עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, קניתי לא מזמן את המחשב: Processor Model : Intel® Pentium® 4 (Prescott) CPU 3.00GHz Mainboard : Intel Corporation D915GAV לאחרונה הוא מודיע לי כל הזמן על התחממות יתר, נראה לי שהמאוורר הוא "הסטנדרטי" אם יש כזה. קריאת הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 55 מעלות למעבד ו-44 למערכת כולה, וזה עוד כשהמעבד אינו מתאמץ! מה אתם אומרים, לקנות מאוורר אחר? על איזה אתם ממליצים שיהיה שקט וחזק ו...לא יקר? תודה מראש! שמוליק.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by or_azu,

המחשב שלי מרעיש מאודד זה משגע אותי... ולקירור מים אין לי כסף להוציא עכשיו.. אז עלה לי רעיון ליד המחשב יש לי מקרר קטן כזה (של ה30 ליטר החמודים האלה..) חשבתי אולי אפשר להשתמש במדחס שלו בשביל לקרר את המחשב? הקטע הוא שאני צריך את המקרר שימשיך להעבוד כמקרר יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

3. Started by Psychedelic,

יש לי 6600GT של XFX הקירור סטוק שבא איתו רועש כמו טרקטור. הכרטיס בAGP ובזמן האחרון גם התחיל לעשות רעשים מוזרים... אני צריך המלצות לקירור עד 150 שח וחשוב שיהיה שקט...וכמובן שיקרר אותו כמו שצריך תודה

4. Started by GREED,

אני שוקל להחליף את הקירור לכרטיס הכרטיס הוא SAPPHIRE X800GTO pci-e התקציב באזור ה250 שקל איזה קירור הכי מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by ohad_intel,

היום קיבלתי את הצג LCD שהזמתי מארהיב , עכשיו קיבלתי את הצג ,פינים , וכבל שאני לא יודע לאן הוא הולך!! תמונה של הכבל (מצטער על האיכות): ועוד שאלה. קנית מארהיב גם 3 לדים אדומים (אולטרה ברייט) 5V וקנתי גם 3 נגדים של 1K אוהם (הזמתי 3 וקיבלתי 10....) איך אני יכול לחבר אותם לספק? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by idanpc,

הלוח שלי נמצא ב 45 מעלות והמעבד 47 מעלות + - בללא מאמץ המעבד בסדר אבל הלוח קצת מדאיג אותי לוח GIGABYTE 7VAX 1.2 BIOS F10 מעבד 2400+ AMD XP 0.13 MICRON המארז מאוורר היטב בעל שלושה מאווררים: אחד בדלת אחד מאחורה ואחד מקדימה המחשב חדש מאוד ומאז שקניתי אותו הוא מתחמם לי (אני חושב) אז השאלה שלי האים הוא מתחמם יותר מידי

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by ETB,

האם זה אפשרי לחורר חור במארז ATX שהמחסה שלו ניראה כמו המארזים העומדים של פעם(פנטיום אחד), בלי דלתות בשני הצדדים. המחסה בצורת "ח". והדגם של המארז הוא MACASE KA-K80 העם זה גם אפשרי לחבר יותר מ3 מאוררים לספק, כי יש לו רק 250 W. עם למישהו יש פתרון יצירתי, השמח לשמוע. כרגע יש למארז שלושה כיווני אויר , כי עם המכסה המעבד עובר בכיף את ה75 בחום של היום.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by Fridge,

חבריה היי אני פה מת אני פשוט לא יודע מה לבחור שניהם טובים אבל מה יותר ??? ומה יותר שווה עזרו לי בבקשה זו היא רק ההתחלה של מה שאני עומד לעשות בחודשים הקרובים....אני הולך לקנות גם לוח חדש ואז מוחהחהחה :asthanos: בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by dan9,

היי יש לי 8800 GTS 512 וברצוני לעשות OC אז אני אצתרך מאט את עזרתכם! ;D 1.מה הטמפ מנוחה של הכרטיס (בערך)? 2.בעזרת איזה תוכנה אני בודק את הטמפ? (כרגע עם Everest Ultimate היא מספיק מדויקת?) 3.ובעזרת איזו תוכנה אני יכול ממש אבל ממש לאמץ את הכרטיס? (ניסיתי כמה פעמים את 3DMark06 אבל זה לא ממש אנדיקציה כי במשחקים אחרים הכרטיס נופל מהר מאד) ותודה מרואש!! [br]פורסם בתאריך: 19.07.2008 בשעה 18:08:50 כרגע זה הקירור שיש לי:http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום, המפרט בצד.. עשיתי OC מ266 ל316 בFSB והכל יציב אני רוצה לדחוף את זה עוד וכשאני מגיע ל320 בFSB הHDD מתחיל לתקתק. יש לציין שיש לי 2 HDD. שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד פועל בSATA ואחד בIDE הSATA לא מזוהה כשאני ב320 והIDE כן.(מה שאומר שהSATA מתקתק) כשאני מוריד את הFSB חזרה למתחת ל320 בHDD חוזר לעבוד כמו שצריך. ממה זה נובע? יש דרך להגיע לFSB גבוה יותר ושהHDD יעבוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  11. Started by shaks,

מה אתם אומרים על CORSAIR VS512MB400 -3200CL2.5 *2 האם יש להם יכולות אוברקלוק סבירות? אם לא תוכלו להמליץ לי על זכרונות 1GB (512*2) עד 400 שקל לסטיק ועדיף אולי פחות אבל זה חשוב שלא יהיו יותר מ400 שקל לסטיק

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Cilay,

שבת שלום . כבר הגעתי ל4097 עשיתי חצי שעה בדיקה עם ORTHOS ו SP2004 לא הייתה בעיה , העלתי ל4197 ואז עשה שגיאה אחרי כמה שניות , התחלתי להוריד ורק ב3897 לא הייתה בעיה , מאז אני לא מצליח לעלות חזרה מעל מה שיש עכשיו . המעבד על מתח של 1.45 , עומד על 43 מעלות במנוחה ו57 ככה בבדיקות , נעלתי את ה PCI-E ל100 , את הגשר הצפוני ל1.25 , והזכרונות על AUTO . יש לכם רעיון מה הבעיה ? וקיבלתי 13700 ב3DMARK06 זה טוב ? הנה תמונה : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=376675264.JPG

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by poltergeits,

שימו לב אנשים יקרים למפרט שלי בחתימה עכשיו קחו בחשבון שאין למחשב הזה 4 חודש לפי מה שאני מרגיש זה שהוא עובד פשוט מצויין . עכשיו למען האמת מסקרן אותי כמה אפשר למתוח את גבולות הביצועים שלו אז הייתי רוצה שתאמרו לי אם יש כאן פוטנציאל טוב לאובר קלוק "בריא" תודה מראש

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  14. המפרט שלי רשום בצד 1) המעבד שלי נכון לעכשיו ב3674 טמפ במנוחה ומאמץ בתמונה למטה (אגב זאת התוכנה שאני צריך לבדוק איתה טמפ?) אחרי לילה בORTHOS סיים ללא בעיות זה אומר שהמערכת יציבה? 2) המתח הוא 1.36 זה בסדר או גבוה מדי? 3) הכרטיס מסך שלי ב 763/1840/975 והוא מגיע ל67 מעלות בעבודה....זה תקין? 4) הלוח אם שלי נא בין 47-51 מעלות ASUS P5K זה בסדר? 5) תוצאה ב 3DMARK 13622 המשחקים החדשים יעבדו על המערכת שלי? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 751 צפיות
  15. http://www.2muchdesign.com/jdacura/ammo-case/ נראה נחמד, וזה לא סתם איזה מחשב עם מעבד קר שלא זז, הוא יחסית חזק, והמארז נראה ממש טוב בסוף (קצת מעצבן שאי אפשר לדלג לעמוד האחרון למי שאין כח לקרוא הכל), והוא עוד הולך לדחוף שם גם צורב DVD.. לא מצאתי שם איזכור למשקל, זה יכול להיות כבד ולא כל כך נוח להעברה.. בכל מקרה, מדהים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  16. Started by dor31,

האם זה עוזר?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. שלום! יש לי לוח gigabyte 8PE667 U2, עם הביוס האחרון ללוח זה, ואני לא מוצא בביוס את האפשרות (אם קיימת) לשנות את היחס של המעבד:זיכרון, מ-2:1, ל-4:5.. יש ב-Voltge control אפשרות לשנות את היחס ל-auto או 2 (שזה 2:1) או 2.5 (שזה מעלה את הזיכרון לבאס של משהו כמו 440, כאשר אני מגדיר באס של 177). ב-Advanced Chipset Futures יש אפשרות לשנות את התזמונים. איך אני שם על יחס 4:5 כדי להגיע לבאס גבוה יותר?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  18. אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by Dj_Gal,

שלום, רציתי לדעת אם יש בעיה להכניס את ה Thermaltake HardCano II ל Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver כי לפי המדריך שיש פה http://www.pctip.co.il/guides/hardmod.php מראים שהדלת לא נסגרת אבל פה http://www.pctip.co.il/gallery.php סתכלו בגלריה הראשונה ותראו שכן הדלת נסגרת .... אז אני רוצה לדעת אחת ולתמיד אם הם תואמים או לא (תתיחסו לדגם המדויק שלי). תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by deth213,

יש PentiumD 805, ואני רואה שהטמפרטורה עלתה ל-55 והמאוורר (פשוט של אינטל) עובד ב-4000RPM. האם זה נורמלי, אולי צריך להחליף משחה טרמית ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשב ללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד) ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות. אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2 תודה

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  23. לטענת החברה, הקירור החדש יאפשר למעבדי הExtreme Edition להגיע לתדרים של עד 5ghz. כמו-כן, הוא יימכר בנפרד תמורת פחות מ50$ ויהיה קל במיוחד להרכבה. כל הפרטים כאן: http://www.bit-tech.net/news/2006/03/08/intel_liquid_cooler/

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by amirn,

יש לי את המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1621 שבא עם מאורר אחורי 92ממ שמוציא אוויר כתוב שלמארז יש אפשרות להוסיף מאורר 80ממ קידמי, אבל כל החלק הקידמי חסום (יציאות USB, AUDIO...) 1. האם יש טעם להוסיף מאורר? 2. לאיזה כיוון צריך להיות המאורר? תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים