אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש לי מעבד של אינטל 2.4 533. בסרק הוא עומד על טמ"פ של 47 48 מעלות צלזיוס .... ובכ 60% עבודה ממוצעת של המעבד הטמ"פ מגיעה ל 54 מעלות צלזיוס ... מה ניתן לעשות והאם זה חריג .. יש הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אוקיי אז מה אנחנו צריכים? 4 אזיקונים מאוורר 9ס"מ קירור סטוק של אינטל מפרקים את הקירור סטוק של אינטל מעיפים את החרא הרועש הזה: אז נישאר לנו רק הסינק אז שמים את המאוורר 9 ס"מ על הסינק ככה: מחזיקים חזק אם האזיקונים את המאוור את הסוקט ככה שיש לחץ ונגיעה מושלמת ככה זה צריך לצאת: זה כמות האבק שהוצאתי מהמחשב הבוקר טמפ אחרי השידרוג יש להזכיר שהמישחה שיש המעבד היא גינרית מסריחה שהורדתי ככה שיש ממש טיפה של מישחה טרמית על הסינק מימה שנישאר אני יודע שזה לא אפקטיבי... טמפ: אני חולה אז תגובות אנשים! אם כמה אנשים פה לא היו משגעים לי את השכל בישביל זה עוד הייתי ממשיך להיות במיטה אבל בכל זאת
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תמשעו אז ככה יש לי כרטיס מסך geforce mx400 inno3d 64mb אני צריך עזרה באוברקלוק אם לעשות בכלל ? אם אפשר אם אפשר אז איך ? על הכל אני צריך עזרה כי אני לא מבין כל כך בזה תודה אחים שלי .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. :ylsuper: :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד 805D וככל הידוע חיית אוברקלוק... אז לשם שינויי הגיע לרושי המטורף רעיון.... להוריד את ה קלוק של המעבד כמה שיותר... תוצאה: 100X20=400FSB 400X20=2000MHZ אוקיי טמפרוטורת חדר..31מעלות --- אז ראיתי באוורסט שהוולטג' שלי ממש ממש נמוך... http://img145.imageshack.us/my.php?image=untitled1kf3.jpg אז הגע לראשי עוד רעיון... מכיוון ש הלוח שלי מאפשר אורדת וולטג' ממש נמוך (0.8-) אז חשבתי שאוליי אפשר לאוריד את הוולטג' עוד... ובאותו זמן להוריד טמפרוטורה... --- שאלה: עד לאן אפשר לאוריד? ועים איפוס ביוס יעזור לי במצב שהמעבד לא "יתניע"...
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
WASAPP PPL?? השאלה שלי היא כזאת: בקרוב אני מתכנן לקנות אחד מהמארזים האלה: http://www.pch.co.il/docs/pi1688074037.htm ואני שואל אם כדאי לי (להתאמץ מאוד) להוסיף עוד 130 ש"ח בישביל לקנות XaserII 5000 plus? האם ההשקעה הזאת שווה? האם ההפרש בין המארזים שווה 130 ש"ח? תודה לכל העוזרים! :-*
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קבלתי את המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות גוף קירור הכי טוב שיש למעבד שלי בשביל OC תקציב ללא הגבלה קירור אויר כיי טוב וגם עשיתי היום OC למעבד השתמשתי בתוכנה של הלוח הגעתי למהירות מעבד 2.7 ובזה הפסקתי כי לא רצתי לקחת סיכון אם הקירור שבא אם המעבד ועוד דבר האם יש תוכנה שאני יכול לעשות OC לכרטיס מסך
-
- 14 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צהריים טובים, אנשים ששמעו על הטמפ' שלי במחשב טענו שהם גבוהות מדי בהתאם למפרט, אני לתומי חשבתי שזה מתאים לטמפ' הגבוהות בארצנו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס מסך מסוג 8600GTS מבית MSI, הוא נמצא אצלי בתוך מארז מסוג P182 של ANTEC. איך אני משתיק את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס כפול בגודלו)?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם בהתקנה של ה-BT צריך למרוח משחה טרמית גם על ההיטסינק (ל- LGA 775 )? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים, לכל בעלי מערכות AMD למיניהן, יצרתי מעין מחשבון אוברקלוק פשוט אך שימושי, המאפשר לתכנן את כל התהליך מבעוד מועד, ולראות אחוזי שיפור, תדרים סופיים וכו', מבלי לשבור את הראש בביוס או להשתמש בחישוב ידני. ניתן גם לשמור את הערכים במחשבון כדי לא לשכוח הגדרות (קרה לי מלא פעמים), וישנם 3 עמודים זהים ליצירת עד 3 פרופילי אוברקלוק שונים (נניח אחד למקסימום תדר מעבד ואחד למקסימום באס) המסמך מגיע בפורמט אקסל סטנדרטי, ונבדק גם בOpenOffice החינמי לתאימות מקסימלית השימוש ממש פשוט: בחלק העליון ממלאים את נתוני הסטוק של המערכת שלכם, ובחלק השני ממלאים את נתוני האוברקלוק הרצוי. החלק התחתון מציג את ההפרש בין נתוני הסטוק לנתוני האוברקלוק שהכנסתם, ומאפשר לקבל הערכת מצב על השיפור המתק…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש מישהו בפורום שהתקין את ה-XP-90 על הלוח הזה ? האם זה מתאים ? צריך להוריד את ה-DPS או לא ?
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היום קניתי את ה TUNIQ TOWER הוא לידי ואני מת כבר להרכיב אותו השאלה שלי היא כזאת יש לי סוקט 939 קיבלתי עים הקירור שתי פלטות האמורים להיתלבש מאחורי הלוח אם , אכשיו בחוברת שקיבלתי עים הקירור וגם באתר שלהם רשום שפלטה אחת היא ל775 ופלטה שניה לp4 מה אני אמור להבין מיזה שלamd מרכיבים את הקירור בלי פלטת תמיכה או שאים ? ביגלל זה עדין לא הרכבתי אותו . בבקשה אים מישהו יודע איך מרכיבים ובא לו לעזור לי אז באמת תודה ועוד משהו קיבלתי איתו גם מישחה כמה בידיוק אני צריך לימרוח ? תודה לכל העוזרים ;)
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לעשות מוד לדלת המארז בצורת X גדול יפה כזה. עכשיו, אם הכל ילך כמתוכנן, אני אעשה את זה בחנות זגגות. האם לדעתכם הם יודעים לעשות זאת טוב? אני רוצה שהם יעשו עם דרמל... עכשיו, סקיצה ראשונית של המוד מצורפת, מאווררים מקסימום בצדדים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שוב קראתי באיזה שהוא מקום שניתן להמהיר או לעשות אופטימיזצה לדרייבר של הכרטיס מסך יש לי כרטיס של הרקולס gf3 prophet 3
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי חברה, המאווררים שלי עושים רעשים מוזרים כשאני מדליק את המחשב אז נראה לי שהגיע הזמן לחליף אותם. אני מעוניין להוציא על כל מאוורר לא יותר מ-40 ש"ח, ואשמח גם אם תגידו לי מאיפה להזמין. אני מדגיש שוב למי שלא הבין מהכותרת - לא רוצה שיהיו בהם בהם לדים או כל דבר אחר שנוצץ\זוהר וכו'... תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אוקי , יש לי את הלוח של DFI בעל צ'יפ-סט 975 , ומעבד C2D E6600 ES (תודות ל free_me_0 ) .... המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 360 FSB , עכשיו בכל תדר מעל ל 360 המחשב מסרב לעשות BOOT , וזה בגלל תזמון ה TRFC ההדוק שהביוס מאלץ ... בגלל שאין אפשרות לשנות את זה דרך ה BIOS המשכתי ב OC דרך מערכת ההפעלה (XP 32) . ע"י MEMSET אילצתי תזמון של 35 במקום 28 , וע"י CLOCKGEN העליתי את ה FSB ....בנתיים המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 378 FSB , מתח מעבד 1.3V עכשיו , טמפרטורה של גשר צפוני מגיעה ל 43 עם קירור של TT EXTREME SPIRIT II , מעבד בעומס מגיע ל 50 , אני ממשיך הלאה ...אשמח להערות תגובות .... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מעונין במאוורר 120 שיקרר בצורה מעולה ויהיה דיי שקט אם אפשר ( עד 100 ש"ח ).
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הקירור הזה ורציתי לשאול אם זה בסדר שהוא לא מכסה את כל הפלסטיק השחור כמו כל מאורר רגיל ? זאת אומרת המעבד עצמו מכוסה לגמרי אבל לא הפלסטיק שמסביבו וזה נראה קצת מוזר.. עוד שאלה זה אם זה בסדר שהתקנתי אותו כשהוא פולט חום מול המאורר שמוציא אוויר מאחורי המארז ופולט קור מול הזכרונות..
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי HTPC עם מעבד 775 וקירור מקורי של אינטל שנוקה ושומן אין-ספור פעמים ונשבר לי ממנו. אני מחפש קירור בעד 200 ש"ח שהדרישה העיקרית ממנו היא שיהיה שקט. עשיתי כמה חיפושים, אבל רוב מה שמצאתי זה גופי קירור גדולים, שלא נראה שאצליח לדחוף לתוך המארז שלי(DVINE 5)... אשמח לשמוע המלצות.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אם אפשרות ל OC בעתיד* (שונה) מה כדאי לקנות ואיך הזלמן הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005 תקציב עד 500שח שלא יהיה גדול מידי מעבד E6600 סוקט 775 תודה ניר
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתכנן מוד למחשב ה P3 750 הישן שלי אבל הבעיה היא שאין לי את הציוד ל MOD שאני מכנן (הקדחות וכאלה) אז השאלה איפה אני יכול להשיג אותם בזול?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במצב מנוחה החום של הכרטיס מסך שלי הוא 60 ובמצב פעיל כגון משחק COD4 וכדומה הוא מגיע לי ל90 ולפעמים 100! אני אם המאוורר שהגיע עם הכרטיס Redaon x1950 Series ומה דעתכם האם כדי לי לקנות מאוורר חדש לכרטיס? חשבתי על Accelero X2 האם יש אחד שנמכר בארץ והוא יותר טוב? תודה רבה לעוזרים! בזכותכם אני אוכל לשחק בראש שקט ^^
-
- 14 תגובות
- 718 צפיות
-
-