עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by huhxd,

רציתי לדעת עם הטמפרטורות שלי במחשב הן סבירות ביחס למפרט ולקירור שיש לי.. טמפרטורות: כרטיס מסך - 68 לא במאמץ מעבד - 46-50 כל הארבע - שימו לב לקירור עם מיזוג בחדר: כרטיס מסך - 62 לא במאמץ מעבד - 39-42 כל הארבע תודה

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by shaike_adler,

שלום אני חדש כאן האם אתם מכירים תוכנה חינמית ל monitor של טמפ' ה CPU תודה מראש

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by bad-sector,

המהרתי תמחשב מ XP 2000 ל XP 2200, הטמפרטורה שמראה הסנדרה שונה מהטמפרטורה שמראה התוכנה של גיגהבייט, בכל מקרה ע"פ גיגהבייט אני 48 מעלות ברגיל, ו 54 ב FULL LOAD, איך הטמפרטורות האלה??? ומי באמת צודק? סנדרה או גיגה בייט?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by sivan82,

היי לכולם, קודם כל אני חדשה בפורום, ואני מחפשת בנרות פיתרון לבעייה שלי, אז אנא התייחסו בסבלנות. יש לי מחשב נייד טיפה ישן DELL C640, אשר נהרס לו המאוורר ל CPU המעבד הוא אינטל פנטיום 4 האם מישהו יודע היכן אני יכולה להשיג מאוורר שיתאים? אשמח לכל הפנייה ועזרה תודה, סיון

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by windshear,

שלום, קניתי את ה- VOLACNO 12 ואני רוצה להתקין אותו האם יש פרוצדורה מיוחדת או שאני פשוט מוציא את הישן ומכניס את החדש ?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  6. אף פעם לא היה לי שום עסק עם מחשב נייד, אבל עלתה בי השאלה איך הוא מתקרר? הרי הוא מגיע למהירויות גבוהות מאד כמו מחשב רגיל, אבל הכל דחוס ואני לא מבין מאיפה האוויר מגיע בכלל. יש הסבר?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by erezdafna,

אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. המאוורר של הביג טייפון נורא רועש. אני מחפש מאוורר 120MM במקומו, שיהיה יותר יעיל, והרבה יותר שקט. בנוסף אני צריך המלצות ל120MM נוספים שיתווספו למארז CM690 או TEMPEST. כמה שיותר שקט ומקרר.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  9. ואין לי גם אפשרות בביוס, חרשתי את כולו ואת כל האופציות בו. P35 DS3

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by santakelev,

יש לי מאוורר קדמי ואחורי. עדיף שהמאוורר החזק יותר (עם היותר RPM) יהיה מקדימה או מאחורה? עד כמה שאני מבין הכי עדיף שהם יהיו אותו הדבר, אבל בהנחה שבכל זאת יש לי שניים שונים. לא מצאתי תשובה לזה במדריך על הסירקולציה... תודה!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by DJ_Yaniv,

יש לי מעבד E6400 ואני לא מצליח לעבור איתו את ה 3.8GHZ (יעני 3.8 זה הגבול שלו) הזיכרונות על 950MHz יחס של 1:1 והמתח של הזיכרונות על 2.050V ושל המעבד על 1.470V מישהו יודע אולי מה הבעייה ? המיפרט שלי בחתימה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by a-gold,

שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028 ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080 מישהו יכול להסביר לי למה ????? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Lavvvv,

שלום אני קניתי את הArctic liquid freezer II והוא מגיע עם 3 כבלים אחד הcpu fan ואת כל השאר אני לא מצליח אני לא יחסתי לזה חשיבות והדלקתי את המחשב והמאווררים עובדים אבל המחשב מגיע ל100 מעלות

14. Started by ron533,

שלום, יש לי מעבד QX9770 עם מכפלה פתוחה, 3.2 GHZ , ורציתי לעשות לו אוברקלוק על לוח אם של ASUS P5Q. יש לי קרור אויר מתאים של OCZ. זכרונות G.SKILL 800GHz FSB 1600. אין לי נסיון ממשי בזה ורציתי ייעוץ לגבי המתחים שצריך להעלות/לשנות באוברקלוק של המעבד בלבד. שיניתי את המכפלה ל 8.5 (ברירת המחדל היא 8) בלי לשנות שום דבר אחר - וכמובן אין בעייה של 200GHz עלייה בתדר. כמה מתח אני צריך להעלות לו עם כל עלייה בתדר? (מה מתח ברירת המחדל? רשום Auto בביוס ) האם אני משנה מתח רק ל CPU או גם למשהו אחר? ל NB למשל? וכמה אם כן? תודה!

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. הוצאתי מאוור 60 מ"מ שהיה על היטסינק במעבד של פנטיום 3 533 מגה הרץ חיברתי במקומו מאוור 80 מ"מ שמחובר עם אזיקונים הם נוגעים בצלעות של המעבד והמאוור 80 בגלל גודלו נוגע במגע ישיר עם ההיטסינק של הציפ הצפוני האם יש סכנה במקרה זה ?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני צריך עזרה במציאת SHIM שמתאים לבאטרון ומציאת מאוורר Fire-ball

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by liortaib,

שלום אני רוצה לקנות מאורר למארז בסביבות ה 50 שקל... ולשים אותו למעלה כך שהוא יוציא אויר... בקשה-שהמאורר יהיה מ fox&tms תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by subarel,

כשהחלפתי את הקירור שלי ראיתי שהמעבד שלי הוא מסטפינג L633 A828 כל מה שהיה כתוב: SL95A MALAY Intel E6300 /06 L633 A828 עכשיו ראיתי שמישהו באיזה אתר הגיע עם המעבד ל 3.6 על קירור רגיל (אוויר) עם אותו ספינג.. האם זה נחשב לסטפינג טוב..? יש איזה אתר שמרכז את העניין הזה..? בראל.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by gilad0327,

מה אפשר לעשות למחשב שלי ב- 1500 שקל?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by בייגל טוסט,

אני מנסה להחליף את המאוורר של הBT למשהו קצת יותר איכותי אבל הברגים פשוט לא משתחררים נראה לי גם שהם מחזיקים רק את הגריל של המאוורר, והמאוורר עצמו מחוזק לסינק באמצעים אחרים בקיצור - מה עושים?

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by matvey99,

מחפש קירור למעבד כתחליף לטונויק , חשוב לי שהוא יהיה קטן יותר מהטוניק ( הכוננה היא שיהיה יותר נמוך...) מה אתם אומרים על ZALMAN CNPS 9500 LED ?

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by Fridge,

חבריה היי אני פה מת אני פשוט לא יודע מה לבחור שניהם טובים אבל מה יותר ??? ומה יותר שווה עזרו לי בבקשה זו היא רק ההתחלה של מה שאני עומד לעשות בחודשים הקרובים....אני הולך לקנות גם לוח חדש ואז מוחהחהחה :asthanos: בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  23. יש את המארז של צנברו (מארז מעולה ! ונוח ביותר !) אבל הוא לא בידיוק מאוורר ביותר (עד 90 מ"מ מקדימה ו 120 מ"מ אחורה ) אני בכל מיקרה רוצה יותר . מבלי לכער את אותו (כלומר בלי מאווררים מכניסים בדלת ) טוב אז נישאר הגג אבל משם עדיף להוציא אוויר אבל יהיה רק 90 אחד שמכניס ושני 120 שמוציאים ... אפשרי ? יעיל ? ואז ניזכרתי בויכוח (פה קוראים לזה ת'רד ;D) שקראתי שאפשרי לקרר את המחשב אפילו טוב יותר רק אם מאווררים מוצאים כי הם יצרו תת לחץ והאוויר בעצם ישאב מכל מקום במארז (גם האבק ישאב מכל החדר ... :'( ) אז למה אני שואל אם אני זוכר את זה ? כי אני לא זוכר/יודע אם מישהו ניסה ואיך זה עבד . ועוד דבר אחרון איפו אני יכול לימצוא נתונים על ה 120 מ"מ שמגיע איתו ?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by Lex,

שלום לכולם ! כמו שצינתי בכותרת , אין לי אפשרות בביוס להעלות את ה - MHZ יש לי לוח של אסוס ... ניסיתי לבדוק את הדגם שלו ב אוורסט אבל זה כותה "לא ידוע" . מישהו יכול לעזור לי ??? ועוד שאלה , : חייב לעשות OC דרך הביוס? אפשר אולי דרך חלונות?? תודה לכל העוזרים !!!!

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש מהחנות זיגזג2000 ואין להם את גוף הקרירור הנ"ל במלאי. כך שאני מחפש לו תחליף אחר, עד 100 שקלים, כשהדגש הוא על שקט! אני לא מעוניין באוברקלוק. אם אפשר, בבקשה תמליצו על אחד שנמצא ברשימה של החנות :-): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים