עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bad-sector,

איזה אמצעי קירור אפשר להחליף לו? הבנתי שהNV Silencer 6 מתאים רק לגירסת PCI-E... הכרטיס הזה רותח (70 מעלות) ואני עוד מתכנן OC.... יש איזה שהוא אמצעי קירור חלופי וטוב?

• 12 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by ha,

אני מקווה שהמערכת שלי תגיע מתישהו בשבועיים הקרובים וחשבתי כבר להכין את מה שאפשר להאצה. המערכת תכלול: לוח אם ABIT IP35 Pro מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box זיכרון 4GB G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 סה"כ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe דיסקים קשיחים (RAID5 (3 HD ובנוסף עוד 2 דיסקים קשיחים ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז ANTEC P182 BLACK 1. איזה קירור מים מומלץ ללמערכת הזאת עד 500 ש"ח (פלוס מינוס)? דרך אגב, ה-ANTEC P182 כולל הכנה לצינורות המים... 2. האם ניתן להשתמש בנוזל קירור של ראדיטורים במערכת קירור מים למחשב? 3. קראתי כמה מאמרים על Lapping ונראה לי שאעשה אותו עד שכל שאר החלקים יגיעו, אבל כשהלכתי ל"הו…

3. חלקים לבניית מערכת קירור שעובדת על שיטת ה-cooling water תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום, יש לי מעבד Q6600 על לוח אם P35-DS3L עם 2GB זכרון וSapphire HD 4870 Toxic 1GB שמחובר לCorsair 450W Pure. המעבד שלי (לפי RivaTuner) נמצא בטמפרטורה של 60 מעלות (בIdle) ל65-57 בזמן משחק (נאמר לי שטמפרטורות אלו לא סבירות למעבד). על המעבד יושב Arctic Cooler 7. הכרטיס מסך נמצא בערך באותן טמפרטורות. כמוכן, לאחר הרבה זמן במחשק מסויים, יש האטה בביצועים (המשחק זז הרבה יותר לאט). למישהו יש מושג ממה זה נובע? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. האם יש תוכנה שבודקת את מהירות מאוורר המעבד, טמפרטורות המחשב וביצועיו?, או שיש תוכנה דומה לזו?...אם מישהו יודע בבקשה שיספר לי ואם הוא נחמד אז גם אפשר להביא לינק תודה רבה! ;D

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך הבעיה שאין לי מושג איזה בידוק.. http://www.xpcgear.com/01gp3n809ar.html זה הכרטיס מוכן להשקיע עד 300 שקל תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by nim901,

אז ככה יש לי R9200 SE עם קירור פסיבי. כשאני נכנס ל atitool ואני עושה find max memo, המחשב נתקע כמה שניות ואז יש מסך שחור ואז רואים רגיל אבל החלון של הריבוע המוזר הזה שאמור להסתובב הוא לבן ולא רואים כלום ( חוץ מלבן :) אז חשבתי לעצמי שהוא מתחמם יותר מדי (כשאני משחק בסימס 2 המחשב מתכבה לבד) אז לקחתי מאוור 80 מ"מ שמתי מתחת ועכשיו זה קר ואפשר לגעת בזה אך אי אפשר לעשות OC. יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה לו OC אך זו הפעם הראשונה ששמתי מאוור מתחת. יש מצב המאוור יותר מדי מקרר אותו ? מצטער אם לא הבנתם מה שכתבתי, במשך החופש שכחתי כבר הכל :-\

• 13 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Satlan,

סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. לאחרונה החליפו לי לוח אם וכשהפעלתי את המחשב גיליתי טמפרטורות בשמיים. גם MBM5 וגם speedfan מראות ערכים של 125, 83 ו 64 מעלות. כשאני נכנס ל Bios אני רואה את ב CPU ב 41 אבל אני לא יכול לבדוק טמפרטורה ביומי. האם מישהו יודע איך לסדר את זה? יכול להיות שהתוכנות מתבלבלות בין C ל F ? נ.ב כרטיס המסך 6600GT שלי נמצא ב 48C כבר כשאני פותח את המחשב ללא עבודה מאומצת זה תקין? או שאולי גם על הטמפרטורה הזו אי אפשר לסמוך?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. האם גוף הקירור למעבד של זלמן מדגים 7000B CU יתאים לAMD 64 סוקט 939? יכול להיות שאני אקנה אחד כזה יד שניה, אך המוכר טוען שזה לא מתאים, וזה מתאים רק לסוקט 478 וסוקט A. יכול להיות שהוא טועה? שחיפשתי את הדגם הזה בגוגל, ראיתי שהוא מתאים להכל, אבל אולי זה מצא לי דגם חדיש יותר? תודה!! עריכה: ועוד שאלה, האם סוקט A = סוקט 462 ?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by yonizaf,

שלום אני מחפש קירור אויר שקט שיתאים לתושבת AM2 (לוח M2N-E) ולמעבד Athlon II X4 645 לא מתוכנן OC. תקציב עד 200 ש"ח. ושאלה: אם הלוח הוא AM2 והמעבד AM3, למה הקירור צריך להתאים? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by yakirsh4,

נעלם לי את התרד הקודם עקב זה שעניתם לי בתרד הקודם ואני לא מבין על איזה תרד קודם אתם מדברים יש לי רק עוד תרד אחד פתוח שהוא בקשר לבעית התחממות המחשב נייד מסוג HP והתרד הזה בכלל מדבר על מאוורר120MM למחשב נייח ככה שאני פותח את התרד הזה שוב ב עקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט ה…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. שלום לכולם, האם הטמפ' כאן והמתחים {גם בתמונה} הם בגבול נורמאלי? <<<<< {מפרט, "מפרט מחשב"} בתודה מראש יאיר :smoke: עריכה- הספק סופר ג'נרי

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  14. לפני כמה שעות ביקשתי המלצה לפאנל שליטה על המאוררים כי חשבתי שהם רועשים. פתחתי את המחשב ולהפתעתי הכרטיס מסך עושה רעש יותר מכל המחשב עצמו! יש אפשרות בכרטיס הזה להוריד את מהירות המאוורר כאשר אני לא במשחק או לעשות את זה ידנית? תודה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Idanp,

מה המתח המקסימלי הבטוח שאני יכול לתת לווינצסטר 3000 שלי? כרגע המעבד שלי עובד 7\24 על 1.55

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. עשיתי oc למעבד 11% וגם לכרטיס מסך עכשיו שאני מריץ את ה 3dmark05 זה נתקע לי האם זה בגלל שהעלתי יותר מדיי באוברקלוק (12% שניהם) והקירור לא מספיק טוב או בגלל שעשיתי גם אוברקלוק למעבד או בכלל משהו אחר? תודה...

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  17. הצלחתי להגיע עם 965G ל 2.7 גיגה אבל הואלא מוצא את ה HDD בהפעלת המחשב 9*300mhz יש למישהו רעיון איך להגדיר ככה שיעבוד ?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by dazzler,

המעבד עובד אצלי 24\7 על 210*10 על מתח של 1.7 . עד עכשיו הוא היה על 42 מעלות במאמץ אבל עכשיו כשמתחילים הימים החמים הטמפרטורה עולה ל48 במאמץ. כרגע מורכב עליו slk700 עם מאוורר ג'נרי פשוט. רציתי לשאול אם נניח אני שם מאוורר חזק כמו למשל דלתא כמה מעלות זה יכול לשפר ? ואיפה אפשר להשיג מתאם בין 70 מ"מ ל80 או 60 מ"מ? יש לי עוד שאלה קטנה, בשביל לשמור על מתחים נמוכים מה עדיף מכפלה גבוהה או באס גבוה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. המעבד שלי: הלוח : gigabyte 8sq800 (המעפן, שגיליתי שמונע מהמעבד שלי לנצל את הפונטציאל שלו הFSBשלו לפי מה שביררתי היה אמור להגיע ל 200 לפחות!!) בקיצר גם הספק שלי ג'נרי ורעשני.. הזכרונות 512 SDRAM ..... מה שאני מתכוון לעשות זה להחליף: לוח: IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W? קירור: xp90 של TR (כ.מסך: leadtek 6800NU בלי שום קשר...) שאלותיי: א. יש לי התלבטות בין אילו זכרונות לקחת של 512MB (שני שכרונות) ADATA הזולים או OCZ המעולים שעולים אבל יותר או בכלל של סמסונג ב. אם המעבד שלי הוא מסוג revision c1למה יש לו רק 134 FBS? הוא לא אמור להיות 200?...…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by Alroit,

שלום שוב רציתי לדעת - כמה מתח ניתן לתת למעבד E6600 בלי לשרוף אותו?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Yehuda7,

שלום יש לי שאלה קטנה איך אני יודע עם הזיכרון שלי באוברקלוקינג כי פתחתי CPU-Z ופתאום ראיתי שהזיכרון עובד על 333MHZ אחר כך נכנסתי לביוס ושיחקתי שם ושמתי את ההגדרה שתיהיה על AUTO וזה הפך ל 400 MHZ אולי התמונה יכולה לעזור לכם

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by EyalKing,

שלום! שמי אייל, המפרט שלי כרגע הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: 2G DDR2 667Mhz מחברה לא מוכרת מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN יש לי כמה שאלות: אני רוצה להוסיף מאוורר אחד בקדמת המארז. איזה מאוורר 120MM הכי טוב בתקציב של עד 70 ש"ח? האם כדאי לי לקנות קירור למעבד Sunbeam Tuniq? האם יש הבדל גדול בין הTUNIQ לבין קירור הסטוק? אם אני אקנה אז אני אעשה OC למעבד, האם אני יכול וכדאי לי לעשות OC למעבד שלי (E6300), עם זכרונות מחברה לא מוכרת, ועם לוח האם שלי? האם המארז וה…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  23. מדובר בSLI 9600GT של חברת Twintech ובמעבד Q6600 כרטיסי מסך בסטוק: 700@950@1750 מעבד בסטוק: 2400Mhz בהתחלה עשיתי OC של 740@1100@1850 והמעבד היה על 3503Mhz וקיבלתי ב3DMARK06 כ16,603 רציתי מאוד לעבור את ה17,000 אבל שום דבר לא עזר את המעבד לא הצלחת לעלות אז עיגלתי אותו ל3510Mhz אבל את הכרטיסי מסך הצלחתי להרים ל780@1210@1950 ובמקום לעבור את ה17,000 ביג טיים.... מה התוצאה הכי גבוהה שקיבלתי? 16,911(אחרי המון פעמים) אגב, עם הOC הראשון לכרטיסי מסך, העלתי את הPCI בביוס מ100 ל105 ואת הOC הגבוה שעשיתי אח"כ זה עם 100 בPCI כי אני חושב שזה גם מה שמנע ממני להרים את תדר הכרטיסים בכל מקרה, יש למישהו הסבר? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Jack_g,

ראיתי ברשת כמה דגמים של הגוף קירור הזה slk800U slk800A מה ההבדל בין השניים ויש בכלל את ה EXTREME גם .

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  25. שללללווםם תקשיבו יש לי מחשב Pentiom 3 733 256mb RAM voodoo 3 (sad sad i know)grrr אין לי מושג איזה כרטיס אם יש מצב שאני הופך איכשהו עם אוברקלוקינג את המחשב הזה עם הוצאה של מקסימום 2500 שקל למחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר בחצי שנה הקרובה על מקסימום איכות?? לא ברזולוציה הכי גבוהה אבל שיריץ טוב וחלק מאוד מאוד משחקים כמו far cry ו Half life 2 דברים ככאלה

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים