עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי, הסבר קצר, עבדתי בשני שלבים. בשלב הראשון עשיתי אובר קלוק למעבר שלי כמובן מ200 או 2000 ל210 או 2100. הכל היה בסדר בשלב הזה, עברתי לשלב השני של אובר קלוק מ210 או 2100 ל220 או 2200, בשלב השני הייתה לי קצת בעיה, אחרי שעשיתי את האובר קלוק ושמרתי את הנתונים שהגדרתי בביוס, המחשב אתחל את עצמו הגיע למצב שהוא טוען כביכול ומוודה את האובר קלוק, ואז אחרי שניה או שתיים אתחל את עצמו מחדש, ככה זה קןרה כך פעם כשהוא מגיע לשלב הזה. אגב, נכנסתי אחרי זה שוב לביוס והחזרתי ל210 והמחשב עבד כרגיל, לאחר מכן ניסיתי להעלות ל215 וזה שוב קרה. נתונים: מעבד AMD Athlon 64bit 3.2 לוח אם Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, …

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by itsik2525,

יש לי את התוכנה רציתי לדעת עם יש לה כמה גרסאות

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. שלום, מדובר בCOOLERMASTER STACKER 830.. מצ"ב תמונה של מיקומי מאווררים (המאווררים עדיין לא קיימים, צריך לרכוש לחוד), אני רוצה לשים מאווררים כך שתהיה הסירקולציה הטובה ביותר. המארז מגיע רק עם מאווררים 2 ו3..השאר אני צריך לקנות כאמור. אז מה דעתכם, אילו מאווררים נוספים עליי לרכוש, ואיך למקם אותם (יציאה\כניסה של אוויר). כמו כן איפה שסימנתי X, שם יושב הNINJA של המעבד לכן אי אפשר לשים שם מאוורר. תודה!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by OutRaGe,

שלום. רציתי לשאול אם יש דרך כל שהיא "לפרוץ" את החסימה מהלוח המסריח שלי של אינטל לעשות OC למעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  5. שלום אני מחפש לוח אם ומעבד שטובים לאובר קלוק ובמחיר עד 1000 ש"ח בתודה אלי אגב לא חשוב עים זה אינטל אוו אימדי :hi: :hi: :hi:

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Dear sir About the Vcode voltage too high issues,The issues was sensor check point position was difference,so got the voltage was high,but in the processor the power support is normal at 1.5v(Defalt).

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  7. לכרטיס מסך ראיתי יש באתר אבל למחשב איך עושים אני רוצה לעלות באיזה 70 mhz לא יותר כי אין לי קירור רצחני המעלות שלי עכשיו : לוח אם -47 מעבד- 32 הם די קבועים איך עושים אוברקלוקינג למעבד החומרה שלי : intel 4 2.4

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי a64 +3200 s754 המתח שלו לפי usdm mobo is 8kda3j of epox 1.602 - 1.622 האם המתח בסדר ?

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by bad-sector,

איזה אמצעי קירור אפשר להחליף לו? הבנתי שהNV Silencer 6 מתאים רק לגירסת PCI-E... הכרטיס הזה רותח (70 מעלות) ואני עוד מתכנן OC.... יש איזה שהוא אמצעי קירור חלופי וטוב?

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  10. הגעתי למצב של חוסר יציבות קליל, אחרי 3 שעות וקצת הפריים נעצר. וממש אין לי כוח כל פעם מחדש להריץ ל3+ שעות. יש תוכנות יותר מהירות מהפריים שיראו לי את החוסר יציבות הקליל הזה ?

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  11. אני רוצה לקנות רק גוף קירור מקורי, בלי הכרטיס. זה אפשרי? מוכרים?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by The-Fox,

אז ככה בגלל שבארץ מאד חם במיוחד בקיץ אז חשבתי על פיתרון זול יחסית ושיהיה פיתרון טוב. אז ככה, חשבסתי לעצמי מה הדבר שמקרר הכי טוב והכי נפוץ ? מזגן מן הסתם, אז למה לא לחבר מזגן למחשב בצורה כלשהיא ? כבר יש דברים כאלה אך הם יקרים מאד, אז מה שאני חשבתי זה לקחת מזגן נייד כזה קטן (בטוח יש משהו כזה והוא לא עולה יותר מידי) ולחבר אותו למאורר של המעבד שיכניס אוויר ישירות וככה יקרר את כל העסק ויסיר את המגלבה של טמפ' החדר דגבוהה מאד בישראל... אז זה רעיון שעלה לי היום וצריך לבדוק באמת על המזגנים הקטנים האלה אני בטוח שראיתי דבר כזה איפשהו... כמו כן אפשר לחבר לזה את המחבר הזה של TT: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579 זה יקל על העסק, אז…

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

שימו לב לדבר הבא: http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_1.shtml עפ"י כתבה זו קריאת הטמפ' של הלוחות היא ממש לא מדוייקת ומבוססת על מן אלגוריתם שבסופו של דבר מראה טמפ', משהו כזה. כנראה שאי אפשר לסמוך על קריאת הטמפ' בכלל. אבל אני שואל אותכם מה כן אפשר לעשות כדי לדעת את הטמפ' המדוייקות? המון תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. הבחור הזה פה הכין מדריך אפשר להגיד מושלם ל OC וכ'ו איפה נקודות החולשה של כל לוח והיכן אפשר לשפר על מנת להשיג ביצועים וטמפ' נמוכות ממה שיש לכם כרגע... חסר לכם מתח לעשות OC ? יש פה דרך שתוסיף לכם עוד 0.1v למתח ... לאמיצים שביננו מומלץ לעשות עם אבא שמבין באלקטרוניקה... הידעתם שלמשל המשחה הטרמית מתחת לצ'פסט בלוח של אביט לא מרוחה על כל הצ'פסט ? דבר שמוריד מאיכות הקרור של הצ'פסט דבר שניתן לתקנו עם עוד מילימיליטר של משחה טרמית פשוטה ... יש פה עוד פול דברים שהוא סוקר ונותן נקודות לשיפור ... שווה קריאה : http://www.motherboardfaqs.com/news.php OC נעים ... תהנו ...

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by darkman,

אז ככה יש לי ALX800 ואני שם לב שמלא רוח מהמאורר לא מגיע בכלל לגוף קירור יש פה אנשים שיש להם את זה וממליצים על זה? או שיש ביקורות על המוצר? והאם זה בכלל מתאים ל ALX800 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  16. Started by RoyShefy,

LOL בקיץ הוא היה עולה ל90+. הוא לא אמור להשרף כבר? אני רוצה שהוא ישרף, נתתי לו 1.7V+ והזכרונות ביחס של 5:4 יעני 246\198 בתזמונים 3-4-4-8. אם אני יעשה לו OC עם זכרונות TCCC נגיד ל280FSB ביחס 1:1 הוא יחזיק? בהתחשב בזה שהוא עובד יציב לגמרי על 87C. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by BassMan,

אז כך... גם לי יש את ה AXP2500+ עשיתי קצת OC ועכשיו אני בבאס 200 ומכפלה 11 המעבד ב 52.5 מעלות ובמאמץ ~ 55 מעלות המארז מאוורר היטב ועל המעבד יש את ה DP 101 (לא רציתי אותו אבל זה זמני) נשמע לכם הגיוני ה טמפ'? אם חסר לכם עוד פרטים תשאלו....

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. מכוון שאין שום חנות קרובה אלי שמוכרת ציוד למודינג טוב החלטנו אני וחבר שלי לקנות באינטרנט בהזמנה גדולה של שנינו - כל אחד למחשב שלו. חיפשתי מה שאני צריך בכל מיני אתרים אבל אף פעם לא מצאתי ממש את כל מה שאני צריך... בקיצור אני מחפש אתר ישראלי(כמובן שעושה משלוחים) שמוכר אצלו את כל הרכיבים הבאים: 2 מאווררים צבעוניים 80 מ"מ,שני מאווררים רגילים 2 של 80, 2 של 60 ואחד של 120 4 גרילים, קתודה כחולה גדולה 40~30 ס"מ עוד קתודות אחת בינונית 15 ס"מ ואחת קטנה 5 ס"מ או 3 קטנות (משהו בסביבות הגודל הזה). 2 פלסטיק גומי שחור לפרספקט+פרספקט 30X30 *אם יש, אז גם פילטרים...לא מחייב... *בגלל שקשה למצוא את זה בחנות אחת אני אתפשר על 2 חנויות.... *אם יהיו שינויים קטנים תרשמו אולי אני אוכל להתגבר עלי…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by maxkid22,

ממש בא לי לעשות מודינג אבל אין לי כסף!!! רק משהו כמו 20 ש"ח לא יותר... הורים קמצנים... יש לכם רעיון למשהו?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by ha_miki,

שלום יש לי מעבד AXP1800 ואני רוצה לעשות לו OC מישהו יודע איך אני פותח את הגשרים לשנות את המכפלה ???? יש לי לוח של GIGABYTE 7ZXE ואני לא רוצה לשנות את ה FSB אלא לשנות את המכפלה למישהו יש מושג איך לשנות את המכפלה או שיטות איך לפתוח ולחבר את ה גשרים

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by none,

נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by fire15,

מה עדיף ל-OC ה- ABIT IT7 MAX 2 או ה-NFORCE 2 למניהם?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  23. כנסו לקישור הבא, דף המוצר של בלוק מים. בסוף הדף מוצג ספק כח מיוחד, ובאמצע הדף בערך יש צילומים של הבלוק שממנו יוצאים שני חוטים - שחור ואדום. למה צריך חשבל בבלוק ?!?!?!? תודה רבה מראש !!!! http://www.swiftnets.com/products/mcw462.asp

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  24. תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. טוב. אני אתחיל עם סיפור רקע ארוך ובסוף אגיע לפואנטה. יש לפי פנטיום 4 2GHZ, לוח אם GIGABYTE 8IEX (מהתומכים לא רשמית ב333) וזכרון ג'נרי של 333 אשר עובדד בברירת מחדל כ266. היום כשהשתעממתי החלטתי שאני אתחיל בנסיון אוברקלוקינג כדי לראות עד כמה אני יכול במצב בסיסי ללא קירור נוסף. בעבר כבר עשיתי נסיונות של להעלות ל2.2 שהצליחו סתם כדי לעבור את ה10,000 ב3DMARK. קודם כל כיביתי את המחשב אחרי חודשיים רצופים של פעילות ( פחות איזה 3 ימים של מנוחה) והחלטתי לעשות נקיון אבק. המאוורר בדלת היה לבן מרוב האבק בתוכו, תחתית המארז נראה כמו טירת רפאים עם אבק בצורות קורי עכביש. בקיצור הוצאתי את כל הכרטיסים, ניקיתי אותם קצת, הוצאתי גם את ההיטסינק כדי לנקות גם אותו וראיתי שיש מין משהו מרוח בינו …

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.