אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קירור שקט לE6550 מלמיר, ואני בכלל לא מתמצא בתחום הקירור, יש דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו עד 150 שקל? רצוי 100, לא מיועד לOC רק שיהיה שקט. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום כרגע חזרתי מתל אביב וKSP וקניתי מעבד 3000+64bit וקיבלתי איתו את הקירור הנ"ל. מה דעתכם עליו? ויש לכם מדריך למריחת משחה טרמית על מעבד חדש?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הטמפרטורה שרצה לי כרגע היא בין 53-57 מעלות זה הגיוני המאוורר עובד על 7100 תענו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6325 או זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3093 מה עדיף מבניהם והאם הם שווים משו? או שעדיף כבר קירור אוויר?
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
טוב. אני אתחיל עם סיפור רקע ארוך ובסוף אגיע לפואנטה. יש לפי פנטיום 4 2GHZ, לוח אם GIGABYTE 8IEX (מהתומכים לא רשמית ב333) וזכרון ג'נרי של 333 אשר עובדד בברירת מחדל כ266. היום כשהשתעממתי החלטתי שאני אתחיל בנסיון אוברקלוקינג כדי לראות עד כמה אני יכול במצב בסיסי ללא קירור נוסף. בעבר כבר עשיתי נסיונות של להעלות ל2.2 שהצליחו סתם כדי לעבור את ה10,000 ב3DMARK. קודם כל כיביתי את המחשב אחרי חודשיים רצופים של פעילות ( פחות איזה 3 ימים של מנוחה) והחלטתי לעשות נקיון אבק. המאוורר בדלת היה לבן מרוב האבק בתוכו, תחתית המארז נראה כמו טירת רפאים עם אבק בצורות קורי עכביש. בקיצור הוצאתי את כל הכרטיסים, ניקיתי אותם קצת, הוצאתי גם את ההיטסינק כדי לנקות גם אותו וראיתי שיש מין משהו מרוח בינו …
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שימו לב לדבר הבא: http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_1.shtml עפ"י כתבה זו קריאת הטמפ' של הלוחות היא ממש לא מדוייקת ומבוססת על מן אלגוריתם שבסופו של דבר מראה טמפ', משהו כזה. כנראה שאי אפשר לסמוך על קריאת הטמפ' בכלל. אבל אני שואל אותכם מה כן אפשר לעשות כדי לדעת את הטמפ' המדוייקות? המון תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אם משהו אןלי יודע אשמח שיעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עשיתי OC קטנטן AXP 2500+@3200+ א. אחרי הOC הטעינה של הווינדוסלוקחת יותר זמן ... זה מצב נורמלי ? (אחרי שהפס הכחול זז לוקח יותר זמן מבעבר) ב. התמתח לפי הביוס הוא 1.7 האם מתח כזה ( גבוה או לא לפי שיקולכם) נורמלי לOC כזה קטן ? ג. שיניתי תזמונים שלהזכרונות ל2 מאפיינים ל CAS ולRAS (משהו כזה) המחשב לא היה יציב אז העליתי תמחתח ל2.7 . עד מתי סביר להעלות (שהם לא ישרפו או משהו כזה) ? ד. בביוס יש לי לשנות יחסים הכי נמוך אצלי זה 3\3 אבל יש דבר כזה "BY SPD" זה אומר 1:1 ?
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מאוורר 70mm של המעבד (מאוורר רגיל של אינטל) מרעיש - לא חזק במיוחד אלא שומעים כזה שהוא עובד. אני פתחתי אותו ואני משמן ומנקה את האבק (הוא לא מלוכלך בצורה משמעותית) מקווה לטוב (ולשקט) 1. מה עוד אני יכול לעשות כדיי שיעבוד בשקט ? 2. איזה עוד פתרונות קירור למעבד יש במארז שבו הספק מקביל ללוח אם ? פנטיום 4 1.7GHZ סוקט 478
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אז ככה: מעבד -2.4C לוח - GIGABYTE 8IK1100 מארז COMPUCASE 6A19 - שני מאוררים 120 אחד מאחורה אחד מקדימה קודם כל, משום מה אני יכול לקרוא רק את טמפרטורת המעבד למרות שיש לי עוד שני חיישנים על מאוררי המארז... זה כנראה עניין עם לוחות של GIGABYTE/ [glow=red,2,300]נעבור לעיקר:[/glow] טמפ המעבד במצב מנוחה ללא אוברקלוק נעה באזור ה32-37. בבדיקת מאמץ של PRIME95 הטמפ מתיצבת על משהו כמו 53-54. אין לי מושג מה לבדוק ואיך? למה זה מגיע לכאלה טמפ גבוהות?? יכול להיות שיש בעייה עם קריאת הטמפ אצל GIGABYTE.? יש לציין שאחרי אובר קלוק מ2.4 ל-2.8 יש שינוי של 2-3 מעלות במאמץ(56 תחת PRIME95)...לא יותר מזה... כך שברגע שהטמפרטורות יהיו נורמליות במצב רגיל אני יודע שאוברקלוק לא יהווה שום בעייה! מה הכוו…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עד 200 שקל , למעבד E8400 , כמובן בשביל OC תמליצו בבקשה כולל קישור לקניה מאתר כשלהו באינטרנט תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב הנה המפרט החלקים החשובים Amd athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 xfx geforce 6600gt המארז הנוכחי והקירור הנוכחי. compucase hec ci-6a19 hec 300w art tr2 2 מאוררים 120 מ"מ ג'נריים. קירור סטוק לכרטיס מסך (רועש למדי). יש לי 2 מאווררים 80 מ''מ ישנים שאילתרתי מספק כוח.- לא בשימיש. הקירור שאני מחפש הוא נכון לעכשיו רק לצורך הורדת הרעש ולא אוברקלוקינג אבל אני ישמח אם תהיה לי היכולת לאלתר בעתיד אוברקלוקינג עם החלקים הקיימים. טוב דבר ראשון אני רוצה בעיקר לכרטיס מסך שיש ממנו רעש די מעצבן. אני חושב על vm-101 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1608&products_id=7759 שעולה 85 שקל נראה לי גם המחיר הכי משתלם וגם קירור פסיבי שמתאים לכרטיס המסך שלי. או אולי את zm8…
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי 8800 בי אף ג'י או סי 2 ואחרי שאני משחק הרבה זמן הוא מתחיל קצת לקרטע בגלל התחממות,יש מצב שהמאוורר לא פועל על מאה אחוז?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 Ghz Presscot HT בסוקט 478 לוח אם ASUS P4P800 SE קירור סטוק של אינטל בדקתי עם AI Booster ובמנוחה 55 מעלות ובמאמץ עובר את ה70 מעלות האם זה הגיוני, יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח מסוג DFI LANParty UT nF3 250Gb ואני מעלה את מהירות הבאס ולא קורה כלום יש למשהו מושג למה זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט מחשב שלי : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 64Bit THERMALTAKE BIGTYPHOON PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-4-12 Asus 975X P5WD2-E Premium Ati Radeon X1900XT 512MB 2 WD Raptors 74 Giga Sata 2 connected as RAID 0 1 WD 80 Giga IDE 2 WD 250 Giga Sata 2 NEC DVD BURNER ENERMAX LIBERTY 620W COOLERMASTER Stacker 830 למי שמכיר את המארז יודע, שיש לו בצידו דלת עם הכנה ל-4 מאוורים נוספים, סה"כ כרגע יש לי במארז : שני מאוורים של 120ממ מקדימה שמכניסים אוויר, שני מאוורים של 120ממ בצד המארז שמכניסים אוויר, ומאוורר אחד 120ממ מאוחרה שמוציא אוויר, כמובן יש את המאוורר שעל ה-BT שיושב על המעבד, ומאוורר על הכרטיס מסך. המעבד שלי, איך שאני מדליק את המחשב, נמצא על 55 …
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לתכנן מחשב חדש והפעם אני רוצה מארז קטן (קוביה עם לוח mATX). מבחינת מעבד, נראה לי שאני אחכה לראות מה שווים משושי הליבה של AMD ואז אני אחליט אם ללכת על אחד כזה או על ה i5 860. מכיוון שאני מדבר על מארז קטן (SFF) אז לא כל גוף קירור יוכל להיכנס לתוכו והשאלה שלי היא האם ישנו גוף קירור מומלץ למעבד שהוא נמוך יחסית ובכל זאת יעיל ? יש לציין שלא מתוכנן אוברקלוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
איזו משחה עדיף? ARCTIC COOLING MX-1 או Arctic Silver 5
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס לחלק של בדיקת הטמפ' אתם יכולים להביא לי מדריך מפורט בבקשה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי את הסנסור הזה שיש עם המארז שלי Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower מקבלים עם זה את הדבר הזה שמודד טמפ' אבל הסנסור ענקק הוא לא נכנס מתחת למעבד הפינים מפריעים... בתמונות רואים שזה נכנס ב- AMD אבל האינטל הרבה יותר קטן ולא נכנס מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צריך עזרה, ממי שמבין, בבחירת מאורר 80 מ"מ למארז. שיהיה הכי שקט והכי מקרר. (עדיף עם בקרת טמפ'): א. Antec 80mm SmartFan ב. Vantec ThermoFlow 80MM ג. Vantec STEALTH 80MM ד. Thermaltake 80mm smart fan איזה מהם הכי טוב? למי שלא בטוח באיזה מאוררים מדובר שיכנס ל - www.pandas.co.il, לתוך "פתרונות קרור".
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את ה- GTO2 ועשיתי לו OC קטן - מהסטוק שהוא 400/490 ל - 540/580. עכשיו השאלה שלי היא האם ה OC הזה יגרום לקיצור חייו של הכרטיס ואם כן על איזה תקופה מדובר פחות או יותר.... בנוסף אם זה באמת מקצר, האם עדיף להשאר בסטוק בד"כ, ובמשחקים להעלות לפרופיל ה OC? תודה על התשובות.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-