודע איך להוריד את הדבר הזה? אני פשוט לא רוצה לפעול בכוח אז רוצה לשמוע את העצות שלכם. בתודה ג'י,
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות לי אליכם: 1. למה צריך להעלות את הVCORE? 2. מעבד Willamtte, עד כמה ואיך אני יכול להגיע איתו לביצועים גבוהים? 3. העלתי את הFSB ל111 ויותר מזה המחשב לא עולה, האם עליי להעלות את המתח? תודה!
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה, בבעלותי מסך LCD 20*2 , כמה TUTORIALS והרבה חוטים , לאחר שריפת 4 מסכונים כאלה בהסתמך אל אותם TUTORIALS החלטתי לומר נואש , האם ישנו כאן צדיק בסדום אשר בבעלותו מסכון LCD אשר את החיווט שלו הוא הכין על פי TUTORIAL כלשהו , הנני מבקש עזרה -את הלינק או את סדר החיווט (אצלי זה 8*2 , החיבורים על הPSB) *אנשים שלא ניסו חיבור הנ"ל מתבקשים לא לענות\לא לכוון אותי לנושאים אשר נפתחו כאן בעבר , כיוון שעברתי על כל אחד אפשרי , רק אנשים בעלי ניסיון מתסקשים לענות , תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הי חברה ! איפה ניתן לקנות בארץ (אם בכלל) את הדגם הנל *ספציפית* ? מידע מאתר היצרן: http://www.enermax.com.tw/eg365ax-ve-fca.html סקירה על המוצר: http://www.viperlair.com/reviews/misc/enermax.htm הבנה כללית לגבי ACTIVE PFC או POWER FACTOR CORRECTION: http://www.vicr.com/support/apps-info/pdf/an1_active-pfc.pdf המוצר הקרוב ביותר שהצלחתי למצוא היה באתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=281_99&products_id=2022 שהוא מאוד דומה, אך אינו כולל את אופציית ה ACTIVE PFC. חיפשתי וחיפשתי באינטרנט, אך באתרים המעטים שניתן למצוא הנל אין משלוח לח"ול...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחשב מובייל. לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה. ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר. נכון שזה יהיה מגניב?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ה PCI - E נעול על 100. הבאס על 266 והמחלק הוא 3 (הזיכרונות בתדר סטוק - 800). ה C1E וה ESET מכובים. והתדר של המעבד אם אני זוכר נכון על משהו כמו 1.2685. אם אני מעלה את הבעס ל 280 המחשב לא עולה ואם אני מעלה עוד קצת את המתח אז הוא עולה עם מסכים כחולים ובעיות... הגעת בערך למתח של 1.28 משם כבר חשבתי שזה מסוכן למשיך, לא ? הקטע הוא שאם אני מעלה אחרי 266 באס עם מחלק של 3 אני מעלה גם את התדר של הזיכרונות מעל הסטוק, אז אתם אומרים שגם להם צריך להרים מתח ? איך נקרא המתח של הזיכרונות בלוח שלי ?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
באתר שלהם לא רשום שהוא מתאים לסוקט 1155
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי, ואני לא יודע ממש איך לבנות פוסט פה, אז אני פשוט אגיע לעניין. אני צריך יחידת קירור למעבד q6600 (סוקט 775) בגלל שנראה שמה שיש לי כבר לא עובד (המעבד מגיע לטמפרטורה של 75 כשאין פעילות, ו-105 בעומס. אני לא מבין איך הוא לא קורס, אבל שיהיה) אני גם עושה אוברקלוק קטן יחסית (למהירות 3GHZ), אבל סביר להניח שעם קירור טוב אני אעשה קצת יותר. *עשיתי אנדרקלוק והורדתי מטח למעבד, וגם אני לא מעמיס עליו בכלל עד שאני משיג מערכת קירור חדשה. אז זהו, תודה לעוזרים! עריכה: מבחינת תקציב אני אשלם מה שצריך, אבל אני רוצה להישאר בטווח של קירור אוויר ולא מים או משהו כזה.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל הגדרה אומרת בביוס ואיך אני יכול להתקדם בOC שלי. (אני די חדש בOC) האם הלוח מגביל אותי בצורה כלשהי? האם יהיה שיפור עם לוח שתומך DDR3? מעבד: 720BE 3X קירור: מיוגן 2 לוח: גיגבייט GAMA770UD3 REV2 זכרון: 4גיגה OCZ 800 DDR2 הגעתי ל3.7 יציב. טמפרטורה במנוחה:34 במאמץ:56 (OCCT) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נוסף ובו מעבד intel i7 920. כרגע הוא פועל עם הקירור סטוק שהגיע איתו של אינטל, שנחשב לטוב עד כמה שהבנתי. התענייתי ב-thermalright ultra 120 extreme ... ורציתי לדעת האם ההיטסינק החדש יחולל שינוי משמעותי יחסית לסטוק של אינטל ? עד כמה ? אם כן, גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אחד משני הקירורים הבאים: Xigmatek HDT-S1283V Dark Knight HDT CPU Cooler לבין: Scythe Mugen 2 CPU Cooler וזה המפרט שלי: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1397 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L₪418 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ₪561 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL ₪920 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ₪474 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - …
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
באיזה אופציה לבחור בשביל אוברקלוק? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צריך עזרה בבקשה למי שיש לינק טוב לתהליך OC מסודר בלוח GA-965P-DS3 אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מעדיף את אחד הקירורים הנ"ל כי אני קובע איזה מאוורר לשים ואני יכול להחליף אותו בקלות ומתי שבא לי. ושאלה נוספת איזה גודל מאורר אפשר להרכיב על SONIC TPWER ?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי A64 3200 VENICE E3 LBBLE 0519CPDW עד לאן הגיעו איתו במתח רגיל ועם קירור אויר? איפה יש בכלל בסיס נתונים לתוצאות OC חוץ מ- HWZONE?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
??... :-\ בסביבות 700 ש''ח
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הרעש שיוצא מהמארוור של הכרטיס מסך הוציא אותי מדעתי, אי אפשר לישון כבר וזה מחמיר מיום ליום יש לי כרטיס מסך 7800gt של Leadtek הדגם המומהר!! איזה מאורר יתאים לי, לפי סדר חשיבות הבא א) שקט מאוד מאוד, כמעט בלי רעש כל שהוא ב) קל מאוד מאוד להרכבה, לא רוצה להסתבך שייתן קירור מספיק אני לא מתכוון להאיץ אותו אפילו לא טיפה מעל מה שכבר עשו במפעל תודה
-
- 13 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הטמפרטורה שמוצגת בביוס היא של הציפסט, נכון? בכל אופן הטמפרטורה שלי היא 50 מעלות, גם במנוחה וגם אחרי 36 שעות של MEMTEST. אני מניח שאני יודע למה הבעיה, ואני יעלה תכף תמונות שיראו... בכל אופן יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהמחשב שלי לא עולה מיד (נתקע אחרי הספירת זכרון למשך כדקה אפילו לפעמים (!)) ולתקיעות שיש לי בביוס במיוחד כשאני לוחץ לבחירה למסך של הטמפרטורות ושל המהירויות מאווררים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שאני ניכנס למחשב שלי ואז מאפניים רשום לי INTEL® pentium ® CPU 1.70GHz איזה מעבד זה ומה הטמפרטורה המומלצת שלו??
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה
-
- 13 תגובות
- 679 צפיות
-