אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב 5 מאווררים. רציתי לשאול אם קיים פאנל שאפשר לחבר אליו את הספק והמאווררים ושיהייה אפשר לחבר ולנתק איתו כל מאוורר שאני רוצה בכל זמן במקום כל פעם לנתק את המאוררים שאני צריך מהספק?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הזמנתי קירור ZALMAN VF700 AlCu VGA COOLER מהאתר www.,יש לי כמה שאלות 1.מורידים את המשחה הטרמית עם כמה אחוז אלכוהול ועם צמר גפן? (כמה האחוז אלכוהול צריך?) 2.זה לא מסוכן ככה להשתמש באלכוהול על הליבה? זה לא מוליץ חשמל יגרום לכרטיס להשרף? 3.איפה שמים את האלכוהול קודם? על הצמר גפן ואז מנקים? או על הליבה טיפה ומנקים? 4.כמה אלכוהול צריך? הרבה או טיפה? 5.המשחה הטרמית שבאה עם הקירור לבין משחה טרמית כמו MX1 יהיה הבדל משמעותי? כי אין לי עוד כסף גם למשחה חדשה. 6.ששמים את המשחה הטרמית שמים במרכז הליבה ועם מה אני מנגב את זה על כל הליבה וגם כמה משחה צריך?,אם לא שמתי טוב את המשחה אני צריך לנקות ולשים שוב?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028 ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080 מישהו יכול להסביר לי למה ????? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד QX9770 עם מכפלה פתוחה, 3.2 GHZ , ורציתי לעשות לו אוברקלוק על לוח אם של ASUS P5Q. יש לי קרור אויר מתאים של OCZ. זכרונות G.SKILL 800GHz FSB 1600. אין לי נסיון ממשי בזה ורציתי ייעוץ לגבי המתחים שצריך להעלות/לשנות באוברקלוק של המעבד בלבד. שיניתי את המכפלה ל 8.5 (ברירת המחדל היא 8) בלי לשנות שום דבר אחר - וכמובן אין בעייה של 200GHz עלייה בתדר. כמה מתח אני צריך להעלות לו עם כל עלייה בתדר? (מה מתח ברירת המחדל? רשום Auto בביוס ) האם אני משנה מתח רק ל CPU או גם למשהו אחר? ל NB למשל? וכמה אם כן? תודה!
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום היום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי מרעיש מאודד זה משגע אותי... ולקירור מים אין לי כסף להוציא עכשיו.. אז עלה לי רעיון ליד המחשב יש לי מקרר קטן כזה (של ה30 ליטר החמודים האלה..) חשבתי אולי אפשר להשתמש במדחס שלו בשביל לקרר את המחשב? הקטע הוא שאני צריך את המקרר שימשיך להעבוד כמקרר יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני שיניתי את המכפלה מ11 ל 11.5 ואחר כך ל12 מה עוד כשאי לשנות? יש לי בארטון 2500+ INFINEON 512 DDR 400 ASUS A7N8X-X הצעות? כל תשובה תתקבל בברכה...
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב, כפי שאתם רואים למטה יש לי מחשב ישן לאללה ויש לו הארדיסק ישן לאללה שגם עושה המון רעש.. בכמה חודשים האחרונים התחזק ונעשה די בלתי נסבל, במיוחד לאור העובדה שמהחשב בחדר שאני ישן בו והוא דולק 24/7. היום חזרתי מבצפר והחלטתי שנמאס לי וזה מה שעשיתי: לקחתי קופסת לפסטיק יותר גדולה ממהארדיס בשלוש סנטימטר בכל לאורך ולרוחב, ובערך בגובה 6 סנטימטר מקדימה עשיתי חור ושמתי מאורר של פנטיום 1 על 7 וולט ככה שממש לא שומעים אותו את צד הפנימי של הקופסה ציפיתי מכל צד בספוג די אורירי ואחרי זה בבד קצת יותר דחוס, את הקפסה הנחתי על חתיכת בד מקופלת הגובה של שני סנטימטר הפעלתי את המחשב ו... לא שמעו בכלל את ההארדיסק! הרעיון מאחורי זה: המטרה הראשונה היתה למנוע מגע בין ההאדיסק לגוף המחשב. כשההארדיס…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אז זה מוד ראשון ואני עושה אותו על המחשב של אחותי כדי שאם יקרה משהו אז מה אכפט לי שלה מילא מחשב מאפן... הקיצר אני רוצה לדעת ככה יש לי צבע מין ורוד כזה זה מה שהיא רוצה ואני רוצה לדעת אם מותר לצבוע אם זה את המארז. קוראים לו "טמבור יותר עמיד לקירות פנימי וחיצוני" אני רוצה כבר לצבוע אז אני חייב דחוף שתגידו לי אם מותר. מחכה לתשבות ותודה רבה
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום לכולם המפרט שלי:XP2600+VOLCANO12 ABIT NF7-SL 2*256 KINKMAX BGA DDR 400 READON 9700NP COMPUCASE 6019+2*120MM fan אני כרגע באוברקלוקינג של 184 FSB הכל במתח דיפלומט תיזמונים של 2226 אם אני עולה ל185 אני מקבל מסך כחול בכניסה לחלונות(XP?] מה יכולה להיות הסיבה לכך? ואיך להתגבר עלייה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש מדריך ואני לא זוכר איפה הוא נמצא (בקשר לתדר PCI-E ). האם העלאת מתח לכרטיס מסך דרך הביוס תהיה תחלופה ל- VoltMOD (יש לי אופציה עד ל- 2.0 V ) ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בכללית, אני יודע איך עושים זאת, אני רק רוצה לדעת איזה פינים צריך לקצר בשביל לעשות VMOD ל1.75 ולמתחים נמוכים מזה. אהה, המעבד הוא מעבד של פנטיום 4. תודה מראש. 8)
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לקנות מס' מאווררי 120 מ"מ שקטים... אם אפשר שקטים במיוחד יש למישהו המלצות לתת לי? כמובן לא צריך להשתגע ולהגיע לסכום של 100 שקל לכל מאוורר...
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כנראה אני קונה לוח abit ab9 עם מעבד 6300 c2d אני גם לא מתכוון לעשות oc אבל לדעתי צריך קירור יותר טוב מהסטוק של אינטל אז רציתי קירור דיי טוב ופשוט להתקנה והכי חשוב שקט ואין תקציב +++שלא יהיה אחד מאלו ששוקל טון+++ חשבתי כבר על אלו אבל אני לא בטוח: ac freezer 7 zalman cnps9700 led Zalman CNPS9500 AT 92mm Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan SunBeam Silent Whisper CPU Cooler LGA775, תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מתכנן לרכוש את ARCTIC SILVER 5 (חשוב לי שהיא לא תהיה מוליכה, כדי להמנע מטעויות), כיצד מורחים את המשחה, מבחינת כמות, טכניקה, וכו' ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עד היום היה לי מאוורר אחד של 80MM בנוסף לזה שעל המעבד, היום קניתי עוד שניים 80MM. המאוורר שכבר היה לי היה מכניס אוויר מקדימה. מאוורר אחד שקניתי שמתי מוציא אוויר מתחת לספק כח. עשיתי חור במרכז הדלת, ואת המאוורר השלישי אני מתכנן לשים בדלת. מה עדיף שהוא יהיה מכניס או מוציא? נראה לי מכניס כי זה בדיוק מול הלוח והמעבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה עדיף?! מבין שלושה מאווררים+היטסינקים של Tt ה polo ,silent tower, spark 7 מה אתם חושבים עדיף מבין שלושת אלה?!
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר לקירור של טרמלטייק לפני שאני קונה איך פועלת החבילה : x blower2 +smartfan II+ fan speed controller http://www.thermaltake.com/dcfans/525drivebay/a1869.htm כדאי לקנות? הבלואר ששאוב אויר פועל בצורה טובה או סתם זבל עזבו עכשיו תרעש זה לא מעניין אותי
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי infinity nf4 ultra הפעלתי תוכנה ntone שקיבלתי עם הלוח וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הבאה : מה אני בדיוק צריך לעשות תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q6600 על לוח אם P35-DS3L עם 2GB זכרון וSapphire HD 4870 Toxic 1GB שמחובר לCorsair 450W Pure. המעבד שלי (לפי RivaTuner) נמצא בטמפרטורה של 60 מעלות (בIdle) ל65-57 בזמן משחק (נאמר לי שטמפרטורות אלו לא סבירות למעבד). על המעבד יושב Arctic Cooler 7. הכרטיס מסך נמצא בערך באותן טמפרטורות. כמוכן, לאחר הרבה זמן במחשק מסויים, יש האטה בביצועים (המשחק זז הרבה יותר לאט). למישהו יש מושג ממה זה נובע? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני בודק את הטמפרטורה של כרטיס המסך והמעבד? :
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
3DMark Score 4869 3DMarks SM 2.0 Score 2142 SM 3.0 Score 2872 CPU Score 860 COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-