עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shady121,

יש לי את המערכת הזאת E6600 P5B DELUXE 9800GTX עם אני יעשה OC למעבד ל-3.6GHZ בכמה FPS אני יקבל יותר ב-CRYSIS(בארך)? והעם הסיכון מוצדק?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני מעוניןן לרכוש את הxp 120 ורציתי לדעת אם באמת כדאי לי. אני לא עושה OC וגם לא ממש מתוכנן. אוליי קטן מאוד. הטמפרטורות שלי: מנוחה-34-39 מאמץ-43-47. כדאי? ואם כן אתם יכולים לפרט במה זה יעזור לי?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by FatCat,

יש הבדל משמעותי בין radon 9800 ל radon 9700 pro? (ה 9800 הוא לא pro) (שניהם ATI 128MB)

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by huhxd,

רציתי לדעת עם הטמפרטורות שלי במחשב הן סבירות ביחס למפרט ולקירור שיש לי.. טמפרטורות: כרטיס מסך - 68 לא במאמץ מעבד - 46-50 כל הארבע - שימו לב לקירור עם מיזוג בחדר: כרטיס מסך - 62 לא במאמץ מעבד - 39-42 כל הארבע תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by wickreD,

אני צריך קירור למעבד עד 250 שקל בסוקט 1156 אני בנתיים מתלבט בין CM 212 ל COCAGE TRUE SPIRIT איזה קירור אתם מציעים בטווח הזה?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by bad-sector,

המהרתי תמחשב מ XP 2000 ל XP 2200, הטמפרטורה שמראה הסנדרה שונה מהטמפרטורה שמראה התוכנה של גיגהבייט, בכל מקרה ע"פ גיגהבייט אני 48 מעלות ברגיל, ו 54 ב FULL LOAD, איך הטמפרטורות האלה??? ומי באמת צודק? סנדרה או גיגה בייט?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by sivan82,

היי לכולם, קודם כל אני חדשה בפורום, ואני מחפשת בנרות פיתרון לבעייה שלי, אז אנא התייחסו בסבלנות. יש לי מחשב נייד טיפה ישן DELL C640, אשר נהרס לו המאוורר ל CPU המעבד הוא אינטל פנטיום 4 האם מישהו יודע היכן אני יכולה להשיג מאוורר שיתאים? אשמח לכל הפנייה ועזרה תודה, סיון

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by Kodi,

רציתי להוסיף קירור מהלמעלה של המארז.. השאלה. מה עדיך לי.. 2 מאוררים של 6 ס"מ או אחד של 12 ס"מ?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by arikg,

מתוצרת ARCTIC COOLING - האם מישהו משתמש בקירור הזה ? המלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by victory,

קראתי את המדריכים באתר וקראתי מדריכים בכל מיני אתרים אבל עדיין אני לא מצליח ...עזרה??? המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Pentium E2160 Motherboard Name Asus P5KC (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Liberty ELT620AWT 620W ZALMAN 9700 LED 2GB OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800 DDR2 ATI Radeon HD 2600 XT (RV630 Maxtor 6L250R0 ATA Device ST3500320AS ATA Device Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  11. קניתי מאורר חדש למעבד ועדין יש לי 52 מעלות.מאורר גדול על דלת המארז יכולה להוריד?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by idanmal,

יש לי לוח מדגם ga-k8n-sli עכשיו ככה אני רוצה לקרר את הצ'יפסט שלי שכרגע מקורר עלידי צלעות קירור שהגיעו עם הלוח, הבעיה שלי שכמה מילימטרים מעל יושב הכרטיס מסך שלי x850xt מה עושים איך אפשר לדחוף שם איזה מאוורר או שיש אחד שמתאים....פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה לוח של gigabyte אוברקלוקרים על הפנים......

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  13. המאוורר של הביג טייפון נורא רועש. אני מחפש מאוורר 120MM במקומו, שיהיה יותר יעיל, והרבה יותר שקט. בנוסף אני צריך המלצות ל120MM נוספים שיתווספו למארז CM690 או TEMPEST. כמה שיותר שקט ומקרר.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  14. אז ככה, הקיץ לא עושה טוב לכרטיס הזה, שהוא פסיבי. עובר 80 מעלות במאמך לא 100%, יש משהו זול ויעיל שאפשר להתקין עליו? הכרטיס הוא לא GT, ולאפיק הAGP. מעדיף שלא יעבור את ה100ש"ח. תודה

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  15. קבלתי את המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות גוף קירור הכי טוב שיש למעבד שלי בשביל OC תקציב ללא הגבלה קירור אויר כיי טוב וגם עשיתי היום OC למעבד השתמשתי בתוכנה של הלוח הגעתי למהירות מעבד 2.7 ובזה הפסקתי כי לא רצתי לקחת סיכון אם הקירור שבא אם המעבד ועוד דבר האם יש תוכנה שאני יכול לעשות OC לכרטיס מסך

• 14 תגובות
    • 731 צפיות
  16. שלום יש לי קירור מים של KAILON (קירור פסיבי דומה לזלמן) יש לו משאבה פנימית של integrated 12VDC pump (780 l/h, 1.4m hmax) וצנרת בקוטר של 10/8mm רציתי לשנות את קוטר הצנרת כך שאני אוכל להרכיב בלוק מים וקירור לציפסט רציני יותר איזה קוטר עדיף בהתחשב במשאבה, 3/8 או 1/2? כמו כן איזה בלוק קירור מומלץ על פי הקוטר שאתם תודה

17. Started by rmeidan,

איך הטמפ' האלה?סבירות? (דרך אגב המעבד זה E8400 והכרטיס מסך 8800GT - OC מהחברה) http://www.siz.co.il/up/ymumlwjyh0xy.bmp זה אחרי 7-8 שעות שהמחשב עובד.... http://www.siz.co.il/up.php?file=qmm3t4eezmw1.bmp וזה אחרי שעתיים בערך... שתי התמונות במנוחה...איך הטמפ?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

דרישות: 80 מ"מ. שקט כמה שאפשר. ביצועים טובים. חיבור דרך הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by Arik.G,

אין הרבה מה להגיד. כדי למנוע ספאם מיותר, ראש אני אומר שהמסך עלה 105 שקל ב "אריהב"

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  20. היי לכולם אני צריך תכונה פשוטה לעשות OC למעבד E6600 אני רוצה להאיץ ל3.4MHZ בOC אז למישהו יכול למצוא תכונה פשוטה וקלה לOC \ בתודה לעוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Lol10k,

המחשב שלי בזמן האחרון לא יורד מ45 היום בבוקר הוא הגיע ל!60 (AMD רגיל,לא ליבה כפולה) ככה הוא עכשיו: השחור זה 2 מאוררים 120MM תחתון מכניס עליון מוציא הירוק זה הלוח אם כחול ספק אדום אזור הCD והHD,כמעט מכסה את המאורר התחתון הוספתי עוד 80MM דק בדלת,בדיוק מול המעבד. היה שם עד עכשיו שרוול... אבל הוא לא מזיז,לשים אותו מוציא או מכניס אוויר? יש לכם עוד רעיונות לקירור המחשב? אולי להחליף מאוררים? אולי לשים איפה שהPCI איזה 120MM מוציא? משהו לא יקר..

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  22. היה לי מאוורר מקורי של אינטל ובזמן מנוחה הטמפ' 48 ועכשיו כשהרכבתי את הפולו 735 כשהוא על פוול rpm הוא עומד על 2-3 מעלות פחות... למה זה לא משפיע לי עד כדי כך??? ציפיתי ליותר! למה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by Psychopath,

Alright fellas, after a week with my new computer (check specs), i'm very satisfied.. but now it's time to overclock this baby... I'm currently working with AMD stock cooling, and i wanna buy a new CPU cooling.. one one hand, there's the Volcano 11, 180 nis~ and it's v.good at high fan speeds.. but then again it's NOISY.. on the other hand, i've been told that combining the Thermalright SLK800 heatsink with a good fan such as the Thermaltake smart fan 2, can give me amazing results.. the contrast in this is that price of the SLK800... can anyone here recommend me a good and quiet (and ofcourse cheap) combination for cooling my CPU and overclocking with peace ? if i…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by Danny_Malis,

יש מישהו בפורום שהתקין את ה-XP-90 על הלוח הזה ? האם זה מתאים ? צריך להוריד את ה-DPS או לא ?

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by SuperStyle,

איזה תוכנה אמינה יותר לבדיקת יציבות המעבד S_M או OCCT?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים