אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש את המארז של צנברו (מארז מעולה ! ונוח ביותר !) אבל הוא לא בידיוק מאוורר ביותר (עד 90 מ"מ מקדימה ו 120 מ"מ אחורה ) אני בכל מיקרה רוצה יותר . מבלי לכער את אותו (כלומר בלי מאווררים מכניסים בדלת ) טוב אז נישאר הגג אבל משם עדיף להוציא אוויר אבל יהיה רק 90 אחד שמכניס ושני 120 שמוציאים ... אפשרי ? יעיל ? ואז ניזכרתי בויכוח (פה קוראים לזה ת'רד ;D) שקראתי שאפשרי לקרר את המחשב אפילו טוב יותר רק אם מאווררים מוצאים כי הם יצרו תת לחץ והאוויר בעצם ישאב מכל מקום במארז (גם האבק ישאב מכל החדר ... :'( ) אז למה אני שואל אם אני זוכר את זה ? כי אני לא זוכר/יודע אם מישהו ניסה ואיך זה עבד . ועוד דבר אחרון איפו אני יכול לימצוא נתונים על ה 120 מ"מ שמגיע איתו ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, העברתי לכאן את השאלה לאחר שכמה ימים אף אחד לא הגיב או לא ידע לענות בפורום "לוחות אם וזכרונות"... יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C.כרגע, רק רוצה להגיע לאופטימום בברירת מחדל. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, בבעלותי מסך LCD 20*2 , כמה TUTORIALS והרבה חוטים , לאחר שריפת 4 מסכונים כאלה בהסתמך אל אותם TUTORIALS החלטתי לומר נואש , האם ישנו כאן צדיק בסדום אשר בבעלותו מסכון LCD אשר את החיווט שלו הוא הכין על פי TUTORIAL כלשהו , הנני מבקש עזרה -את הלינק או את סדר החיווט (אצלי זה 8*2 , החיבורים על הPSB) *אנשים שלא ניסו חיבור הנ"ל מתבקשים לא לענות\לא לכוון אותי לנושאים אשר נפתחו כאן בעבר , כיוון שעברתי על כל אחד אפשרי , רק אנשים בעלי ניסיון מתסקשים לענות , תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Radeon 9600XT, איך אני מוציא את הגוף קירור? יש 2 פלסטיקים כאלה שצריך ללחוץ עליהם אבל זה לא יוצא, צריך לסובב אותם או מה?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מהחנות זיגזג2000 ואין להם את גוף הקרירור הנ"ל במלאי. כך שאני מחפש לו תחליף אחר, עד 100 שקלים, כשהדגש הוא על שקט! אני לא מעוניין באוברקלוק. אם אפשר, בבקשה תמליצו על אחד שנמצא ברשימה של החנות :-): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
נתחיל במפרט: AMD ATHLON 2500+ EPOX 8RDA3+ 512mb 400MHZ(256X2 DUAL CHANNEL 8-3-3-3 עשיתי OC למעבד מ2500 ל3200 הוא עובד בסדר... מציג תוצאות טובות יחסית! ובקיצור: אחלה! יש לי כמה שאלות: 1. העלתי את המתח מ1.65 ל1.71 - האם זה טוב? 2. יש אפשרות של RATIO בBIOS כרגע זה עומד על הגדרות ברירת המחדל, האם צריך לשנות את זה? ומזה בכלל? 3. לא הצלחתי להריץ PRIME 95 - מישהו יכול לעזור? ניסתי לחפש בפורום מדריך או משהו, אך ללא הצלחה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב הישן שלי..... המהירות שלו עכשיו 133 למעבד ו-66 ללוח אם פירקתי את כל המחשב ואז ראיתי על הלוח טבלה של המהירויות שאני יכול לשנות: cpu/bus 75/50 90/63 100/66 120/60 133/66 180/60 200/66 150/60 166/66 (יש גם איך לשים את הגאמפרים אבל לא היה לי כוח להעתיק) והשאלה: לאיזה מהירות כדאי לי לשנות כדי שהמחשב יעבוד ולא ישרף? ועוד שאלה: קניתי לדים כחולים....איפה כדאי לשים אותם כדי שיאירו טוב את המארז והחלון?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Intel Pentium 4 630 וביצאתי לו אוברקלוק עם התוכנה CLOCKGEN אבל לעומת האחרים פה שיוצא לי לראות זה ממש נמוך ... למשל אני מגיע עם המעבד שלי עד ל3268 MHZ מעבר לזה המחשב ישר ניתקע .. לעומת אחרים שהגיעו פה ל 3.5 ומעלה אתם בטח יודעים למה אני מיתכוון...אז השאלה שלי בגדול היא איך אני מצליח לעבור את המהירות שאני עשיתי בלי שהמחשב יתקע ?..... נ.ב : יש לי לוח אם GIGABYTE 8I915MD ואין לי את האפשרות אוברקלוק דרך הביוס וגם תוכנת האיזי טון לא ניתמכת עם הלוח הזה ..... בקיצור אני מצליח עם קלוק ג'ן ואני רוצה לעבור את מה שעשיתי כבר .... תודה מראשש לעוזריים !
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אחרי שהייתה לי בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסך פירקתי את הכרטיס מסך והלכתי איתו לזיגזג שם המוכר הראה לי שלוש אופציות + אופציה שמיתחברת אם מדבקה מכל האופציות לקחתי את הכי פשוטה קריסטל אורב של TT שרציתי לקחת את המאווררים שאלתי את המוכר אם יש משהו אם CMF יותר גבוה מהרביעיה של TT הוא הראה לי מאוורר משהו סמארט של TT שה CMF שלו הוא 72 אחרי שביקשתי שיראה לי את ההבדלים בלי לחשוב פעמיים לקחתי 4 יחידות של המאורר סמארט הזה המאוורר בא אם פוטנציומטר שאותו אני מבטל ומחבר את כל ה 4 לבקר של ונטק נקסוס ועוד מאוורר 90 ממ ציבעוני לחלק העליון של המארז את המאוורר של הכרטיס מסך הרכבתי חיברתי למחשב ואין תגובה המסך לא נידלק פירקתי את המאוורר וניקיתי את המישחה המאפנה ושמתי מישחה של ארטיק סילב…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצרה * תנו לי בבקשה לינק\או שם של התוכנה הטובה ביותר לאוברקלוקינג וגם קצת אולי הסבר מהיר ואזהרות קטנות
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בתוכנה שהגיע עם הלוח קיימת אפשרות להעלות מכפלות.. האם זה נכון או שאני לא מבין את זה כמו שצריך..? עריכה: שימו לב שהוא מקטין את המכפלה ל 6 כשהוא לא במאמץ.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ב Temperature Settings של ה FORCEWARE זה מראה לי 54 אחרי OC ופתחית צנורות...אם אני לא טועה זה אמור להיות 40+ לא ? (זה טמפרטורת מנוחה כמובן)
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מגיע ל Tt ח"חטון קטן על ההשקעה בחודש האחרון, קודם משאבת 500lph (נכון לא מדהימה, אבל עדיין שיפור רציני מול המינימליות שהוציאו עד היום). אחר כך בלוקי קירור משופרים (סדרת W). ועכשיו רדיאטורים חדשים שלמרבה הפלא לא נראים כאילו שלקו אותם מפיאט אונו: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0072/cl-w0072.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0098/cl-w0098.asp
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הזמנתי מאוורר איכותי של Arctic Cooling מנועה מחשבים ושהוא הגיע אני פותח אותו ומגלה שבמחשב שלי יש רק חיבור למאוורר 80מ"מ. יש איזה דרך בכל זאת לחבר מאוורר 120? כי להחליף זה יעלה לי סתם יותר ועוד טירחה כי זה היה בדואר... המארז זה mid tower, הדגם נמצא במפרט מחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי amd a64 s754 +3200 clowhummer בלי אובר קלוק epox 8kda3j 2 x 512 a-data pc3200 מארז לאן פייר של טרמינל טייק יש על הספק כוח של טרמיל טייק 2 מאוורים אחד תחתון שפונה למעבד ואחד שפונה לחוץ המארז ויש במארז מאוורים מקדימה שמכניס אוויר אחורי שמוציא אוויר ומאוור בכול דלת שמכניס אוויר אחד זורק אוויר מהחדר על המעבד והשני על התושבת של הלוח יש לי 43-45 במנוחה 50-53 מאמץ איך הטמפ ? הקירור הוא קירור סטוק של ספיר שמרוח עליו נורטון בלו 2
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים בערך המעבד היה בסדר גבור רק הכרטיס מסך היה על 75 מעלות פתחתי את המארז וגיליתי שההיטסינק של הכרטיס חסום מאבק . ניקיתי אותו וקצת את שאר המארז באותה הזדמנות. בטעות הרמתי גם את המאורר של המעבד (לא קרה כלום למאורר) והחזרתי. קיצר מאז המעבד לא יורד מה60 מעלות במנוחה. מה אני עושה לממש אחריות או שיכול להיות זה משחה תרמית כי לפני המקרה הזה המעבד היה על 35 40 מעלות במנוחה,זוהי עליה קיצונית ביותר.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הולך עוד חצי שעה לקנות מאוורר או מSKYPC או מGOLDTOP אני צריך שתאמתו איתי את תאימות המאווררים במארז שלי כי יש לי חיבור של 2 פין במארז ויש לי מאווררים מקורים של הוויקינד מבית TT אני לא יודע מה לקנות או GT שהם נורא שקטים אבל נורא חשוב לי CFM גבוה ככל הניתן וגם שקט מצד שני.. או לקנות מSKYPC את הTT למינהם עם הלדים הכחולים שהם גם 12ס"מ..מה נותן יותר CFMושקט.. ואני צריך גם שתאמתו תאימות למארז שלי מבחינת ה2 פין ואני מחבר אותם לבקר השליטה של המארז שלי כמובן אז נא לקחת בחשבון.. חשבתי על זהhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12300&catid=617 או אולי זהhttp://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm אנא הגיבו במהירות בבקשה כי אני אוטוטו זז לרכוש 2…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
מישהו מוכן להסביר לי יך לעשות oc למעבד?(לא מצאתי במדריך,או שמצאתי אבל לא הבנתי...) ועד כמה אני אוכל להגיע עם קירור סטוק(ומה המעלות המומלצות במאמץ וללא מאמץ...) תודה.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שאלה ראשונה בכותרת. שאלה שנייה, מאיפה רונים חלון שקוף (דק כזה) לשים בדפנת המארז? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ממ אני משנה את המאווררים שיש לי במארז אני עושה ככה: אחד מתחת לכל הכוננים - מכניס אחד בגב המחשב - מכניס אחד למעלה - מוציא השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות מאוורר רגיל שיוציא את האוויר החם או שאני צריך משהו חזק? אם כן אז אם אפשר גם דגם וחברה תודה..
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הזאת E6600 P5B DELUXE 9800GTX עם אני יעשה OC למעבד ל-3.6GHZ בכמה FPS אני יקבל יותר ב-CRYSIS(בארך)? והעם הסיכון מוצדק?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-