עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fansor,

יש לי את המפרט הבא: i7 920 - hiper 680w - p69 - mugen2 - 6 giga 1600 mhz 9-9-9-27 - gtx 295 - nzxt tempest case - 500giga wd אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות (עם הכרטיס מסך כבר הסתדרתי) אני אשמח לקבל עזרה ממישהו עם נסיון בOC למעבד הזה כי הבנתי שזה קצת שונה ואני לא רוצה להרוס שום דבר...

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  2. האם הטמפרטורות האלה נורמליות? Processor 46c Motherboard 50c I/O Controller Hub (ICH) 48c Memory Controller Hub (MCH) 56c המעבד E6300 ולוח האם אינטל 965. מטרידה אותי קצת הטמפרטורה של לוח האם, האם זה מוצדק? כמה מאווררים מומלץ לשים במארז? תודה.

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  3. היה לי מאוורר מקורי של אינטל ובזמן מנוחה הטמפ' 48 ועכשיו כשהרכבתי את הפולו 735 כשהוא על פוול rpm הוא עומד על 2-3 מעלות פחות... למה זה לא משפיע לי עד כדי כך??? ציפיתי ליותר! למה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by Psychedelic,

יש לי 6600GT של XFX הקירור סטוק שבא איתו רועש כמו טרקטור. הכרטיס בAGP ובזמן האחרון גם התחיל לעשות רעשים מוזרים... אני צריך המלצות לקירור עד 150 שח וחשוב שיהיה שקט...וכמובן שיקרר אותו כמו שצריך תודה

5. אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  6. Started by GREED,

אני שוקל להחליף את הקירור לכרטיס הכרטיס הוא SAPPHIRE X800GTO pci-e התקציב באזור ה250 שקל איזה קירור הכי מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by ETB,

האם זה אפשרי לחורר חור במארז ATX שהמחסה שלו ניראה כמו המארזים העומדים של פעם(פנטיום אחד), בלי דלתות בשני הצדדים. המחסה בצורת "ח". והדגם של המארז הוא MACASE KA-K80 העם זה גם אפשרי לחבר יותר מ3 מאוררים לספק, כי יש לו רק 250 W. עם למישהו יש פתרון יצירתי, השמח לשמוע. כרגע יש למארז שלושה כיווני אויר , כי עם המכסה המעבד עובר בכיף את ה75 בחום של היום.

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  8. ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by NiMo1771,

עשיתי אוברקלוק ל2500K מ3.3GHZ ל4.5GHZ בשביל 24/7 (בשביל בנצ'מרק הצלחתי להגיע ל4.9 ;D ) המעלות טובות (גג 65 מעלות בזמן משחק) והמתח גם די בסדר (1.332V) השאלה היא האם כדאי למשוך עוד 100-200MHZ? וכמובן עוד קצת מתח.. השימוש היחידי שלי זה משחקים ב1920*1080, התוספת הזאת בכלל תשפיע?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי מארז שקט מאוד יחסית למארזים בשוק...TT-SVIKING ויש לציין שהוא בולם רעשים באופן סביר מאוד.. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להגדיר או לקנות פיזית את הפוטנציומטר של הVX ולהרכיב לBT הרגיל משום שאני רוצה להוריד את טמפ' המעבד שלי.. והוא פועל לי בסטוק שלו על 1328RPM כפי שמצויין ע"י ASUS-PC PROBE2 והMB עומד על 34-35 מעלות.. המעבד עומד על 38-43 במאמץ..והמעבד הוא D840 3.2..האם יש אפשרות כזו להעלות לו את המהירות.. שאלה נוספת היא האם יש אפשרות במארז הנ"ל להתקין קירור להארדיסק משום שיש לו את המתקנים הצדיים שמלביש אותו ללא ברגים..ואם כן אפשר המלצות. תודה מראש למגיבים.

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Radeon 9600XT, איך אני מוציא את הגוף קירור? יש 2 פלסטיקים כאלה שצריך ללחוץ עליהם אבל זה לא יוצא, צריך לסובב אותם או מה?

12. אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  13. אוקיי, הסבר קצר, עבדתי בשני שלבים. בשלב הראשון עשיתי אובר קלוק למעבר שלי כמובן מ200 או 2000 ל210 או 2100. הכל היה בסדר בשלב הזה, עברתי לשלב השני של אובר קלוק מ210 או 2100 ל220 או 2200, בשלב השני הייתה לי קצת בעיה, אחרי שעשיתי את האובר קלוק ושמרתי את הנתונים שהגדרתי בביוס, המחשב אתחל את עצמו הגיע למצב שהוא טוען כביכול ומוודה את האובר קלוק, ואז אחרי שניה או שתיים אתחל את עצמו מחדש, ככה זה קןרה כך פעם כשהוא מגיע לשלב הזה. אגב, נכנסתי אחרי זה שוב לביוס והחזרתי ל210 והמחשב עבד כרגיל, לאחר מכן ניסיתי להעלות ל215 וזה שוב קרה. נתונים: מעבד AMD Athlon 64bit 3.2 לוח אם Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, …

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by Access Denied,

אני ממש רוצה לדעת איזה קירור עדיף ל-OC בינוני ככה?? הסיילנט בוסט ממש שקט ומספק אבל ההבדל במחיר לא נוראי ואולי אני עוד אשתמש ב-ונוס במהירות גדולה.. נ.ב. מצאתי ביקורת על שניהם והשוואת טמפ' אבל בכל זאת רציתי לדעת מה עדיף?? http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/thermaltake/k8/k8coolers_2.html

15. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by H.I.V,

שלום היום קיבלתי את המארז XASER III שלי ויש לי בעיה: ההרד קנו מראה לי כל הזמן שהמעלות של המעבד הם 60 אבל הביוס ושאר התוכנות מראות לי בין37-40 אז מה אני יכול לעשות כדי לסדר את ההרד קנו? תודה

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  17. אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  18. אחרי הOC ל3.3 המחשב פשוט לא עולה הנורה על המסך מהבהבת לא רואים כלום ולא שומעים מן קריסה כזאת מה אני עושה כדי לעבור את ה3.3? יש לי תכנונים ל3.7 ואנ רוצה לממש אותם! ואיך אני אעשה זאת בלי לעבור את ה3.3??? :-\ :-\ :-\

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  19. יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800Mhz FSB לוח אם Asus P4P800 קירור למעבד Vantec AeroFlow VP4-C7040 מארז Compucase C6A19 עם מאוור 120 ממ גנרי מקדימה ו Thermaltake 120 mm Ball Bearing Fan מאחורה... ומשכה תרמית Arctic Silver 5... השאלה שלי לכמה מגהרץ הכי כדאי לי לעשות אוברקלוק ושהטמפרטורה והיציבות של המעבד שלי לא תיפגע.... ? וצריך להתחשב בעובדה שהמיקום של המחשב שלי הוא למטה ודי צמוד לקיר ככה שהזרימת אוויר שם לא משהו למרות שכרגע המעלות שלי ממש סבבה במחשב.... אני גם די חדש בכל הענין של האוברקלוקינג זה הפעם הראשונה שאני ממש קניתי קירור טוב ומשכה והכל ואני מתכוון לנצל את זה לטובת האצת המחשב.... תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  20. יש לי STRIKER EXTREME Q6600 880GT NZXT LEXA המארז נקי מאבק והחוטים מסודרים בתוך התעלות יפה הבעיה שלא רק שהמאורר לא ניתן לכיוון הוא פשוט עובד חלש לא מקרר ורק ב 1100RPM ( לא סגור על הסיפרה ) הבנתי שהמאורר סטוק של הנינג'ה הוא לא משהו אבל השאלה שלי אם כדאי להחליף אותו ולשים מאורר/שניים רצינים או פשוט לקנות גוף קירור אחר כבר יוגב

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by shaks,

איך ה4400X2 מול ה3500 בפוטנציאל OC? (לא ביכולת עיבוד כללית אלא באחוזי שיפור כביכול...)

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  22. איך ניתן לפתוח מכפלה של פנטיום 2 350

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Shima,

שלום, לא מזמן החלפתי את הקירור stock של 5850 ב Twin turbo pro. הקירור של הCPU על הכרטיס באמת שיפר את הטמפרטורה. הבעיה היא שהדבקת צלעות קירור על ה VRMים לא מוצלחת והטמפרטורה עולה ל 110C בעומס מלא. ישנו פתרון לזה הבעיה שאין את זה בארץ, לפחות למיטב ידעתי: http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/vrm/product_vga_cooler_r3_r4.html#compatibility מישהו הצליח לקרר את ה VRMים ? אשמח לעצה תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. אני מתכנן מודינג למארז שלי. יש לי מארז full tower מסוג בילתי ידוע וישן. מה שאומר שהוא בעל פוטנציאל מודינג חסר תקדים. המכסה שלו הוא בצורת האות 'ח'. אני מתכנן לחתוך אותו לצורת האות 'ר' ו- 'ו' ואז ליצור דלת צד שתתפרק עם thumbscrews. בשביל שלא ישאר לי רווח בפס הניסור אני רוצה לשים איזה חומר. כנראה גומי. הרעיון הכי יצירתי שאני וחבר מצאנו הוא לקחת שני פסים מפנימית של אופניים ולחבר אותם לשני הצדדים. מישהו מכיר עוד פתרונות? מעבר לכך, איפה קונים Thumbscrews וכמה צריך לעלות dremel?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by FatCat,

יש הבדל משמעותי בין radon 9800 ל radon 9700 pro? (ה 9800 הוא לא pro) (שניהם ATI 128MB)

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים