אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קראתי איזה מדריך די מזמן על זה והיום מצאתי ברחוב איזה 5 ספקי כוח שמשרדים שלידי זרקו אז לקחתי את כולם פירקתי ובשתיים מהם היום חיישני טמפ .. אז הוצאתי מהם אותם , זה נראה בערך ככה http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F011%5F002%5F011%5F000&product%5Fid=271%2D110 אבל אני לא יודע לאן לחבר אותם.. מישהו יכול לעזור לי איתם ? ?
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לא בטוח איפה לשים את זה פה או בפורום של גרפיקה ותלת מימד... אז בסופו של דבר החלטתי לשים את זה פה לחבר שלי יש GEFORCE 2 MX של CRETIVE... והוא רוצה לעשות לו OC אבל יש עליו היטסינק ענק שמודבק לליבה, ניסינו להוציא אותו אבל הוא דבוק ממש חזק (רצינו לשים עליו מאורר קטן במקום).. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך להוציא אותו? הורדנו את התוכנה RIVA TUNER והתחלנו לעשות OC ואחרי שהעלנו התחילו פאקים על המסך (לא בכולו) כאלה קוים כאלה אם זה משנה.. ואז נכנסו למשחק שדורש מאמץ של הכרטיס מסך ב- UNREL TOURNAMENT (לא 2003) ובמשחק אין בכלל בעיות או קוים, הוא עובד חלק... אבל כשאנחנו חוזרים ל- DESKTOP יש את הקוים המעצבנים האלה קיצר יש בעיה בדו מימד ולא בתלת מימד (מאוד מוזר לא?) למישהו יש רעי…
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GA7VTXH של GIGABYTE ואני מעוניין לשנות את ה - CAS ל - 2-2-2 איפה עושים את זה בביוס , אני לא מוצא את זה..?!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ואם אין אז למה אינטל בעצם הוציאה סידרת מעבדים עם באס התחלתי גבוה כזה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היה לי את'לון 1800, שהטמפ' שלו המאמץ הייתה משהו כמו 59 מעלות. סביר, לדעתי, בהתחשב שזה היה בלי קירור מיוחד... ברוב כשרוני, הצלחתי לשבור לו את הליבה, אבל כמובן החליפו לי אותו באחד חדש. עכשיו הטמפ' שלו הם 65 המצב מנוחב, ו71 במאמץ. בדקתי, ויש שם משחה טרמית לבנה כלשהיא. היה שם ממש הרבה חומר, אז ניגבתי מסביב, והשארתי שכבה דקה על הליבה. זה הוריד את הטמפ' במעלה בערך. יכול להיות שהפד הטרמי שהיה קודם היה יותר טוב מהמשחה? יכול להיות שקיבלתי מעבד דפוק?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שאני שומע על נושא הקירור של המעבדים והמארז השאלות שלי הם: 1.למה אני צריך תוספת קירור למעבד ולמארז? 2.האם לא מספיק אמצעי הקירור שהתקינו לי בקניית המחשב? 3.האם ביצועיי המעבד מושפעים מעליית חום ובאיזה צורה? 4.כיצד נוצרת עליית חום במעבד? 5.איך אני בודק טמפרטורה במעבד?מהי הטמפרטורה האידיאלית למעבד? *** יש לי מעבד פנטיום 4 במהירות 1.6 מגה הרץ עם זכרון פנימי של 512K ,יש לי לוח אם של ASUS עם CHIPSET 850 שלINTEL כמו כן זיכרון 128RDRAM. איך אני יכול לשפר את ביצועיו מלבד הוספת זכרון? אם אני יעשה אובר קלוקינג איך אני יכול לדעת מה הגבול שלו לעבודה בטוחה ויציבה בלי לשרוף את המעבד? תודה על הקדשת הזמן לכל מי שיענה לי!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם המ...שאלתי היא כזאת, יש ברשותי מעבד 1.8 A ממוהר ל 2.4 ללא אמצעי קירור מיוחד... אני בחיפושים אחר היטסינק... בעבר התרשמתי מאוד מ AX478, מה ביצועיו כיום? כמו כן, ראיתי את הביקורת ב 3DGAMEMAN על ה SLK900, מה דעתך ומתי הוא מגיע לארץ? (אני אשמח לשמוע במלצות אחרות) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ביקשתי המלצה לפאנל שליטה על המאוררים כי חשבתי שהם רועשים. פתחתי את המחשב ולהפתעתי הכרטיס מסך עושה רעש יותר מכל המחשב עצמו! יש אפשרות בכרטיס הזה להוריד את מהירות המאוורר כאשר אני לא במשחק או לעשות את זה ידנית? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/vga-coolers2_15.html#sect0 האם הנתון שאומר שבמנוחה זה על 46 מעלות ובטעינה על 65 מעלות הוא נכון ? אם זה זה קירור ממש משתלם !!! המאווררים ממש ממש שקטנים (21dBA) והוא עולה 200 שקל. שאם להשוות אותו ל S1 + turbo module שעולה יותר, מקרר פחות, ועושה המון רעש (בסביבות ה 50) אז ה TT הרבה יותר טוב ומשתלם, לא ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הזאת E6600 P5B DELUXE 9800GTX עם אני יעשה OC למעבד ל-3.6GHZ בכמה FPS אני יקבל יותר ב-CRYSIS(בארך)? והעם הסיכון מוצדק?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי. עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי (7600GT) גבוה יחסית המהירויות לאחר אוברקלוק הן 1531\615 די הרבה יחסית לסבא הזקן . עשיתי בדיקה של ארטיפקטים ב ATITOOL במשך 10 דקות ,(10 זה מספיק בכלל?). במשך כל ה10 דקות לא היה ארטיפק אחד אפילו שזה כבר טוב, אבל המעלות הגיעו בשיא ל64 זה גבוה? סביר ? מצויין ? חרא? ;D תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי! אם מישהו אולי יכול לעזור, אני מחפש חנות שיש לה מאוורר לסוקט A, אין מלאי לאף חנות...וזה ממש בעיה. יש לי מחשב מושבת בגלל זה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המארז SOPRANO ואני מדליק את המחשב המאוורר הקידמי של המארז פשוט לא פועל. האם יש איזה דרך להגדיר אתהפעילות שלו דרך הווינדוס? רק המאוורר האחורי והצדדי פועלים. חשוב לציין שהמחשב בסה"כ שבועיים אצלי.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, כבר כשנה המחשב לי רץ על החלקים הבאים: בלוק : DD MC-TDX משאבה: DD CPX1 רדיאטור: BLACK ICE PRO למאורר 120 בודד ומיכל שאני לא זוכר של מי: (כל המערכת היא עם צנרת 1/2") לפני שבוע החלטתי להשתדרג והזמנתי: בלוק נוסף לכרטיס מסך: D-tek Fusion V2 GPU משאבה: Swiftech MCP655 12 VDC Pump ורדיאטור:Black Ice® GT Stealth 240 Highest Performance Radiator הרדיאטור והמשאבה הישנה יעברו לפרוייקט קירור המים של הXBOX שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345377.0
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Hello everybody, I just got this new computer (see my mifrat), and until today I didnt think about OCing it. Im not going to buy new CPU fans or mod it in any way. I just want to know if there is an easy and safe way to OC it, and if you could give me a link to a tutorial or something that can show me how. Thanks!
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לומר לי אם הטמפרטורות של המחשב שלי בסדר? במיוחד חשוב לי אלו של המעבד. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את המפרט הבא למטרות OC, משחקים ושדרוגיות עתידית: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 420 1 420 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 624 1 624 זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 580 1 580 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1070 1 1070 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 275 1 275 צורבים Asus Price Units Total DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 1 160 …
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורים למארז 12 מ"מ טובים וחשוב מאוד שקטים....( ) שניהם ביחד שלא יעלו יותר מ150 ש"ח ועדיף כמה שפחות... אם אחד מהם יכול ליהיות גם עם LED אז מעולה עדיף לי לקנות מKSP למרות שאף אחד לא אוהב אותם כי הם 2 מטר מהבית שלי וזה כולה מאווררים תודה!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת באם שווה משהו קרור מתכת נוזלית
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח של GIGABYE EP45-DS3R כרגעהמעלות עומדות על 47-49 לפי מה שהבנתי זה חם. המארז נקי מאבק ומאוור (ANTEC 900) מה עוד אפשר לעשות על מנת לקרר טפה את המצב? (מריחת משחה טרמית ?)
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איפה כדאי למקם את המאוורר הימני, איפה שהוא עכשיו זה טוב?? (זה מאוורר פשוט לא ממש חזק) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ברצוני לקנות שני מאווררים בגודל של 140 מ"מ. המארז שלי הוא corsair carbide 500r. לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שתהיה אמינה. הרעש של המאוורר מפריע לי במידה בינונית.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-