עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה להוסיף במארז עוד 2 מאווררים שישבו על 2 תאים של 5.25 ששם יכולים להיכנס לי מבחינת מקום 2 מאווררים של 70 מ"מ ציירתי דוגמא של מה שהאני מתכנן(סליחה על איכות הציור..אני צייר גרוע..) עכשיו בגלל ש70 מ"מ זה לא ממש מאוורר סטנדרטי אז אין כל כך מבחר ואיכויות אז מצאתי 3 שניראים לי טובים ורציתי שתגידו לי מתוכם מה הכי טוב ושקט זה של שקוף עם לדים כחולים חברת Everflow http://www.ebay.com/itm/Everflow-R127010DM-7010-70mm-x10mm-Fan-3Pin-12V-565-/120868727510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c24566ad6 השני הוא ירוק של evercool http://www.ebay.com/itm/Evercool-Evergreen-Noiseless-70mm-x-70mm-x-15mm-Lead-Free-Green-Fan-/370549770973?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5646…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

מחפש קירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 400 שקל. הכי חשוב זה שקט, (הספק כח של המחשב הוא ללא מאוררים) אפשרי גם קירור מים... יש לי בראש את זה Corsair Hydro H60... האם יש קירור אוייר שקט ממנו? האם הוא בכלל שקט?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by DJPOWER,

שלום יש לי לוח אם של ASUS דגםP4P800-VM + מעבד קליריון 2.4 איזה תוכנת אוברקלוק יש בשבילו??

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  4. ?

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט) מה עושים!? הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg

• 12 תגובות
    • 673 צפיות
  6. היי. נראה שרוב ה Heatsinks מוגבלים לגובה מסוים. האם זה בגלל מגבלות מארז או שמעבר לאורך מסוים פיזור החום מאבד מהאפקטיביות שלו? מה לגבי שימוש ביריעות נחושת לקירור? אפשר לקנות יריעות נחושת לחתוך אותם בצורה הרצויה, להצמיד אותן ל Heatsink כלשהו או מה שזה לא יהיה, ולתת להן לצאת מהמארז דרך, נגיד, חריץ במארז. שתיי האגורות שלי. אני מאוד חדש בעסק וודאי כבר התעסקו ברעיון הזה, כך שאשמח לקבל גם קישורים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, קראתי לא מעט ביקורות באתר זה, ואני שמח לומר שהן כתובות בצורה עניינית, וכוללות תמונות ופירוט טוב. הבעיה היא שיצאתי קצת מבולבל מכל האפשרויות, ובגלל זה אני פונה אליכם כאן בפורום להמלצות. יש לי מחשב שמיועד רק ליישומים "רגילים" (החריגות היחידות הן Visual Studio, שזו סביבת פיתוח למתכנתים). אין שום over clocking, ואני לא מחפש את זה כרגע (אני חושב שכאן איבדתי 80 אחוז מהקוראים... ) המפרט הכללי הוא: Intel Celeron 2GB לוח אם Asus P4S8X-X מארז Tower רגיל מכיוון שהמאוורר הרגיל למעבד התחיל לעשות רעש, חשבתי שאולי כדאי לי להחליף אותו בחדש. ואם כבר חדש - אז אולי שווה להשקיע במשהו שיהיה גם יותר שקט מהממוצע. מה דעתכם? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. המחשב בן יומיים, דרייברים מעודכנים, מראה לי 60c-65c במנוחה בATI Overdrive עם הזמנים הברירי מחדל (625/993) מסך T220 (סמסונג)רזולוציה רגילה. המעבד על 35c אם זה משנה. אני מפחד להדליק משחק מחשש לפיצוץ! בבקשה תעזרו.

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by -BISHOP-,

אני חושב שקראתי בערך את כל הדיונים עד שנת 2000, שמתייחסים לקירור כרטיסי מסך, ועדיין לא הגעתי להחלטה מה עדיף: Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Arctic Cooling Accelero X2 שניהם בטווח המחירים שאני יכול להוציא. בכל הדיונים שקראתי לא החלטתם חד משמעית מה עדיף.. הכרטיס עומד על 62 מעלות ללא מאמץ. יש לציין שאני מתכנן OC עתידי. פשוט כרגע עם הקירור סטוק זה בלתי אפשרי. אני יודע שיש גם את ה Zalman Vga Cooler VF900-Cu או את ה Thermalright V1 Ultra , אך הם יקרים מדי , ולא שווים נניח את ה 2 מעלות שהם יורידו לי יותר מה VF700 או ה ARCTIC. אז.. אם יש פה אנשים בעלי אותם קירורים, אני אודה להם מאוד אם הם יוכלו להמליץ, ולהגיד כמה מעלות הם הורידו. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  10. אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו... מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...] תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. היי, המעבד (core 2 6300 duo) מגיע לטמפרטורות ממוצעות של 45 מעלות בעבודה רגילה ועובר לפעמים את ה-55 מעלות במאמץ. לפי "טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים" שנכתב כאן אני מבין ש-55 מעלות זה סביר למעבד הזה. האם כדאי להשאיר את המצב ככה או להוסיף מאוורר ליתר ביטחון? לגבי כרטיס המסך (7600 GT) - האם קיים עליו חיישן שמאפשר מדידת טמפ'? אם כן אשמח לתוכנה שתאפשר מדידה. תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by Los,

אז ככה אני רוצה לעלות את תדר המעבד שלי ל3000-3100 לא יותר מזה אין לי ממש ראש להתעסק במתחים וכול זה לא הבנתי גרוש מזה ניסתי עם התוכנה AI BOOSTER של אסוס היא סבבה אבל לא יודע נכנסתי למצב המתנה ושחזרתי קיבלתי מסך כחול . יש איזה שהיא אפשרות לשנות כמה הגדרות פשוטות ולעשות זאות נ.ב יש לי קירור סטוק שאין לי כוונה האמת להחליף הוא שקט ולא רע לי איתו אם יש בעיה לעלות ב400 מגה הרץ אז זה בסדר M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch[ תודה לכול העוזרים והמנסים

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by MotoCross,

יש לי לוח אם של אינטל, כל פעם שאני נכנס לביוס לחיפוש אחר המהרה של המעבד אני רואה שהאפשרויות הללו סגורות. האם זה בכלל אפשרי לבצע אוברקלוק בלוח של אינטל?

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Fir3^StorM,

שלום .. יש לי 2.4C Northwood ASUS P4P800 עם צ'יפסט 865 של אינטל(ר) וזכרונות 4x256 Hynix. זה נקרא הייניקס אבל זה מ3 סוגים שונים: slot1: hyundai 256mb slot2: wintec 256mb slot3: nanya 256mb slot4: wintec 256mb והם עובדים בדואל צ'אנל... קיצר.. אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק יותר מ2.6 שהם ב1:1 באותה מהירות עם הFSB של המעבד. אז ניסיתי להעלות מתח לזכרונות וזה גם לא עוזר (ל2.75).. אז ניסיתי לעשות יחס של 5:4 ואז אם הFSB של המעבד יהיה 250 המהירות של הזכרונות תהיה 200 (כלומר 400מה"ז). והמתח במעבד הוא סטוק והמתח בזכרונות זה 2.75 והורדתי גם תזמונים ל2.5,3,3,6. ואני לא מצליח להגיע יותר מ260 באוברקלוק יציב, יותר מ260 בFSB של המעבד המחשב דופק ריסטרטים סתם ככה ולא יציב. …

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  15. זאת הפעם הראשונה שאני עושה OC אז יתכן שאשאל שאלות טיפשיות עד מאוד טיפשיות. עברתי קצת על מדריכים, מאמרים ות'רדים נבחרים בנושא אוברקלוקינג והחלטתי לנסות. זה המפרט שלי: מעבד: E6500 קירור: Alpine 11 Pro לוח: Gigabyte GA-G41M-ES2L זיכרון: Mushkin 2GB-DDR2-1066Mhz (שמזדהה בתור 800Mhz) [מדובר בדגם 996599es שזה PC2-8500 / 2.1v / 5-5-5-15] כ.מסך: Nvidia 8400GS 512MB ספק: NEOTech 500W (ספק ג'נרי מעפן יכול להיות גם 300W, מי יודע) הארדיסק: Seagate ST3500418AS צורב: Samsung X22 כרטיס Firewire 800 מקלדת+עכבר USB עכשיו לעניין: לפי ה"מדריך להמהרת המעבד" הבנתי שקודם כל מומלץ לנעול את תדר ה-PCI-Express, השאלה באיזה תדר לנעול אותו? חוץ מזה שמדובר במדריך קצת ישן (שנת 200…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by SUPER300,

האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מנסיון האם הוא רועש או שקט? כל חוות דעת עליו (מנסיון כמובן) תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. כותרת וגם האם אפשר לבדוק שם טמפ' של כרטיס מסך? רק לוודא שאני באמת בביוס... הביוס זה SETUP שמגיעים דרכו מתי שהמחשב עולה ולחוצים על DEL (מאיפה שאפשר לקבוע מאיזה דיסק המחשב יעשה בוט וכו' נכון? אם לא אז מה זה..)

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. הודעה למטה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. עכשיו ככה..אני עומד לקנות PowerColor X800XL.. אני רוצה לשים את הקירור הזה....השאלה היא אם הוא מקרר גם את הזיכרונות??? ועוד אחת...האם אני יגיע רחוק עם הקירור הזה??

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by shvebish21,

שלום. מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון אם לא, תעבירו,תודה! המחשב שלי שודרג. מ6 ג'יגה זיכרון ל 12. כרטיס מסך ישן היה GTX 460 עכשיו GTX970. ספק 750W שהישן היה 500 וSSD EVO850 250GB. כל המשחקים שאני מריץ רצים חלק. לפעמים אולי אני מרגיש שיש טיפה תקיעה קטנה כאילו הFPS קצת יורד כמו ב GTA 5 או BTF 4 ברשת. השאלה שלי היא כזאת, המעבד שלי הוא GHZ3.0 I7 950. יצא לי לעשות לו אוברקלוק והגעתי ל 4.0 GHZ אבל הוא מתחמם (יש לי קירור אוויר של TT אבל לא חזק מספיק). אבל במשחקים לא היה אפילו תקיעה הכי קטנה. כמובן שהחזרתי למצב הקודם. האם כדאי לעשות אובר קלוק שוב אבל לקנות קירור מים? האם הוא באמת ישמור על הטמפרטורה נמוכה? סליחה על החפירה ותודה מראש, אלעד.

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by PCguy,

אתמול נסיתי לעלות את המהירות של המעבד אך להפתעתי מהירות הזכרונות עלתה גם היא. המעבד שלי הוא AMD 3000 939 שיניתי זאת דרך הביוס באופציה של הבאס200-400Mhz ברירת המחדל היא 200 שאומר 1800mhz בכל אופן האם זה טיבעי? האם ניתן לשנות מהירות ע"י תוכנות אוברקלוקינג? האם זה שמהירות הזיכון עולה לא מסוכנת לזכרונות{ללא קירור}

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by motogt,

היום ניסיתי להדליק את המחשב, שמעתי את המאורר של כרטיס המסך עובד, אבל המחשב לא עלה. כיביתי את ספק הכוח לכמה שניות, והדלקתי את המחשב, לקח לו כמה שניות לעלות. כשהווינדוס עלה, המחשב השמיע 3 צפצופים. בדקתי בתוכנת CPUZ אם הכל תקין... ולא! היה לי OC למעבד, והוא נעלם! הזכרון שהיה 444-12 עכשיו 555-18. מה לעשות? מה קרה? האם זה אומר שהמעבד גמור? מחשב חדש חצי שנה אצלי.

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  23. Started by monohouse,

איפה אפשר לקנות ציוד קירור מים נורמלי, כמו swiftech, danger den ? חוץ מלהזמין online

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by SagroN,

שלום לכולם. תודה מראש קודם כל, למי שנכנס בכדי לעזור לי! אוקיי אז ככה, פירסמתי כבר דיון בקשר לבעיית התחממות שהייתה לי על המעבד עם הקירור הנ"ל Artic Cooling 7 Freezer, עכשיו יש לי מעבד Q6600 ללא המהרה - אני גם לא אוכל לעשות, יש לי לוח אם של אינטל DP35DP. העניין הוא שהמעבד הגיע לי לטמפ' מטורפות במנוחה של עד 85.. זה היה מטורף פשוט.. פעם אחת אפילו שצרבתי הוא עשה ריסטרט מרוב שהוא התחמם. עכשיו כשהלכתי לSKYPC אמרו לי כי אחד הצלעות שבורות וכי צריך לקנות מאורר חדש קניתי, עכשיו שמרתי את הישן שאחד הצלעות שבורות - חשוב לציין שכל המאורר וגוף הקירור בסדר.. פשוט ישנם 4 "ברגים" "צלעות" או מה שזה לא יהיה.. שמסובבים ללוח אם ואז זה יוצר מין "ואקום" על המעבד ומעביר לו את הקור.. עכשיו כל צלע …

• 6 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים