עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mor_anter,

קודם כל יש לי שאלה הקירור הזה יוריד לי לפחות 10 מעלות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3087 אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה אז תנו הצעות יכול לחרוג בעוד 20 30 לא יותר תודה מראש לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by arikg,

מתוצרת ARCTIC COOLING - האם מישהו משתמש בקירור הזה ? המלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

אני מתכנן לקנות את המערכת הנ"ל כי כתוב שהיא מתאימה למארז בדיוק: thermaltake shark-black מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים לפרט, בנוגע למעלות.

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by ag43,

יש לי PALIT 4850 SONIC והקירור שבא איתו מהמפעל רועש מאוד (על 100% מהירות מאוורר) והכרטיס נמצא על 60 מעלות בIDLE. האם כדאי לי להחליף את הקירור הנ"ל בACCELRO REV 2 + TURBO MODUEL (שיושב אצלי בבית מהכרטיס הקודם) מבחינת טמפרטורות (מבחינת רעש אין ספק).

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by sarkise,

קודם כל, מפרט תוכלו לראות בצד .. שמעתי שמעבדי AMD לא אוהבים כל כך OC, זה נכון ?... והאם אפשרי לעשות למעבד שלי OC .. ? דבר שני, הלוח אם מתאים לOC ? בקשר לזה אני לא כל כך בטוח .. דבר שלישי, יש לי כרגע בעיה מזורה עם הטמפרטורה של הליבות, תוכלו להבין את זה פה : http://www.siz.co.il/up/nm2z4q3dzutm.jpg אני לא מוצא זמן ללכת לבדוק את החיישן טמפרטורה, אבל בינתיים זה לא מה שמפריע לי.. המעבד מיוצר בליבת הBRISBANE 65NM .. לא ה90 .. אה ועוד משו .. יש לי GIGABYTE 8600GTS בגרסאת הSILENCE, זאת אומרת גוף קירור ולא מאוורר .. יש לי בצד האחורי של הכרטיס מין 4 פינים בצורת ריבוע בגודל של מאוורר קטנצ'יק .. זה מקום למאוורר ? ואם כן, אם אני עושה OC לכ"מ כדאי להתקין מאוורר ? הוא בטמפרטורה של 45-4…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום יש ברשותי לוח של DFI דגם P45 T2RS PLUS, והתקנתי תוכנה לטמפרטורה REALTEMP ו TJMAX מכוון ל 100, ( מעבד E8500 ) העיניין הוא שבביוס המעבד עומד על 18 מעלות, בזמן שבמנוחה בווינדוס REALTEMP מראה 38 מעלות ולא יורדת מיזה לא משנה מה... בלוחות הקודמים שלי של DFI היה תוכנה שהגיע עם הלוח SMART GUARDIAN משהו כזה... היא לא קיימת לצ'יפסט P45 ? כי אני לא מוצא אותה באתר לערכת שבבים הזאת... ולה הזיוף הגדול הזה של REALTEMP מול הביוס ?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by SinfuL-,

איך קיררתם את המארז מבחינת מאווררים? נושא הקירור ממש חשוב לי במארז והייתי אמור לקחת את האפולו אבל אין אותו בארץ עד לעוד כמה שבועות ובמקומו אני לוקח את הטריניטי אני שם לו מאורר אחד של 120 מאחורה עוד אחד של 120 מקדימה (על ההארד דיסקים) ואחד של 80 שבא על חלון המארז הקירור יספיק? או שאני צריך לשנות/להוסיף משהו? תודה ויומטוב, אריאל

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני יומיים מעבד i7 2600 כרטיס מסך gigabyte geforce gtx570 שיקחתי BFBC2 MULTIPLAYER ואחרי איזה שעתיים של משחק יצאתי ובדקתי תמעלות עם התוכנה EVEREST המעבד הגיע ל35 והכרטיס מסך ל62 ואחרי איזה 4-3 דקות הכרטיס חוזר למצב הרגיל שלו 35 והמעבד 22-23 זה הגיוני? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  9. שלום בצד המפרט שלי ואני רוצה לדעם אם הכול בסדר ולא מסוכן מבחינת אוברקלוק ומתחים מתח מעבד:V1.35 מתח גשר צפוני:V1.45 מתח זכרונות:2.00V טמפ מנוחה:45C טמפ מאמץ:50-53C 2133@3200 MHZ תזמונים של זכרונות 5-5-5-15 \ 1:1 מה אתם אומרים הכול בסדר ובטוח? נ.ב מצטער על גודל התמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by Or ei,

נתחיל עם הרעשנים: 2 X http://www.jameco.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-1&storeId=10001&catalogId=10001&pa=227901&productId=227901&keyCode=PDF 4x http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1165&ID=1733#Tab1 זה נשמע כמו משהו ממריא (מה שהמון אנשים אומרים לי) אני עם rehubus ככה שאפשר להשתיק אותם אבל אז הם לא עושים הרבה בכל מקרה החלטתי להחליף אותם ל4 120 יותר שקטים וחזקים (1 לגוף קרור 3 למארז) הם מסודרים בצורה שאחד למעלה אחד למטה והשלישי יהיה מקדימה למטה ויכניס ויפזר אוויר על הכרטיס מסך (מה שגם התחתון עושה) מצורפת תמונה להמחשה חשבתי על המאוררים האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למרות שאלה h…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

דרישות: 80 מ"מ. שקט כמה שאפשר. ביצועים טובים. חיבור דרך הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by The_Byter,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121114 http://www.hipro-tech.com/products.html http://www.cooling-masters.com/articles-40-0.html

13. שלום, באמתחתי 3500+ 939 ניוקסטל, אני חושב שהקיץ הזה אני יחגוג קצת במשחקים (סורס וכ'ו) ושמתי לב שהמעבד מתחמם ומגיע לכ 50 מעלות בעבודה כרגע אני עם קירור סטוק. אני מעוניין לקנות קירור איכותי, שלא יעלה יותר מדיי ויתן ביצועיים שנראים לעיין, ולא הבדל של 2 מעלות, משהו שגם יקרר טוב בלחץ ועבודה.. עם שטח פנים גדול ויחס שטח פנים לנפח קטן שיבוא ביותר מגע עם האוויר ויתקרר..הזלמן נראה כאוטופיה בגלל המבנה האיכותי של ההיטסינק שלו אבל הוא מאוד יקר ולפי מה שהבנתי הוא "לא מחולל ניסים" למרות המבנה היוקרתי והמצויין שלו. מה דעתכם על הביג טייפון ? שווה את הכסף ? כמה מעלות יוריד ? מה הכי מומלץ לקירור של AMD (לאפשרות OC בעתיד) אשמח לטיפים ולדעת כמה המוארר עשוי להוריד לי במעלות (רצוי אנשים עם ני…

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Adi_79,

שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by ShadowK,

זה לכך לי 3 שבועות אבל סיימתי וזה 100% יציב אך ? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=570716

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  16. היי אני גר ליד תל אביב ורציתי לשאול איפה אני יכול לקנות צג LCD כפי שהשתמשו פה במדריך. ועוד שאלה אם יש לי צגד LCD רחב ממערכת הסטריו השינה שלי האם ניתן להשתמש בו? ועוד שאלה קטנה איך אני מחבר את הכל ליציאה הסריאלית ולא ליציאת המדפסת?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by danielzy,

קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by The Ball,

איזה מאורר לשים עליו? אבל אני רוצה שהמאורר לא יעשה יותר מדי רעש (שאני לא אשתגע בגללו אבל קצת רעש אין בעיה..) ושלא יהיה לו חיישן טמפרטורה (שיעבוד כל הזמן באותו קצב) כי כמו שאני מכיר את עצמי אני אסתבך עם זה ואני לא אצא מזה...

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Oryam,

שלום , אני מעוניין לקנות מאווררים למארז ANTEC 600 ( על הדלת ובחזית המארז) תכננתי לשים 2 מקדימה אם זה אפשר ושיהיו להם נורות כחולת כאלה גם. עכשיו השאלה היא איזה מאוורר יעשה עבודה טובה וגם יראה טוב ?וכמובן איזה גודל לשים 80 או 120 MM ? תודה חברים ;D

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. Started by Cyron,

למישהו יש אולי מדריך ל-OC של סדרה 4800 עם איזה תוכנה ממולץ לעשות OC ל-4830 ? איך אני בודק לו טמפ' ? תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by Electric Boom,

תקשיבו אני פשוט חייב עזרה אני הולך להשתגע,זה הסיפור:התחלתי להתעסק קצת בoc הכל הלך כמו שצריך ובבעיית החום טיפלתי הטמפרטורות עמדו על משהו כמו 31 מעלות למעבד ו26 ללוח. את התוצאות(הטובות לדעתי) האלה השגתי עם סירקולציה נכונה ו4 מאווררים.הפסקתי עם הoc ומשום מה הטמפרטורות זינקו למשהו כמו 39 40.די נבהלתי אז התחלתי בסידור מאסיבי של 10 מאווררים (סה"כ) וסירקולציה עם המון אבל המון תכנון,לא עזר... לאחר מכן פשוט התחלתי להפציץ אוויר קר כמה שאני יכול והאוויר החם נפלט מ2 מאווררים,נשמע רעיון טוב אבל הוא לא כי לא הושקעה כל סרקולציה כאן והטמפרטורות עדיין עומדות על 39 40.רציתי לדעת אם למישהו יש איזשהו רעיון למקרה הכי מוזר שיש(יותר חם בלי oc מאשר עם...)תכנוון לסירקולציה או אפילו חומרה חדשה,הרב…

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלום, המפרט בצד.. עשיתי OC מ266 ל316 בFSB והכל יציב אני רוצה לדחוף את זה עוד וכשאני מגיע ל320 בFSB הHDD מתחיל לתקתק. יש לציין שיש לי 2 HDD. שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד פועל בSATA ואחד בIDE הSATA לא מזוהה כשאני ב320 והIDE כן.(מה שאומר שהSATA מתקתק) כשאני מוריד את הFSB חזרה למתחת ל320 בHDD חוזר לעבוד כמו שצריך. ממה זה נובע? יש דרך להגיע לFSB גבוה יותר ושהHDD יעבוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by vipersh,

שלום לכולם, קניתי לחברה שלי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד: E7300 קרור למעבד: AC Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB(2X1024) 800MHZ CL5 ספק: SeaSonic 400W מארז: NZXT Alpha התחלתי את הOC עם ציפיה להגיע רחוק (ככה זה היה נראה ממאגר הOC שיש באתר...) הצלחתי להעלות את התדר של המעבד עד ל3.5 אבל הוא לא היה יציב גם עם תוספת מתח התדר היחידי שהצלחתי להעלות אותו בצורה יציבה הוא 3.3 עם תוספת מתח קטנה אשמח אם תוכלו לכוון אותי לבעיה אצלי האם יש הגדרות בביוס ששכחתי לשנות? האם רכיב ספציפי במחשב מגביל אותי בOC? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by alonkl,

וואלה לא נשמע לי הגיוני.. קונים מעבד ב100 שקל והופכים אותו למהירות של מעבד ב2000 שקל?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by EagleXDR,

קודם כל, הרשו לי לציין שעברתי על הקישורים בסטיקי, אבל הם רק בלבלו אותי יותר :\ ולעניינו - מאורר 120 אחורי בCompucase 6A19 שווק משום מה, ואשמח להמלצה על מאורר 120 כמה שיותר שקט - ברמתו של המאורר הסטנדרטי, עדיף מזיגזאג, אך לא חובה, תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים