אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GA7VTXH של GIGABYTE ואני מעוניין לשנות את ה - CAS ל - 2-2-2 איפה עושים את זה בביוס , אני לא מוצא את זה..?!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה קישור לתוכנה שמורידה טמפרטורות למערכות מבוססות NFORCE2 תודה.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש איזה חומר אחר שאני יכול לנסות אותו במקום הצבע המוליך
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אחרי שעידכנתי את הביוס לגרסת F8 אני לא מוצא איפה נועלים את תדר הPCI מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחורר חור במארז ATX שהמחסה שלו ניראה כמו המארזים העומדים של פעם(פנטיום אחד), בלי דלתות בשני הצדדים. המחסה בצורת "ח". והדגם של המארז הוא MACASE KA-K80 העם זה גם אפשרי לחבר יותר מ3 מאוררים לספק, כי יש לו רק 250 W. עם למישהו יש פתרון יצירתי, השמח לשמוע. כרגע יש למארז שלושה כיווני אויר , כי עם המכסה המעבד עובר בכיף את ה75 בחום של היום.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהוא מוכן להסביר את המושגים: FSB DRam Clock ratio Spd Dram frequency CPU ratio Spread spectrum CPU Vcore תודה לכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט , עם מעבד אנטל 2.6 מיגא הרץ / 800 , זיכרון 512 דואל צ'אנל. אין לי בעיות קירור בכלל , יש לי ספק כוח שקט מאוד של HEC 300 ואט אין מאוורים במארז , על המעבד יש כרגע גוף הקירור של זלמן cnsp7000p-u שהוא גם שקט. ז"א , שיש 2 מאווררים פועלים במארז , של הספק כוח , ושל המעבד -של זלמן . ברצוני לשדרג גוף הקירור של המעבד למשו פאסיבי ללא מאורר - ראיתי כל מיני של TT אני לא יודע עד כמה זה מוצלח , אבקש ממכם להצעות תקציב 250 - 300 ש"ח, ויש לציין שאני לא הולך לעשות אובר קלוק לא למעבד ולא לשום דבר אחר. פשוט רוצה שקט מוחלט תודה לכל המגיבים...
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הבאתי עוד מאורר של 12 סנטימטר לאחורה שיוציא אוויר ועכשיו אני רוצה את ה8 סנטימטר שהיה מאוחרה להעביר לקדימה שיכניס אוויר הבעיה היחידה שלי היא איך לחבר אותו מקדימה.. אם אני לא טועה ואם כן תקנו אותי אני צריך לפתוח את כל הפלסטיק שיש מקדימה כדי שתהיה לי גישה טובה עם הברגים והכול ואין לי מושג איך פותחים אותו.. צירפתי תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Hello everybody, I just got this new computer (see my mifrat), and until today I didnt think about OCing it. Im not going to buy new CPU fans or mod it in any way. I just want to know if there is an easy and safe way to OC it, and if you could give me a link to a tutorial or something that can show me how. Thanks!
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח של GIGABYE EP45-DS3R כרגעהמעלות עומדות על 47-49 לפי מה שהבנתי זה חם. המארז נקי מאבק ומאוור (ANTEC 900) מה עוד אפשר לעשות על מנת לקרר טפה את המצב? (מריחת משחה טרמית ?)
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היה לי איזה Creative GeForce 256 (DDR) 32MB בארון ובדקתי אותו על המחשב שלי וממש התרשמתי לטובה מהביצועים! (מפעיל MaxPayne 2 על ההגרות הכי גבוהות ב1024 על 768 + Anistropic filtering!! בצורה חלקה!) הכרטיס עובד כמו תותח אבל העניין הוא שהוא מתחמם כמו תנור! מגיע ל70מע' (או טיפה יותר אבל זה יורד מדי פעם ל69.9 החיישן טמפרטורות שלי לא מסוגל למדוד מעל 70) וזה על 58בחלונות וזה רק אחרי שהוספתי מאוורר 80mm ליד הכרטיס. האם אני צריך לדאוג? למרות שזה כרטיס ישן, עדיין כרטיס טוב חבל שיהרס :\ הערות: החיישן טמפרטורות הינו תקין! - זאת לא הבעייה. המאוורר של הכרטיס עובד בצורה תקינה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עם מעבד כזה המכפלה שלי בטוח נעולה או שהיא פתוחה ויש דרך לבדוק את זה עם איזהשהו סריאל של התאריך ייצור ? זכור לי שקראתי על שבועות שייצרו עם מכפלה נעולה ושבועות עם פתוחה... ???
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי תקירור הנ''ל לכרטיס מסך שלי 6800 רגיל. ואני רוצה לעשות אוברקלוק למישהו יש מדריך רעיון הסבר מפורט.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אין תכנונים לOC רק שימוש רגיל של סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. עדיף בכמה שפחות כסף. כרגע אני עובד עם אינטרנט ומוסיקה ויש לי טמפ' ממוצע של מעל 70 מעלות.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. במעבדי אינטל ישנו הדבר שנקרא FSB שבמעבדים נעולי מכפלה צריך להעלות אותו כדי לבצע OC למעבד עכשיו בגלל שבמעבדי AMD החדשים, משולב בקר הזכרון על המעבדים עצמם, השאלות שלי הן: האם יש ל AMD בכלל FSB? אם לא, אז איך בדיוק מבצעים OC למעבד AMD נעול מכפלה? איזה פרמטר צריך להעלות? ועוד שאלה קטנה.. מתי יודעים שצריך להעלות את המתח לחלק? [לאחר OC]?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי את AC7 בשביל ה775 שלי וישבתי עליו לילה שלם ולא מצליח להרכיב אותו זה ניראה כאילו הרווחים בין הפינים קטנים בכמה מילמטרים אין אפשרות להכניס את כול ה 4 פינים (ניסיתי קודם אלכסון ניסיתי הכול וכלום לא עובד) ולעומת זאת את המאורר של אינטל אני מפרק ומרכיב בשניות האם מישהו נתקל בבעיה דומה? והאם תהיה לי אפשרות להחזיר את המוצר לחנות של "למיר" שממנה קניתי?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור איזה קירור אוויר שאני רק רוצה מחברת ThermalTake בחינם, אז, מה לבחור? בינתיים אני חושב שהBT VX יהיה הבחירה הטובה ביותר(קומפלט...) אבל תמיד אפשר לחדש לי...
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כודם כל שאלה כללית, הרי הם כבר מגיעים עם מאורר אז למה אני צריך אחד אחר ?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי את המארז הבא: COMPUCASE CI-6920 יש בו מאוורר 120MM מוציא אוויר מאחורה והכנה (תושבת) ל-120MM מקדימה. אני מתכנן לקנות סינקים מנחושת (למעבד, צ'יפסט, כרטיס מסך) ושמעתי שהם יעבדו בצורה האופטימלית רק במארז מאוורר היטב. שאלתי היא, איך אני יודע אם המארז שלי מאוורר היטב (טמפרטורות, זרימת אוויר?), ומה עליי לעשות כדי לשפר את זרימת האוויר בו. אני מעדיף שהשינויים יהיו בעיקר פנימיים ולא יכללו חיתוך של כל מיני חלקים, אבל חוץ מהוספת מאוורר מקדימה אני לא מצליח לחשוב על כלום. אשמח לקבל עזרה בנושא הזה בדחיפות
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-