עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם יש לי מעבד Intel Pentium 4 630 וביצאתי לו אוברקלוק עם התוכנה CLOCKGEN אבל לעומת האחרים פה שיוצא לי לראות זה ממש נמוך ... למשל אני מגיע עם המעבד שלי עד ל3268 MHZ מעבר לזה המחשב ישר ניתקע .. לעומת אחרים שהגיעו פה ל 3.5 ומעלה אתם בטח יודעים למה אני מיתכוון...אז השאלה שלי בגדול היא איך אני מצליח לעבור את המהירות שאני עשיתי בלי שהמחשב יתקע ?..... נ.ב : יש לי לוח אם GIGABYTE 8I915MD ואין לי את האפשרות אוברקלוק דרך הביוס וגם תוכנת האיזי טון לא ניתמכת עם הלוח הזה ..... בקיצור אני מצליח עם קלוק ג'ן ואני רוצה לעבור את מה שעשיתי כבר .... תודה מראשש לעוזריים !

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. יש לי שאלה קצרה * תנו לי בבקשה לינק\או שם של התוכנה הטובה ביותר לאוברקלוקינג וגם קצת אולי הסבר מהיר ואזהרות קטנות

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by Dimer,

יש לי A64 3200 VENICE E3 LBBLE 0519CPDW עד לאן הגיעו איתו במתח רגיל ועם קירור אויר? איפה יש בכלל בסיס נתונים לתוצאות OC חוץ מ- HWZONE?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. אז ככה יש לי מחשב עם 6200 AGP 1 p4 2.4c 1giga 400 ddr ram הציון הכללי שלי אחרי אובר קלוק ופתימת צינורות הוא 2248 לפני הבלאגן יוצא לי 1400 באחד המבחנים שם יש את הספינת אוויר הזו שיוצא עליה איזה יצור מן המים , בסיבוב הראשון של המבחן הזה אני מקבל איזה 8-15 פריימים לשנייה אני מקבל במבחן השני אולי פריים אחד לשנייה מה ההבדל בין המבחן הראשון של הספינת אוויר לזה שבא אחריו ??? והאם זה הגייוני?? העלתי את הכרטיס ל 375 ב CORE ו ל 625 בזכרונות ורק אז פתחתי צינורות אם אני פותח צינורות אני לא יכול להעלות בכלל ,כנראה שיש לי צינורות פגומים בעסה......... יש לי קירור של זלמן עלייו ככה שאני לא מודאג מהחום אבל לא ניסיתי להעלות יותר. תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by demultiplexer,

זה הקירור שאני אמור לקבל עם המעבד סמפרון 3000 שאני רוכש, לא ידעתי שאני לא אמור לקבל את המקורי ועכשיו הפתיעו אותי. לדברי המוכר הוא יותר טוב מהמקורי. מה אתם אומרים ? תודה,

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by timac,

קניתי תקירור הנ''ל לכרטיס מסך שלי 6800 רגיל. ואני רוצה לעשות אוברקלוק למישהו יש מדריך רעיון הסבר מפורט.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by galh_5,

בכמה ה-oc של E6300 טוב מה-4200+? בהרבה או בקצת? ואיך אתם מדרגים את האוברקלוקינג הכי גבוה למעבד: AMD SOCKET AM2 X2 4200+?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by tom123,

ברצוני לקנות את ה- Thermalright SP-94 עכשיו אני לא יודע איזה מאורר כדי לי לשים עליו... חשבתי כל ה- DELTA 80mm מה אתם אומרים ? אין מאוורר אחר שמשתווה אליו בערך ויותר שקט? ואם אני ישים את ה- Zalman CNPS7000A-Cu מה יותר טוב? הוא או ה- SP-94 ? יש הבדל משמעותי או מעלה שתיים?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by mor_anter,

E0 DO יש עוד כמה שאני לא יודע מה הכי טוב??

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום, הובכן רציתי לשאול איזה פאן באס הכי מומלץ לקנות, אני מעוניין לשלוט על המאווררים שלי שבמחשב בימיוחד על איזה שניים רציניים שעושים מלא רעש (termaltake smartfan 2 80mm & enermax ball bearing 120mm) אפשר לומר שבלילה זה קצת מעצבן הרעש הזה של המאווררים ולכן לא נוח להשאיר אותו דלוק. בכל אופן אשמח לקבל הצאות לפאן באס איכותי וטוב.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. שאלתי היא: אני עם זכרונות של 900MHZ וכרגע אני על FSB של 430. האם במידה ואני יעלה את תדר הזכרונות ע"י המחלק נגיד ל1000MHZ בערך, אז זה אומר שהלוח שלי יוכל לפעול על FSB 500? או שזה לא קשור כלל?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by the-f-master,

אני חושב לקנות מארז חדש כבר די הרבה זמן וראיתי את המארז thermaltake armor lcs ודי נדלקתי עליו בגלל המערכת קירור מים שלו שממש זולה יחסית לאותו המארז עם קירור אוויר וכמו שקראתי בביקורות עליו היא גם די טובה ופה האמת התלבטתי כי אני לא מבין בקירור מים ואני לא יודע אם הריכיבים של המערכת המסופקת עם המארז טובה או לא...לכן אני שואל,המערכת טובה יחסית למחיר שלה?(המחיר שלה הוא בערך 500 שקל,חישבתי את זה לפי הפרש המחיר בין המארז עם המערכת קירור מים מובנית לבין המארז ללא המערכת)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by FireStar,

שלום חברה, אני עומד מחר לקנות SF2 למארז שלי בתור קירור נוסף. באתר של thermaltake ראיתי תמונה של המאוורר הנ"ל כאשר החיבור שלו הוא 3 פינים ללוח האם. האם יש לו גם חיבור רגיל לספק כח, כי אני לא בטוח שיש לי מספיק חיבורי 3 פינים על הלוח ???

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by miim17,

מערכת: לוח אם ASUS m2npv-vm מעבד AMD 4000 DUAL CORE AM2 . מארז מידי של ג'גהבייט. קירור: מעבד - מאוור רגיל שמגיע עם המעבד. ללא הוספת משחה (היתה שכבה כבר על ההטסינק) על המארז יש שני מאוורים 8 CM . התקנתי את הדריברים של קול&קוויט של אמד. ב IDLE אני מקבל טמפרטורה של 45 מעלות. במאמץ של ה CPU זה מגיע ל 60 ואפילו ל 64. לפי מה שקראתי זה חריג. (מה גם שאז המחשב מתחיל לקרטע, אפילו באנריל טורמנט [שנת 99] מבחינת טמפ' לוח אם - בסביבות ה 40 מעלות רוב הזמן יש למישהוא המלצות ? אולי להוסיף משחה טרמית ? (לא מרחתי בכלל כאשר התקנתי, כי מגיעה סטירפ של השכבה דבוק להטסינק... אשמח לשמוע הצעות..ו תודה כמובן לכולכם. לא בוצע OC כמובן RPM של המעבד - בסביבות ה 2400. זה המארז בסביבות ה 1200. ,תוספת…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by dan9,

מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. אז כך יש לי לוח אם AI7 םנטיום 4 הסוקט שלי נטוי כך שהוא בצורת מעויין. לכן SILENT TOWER של TT לא מתאים. הוא לא מספיק גדול בשביל לחסות את המעבד וגם המאוורר בכיוון לא כלפי אחורי המארז אז זה בזבוז כסף... השאלה אם HYPER 6 של קולר מסטר יתאים. ואיפה אפשר למצוא אותו בפחות מ 280 שקל!!!! המון כסף... זה ממש מבאס.

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by amirn,

יש לי את המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1621 שבא עם מאורר אחורי 92ממ שמוציא אוויר כתוב שלמארז יש אפשרות להוסיף מאורר 80ממ קידמי, אבל כל החלק הקידמי חסום (יציאות USB, AUDIO...) 1. האם יש טעם להוסיף מאורר? 2. לאיזה כיוון צריך להיות המאורר? תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by WildFire,

לאחר האשכול הקודם שפתחתי, הבנתי למה לא היו לי אופציות בביוס בכלל, הוא היה ביוס בן שלוש שנים כמעט. לאחר עדכון של 11 גרסאות ביוס, גיליתי את כל מה שהייתי צריך בשביל לעשות OC נורמלי למעבד. העלתי את המתח של המעבד ל1.4 ואת התדר שלו ל2300MHZ, והוא הגיע לטמפ' של 68C במקסימום מאמץ עם OCCT, קראתי שהטמפ' המקסימלית של המעבדים האלה היא 65C, ורציתי לדעת אם זו כרגיל הגזמה של יצרן כמו בדרישות ספקים לכרטיסי מסך לדוגמא, או שבאמת המעבד יטוגן לחלוטין בטמפ' הזו, ואם לא, בכמה אני יכול לעבור אותה?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. יש לי פה שתי קירורים ואני לא יודע איזה לחבר .יש לי את הקירור סטוק של amd שהיה לי מה 4600x2 ויש לי אחד חדש עם המשחה glacialtech lgloo 7310 איזה מהם עדיף לי לחבר למעבד החדש שלי 85w 5600x2 ? אל תציעו לי קירורים אחרים כי אנילא מתכנן אוברקלוק בכלל

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. שלום, רכשתי מחשב חדש: מעבד: Core 2 Duo 8500 לוח אם: ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Sapphire 4870 Vapor-X 1GB דיסק: Seagate 1TB 32MB קירור מעבד: ( Coolermaster Z600+2Fans (In&Out מארז: Thermaltake Matrix למרות הטכנולוגיה החדשה וגוף הקירור המתקדם, טמפרטורות העבודה הן מאד גבוהות (יחסית ל Prescott 2.8 + X800GTO הישנים שלי). המעבד ~ 46-65 מעלות לוח אם ~ 65-75 מעלות כרטיס מסך ~ 65-83 מעלות האם הטמפרטורות הללו תקינות ? אולי כדאי להחליף את המארז למרווח יותר (Antec 3000, Coolermaster 590 [אין להשיג Coolermaster 690]) ? תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by ccc,

לגשר הצפוני(בתוספת מאוורר 40 ממ או לכרטיס מסך (ליבה) אני מדבר מבחינת אפקטיביות וכדאיות כי יש לי רק אחד כזה. על הכרטיס מסך יש כבר סינק מקורי שעשיתי לו לאפינג והחלפתי משחה. איפה אתם הייתם שמים? ד"א אני מתכנן VDD MOD

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. הוא יעשה משהו? מדובר בHDD WD 80GB 8Cache 7200RPM

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  23. בהגדרות של התוכנה של הכרטיס מסך שלך ATI 4670 שמתי את הכל על הגדרות מקסימום ואז הופיעו לי ארטיפקטים ואין לי אפשרות לעשות כלום במסך מה אפשר לעשות? האם אפשר להחזיר את ההגדרות ברירת מחדל איכשהו?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by nesber,

האם כדאי לרכוש את המאוורר הזה לAMD64? אני מפחד שהטכנאים בחנות ירכיבו אותו לא כמו שצריך....האם יש בסיס לחששותי? איזה קירור אחר של TT הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים