עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל (קסם!) אבל אחרי כמה זמן הוא מפסיק לפעול... חבר אמר לי שהוא מפסיק לפעול אם המעבד קר (20 מעלות בערך). איפה אפשר לבדוק באיזה טמפרטורה המאוורר מפסיק לפעול ואיך משנים את זה? יש לי מעבד e6550, איך אני בודק את הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה שהוא אמור להיות בה (ברגיל וזמן מאמץ)? הבנתי שיש תוכנות לבדיקה אבל יש הפרש של 10 מעלות בין התוצאות שלהן (cpu temp ועוד שניים ששכחתי את השם שלהם)... איזה תוכנה מראה את הטמפרטורה (ואיזה תוכנה משקרת?! חחח סתם) אהה ונזכרתי שבדיסק שמגיע עם הלוח אם יש תוכנות למאוורר, I-cool ואת easy tune center (אני יודע שזה לא למאוורר אבל יש בו גם דברים של מאוורר.. נראלי) התכנתי את שתי התוכנות... ולא הבנתי מה לעשות איתן. התוכנות לא י…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  2. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי במאמץ כלומר אני צריך לבד לגרום לו להיות במאמץ או שיש תוכנה שתעשה זאת תודה. ועוד דבר.. אתם חושבים שכדאי להמהיר מחשב שמגיע מקסימום ל 47 מעלות או שיש לדאוג קום לקירור.. מחשב פנטיום 4. 1300 mhz 3 v מהירות fsb איטית למדי: 99mhz תודה..ניר.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  3. האים גוף קרור זה מתאים ללוח-האם הנ"ל והאים צריך לפרק את לוח-האם על-מנת להרכיב את גוף הקרור ? תודה מראש משה

4. חברה תראו איזה תוצאה יצא לי לבסוף לקחתי דיסק קשיח של wd 2 גיגה והוספתי לו חלון ויצא פיצוץ!! המוד אינו מושלם עוד: חסר קצת לדים! וצביעה מחדש טומי

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by darkstar_,

שלום אני חדש בפורום וכרגע הצטרפתי. אני מחפש שלושה דברים: 1)תוכנה פשוטה שתראה לי את החום של המעבד. 2)מה לדעתכם אני יכול להפיק מ athlon 1900xp עם אוברקלוקינג מקצועי? 3)איזו מערכת קירור כדאי לקנות? האם כדאי להכין מערכת קירור של מיים? איפה אני משיג בלוק מיים?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sarkise,

יש לי GIGABYTE 8600GTS Passive, קימבנתי עליו מאורר מארז ישן בגודל 80MM, שמביא אותו ל37 מעלות במנוחה עם OC. המאורר הזה כאמור ישן, והוא עובד על FULLSPEED( ישירות לספק ), כל המארז רוטט בגללו, חוץ מזה שהוא עצמו עושה הרבה רעש מהמנוע. אני מעוניין לקנות מאורר כזה חדש, אך רציתי לדעת, האם יש מאוררים מיוחדים לכרטיסי מסך שמשווקים ללא גוף קירור ? משום שבצד הכרטיס שלי יש מרום לחיבור מאורר ושיהיה ניתן לקבוע את מהירות סיבובו דרך המחשב. האם יש כאלו מאוררים לשיווק ללא גוף קירור ? תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. אני עוד כמה שבועיים-שלושה גג קונה מחשב חדש ואני מעוניין לעשות OC. בינתיים השילוש הקדוש שחשבתי עליו הוא: NF7 + 2100 + Twinmos pc3200 או להחליף את הלוח אם ב 8RDA3+ החדש... הבנתי גם שאני צריך קירור טוב אז בהתחלה חשבתי על CHIEFTEC DRAGON DX-01BD ואולי אני יוסיף כמה מאווררים ג'נריים (כדאי לי?) וההטיסינק SK7+SF2. קראתי עכשיו את הביקרת על ה AeroCool DP-101 וראיתי שהוא מפיק קצת רעש אז שאלתי היא - המעבד (2100+) יכול לשרוד OC של בערך 220*11 עם הקירור הנ"ל? אם לא מה כדאי לשנות?

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום רב לחברי הפורום רציתי להתיעץ איתכם בעניין קירור למעבד אני הזמנתי מארז גיגהבייט מדגם 3D Aurora ורציתי לדעת איזה קירור למעבד עדיף בהתחשב שיש לי את המארז הנ"ל האם לקחת את ה3D Rocket של גיגהבייט מתוך קו מחשבה שהוא מתאים למארז או את הThermaltake Big Typhoon שאתם המלצתם כאן? פרטים על המערכת - מעבד Opteron 165 לוח DFI את המארז רשמתי ועוד עניין קראתי כאן את ההשוואת זכרונות שפירסמו באתר אני הזמנתי לפני מספר ימים את הG.SKILL שהיו בהשוואה נכתב שכל הזכרונות שבהשוואה התחממו מאוד ולכן הותקן עליהם מאוורר איך עושים דבר כזה - בכלל וספציפית למארז שלי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שיהיה טוב ושיכניס הרבה אוויר

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  10. שלום, המאוורר שעל המעבד, אמור לדחוף אליו אוויר או להוציא ממנו? תודה על העזרה, אורן

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by bogy65,

המפרט המלא שלי הוא: Q6600+ac7 ABIT IP35-E G.SKIILL 2GB 800MHZ 3870X2 NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי? קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  12. שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה: מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz לוח אם-Asus CUV4X 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... אז עשיתי ככה.. הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0 וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : ;D ;D אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמו…

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  13. שלום לכולם, כרגע אני על OC צנוע (לדעתי) של 3.9, החום במאמץ עומד על 56 עד 58. אני רוצה לשפר את המצב לקראת OC גבוה יותר, אני רוצה להוסיף מאורר. זוג שאלות: 1: אין לי מקום לעוד חיבור PWM, זה אומר שאם אני יקנה מאורר עם חיבור PWM הוא יוכל להתחבר לחיבור שלוש פנים? במידה ואני ירכוש מאורר עם שלושה פינים אז מהירות המאורר לא תיהיה אוטומטית? איך זה בדיוק יעבוד? 2: האם לקנות מאורר זהה למאורר שנמצא על יחידת הקירור או חלש יותר/חזק יותר? מצאת את - Scythe Slip Stream 120mm Case Fan 1600RPM שנמכר כאן בארץ. לפי הנתונים הטכנים הוא זהה, האם אני צודק? סה"כ אני מקווה שזה באמת יתרום במשהו למעלות במיוחד בOC. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by T-80,

שלום קניתי מארז הבא : http://www.kunhar.com/vipcabinets/server.html כי כרטיס מסך בקושי נכנס במארז שיש לי ANTEC אני צריך עזרה בקירור מפלצת זו אני מתכוון לשים מאוורר למעלה אם יש למישהו אפשרויות נוספות אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  17. הפינים של הגוף קירור של המעבד נשברו ועכשיו המעבד ח ם ! אני צריך גוף קירור חדש....ב מ ק ס י מ ו ם 100 ש"ח.... אולי אני יעשה OC בעתיד אבל לא לחוץ על זה.... ש: שקונים גוף קירור או בא עם מאוורר? ומה ששמתי פה בלינק זה גוף + מאוורר?או רק מאוורר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14521

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by tidan31,

שלום! אני משחק על הגדרות גבוהות ב-crysis 3 על רזולוציה של 1600p ברשותי מערך sli gtx680 2gb ומעבד 3770k עם אוברקלוק הורדתי את התוכנה afterburner msi בזמן שאני משחק הטמפרטורות של שני הכרטיסים בזמן מאמץ עומדים על 82 ו-70 מעלות והמעבדים עומדים בין 70-80 מעלות האם אילו טמפרטורות תקינות?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by asafgolan,

מדובר במוצר הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3513. האם יש משהו עדיף עד 80 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  20. בהנחה שאני נותן לו 200 שעות להתיבש????

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני מניח שהבנתם מהכותרת את שאלתי.. אני רוצה לדעת עם אפשר להכניס בASUS COMMANDO הטסינקים רציניים, קירור מים. תודה מראש, תומר

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי הטמפרטורה של המעבד אצלי ב-41 והלוח ב-36 בזמן מנוחה האם זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by TheRedEye,

אני מחפש לו קירור שיוריד אותו מ70 מעלות בזמן מנוחה לאיזור ה50. איזה קירור כדי? חשבתי לקנות זלמן, הבעיה שהדגם של ה900 לא יכול לשבת על 6600GT AGP לכן חשבתי על ה700 איזה יותר טוב? VF700-Cu VF700-Cu LED VF700-AlCu VF700-AlCu LED כנסו פה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/CategorySecond_Pic.asp אם יש לכם המלצה על קירור אחר אשמח לשמוע. אין לי בעיות של רעש מהמחשב - גם אם הוא ירעיש לא איכפת לי.. אגב ראיתי מישהו שגם רכש את הקירור הזה, והוא לא החליף את הקירור לזיכרונות [השחור הקטן] הוא החליף רק את הקירור לליבה - האם אני צריך לעשות אותו דבר? הנה הפוסט עם השוואה שמצאתי בשבילו: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 אני רוצה לרכוש קירור בשעה…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי ממעבד אינטל 2.8 פרסקוט שכרגע נמצא ב o.c של 3.23 שביצעתי לא מזמן והייתי רוצה לדעת עד לאן אני אוכל לקחת אותו בקירור אוויר טוב (יש לי 3 TT smart case fan 80mm, וקירור למעבד zalman CNPS7000B-ALCU ועוד שני מאווררים ג'נריים שקיבלתי עם המארז שלי. כרגע הCPU שלי על 45 מעלות והמערכת כולה על 36. הזמנתי ספק כוח חדש של TT 480W כי שלי היה ג'נרי מדי ופחדתי להעלות איתו מתחים... :-\. לא חשוב ביקיצור אני מסתכל באוורסט והוא מראה לי שהסטפינג של הCPU הוא C0 וכשאני מסתכל בCPU-Z הוא מראה לי שהסטפינג 3. מישהו יכול בבקשה לומר לי עד איזו מהירות אני יוכל להגיע?

• 18 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by idofr,

שוווב הייייייייי אז כמו שאמרתי יש לי פנטיום 3 500 מגה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק הטמפ" של המחשב שלי זה בערך 25-28 מעלות דיי קבוע ואין לי בעיה של מטח ואת האוברקלוק יעשה לי חבר שלי שיש לו ניסיון בזה לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים