אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
Core speed 2694MHz Multipiler X8 Bus speed 331MHz FSB 1324MHz הזכרונות של GSKILL 800MHz 2GB....אני ממש לא בקיא באיך להגיע כמעט עד הקצה באוברקלוק,מה שעשיתי פשוט העלתי את הBus speed בביוס..לא רוצה לגעת סתם במתחים,אני אשמח עם מישהו שמכיר את הביוס של הלוח יתן לי איזה טיפ להשתפר ולהשיג תוצאה גבוהה יותר(או שזאת כבר לא רעה בכלל)...תודה !
-
- 15 תגובות
- 937 צפיות
-
-
טוב, תשמעו, אני עושה עכשיו OC למעבד ומשום מה אני לא מצליח להעלות את המהירות של הזיכרון מעל 400Mhz, אבל זה לא נשאר 400Mhz בגלל הOC, זה על 560 בערך. יש סיכוי שאני יכול להעלות עוד את הFSB, אבל אמרו לי שהמחלק צריך להיות לטובת הזיכרון. וגם 1:1 של 400 לא עבד לי. על זה אני עובד עכשיו וזה יציב מה אני צריך לעשות בשביל להעלות את המהירות של הזיכרון? ד"א המעבד לא ממש חם, 50 מעלות במנוחה ובערך 57 במאמץ
-
- 7 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ראיתי פה: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=759 שעם קירור סטוק אפשר לעשות הרבה... איך עושים את זה? ומה זה ה IDLE וה- FULL LOAD ? תודה
-
- 8 תגובות
- 498 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?
-
- 3 תגובות
- 403 צפיות
-
-
חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.
-
- 11 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש חדש כאן וראיתי שיש לכם ידע בהמון דברים , אודה על תשובתכם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המפרט הבא : מעבד: CORE 2 DUO E6300-1.86GHZ לוח : GIGABYTE GA965-DQ6 זכרון : KINGSTON VALUE RAM 1024X2 = 2GB כרטיס מסך : LEADTEK GF 7600GT EXTREME 256MB רציתי לשאול לדעתכם לגביי המםפרט וכן : 1. חום המעבד במצב רגיל ב XP 51 מעלות ( נבדק עם תוכנת אוורסט ) במצב עומס מלא סביב 61 מעלות , האם זה גבוה שמתי לב שהמאוורר כנראה תוכנן לא לעבוד ב 100% מאמץ שכן לפעמים הוא אפילו מפסיק לעבוד או עובד במהירות סיבוב נמוכה ,ונאמר לי שזה לא תקלה אני משתמש במאוורר שהגיע עם המעבד מאוורר אינטל מקורי 2. מבדיקות שעשיתי יש מאמרים כי ניתן להגיע למהירויות OC מאוד גבוהות , האם בתצורה שלי אני …
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0043/cl-w0043.asp http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/mozart_tx/MozartTX.htm תעיינו באתר המון דברים חדשים...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברה אני קיבלתי את המחשב החדש ועכשיו אני חושב על אובר קלוק סולידי.. יש לי קירור סטוק ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי לוח של אסוס p5w dh delux ובתוכנות שמה הוא מראה לי : system 47-8 מעלות בתוכנה ai booster ובתוכנה pc probe הוא מראה לי התראה שה-mb מגיע ל-47-8 מעלות. אני לא יודע מזה. אם מישהו יכול להסביר לי מזה ואם זה מסוכן. בקשר לאובר האם אני יכול לעשות דרך ה-ai booster אובר קלוק . אני לא רוצה אובר גבוהה משהו סבבה כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי שכרגע על סטוק: C2D E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975x G.skill 2048 DDR2 6400 800mhz Connect 3D x1800xt 256MB+AC accelero WD 250GB SATAII 16MB Gigabyte 3D Aurora Enermax 400W Liberty הטמפ אצלי במצב מנוחה : מעבד 40 מעלות הלוח על 50 וגשר הצפוני 59 הכרטיס מסך על 58-62 זה לא גבוה למערכת עם מארז וקירור כמו שלי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד הטמפרטורה אחרי PRIME 95 של 15 דקות היא 56-7 מעלות. פשוט כלום! כמו שאתם רואים לא נגעתי בשום מתח וזה בקירור סטוק! מי שרוצה את המפרט הוא בפרופיל. אני הולך להריץ בדיקה של איזה 6 שעות ככה בלילה רק לבדוק שהוא באמת יציב, אבל אני לא רואה למה לא
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! זהו המפרט שלי: E6300 + ביג טייפון (TTׂ) לוח אם של אסרוק 2 גיגה TWINMOS 677 X1900XT 512 MB 160 GB SATA 2 לגבי מארז עדיין לא סגור. אני לא רוצה שהמחשב ירעיש ולכם אני אבקש מכם לבנות לי "חבילת קירור " למפרט. התקציב הוא עד 350 ש"ח. אם אפשר שהחלקים יהיו מ KSP או PLONTER או נועה אבל עדיף 2 הראשונים.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD 3800 שכבר הספיק להמיס קצת מהפלסטיק של התושבת שלו אחרי שהוא פועל כבר תקופה ב100 מעלות (חבר שלי מטורף, הוא לא מקשיב לי). המאורר והצלעות הן stock. יש מספיק משחה (אפילו גלשה קצת לצדדים). במארז מקדימה יש מכניס אוויר ומאחורה מוציא. למה מתחמם כל כך עם הstock?
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
יש קירור שבאמת יוריד כמה מעלות טובות לצ'יפסט שלי? הבאתי את האלנדייל שלי ליציבות מוחלטת ב2.8Ghz, אבל הלוח אם מגיע ל67 מעלות +- וזה המון. ראיתי שיש כל מיני דברים בנועה ופנדס, השאלה היא מה הכי טוב ואם זה באמת יעשה משהו... יש קירור בסביבות ה80 שקל הזה שיוריד את הטמפרטורה? ואם כבר פתחתי דיון אז עוד כמה שאלות: בOC, מה מתחמם, הגשר הצפוני או הדרומי? כמה חם זה חם מדי? שלי עכשיו על 55 מעלות במנוחה ואחרי מאמץ של 4 וחצי שעות זה מגיע ל67, וזה נראה לי הרבה יותר מדי
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב עם מעבד E6600, כרטיס מסך 6600GS . מה שנשאר לי זה מארז + ספק, ואין לי ממש מושג מה לקנות. חשבתי על המארז+ספק הבא: Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case האם הספק טוב? האם הוא יחזיק לי את המערכת? או שעדיף כבר לקנות אנרמקס ליברטי 400W אם מארז של 250 ש"ח? תודה ניב
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…
-
- 1 תגובה
- 382 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. האם את הקירור TUNIQ TOWER 120 ניתן להשיגו בארץ? אם כן, איפה? ואם לא האם יש איזה אתר בחו"ל שמוכר אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב, אין לי מושג באובר קלוק, אני מודה. יש לי את הכרטיס מסך הזה והבנתי מכל מני דיונים שקראתי פה שאם עושים לו OC הוא נותן עוד כמעט 60% בביצועים.. טיפה מלחיץ אותי להתעסק עם משהו שאני לא מכיר אבל אני חייב.... : מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איך אני בודק לו טמפ' אחר כך שלא ישרף לי או משהו.... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אהלן. ההארדיסק שלי מאוד מתחמם בזמן האחרון (o53-o55). עכשיו, ראיתי שיש לי מקום בקידמת המארז למאורר נוסף (בדיוק לפני ההארדיסק). לפי ההיגיון, אם אני אתקע שם איזה מאורר זה אמור לצנן קצת את העסק נכון? זה המפרט, אשר לראות בתמונה הקטנה את המקום למאורר הקדמי: (Compucase 6A21 Midi Tower) בקיצור, איזה מאורר בדיוק לקנות? אין לי מושג בתחום אז תסלחו לי... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מארז Supertalent fulltower aluminium ואני מעוניין להחליף\להוסיף מאווררים ליעילים יותר ושקטים יותר כי המארז בא עם 2 מאווררי 80 ג'נרים שעושים הרבה רעש ופחות אוויר. חשבתי על הקיט של טרמלטק שבא עם 4 פאנים 80מ"מ +פאנבאס או השני שבא עם 2 של 80 ו2 של 120 למרות שעשיתי חיפוש עליהם בפורום לא היתה דעה מגובשת מספיק, עכשיו הבעיה שבמארז שלי יש 4 מקומות למאווררי 80מ"מ ו120 יהיה קצת בעיה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה לפני דקה בערך התברר לי שהמחשב שאני רוצה לקנות E6300 X1900XT DS3 Transformer + FSP 400W הולך מאוד מאוד להרעיש :'( עכשיו אני מנסה "לצמצם נזקים" כמה שאפשר ולהחליף קירור למעבד, כרטיס מסך ו3 מאווררים של 80 מ"מ במארז (אם נכנס בתקציב אז גם עוד 120 מ"מ) כפי שכתוב בכותרת התקציב שלי מאוד מוגבל אבל הדרישות לא גבוהות... הרעיון שהרעש יהיה סביר ושהקירור ישאר בערך באותה רמה (אני לא אתנגד שהרמה תעלה :) אם זה קריטי התקציב יכול לעלות בטיפה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז הנה משהו בשביל ממש התחלה למה ממש אין לי זמן היום. מגיע לו להיות E6600? זיכרונות Crosair Value Select על +0.3V ב742MHZ?! לא ידעתי שDDR2 עד כדי כך טוב בOC.. לא חקרתי על זה כמעט. מה שמוזר הוא שהוא מראה שהמעבד על 65מעלות במנוחה וההיטסינק קר וגם המחשב לא עושה ריסטים או בעיות(יענו יציב איך שזה נראה) מה גם שפתוח כאן מזגן על 18מעלות והוא אמור להיות קפוא(קירור מקורי בלי שום העלאת מתח) : [attachment deleted by admin]
-
- 48 תגובות
- 2k צפיות
-
-
DS3 בבאס 360... 38 מנוחה, 40 במאמץ. הגיוני? E6400 ב-2.88... 44 במנוחה, 50 במאמץ. קירור סטוק. הגיוני? פרסמתי כבר שהוא מתחמם עד ל-65 ב-3.36 במאמץ, אבל זה בגלל הקירור סטוק אני מניח. בכמה יוריד אותו הנינג'ה? כי אני מתכנן על 450 באס (כלומר 3.6), אבל כדי להצליח אני צריך שיפור של לפחות 10 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
קניתי AC MX-1 ואני חושב שהיא מקולקלת זה יכול להיות שמשחה טרמית מתקלקלת??? המרקם שלה הוא לא כמו משחה רגילה היא נדבקת לעצמה יותר ולא נמרחת בקלות ככה היא אמורה להיות?? שמתי אותה עם FREEZER 64 והטמפ' של המעבד שלי זה בסביבות ה 50 והלוח אם 41 בערך זה הגיוני??? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-