אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime) העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
:מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor ----------------------------------------------------------------------- :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink ----------------------------------------------------------------------- :מאורר לקירור למעבד: Thermaltake Thunderblade 120mm (BLUE) LED High Performance DC fan Model A1926 ----------------------------------------------------------------------- :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 ----------------------------------------------------------------------- :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor (REV 1.0) -----------------------------------------------------------------------…
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הקירור הנ''ל. ויש לו משחה בתחתית מה עדיף להוריד ולשים אחרת או להשאיר.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני זקוק למאורר 120 מילימטר איכותי, שקט עד כמה שניתן, שאני יוכל לחבר אותו גם כמוציא אויר וגם כמכניס. כמובן שאני לא מצפה שהוא יעשה את שניהם אלא שאני יוכל לשחרר אותו מברגים ולהפוך את הכיוון שלו... 60 ש"ח. אם אפשר, קישור לנועה...
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש למישהו את הלוח הזה? אני לא משנה לי עד לאן הוא יגיע OC השאלה אם בכלל זה אפשרי כלומר אם יש בביוס אפשרות להעלות FSB מתחים לשנות מחלקים כי אני לא מוצא על זה מידע ברשת. המעבד כנראה יהיה E2140 אבל זה לא הנושא.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית אחד core 2 duo 2.0 השני pentium 4 1.5 gh והשלישי 2.8 gh אני רוצה לעשות אובר קלוק ולהתחיל במחשב שלי הראשון אפשר לעשות אוברקלוק קטן בלי קירור מיוחד אני רוצה להתחיל בזה אפשר להגיד שאני מבין במחשבים אבל אף פעם לא עשיתי אובר קלוק אז זה בסדר אם אני יתחיל עם 4400 עם קירור סטוק?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של World in Conflict וגיליתי שהמסך ניכבה אחרי 3 דקות משחק. התחלתי לבדוק את העיניין וגיליתי שהכרטיס מסך מגיע לטמפ מטורפת. וכניראה מכבה את עצמו. האמת שזה קרה לי כבר כמה פעמים פה ושם מהרגע שקניתי את המחשב. אבל ב World in Conflict זה קרה כל הזמן ... לכן עליתי על הבעיה רק עכשיו (המערכת בת 11 חודש) כי ברגע שזה קורה המסך ניכבה והמאוורר של הכרטיס מפסיק לעבוד.... אני יודע שהקרור של הכרטיס טוב. המארז שלי מעולה ... מה יכולה להיות הבעיה ? מה אתם מציעים לעשות? והאם זה קורה למשהוא נוסף ? מקווה לתשובות ,אם לא נפנה לזיגזגים שם ניקנה הכרטיס. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עומד לקנות השבוע את המארז Cm690 המדובר, לאחר סקירות רבות. ה3 מאווררים שבאים איתו הבנתי שהם לא הכי שקטים. כרגע יש לי מאורר של AC120MM ועוד אחד AC80MM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=5060 המארז יכלול 4 כוננים קשיחים את הכרטיס מסך HD2900PRO ואת הקרור BigTyphoon (לא VX) ד''א, אני צריך המלצה גם למאוורר חלופי יעיל ושקט יותר מהמאוורר שעל הBigTyphhon. תןדה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לקנות מס' מאווררי 120 מ"מ שקטים... אם אפשר שקטים במיוחד יש למישהו המלצות לתת לי? כמובן לא צריך להשתגע ולהגיע לסכום של 100 שקל לכל מאוורר...
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
נדמה לי שצליתי את ה LCD שלי :'(....... ואני לא יודע למה או איך.... אולי אתם יכולים לעזור לי למצוא דטה שיט לLCD של שארפ שכתוב עליו LM 202? אני מחפש כבר יומים ולא מצליח למצוא...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
משום מה יש לתוכנה בעיות להתחבר לרשת, ואני רוצה להפעיל אותה במחשב ללא חיבור לנט, איזו תוכנה מומלצת מלבדה? תודה מראש naorai ;D
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מי שרכש בלוק מים למעבד של EMP שיכתוב את הביצועים (טמפ' עם אוורור רגיל וטמפ' עם קירור מים) תודה .
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי היטסינק של V7+ ורציתי לשים אותו על הגי פורס שלי רק רציתי לדעת איך MAPHISTO חיבר את הברגים להיטסינק. תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש בעיה להכניס את ה Thermaltake HardCano II ל Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver כי לפי המדריך שיש פה http://www.pctip.co.il/guides/hardmod.php מראים שהדלת לא נסגרת אבל פה http://www.pctip.co.il/gallery.php סתכלו בגלריה הראשונה ותראו שכן הדלת נסגרת .... אז אני רוצה לדעת אחת ולתמיד אם הם תואמים או לא (תתיחסו לדגם המדויק שלי). תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הטמפ' כאן והמתחים {גם בתמונה} הם בגבול נורמאלי? <<<<< {מפרט, "מפרט מחשב"} בתודה מראש יאיר :smoke: עריכה- הספק סופר ג'נרי
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבריה היי אני פה מת אני פשוט לא יודע מה לבחור שניהם טובים אבל מה יותר ??? ומה יותר שווה עזרו לי בבקשה זו היא רק ההתחלה של מה שאני עומד לעשות בחודשים הקרובים....אני הולך לקנות גם לוח חדש ואז מוחהחהחה :asthanos: בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחורר חור במארז ATX שהמחסה שלו ניראה כמו המארזים העומדים של פעם(פנטיום אחד), בלי דלתות בשני הצדדים. המחסה בצורת "ח". והדגם של המארז הוא MACASE KA-K80 העם זה גם אפשרי לחבר יותר מ3 מאוררים לספק, כי יש לו רק 250 W. עם למישהו יש פתרון יצירתי, השמח לשמוע. כרגע יש למארז שלושה כיווני אויר , כי עם המכסה המעבד עובר בכיף את ה75 בחום של היום.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש איזה חומר אחר שאני יכול לנסות אותו במקום הצבע המוליך
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המושגים של ה OC קצת , אם אפשר גם מדריך כלשהו , עדיף בעברית. באס, מתח , FSB , סטפינג וכל הדברים האלו..... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן כזה של Genius... עם מסך LCD עם עברית..... בגודל נחמד....! השאלה שלי (אם מישהו ידע לענות....) האם אפשרי לפרק אותו ולהשתמש בו למחשב ? אין לי מושג איזה בקר יש לו....
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
אני בדילמה ... (לא שיש לי הרבה מה לעשות) ב2.9 וולט אני לא יוכל 2-2-2-11 או 2-2-2-5 אני יכול ב2.8 2-2-3-11 שהRAS TO CAS הוא ה3 ... לפי מה שהבנתי הכי טוב לNF2 זה 11 בתיזמון האחרון ... איזה תיזמונים לשים ? (תגידו לי את המילים מה כל אחד CAS RAS TO CAS RAS CYCLE TIME ...) **הת'רד הקודם נמחק מפורום שילוש ונוצר מחדש כאן
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הוא יעשה משהו? מדובר בHDD WD 80GB 8Cache 7200RPM
-
WASAPP PPL?? השאלה שלי היא כזאת: בקרוב אני מתכנן לקנות אחד מהמארזים האלה: http://www.pch.co.il/docs/pi1688074037.htm ואני שואל אם כדאי לי (להתאמץ מאוד) להוסיף עוד 130 ש"ח בישביל לקנות XaserII 5000 plus? האם ההשקעה הזאת שווה? האם ההפרש בין המארזים שווה 130 ש"ח? תודה לכל העוזרים! :-*
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-