אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הדגם הזה ? ===> NV Silencer 5 (Rev. 3) או זה ===> NV Silencer 5 (Rev. 2) 7800GT של לידטק תודה
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברה ! הגיעה אלי הערכת קירור מים וחסר לי פיטינג אחד בגודל ID1\2" G1\4" יש מצב שיש למישהו אחד מיותר שהוא יכול למכור ? אני גר בראשון, נייד עם רכב. 0544961733 מתן. אודה למי שיהיה מוכן למכור ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד 1) המעבד שלי נכון לעכשיו ב3674 טמפ במנוחה ומאמץ בתמונה למטה (אגב זאת התוכנה שאני צריך לבדוק איתה טמפ?) אחרי לילה בORTHOS סיים ללא בעיות זה אומר שהמערכת יציבה? 2) המתח הוא 1.36 זה בסדר או גבוה מדי? 3) הכרטיס מסך שלי ב 763/1840/975 והוא מגיע ל67 מעלות בעבודה....זה תקין? 4) הלוח אם שלי נא בין 47-51 מעלות ASUS P5K זה בסדר? 5) תוצאה ב 3DMARK 13622 המשחקים החדשים יעבדו על המערכת שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני חדש לאוברקלוקינג והדבר ראשון שאני מנסה לעשות זה ההפך מאוברקלוקינג למעבד שאני חושב שהוא כבר מתחיל לגסוס לאחר שבעבר המעבד היה מגיע לחום מטורף של 80 מעלות כרגע המעבד בטפרטורה 60 לפי הביוס ו45 לפי תוכנה core center של msi ככה שאני לא יודע למי להאמין וזה כאשר המחשב לא מתאמץ המחשב לא נכבה או משהו הוא עובד בלי בעיות בעת גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה כאשר משחקים בו הוא קורס לכן אני רוצה לגרום למעבד להתאמץ פחות כמו שאמרתי אין לי ניסיון באוברקלוקינג ולכן גם הייתי רוצה לשאול עם התיאוריה שלי נכונה שעם אני יפחית את המהירות ליבה מ3200 ל2600 עם אכן הוא יתאמץ פחות וגם פחות יתחמם ? ויתן למחשב עוד זמן לחיות בשביל גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס אז ככה הבעיה שלי שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לעשות המהרה למעבד AMD 5600+, אבל לצערי אין לי שום נסיון בעבר בתחום. יש לי מספר שאלות, ואשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המעבד מיועד לOC, ועד כמה? 2. כמה זה ישפיע לי על משחקי מחשב? כי לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שברשותי מתיישן ועוד ועוד משחקים רצים לי על LOW. (יש לי כרטיס מסך 9600GT עם ג'יגה זיכרון) 3. עד כמה זה יכול להזיק למעבד ולמחשב שלי, אם בכלל? בלי המהרה המעבד שלי מגיע ל55-58 מעלות במאמץ ובשיא החום. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מאורר 80 ממ שמתחבר ל-USB עם שליטה על המהירות (לא הגזימו) http://www.thermaltake.com/accessories/mobilefan/menu.htm פנל שליטה על 4 מאוררים עד 1.5A עם 3 צבעים שונים לכל ערוץ לפי עוצמת המתח על המאורר http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm ספק 410W עם סליבים ומאורר 120 ממ (כולל עוד מאורר והיטסינק שנראה צולע) http://www.thermaltake.com/purepower/w003133Polo.htm נראה רועש מאד
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
וואו ראיתי את זה נגנבתי www.omgwtf.biz/tembel/OC/OC_5000_(www.laflaf.co.il).avi הם הגיעו עד ל 5300 MHZ נ.ב אני לא יודע אם נתנו את זה פה כבר אם נתנו אני ממש מצטער ומנהלים למחוק... אם לא נתנו אז תהנו
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי leadtek 6600gt ורציתי לעשות לו OC הבנתי שצריך תוכנה cool bits מישהו יכול לתת לי לינק ומדריך קצר? האם אפשר לחזור אחורה בקלות כמו שעושים OC ללוח אם ואז עושים איפוס ביוס?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עד היום היה לי מאוורר אחד של 80MM בנוסף לזה שעל המעבד, היום קניתי עוד שניים 80MM. המאוורר שכבר היה לי היה מכניס אוויר מקדימה. מאוורר אחד שקניתי שמתי מוציא אוויר מתחת לספק כח. עשיתי חור במרכז הדלת, ואת המאוורר השלישי אני מתכנן לשים בדלת. מה עדיף שהוא יהיה מכניס או מוציא? נראה לי מכניס כי זה בדיוק מול הלוח והמעבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי... רציתי לשאול 2 שאלות בקשר לקרור אוויר... 1.כאשר יש לי מאוורר בצד המארז, על הכרטיס גרפי אך הטמפ' בחדר גבוהה.. האם בכל זאת המאוורר יהווה קירור מסוים לו.. או שהוא אף יעלה את הטמפ' שלו.. 2.אותו מקרה רק עם מאוורר פנימי.. שממוקם בתוך המארז ונושף על ההארדיסק.. האם כאשר הטמפ' יהיו גבוהות הוא בכל זאת יעזור או להיפך... נשמע דבילי אך אנא לענות ברצינות. :-* תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה העניינים חבר'ה ? ברשותי החלקים הבאים : VENICE E3 3200+ עם קירור 9500 של זלמן. DFI LANPARTY ULTRA D גרסת ה A00 OCZ PC4000 XTC 2GB X800GT OCZ PowerStream 520W עכשיו הבעיה היא שהמעבד לא רוצה לעבור את ה 2500 עם מתחים נורמלים וגם הזיכרון לא מרשים אותי אפילו עם מתח גבוה. אני חושב שכנראה הבעיה היא בביוס. הביוס של הלוח הוא מקורי ולא משופצר. מה שאני צריך זה המלצה לאיזה ביוס טוב ופרוץ שאני אוכל להתקין וליראות איך אני ממשיך משם. שימו לב שהגרסה של הלוח היא A00 . אם יש עוד איזה הצעות לשיפור ה OC אשמח לשמוע, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך קירור כמה שיותר שקט למארז (מומלץ שגם יהיה יעיל : ) אם אפשר אז 2... ותגידו אם אני אקנה 2 ויהיה לי 2 מאחורה שמוציאים (אחד 80 ס"מ ג'נרי + מה שתביאו) ועוד אחד לפני הארדדיסקים שזורק אוויר זה יהיה טוב ? ואני מעדיף להוציא תג'נרי כי הוא דיי רועש... וד"א יש לי מארז ג'נרי שבנוי מפח בעובי של רבע ציפורן...
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות מארז חדש כבר די הרבה זמן וראיתי את המארז thermaltake armor lcs ודי נדלקתי עליו בגלל המערכת קירור מים שלו שממש זולה יחסית לאותו המארז עם קירור אוויר וכמו שקראתי בביקורות עליו היא גם די טובה ופה האמת התלבטתי כי אני לא מבין בקירור מים ואני לא יודע אם הריכיבים של המערכת המסופקת עם המארז טובה או לא...לכן אני שואל,המערכת טובה יחסית למחיר שלה?(המחיר שלה הוא בערך 500 שקל,חישבתי את זה לפי הפרש המחיר בין המארז עם המערכת קירור מים מובנית לבין המארז ללא המערכת)
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברה, אני עומד מחר לקנות SF2 למארז שלי בתור קירור נוסף. באתר של thermaltake ראיתי תמונה של המאוורר הנ"ל כאשר החיבור שלו הוא 3 פינים ללוח האם. האם יש לו גם חיבור רגיל לספק כח, כי אני לא בטוח שיש לי מספיק חיבורי 3 פינים על הלוח ???
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מערכת: לוח אם ASUS m2npv-vm מעבד AMD 4000 DUAL CORE AM2 . מארז מידי של ג'גהבייט. קירור: מעבד - מאוור רגיל שמגיע עם המעבד. ללא הוספת משחה (היתה שכבה כבר על ההטסינק) על המארז יש שני מאוורים 8 CM . התקנתי את הדריברים של קול&קוויט של אמד. ב IDLE אני מקבל טמפרטורה של 45 מעלות. במאמץ של ה CPU זה מגיע ל 60 ואפילו ל 64. לפי מה שקראתי זה חריג. (מה גם שאז המחשב מתחיל לקרטע, אפילו באנריל טורמנט [שנת 99] מבחינת טמפ' לוח אם - בסביבות ה 40 מעלות רוב הזמן יש למישהוא המלצות ? אולי להוסיף משחה טרמית ? (לא מרחתי בכלל כאשר התקנתי, כי מגיעה סטירפ של השכבה דבוק להטסינק... אשמח לשמוע הצעות..ו תודה כמובן לכולכם. לא בוצע OC כמובן RPM של המעבד - בסביבות ה 2400. זה המארז בסביבות ה 1200. ,תוספת…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז כך יש לי לוח אם AI7 םנטיום 4 הסוקט שלי נטוי כך שהוא בצורת מעויין. לכן SILENT TOWER של TT לא מתאים. הוא לא מספיק גדול בשביל לחסות את המעבד וגם המאוורר בכיוון לא כלפי אחורי המארז אז זה בזבוז כסף... השאלה אם HYPER 6 של קולר מסטר יתאים. ואיפה אפשר למצוא אותו בפחות מ 280 שקל!!!! המון כסף... זה ממש מבאס.
-
- 13 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך שהיה חזק ושיחזיק 4 קטודות ו 4 מאווררים צורב ושני כוננים קשיחים ושיהיה תקציבי תודה מראש. אני מעדיף מהחנות של פנדה אבל לא החרכי
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם יכולות גבוהות והכל ועכשיו המחשב עוד טוב והכל אבל הספק כוח בא עם המארז אז חשבתי שאולי כדאי לי לשדרג את הספק כוח שלי למשהו בסביבות 400 שח אבל עד עכשיו המחשב לא הראה בעיות כמו שהמחשב נחבה או משהו כזה באמצע פעולה אז רציתי את התייעצותכם לגבי קניית ספק חדש למחשב.. ד''א המחשב לא עשה שום בעיום עם כיבוי והכל אבל בחלק של המארז שמעל לספק כוח יש חימום ובגלל זה בקרצוני לקנות ספק חדש.. אשמח עם תענו לי בהקדם תודה..
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי את המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1621 שבא עם מאורר אחורי 92ממ שמוציא אוויר כתוב שלמארז יש אפשרות להוסיף מאורר 80ממ קידמי, אבל כל החלק הקידמי חסום (יציאות USB, AUDIO...) 1. האם יש טעם להוסיף מאורר? 2. לאיזה כיוון צריך להיות המאורר? תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מנהלים סלחו לי אם זה נוגד חוקים, אם כן אני אפרסם את התוצאות במקום הנכון. לפני : אחרי: דעתכם? הצעות לשיפור? מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מי שרכש בלוק מים למעבד של EMP שיכתוב את הביצועים (טמפ' עם אוורור רגיל וטמפ' עם קירור מים) תודה .
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-