עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by mrmoti,

שלום רב! קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz) הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4? להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור יש למישהו תמונות? תודה מראש! (באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by le011,

שלום לכולם מעוניין בלוח אם לOC למעבד E7200 תקציב עד 600 שקל רצוי עם FIREWIRE אבל לא הכרחי איזה זיכרונות כדי לקחת עם לוח זה(800,1066,1333)? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by Spaik,

אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  5. למרות שהשינוי בטמפ' לא קיצוני, אחרי הכל כאן זו ישראל ולא מזרח סיביר אך בכל זאל יש שינוי, וניהיה קר, ובלילות ובבקרים כבר מרגישים את זה. הגיע הזמן לפתוח את האייקון של סנדרה שהעלה אבק בפינת הדסקטופ במהלך הקיץ, מרוב ייאוש לראות את הטמפ' עולות ועולות ולקוות לקצת בשורות טובות ! למרות שרובנו בילינו את רוב הקיץ עם מזגן (או שזה רק אני ?!) לפעמים קשה להבדיל, אבל אם נזכרים באותם רגעים חמים, שאפשר לקבל חום מלראות את המעבד ב-57 מעלות במאמץ אז השינוי ניכר בהחלט. אמנם אני לא גר בפסגת החרמון, או אפילו בירושלים,אלא במרכז הארץ אבל יש ירידה, וגדולה יחסית. ירידה של כ-5-6 מעלות (!) למעבד במאמץ, ו-4-5 מעלות (!) ללוח. אז, כיצד השפיעו הטמפ' של החורף על המערכת שלכם ? עריכה - התלבטתי אם לשים את זה…

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  6. רציתי לשאול האם כדאי לקנות מערכת קירור מים Thermaltake Big Water SE http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=269 או שעדיף ZALMAN CNPS9500 LED http://www.silentpcreview.com/article267-page1.html תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by EviL.Dexter,

קניתי לפני חצי שנה מארז [הוא עדיין בקופסא - חדש].... הוא יפה והכל והשאלה שלי: איך אני יכול להסתכל לפני שאני מרכיב בו את המחשב אם הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by arielb1,

[http://img156.imageshack.us/img156/4243/oclx8.png/img]

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by Henry,

הורדתי את תוכנת ה ClockGun , התוכנה מבצעת OC למעבד. הגדרתי בתוכנה את הPPL שלי, והתחלתי לעלות את הMHZ. המעבד שלי כרגע עומד על 2.4GHZ, העלתי עד 2.6GHZ כלומר 200MHZ. כשבדקתי יציבות למחשב עם תוכנת ה SysTool, טמפ' (במאמץ) המעבד שלי הגיעו מקסימום עד ל58 מעלות. כשעשיתי RESERT למחשב, נכנסתי ל CPU-Z כדי לבדוק כמה GHZ המעבד אחרי הOC, וכשנכנסתי אלייה אחרי הRESERT היא חזרה לי ל2.4GHZ כפי שהייתה. לפני הRESRT היא הייתי 2.6GHZ. נסיתי לעשות OC עם הSysTool וגם איתה לא הצליחתי, אותה בעיה כפי שהייתה בתוכנת ClockGun. מישהו יכול לעזור לי? איך אני מעלה את המהירות של המעבד, שהיא תישאר גם אחרי שאני עושה RESERT למחשב. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  10. יש לי לוח של ASUS ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? עם ציף של NVIDIA 570SLI זה גורם מגביל \עוזר , לא משנה ...?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Omerole,

ראיתי ששלי לא נעול,וזה תוקע אותי לגמרי מבחינת OC,אז איך?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  12. שלום! יש לי מעבד AMD 4000X2 והמאוורר(סטוק) שלו מסתובב על 3000RPM.. השאלה שלי האם כדאי לי להמהיר אותו? זה מסכן אותו? מה ההשלכות של זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  13. שלום לכולם נתקלתי בבעיה שהיא יותר קוסמטית מאשר מעשית אבל עדיין מחפש פיתרון. המערכת כוללת את הרכיבים הבאים: לוח NF7 של אביט מעבד AMD 2600+ Barton לא היתה כל בעיה למרות המכפלה הנעולה (11.5) להריץ על באס של 200 . אחרי משחקים לא מרובים הגעתי בנוחות ל 2200MHz. הבעיה מאוד פשוטה. המערכת היתה אמורה לדווח על 3200+ ובמקום זה מופיע: AMD Athlon XP 2200MHz יש לי את גרסאת הביוס הכי עדכנית (21) ולמרות זאת הדיווח שגוי ב POST למישהו יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. אוקיי אז מה אנחנו צריכים? 4 אזיקונים מאוורר 9ס"מ קירור סטוק של אינטל מפרקים את הקירור סטוק של אינטל מעיפים את החרא הרועש הזה: אז נישאר לנו רק הסינק אז שמים את המאוורר 9 ס"מ על הסינק ככה: מחזיקים חזק אם האזיקונים את המאוור את הסוקט ככה שיש לחץ ונגיעה מושלמת ככה זה צריך לצאת: זה כמות האבק שהוצאתי מהמחשב הבוקר טמפ אחרי השידרוג יש להזכיר שהמישחה שיש המעבד היא גינרית מסריחה שהורדתי ככה שיש ממש טיפה של מישחה טרמית על הסינק מימה שנישאר אני יודע שזה לא אפקטיבי... טמפ: אני חולה אז תגובות אנשים! אם כמה אנשים פה לא היו משגעים לי את השכל בישביל זה עוד הייתי ממשיך להיות במיטה אבל בכל זאת

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by shaike_adler,

שלום אני חדש כאן האם אתם מכירים תוכנה חינמית ל monitor של טמפ' ה CPU תודה מראש

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by yosizach,

מישהו יודע אולי אם הוא טוב לאוברקלוק לא שאני רוצה לעשות אני רוצה לדעת אני יודע pwoercolur בכלל גרועים הרקולס טובים ספייר קיבלה ביקורת טובה מאוד אני מדבר על הכרטיס 9700 פרו יש לי של ספייר לכמה אני יכל להגיע באוברקלוק והאם הוא יתן לי ?! משהו

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by cyberX,

הקירור שבא עם המעבד ב-BOX איך הוא ? מבחינת : 1) רעש 2) יעילות (האם הוא מקרר טוב? האם הוא טוב גם ל-OC ?)

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  18. ראיתי פה מערכות יפות ומקוריות, והסתבר לי שיש לי הרבה חומרים שימושיים בבית שיכולים לקצר לי משמעותית את השלמת הבניה. תודה, נ.ב לא, לא ירדתי מנושא קירור האויר. פשוט אני רוצה לעשות הערכת מצב מחודשת.

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by xXx Lid,

שלום אני רוצה לקנות איוור למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב

20. Started by Asaf.Y,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=82284 היפנים האלה.....

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  21. השאלה בכותרת-אני צריך לדעת דחוף בבקשה איזה משני הקירורים האלה שווה יותר לE8400 תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. השאלה בכותרת תודה לעונים !

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Tal14,

אני צריך קירור למעבד intel p3 370 pin במחיר סביר, גג 130 ש"ח! ותתנו לינק לאתר, תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by Imbernir,

בזמן האחרון המעלות במחשב שלי עלו בצורה דרמטית פעם הם היו על 35-40 עכשיו הם 50-60 P-4 2.53 Ghz Radeon X800 XT (שבוע הבא) . עכשיו R 9700PRO 1GB ram יש לי 5 מאוורים כולל עברתי בכמה אתרים ושמעתי על ה Thermalright SP94 for Pen 4 רובם אומרים שהוא המקרר הכי טוב בינתיים אבל יש כמה שאומרים שלא כדאי לקנות אז אני רוצה לשאול אותכם , האם כדאי לי? ולא אני לא רוצה בשביל אוברקלוקינג ואין לי בעיה שזה עולה 200-300 שקל נ.ב: אם כבר פתחו כזה THREAD אז סליחה אני פשוט חדש ;D

• 7 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים