אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוררים, המעבד שלי מגיע ל54 מעלות במנוחה ולמקסימום של 69 מעלות במאמץ. אני צריך מאורר למעבד, ומאורר למארז שיכניס אוויר. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את ההיטסינק שלי (פנטיום 4 מקורי) בשביל לנקות אותו כמו שצריך. אבל אני דואג שמא זה יכול לגרום נזק לפד התרמי (לקורע אותו או משהו) ואז זה יעשה בעיות. יש סיכוי שיקרה משהו כזה ?
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה יש לי IC7 והחיישן CPU שלו מזייף (אני לא יודע מה הטמפ' שלי :-\ :'( ) אז חשבתי להביא חיישן חיצוני.... אבל אם הוא מזייף גם אז אני צריך לעשות בחירה או חיישן או קירור משהו משהו מה עידף דרך אגב הטמפ שאני רואה זה ביוס 55-50 ובFANeq זה על 40-45 (משהו כמו 10-12 מעלות הפרש וגם עידכון ביוס לא עזר) תודה
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כתבה http://www.dugu9tweaks.net/guides/a64oc/index.html ותוכנה שמתאימה לרוב המחשבים של היום AMD/Intel http://www.cpuid.com/clockgen.php תהנו
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ממ אני משנה את המאווררים שיש לי במארז אני עושה ככה: אחד מתחת לכל הכוננים - מכניס אחד בגב המחשב - מכניס אחד למעלה - מוציא השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות מאוורר רגיל שיוציא את האוויר החם או שאני צריך משהו חזק? אם כן אז אם אפשר גם דגם וחברה תודה..
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ככה תקשיבו אני כנראה אעשה אוברקלוק בקרוב אז אני עושה בדיקה מקיפה למחשב שלי לבדוק טמפרוטורות וזה לקראת האובר עכשיו מה גיליתי אלו הטמפ' שלי: במנוחה: לוח אם - 32 מעלות מעבד - 50 מעלות :-\ הארדיסק - 44 במאמץ (אחרי 45 דקות של prime95) לוח אם - 30 :-\ מעבד - 65 :-X הארדיסק - 45 זה בוצע בטמפרטורת חדר של 25 מעלות... ועוד עם צד אחד של המארז פתוח... אני הסתכלתי בת'ראד אבל אני לא חושב שהוא מעודכן כל כך כי כתוב שזה צריך להיות בסביבות ה 40 ואני לא חושב ששום מעבד עם קירור סטוק יכול להגיע לכזאת טמפרטורה... ככה יש לי מאוורר אחד מוציא מתחת לספק ואחד מכניס מקדימה למטה... אני חושב שמשחה טרמית וסידור חוטים יכולים להוריד לי איזה 10 מעלות ככה מה אתם אומרים??? ותראו את החוטים …
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC האם הם יכולים להגביל אותי? תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה? ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ? מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחר ככל הנראה נוסע לקנות 2 מאוררים לצורך מודינג למארז TT SVIKING אני חושב שמדובר על חיבורי 2 פין(תקנו אותי אם אני טועה) והמאווררים המקוריים פשוט מרררעישיייים...בלשון המעטה.. חשבתי על חברת AC..ואני רוצה לקנות 2 מאוררים כמובן בהמלצתכם.. רצוי מחנות באזור המרכז.ראשון,רחובות..לא כלכך תל אביב אך אם אין ברירה אז כן. צריך שיהיו לדים בצבע כחול ו120 מ"מ.. נא המליצו בחופשיות..צריך מאורר טוב,מהיר,אמין ושקט!!.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
השאלה העיקרית בכותרת. המחשב, והחלקים, של חבר שלי. הוא ביקש ממני לעשות OC, אז להתחלה החלפנו את הקירור פסיבי לזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=163&code=013 אחלה של קירור. אחרי ההתקנה הטמפרטורה לא עוברת את ה31 במנוחה, ובמקסימום מאמץ זה לא עובר את ה 38. התחלתי בתהליך האובקרקלוק כשאני מעלה כל פעם 15MHZ ועושה בדיקת יציבות במשך רבע שעה. הגדרות סטוק בכרטיס הם: GPU: 400MHZ MEMORY:400MHZ (Effective:800MHZ) הגעתי לבינתיים לזה: GPU:465 MEM: 465 וזה לא עושה בעיות. שיפור של 600 נק' +- ב3dmark05. ברגע שאני שם את הזכרונות על 475 זה קורס. הטמפרטורה לא עוברת את ה 39 במאמץ מלא, אז אני מסיק שזה לא הבעייה. מישהו הצליח יותר? אם כן אז איך? להעלות מתח? להו…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את הbios הזה: Award BIOS Type :Award Modular BIOS v6.00PG ואת הלוח אם הזה: Gigabyte GA-7S748 איפה אני מוצא לו עידכון? ואיך אני מעדכן אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קבלתי את המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות גוף קירור הכי טוב שיש למעבד שלי בשביל OC תקציב ללא הגבלה קירור אויר כיי טוב וגם עשיתי היום OC למעבד השתמשתי בתוכנה של הלוח הגעתי למהירות מעבד 2.7 ובזה הפסקתי כי לא רצתי לקחת סיכון אם הקירור שבא אם המעבד ועוד דבר האם יש תוכנה שאני יכול לעשות OC לכרטיס מסך
-
- 14 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך עושים o.c לזכרון ? האם ניתן לשנות את התזמונים של הזכרון ואיך? בבקשה הסבר מפורט ככל שניתן
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אשמח לשמוע עצות.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי את הכרטיס XT2900 החדש משהו מכיר תוכנת OC ? טובה ? משהו יודע איך ניתן לכוון טמפרטורה של צבעים בכרטיס הזה ? גם לא מצאתי דרך לכוון קונטרס / בהירות כמו בכרטיסי NVIDIA משהו מכיר דרך איך אפשר לכוון ?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך leadtek 8600gt extreme הכרטיס מרעיש מאוד לאחר התקנת הדרייבר שלו ירדה עוצמת הרעש אבל בכל פעם שמפעילים את המחשב הכרטיס מרעיש מאוד עד שה windows עולה ואז הרעש פוחת מישהו מכיר את התופעה יש אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני עשיתי oc והיגעתי ל340 הכל היה בסדר יציב ומעולה העלתי ל345 היו מסכים כחולים אז הורדתי ל344 ועדיין לא היה בסדר ככ עד שהגעתי ל341 אחרי הריסט המחשב נידלק אבל לא עשה post כאילו המסך לא הראה כלום שום דבר לא עבד עשיתי איפוס לביוס והוא חזר לעבוד למה זה קרה זכרון 1גיגה 667 כל הטמפ לא עברו את ה40 מה יכול להגביל אותי כאן? אולי זה קשור הביוס לא מעודכן אז אין לי שליטה על המתח של המעבד והיחס של הזכרונות
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לאחר האשכול הקודם שפתחתי, הבנתי למה לא היו לי אופציות בביוס בכלל, הוא היה ביוס בן שלוש שנים כמעט. לאחר עדכון של 11 גרסאות ביוס, גיליתי את כל מה שהייתי צריך בשביל לעשות OC נורמלי למעבד. העלתי את המתח של המעבד ל1.4 ואת התדר שלו ל2300MHZ, והוא הגיע לטמפ' של 68C במקסימום מאמץ עם OCCT, קראתי שהטמפ' המקסימלית של המעבדים האלה היא 65C, ורציתי לדעת אם זו כרגיל הגזמה של יצרן כמו בדרישות ספקים לכרטיסי מסך לדוגמא, או שבאמת המעבד יטוגן לחלוטין בטמפ' הזו, ואם לא, בכמה אני יכול לעבור אותה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב, ימי הקיץ החמים הביאו את כרטיס המסך שלי לטמפ' גבוהות אני מאמין... במהלך משחק TF2 נתקע המחשב ולאחר כמה שניות כל הטקסטורות התחרבשו ונהיו צבעוניות, ככה שאני מאמין שכ. המסך שלי "קצת" חם... (למעבד יש קירור Tuniq) רציתי מכם המלצה לקירור לכ. מסך ( לא גדול, אם אתם מכירים את המארז שמופיע במפרט שלי אתם בטח תבינו את זה) לימי הקיץ החמים הללו... ב200-250 ש"ח בערך... חיפשתי ת'רדים דומים ולא מצאתי כ"כ... תודה!
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם ...לפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך חדש twintech 9600 GT הבעיה היא שכל כמה דקות פתאום בלי סיבה (גם במצב מנוחה) המאורר של הכרטיס מתחיל להסתובב ב- 100% ועושה רעש נורא נסיתי בכל דרך אפשרית לשלוט בזה אך ללא הצלחה (rivatune ,EVGA Precision) לאחר קריאה בפורם פה הבנתי שם המאורר מחובר לכרטיס ע"י 2 חוטים בלבד אז אי אפשר לשלוט בזה...ולצערי המצב אצלי הוא כזה. האם זה נכון ....האם אין לי שום דרך לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לדוד שלי כזה לוח micro-star ms-7255 v2.0 איך הוא לאוברקלוק? נ"ב המעבד הוא e2140
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד AMD 4000X2 והמאוורר(סטוק) שלו מסתובב על 3000RPM.. השאלה שלי האם כדאי לי להמהיר אותו? זה מסכן אותו? מה ההשלכות של זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי, ראיתי המון פעמים את המאווררים האלו ברשת (מפלצתיים, אם כבר מדברים), איפה ניתן להשיג אותם בארץ? ובמקומות אמינים? המחיר שלהם שפוי?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מהו הקלוק הגבוהה ביותר שהצליחו להגיע עם הזיכרון הנ"ל? ובכמה אתם מעריכים אותו? יש מצב שיגיע לבאס 475?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אני חדש ואני מחפש גוף קירור טוב לceleron 3.06 775 עד 150 בקשר AC FREEZER 7 אין אצל היבואן ככה שהחנות שנימאת קרוב אליי אין לה במלאי וחנויות שעדיין יש להם במלאי הם רחוקות והזמנה דרך האינטרנט זו בעיה ועוד שאלה כדאי לנסות לגרד עוד 50 שקל וליקנות את ה Zalman 9500 LED כי אני משיג אותו ב200 באריזת BLUK כלומר רק החיבורים והקירור ואני מחפש להגיע לאוברקלוק לכיוון ה3.6/3.4
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-