אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
whazzzuuuuuuuuuuP ?! ברשותי XFX GeForce 7600 GS עם Zalman VF900 מותקן. הנני מעוניין לבצע overclocking - אנא המליצו על דרכים יחסית לא מסובכות ובעיקר בטוחות (!) לעשות זאת וכמו כן לגבי הצפי של התוצאות.
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מערכת קירור גז Vapochill Lightspeed עם מאדה (ככה אומרים EVAPORATOR?) יחיד מצאתי ב FROZEN CPU אבל עם 2 http://www.frozencpu.com/products/7324/ex-vap-16/Cooler_Express_2008_Design_Super_Dual_Evaporators_CPU_Cooling_Unit_-_All_Sockets_478_754_775_939_940_AM2_Xeon.html ואת הHYDRA שזה עם 3 אני צריך רק עם אחד למישהו יש לינק? זה לא חייב להיות VAPOCHILL פשוט אני לא מכיר הרבה דגמים חוץ זה ומה ה PROMMY אם לא אז אני יסתפק גם בלינקים לעוד אתרים כמו FROZEN CPU (אולי אני ימצא שם בפורומים) בכל מקרה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רציתי להמהיר את הכרטיס המסריח שלי, וגיליתי משהו מוזר: תוכנת RivaTuner החליטה שהזכרונות שלו רצים במהירות 405 מה"צ, ולעומת זאת הדרייברים של Omega הציגו 332 מה"צ. הייתכן?
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Thermalright AX-478 Thermaltake 80mm Smart Fan 2 אני לא יודע איזה מאוור לקחת חוץ מזה תנו לי עוד אפשרויות Enermax UC-A5FATR2 Silver 6-Fans Speed Adjustable / Temp Sensors Panel Aluminum alloy,suitable for 5.25" bay, 6 Fans speed adjustable function, Temp monitoring for CPU.HDD.System,P.S., Fan & temp Alarm function status display on LCD monitor Thermaltake Memory DDR Copper Heat Spreader Kit תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לבנות מערכת שקטה לחלוטין (עד כמה שאפשר) שתשמש אותי להקלטת אודיו. לוח האם שלי הוא p4p800 se של asus. ומעבד pentium-m עם ct-479(מתאם מעבד של אסוס). בגלל החום הנמוך שמספק המעבד (27w) אני חושב לעבור לקרור פסיבי לגמרי. הבעיה היחידה היא שגם heatsink פסיבי דורש תנועת אוויר מינימלית. אני רוצה להמנע ממאוררים או רכיבים אקטיבים אחרים שיגרמו לרעש כלשהו. כרגע המאורר היחידי יושב על המעבד, ושאר המערכת פסיבית לגמרי (חוץ מהארדיסק-כמובן). הרעיון של heatpipe נראה כרגע כמתאים ביותר, אך כל החברות מוכרות את מערכת הקירור שלהם ביחד עם המארז (במקרה הטוב -רוב הזמן all-in-one)ואני לא מוותר על ה pc-v1000b lian-li שלי. האם יש חברה שמוכרת מערכת heatpipe שלמה (heatpipe+heatsink+radiator)…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את המפרט הבא למטרות OC, משחקים ושדרוגיות עתידית: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 420 1 420 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 624 1 624 זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 580 1 580 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1070 1 1070 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 275 1 275 צורבים Asus Price Units Total DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 1 160 …
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך leadtek 8600gt extreme הכרטיס מרעיש מאוד לאחר התקנת הדרייבר שלו ירדה עוצמת הרעש אבל בכל פעם שמפעילים את המחשב הכרטיס מרעיש מאוד עד שה windows עולה ואז הרעש פוחת מישהו מכיר את התופעה יש אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Intel 945P asus p5ld2-deluxe אני צריך את הביוס הכי חדש שלו...,אולי יש לכם תוכנה שמתעדכנת... אם זה לא מתאים לפה תעבירו....
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי והוספתי לו כרטיס מסך וספק כוח חדש, שניהם עם מאוררים גדולים, לאחר שהתקנתי אותם הרעש מהמחשב עלה, להפתעתי, דווקא הספק שיש לו מאוורר ממש גדול, לא עושה רחש, וגם המאוורר של הכרטיס מסך נורא שקט, המאוור שעושה הרבה רעש, מסתבר זה המאוורר של המארז עצמו - שיושב בגב המארז מתחת לספק. הוא עבד בצורה כזו שהוא דחף אויר לתוך המחשב, אבל הספק כוח מעליו ויש לו מאוורר בתחתית- ז"א שהוא מוציא את האויר שלו אל המאוורר שיושב בדופן המחשב. אז שיניתי את הכיוון של המאוורר שיושב בדופן כך שיוציא אויר מהמחשב, ז"א שעכשיו הספק מוציא את האויר לכיוון שלו והוא מוציא החוצה.. נשמע יותר שקט עכשיו, האם זה בסדר שהחלפתי את הכיוון? זה עקרוני אם המאוורר האחורי דוחף אויר מבחוץ לתוך מחשב או ש…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת i5 2500K overclocked to 4.3 GH mugen 2 4 giga ram p67A-ud3-b3 מארז k56 של Lancool כרטיס מסך 5870 gigabyte אני משחק בAssasin's Creed Brotherhood ולאחרונה קניתי מסך חדש 2311 של DELL. נורא מעצבן אותי שעל מנת לקבל FPS יציב ושחיק אני צריך להוריד את הmulti sampling ל2X מה שגורם לקצוות מחודדים.(רזולוציה 1920*1080 (כל שאר ההגדרות על מקסימום). אין לי שום ידע בOC של הכרטיס מסך, האם אוכל לקבל שיפור מורגש בביצועים על מנת לתת פוש לmulti sampling הנ"ל? האם המדריך שנכתב ב2006 לגבי OC של כרטיסי מסך בסטיקי תקף גם לעכשיו? אני לא מצליח להתקין את ה3dmark 11, הוא כותב לי שגיאה כלשהי.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק ויש לי ספק 300w hec ויש לי אפשרות להביא את ה400 בלי כסף יש הבדל משמעותי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון שקוף למארז שלי.... זה פשוט כמה שזה נשמע? כלומר רק צריכים לחתוך כגודל החלון ולחבר עם ברגים ואומים?...... איך אתם(האנשים שיש להם חלונות במחשב D: ) עשיתם את זה? והאם תוכלו לפרט מאיזה חומרים... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה כרגע אני בבאס 250 עם תזמונים לזכרונות של 6-3-3-2.5 (עברתי בדיקות מאמץ) והבנתי שזה לא כזה משהו אז חשבתי לנסות ולעלות עוד אבל אני עובד על משהו די חשוב עכשיו וקצת מפחד שאיזה משהו פתאום ישרף לי במחשב אני יודע שאתם שונאים ששואלים אותכם "עד לאן אני יכול להגיע בOC" אבל השאלה שלי היא קצת שונה אני רוצה לדעת עד איזה גבול זה כבר מסוכן למעבד/זיכרונות? (אני לא רוצה בעוד שנה שנתיים פתאום המעבד יחליט להתפגר לי ) עד כמה בערך אתם חושבים שאני יכול לעלות עם הקירור שברשותי? תודה
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/vga-coolers2_15.html#sect0 האם הנתון שאומר שבמנוחה זה על 46 מעלות ובטעינה על 65 מעלות הוא נכון ? אם זה זה קירור ממש משתלם !!! המאווררים ממש ממש שקטנים (21dBA) והוא עולה 200 שקל. שאם להשוות אותו ל S1 + turbo module שעולה יותר, מקרר פחות, ועושה המון רעש (בסביבות ה 50) אז ה TT הרבה יותר טוב ומשתלם, לא ?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי. עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי (7600GT) גבוה יחסית המהירויות לאחר אוברקלוק הן 1531\615 די הרבה יחסית לסבא הזקן . עשיתי בדיקה של ארטיפקטים ב ATITOOL במשך 10 דקות ,(10 זה מספיק בכלל?). במשך כל ה10 דקות לא היה ארטיפק אחד אפילו שזה כבר טוב, אבל המעלות הגיעו בשיא ל64 זה גבוה? סביר ? מצויין ? חרא? ;D תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני שם פלורסנט במחשב....? ואיך אני מוסיף צבעים יפים(מנורות)...?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה שלי... עשיתי לו C@ מ500@400 ל615@450... האם אני יכול להעלות יותר... ואם אני יעלה את המתחים במה זה כרוך?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מצב האוברקלוק שלכם אם בכלל ופרטים גדון מעבד לוח...., וכמה הספק נותן ב+5V זאת ניתן לבדוק בעמוד הטמפ בתוכנה Aida32 .
-
אין הרבה מה להגיד. כדי למנוע ספאם מיותר, ראש אני אומר שהמסך עלה 105 שקל ב "אריהב"
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני ניסיתילעשות המהרה למעבד מישהו יכול לתת לי מדריך מה אני משנה ? נתונים טכנים: מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח ASUS Blitz Extreme זיכרון DDR3, PC3-10700H (667 MHz), 1024 MBytes, Corsair כפול שתיים Intel P35/G33/G31 rev. A2 Southbridge Intel 82801IR (ICH9R) rev. 02 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR3 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 534.9 MHz (1:2) CAS# Latency (tCL) 8.0 clocks RAS# to CAS# (tRCD) 8 clocks RAS# Precharge (tRP) 8 clocks Cycle Time (tRAS) 20 clocks Command Rate (CR) 2T תודה תומר
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מערכת קירור מים bigwater 735 של thermaltake במדריך הרכבה רשום לחבר את המערכת בתצורה הזו: משאבה לבלוק, בלוק לרדיאטור, רדיאטור למיכל. השאלה שלי היא האם זו התצורה העדיפה? כי ההיגיון אומר לי שעדיף שהרדיאטור יזרים ישר לבלוק ומשם למכל (משאבה לרדיאטור, רדיאטור לבלוק, בלוק למיכל), ככה המים יגיעו קרירים ישר מהרדיאטור לבלוק, ולאחר שיתחממו בבלוק יספיקו להתקרר קצת במיכל, כיוון שטמפרטורות גבוהות יותר מתקרבות מהר יותר לטמפ' החדר. יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה אני אנסה את שני האופציות ואראה באילו מהם ממוצע הטמפ' הוא הכי נמוך, אבל עדיין אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי לי אין נסיון בנושא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שהוולקנו 7 פלוס שלי כלל לא עוזר למעבד אי אמ די 2000 שלי המעבד על 51 מעלות במהירות הכי נמוכה של המאוורר 3500 סיבובים.. וכשהייתי עם מארז פתוח זה היה 40 מעלות.. וגם הלוח אם רותח 44 מעלות אני לא יודע מה יכול להיות לא טוב המעבד ללא אובר קלוק וללא הוספת מתח ולא כלום ראוי לציין שהרכיב לי אותו מנהל החברה סימפלטק ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה ואיך למרוח תגריז הטרמי בבקשה תאמרו לי אם אני סתם מאוכזב או שבאמת יש סיבה לדאגה
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-