עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TC,

אני כרגע על P4 3.0C ZALMAN CNPS7000CU GEIL GOLDEN DRAGON 2X256 AOPEN AX4C MAX WD RAPTOR אלה הרכיבים שחשובים .... העלתי תבאס ל215 (1:1 , אני אוהב סינכרוני) העלתי וולטג' בהתאם (עם כל קפיצה של MHZ וסימני אי יציבות) ופתאום אני רואה שחסר לי קובץ בווינדוס ! הווינדוס לא עולה .! חסר הקובץ SYSTEM ב system32/config או משהו .. לא זוכר קיצר הייתי צריך להתקין תווינדוס מחדש וכמובן להוריד תבאס חזרה ל200 איך ולמה זה קרה ? ואיך אני גורם שזה לא יקרה שוב ? הבנתי כבר שהזכרון לא משהו לאובר אז אני מחליף ל GEIL ULTRA PLATINUM 3500 2X256 ביום ראשון , אבל בכל זאת , זה עצבן אותי מאוד איך עושים שזה לא יהיה שוב ?

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by e.t,

חיפשתי קצת בפורום, ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה ל-OC עבור הכרטיס מסך (GF4 Ti4600). יש לי את GeForce Tweak Utility, אבל מוצהר שהיא לא תומכת בדרייברים מעל 29.XX (ויש לי את האחרונים 42.XX) בכ"ז ניסיתי ואכן זה לא עובד. חלופות?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. אם שאני עושה OC בלי לשנות את המכפלה ( כי אני לא יכול ) גם הזכרונות מואצים ? המפרט שלי כזה : Amd 64 bit 3000+ 1810mhz @2097mhz Gigabyte ga-k8nsc-939 256x2 A-data 333mhz geforce 2 gts 32mb כמו שאתם רואים עשיתי כאן OC פשוט . פשוט העליתי מ 200mhz bus speed TO 233mhz bus speed ז"א העליתי ב 33 מגההרץ עכשיו התכלתי ב SISOFT SANDRA וראיתי שם כמה דברים : א' כל המחשב דלוק כבר כמה ימים והוא גם במאמץ 60% מהיום מכיוון שאני הופך סרטים ל DVD .. ב' הטמפ' של המעבד היא 42-46 מעלות שאני זוכר בדר"כ 33-39 מעלות ... האם אני עדיין בגדר הנורמה ? ג' וזה גם השאלה של הנושא - בחלק של הזכרונות ראיתי שכתוב ככה : שימו לב לקובץ המצורף .. האם זה אומר שהזכרונות עובדים על 380mhz במקום 333 ? מה עוד אפשר לש…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by fire15,

מה עדיף ל-OC ה- ABIT IT7 MAX 2 או ה-NFORCE 2 למניהם?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  5. דבר ראשון אני חייב להגיד שהפרוייק פשוט מדהים אחלה של עבודה. ושנית רציתי לשאול פה אנשים איך אני עושה או אולי קונה (אבל איפה?) את הסמל האטומי שדולק אצלו אל החלון בצבע אדום או כל סמל אחר אבל שיהיה בנוי בצורה כזו. קישור לפרוייקט: http://www.hwzone.co.il/gallery/album34/abi תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. עכשיו יש לי שני זכרונות- TwinMos DDR PC3200 קניתי להם מקררים לצדדים. לוח אם - REV2.0 +EP-8RDA3 מעבד-AMD Athlon XP 2500+ 512KB Cache 333MHz מארז-COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE אני הצליח לעשות אוברקלוקינג טוב אם הזכרונות האלו או שנידפקתי ?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום לכולם, טוב אז אני בעיצומו של ה-OC הראשון שלי אי פעם ועד עכשיו הולך לא רע בכלל... אני כרגע ב-3.3ghz, הבאס על 475mhz. לא העלאתי עדיין שום מתחים כי הכל יציב למראית עין, אז הטמפ' עלתה רק בכמה מעלות (25-27 במנוחה, במאמץ בדר"כ נשארת בסביבות ה-40). אני בודק יציבות עם s&m ועם משחקים כבדים (f.e.a.r וRIDDICK שניהם על הגדרות MAX גם הספקתי להריץ כמה דמואים כבדים כמו GOTHIC3,COH,DMOM&M ואחרים-כולם על הגדרות הכי גבוהות). קודם כל, אני רוצה לשאול אם זה הגיוני שהגעתי לתדר כזה גבוה יחסית (שיפור של 78% מהתדר המקורי) בלי להעלות מתח והמערכת עדיין יציבה...? בבדיקות עם הS&M (מבחן ארוך במאמץ 100%) יש לי מייד שגיאה בבדיקת הL1 cache אבל זו שגיאה כרונית שקיבלתי מהתחלת ה-OC כ…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by Mda101,

ברשותי מחשב "הי-טואר" ואני מעוניין להוסיף אליו כל מיני מתנות... הרעיון שעלה לי הכי טוב לראש, זה מיתוג מאוררים... שאני צריך עזרה ותמיכה... או מד טמפ' למחשב, ברצוני לדעת איזה חומרה צריך לכל אחד מהשניים, האם צריך דברים מיוחדים על הלוח... איזה אופציות צריך? איזה ציוד צריך כדי לסדר מחשב שיהיה יציב וטוב... המחשב (פנטיום 4 2 ג'יגה) כולל 3 כוננים קשיחים (בתוך מגירות ניידות + מאוורר), DVD, צורב, כרטיס מסך G4 Ti4400... אני צריך להביא מצלמה דיגיטלית ולצלם את סביבת העבודה שלי (תמונה תעלה בקרוב) אך עד אז, ברצוני לשמוע רעיונות כללים לעיצוב... ואם מישהו יודע איזה חומרים דרושים... בקיצור, עזרה למופרע המתחיל שלכם, מד"א 101

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by yosizach,

מישהו יודע אולי אם הוא טוב לאוברקלוק לא שאני רוצה לעשות אני רוצה לדעת אני יודע pwoercolur בכלל גרועים הרקולס טובים ספייר קיבלה ביקורת טובה מאוד אני מדבר על הכרטיס 9700 פרו יש לי של ספייר לכמה אני יכל להגיע באוברקלוק והאם הוא יתן לי ?! משהו

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 ולקנות גם את זה (שימו לב שזה שני מאוררים של 120MM) : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2403 ומה שאני רוצה לעשות זה: * להחליף את המאורר האחורי הנוכחי של המארז שמוציא אוויר למאורר 120MM * לקחת את המאורר האחורי של המארז ולשים אותו מתחת לכרטיס מסך כדי שיקרר אותו * לקחת מאורר 120MM נוסף ולשים בקדמת המארז למטה שיכניס אוויר אז השאלות שלי הם : 1) איזה מאוררים לחבר למצב שקט ? 2) יש לכם איזה סידור אחר למאוררים ? אם כן תרשמו תודה .

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. ויש לי קרור טוב על המעבד. SPARK 7

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  12. שלום חבר'ה, אז ככה קיבלתי היום את הכרטיס מסך Gigabyte HD5870 ואני רוצה לעשות לו OC.. בכל אופן אני יודע שהOC מוגבל לפי הCatalyst, (אני יכול לשים Memory clock רק עד 1300MHZ וGPU clock עד 900MHZ), אם עשיתי לו OC של הGPU מ800 ל900 ושל הMEMORY מ1200 ל1300 ללא קירור כלשהו על הכרטיס (חוץ מזה שמובנה על הכרטיס עצמו) זה עלול להרוס את הכרטיס / לקצר את החיים שלו יותר מהר..? ואם למשל אני ארצה לעשות OC יותר גדול בעזרת תוכנות שונות, אני אצטרך להוסיף לכרטיס קירור..? וגם, בCatalyst יש אפשרות לשנות את המהירות של הFAN שעל הכרטיס, כדאי לשים על 100% ..? (למרות הרעש, לא מזיז לי) .. ? תודה..

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by Yehuda7,

שלום יש לי שאלה קטנה איך אני יודע עם הזיכרון שלי באוברקלוקינג כי פתחתי CPU-Z ופתאום ראיתי שהזיכרון עובד על 333MHZ אחר כך נכנסתי לביוס ושיחקתי שם ושמתי את ההגדרה שתיהיה על AUTO וזה הפך ל 400 MHZ אולי התמונה יכולה לעזור לכם

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by DJ_Yaniv,

יש לי מעבד E6400 ואני לא מצליח לעבור איתו את ה 3.8GHZ (יעני 3.8 זה הגבול שלו) הזיכרונות על 950MHz יחס של 1:1 והמתח של הזיכרונות על 2.050V ושל המעבד על 1.470V מישהו יודע אולי מה הבעייה ? המיפרט שלי בחתימה.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  15. המעבד לא מפסיק להפתיע, בעזרת מתאם התושבות Socket 479 to Socket 478 החדש של אסוס ובעזרת Pentium M 760 (2.00GHz) מקורר ע'י LN2 הגיעו לתדר המדהים של 3443MHz והתוצאה שהתקבלה בSuper PI 1Mb היא 21 שניות! שיא עולמי חדש. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=1&pp=25

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by ariebel,

א. האם יש אופציה בBIOS הכי חדש לשנות VOLTAGE לVDD? ב. כמו שהבנתי צריכים להיות סינקים על שני הצ'יפסטים בכדי להעלות VOLTAGE בVDD. האם להדביק סינק שקניתי יזיק לצ'יפסט? (אם זה יפיג לי אחריות, ממש לא מעניין אותי). ג. האם לשים סינקים על הזכרונות שלי יהיה מיותר בשביל להעלות להם VOLTAGE? תודה, לב.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול איזה מאוורר ממגוון המאווררי צד שיש לKSP אתם הכי ממליצים ומה הכי מומלץ מבחינת אותו מאוורר ,האם להוציא אוויר מהמארז או להכניס פנימה..? כרגע יש לי מאוורר עם לדים כחולים והוא מכניס אוויר פנימה...אני לא בטוח שזה המצב האידיאלי.. בבקשה תגיבו! תודה מראש ערן.

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  18. הבאתי את הסקר מכמה סיבות עיקריות: 1. אני חושב שהוא יוכל לעזור לאלו שבנינו שעומדים לפני רכישת כרטיס חדש ומתלבטים לגבי ה GTO2 ...אחוז הצלחת ה O.C לעד היכן ניתן להגיע איתו והאם הוא בכלל קנייה כדאית ומשתלמת גם לעוד שנתיים שלוש. 2. האם צריך לחשוב גם על החלפת קירור הסטוק שלו כדי להגיע איתו רחוק ( דבר שצריך לקחת בחשבון לפני הקנייה ). 3.החלפת אינפורמציה בין אלו שיש להם כבר את הכרטיס ורוצים לדעת היכן הם עומדים ביחס לאחרים ( אולי שווה לשנות משהו ). לי הכרטיס עם O.C ל XTPE ודיי קריר אני חושב, 38 במנוחה ו 60 במאמץ אני בקירור הסטוק אולי לפי הסקר כאן אחליט להחליף למשהו אחר.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by eranisra,

שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך שכתוב בכותרת - עכשיו לפי לוח התוכנה של NVIDIA ntune הטמפרטורה היא 60 מעלות במנוחה ובמאמץ 70-80 (תלוי איזה משחק). זה כשהמאוורר עובד על 59% בדיפולט. עכשיו שיניתי את מהירות המאוורר ל90% וכעת זה על 57 במנוחה ובמאמץ 60-70. יש בעייה שהמאוורר יעבוד על 90% קבוע ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. חברה עשיתי שטות וקניתי לפני כמעט שנה מחשב עם מעבד פרסקוט, סוקט 478 . המחשב חזק ורץ טוב, אבל עושה רעש של בויינג 747. אולי מישהו מכיר איזה מאוורר טוב ושקטטטטטט להציל את המצב (חוץ מזלמן - יקר מדי). משהו בסביבות 100-150 שקל. תודה.

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  21. רציתי לדעת אם הכוס הזאת שיושבת על דלת המארז מול המעבד מפריעה לסירקולציה? והאם היא גורמת לקצת יותר התחממות בגלל שזה מפריע לאיורור???

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by NiMo1771,

עשיתי אוברקלוק ל2500K מ3.3GHZ ל4.5GHZ בשביל 24/7 (בשביל בנצ'מרק הצלחתי להגיע ל4.9 ;D ) המעלות טובות (גג 65 מעלות בזמן משחק) והמתח גם די בסדר (1.332V) השאלה היא האם כדאי למשוך עוד 100-200MHZ? וכמובן עוד קצת מתח.. השימוש היחידי שלי זה משחקים ב1920*1080, התוספת הזאת בכלל תשפיע?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by mega1234,

עכשיו רק נזכרתי לשאול אחרי שהזמנתי , אני חושב שראיתי איזה דיון שאמרו שהוא מתאים לPRO אבל אני לא יודע אם זה אומר שהוא גם מתאים לXT ?

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by dan9,

היי יש לי 8800 GTS 512 וברצוני לעשות OC אז אני אצתרך מאט את עזרתכם! ;D 1.מה הטמפ מנוחה של הכרטיס (בערך)? 2.בעזרת איזה תוכנה אני בודק את הטמפ? (כרגע עם Everest Ultimate היא מספיק מדויקת?) 3.ובעזרת איזו תוכנה אני יכול ממש אבל ממש לאמץ את הכרטיס? (ניסיתי כמה פעמים את 3DMark06 אבל זה לא ממש אנדיקציה כי במשחקים אחרים הכרטיס נופל מהר מאד) ותודה מרואש!! [br]פורסם בתאריך: 19.07.2008 בשעה 18:08:50 כרגע זה הקירור שיש לי:http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp

• 6 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים