עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bashash,

ברור ש-533X6 יהיה יותר מהיר.... אבל מה יותר חם? והאם ל-Q6600 B3 יהיה קשה להגיע לBUS של 533? הוא מסוגל!?...... תודה רבה לכולם!! נ.ב-הקירור הוא OCZ VENDATTA 2.... (קירור מצויין!) הזיכרונות שלי יהיו REAPER 1066.... כך שהזיכרונות גם כן לא מגבילים... עריכה: קיבלתי את התשובה של מה יותר חם (533X6...) עכשיו נשאל לי לקבל את התשובה על השאלה השנייה.... לכמה BUS (בערך) יכול Q6600 B3 להגיע? (יש לי DFI LANParty DK P45-T2RS PLUS אז הוא יסתדר עם BUS כזה...) תודה רבה לכל העונים!!!!!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  2. משום מה יש לתוכנה בעיות להתחבר לרשת, ואני רוצה להפעיל אותה במחשב ללא חיבור לנט, איזו תוכנה מומלצת מלבדה? תודה מראש naorai ;D

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by OverclockedMyToaster,

טעות בפורום.

4. אהלן חברה ! הגיעה אלי הערכת קירור מים וחסר לי פיטינג אחד בגודל ID1\2" G1\4" יש מצב שיש למישהו אחד מיותר שהוא יכול למכור ? אני גר בראשון, נייד עם רכב. 0544961733 מתן. אודה למי שיהיה מוכן למכור ! תודה !

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. קניתי T20 של COOLERMASTER האמת ? עובד מצויין טמפרטורה מעולה אבל שהסרתי את הגוף קירור כמו תמיד כדי לנקות ראיתי שיש שבר בגוף קירור זה לא שבר ששבור לגמרי פשוט נפתח באמצע איפה שלוחצים את הגוף קירור ורואים כמו דבק באמצע משהו הזוי כאילו זה הודבק לפני במפעל , נכנסתי לגוגל וכתבתי את הבעיה וראיתי מלא שמתלוננים על התושבות של קולר מאסטר T20 הפלסטיקים האלה של התושבות נשברים ממש איכות ירודה , מעניין אם אפשר לממש את האחריות על זה

6. Started by amisha,

האם לדעתם יש סיבה מוצדקת לשדרג מה 7000 ל 7700 ??

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by Ymac,

היי, אני יכול לקבל את הקירור הנ"ל במחיר מצחיק איך הוא ביחס לקירור הנוכחי שלי (A70) וביחס לקורסאירים (H40,H50,H70) והאנטקים (H2O920, 620)? לפי מה שראיתי ביוטיוב (לא מקור כזה טוב אבל..) הוא מגיע לטמפ' של 15 מעלות (!!!) עכשיו, אני יודע שזה מאוד תלוי במעבד אבל אלו ביצועים מאוד מרשימים בשביל רדיאטור 120 בפרופיל דק... קישור: http://ncix.com/products/?sku=50327&vpn=ECO-R120&manufacture=CoolIT%20Systems&promoid=1190

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Holy,

מאורר 80 ממ שמתחבר ל-USB עם שליטה על המהירות (לא הגזימו) http://www.thermaltake.com/accessories/mobilefan/menu.htm פנל שליטה על 4 מאוררים עד 1.5A עם 3 צבעים שונים לכל ערוץ לפי עוצמת המתח על המאורר http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm ספק 410W עם סליבים ומאורר 120 ממ (כולל עוד מאורר והיטסינק שנראה צולע) http://www.thermaltake.com/purepower/w003133Polo.htm נראה רועש מאד

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by n_aviv1,

אני רוצה להוסיף למפרט. סתם שאלה: למה קיבלתי קירור של ZALMAN ולא קירור סטוק? לא ביקשתי אותו ואני לא מתכנן OC? יכול להיות שהקירור סטוק לא מספיק בשביל לקרר את המעבד שלי או שסתם הוא פרגן לי קירור? הנה תמונות: (בהקטנה זה לא עובד משום מה)

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by Dj_Gal,

שלום, רציתי לדעת אם יש בעיה להכניס את ה Thermaltake HardCano II ל Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver כי לפי המדריך שיש פה http://www.pctip.co.il/guides/hardmod.php מראים שהדלת לא נסגרת אבל פה http://www.pctip.co.il/gallery.php סתכלו בגלריה הראשונה ותראו שכן הדלת נסגרת .... אז אני רוצה לדעת אחת ולתמיד אם הם תואמים או לא (תתיחסו לדגם המדויק שלי). תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by motis7,

רוצה תוכנה להנמיך את המהירותת מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Psychopath,

Ok, here goes: A while ago I opened a thread asking how to clear my airflow and i did it correctly... then I checked my CPU temperature and had a nice (and pretty amazing actually) 32c degrees with my AMD stock cooling... then i realized i didn't put my DDR on the dual DDR slots and i fixed that, and in the same opertunity i rearranged some cables in my case.. now all of a sudden my CPU reaches temperatures such as 40... at idle and maybe 50 at work.. what can be the cause? help me please I plan to buy a new CPU cooling soon either the SLK800/600 + Tt SF2 or the Tt Volcano 11 but i still want to optimize everything else but the CPU cooling itself..

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

מה עדיף לקנות? הבנתי שה4830 מאפשר OC עד שיהיה טוב יותר מ4850 במעט עם קרור סטוק. מה דעתכם? וזה משנה מאיזו חברה? בהנחה שאני אקנה 4830 ואני יעשה לו OC הביצועים שלו בכל תחום יהיו עדיפים על ה4850? ומה החסרונות בלעשות כזו החלטה?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. איך ניתן לפתוח מכפלה של פנטיום 2 350

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by -neo-,

מישו יודע איפו להשיג בארץ? דרך אגב, אני צריך קירור פסיבי בשביל השקט (כן, שיניתי את דעתי בנושא) וזה אומר שאני לא מוסיף מאוורר, למישו יש אולי המלצה יותר טובה מזאת?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. לפני חודש קניתי מחשב עם מעבד Athlon Xp 2200+ שנועד ללמוד איך לעשות OC. כיום המחשב מת, מאחר והמעבד הוא BUILDIN וה-BIOS לא תומך בשינוי ה- MULTIPLIER ניסיתי לשנות את המכפלה פיזית ע"ג המעבד. חיבורי הL1 היו שלמים ולא נחתכו ע"י לייזר לכן מה שנותר (לפחות כך חשבתי) הוא לשנות את המכפלה (פתיחת וסגירת מעגלים ב-L3). כרגע המחשב נדלק המאווררים מתחילים לעבוד הCD חושב ושם זה נעצר, מסך לא מקבל כלום הביוס לא עולה וכמובן גם הWINDOWS. יש דרך חזרה??? השינוי שניסיתי לבצע הוא לנתק את המעגל השני משמאל בחיבורי L3 כך שאני אקבל: : C : : : המקור הוא- : C : C : :=פתוח C=סגור

19. Started by dragon772,

אני משתמש בתוכנה ATITOOL ולפני כמה חודשים היא הראתה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך (יש בו חיישן) אך עכשיו שפתחתי את התוכנה היא לא מראה למטה שום טמפרטורה..החלפתי ל גירסת ה 2.7 וגם שם התוכנה לא מראה את הטמפרטורה.. ממה זה יכול להגרם מהתוכנה או מהכרטיס? ומה אפשר לעשות בנושא? תודה

20. Started by WildFire,

לאחר האשכול הקודם שפתחתי, הבנתי למה לא היו לי אופציות בביוס בכלל, הוא היה ביוס בן שלוש שנים כמעט. לאחר עדכון של 11 גרסאות ביוס, גיליתי את כל מה שהייתי צריך בשביל לעשות OC נורמלי למעבד. העלתי את המתח של המעבד ל1.4 ואת התדר שלו ל2300MHZ, והוא הגיע לטמפ' של 68C במקסימום מאמץ עם OCCT, קראתי שהטמפ' המקסימלית של המעבדים האלה היא 65C, ורציתי לדעת אם זו כרגיל הגזמה של יצרן כמו בדרישות ספקים לכרטיסי מסך לדוגמא, או שבאמת המעבד יטוגן לחלוטין בטמפ' הזו, ואם לא, בכמה אני יכול לעבור אותה?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. שלום, רכשתי מחשב חדש: מעבד: Core 2 Duo 8500 לוח אם: ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Sapphire 4870 Vapor-X 1GB דיסק: Seagate 1TB 32MB קירור מעבד: ( Coolermaster Z600+2Fans (In&Out מארז: Thermaltake Matrix למרות הטכנולוגיה החדשה וגוף הקירור המתקדם, טמפרטורות העבודה הן מאד גבוהות (יחסית ל Prescott 2.8 + X800GTO הישנים שלי). המעבד ~ 46-65 מעלות לוח אם ~ 65-75 מעלות כרטיס מסך ~ 65-83 מעלות האם הטמפרטורות הללו תקינות ? אולי כדאי להחליף את המארז למרווח יותר (Antec 3000, Coolermaster 590 [אין להשיג Coolermaster 690]) ? תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. מה זה אוברקלוק? צריך לעשות את זה? למה זה גורם אחרי שעושים את זה?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. טוב כנראה שזה חוזר על עצמו שוב עד שיגיע לי הספק החדש שהזמנתי ! אני לא מבין מה הבעיה משהו פה דפוק ! שימו לב : דרך אגב איך שאני מפעיל תתוכנה של אביט מתחיל הציפצופים אותו הדבר לגבי האוורסט

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by yaky,

שלום . יש לי מעבד של אינטל 2.4 533. בסרק הוא עומד על טמ"פ של 47 48 מעלות צלזיוס .... ובכ 60% עבודה ממוצעת של המעבד הטמ"פ מגיעה ל 54 מעלות צלזיוס ... מה ניתן לעשות והאם זה חריג .. יש הצעות ?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... אני רוצה לקרר HD של סמסונג, הוא מגיע לטמפ של 44 מעלות במנוחה...קצת גבוה מידי...עכשיו אני לא יודע האם לשים את המאוורר (80מ"מ) מעל הHD או מתחתיו כי אין לי הכנה לחבר אותו בחלק הקדמי של המארז. אז מה יותר מומלץ? מעל הHD או מתחתיו???? בנוסף יש לי מאורר של 80 בחלק האחורי של המארז שמוציא אוויר.. תודה מראש לתגובות...

• 11 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים