עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם התקנתי על המעבד שלי זלמן 9500 ד"א אחלה קירור שקט והמעבד שהיה מגיע ל60 מעלות במנוחה עכשיו הוא ב35 מעלות במנוחה... אקיצר נשארתי עם הקירור סטוק של אינטח והשאלה זה אם יש מה לעשות איתו... יש לי מאוור שמכניס אוויר למארז שזה מקרר את הHD ומאורר שמוציא אוויר מהמארז ואת הזלמן... אז יש איפשהו שאני יכול לשים את המאוורר הזה? (זה מאורר סטוק של פנטים 4 530 תושבת 755 פרסקוט נראלי...) תודה עמית

2. Started by K0b1,

DS4+E6600+Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800=? כמה אני יכול לסחוט מהם ביחד ונראה לי עם ה BT אבל כעיקרון כמה אני יוציא לבסוף מאלה ביחד ומה אתה אומרים ה מושקין האלה יותר טובים מאלה פשוט את המחשב אני קונה מ לוגיק והם מציעים את אלה Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS ב 1700 ש"ח וגם המושקין ה 1700 ש"ח אבל הם מפנדה אבל השאלה העיקרית היא מה אני יכול להוציע מהשילוש הזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  3. ללוח DS3 של ג'יגה בייט יש תוכנה - EASY TUNE, אתם בטח מכירים... היא טוענת שלמעבד יש טמפ' של 44 במנוחה, וללוח 38. בEVEREST כתוב שללוח האם יש טמפ' של 44. אין שם CPU אבל יש משהו שנקרא AUX. הכוונה למעבד? EVEREST טוען של-AUX יש טמפ' של 38, ואם זה המעבד אז זה בדיוק ההיפך. ואגב - 44 מעלות ללוח זה סביר? הוא גם מתחמם מאוד תחת SNM... ומגיע ל-60. המעבד, לעומת זאת, אפילו ב-100% מאמץ, לא עולה מעל 40 (יש לי קירור של AVC - 3 HEATPIPES). הגיוני?

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  4. Started by lmlm,

זה http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=198 או זה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3823 יש הבדל גדול ? הבדלים? תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by kinglol,

שאני מקבל ארטיפאקס זה בגלל התחממות יתר או בגלל שהכרטיס לא סוחב יותר? ואיך אפשר להמשיך ולהגביר את הזיכורת והליבה ולהתגבר על הארטיפאקס?

6. Started by Timewalker,

מעולם לא עשיתי OC וברצוני ללמוד את הנושא. לאחר קריאה במומלצים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171708.0) עדיין יש לי שאלה: בכדי לממש פוטנציאל OC מלא בסופו של דבר מגיעים למצב של העלאת מתחים. 1. מה הגבולות של המתחים במעבדים (במקרה שלי E6600) ? 2. כמה העלאת המתח תורמת (כמה זה משמעותי) ? 3. מה הגבולות של המתחים בזכרון (http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231065 - האם הגבול הוא באמת 2.0-2.1) ? 4. כמה העלאת המתח תורמת כאן (כמה זה משמעותי) ? 5. איך העלאת המתח משפיעה על התזמונים? 6. מה המשמעות של העלאת המתחים מבחינת הלוח?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. היי! הנה המפרט: Abit AW8 Intel D805 2.66Ghz Dual COre BFG Nvidia 6600GT OC 128MB Pci-E 2X PQI Turbo DDR2 677Mhz. Creative Audigy 2 ZS. את המערכת האצתי כבר ל FSB 166 שזה אומר מעבד ב 3.33 Ghz. הזכרונות עובדים ב 667 בגלל ההמהרה. הכרטיס מומהר כבר ל 525Mhz ע"י החברה. רציתי המלצות להמהרה נוספת ותגובות מאנשים עם הכרטיס הזה (אפילו לא OC) לתוצאות שאנשים השיגו... כמו כן בעניין הצינורות וכל מה שמסביב. תודה מראש! הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by JellyBlast,

שלום, כבר פירסמתי את השאלה הזאת בנושא אחר שלי ביחד עם שאלה מרכזית אחרת. לא קיבלתי תשובה, כנראה אף אחד לא ראה את השאלה. יש לי מארז Antec sonata II והוא בא עם מאורר 120MM מאחורה. המאורר די רועש וכתוב על הקופסא של המארז שיש לו 2\3 מודים. Silent mode, gaming mode. נראה לי. עכשיו, איך אני משנה את המודים? חיפשתי בגוגל, לא מצאתי >.<". תודה לעוזרים.

9. Started by spacedude,

אז החלטתי על מפרט, רק עם קירור אני עדיין תקוע. והמפרט: מעבד: conroe 6600 לוח: Asus p5wd2-e כרטיס מסך: Gigabyte gv-nx78t256d gforce 7900GT זכרונות: Corsair DDRII 800MHZ 1GbX2 הארדיסק1: 74GB WD Raptor 10k rpm הארדיסק2+3: 500Gb WD 5000ys + 500Gb WD 5000ys (raid0) ספק: 400Watt Enermax Liberty מארז: עדיין לא ידוע, אבל מארז לשרת בעלות של 500¤ +- המחשב הולך לעבוד 24/7, אולי בעתיד אני אעשה לו קצת OC לא משהו רציני. אשמח לקבל המלצה לקירור איכותי בתקציב של עד 500 ¤ תודה לעונים, שחר

10. Started by shovel_xxx,

שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Ido.K,

חשבתי לקנות תנינגה ולשים לו מאוור יותר חזק מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים.ואם יש קירורי אוויר יותר חזקים מהנינגה תציעו ל בבקשה.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Ac1D,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הביג-טייפון לסוקט 478, ואני לא יודע אם בכלל יש לי מקום לבלוק הזה. הלוח אם בחתימה. יש לי דרך לברר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by Ido.K,

לסוקט 939,תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

אני צריך לעשות את המארז שלי קצת יותר שקט. אז אני צריך 5 מאווררים 80MM שקטים. המליצו לי את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 הם טובים? קחו בחשבון שאני לא מחפש איזה מפלצת של 1100 CFM (היום ראיתי סרטון של אחד כזה, איזה מפלצת!!!), אני רק צריך משהו שקט, שיהיה יותר טוב מהג'נריים שיש לי עכשיו. הם עונים על הדרישה?

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by elad76,

קיבלתי את ה6300 והטפרטורה שלי במנוחה לפי CORETEMP היא 53 בראשון 51 בשני הלוח אם DFI כשאני נוגע במחשב הוא קר מאוד..והביצועים של המעבד גם טובים.. אז מה קורה?

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  16. Started by stas12,

שלום. כרגע אני נמצא עם מארז קומפיוקייס 6A21 עם 2 מאווררי זלמן F3 מקדימה ומאחורה ו9 ממ של ארקטיק קולינק בדלת. הקדימה ובדלת מכניס אוויר ומאחורה מוציא. קודם ניסיתי קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO שהחזיק לי את המעבד על 39 מעלות. בעקבות כך שמכרתי אותו שמתי את הקירור סטוק והפלא ופלא הוא מחזיק את המעבד גם על 39 מעלות. ה VAPOCHILL הורכב טוב מאוד והשתמשי עם משחה MX1. לדעתי אמור להיות הבדל בין קירור ב 50 ש"ח לבין קירור ב 300 ש"ח. אבל לא כאן העניין, אלא בזה שהלוח עומד על 55 מעלות. בלוח החלפתי את השמחות שבאו עם הלוח ב MX1 כדי שיהיה יותר טוב אבל לא שינה כלום. אני חושד שהסירקולציה במארז שלי לא מי יודע מה, או שפוט הוא בנויי בצורה שלא מאפשרת לו להתפטר מהחום הנוצר בפנים בצורה יעילה. השאלה שע…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by THE FOX,

פשוט לא יאמן איזה מאורר אימתני http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111788 לסירטון המדגים את פעולתו http://www.aocb77.dsl.pipex.com/fanny.wmv

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו ככה אני רוצה לדעת עד כמה אנשים הגיעו עם הOC שלהם וה7600GT...כי נראה לי ששלי ממש מסכן... אני על 590/1520...והתוצאה שלי ב3DMARK05 היא 5950... אמצעי הקירור הוא VF9000-Cu...והטמפ' היא ללא מאמץ GPU על 44 וסביבה על 39...במאמץ של 2 לופים..GPU על 54 והסביבה 43.... אפשר תוצאות שלכם? נ.ב אני בלי שום מוד..

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by kinglol,

יש לי כרטיס 5700LE כבר כמעט שנתיים ובזמן האחרון הוא איכזב... החלטתי לשפר אותו, הוספתי לו מאורר 80 למאורר הקיים שעליו והתחלתי בOC עכשיו הוא יציב על 350/450 התחלתי ב-250/400 הגעתי כבר להרבה יותר פשוט החלטתי לא להעמיס עליו הרבה מדי... השיפור הכי רציני שהרגשתי זה בקאונטר סטריק 60FPS לפני ו120FPS אחרי פשוט לא האמנתי שראיתי! יש פה מישהו שהגיע ליותר בלי לפגוע בכרטיס?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by blackmonkey,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, ואני לא מרוצה מקירור המעבד שהגיע איתו (המעבד- Intel D)- עושה המון רעש. האם אתם יכולים להמליץ לי על קירור שקט במחיר של כ-150 ש"ח

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by yogev_k,

חברה איך אני יכול לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך.? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  22. E6400 על DS3 הגעתי לבאס 420 על סטוק. הטמפרטורות שלו, אמנם, בקיץ, כשהמזגן מכובה, מגיעות ל-65 ואולי יותר. הוא אמנם יציב אבל זה לא לעניין. לפי מה שהבנתי הלוח יכול לקחת אותי ל-450 בלי קושי, אבל הוא לא. לפי התוכנה של הלוח זה לא בגלל הטמפרטורות של הצ'יפסט - הן לא עולות מעל 38, למרות שכשנגעתי בקירור הוא היה חם יותר מ-38, להערכתי. אני לא יודע מה מעכב אותי. אני מפחד להוציא 250 ש"ח על קירור למעבד כשהבעיה היא בעצם הלוח. אני מוכן להשקיע גם בקירור לצ'יפסט אבל משהו בסביבות ה-100 שקל, ומשהו שקל להתקין, אם למישהו יש המלצה. הסתבכתי קצת עם המתחים. העליתי למעבד אבל לא היה לי מושג בכמה, והעלתי ללוח... בכל מקרה לא הצלחתי להגיע מעל 420. אשמח אם תעזרו לי לברר היכן הבעיה, איך אני פותר אותה..…

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by Ac1D,

המעבד בחתימה. אני מעוניין להוציא אותו ואני רואה שיש שתי קליפסים לבנים מכל צד. לאחר שאני מרים אותם.. לא הבנתי מה אני צריך להרים. אשמח לתגובות.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. אני מתכוון ללא הרכבה מחדש בצורה הפוכה תודה

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  25. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני צריך לציין שאני חדש בקטע של הOC אז להסביר כמו למפגרים בבקשה נכנסתי לBIOS...בעצת מישהו פה הורדתי ת'זיכרונות ל333 וניסיתי גם ל266..ואז העלתי FSB ל240 והוא לא עולה לי... מה קורה פה? מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים