אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב כנראה שזה חוזר על עצמו שוב עד שיגיע לי הספק החדש שהזמנתי ! אני לא מבין מה הבעיה משהו פה דפוק ! שימו לב : דרך אגב איך שאני מפעיל תתוכנה של אביט מתחיל הציפצופים אותו הדבר לגבי האוורסט
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לא מזמו התקנתי את המחשב שלי הכול עובד מצויין אבל משהו אחד לא הסתדר לי בביוס מוצג לי שהטמפרטורה של המעבד הינה 40-43 ואילו בתוכנה של אסוס ASUS PROBE מוצג לי 34 האם זה תקין שזה כך ואם לא מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. הציעו לי לקנות קירור שנקרא AVC HEATPIPE ל-Socket 478. עכשיו עזבו שטויות BIG-T ו-SN.. פשוט תאמרו לי איך הוא למי שיש. למי שאין ומצא איזה ביקורת טובה - מוזמן לשתף אותי בה. מחיר 155 ש"ח כולל הרכבה. D: יש לי חבר אחד שאמר לי שזה ממש טוב.. ובכל זאת.. אשמח לחוות דעת מקצועית - וכאן אתם נכנסים לתמונה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מי משתי הדרכים נותנת ביצועים טובים יותר כאשר המעבד נמצא באותה מהירות שעון? כלומר, אם הצבתי לעצמי להגיע ל-3GHZ אז מה עדיף לי לעשות והאם יהיה הבדל בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איך ה4400X2 מול ה3500 בפוטנציאל OC? (לא ביכולת עיבוד כללית אלא באחוזי שיפור כביכול...)
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=82284 היפנים האלה.....
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
I have an eVGA 7800GTX KO ACS3 and I wantto give it a little more OC but the menu of the card won't give me the option. Is there any software that would do the job? Thanks.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לטווח הזמן הכי ארוך...לא יודע שיחקתי בcoh ונראה לי הגזמתי קצת עם ההגדרות גרפיקה למרות שהמשחק פעל מהר...והופ הוא קפא לי אחרי איזה חצי שעה משחק..הגיוני שזה בגלל הoc? אפילו שהמחשב עבר את הבדיקה הכי ארוכה בs&m? או שזה סתם באג במשחק שגרם לו לקפוא? למרות שזה מוזר כי המשחק מעודכן לגרסא 1.3 הכי חדשה..אולי זה בגלל שהרצתי אותו על הגדרות מאוד גבוהות יחסית למחשב שלי?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 Ghz Presscot HT בסוקט 478 לוח אם ASUS P4P800 SE קירור סטוק של אינטל בדקתי עם AI Booster ובמנוחה 55 מעלות ובמאמץ עובר את ה70 מעלות האם זה הגיוני, יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם כדאי לקנות מערכת קירור מים Thermaltake Big Water SE http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=269 או שעדיף ZALMAN CNPS9500 LED http://www.silentpcreview.com/article267-page1.html תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש את היבואן של היידור בארץ, כדי לדעת היכן יש לו דילרים נוספים בירושלים מכיוון שאני מעוניין להזמין משאבה, לצערי בכל חנות שהייתי אין את מה שאני מחפש, או שיש רק משאבות טבולות אם מישהו יודע על חנות שעובדת עם החברה, עדיף בירושלים, או יודע מידע על היבואן, יבורך כל מידע חשוב , תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
בחיפוש מצאתי רק תשובות של שורה וחצי שממש לא עונות לי על השאלה: תיזמונים- על מה כל דבר (כל אחד מהתזמונים... ה4 מספרים...) משפיע, למה זה טוב להורים אותם ומה השילוב האידאלי (להוריד אחד על חשבון אחר, לא להוריד מעבר לסף מסויים...) תודה. (תעדכנו את הFAQ :-X)
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם ניתן בכלל לבצע איתו C@? בביוס ההאפשרות נעולה (בצבע אפור כזה) האם יש אפשרות לבצע בכלל C@ עם הלוח והאם מישהו הצליח? ניסיתי עם כול מיני תוכנות לC@ כמו CLOCKgen,SYStool והמחשב כול הזמן נתקע לי.
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון לא יורד מ45 היום בבוקר הוא הגיע ל!60 (AMD רגיל,לא ליבה כפולה) ככה הוא עכשיו: השחור זה 2 מאוררים 120MM תחתון מכניס עליון מוציא הירוק זה הלוח אם כחול ספק אדום אזור הCD והHD,כמעט מכסה את המאורר התחתון הוספתי עוד 80MM דק בדלת,בדיוק מול המעבד. היה שם עד עכשיו שרוול... אבל הוא לא מזיז,לשים אותו מוציא או מכניס אוויר? יש לכם עוד רעיונות לקירור המחשב? אולי להחליף מאוררים? אולי לשים איפה שהPCI איזה 120MM מוציא? משהו לא יקר..
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלםו לוכולם, בשל לחץ כתבתי ת ההודעה הוז במהירות, מקווה שתבינו את כולה. תוך כדי כתיבת נושאים בפורומים השונים כאן ותוך כדי חיפוש אחר הגורם המכריע לאיטיות המחשב שלי מצאתי שהטמפרטורה של המעבד שלי גבוהה מהרגיל. משום מה, לפני זמן לא קצר הרחתי ריח של אש יוצא לי מהמחשב. היום, כול פעם שאני פותח את המחשב יש ריח של כאילו נשרף לי החדר. בהתחלה, חשבתי שזה בגלל שהמארז דפוק או לא יודע מה.. היום שאני מנסה לחשוב זה נשמע מפחיד. פתחתי את הEVEREST והוא הציג לי שהמעבד שלי על 59 מעלות (Amd Athlon 64) הנה הניתוח של אוורסט: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type …
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הרצתי בידיקה בסנדרה >> וזה מה שזה כתב לי Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required. האם להתיחס לזה ברצינות? יש לי 2 מאווררים במארז של 120MM החום של המעבד הוא בערך 27 - 30 מעלות מה אתם מציעים ? THX
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את ה- GTO2 ועשיתי לו OC קטן - מהסטוק שהוא 400/490 ל - 540/580. עכשיו השאלה שלי היא האם ה OC הזה יגרום לקיצור חייו של הכרטיס ואם כן על איזה תקופה מדובר פחות או יותר.... בנוסף אם זה באמת מקצר, האם עדיף להשאר בסטוק בד"כ, ובמשחקים להעלות לפרופיל ה OC? תודה על התשובות.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מעבר למאווררים שקטנים האם יש איזה דרך כלשהי להשתיק את הרעש מהמארז כמו ספוגים אקוסטיים לדוגמה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד 805D וככל הידוע חיית אוברקלוק... אז לשם שינויי הגיע לרושי המטורף רעיון.... להוריד את ה קלוק של המעבד כמה שיותר... תוצאה: 100X20=400FSB 400X20=2000MHZ אוקיי טמפרוטורת חדר..31מעלות --- אז ראיתי באוורסט שהוולטג' שלי ממש ממש נמוך... http://img145.imageshack.us/my.php?image=untitled1kf3.jpg אז הגע לראשי עוד רעיון... מכיוון ש הלוח שלי מאפשר אורדת וולטג' ממש נמוך (0.8-) אז חשבתי שאוליי אפשר לאוריד את הוולטג' עוד... ובאותו זמן להוריד טמפרוטורה... --- שאלה: עד לאן אפשר לאוריד? ועים איפוס ביוס יעזור לי במצב שהמעבד לא "יתניע"...
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה שהיא יותר קוסמטית מאשר מעשית אבל עדיין מחפש פיתרון. המערכת כוללת את הרכיבים הבאים: לוח NF7 של אביט מעבד AMD 2600+ Barton לא היתה כל בעיה למרות המכפלה הנעולה (11.5) להריץ על באס של 200 . אחרי משחקים לא מרובים הגעתי בנוחות ל 2200MHz. הבעיה מאוד פשוטה. המערכת היתה אמורה לדווח על 3200+ ובמקום זה מופיע: AMD Athlon XP 2200MHz יש לי את גרסאת הביוס הכי עדכנית (21) ולמרות זאת הדיווח שגוי ב POST למישהו יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה במציאת SHIM שמתאים לבאטרון ומציאת מאוורר Fire-ball
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-