אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איך אני עשה בדיקת מאמץ למחשב בprime95?!?!? ומה יותר עדיף prime95 או superIP ??!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב הישן שלי..... המהירות שלו עכשיו 133 למעבד ו-66 ללוח אם פירקתי את כל המחשב ואז ראיתי על הלוח טבלה של המהירויות שאני יכול לשנות: cpu/bus 75/50 90/63 100/66 120/60 133/66 180/60 200/66 150/60 166/66 (יש גם איך לשים את הגאמפרים אבל לא היה לי כוח להעתיק) והשאלה: לאיזה מהירות כדאי לי לשנות כדי שהמחשב יעבוד ולא ישרף? ועוד שאלה: קניתי לדים כחולים....איפה כדאי לשים אותם כדי שיאירו טוב את המארז והחלון?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני מעונין לדעת מה הטמ"פ הסטנדרטית ש להמעבד E6300 בעת הקניה אם הקירור המקורי של אינטל?? והאם זה חשוב להחליף לו קירור כמו ב PRESCOT או שלא חובה?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה כבר להזמין את המחשב ואין כרגע את ה - TUNIQ TOWER במלאי, מה הקירור למעבד הכי טוב אחריו ...!? [חשוב גם שיהייה שקט]
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. במארז שלי יש מאוורר 24CM גדול בצד ומאוורר 80 מאחורה. חוץ מזה בספק יש מאוורר 120MM שמוציא אוויר לכיוון תכולת המארז (למטה הכוונה). אני רוצה להחליף מאוורר לספק, עד כמה חשובה דחיפת האוויר במקרה הזה ? האם מאוורר של 30 CFM ומטה יספיק ? בנוסף החלטתי כרגע ללכת על COOLER MASTER LONGLIFE כמאוורר לגב המארז, אני מעדיף לא ללכת על הNOCTUA P12 או S12 בגלל שלCOOLER MASTER יש 69CFM עם 19 דציבל לעומת הנוקטואה P12 שהוא 54CFM ל19 דציבל או לעומת הS12 שהוא 48CFM לעומת 17 דציבל. כנראה אני אשתמש באיזושהי תוכנה או במשהו אחר כדי להוריד את המהירות של הLONGLIFE ככה שהרעש יהיה קטן יותר אבל בכל זאת הוא ישאר בטווח ה50-55 CFM. הערות ? כדאי להחליף מאוורר לספק או שזה לא מומלץ ? יש לי ספק ג'נר…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 שאני רוצה להמהיר אבל הבנתי שהם נעולים אז אני מחפש אתר או מישהו שיוכל להסביר לי איך לשחרר את הנעילה (אם אפשר) ולהוציא את המירב מהמעבד הזקן והטוב
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני עושה זאת בעיקר בשביל השקט במארז. והנה ציטוט מן הביקורת על המארז http://www.silentpcreview.com/article200-page4.html: At 12V it has a distinct buzz, with a very noticeable whirring, rasping bearing noise. It's bad enough that the testing was actually stopped to check to see if a scrap of paper had become lodged inside the hub. That was not the problem. While raucous at full voltage, drop the voltage below about 9V, and the whirring dies away, the buzz diminishes, and it becomes a fairly well behaved fan. Most likely it will find use either at the lowest of voltages, or not at all.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. הכ.ס שלי שהוא 8800GTS 512MB עם קירור סטוק, בזמן מנוחה עומד על 75 מעלות |: זה מטורף.. תראו תאכלס בחדר שלי חם בטירוף גם כי הוא קטן ויש בו הרבה מכשירים(3 מודמים, ממיר, טלוויזיה, המחשב עצמו - והחדר ממש קטן, ובלי קשר חם בחוץ אז בכלל). אבל בכל זאת - 75 מעלות? כאילו המעבד עומר על 55-60 במנוחה שזה אני מבין אותו באמת חם בטירוף.. אבל 75 במנוחה זה כבר מטורף. הייתה לי בעיה בעבר עם הטמפ' גם של המעבד והטמפ' היו על 80+ בזמן מנוחה, הסתבר בסופו של דבר שלא התקנתי טוב את הAC FREEZER 7 PRO טוב, כי אני קניתי והתקנתי טוב.. ואחד הברגים לא היה מחובר כי הוא נשבר וזה מה שגרם לבעיה.. אז קניתי אותו מאורר חדש(בגלל בורג מסריח אחד). אבל הפעם יש קירור סטוק וזה לא קשור.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מתכנן לרכוש את ARCTIC SILVER 5 (חשוב לי שהיא לא תהיה מוליכה, כדי להמנע מטעויות), כיצד מורחים את המשחה, מבחינת כמות, טכניקה, וכו' ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני הכל האם הזלמן בכלל מתאים לR9700NP? כי לא ממש הצלחתי להבין לפי האתר שלהם:http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html לא מצאתי שום ביקורת שמשווה בין שניהם, לפי הביקורות ברשת הזלמן מציג ביצועים מעולים ובכל הביקרות שמצאתי עליו הוא היה מומלץ, ואני מתלבט בין שניהם אולי מישהו שיכול לתת לי תושבה חד משמעית לגבי אחד מהם? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחר בדיקה הבנתי שניתן לחבר את קירור זה לסוקט A הבעיה שהקירור הוא דיי גדול והסוקט של המעבד הוא בצד העליון של הלוח זה לא יצור בעיה עם הספק כוח? הנה לינק שמדגים את הבעיה: http://www.hardkorehardware.com/review/011/bt.htm
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
המחשב שלי (מפרט בצד) עובד כבר 7 שנים כאוברקלוק ל3 גה"צ. בזמן האחרון העליתי אותו ל3.46 גה"צ והכל עובד מצויין. מסיבות שונות רציתי לחזור לתדר המקורי של המעבד, שינתי את ההגדרות של המעבד והזכרונות חזרה למקוריות (2.4 גה"צ ו400 מה"צ לזכרונות), ריסטרט ו... מסך כחול בטעינת הWINDOWS. ניסיתי מספר פעמים וכל הזמן חזר המסך הכחול. החזרתי לאוברקלוק הקודם ופתאום הכל עובד כמו שצריך. המסך הכחול היה של דרייבר של הכרטיס מסך. ההגדרות של ערוץ הAGP שלי תמיד היו מוגדרות קבוע ולא השתנו בין האוברקלוקים. מישהו יודע מה גרם לבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד ואני מנסה לעשות OC עכשיו אני לא מצליח לעלות באס יותר מ290..... וליהיות יציב. ולא מצליח לעבור פוסט עם יותר מ300 באס יש תמונה של CPUZ וטמפ' בעומס ומנוחה. עריכה: התזמונים מה שיש עכשיו והמהירות של הזיכרון זה אחרי שלא עלה הבאס כשהתזמונים והיחס של הזיכרונות היה 1\1, אז עשיתי להם OC כדי לראות שהם לא מגבילים ונשארתי ככה ביינתים, [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור אויר שקט שיתאים לתושבת AM2 (לוח M2N-E) ולמעבד Athlon II X4 645 לא מתוכנן OC. תקציב עד 200 ש"ח. ושאלה: אם הלוח הוא AM2 והמעבד AM3, למה הקירור צריך להתאים? תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אם משהו אןלי יודע אשמח שיעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ההזמנה שלי מ JAB TECH הגיעה (PANAFLO L1A ו VIBRATION DAMPENERS) קודם כל זו פעם ראשונה שאני מזמין מהם (כי אין PANAFLO בארץ) ואני חייב לציין את השירות המהיר והמחירים הסבירים ההזמנה יצאה באותו יום שבצעתי אותה והמשלוח (הכי זול) לקח פחות מ-10 ימים. לאור הנסיון שהיה לי עם זמני אספקה בארץ... אני לא ממש רואה סיבה להזמין לא להזמין הJAB גם דברים שיש בארץ הרכבתי את ה PANAFLO וה DAMPENER בSHUTTLE שלי שנשמע כמו טרקטור עם ה FAN המקורי... ומאז כל 5 דקות אני הולך לבדוק אם הוא דולק.... כי לא שומעים כלום... פשוט שקט !!! אני מריץ עכשיו את PRIME95 לראות אם הוא גם מקרר בנוסף להיותו שקט ועד עכשיו נראה שהוא מעלה את הטמפ' ב4-5 מעלות אבל לשימוש שלי עם השאטל זה לא ממש משנה
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק ויש לי ספק 300w hec ויש לי אפשרות להביא את ה400 בלי כסף יש הבדל משמעותי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מנסה לכייל את RealTemp לפי האתר של התוכנה (רק כך אפשר לקבל טמפרטורה הכי קרובה לאמת) - http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php עשיתי את מה שנאמר שם והורדתי את מהירות ה- FSB ל- 266 ואת המכפלה ל- 6, המתח למעבד עומד על 1.12v. עכשיו אני אמור לקבל טמפ' שגבוה מטמפ' החדר בכ- 6-7 מעלות, הבעיה היא שההפרשים בין הליבות גדולים (אני בטוח ב-100% שהקירור יושב מצויין והמשחה במידה נכונה ועל כל המעבד, ניסיתי מספר פעמים לשנות את דרך המריחה שלה ובכולן המעלות +- אותו הדבר). הטמפ' שאני מקבל במנוחה הן: Core #1 - 41c Core #2 - 41c Core #3 - 30c Core #4 - 44c לפי המאמר הטמפ' הנכונה עבור כל הליבות צריכה להיות כ- 30c, האם הגיוני להוריד כלכך הרבה מעלות משאר הליבות בשביל הכיול ? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות קירור למעבד שלי ואני לא יודע מה יותר טוב איזה קירור מיבין אלו טוב יותר Thermaltake BigTyphoon http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 THERMALTAKE TOWER 112 + 2 X SILENT CAT 90mm BUNDLE http://www.duly.co.il/product.asp?pID=717&c=74446
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תמיד הייתי עוושה אוברקולק עם לוחות אם של ג'יגבייט או אסוס עכשיו יש לו לוח DFI Lanparty ut-x48-t2r עכשיו אני ניכנס לcmos וכול הגדרות שם רשומות אחרת לשנות FSB הצלחתי אבל בכול הקשור לVoltage דיי הסיתבחתי אם למי יש תלוח הנל והוא יכול לעזור לי אני ישמח תודה יוני.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המהרתי תמחשב מ XP 2000 ל XP 2200, הטמפרטורה שמראה הסנדרה שונה מהטמפרטורה שמראה התוכנה של גיגהבייט, בכל מקרה ע"פ גיגהבייט אני 48 מעלות ברגיל, ו 54 ב FULL LOAD, איך הטמפרטורות האלה??? ומי באמת צודק? סנדרה או גיגה בייט?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היום רציתי לדעת מה המהירויות של המאווררים שלי וגם טמפרטורות של הרכיבים שלי... אז נכסנתי לSPEED FAN ואני רואה את התמונה שמצורפת למטה... שרשום שיש שם טמפרוטורות ממש גבוהות... האם זה באמת גבוה ויכול להישרף? ואם כן אז מה לעשות.. והאם זה טמפרטורות סבירות? וזה המחשב שלי: אינטל פנטיום 4 3.2 HT ווסטרן דיגיטאל 200GB 7600 RPM 16MB BUFFER ויש לי שני מאווררים של 120... בבקשה עיזרו לי!!! :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-