עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by demultiplexer,

זה הקירור שאני אמור לקבל עם המעבד סמפרון 3000 שאני רוכש, לא ידעתי שאני לא אמור לקבל את המקורי ועכשיו הפתיעו אותי. לדברי המוכר הוא יותר טוב מהמקורי. מה אתם אומרים ? תודה,

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  2. וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by ofir667,

שלום, רציתי איך המאוורר המקורי של intel שבא עם i7 2600k? איך הוא לעומת scyth mugen 2 או scyth mugen 3?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. whazzzuuuuuuuuuuP ?! ברשותי XFX GeForce 7600 GS עם Zalman VF900 מותקן. הנני מעוניין לבצע overclocking - אנא המליצו על דרכים יחסית לא מסובכות ובעיקר בטוחות (!) לעשות זאת וכמו כן לגבי הצפי של התוצאות.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by n_aviv1,

אני רוצה להוסיף למפרט. סתם שאלה: למה קיבלתי קירור של ZALMAN ולא קירור סטוק? לא ביקשתי אותו ואני לא מתכנן OC? יכול להיות שהקירור סטוק לא מספיק בשביל לקרר את המעבד שלי או שסתם הוא פרגן לי קירור? הנה תמונות: (בהקטנה זה לא עובד משום מה)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by tom123,

ברצוני לקנות את ה- Thermalright SP-94 עכשיו אני לא יודע איזה מאורר כדי לי לשים עליו... חשבתי כל ה- DELTA 80mm מה אתם אומרים ? אין מאוורר אחר שמשתווה אליו בערך ויותר שקט? ואם אני ישים את ה- Zalman CNPS7000A-Cu מה יותר טוב? הוא או ה- SP-94 ? יש הבדל משמעותי או מעלה שתיים?

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אם כן איך ויש פה קובץ עים אפשרויות אם לא ליזה חלק מהכבל של הספק אני מחבר את הלד לצד האדום או לצד הצהוב? מה מהם 12Vומה 5V

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  8. רציתי להמהיר את הכרטיס המסריח שלי, וגיליתי משהו מוזר: תוכנת RivaTuner החליטה שהזכרונות שלו רצים במהירות 405 מה"צ, ולעומת זאת הדרייברים של Omega הציגו 332 מה"צ. הייתכן?

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by Rhx,

היי.. אני מחפש קירור חדש לכרטיס מסך שלי, רציתי לדעת האם זה יהיה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 נראה די בסדר, אני מקווה שהוא מתאים לכל סוגי הכרטיסי מסך, למה זה הקירור היחידי שעד עכשיו מצאתי שמתאים לכרטיס מסך שלי.. 6600GT AGP אשמח לשמוע לגבי עוד המלצות, טווח המחיר שאני מוכן להקציב זה עד 150 ש"ח. תודה.

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by 114508534,

ככה הכבלים נראים ממש ממש מכוערים על תעשה את זה וזה גם צלא יהיו גמיש אני ניסית וזה יצאה חרא . תעגל אותם יותר טוב עם צינור אקווריום

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by yanukav,

אני מנסה כרגע לבנות מערכת שקטה לחלוטין (עד כמה שאפשר) שתשמש אותי להקלטת אודיו. לוח האם שלי הוא p4p800 se של asus. ומעבד pentium-m עם ct-479(מתאם מעבד של אסוס). בגלל החום הנמוך שמספק המעבד (27w) אני חושב לעבור לקרור פסיבי לגמרי. הבעיה היחידה היא שגם heatsink פסיבי דורש תנועת אוויר מינימלית. אני רוצה להמנע ממאוררים או רכיבים אקטיבים אחרים שיגרמו לרעש כלשהו. כרגע המאורר היחידי יושב על המעבד, ושאר המערכת פסיבית לגמרי (חוץ מהארדיסק-כמובן). הרעיון של heatpipe נראה כרגע כמתאים ביותר, אך כל החברות מוכרות את מערכת הקירור שלהם ביחד עם המארז (במקרה הטוב -רוב הזמן all-in-one)ואני לא מוותר על ה pc-v1000b lian-li שלי. האם יש חברה שמוכרת מערכת heatpipe שלמה (heatpipe+heatsink+radiator)…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. מדובר במחשב שלי אבא שלי שגם ככה לא נעשה בו מי יודע מה שימוש אבל שכן נעשה המאורר 40 מ"מ שיש לו במארז עושה רעש של טרקטור... בתכלס נראה לי שהמחשב הזה יכול לחיות גם בלי מאורר מאחורה אבל שיהיה נשקיע את הכמה עשרות שקלים בשביל טיפה רוח במארז :-) קיצר אני מעוניין בהשקעה מינימלית אבל אם אני כבר קונה שיהיה שקט.. מה לקנות 40 מ"מ או 80 מ"מ? אפשר המלצה לאיזה אחד מRSM כי זה כאן קרוב אליי לבית. דרך אגב אני צריך אותו עם חיבור 3 פינים כזה. תודה..

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by TheDiesel,

מה אומרים על קירור של ARCTIC FREEZER 34?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Badi_Mami,

הנקודות בצבי אדום כחול ירוק כתום זה מאוור לדים והעגול הירוק והאדום זה שתי מאוררי קתודות של סאן בים הכרטיס מסך שלי פשוט חם Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT אז שמתי את המאורר קתודה הירוק מתחת זה המפרט מחשב שלי: Intel Pentium 4 3.00Ghz 800Mhz 512K Box Asus P4P800 Deluxe Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 X2

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  15. קניתי לפני כשבועיים מעבד 2500K i5 + קירור scythe mugen 2 ולוח אם p67 של גיג'ה בייט. כשלקחתי את המחשב מהחנות אמרו לי שכבר עשו למחשב אוברקלוק מכיוון שראו שכל הרכיבים מתאימים. בכל אופן המעבד באופן רגיל עובד על 3.3 והוא עשה לו אוברקלוק דרך הביוס ל4.3 ואמר לי שהוא יציב ואין לי מה לדאוג. הורדתי את התוכנות CPU-D וEVEREST כדי לבדוק את הנתונים. אז מה שקרה זה שהEVEREST לא מזהה את מהירות הליבה והוא מראה לי 3.3 בעוד שהCPU-D מראה לי 4.3. טמפרטורת המעבד הרשומה בEVEREST למעבד היא 32 -34 מעלות למעבד ו25 ללוח אם. האם טמפרטורה זו סבירה? האם יש סיבה שאני אבטל את האוברקלוק על מנת לשמור על אורך החיים של המעבד מכיוון שאין לי צורך בו כרגע? באילו יישומים אני ארגיש הבדל כאשר יש אוברקלוק? ושאלה …

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  16. Started by X-It,

Intel 945P asus p5ld2-deluxe אני צריך את הביוס הכי חדש שלו...,אולי יש לכם תוכנה שמתעדכנת... אם זה לא מתאים לפה תעבירו....

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Armageddon,

A week ago I asked for opinions about which cooler i should get in order to cool my P4 2.4B better. I think I narrowed it down to four possible choices, when the leading guidelines are that the cooler wont be too noisy but will lower my full load temps in overclock by atleast 5-7 degrees. I got my 2.4B running 167 FSB, meaning 3 ghz and in order to maintain this I needed to overvolt it to 1.650 V which caused serious heating and the cpu gets to around 50-54 degrees when running full load. My four candidates are: ZALMAN CNPS5700D-Cu ZALMAN CNPS6500B-Cu VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 AX478 + Enermax fan doing 30 cfm (manual speed controller) Which of these do you think has…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  18. הלוח הוא GIGABYTE 7VTXH PLUS והוא במארז TASK3003 עם שתי מאווררים אחד מקדימה אחד מאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. השאלה שלי האם זו טמפ' ממש ממש ממש בסדר? כי אני רוצה טמפ' טובה כהכנות להמהרה עצבנית שתיעשה בקרוב

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by generalA,

חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. הוא יעשה משהו? מדובר בHDD WD 80GB 8Cache 7200RPM

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by rafi-s-,

אני רוצה לעשות אוברקלוק ויש לי ספק 300w hec ויש לי אפשרות להביא את ה400 בלי כסף יש הבדל משמעותי ? תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by coolmeen,

טוב אז אני מתכנן לקנות מחשב ל oc כבד, עכשיו אחרי שכבר חרשתי על ה6a19 והתכוונתי לשים שם 2*120 mm של tt הגירסאת ה "טנדרבלייד" הזאתי שמפיקה 71 cfm ו21 dba כל אחד, וזה טוב כמארז שאפשר לשים 2 של 120 אך גיליתי שהוא דיי קטן וצר, ולא נוח, אז עכשיו אני רוצה להחליף ל 6919 שמגיע כנראה עם 120 mm כלשהו שאותו אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף, ועוד אני אשים 2Xsf2 כלומר יהיה קצת רועש אבל לא נורא אז יהיה sf2 וגם על המעבד יהיה לי sf 2 על sp 97 הקטע שזה עכשיו עולה יותר כסף אבל זה ממש שווה את זה מבחינת נוחיות המארז אז השאלה האם הביצועים יהיו שווים לאלו של ה 2*120 mm?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by aquarius,

מה דעתכם על המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=5735 והאם שווה לקנות את המערכת הזאת ורק בשביל השקט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=9440

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני מעוניןן לרכוש את הxp 120 ורציתי לדעת אם באמת כדאי לי. אני לא עושה OC וגם לא ממש מתוכנן. אוליי קטן מאוד. הטמפרטורות שלי: מנוחה-34-39 מאמץ-43-47. כדאי? ואם כן אתם יכולים לפרט במה זה יעזור לי?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  25. ביום שיש אני מתחיל לבנות את הבלוק לכרטיס מסך ואני מחפש רעיונות לצורה של הבלוק.. מכיוון שקראתי במאמר בפיסי ספוט ששיטת וויט וואטר נחשב לאחת השיטות היותר יעילת לקירור המעבד חשבתי לנסול לבנות בלוק וויט וואטר לכרטיס מסך.. אם לא, אשמח אם תתנו לי רעיונות לקירור יעיל לכרטיס המסך. (שאני אכין להם מודל בסקאץ' אפ) אגב, הבלוק יהיה רק לליבה, לזכרונות אני אשים סינקים..

• 14 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים