עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם ניתן להשתמש בזה כדי להדביק מאוורר עם תופסן שבור?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. מערכת טובה צריכה להיות NF7 V2 2600+Mobile + l12 MOD a-data 500 TT 420W +apfc ככה אני לא עובר את ה230fsb הוא נופל תוך 2 דקות בפריים ניסיתי D23 של טיקטק ניסיתי גם את ה D22 שלו גם בגרסאת הטורבו וגם הרגילה כלום לא יציב לא משנה המכפלה ממש גם ב8 הוא נופל ישר מתחים פצצות טממ' אין בעיה יש לי מאורר ישיר על הציפסט 80MM אין בעיה של חום יש לי סינק קטן על הגשר הדרומי כל האפשרויות בביוס מבוטלות ממש כולן כרטיס רשת USB כרטיס קול הכל מבוטל הזכרונות בתיזמונים דופולס ככה שאין להם בעיה להגיע ל250 3-5-5-9 מתח 2.8 כמו שהם צריכים לקבל.. ציפסט מקבל 1.4 עד 1.7 יעני ניסיתי את כל האפשוריות בכולן הוא נופל ציק' צק' באמת מתחים פצצות בהכל הספק עושה אובר וולטינג חוץ מה12+ שבו הוא נותן 11.86 אבל עדין ז…

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/vga-coolers2_15.html#sect0 האם הנתון שאומר שבמנוחה זה על 46 מעלות ובטעינה על 65 מעלות הוא נכון ? אם זה זה קירור ממש משתלם !!! המאווררים ממש ממש שקטנים (21dBA) והוא עולה 200 שקל. שאם להשוות אותו ל S1 + turbo module שעולה יותר, מקרר פחות, ועושה המון רעש (בסביבות ה 50) אז ה TT הרבה יותר טוב ומשתלם, לא ?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by victory,

קראתי את המדריכים באתר וקראתי מדריכים בכל מיני אתרים אבל עדיין אני לא מצליח ...עזרה??? המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Pentium E2160 Motherboard Name Asus P5KC (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Liberty ELT620AWT 620W ZALMAN 9700 LED 2GB OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800 DDR2 ATI Radeon HD 2600 XT (RV630 Maxtor 6L250R0 ATA Device ST3500320AS ATA Device Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by guitarsuite,

היי. עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי (7600GT) גבוה יחסית המהירויות לאחר אוברקלוק הן 1531\615 די הרבה יחסית לסבא הזקן . עשיתי בדיקה של ארטיפקטים ב ATITOOL במשך 10 דקות ,(10 זה מספיק בכלל?). במשך כל ה10 דקות לא היה ארטיפק אחד אפילו שזה כבר טוב, אבל המעלות הגיעו בשיא ל64 זה גבוה? סביר ? מצויין ? חרא? ;D תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  6. אז ככה ראיתי את הוולקנו 9 והנתונים שלו הם 75.7 CFM at 4800 rpm שזה חתכית זרימת אויר והוא לAMD רציתי משהוא דומה למעבד אינטל והטוב ביותר שאני מוצא הוא VANTEC VP4-C7040 5600 5600 RPM 35.5 CFM למה כאלו הבדלים למה אני לא יכול למצוא משהוא מקביל לTHERMALTAKE רק לפנטיום 4 ? או שאולי יש איזו ערכה למוד שאני יוכל לחבר את הTT לפנטיום 4 ? בתודה מראש DEMULTI

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  7. שלום, באמתחתי 3500+ 939 ניוקסטל, אני חושב שהקיץ הזה אני יחגוג קצת במשחקים (סורס וכ'ו) ושמתי לב שהמעבד מתחמם ומגיע לכ 50 מעלות בעבודה כרגע אני עם קירור סטוק. אני מעוניין לקנות קירור איכותי, שלא יעלה יותר מדיי ויתן ביצועיים שנראים לעיין, ולא הבדל של 2 מעלות, משהו שגם יקרר טוב בלחץ ועבודה.. עם שטח פנים גדול ויחס שטח פנים לנפח קטן שיבוא ביותר מגע עם האוויר ויתקרר..הזלמן נראה כאוטופיה בגלל המבנה האיכותי של ההיטסינק שלו אבל הוא מאוד יקר ולפי מה שהבנתי הוא "לא מחולל ניסים" למרות המבנה היוקרתי והמצויין שלו. מה דעתכם על הביג טייפון ? שווה את הכסף ? כמה מעלות יוריד ? מה הכי מומלץ לקירור של AMD (לאפשרות OC בעתיד) אשמח לטיפים ולדעת כמה המוארר עשוי להוריד לי במעלות (רצוי אנשים עם ני…

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by DJ_Yaniv,

יש לי מעבד E6400 ואני לא מצליח לעבור איתו את ה 3.8GHZ (יעני 3.8 זה הגבול שלו) הזיכרונות על 950MHz יחס של 1:1 והמתח של הזיכרונות על 2.050V ושל המעבד על 1.470V מישהו יודע אולי מה הבעייה ? המיפרט שלי בחתימה.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by -LosNir-,

שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של המעבד שלי ל Scythe Ninja PLUS. ישנו שיפור ניכר בטמפ' ואפילו קצת הזוי הטמפ' של המעבד במנוחה עם OC ל 3.4Ghz היא 16~ מעלות מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by le011,

היי התקנתי את הדרייבר מאתר של AMD אבל האם העלייה והירידה הפתאומית של המתח למעבד(למרות שהם לפי הגבולות) לא יכול לגרום נזק למעבד?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  11. הוצאתי מאוור 60 מ"מ שהיה על היטסינק במעבד של פנטיום 3 533 מגה הרץ חיברתי במקומו מאוור 80 מ"מ שמחובר עם אזיקונים הם נוגעים בצלעות של המעבד והמאוור 80 בגלל גודלו נוגע במגע ישיר עם ההיטסינק של הציפ הצפוני האם יש סכנה במקרה זה ?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by The Ball,

איזה מאורר לשים עליו? אבל אני רוצה שהמאורר לא יעשה יותר מדי רעש (שאני לא אשתגע בגללו אבל קצת רעש אין בעיה..) ושלא יהיה לו חיישן טמפרטורה (שיעבוד כל הזמן באותו קצב) כי כמו שאני מכיר את עצמי אני אסתבך עם זה ואני לא אצא מזה...

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Oryam,

שלום , אני מעוניין לקנות מאווררים למארז ANTEC 600 ( על הדלת ובחזית המארז) תכננתי לשים 2 מקדימה אם זה אפשר ושיהיו להם נורות כחולת כאלה גם. עכשיו השאלה היא איזה מאוורר יעשה עבודה טובה וגם יראה טוב ?וכמובן איזה גודל לשים 80 או 120 MM ? תודה חברים ;D

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. או אם יש לכם איזה רעיון לקירור הקיים שלי? תודה.. אני חייב לקרר אותם לא עובר את ה1270.. הזיכרונות כמו שאתם יודעים בסדרה 6 ומעלה רד בצד אחד, התחתון.. הקירור הקיים: תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  15. אתם יודעים.. ההפך מאוברקלוק.. חח בתודה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

תקשיבו אני פשוט חייב עזרה אני הולך להשתגע,זה הסיפור:התחלתי להתעסק קצת בoc הכל הלך כמו שצריך ובבעיית החום טיפלתי הטמפרטורות עמדו על משהו כמו 31 מעלות למעבד ו26 ללוח. את התוצאות(הטובות לדעתי) האלה השגתי עם סירקולציה נכונה ו4 מאווררים.הפסקתי עם הoc ומשום מה הטמפרטורות זינקו למשהו כמו 39 40.די נבהלתי אז התחלתי בסידור מאסיבי של 10 מאווררים (סה"כ) וסירקולציה עם המון אבל המון תכנון,לא עזר... לאחר מכן פשוט התחלתי להפציץ אוויר קר כמה שאני יכול והאוויר החם נפלט מ2 מאווררים,נשמע רעיון טוב אבל הוא לא כי לא הושקעה כל סרקולציה כאן והטמפרטורות עדיין עומדות על 39 40.רציתי לדעת אם למישהו יש איזשהו רעיון למקרה הכי מוזר שיש(יותר חם בלי oc מאשר עם...)תכנוון לסירקולציה או אפילו חומרה חדשה,הרב…

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by Rivking134,

אני וחבר שלי לקחנו GigaByte 7900GT של החבר שלי (NightShadow באתר) וחבר שלי הרכיב עליו Zalman VF700 Alcu (קירור מעולה) והתחלנו באוברקלוק ואמרנו בהתחלה יהיה יפה אם רק נגיע לביצועיו של ה-7950GT כאשר הקלוקים המקוריים של ה-7900GT הם 660@450 ושל ה7950GT הם: 700@550 הכל היה טוב סה"ב אחרי הOC הזה היה שינוי של 4-6 מעלות ואחרי זה ראינו שהולך חלק והמשכנו הכל בעזרת ה-ATI tool ובדקנו ארטיפקטים והכל היה סבבה אין בעיות המשכנו בOC והגענו ל-800@590 למי שלא הבין הגענו לממורי קלוק של ה-7900GTX!! :smile1: (הקלוקים המקוריים של ה-GTX הם 800@650) ובעצם המטרה הבאה שלנו היא להגיע ל-7900GTX בביצועיו... שיפורים מ-OC: NFS carbon 5-8 FPS 3Dmark06@stock 1280*1024 score: 4200 3Dmark06@590/880 1…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  18. אני עומד לקנות השבוע את המארז Cm690 המדובר, לאחר סקירות רבות. ה3 מאווררים שבאים איתו הבנתי שהם לא הכי שקטים. כרגע יש לי מאורר של AC120MM ועוד אחד AC80MM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=5060 המארז יכלול 4 כוננים קשיחים את הכרטיס מסך HD2900PRO ואת הקרור BigTyphoon (לא VX) ד''א, אני צריך המלצה גם למאוורר חלופי יעיל ושקט יותר מהמאוורר שעל הBigTyphhon. תןדה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by yakir1111,

היום עשיתי אוברקלוק למעבד,זיכרון,וכרטיס מסך ולמהירות של PCIE המפרט: ATHLON 64 3200 AM2 K9NGM kingston 667MHZ 512*2 =1G palit geforce 7300GT sonic 256MB ddr3 התוצאות מעבד: לפני 2000MHZ אחרי 2400MHZ bus speed 240MHZ HT LINK 1190 MHZ זיכרון: 667MHZ אחרי 800MHZ כרטיס מסך מהירות ליבה 500MHZ אחרי 600MHZ מהירות זיכרון כרטיס מסך 500MHZ אחרי 600MHZ איך יצא בסדר? עשיתי את זה עם התוכנה של NVIDA בשם NTUNE התוכנה עושה אוברקלוק יש אפשרות לעשות אוטומטי ויש ידני והיא עושה גם למעבד כי ביוס אין לי אופציות לאוברקלוק. זה נחשב לבסדר?המערכת יציבה..

20. Started by MDK,

שלום לכם! אני מתכנן לקנות p4 ואולי בעוד שנה\שנה וחצי לעשות לו אוברקלוקינג. אזהרה: אני לא בקיא בתחום, למעשה אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג, ולכן אל תצפו שאני יבין הסברים מפוצצים במונחים! עכשיו יש לי מס' שאלות: 1)האם o\c הוא דבר מסובך ללמידה ולביצוע או דבר שכל גיימר\משתמש ביתי יכול ללמוד מהר ולהצליח בו? (אני מניח שלא כל אחד יכול אחרת כולם היו עושים זאת מן הסתם...) 2)האם אוברקלוקינג למעבד מתבצע פיזית או דרך תוכנה ו\או דרייברים? איך הוא בעצם מתבצע? 3)האם מאבדים את האחריות לאחר שמבצעים אוברקלוקינג? אם כן, אז מה המהירות שמותר להגיע אליה? 4)האם אוכל להסתפק במארז מידי ג'נריק עם 2 מאווררים או שאהיה חייב לקנות מארז יקר ואיכותי? 5)האם אוכל לעשות אוברקלוקינג טוב (נגיד מ-1.…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by EagleXDR,

קודם כל, הרשו לי לציין שעברתי על הקישורים בסטיקי, אבל הם רק בלבלו אותי יותר :\ ולעניינו - מאורר 120 אחורי בCompucase 6A19 שווק משום מה, ואשמח להמלצה על מאורר 120 כמה שיותר שקט - ברמתו של המאורר הסטנדרטי, עדיף מזיגזאג, אך לא חובה, תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by giliboy,

http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5700d.htm הוא שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. היי חברים יש לי את הטרמלטק וי 9 לאחרונה שלפתי ממנו מאורר לפי החברה נאמר שזה מאורר 230 ובמדידה שלי ככה זה ניראה. האם הוא באמת 230 ? הסיבה שאני רוצה להיות בטוח , אני רוצה להזמין את המאורר הזה מחו''ל (כי הוא שקוף עם לדים אדומים) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25135 משלוח יקר ובמחיר של המאורר הזה אפשר לקנות מארז כבר. אני ממש לא רוצה לטעות ולהזמין משהו אחר .. האם המאורר הזה יתאים לי לשמה ? משהו נוסף , העובי של המאורר השחור שלי הוא 20 מילימטר , פה מצויין , שהוא שלושים מ''מ זה יפריע ? ובקיצור , מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שיוכל להחליף את המאורר השחור שיש לי ? (חובה שיהיה שקוף עם לדים ר…

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by oren99,

יש לי סטנדרט אחד דוחף מקדימה של 120 ממ אחד מאחורה מוציא של 80 ממ. יש לי בבית שני מאווררים קטנים (אני חושב 40 ממ). חשבתי להוסיף אותם על הדלת מצד שמאל. האם זה בכלל יועיל? קראתי פעם שצריך איזשהו איזון בין הכנסת האוויר להוצאה אבל אני לא יודע כמה זה חשוב.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by rafi-s-,

יש לי ספק של HEC 400 ואני לא מצליח לעשות אובר מעל 400MHZ יכול להיות שזה הספק מה שמגביל אותי???? תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים