אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ממ אני משנה את המאווררים שיש לי במארז אני עושה ככה: אחד מתחת לכל הכוננים - מכניס אחד בגב המחשב - מכניס אחד למעלה - מוציא השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות מאוורר רגיל שיוציא את האוויר החם או שאני צריך משהו חזק? אם כן אז אם אפשר גם דגם וחברה תודה..
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי nVidia XFX5500 והייתי רוצה לעדכן את הדרייברים שלו על מנת לשפר את ביצועיו האם פשוט להיכנס לאתר של nVidia ולעשות הורדה לדרייברים? איך אני אדע שאני לא מוריד את אותם דרייברים שיש לי עכשיו מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני לא מאמין, אחרי שכבר קניתי קית מיוחד לקרור של ה 4850X2 בא משהו (XSPC) ומוציא את זה http://www.xspc.biz/razor4850x2.php ניתן לקניה מוקדמת כאן : http://www.watercoolingshop.co.uk/store/p90-vgagpu-blocks/Razor-4850X2.cfm לא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ. אבל הם : http: כן.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוור למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מעבד 2.4 HT של אינטל ולוח אם של MSI NEO-2. איך אני עושה למעבד OVERCLCKING? האם זה אפשרי מהBIOS של הלוח-אם?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי ATI 9600 PRO 256MB PROCOLOR, ואני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK. יש לו קירור STOCK ואני לא מתכוון לשדרג אותו או לעשות VMOD. השאלה שלי לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע מה 398MHZ CORE וה 200MHZ MEM שהוא מגיע, ואם אני משתמש ב ATITOOL כדי להעלות את המהירות, מתי כדאי להפסיק ? הרי לכרטיס אין מד טמפ' פנימי (ואני מניח שלפי שזה מגיע ל ARTIFECTS עדיין יש טווח בטיחות, לא ?)...
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת קירור מים לכרטיס מסך (הרעש "משגע" אותי) 8600GTS (כפול בגודלו) והייתי רוצה שאותה המערכת תקרר לי גם את המעבד (כרגע 2180 אבל אני אחליף בהמשך ל- Q6600). אני מחפש מערכת קירור מים פנימית שתוציא את האויר החם החוצה ושתהייה שקטה עד אילמת! המארז שלי הוא P182 של ANTEC ככה שמקום יש לי. את המערכת שתמליצו לי עליה פה אני אקנה בארה"ב עוד שבועיים (רציתי להזמין מארץ בהקדם כך שזה "יחכה" לי שם). אין לי עניין לעשות OC (לפחות לא כרגע) והדגש הוא על משהו שקט. * לא כתבתי מחיר כי אני לא סגור על זה כרגע (אני אערוך את ההודעה מחדש כשיהיה לי מושג).
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם קיין באתר TMS קירור ל מעבדים I7 חוץ מהקירור הזה Thermalright Ultra 120 Xtreme Socket 1366 הנה הלינק לאתר... תקציב לא חשוב רק אם אתם יכולים לבדוק קירור שיתאים למעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX http://tms.co.il/cat/107
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הקירור הזה שכבר נמצא אצלי לא מעט זמן. בקרוב אני עומד לשדרג את הלוח אם ואת המעבד לסוקט AM2 ואני רוצה להשאר עם קירור זה. בחוברת התקנה של הקירור מופיע הדרכה לסוקט 940, 939 754, 478, וLGA775. לא כתוב שום דבר על סוקט AM2, אבל בפירוט על המוצר [באתר של SCYTHE] רשום שהוא תומך מעבדי AMD 64 X2 ואת כל שאר הסדרה שתומכת בסוקט AM2. אז האם אני אוכל להשאר עם הNINJA PLUS? ד"א אני מתכוון לקנות AMD X2 4600+ אם זה משנה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם מישהו ראה או שמע על חברה שמייצרת קירור כזה למעבד או שבינתיים זה בגדר home made?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום כחלק מתיכנון בנייית הHTPC אני רוצה רדיו וניגון דיסקים בלי שהמחשב יהיה דלוק ראיתי את המחשב של MSI והבנתי שזה אפשרי (גם בלי ליראות את המחשב של MSI) ואני זוכר שהייתה חדשה באחת מן אתרי החומרה הישראלים על CDROM בעל מסך LCD ורדיו רציתי לדעת אם מישהו יודע של איזה חברה הCD היה ואם אפשר איזה קישור בתודה דניאל נורמן.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חבר'ה מה קורה פה?! אני סתם שמתי סקריפטים, שחקתי עם הסקריפטים, הוספתי מסכים חדשים שיציגו דברים חדשים, לא משהו חריג.., פתאום אני לוחץ OK זה רושם לי שחסר הדריבר i/o אבל עדיין הוא מציג את מה שעשית באותו רגע! אחד כך הוא זורק הודעות שגיאה של "is not integer value משהו כזה.., והגרשיים (") זה לא ציטוט, זה מש שרשום בהודעת ארור.., אחר כך סגרתי את התוכנה.., הפעלתי אותה מחדש, ואז התוכנה החליטה להתשגע עד הסוף! זרקה 2000000 ארורים בשורות, שזה יורד למטה כזה, ורושם הודעת ארור כמו שרשמתי לכם ועוד אחת מסוג שונה, והוא זורק אלפים כאלה, והרמקולים מתחרפנים מהקולות של ההודעות ארור! אז סגרתי את התוכנה, עשיתי ריסט בתקווה שמשהו יתוקן שם.., לא קרה כלום, לצערי מחקתי את התוכנה והתקנתי מחדש…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב, כפי שאתם רואים למטה יש לי מחשב ישן לאללה ויש לו הארדיסק ישן לאללה שגם עושה המון רעש.. בכמה חודשים האחרונים התחזק ונעשה די בלתי נסבל, במיוחד לאור העובדה שמהחשב בחדר שאני ישן בו והוא דולק 24/7. היום חזרתי מבצפר והחלטתי שנמאס לי וזה מה שעשיתי: לקחתי קופסת לפסטיק יותר גדולה ממהארדיס בשלוש סנטימטר בכל לאורך ולרוחב, ובערך בגובה 6 סנטימטר מקדימה עשיתי חור ושמתי מאורר של פנטיום 1 על 7 וולט ככה שממש לא שומעים אותו את צד הפנימי של הקופסה ציפיתי מכל צד בספוג די אורירי ואחרי זה בבד קצת יותר דחוס, את הקפסה הנחתי על חתיכת בד מקופלת הגובה של שני סנטימטר הפעלתי את המחשב ו... לא שמעו בכלל את ההארדיסק! הרעיון מאחורי זה: המטרה הראשונה היתה למנוע מגע בין ההאדיסק לגוף המחשב. כשההארדיס…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המושגים של ה OC קצת , אם אפשר גם מדריך כלשהו , עדיף בעברית. באס, מתח , FSB , סטפינג וכל הדברים האלו..... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצג LCD שהזמתי מארהיב , עכשיו קיבלתי את הצג ,פינים , וכבל שאני לא יודע לאן הוא הולך!! תמונה של הכבל (מצטער על האיכות): ועוד שאלה. קנית מארהיב גם 3 לדים אדומים (אולטרה ברייט) 5V וקנתי גם 3 נגדים של 1K אוהם (הזמתי 3 וקיבלתי 10....) איך אני יכול לחבר אותם לספק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה גוף קירור לפרסקוט הרותח שלי, שיהיה שקט ויעיל בסביבות 175 ש"ח. שאלתי פה פעם, והמליצו לי על הקירור הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KATANA&cart=1174872445393231〈=heb שעולה (עם משלוח) 170 ש"ח. עכשיו שבדקתי קצת, ומצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693 שעולה (עם משלוח) 205 ש"ח. חשוב לציין שה-NINJA הוא מתצוגה. השאלה שלי מה יותר עדיף, ה-KATANA או ה-NINJA. אני חושב להזמין מחר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM לוח אם : Gigabyte GA-EP45-DS3 קירור למעבד : Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 מארז : Coolermaster CM 690 Black מאוור לקירור : Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM ספק כוח : Corsair 650TX 52A @ 12V כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail זיכרון : G.Skill 4GB DDR2800DualKit(2x2GB)CL4 -4GBPI בעיקרון אני מעוניין רק ב OC למעבד. לכמה אני יכול להגיע ואיך להגדיר אותו פחות או יותר כי אני מבין גדול בזה.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אחרי שעידכנתי את הביוס לגרסת F8 אני לא מוצא איפה נועלים את תדר הPCI מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך: TwinTech 8800GTS 512MB G92 Stock קלוקים: Core: 641MHz @ 810MHz Shaders: 1620MHz @ 2GHz Memory: 972MHz @ 1053MHz מתח מקורי - 3.4v. טמפרטורות סבירות ביותר (לכרטיס המסך לפחות): 55-60 מעלות במאמץ עם מאוורר על 100%. הכל מקורר עם הקירור המקורי, ההגדרות על כרטיס המסך הם על מקסימום (16AA 16AF עם הכל על HIGH QUALITY). מי שתוהה, התוכנה שבה אני משתמש לצורך הבנצ'ים די טובה ולא תופסת הרבה מקום, שכן עכשיו משום מה חיבור האינטרנט שלי איטי להחריד אז להוריד 600MB (3DMARK) בקצב של 6KB לשניה זה לא אנושי. משום מה אני לא יכול להריץ את התוכנה הנ"ל על FULL SCREEN, אבל שיהיה - בכל אופן, Avg. FPS עמד על 137~, מינימום 120-119, מקסימום 140~. (מי ששם לב ל"קפיצה" בגרף, זה אחרי ש…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
חבר שלי הביא לי מגבר הרוס לאוטו, והוצאתי ממנו את כל המעגל וכל הקקה שהיה בפנים ואני הולך לאטום אותו אם פרספקס ולהשתמש בו בתור מיכל מים. עכשיו בגלל שטח הפנים הגדול של הגוף המים יתקררו גם בעודם בתוך המיכל שזה יתרון.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן פתחתי את המחשב שלי כדי לנקות אותו וניקיתי גם את מאוורר ה-120mm שלי.אבל לאחר שהחזרתי אותו למקום והפעלתי את המחשב הוא פתאום לא הסתובב.נתתי לו דחיפה קטנה ורק אז הוא התחיל להסתובב.וככה זה עכשיו-צריך לתת לו דחיפה כדי שהוא יסתובב,וזה בלתי נסבל..קניתי מאוורר 120mm חדש אבל בכל חשבתי לעצי שאולי אפשר לעשות משהו עם המאוורר הזה,ואז אני ארוויח עוד מאוורר... אז זה אבוד או שאפשר לעשות משהו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-