עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheSoupNatzi,

ואם אין אז למה אינטל בעצם הוציאה סידרת מעבדים עם באס התחלתי גבוה כזה?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. יש לי מארז tower 120 מ'מ שמכניס 120 שמוציא עכשיו אני הולך לעשות חלון צד ובחלון אני הולך לשים עוד 2 מאוורים של 80 מ'מ.. אז מה אתם אומרים איפה למקם ת'מאווררים? למען חסכון מערבולות אני יצטרך שאחד יכניס ואחד יוציא מ-שני ה-80 מ'מ... מקשיב להצעות שלכם

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by hellspawned,

שלום יש לי מארז מסוג foxconn tla 436. נכון לעכשיו, יש בו רק מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר מאחור. לא משהו, אני יודע... ואם זה לא מספיק, אז הוא גם חסום בחלקו בגלל ה-big typhoon שעל המעבד. הרעיון שלי הוא להוסיף שני מאווררים למארז, אחד שיכניס אוויר קר מלמטה ואחד שיוציא אוויר חם מלמעלה. השאלות שלי הן כאלה: 1. למישהו יש הצעה למיקום טוב יותר? 2. איזה מאווררים מומלצים (חברה, גודל וכו')? 3. כמה הם אמורים לעלות? 4. לאן אני מחבר אותם? בלוח אם שלי (965p-s3) אין יותר מקום לחבר מאווררים חוץ ממה שכבר מחובר (מעבד, כ. מסך וההוא מאחורה). 5. מי שמכיר את המארז, יש מקום למאוורר 80 מ"מ מקדימה (מול ההארדיסקים). איך מגיעים אליו? ועוד משהו - רוב הכבלים שלי מסודרים ומקובצים ביחד. רק כבל …

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  4. יש לי מעבד Athlon Xp1700 יש לי מאוור ראשי שהוא דיי בסדר ואפילו קיבלתי המלצה קשקניתי אותו אבל החום 55 מעלות!!! אני רוצה להגיע ל35-40 איזה מאורר מתאים אני צריך לקנות ??? וד.א יש לי לוח SiS K7S5A.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by FatCat,

יש הבדל משמעותי בין radon 9800 ל radon 9700 pro? (ה 9800 הוא לא pro) (שניהם ATI 128MB)

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  6. אני ישמח עם יתנו לי לינקים להורדה וכאלה... תודה...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by HiTiT,

יש לי את הbios הזה: Award BIOS Type :Award Modular BIOS v6.00PG ואת הלוח אם הזה: Gigabyte GA-7S748 איפה אני מוצא לו עידכון? ואיך אני מעדכן אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. אורח praetorianster

עד כמה הוא שקט? עד כמה טוב הוא מקרר האם הוא כבד? איך ההרכבה? בכללי הסיילנסר ATI עולה בין 150 ל 170 (תלוי אם אני לוקח גירסא שכוללת קירור זכרונות) אני לא עושה אוברקלוקינג ולכן אני לא חושב שאני צריך קירור זכרונות, אבל עדיין עדיף לקחת סיילנסר ATI מול סיילנסר רגיל בגלל שהוא שקט יותר האם הסיילנסר ATI מקרר טוב כמו הסיילנסר הרגיל או שלאחד מהם יש יתרון כלשהו על השני? האם הסיילנסר שווה השקעה כספית או שכדאי להתפשר על הזלמן ? תודה.

• 14 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by X-BLADE,

צריך תוכנת OC לאינטל 775 LGA 955X CHIPSET כי התוכנה שבאה אם הלוח אם easytune לא ממש עובדת... בEVEREST הוא כותב את השינוי במהירות השעון אבל בcpu-z לא עובד ??? תוכלו לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת? תודה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by sarkise,

קודם כל, מפרט תוכלו לראות בצד .. שמעתי שמעבדי AMD לא אוהבים כל כך OC, זה נכון ?... והאם אפשרי לעשות למעבד שלי OC .. ? דבר שני, הלוח אם מתאים לOC ? בקשר לזה אני לא כל כך בטוח .. דבר שלישי, יש לי כרגע בעיה מזורה עם הטמפרטורה של הליבות, תוכלו להבין את זה פה : http://www.siz.co.il/up/nm2z4q3dzutm.jpg אני לא מוצא זמן ללכת לבדוק את החיישן טמפרטורה, אבל בינתיים זה לא מה שמפריע לי.. המעבד מיוצר בליבת הBRISBANE 65NM .. לא ה90 .. אה ועוד משו .. יש לי GIGABYTE 8600GTS בגרסאת הSILENCE, זאת אומרת גוף קירור ולא מאוורר .. יש לי בצד האחורי של הכרטיס מין 4 פינים בצורת ריבוע בגודל של מאוורר קטנצ'יק .. זה מקום למאוורר ? ואם כן, אם אני עושה OC לכ"מ כדאי להתקין מאוורר ? הוא בטמפרטורה של 45-4…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by ITZIKAMSA,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מעבד 2.4 HT של אינטל ולוח אם של MSI NEO-2. איך אני עושה למעבד OVERCLCKING? האם זה אפשרי מהBIOS של הלוח-אם?

12. Started by wrecker,

יש לי 9600GT של TWINTECK גרסת OC XT ליבה על 700 זכרונות על 950 האצתי ל750 וזכרונות ל1050 עבד בסדר.. אבל ברגע שהעלתי את הליבה ל770 הפריימים במשחק (FC2) נפלו.. ניסיתי להסתכל בNTUNE והראה לי משהו כמו 70 מעלות ואז ירד מהר ל68- 65 -61.. מי שמכיר בדרייבר החדש של נוידיה יש TEST כזה שבודק יכולת עבודה בMHZ הנל.. מוזר שגם על 800MHZ הוא אמר לי שעבר הצלחה אך לא ניסיתי להריץ משחק פחדתי שישרף.. לא ממש סומך על זה.. אחרי החפירה.. השאלה שלי אם יכול להיות שהליבה מגיעה למצב כזה שהביצועים ירדו בגלל OC? בגלל חום או מאמץ יתר?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  13. שלום. ביצעתי OC קל למעבד. לוח אם ASUS M4N68T-M V2 מעבד: Phenom II X4 840 3.2GHz שיניתי בסך הכל את ה..... אה.... שכחתי איך קוראים.... BUS? בכל אופן - מ 200, ל 220, דבר שהביא למהירות של 3.5 גיגה הרץ למעבד. ברשת נכתב שאין בעיה עם ה OC הזה, ואפשר למעשה להגיע עד ל 3.6 ללא שינוי בוולטג'. בכל אופן, בכל פעם שאני מבצע OC כזה או אחר, יש POST, ווינדוס עולה, והכל מתפקד נהדר. גם הרצה של בדיקות קלות כמו CINEBENCH [ברור לי שזאת לא בדיקה של ממש - כי התוכנה בסך הכל מריצה את המעבד למשך דקה או שתיים]..... א-ב-ל, מייד כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב, אני מקבל הודעת שגיאה שה OC כשל באפשרותי לאפס את הנתונים על ידי לחיצה על F2, או להיכנס להגדרות על ידי לחיצה על F1 מדוע זה קורה שוב ושוב רק לאח…

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  14. אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  15. רציתי לדעת אם הקירור שמגיע עם המעבד הזה מספיק..או שעדיף לקנות גרסאת TRAY ולקנות קירור בנפרד...אם כן איזה קירור? אני הולך להריץ משחקים מאוד כבדים , סרטים, והמחשב יעבוד 24/7 ... תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 13:39:28 מישהו?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Axel Foley,

האם בהתקנה של ה-BT צריך למרוח משחה טרמית גם על ההיטסינק (ל- LGA 775 )? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by Adi_79,

שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  18. האם מישהו ראה או שמע על חברה שמייצרת קירור כזה למעבד או שבינתיים זה בגדר home made?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Danny_Malis,

יש מישהו בפורום שהתקין את ה-XP-90 על הלוח הזה ? האם זה מתאים ? צריך להוריד את ה-DPS או לא ?

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  20. בלי להעלות מתחים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. תודה לעונים

22. Started by No1111,

אני בדרך כלל משאיר את האימיול פעיל כמה ימים דלוק לאחר מכן המעבד לוהט מוות ואין לי ממש פיתרון לזה עם הקירור..אני בדרך כלל חורש עם האימיול מה אני אמור לעשות בשביל לקרר אותו מקסימום פעם ב5 ימים ללא שיעבד מידע? [זה קרה לי בעבר] ויש לי intel pentium 4 ???

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by kobibo,

מעונין במאוורר 120 שיקרר בצורה מעולה ויהיה דיי שקט אם אפשר ( עד 100 ש"ח ).

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  24. אין מה להוסיף.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Fridge,

חבריה היי אני פה מת אני פשוט לא יודע מה לבחור שניהם טובים אבל מה יותר ??? ומה יותר שווה עזרו לי בבקשה זו היא רק ההתחלה של מה שאני עומד לעשות בחודשים הקרובים....אני הולך לקנות גם לוח חדש ואז מוחהחהחה :asthanos: בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים