אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב לא חדש עם מעבד Core 2 Duo (תושבת 775) והמאוורר שלו עושה רעש בלתי נסבל בשבילי. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שקט יותר (Zalman CNPS10X Quiet, דעתכם?) ושאלתי היא כדלקמן: האם בבוא העת כשאקנה מחשב חדש עם מעבד חדש, במידה והתושבת תתאים, האם אוכל להשתמש במאוורר שאני רוצה לקנות למעבד הקיים שלי? במילים אחרות, האם מאווררי המעבדים האלה הם "רב-פעמיים"? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאורר או יחידת קרור... או משהו שייסדר תא בעיית ההתחממות שלי... יש לי כרגע 3 מאוררים 120 mm : 1 מקדימה 2 מאחורה ועוד אחד על המעבד (גם 120 ממ) (הדגם של המאורר של המעבד הוא: Scythe SCINF1000 INFINITY AM2 SUPPORT) (הדגם של המארז שלי הוא: Gigabyte GZ-FSCA1-ANB AURORA Tower Aluminum 3x120mm blue led) עד לפני חודש (בערך) הטמפ שלי היו תקינות בזמן האחרון שמתי לב שהטמפ שלי גבוהות: 71לכרטיס מסך 53לוח אם מעבד 34 (זה תקין אבל זה היה יותר נמוך ) המפרט שלי: מעבד: e6600 לוח אם: 965P-DS3 כרטיס מסך: 8800 GTS 512 MB איך אני מסדר את זה? (ניקיתי את המחשב.....פעמיים הוא נקי!!!)
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עדיפות שהוא יהיה עם קירור מעליו.. עד 800 ש"ח.. תודה. נדמה לי שראיתי משהו של Crucial.. האם אלה טובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2086&products_id=13421 כמו כן אתם יכולים להסביר לי קצת על התזמונים? האם עם הזכרונות הנ"ל 2-2-2-6 ניתן להגיע ל-OC גבוה? ומה לגבי תאימות ללוח אם.. אם נגיד מפורסם באתר היצרן של הלוח אם על תאימות שלו עם זכרונות מחברות שונות שנבדקו על ידו, אם אני קונה זיכרון שלא רשום שם זה עדיין בסדר?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בחיפוש מצאתי רק תשובות של שורה וחצי שממש לא עונות לי על השאלה: תיזמונים- על מה כל דבר (כל אחד מהתזמונים... ה4 מספרים...) משפיע, למה זה טוב להורים אותם ומה השילוב האידאלי (להוריד אחד על חשבון אחר, לא להוריד מעבר לסף מסויים...) תודה. (תעדכנו את הFAQ :-X)
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תראו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם של ASUS שהוא טוב ל-O.C הדגם הוא: P5NE-32 680I SLI ומעבד E6600 CORE 2 DUO. האם חברות של מחשבים נותנות אחריות על O.C לדוגמא IQPC? חברת מחשבים יכולה לדעת אם עשיתי O.C? עכשיו כדאי לעשות O.C למעבד ל-FSB ל-1333 כי הלוח אם תומך עד 1333 או לעשות O.C ל-CORE CLOCK? את האובר קלוק אני מתכנן משום שאם אני יעשה SLI בעתיד לשני 8800GTS אני דיי בטוח שיהיה צוואר בקבוק בין המעבד לשני כרטיסי המסך. המלצות ותגובות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חלקים לבניית מערכת קירור שעובדת על שיטת ה-cooling water תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי זכרונות g.skill pc4400 LE אני לא מצליח להגיע ליציבות ב- ddr 550 רק בDDR400 לבעלי הלוחות של DFI בסדרה יש למישהו הצעות לקונפיגורציות של זכרון מעבד וכו... שהם יציבות? מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ ווינצ'סטר G.SKILL PC 4400 LE DFI NF4 LANPARTY UT SLI-DR
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד I5 760 2.8Ghz כרטיס מסך ATI 4870 toxic רציתי לדעת מהי הטמפרטורה המקסימלית עבור כל אחד מהרכיבים הנ"ל. (בכדי שאוכל לעקוב לפני שיא הקיץ) כמו גם ברשותי לוח אם של גיגה ביט מדגם p55a-ud3 rev 1.0 בתוכנה CPUID מופיע לי TMPIN0 כאשר המעלות הן 41C מה מציין TMPIN0 טמפרטורה של איזה רכיב ? כמו כן אני מחפש המלצה לגבי מאוור למארז , דרגת שקט 7-8 (10 שקט ביותר ) אך עם זרימת אוויר טובה (מתכוון לקנות שניים ) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1.הבעיה היא כזאת אחרי כל כיבוי המחשב דרך SHUT DOWN הוא מתכבה המסך ניכנס למצב STAND BY אבל כל המאווררים ממשיכים להסתובב והכל מקבל חשמל ואז אני צריך לכבות אותו דרך הכפתור הבעיה התחילה מאז פירמוט לוינדוס 7 2.מאז החלפת ספק כוח התחלתי לקבל שגיעה CPU FAN ERROR ואז אני צריך ללחוץ על F1 כדי להמשיך המאורר עובד מעולה על 2600 RPM והמעבד על 32 מעלות
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה יש לי R9200 SE עם קירור פסיבי. כשאני נכנס ל atitool ואני עושה find max memo, המחשב נתקע כמה שניות ואז יש מסך שחור ואז רואים רגיל אבל החלון של הריבוע המוזר הזה שאמור להסתובב הוא לבן ולא רואים כלום ( חוץ מלבן :) אז חשבתי לעצמי שהוא מתחמם יותר מדי (כשאני משחק בסימס 2 המחשב מתכבה לבד) אז לקחתי מאוור 80 מ"מ שמתי מתחת ועכשיו זה קר ואפשר לגעת בזה אך אי אפשר לעשות OC. יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה לו OC אך זו הפעם הראשונה ששמתי מאוור מתחת. יש מצב המאוור יותר מדי מקרר אותו ? מצטער אם לא הבנתם מה שכתבתי, במשך החופש שכחתי כבר הכל :-\
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש את היבואן של היידור בארץ, כדי לדעת היכן יש לו דילרים נוספים בירושלים מכיוון שאני מעוניין להזמין משאבה, לצערי בכל חנות שהייתי אין את מה שאני מחפש, או שיש רק משאבות טבולות אם מישהו יודע על חנות שעובדת עם החברה, עדיף בירושלים, או יודע מידע על היבואן, יבורך כל מידע חשוב , תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אין לו פלטה אחורית פשוט 4 פינים שאמורים להחזיק אותו ואני מפחד שהוא ישבור לי את הלוח... אני סתם פרנואיד?
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל GHZ 3.239...ואמרו לי שאני לא מצליח להמשיך לעשות את האוברקלוק בגללך הלוח אם(G31 GIGBYTE).. איך אפשר לנסות לשאוב מהלוח אם עוד קצת כדי להפיק תועלת? זה קשור לNB? ואם כן איך אני יכול להעלות בו
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP ZE2140EA שלוקח זכרונות של PC2700 333MHZ משום מה הוא עובד ב 133MHZ, מכיוון שאין שום אופציית משחק דרך הביוס, איזה אופציה אחרת יש לי על מנת לשנות אותו למהירות גבוה יותר, לפחות ל 166MHZ או אפילו יותר. אני מצרץ צילום מ CPU-Z של שתי החלונות הרלוונטים, אם למישהו יש רעיון... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איזה לוח הכי מומלץ היום? abit ic7? מה ההבדל בינו לבין ic7-g? איזה זכרונות כדאי לקנות? האם תזמונים משפיעים במערכות P4? או שעדיף לוותר על תזמונים נמוכים וללכת על זכרון כמה שיותר מהיר? לגבי מעבד, איזה STEPPING טוב ב-P4 2.4C? איזה שבוע? זה די דחוף כי בן-דוד שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב ולא נשאר לו הרבה זמן בארה"ב... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. קירור של אביט, החתיכת מתכת עם המאוורר 2. קירור של איפוקס, בעל שטח פנים קטן יותר, אך סינק גדול יותר ומאוורר 6K rpm עליו. המטרה: עמידה בטמפ' בריאה במתח 1.8 לצ'יפסט. הלוח: EPoX 8RDA+ 2.1 .
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי את הקירור stock של 5850 ב Twin turbo pro. הקירור של הCPU על הכרטיס באמת שיפר את הטמפרטורה. הבעיה היא שהדבקת צלעות קירור על ה VRMים לא מוצלחת והטמפרטורה עולה ל 110C בעומס מלא. ישנו פתרון לזה הבעיה שאין את זה בארץ, לפחות למיטב ידעתי: http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/vrm/product_vga_cooler_r3_r4.html#compatibility מישהו הצליח לקרר את ה VRMים ? אשמח לעצה תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
-
Compucase 6a19 with two 120mm fans. אלו המאווררים שבאים עם המארז. אי אפשר להגיד שממש מרגישים שהם דוחפים אוויר בצורה רצינית ב 1500RPM. צריך להחליף או שאפילו משהו יותר רציני ב 2500RPM לא ממש יקרר בארצנו החמה? גיבסון
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אנשים יש לי טלויזיה ומחשב שאני לא צריך יש משהו מגניב שאני יכול לעשות איתם.?.. אולי לקחת מהם חלקים למחשב.. לא יודע מה תעזרו לי.. תודה..
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לגשר הצפוני(בתוספת מאוורר 40 ממ או לכרטיס מסך (ליבה) אני מדבר מבחינת אפקטיביות וכדאיות כי יש לי רק אחד כזה. על הכרטיס מסך יש כבר סינק מקורי שעשיתי לו לאפינג והחלפתי משחה. איפה אתם הייתם שמים? ד"א אני מתכנן VDD MOD
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הגוף הקירור הזה שמתלבש עליו?אני מצרף תמונה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות...