עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי! הנה המפרט: Abit AW8 Intel D805 2.66Ghz Dual COre BFG Nvidia 6600GT OC 128MB Pci-E 2X PQI Turbo DDR2 677Mhz. Creative Audigy 2 ZS. את המערכת האצתי כבר ל FSB 166 שזה אומר מעבד ב 3.33 Ghz. הזכרונות עובדים ב 667 בגלל ההמהרה. הכרטיס מומהר כבר ל 525Mhz ע"י החברה. רציתי המלצות להמהרה נוספת ותגובות מאנשים עם הכרטיס הזה (אפילו לא OC) לתוצאות שאנשים השיגו... כמו כן בעניין הצינורות וכל מה שמסביב. תודה מראש! הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  2. היי ! אני מחפש ריאובס שיוכל להחזיק את הטורנדו 92 מ'מ שלי אפשר להציע גם מוצרים שלא נמצאים בארץ , אני במילא הולך להזמין כמה דברים מחו'ל ..

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by integral,

מעניין איפה הגבול http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=936661&postcount=320 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by omd,

קניתי מחשב במפרט כדלקמן 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מהו הOC הכי טוב שאפשר להגיע ניצול מקסימלי לפי המדריך לא הבנתי כ"כ אשמח לשמוע על דרכים נוספות תודה

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  5. בביוס המעבד שלי על 40-50 באוורסט 3-6 ( ) בcoretemp אם אני לא טועה 35-45 בקיצרו אני צריך את התוכנה הכי אמינה אחרי הביוס למדידת טמפרטורת המעבד או טמפרטורות המחשב בכלל

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  6. Started by אדם לוי,

הלוח האם שלי הוא GA-8iPE 1000 של GigaByte זה יתאים? אם לא אז תביאו לי עוד מאוור מהסידרה שלהם שיתאים לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

מצאתי שיש ביקורת על Zalman FS-ZV9 ומוכרים את הדגם הזה בכמה מקומות בארץ לעומת זאת באתר של Zalman אין דגם כזה עם S מישהו אולי יודע מה הבלבול הזה שיש ברשת?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by wrecker,

שלום המעבד שלי (I5 3570K ,Z77-UD3H) כרגע על OC של 4.2 דרך הביוס, ביצעתי רק מיכפלה של הטורבו ל42 וזה יציב (ככה מאז שקניתי את המחשב) אני מנסה מידי פעם לעלות ל4.5 אבל לא מצליח להגיע למצב שהמחשב עובד בצורה יציבה לאורך זמן, מה גם שהמאוורר מרעיש מידי (ZALMAN 9700) במידת הצורך אין לי בעיה לקנות קירור חזק יותר, אבל לפי פורומים בחו"ל נראה שהמעבד מקבל יותר מידי מתח וזו הסיבה שהוא מתחמם כלכך.. ניסיתי לעקוב לפי מדריכים אבל המחשב הפך להיות לא יציב במיוחד ואף לא עלה בכמה מקרים. אשמח אם מישהו יש נסיון עם המעבד הזה או יכול לתת לי כמה נקודות מה עלי לשנות? לאילו ערכים? אני יודע ש4.5 זה לא בעיה בשביל המעבד הנ"ל ואנשים גם עברו את זה. תודה רבה

9. שלום רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לקבוע את מהירות המאוורים נישאתי את התוכנה speedfan והיא לא עבדה ואמרו לי שהיא עובדת רק אם המאווררים מחוברים ישירות ללוח האם,ורק אם הלוח מאשר שינוי מתח ליצאות שלו. עכשיו המאוורים האלה באים עם המארז. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את מהירות המאווררים בדרך אחרת נ.ב אם זה משנה הלוח אם שלי זה K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  10. שלום, אני מתלבט בין הסיילנסר לזלמן. הקירור נועד ל OC, ועכשיו הבנתי שהזלמן בא עם סינקים והסיילנסר לא, אבל ההבדלים בניהם הוא 40 שקל ורובכם אמרתם שהסיילנסר מקרר טוב יותר השאלה שלי האם כדי לקנות את הסיילנסר ולקנות ב 40 שקל גם סינקים בנפרד ? האם בכלל אפשר לשים סינקים וגם סיילנסר ? מישהו עשה את זה ? ויכול להגיד לי כן מניסיון ?? תודה מראש... :yelclap:

• 14 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by danatg,

שלום, רכשתי מחשב נייד של לנובו עם מעבד i5-7200u שהנתונים שלו אמורים להיות 2.5Ghz-3.1Ghz . בפועל המעבד מראה על 2.5Ghz-2.7Ghz . נכנסתי לBIOS וגיליתי שלנובו ביטלו את הPERFORMANCE TAB . נכנסתי לSERVICES וגיליתי שINTEL TURBO BOOST לא נמצא בכלל ברשימה. מישהו יודע מה הסיפור ואיך ניתן לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Xstyle,

תגידו אתם מכירים גריז טרמי שקוראים לו neon glow או neon blue או שמשהו בסגנון ואם הוא טוב? ואם לא אז על מה אתם ממליצים?? _____________ עריכה קוראים לו Nano blue של חברת titan מה יותר טוב זה או הא artic silver 5 ???

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  14. החבר הדפוק שלי נתן מכה למאורר שעל הלוח אם המאורר המקורי של הלוח ! המאורר הפסיק לפעול ! ניסיתי הכול כלום לא עוזר ! השאלה היא מה אני יכול לעשות אפשר לקנות מאורר חדש ללוח אם אפשר בכלל להחליף מאורר עם כן אז איך ?< אתם יכולים בבקשה לתת לי לינקים למאוררים שאני צריך צריך ? איזה הכי טוב כי עם כבר אני קונה אז אני יקנה אחד טוב 1 ושוב מדובר במאורר שעל הלוח אם לא במאורר של המעבד !! בבקשה אני רוצה להזמין מחר ! זאת בתמונה של המאורר שאני צריך !! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116152420893090-untitled.jpg

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by 00Amir,

ברשותי 6700K , שעובד סבבה בתדר 4.8 ו 4.9 , טמפ' סביב 30 במנוחה ו80 במאמץ.. מתח משתנה סביב 1.4V Vcore . ואני מת להגיע ל5GHZ . ואני לא מצליח.. המחשב קורס כל הזמן.. גם שאני מעלה מתח עוד ועוד הוא נופל , גם ב 1.45V לא מצליח... אפילו לא למצב מנוחה... מה אפשר לבדוק? קירור אוויר חורף עם מוגן 2 פסיכי .. בתדר רגיל המעבד על 16-17 מעלות

16. Started by ETB,

הטמפרטורה של המעבד שלי (Barton 2500) קצת לא הגיוניות, הטמפרטורה של המעבד על 38 במצב רגיל ובמאמץ על 41-42. המעבד בOC של 190X11 (לא ניסיתי יותר בגלל שהטמפרטורה ניראת לי קצת מזייפת), והקירור של המעבד הוא ההיט-סינק שמקורי שמקבלים עם המעבד בגירסת הBox. הטמפרטורה של המעבד נבדק בתוכנה Abit-EQ ובביוס והם יחסית דומות..

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  17. למישהו יצא להשתמש ב BOARD הזה עם קירור של SCHYTE INFINITY האם צריך לפרק את הפלטה ? עדכון: מסתבר שאין בחודש הקרוב את הקירור הזה במלאי לאף חנות וניסיתי להתקשר לכמה מהם, מישהו יכול להמליץ על קירור אחר בטווח המחירים הזה שיתאים ל DQ6 + Q9450 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שלום, אתמול רציתי לנקות את הקירור של המעבד ואת המשחה הטרמית מהמחשב P4 שיש לי בבית. עכשיו פירקתי את הקירור בזהירות, ואז ניקיתי ומרחתי משחה חדשה והחזרתי את המעבד לתושבת, לאחר מכן אני נסיתי במשך שעתיים להכניס את הקירור לחורים שבו המקלות האלה צריכים להיכנס, ולא הצלחתי וכמעט שברתי שם חתיכות פלסטיק שאמורות לתפוס אחרי שהן נכנסות לחורים. עכשיו מה שמוזר לי זה שעשיתי את זה כבר כאשר החלפתי את הקירור סטוק ל AC FREEZER 7PRO והכל הלך חלק ועבד יופי. וניסיתי לחבר את הקירור סטוק בחזרה ובהתחלה נראה שהוא נכנס בקלות ואז גיליתי שכל הפלסטיקים שלו נשברו. אז אני עם ה AC ממש נזהר שלא יישבר כלום, מה אני אמור לעשות? הוא לא מוכן להיכנס לחורים שם וזה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. עשיתי אובר קלוק ל AMD 2500 והמקסימום שהצלחתי להשיג בלי קריסה זה 2.גיגה היה 1.83,למה איני יכול להוסיף עוד בלי קריסה? האם המגבלה היא בלוח אם? GIGABYTE 7VAX-A כי שמעתי שהם לא מצטיינים ב אובר,או שבאחד האתרים ענו לי שהבעיה היא שצריך להוסיף זרם למעבד,אם זה לא מסוכן? לאיזה מעבד של אינטל ניתן להשוות אותו עכשיו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. המעבד והלוח אם שלי סובלים מחימום יתר (טמפ' של 70%) - מה שפוגע לי קקשות בביצועי המחשב. אני מתעד להחליף את המעבד כולל גוף הקירור שלו. מחפש המלצות קירור למארז בכלל, לוח בפרט ומעבד. המפרט שלי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. לפרוייקט החדש שלי , שמתבסס על מארז TT מוצארט, אני צריך חלקים לקירור מים, הנושא התקדם המון מאז המערכת הקודמת שלי ואני אשמח לקבל ממכם עזרה בקשר לחלקים שאני עומד להזמין נכון לעכשיו הלוח הוא DS3R, המעבד Q6600, זכרון 4 GB, וכ.מסך 48590 הכיוון שלי נכול לעכשיו הוא ככה המערכת תהיה מורכבת מ2 לופים נפרדים (לוח אם על כל רכיביו) וכרטיס מסך (אולי בעתיד אני אחליף לוח ואצור מערך CF ) משאבות 655 \ D5 (אותו דבר), כאשר משאבה אחת כבר יש לי רדיאטורים: בגב המארז , בחלקו העליון, ישנו ריבוע עם מקום ל4 X120 , התכנון הוא לדחוף לשם 2 רדיאטורים של 2X120 עוד רדיאטור בחזית המארז (החשש שלי הוא בגלל הכ.מסך הארוך, הרדיאטור לא יכנס, מישהו יכול לתת לי תשובה? ) בלוקים: כ. מסך - משהו בסגנון של EK , עם כיסוי…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני קראתי על שני קירורי המעבד Scythe Mugen 2 ו OCZ Vendetta 2 שניהם שקטים וקירורם ממש טוב הפרש המחיר ביניהם כעשרים ש"ח מי מהם עדיף? מדובר במעבד E8400 מתכנן OC משמעותי יחסית. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי במארז 2 מאוררי 12" אחד קדמי ואחד אחורי , האחורי מחובר ללוח האם עם חיישן טמפ' ולכן הוא שקט ומסתובב בהתאם לחום המארז אבל ל12" הקדמי לא היה מקום לחבר על הלוח :-( אז חיברתי אותו ישירות למולקס ועקב כך החיישן שלו לא פעיל והוא מסתובב במקסימום עוצמה ורעש יש משהו לעשות? מה עדיף איזה פאן באס או שאולי יש מאורר שלשהו שמגיע עם פאן באס קטן משלו בשביל שאני לא יצטרך לקנות סתם משהו גדול נ.ב. הטמפ' במחשב שלי סבבה הכל יחסית קריר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rivking,

יש ברשותי מעבד Pentium D 915 2.8Ghz עכשיו הוא על OC ל3.4 והטמפ' עומדת על 45-50 (תלוי אם המזגן דולק) במנוחה ו-55 במאמץ, למאמץ אני קורא סופר פאי חישוב של 8MB דרך אגב יצא לי ב-3.4Ghz יצא לי 39 שניות בסופר פאי בחישוב של מיליון ספרות זה טוב? (אני סבור שזה טוב...) הקירור שיש עכשיו על המעבד הוא : http://shop.key.ru/photo/items/47895.jpg אם הטמפ' לא טובה איזה קירור מומלץ לי לקנות נגיד בתקציב של עד 150 שקל... (ה-AC Freezer 7 Pro יהיה טוב?)

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  25. Started by Burkey,

רציתי את עצתכם בנוגע למעבד שלי, מדגם E6300, בן כשנתיים וחצי. הטמפרטורה המקסימלית המומלצת על ידי היצרן היא 61, לפי מה שראיתי באינטרנט. אתמול ניקיתי את המאוורר ( מקורי של אינטל ), ולמרות זאת, עקב הימים החמים, הוא מגיע ל - 58-59 מעלות, וזאת בלי שאני מאמץ אותו יותר מדי ( רק אינטרנט, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אפעיל משהו כבד יותר ). איך אני יכול לקרר אותו ? האם יש דרך להגביר את קצב הסיבוב של המאוורר ? ( יש לי לוח אם של ASUS מדגם P5LD2-SE ). רק לצורך השוואה, בימי פחות חמים מהיום, ב - "מנוחה" הטמפ' נעה בין 48 ל - 52, עכשיו ב - "מנוחה" זה 56...

• 6 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים