עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by karpad,

שלום אחרי שעידכנתי את הביוס לגרסת F8 אני לא מוצא איפה נועלים את תדר הPCI מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by windshear,

שלום, קניתי את ה- VOLACNO 12 ואני רוצה להתקין אותו האם יש פרוצדורה מיוחדת או שאני פשוט מוציא את הישן ומכניס את החדש ?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  3. אז כך יש לי לוח אם AI7 םנטיום 4 הסוקט שלי נטוי כך שהוא בצורת מעויין. לכן SILENT TOWER של TT לא מתאים. הוא לא מספיק גדול בשביל לחסות את המעבד וגם המאוורר בכיוון לא כלפי אחורי המארז אז זה בזבוז כסף... השאלה אם HYPER 6 של קולר מסטר יתאים. ואיפה אפשר למצוא אותו בפחות מ 280 שקל!!!! המון כסף... זה ממש מבאס.

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by No1111,

אני בדרך כלל משאיר את האימיול פעיל כמה ימים דלוק לאחר מכן המעבד לוהט מוות ואין לי ממש פיתרון לזה עם הקירור..אני בדרך כלל חורש עם האימיול מה אני אמור לעשות בשביל לקרר אותו מקסימום פעם ב5 ימים ללא שיעבד מידע? [זה קרה לי בעבר] ויש לי intel pentium 4 ???

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  5. חיפשתי באינטרנט ומצאתי Thermalright HR-03 Plus הנה ביקורת http://www.pcper.com/article.php?aid=381&type=expert&pid=1 עוד ביקורת http://www.ocia.net/reviews/thermalrighthr03plus/page1.shtml

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. צהריים טובים (וחמים מידי) לכולם. סוף סוף התפנה לי זמן לעשות OC, אז החלטתי למרות החום המעיק לנסות. המפרט בצד ימין כיביתי את הEIST בביוס. השתמשתי בEasytunes5 כדי להעלות את הבאס, יציבות בדקתי 10 דקות עם TAT ואז עוד 10 דקות עם ORTHOS. אחרי זה בדקתי עם Super Pi ב1M העלתי את הבאס אט אט עד ל322, במכפלה X9 (תדר 2900), עד כאן לא היה שום בעיה. החלטתי להעלות עוד עד לתדר 3.0 GHZ, ואחרי כמה דקות של בדיקה עם הTAT קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה באיזה DLL. אני לא חושב שיש קשר בין שגיאה בקובץ לOC, אבל זאת פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול :-\ ריסתתי את המחשב והכול חזר לסטוק. הטמפ' של המעבד היה בסביבות ה52 ושל המארז בסביבות ה50. ועכשיו לשאלות: 1. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי את הקטע עם היחס\מח…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by dranzer,

שלום. שמעתי שוולט מוד מעלה fps ורציתי לשאול.. איך עושים את זה ומה הסיכונים ומה זה בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. היי לכולם אני צריך תכונה פשוטה לעשות OC למעבד E6600 אני רוצה להאיץ ל3.4MHZ בOC אז למישהו יכול למצוא תכונה פשוטה וקלה לOC \ בתודה לעוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by KaPuT,

אני נמצא בשלבים של קניית מערכת שבעיקר תהיה לOC ואני מתלבט בן כמה לוחות וזכרונות הלוחות שחשבתי לקנות זה האסוס P5K-E שמבוסס על התכנון של הלוחות היותר יקרים בסדרה מבחינת הPWM וגם הקירור, או הDFI P35-T2R שהוא מפלצת OC. או פשוט לקחת IP35-E בקצת מתחת ל600 שקל ולא לקנות משהו overkill. וכרגע קירור למעבד אני הולך על הTR ULTRA EXTREME 120 עד שיגיע הCRYO של OCZ שיחליף אותו.. מבחינת זכרונות זה הקטע היותר חלש שלי בגלל שלא שמתי לב הרבה זמן מה קורה בשוק הבנתי שכל זיכרון 800MHZ יחזיק אבל לא משנה כבר BRAND? חשבתי לקחת את הGSKILL 6400HK בגלל שאני זוכר את החברה שהיא היתה מעולה בזמני הBH5 או איזשהו OCZ ,בכל מקרה צריך המלצה לזיכרון עד 600 גג

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. התחדשתי בכרטיס מסך מסוג 8600GTS מבית MSI, הוא נמצא אצלי בתוך מארז מסוג P182 של ANTEC. איך אני משתיק את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס כפול בגודלו)?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום לכולם לי יש מארז סופרנו עם מאוורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אויר , ואחד מאחור שמוציא אויר ואני רוצה לשים מאווררים טובים יותר מבחינת דחיסת אויר אבל שיהיו שקטים באופן יחסי. השוק מוצף במאוררי 120 מ"מ עם נתונים שונים ומשונים שרובם שווים רק על הניר ולכן אני זקוק לעזרתכם המומחים ברכישת מאורר שיכניס ויוציא אויר שהוא הכי כדאי מבחינת דחיסת אויר (CFM) אל מול רעש (DB) לדוגמא מספר מאווררים שעושים רושם טוב NOCTUA , SILENX , SCYTHE : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18687 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18806 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2530&products_id=17955 אז מה הכי כ…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by NaRKoMaN,

יש לי מעבד AMD 5600 ולוח אם GA-M59SLI-S5 איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by matankashi,

התגלתה תקלה במחשב שלי ששיחקתי במשחק המחשב נתקע ועשה ריסט לפי מה שהבנתי מהתמיכה טכנית בפורום.. זה שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמ'פ הלא רצויות כרטיס מסך GAINWARD 7300 GT בלי מאוורר!!!! מחשב חדש..זיכרון ג'יגה ודואל כור מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Transcend 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, לוח אם שתומך ב-OC, וידע איך לעשות OC. אני מצפה להגיע לכ-3GHz. אני רוצה להקדיש לנושא הזה עד 700 ש"ח (כמובן שעדיף פחות). בבקשה, עזרו לי למצוא לוח אם טוב שתומך במהירות ה-FSB של המעבד שלי (1066MHz), שיצליח…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... אני רוצה לקרר HD של סמסונג, הוא מגיע לטמפ של 44 מעלות במנוחה...קצת גבוה מידי...עכשיו אני לא יודע האם לשים את המאוורר (80מ"מ) מעל הHD או מתחתיו כי אין לי הכנה לחבר אותו בחלק הקדמי של המארז. אז מה יותר מומלץ? מעל הHD או מתחתיו???? בנוסף יש לי מאורר של 80 בחלק האחורי של המארז שמוציא אוויר.. תודה מראש לתגובות...

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  16. בבקשה אנשים אם מישהו יודע שיגיד לי איך לסדר את זה חבל לי לבזבז 100 שקל על שטות שעשיתי אז הנה מה שעשיתי ומה שקרה לפני זה הלוח אם שלי הוא PCPartner P4M800PRO אז זה מה שעשיתי: ניכנסתי לביוס ושיניתי את המהירות של הזיכרון מאוטומטי ל 300 אם אני לא טועה אז כשהדלקתי מחדש תמחשב אז הוא התחיל לעשות ציפצופ ארוך ואז עוד פעם וככה בלולאה אני חושב שאפשר ליפתור את זה על ידי איפוס של הביוס אבל איך????????? אולי אפשר ידנית על ידי הגאמפרים לשנות את המהירות וככה להפעיל את המחשב ואז לעשות איפוס דרך כניסה לביוס ושיחזור עזרה זה דחוף בבקשה... תודה לכול מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  17. ואין לי גם אפשרות בביוס, חרשתי את כולו ואת כל האופציות בו. P35 DS3

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. יש מדריך ואני לא זוכר איפה הוא נמצא (בקשר לתדר PCI-E ). האם העלאת מתח לכרטיס מסך דרך הביוס תהיה תחלופה ל- VoltMOD (יש לי אופציה עד ל- 2.0 V ) ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. במצב מנוחה החום של הכרטיס מסך שלי הוא 60 ובמצב פעיל כגון משחק COD4 וכדומה הוא מגיע לי ל90 ולפעמים 100! אני אם המאוורר שהגיע עם הכרטיס Redaon x1950 Series ומה דעתכם האם כדי לי לקנות מאוורר חדש לכרטיס? חשבתי על Accelero X2 האם יש אחד שנמכר בארץ והוא יותר טוב? תודה רבה לעוזרים! בזכותכם אני אוכל לשחק בראש שקט ^^

• 14 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם, אז ככה יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עם קירור סקוט עשיתי לו אובר ל3.2 והטמפרטורות הם 46 במנוחה ו60 במאמץ 100% אחרי הרבה מאוווווודדדדדדדדד זמןןןןןןןןןןןןןןן השיא שלו זה 62 וזה היה לשנייה האם זה נורמלי ועוד שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם צלעות קירור ומאורר קטן עליהם האים זה אפשרי לעשות לו oc נחמד? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. לפי המדריך באינטרנט בATITOOLS כתוב לי שאני יכול.. אבל במקום אחר ראיתי שמסוכן לפתוח צינורות לליבה כמו שלי.. ומהם הסיכונים והאם אני יכול לפתור אותם? והאם 1500 נקודות ב3DMARK היא תוצאה טובה בשבילי: מעבד- INTEL PENTIUM 4 3GHZ זיכרון- 1GB כ. מסך- X800GTO

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by Baz34,

רציתי לשאול מה גבול יכולת ה-OC (אם אפשר במס) למעי הכוללת מעבד E6600 וזיכרון 2G 667 cl-5 ? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by TaZeR,

מישהו חשב להכין ממקרר מיני מארז אוברקלוק (טמפרטורה ממוצעת של 4 מעלות למארז)?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אני כבר בכמה ימים האחרונים מנסה לבצע OC למעבד ה3800X2 שלי וללא הצלחה אז היום אמרתי נעזוב שניה את הביוס וננסה דרך הווינדוס עם התוכנה המפגרת של ג'יגה בייט וניסיתי....אז כמובן תוך מספר שניות קיבלתי שיגעה וקריסה של המחשב ועלה לי מסך כחול היה רשום שם (ב2שניות שיצא לי לראות אותו) NVRM או משהו בסגנון אבל אני כן זוכר שרא4יתי מס פעמים...אז שאני רואה NV עובר לי בראש NVIDIA יכול להיות זה משהו אחר אני לא יודע...בקיצר עד הגעתו של ה8800GTS שלי יש לי 6200TC secon edition יכול להיות זה פוגם ביכול לבצע OC?!...

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6325 או זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3093 מה עדיף מבניהם והאם הם שווים משו? או שעדיף כבר קירור אוויר?

• 12 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.