אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..) בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה. התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב". לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה... בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולח…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שמתי לב שהיה אשכול דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בו תשובה חד משמעית לאיך בדיוק עושים את זה. הנתונים שלי הם: Q6600 @ 2400mhz G0 Stepping Gigabyte p35 ds3l G.skill 1024 x 2 800mhz cl 4-4-4-12 קירור V1 כבר היה לי OC, אבל הוא חזר לסטוק אחרי הפסקת חשמל. אני מעוניין להגיע ל 3Ghz. אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי את הערכים אותם אני צריך לשנות בביוס, אעריך את זה מאוד.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מהו הקלוק הגבוהה ביותר שהצליחו להגיע עם הזיכרון הנ"ל? ובכמה אתם מעריכים אותו? יש מצב שיגיע לבאס 475?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להדליק את המחשב על-ידי לחיצה כפולה על המקש השמאלי בעכבר... עכשיו השאלה היא איך מגדירים זאת???
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אז זה מוד ראשון ואני עושה אותו על המחשב של אחותי כדי שאם יקרה משהו אז מה אכפט לי שלה מילא מחשב מאפן... הקיצר אני רוצה לדעת ככה יש לי צבע מין ורוד כזה זה מה שהיא רוצה ואני רוצה לדעת אם מותר לצבוע אם זה את המארז. קוראים לו "טמבור יותר עמיד לקירות פנימי וחיצוני" אני רוצה כבר לצבוע אז אני חייב דחוף שתגידו לי אם מותר. מחכה לתשבות ותודה רבה
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי MSI RX600XT ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי את התשובה המלאה שרציתי. האם ה OC יועיל לי ולאיזה רמוות אני יוכל להגיע ? ב ATI TOOL זה רושם לי CLOCKS 500:364
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
hi i need advce about some coolers for this cards 470gtx GF gigabayt
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
למה צריך.כדאי Peltier בשביל מערכת קירור מים? למשל כמו זה:peltiER
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברצוני להוריד את גופי הקירור על מנת לנקותם מאבק ולרענן את המשחה הטרמית. גופי הקירור תפוסים עם פינים שעל פניו יכולים לעבור רק בכיוון אחד, כלומר אחרי הקצה הם מתרחבים כך שאחרי שמעבירים אותם דרך חור, לא נראית דרך בה ניתן לשלוף אותם ללא חיתוך עם קאטר של הפינים. מה עושים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בתוכניות שלי לקנות קירור למעבד שלי... עכשיו, קניתי היום את הNINJA 2 לחבר ומאוד התרשמתי ממבנה הסינקים רק דבר אחד מתריד אותי, הסינקים לא באים המגע ישיר עם המעבד אלא מחוברים לחלק של הפלטה... עד כמה העברת החום תהיה יעילה בכל זאת? אני פשוט מתעניין בקירור הזה כי הוא עולה כ-175 שקלים ונכנס בתקציב שהקצבתי לעצמי.. וכמו שהבטחתי.... תמונות של גוף הקירור:
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למגירות קירור אלא (לפי מה שהבנתי שככה צריך לשים אותו) מתחת להארדיסק. אני רואה שבמארז שלי יש רווחים מקום שמחזיק את ההארדיסק ויש 4 מוטות אנכיים כלפי מטה עם מקום להברגה. שם צריך להבריג את המאוורר איכשהו או שבמקום אחר ?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
מתכנן לרכוש את ARCTIC SILVER 5 (חשוב לי שהיא לא תהיה מוליכה, כדי להמנע מטעויות), כיצד מורחים את המשחה, מבחינת כמות, טכניקה, וכו' ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר לקירור של טרמלטייק לפני שאני קונה איך פועלת החבילה : x blower2 +smartfan II+ fan speed controller http://www.thermaltake.com/dcfans/525drivebay/a1869.htm כדאי לקנות? הבלואר ששאוב אויר פועל בצורה טובה או סתם זבל עזבו עכשיו תרעש זה לא מעניין אותי
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לבצע אוברקלוקינג ללוח אם מבוסס אינטל? יש לי לוח אם מבוסס G35 תוצרת אינטל עם E8400 ואני רוצה קצת להוציא לו יותר מהירות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איזה אמצעי קירור אפשר להחליף לו? הבנתי שהNV Silencer 6 מתאים רק לגירסת PCI-E... הכרטיס הזה רותח (70 מעלות) ואני עוד מתכנן OC.... יש איזה שהוא אמצעי קירור חלופי וטוב?
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני כרגע על P4 3.0C ZALMAN CNPS7000CU GEIL GOLDEN DRAGON 2X256 AOPEN AX4C MAX WD RAPTOR אלה הרכיבים שחשובים .... העלתי תבאס ל215 (1:1 , אני אוהב סינכרוני) העלתי וולטג' בהתאם (עם כל קפיצה של MHZ וסימני אי יציבות) ופתאום אני רואה שחסר לי קובץ בווינדוס ! הווינדוס לא עולה .! חסר הקובץ SYSTEM ב system32/config או משהו .. לא זוכר קיצר הייתי צריך להתקין תווינדוס מחדש וכמובן להוריד תבאס חזרה ל200 איך ולמה זה קרה ? ואיך אני גורם שזה לא יקרה שוב ? הבנתי כבר שהזכרון לא משהו לאובר אז אני מחליף ל GEIL ULTRA PLATINUM 3500 2X256 ביום ראשון , אבל בכל זאת , זה עצבן אותי מאוד איך עושים שזה לא יהיה שוב ?
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי התקנתי הרכבתי,שמתי וונטק 120 ממ שיכניס אוויר והגלוב נשאר להוציא,ומה התאכזבתי מהטמפ יש לי וולקנו 11+ 47 מעלות במנוחה,axp2600 במאמץ עדין לא בדקתי,הרכבתי את תעלת האיוורור סתם כדי לראות אם היא תשנה זה שיפר לי במעלה אחת,למרות שהייתי בטוח שזה רק יגריע מכיוון שזה מפריע לסירקולציה או שלא?יש הצעות לשיפור הטמפ (הצבה שונה של שני המאווררים)?יש לי עוד 2 80 ממ אפשר לדחוף אותם בלי לקדוח חורים?ועוד משהו הטמפ של הכרטיס מסך שלי גבוהה יחסית 44-45 מנוחה?המארז שלי דיי קריר והכל כי זה לא טמפ הכי גבוה למעבד בקיץ (46 עם תעלה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחרונה החליפו לי לוח אם וכשהפעלתי את המחשב גיליתי טמפרטורות בשמיים. גם MBM5 וגם speedfan מראות ערכים של 125, 83 ו 64 מעלות. כשאני נכנס ל Bios אני רואה את ב CPU ב 41 אבל אני לא יכול לבדוק טמפרטורה ביומי. האם מישהו יודע איך לסדר את זה? יכול להיות שהתוכנות מתבלבלות בין C ל F ? נ.ב כרטיס המסך 6600GT שלי נמצא ב 48C כבר כשאני פותח את המחשב ללא עבודה מאומצת זה תקין? או שאולי גם על הטמפרטורה הזו אי אפשר לסמוך?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הנה לינק לכתב מצויינת בנושא: http://www.mods4me.com/reviews.php?op=showcontent&id=18
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי אתלון 2600+ ברטון במהירות סטוק היה תמיד מוציא 60 שניות פתאום הוא מוציא לי דקה וחמישים שניות!!! בחישוב של מגה אחד. תעזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שימו לב לדבר הבא: http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_1.shtml עפ"י כתבה זו קריאת הטמפ' של הלוחות היא ממש לא מדוייקת ומבוססת על מן אלגוריתם שבסופו של דבר מראה טמפ', משהו כזה. כנראה שאי אפשר לסמוך על קריאת הטמפ' בכלל. אבל אני שואל אותכם מה כן אפשר לעשות כדי לדעת את הטמפ' המדוייקות? המון תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-