עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pure-Gold,

הזמנתי מחנות אלקטרוניקה בישראל מספר לדים זוהרים: 3 לדים כחולים 3500mcd 8 לדים כחולים 2500mcd 10 לדים אדומים 4830mcd 10 לדים צהובים 6200mcd ( נראים כתומים לדעתי ) 2 לדים ירוקים 8000mcd 3 לדים כחולים 3mm 3 לדים ירוקים 3mm רציתי גם לבנים של 9000mcd אבל נגמר להם. סה"כ 39 לדים במחיר מצחיק של 161 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום. תוך יומיים זה הגיע אליי. אם מנהלי הפורום יאשרו אני ארשום את שם החנות פה ואם לא אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. הנה כמה תמונות:

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום רב... נכנסי היום ל nvidia analog display זו תוכנה שבאה עם הדריבר לכרטיסי המשך של נוידיה נכנסים לשם דרך לחצן שני של העכבר בשולחן עבודה ואז nvidia analog display ופתאום אני רואה בפאנל בצד של התוכנה אפשרות כזו: clock frequencies נכנסתי לזה ואני רואה דבר כזה אז שיניתי למה שאתם רואים בתמונה ולחצתי על test changes ועוד עשה בדיקה קצרה ואמר שהכל בסדר אז אישרתי ! ועכשיו לענין שהכי התלהבתי ממנו לפני שעשיתי את כל זה קיבלתי ב counter strike source 29fps עכשיו קיבלתי 38fps !!!! ענק פשוט ענק ! עכשיו אני שואל זה מסוכן ? יכול להגרם איזה שהוא נזק ? וזה לא מוזר שעושים אוברקלוק בדרך כל כך פשוטה ?! תודה מראש ! ד.א קצת פרטים המחשב הוא p3 600mhz 320 sdram geforce 2 mx4…

3. Started by Snoopy2006,

שלום, התייאשתי מחנות המחשבים ממנה הזמנתי. בהמלצת הפורום הזמנתי 4 מאווררים SILENT CAT לפני 4 חודשים. המאווררים הגיעו מהר אבל התברר שחיבור החשמל שלהם הוא 3 פין ולא 4. הזמנתי מתאמים מ-3 ל-4 פין ואני עדיין מחכה עקב מחסור עולמי שלטענתם יש. ביקשתי אולי מפצל של ZALMAN (הכולל מתאמים מ-3 ל-4 פין) אבל גם זה לטענתם חסר במלאי. לפני שבועיים אמרו לי בחנות אחרת שבכלל SILENT CAT לא יתאים למארז אלא רק למעבד. בינתיים המחשב נשרף מחום. מה אתם מציעים לקנות שיהיה שקט ויקרר טוב ? האם מישהו חיבר SILENT CAT למארז ? יש אם זה בעיה ? האם מישהו יודע איפה יש מחברים של ZALMAN או מתאמים ? תודה

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  4. שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת קירור מים לכרטיס מסך (הרעש "משגע" אותי) 8600GTS (כפול בגודלו) והייתי רוצה שאותה המערכת תקרר לי גם את המעבד (כרגע 2180 אבל אני אחליף בהמשך ל- Q6600). אני מחפש מערכת קירור מים פנימית שתוציא את האויר החם החוצה ושתהייה שקטה עד אילמת! המארז שלי הוא P182 של ANTEC ככה שמקום יש לי. את המערכת שתמליצו לי עליה פה אני אקנה בארה"ב עוד שבועיים (רציתי להזמין מארץ בהקדם כך שזה "יחכה" לי שם). אין לי עניין לעשות OC (לפחות לא כרגע) והדגש הוא על משהו שקט. * לא כתבתי מחיר כי אני לא סגור על זה כרגע (אני אערוך את ההודעה מחדש כשיהיה לי מושג).

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול איזה מאוורר ממגוון המאווררי צד שיש לKSP אתם הכי ממליצים ומה הכי מומלץ מבחינת אותו מאוורר ,האם להוציא אוויר מהמארז או להכניס פנימה..? כרגע יש לי מאוורר עם לדים כחולים והוא מכניס אוויר פנימה...אני לא בטוח שזה המצב האידיאלי.. בבקשה תגיבו! תודה מראש ערן.

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by vourt,

היי, יש לי את הכרטיס של BFG שמגיע כOC כבר מוכן. האם אני יכול להוסיף עוד OC קטן לכרטיס בעזרת תוכנות? תודה!

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום היום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  8. יש לי מאורר רגיל (6CM) שקיבלתי עם המעבד והוא מסתובב ב- 5000RPM ומרעיש נורא. רציתי לדעת אם בעזרת חיבור למתח נמוך הוא יסתובב לאט יותר ובכך גם יהיה שקט יותר. אם כן אז איך ניתן לבצע זאת? תודה,

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום לכולם, מאז שהחום הזה התחיל, והוא קצת ירד לאחרונה, המחשב שלי התחיל להתחמם, במיוחד המארז. כל פעם שאני נוגע בו אני מרגיש שהוא ממש חם ובמידה מסויימת, לא כדאי שהוא יהיה כל כך חם. המארז שלי הוא CM690, יש לי 3 מאווררים כרגע, אחד על הדלת שמוציא אוויר, אחד מאחור שמוציא אוויר, ואחד מקדימה שמכניס אוויר (והאוויר עובר דרך ההארד דיסק כמובן). לפני החום הטמפ' הממוצעת הייתה ככה: מעבד-מנוחה:40-50 מעלות כרטיס מסך-מנוחה:48-55 מעלות. --- מעבד-מאמץ:60-70 מעלות כרטיס מסך-מאמץ:60-70 מעלות גם כן. עכשיו זה השתנה, במנוחה המעבד והכרטיס מסך מגיעים בקלות ל60 מעלות, ובמאמץ הם מגיעים לקצת יותר מזה. לכרטיס מסך יש קירור כפול, ככה כשאני מפעיל יישומים שדורשים מאמץ אני מגביר את מהירות המאווררים ל50% (בד…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by liortaib,

שלום אני רוצה לקנות מאורר למארז בסביבות ה 50 שקל... ולשים אותו למעלה כך שהוא יוציא אויר... בקשה-שהמאורר יהיה מ fox&tms תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by subarel,

כשהחלפתי את הקירור שלי ראיתי שהמעבד שלי הוא מסטפינג L633 A828 כל מה שהיה כתוב: SL95A MALAY Intel E6300 /06 L633 A828 עכשיו ראיתי שמישהו באיזה אתר הגיע עם המעבד ל 3.6 על קירור רגיל (אוויר) עם אותו ספינג.. האם זה נחשב לסטפינג טוב..? יש איזה אתר שמרכז את העניין הזה..? בראל.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. חבר שלי הביא לי מגבר הרוס לאוטו, והוצאתי ממנו את כל המעגל וכל הקקה שהיה בפנים ואני הולך לאטום אותו אם פרספקס ולהשתמש בו בתור מיכל מים. עכשיו בגלל שטח הפנים הגדול של הגוף המים יתקררו גם בעודם בתוך המיכל שזה יתרון.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by Slavikik,

יש לי GIGABYTE 7600GT SILENT PIPE אני מעוניין לעשות לו OC.. אז השאלה היא כמה להעלות בליבה וכמה בזיכרון. כי אמרו מזמן שצריך להעלת כל פעם 5 MHZ בליבה ו 3MHZ בזיכרון נסיתי ככה הגעתי ל OC מ 560 בליבה ל 640 ובזיכרון ב 700 MHZ הגעתי ל 748 אבל התוצאות לא היו משהו אז אני רוצה לדעת בטוח כה צריך בליבה להעלות כל פעם וכמה בזיכרון.

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  14. לילה טוב לכולם מסקרן אותי לדעת לכמה המקסימום שבמקסימום הגיעו בC@ עם זכרונות DDR I במהירויות ליבה\זכרון בכרטיסי המסך

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by JohnClark,

שלום אני קונה מחשב חדש והחלטתי לקנות מארז זול להתעלל בו קצת... אני מתכנן לקנות את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case למי שאין כח להיכנס ללינק זו גרסאת הTower של הקומפיוקייס הפופולרי... אה וגם אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי איזה 3-4 מאווררים ג'נריים שלחלק אין בכלל חיבור מולקס מקבלים אותו עם מאוורר 120 מ"מ באחורי המארז. מקדימה יש מקום לעוד שני מאווררי 80. אני מתכנן לעשות לו חלון (יש לי את הכלים המתאימים). איזה עובי פרספקס כדאי? אבא שלי השיג לי לוח של 45x45 בעובי 4 מ"מ... זה סבבה או עבה מדי? אני מתכנן גם לשים קתודה ירוקה... יתאים לשחור של המארז אני צריך קירור טוב על כרטיס המסך (הוא די…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  16. האם יש תוכנה לבדיקת ארטיפרטים חוץ מ 3DMARK (ומשחקים)..... יש לי GF5200 ... האם התוכנה ATITOOLS יכולה לעזור??

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  17. שיטת קירור חדשה שבה המים זורמים בתוך המעבד עצמו! הנה הכתבה: http://www.theregister.co.uk/2003/10/07/intel_amd_and_apple_test1/ אני שם לב שהכתבה פורסמה לפני כשנה.! מעניין שלא ראינו שום התקדמות מאז.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by desheh,

מה עדיף לקנות, 2X40 או 4X24?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by sroolik,

יש לי מעבד 3000+ AMD A64 הוא בסטוק 1800 (9X200) יש לי לוח ASUS A8N E שהוא די טוב לאובר, זכרונות VALUE של קינגסטון, וביג טייפון קודם העליתי את המחלק שיהיה 11 ואז העליתי בשלבים ל- 245 בשלב זה הורדתי את המהירות של הזכרונות מ- 333 ל- 266 העלתי ל- 250 עובד, 255 עובד , 262 לא עולה ווינדוס........... הטמפרטורות של דיי טובות, אני לא עובר את ה- 40 במאמץ ממושך (כשזה על 2200 מגהרץ) ובמנוחה על 32-34 איך אני יכול להמשיך ולהעלות את המהירות של המעבד ? קניתי את המחשב לפני שבוע וניסיתי להכניס בתקציב כמה שיותר דברים שיעזרו לי באוברקלוק, ולא כ"כ הולך........... תודה רבה ! ! !

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  20. יש לי AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ וכרטיס מסך Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP על איזה חברה ללכת

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. אתם יכולים להבין בעזרת הכותרת (רעש לא פוגע בי) ;D

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by klips,

שלום יש לי קירור למעבד של OCZ עם צלעות הוא נראה מאוד גדול ותופס הרבה מקום הוא מקרר אבל יוצא ממנו רעש בלתי נסבל .אני מחפש קירור למעבד שיהיה מקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט יש לי מעבד Q9300 המחשב שלי הוא לגיימינג וחשוב גם הקירור מוכן להשקיע עד 350 שח ומוכן לחרוג אם צריך . אני אשמח על כל עזרה תודה...!!!!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  23. אני רוצה לעשות OC, ואני לא בטוח על איזה קירור ללכת: TT V1, Sunbeam Tuniq. איזה מביניהם יותר יעיל בקירור ושווה את ההשקעה הכספית? יש לכם המלצות לקירורים אחרים?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by habasnir,

שלום רכשתי מחשב מסוג לנובו N-500 כיצד אני ישמור עליו מבחינת קירור המחשב . שאלה נוספת המחשב מחובר באופן תמידי למטען האם זה מזיק למחשב? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. יש לי מחשב פנטיום 3 733 - אם אובר קלוק ל 866 והמעלות הן: 26 - 28 IDLE LOAD - 30 FULL LOAD - 32 -33 המאוורר הוא מאוורר ג'רני מסריח שעובד כבר איזה חצי שנה. אבל כל שבוע אני מנקה אותו יש לי מארז FULL TOWER, אם 2 מאווררים מוציאים, ואחד מכניס. האם המעלות טובות? מה כדאי לעשות כדי להוריד אותן עוד ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים