אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות מארז חדש כבר די הרבה זמן וראיתי את המארז thermaltake armor lcs ודי נדלקתי עליו בגלל המערכת קירור מים שלו שממש זולה יחסית לאותו המארז עם קירור אוויר וכמו שקראתי בביקורות עליו היא גם די טובה ופה האמת התלבטתי כי אני לא מבין בקירור מים ואני לא יודע אם הריכיבים של המערכת המסופקת עם המארז טובה או לא...לכן אני שואל,המערכת טובה יחסית למחיר שלה?(המחיר שלה הוא בערך 500 שקל,חישבתי את זה לפי הפרש המחיר בין המארז עם המערכת קירור מים מובנית לבין המארז ללא המערכת)
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה הגיוני שאחרי OC אני מקבל פחות נקודות ב 3DMark06 מאשר בלי??? מה ניסגר?????? איך?? Q6600 2.4 ל 3.0
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הוא יעשה משהו? מדובר בHDD WD 80GB 8Cache 7200RPM
-
אני ראתי את המדריך על צג הLCD ואני חושב על לעשות את זה. הבעיה היחידה היא שהמדפסת שלי לוקחת את חיבור פררלי. האם יש מדריך או דרך לעשות את זה בחיבור אחר? אולי להשתמש במתאם (בין חיבור אחר לכבל פררלי) ולחבר את הLCD בדרך של הפררלי רק דרך מתאם. אבל האם התוכנה תתמוך בזה? עצות, תגובות,מדריכים,הסברים וסירטוטים יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. הציעו לי לקנות קירור שנקרא AVC HEATPIPE ל-Socket 478. עכשיו עזבו שטויות BIG-T ו-SN.. פשוט תאמרו לי איך הוא למי שיש. למי שאין ומצא איזה ביקורת טובה - מוזמן לשתף אותי בה. מחיר 155 ש"ח כולל הרכבה. D: יש לי חבר אחד שאמר לי שזה ממש טוב.. ובכל זאת.. אשמח לחוות דעת מקצועית - וכאן אתם נכנסים לתמונה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איפו אפשר למצוא מנורת קטודה מולטי קולור ואיפה אפשר למצוא מנורה שרגישה למוזיקה ככה שמפעילים שיר במחשב היא מהבהבת? ואיך מרכיבים אותם ? מה פשוט מחברים אותם לאחד הכבלים של החשמל שיוצא מהספק?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שבודקת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי {geforce fx 5200 128 mb} תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הקירור שבא עם המעבד ב-BOX איך הוא ? מבחינת : 1) רעש 2) יעילות (האם הוא מקרר טוב? האם הוא טוב גם ל-OC ?)
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי הארדיסק ישן של 10ג"ב, שעליו אני שומר את כל הדברים לגיבוי. מכיוון שהוא נועד לגיבוי, ואני לא רוצה ששום תוכנה/ווירוס/ווינדוס יוסיפו לי או ישנו או ימחקו או כל דבר אחר שם, אני מחבר אותו כשיש לי משהו לשנות שם, ומנתק אותו כשאני מסיים. הסתכלתי עכשיו על הפאןבאס, וחשבתי, למה לא לעשות כזה להארדיסק? מה שתכננתי, זה להשאיר את הכבל IDE מחובר תמיד, ואת אחד החוטים מהמולקס, לחבר למתג. עכשיו יש לי שני שאלות: 1. כשהIDE מחובר אבל החשמל לא, לא תיהיה גישה להארדיסק, נכון? הוא לא יזוהה אפילו? 2. איזה חוט לחבר למתג? אני מניח שאו האדום או הצהוב.. השחור הוא האדמה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בזמן האחרון המעלות במחשב שלי עלו בצורה דרמטית פעם הם היו על 35-40 עכשיו הם 50-60 P-4 2.53 Ghz Radeon X800 XT (שבוע הבא) . עכשיו R 9700PRO 1GB ram יש לי 5 מאוורים כולל עברתי בכמה אתרים ושמעתי על ה Thermalright SP94 for Pen 4 רובם אומרים שהוא המקרר הכי טוב בינתיים אבל יש כמה שאומרים שלא כדאי לקנות אז אני רוצה לשאול אותכם , האם כדאי לי? ולא אני לא רוצה בשביל אוברקלוקינג ואין לי בעיה שזה עולה 200-300 שקל נ.ב: אם כבר פתחו כזה THREAD אז סליחה אני פשוט חדש ;D
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מדובר בSLI 9600GT של חברת Twintech ובמעבד Q6600 כרטיסי מסך בסטוק: 700@950@1750 מעבד בסטוק: 2400Mhz בהתחלה עשיתי OC של 740@1100@1850 והמעבד היה על 3503Mhz וקיבלתי ב3DMARK06 כ16,603 רציתי מאוד לעבור את ה17,000 אבל שום דבר לא עזר את המעבד לא הצלחת לעלות אז עיגלתי אותו ל3510Mhz אבל את הכרטיסי מסך הצלחתי להרים ל780@1210@1950 ובמקום לעבור את ה17,000 ביג טיים.... מה התוצאה הכי גבוהה שקיבלתי? 16,911(אחרי המון פעמים) אגב, עם הOC הראשון לכרטיסי מסך, העלתי את הPCI בביוס מ100 ל105 ואת הOC הגבוה שעשיתי אח"כ זה עם 100 בPCI כי אני חושב שזה גם מה שמנע ממני להרים את תדר הכרטיסים בכל מקרה, יש למישהו הסבר? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קיצור יש לי בבית איזה P2 350MHZ מפורק....אני רוצה לחבר אותו ולהריץ עליו SUPER PI....לראות בכמה שעות לוקח לו לחשב 1M.... וגם התוכנה CPUZ.... כי אם לא..אז אני לא יתקין עליו וינדווס בכלל.... זה קשור לפה בכלל??..כי לא נראה לי מישהו מפורם WINDOWS מכיר את זה...או מפורום תוכנות...
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שוב קראתי באיזה שהוא מקום שניתן להמהיר או לעשות אופטימיזצה לדרייבר של הכרטיס מסך יש לי כרטיס של הרקולס gf3 prophet 3
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן כזה של Genius... עם מסך LCD עם עברית..... בגודל נחמד....! השאלה שלי (אם מישהו ידע לענות....) האם אפשרי לפרק אותו ולהשתמש בו למחשב ? אין לי מושג איזה בקר יש לו....
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחורר חור במארז ATX שהמחסה שלו ניראה כמו המארזים העומדים של פעם(פנטיום אחד), בלי דלתות בשני הצדדים. המחסה בצורת "ח". והדגם של המארז הוא MACASE KA-K80 העם זה גם אפשרי לחבר יותר מ3 מאוררים לספק, כי יש לו רק 250 W. עם למישהו יש פתרון יצירתי, השמח לשמוע. כרגע יש למארז שלושה כיווני אויר , כי עם המכסה המעבד עובר בכיף את ה75 בחום של היום.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקי יש לי את המשאבה atman at103 עכשיו יש לי צנרת של 3/8 אינצ'. הקטע הוא שהחור יציאה של המים הוא גדול מדי בשביל הצנרת. ראיתי שארקדור פשוט שם איזה מחבר שהתאים לו את זה לגודל צנרת. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות כזה מחבר? שנית,יש לי ג'יגהבייט אורורה ורציתי המלצה למאוורר120מ"מ (רצוי עם לדיםP:). מכיוון שיש לי רדיאטור נחושת והמאווררים של המארז נורא חלשים.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד המליצו לי את הThermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 תנו תגובה בנושא ואיך הקירור טוב או לא אם לא אז תמליצו לי תקציב 320
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הכוונה היא באיזה מקום פיסית אם היא תהיה היא יכולה להוות סכנה למערכת. אני יודע שאם נופל טיפה על הלוח אם למשל אז היא יכולה לקצת אותו ואפילו לגרום לשריפתו! עכשיו השאלה שלי היא האם כאשר מורחים על הליבה וזה נמרח גם קצת מסביב לליבה, האם זה יכול לגרום לבעיה? ואיפה זה עוד יכול לגרום לבעיות בעת מריחה על המעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שימו לב אנשים יקרים למפרט שלי בחתימה עכשיו קחו בחשבון שאין למחשב הזה 4 חודש לפי מה שאני מרגיש זה שהוא עובד פשוט מצויין . עכשיו למען האמת מסקרן אותי כמה אפשר למתוח את גבולות הביצועים שלו אז הייתי רוצה שתאמרו לי אם יש כאן פוטנציאל טוב לאובר קלוק "בריא" תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC 400 ואני לא מצליח לעשות אובר מעל 400MHZ יכול להיות שזה הספק מה שמגביל אותי???? תודה
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה. בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט? לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא, או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד? ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן. האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.
-
- 13 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תמליצו לי על קירור טוב ל-cpu שלא יעבור את ה-200 שקל יכול קצת לחרוג האם ה-beetle של thermaltake הוא קירור טוב?(לא ל-oc)
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : מעבד - XP1900 לוח - AN7 זיכרון - סטיק אחד של 512MB 3500 של קורסייר ואחד של טוונמוס 512MB 3200 קירור - SP94 עם מאוורר של אנרמקס 92 מ"מ אני עומד עכשיו על 173*11.5 שזה 2000MHZ והמחשב נתקע לי לפעמים. המתח של המעבד שלי שהעלתי אותו ל-1.688 וזה לא עזר אז העלתי עכשיו את ה-NB CORE VOLTAGE (זה המתח לצ'פסטק?) ל-1.65. עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות הלאה אם מה שהעלתי עכשיו לא יעזור (בזיכרונות לא נגעתי) וגם על לאן להגיע עם המתחים בלי לגרום נזק,איפה הגבול בכל תחום?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-