אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקי עשיתי OC דרך הביוס , שם ה cpu multiplier עומד על 9 וב CPU-Z על 6 , למה זה? כמו כן המטרה היא להגיע ל 3ghz יציב מה שלא נראה לי תהיה בעיה עם v1+p35-dsl+q6600 ... כמו כן הזיכרון הוא במהירות 800 לפני OC היה 667 ועכשיו 833 ... עצות יתקבלו בברכה... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את ה HYPER TX2 להרכיב על המעבד שלי והחנות עשה את זה בשבילי. מה שקורה זה שהPLASTIC ממש חוסם לי SLOT של זיכרון ונוגע ממש בקטנה בזיכרון בSLOT השני. זה נורמאלי ? למישהו יש נסיון עם זה, מה לעשות במצב כזה. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. כמו שראיתם (ואם לא אז כדאי שכן) את בעיית החום שלי : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112327.0 רציתי לשאול אם אני יכול להרכיב במקום המאוורר שיש לי על המעבד את זה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2033 ובמקום שבוא יש לי צלעות קירור (סטוק כזה מעפן) אני יוכל להרכיב את הצלעות האלו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 אתם חושבים שהם יוכלו להוריד לי את הטמפ' בכמה מעלות ? אני צריך שיגיע לי לפחות ל 70 אם לא אני בספק אם אני מתכוון לקנות מאווררים יותר. אלא אם כבר עדיף לי לחסוך כמה חודשים ולקנות קירור מים איכותי (ב1000 +)
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בחיפוש אחרי מאוור 120ממ איכותי נתקלתי בזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_55_140_926&products_id=29092 שמציג 2000RPM 90CFM רק עם 19dba , והמאוורים המומלצים שראיתי מגיעים בקושי ל1300RPM ו50CFM ומרעישים באותו מידה או אפילו יותר , האם זה אכן מאוור מאוד טוב או שהנתונים פשוט לא נכונים ? ואם הנתונים לא נכונים אשמח להמלצה למאוור 120ממ או 140 מומלץ יש גם אפשרות להזמין מחול.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הP5B DELUXE מצאתי אותו בחיר קצת לא הגיוני 879.00. יכול להיות כזה מחיר?!?!?!?
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לתכנן מחשב חדש והפעם אני רוצה מארז קטן (קוביה עם לוח mATX). מבחינת מעבד, נראה לי שאני אחכה לראות מה שווים משושי הליבה של AMD ואז אני אחליט אם ללכת על אחד כזה או על ה i5 860. מכיוון שאני מדבר על מארז קטן (SFF) אז לא כל גוף קירור יוכל להיכנס לתוכו והשאלה שלי היא האם ישנו גוף קירור מומלץ למעבד שהוא נמוך יחסית ובכל זאת יעיל ? יש לציין שלא מתוכנן אוברקלוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אז ככה הקירור סטוק שהגיע על הווניס 3200+ היה עומד ב IDLE על 35 וב LOAD היה עומד על 40 ~ 41 וסתאם לקחתי לבדיקה את ה GLACIALTECH הדגם PRO שמסתובב ב 3500 RPM יותר שקט טיפה מהסטוק אבל הטמפ' עלתה בהרבה IDLE 36~37 וב LOAD עלייה חדה ל 45 . פשוט מוצר מאכזב . יש לציין שעל שתי הגופים מרחתי AS-5 באותה הצורה בדיוק
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בזמן האחרון המעלות במחשב שלי עלו בצורה דרמטית פעם הם היו על 35-40 עכשיו הם 50-60 P-4 2.53 Ghz Radeon X800 XT (שבוע הבא) . עכשיו R 9700PRO 1GB ram יש לי 5 מאוורים כולל עברתי בכמה אתרים ושמעתי על ה Thermalright SP94 for Pen 4 רובם אומרים שהוא המקרר הכי טוב בינתיים אבל יש כמה שאומרים שלא כדאי לקנות אז אני רוצה לשאול אותכם , האם כדאי לי? ולא אני לא רוצה בשביל אוברקלוקינג ואין לי בעיה שזה עולה 200-300 שקל נ.ב: אם כבר פתחו כזה THREAD אז סליחה אני פשוט חדש ;D
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אין ממש הסבר מה זה ואני לא יודע משהו עם לשפר את הביצועים של המחשב מישהו יכול בבקשה להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי את הסנסור הזה שיש עם המארז שלי Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower מקבלים עם זה את הדבר הזה שמודד טמפ' אבל הסנסור ענקק הוא לא נכנס מתחת למעבד הפינים מפריעים... בתמונות רואים שזה נכנס ב- AMD אבל האינטל הרבה יותר קטן ולא נכנס מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: AMD XP 1800+ ABIT NF7-SL REV 2.0 VOLCANO 11+ 512MB PC3200 SAMSUNG COMPUCASE 6AR1 WITH 120MM FAN התקנתי את WINBOND HARDWARE DOCTOR שצורף עם הלוח אם. שאלתי היא כזאת מה טווח הטמפ' הרצוי למעבד הנ"ל בסביבה הנ"ל (מאיזה טמפ' זה נחשב מסוכן?, מהם טמפ' העבודה הרציונליות, לאן אני צריך לשאוף מבחינת קירור ? וכו...) תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי ALX800 ואני שם לב שמלא רוח מהמאורר לא מגיע בכלל לגוף קירור יש פה אנשים שיש להם את זה וממליצים על זה? או שיש ביקורות על המוצר? והאם זה בכלל מתאים ל ALX800 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוורר טוב ושקט למפרט הנ"ל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
דיברתי אתכם פה לאחרונה על כך שהמחשב שלי עושה רעש וצריך להשתיק אותו כי הוא נמצא באולפן. לאחר הרבה ניסוי ותהייה, הגעתי למסקנה שהבעיה היא לא המאווררים של המארז ולא זה שעל המעבד. גם אחרי שהשתקתי אותם לגמרי והורדתי להם לגמרי את המהירות המשיך הרעש. לכן הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך. הכרטיס הוא Redeon HD 4890 (או 4870, לא זוכר...) כשאני מוריד לו את אחוזי האוררור שלו ל-40 אחוז הוא נהיה שקט בצורה מטורפת. הטמפ שלו מגיע לאזור ה-85 מעלות. העניין הוא שאתמול הרצתי איזה סרט במחשב, ופתאום המחשב קרטע, סגר את המסך ומפה זה רק ריסטרט. בעברית, כנראה שהוא התחמם יותר מדי. לכן השאלה שלי היא מהי מהירות המינימום שאני יכול לשים עליו את המאורר.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני משנה את המחלק מאיפה שה400???? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מהו הקלוק הגבוהה ביותר שהצליחו להגיע עם הזיכרון הנ"ל? ובכמה אתם מעריכים אותו? יש מצב שיגיע לבאס 475?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז זה מוד ראשון ואני עושה אותו על המחשב של אחותי כדי שאם יקרה משהו אז מה אכפט לי שלה מילא מחשב מאפן... הקיצר אני רוצה לדעת ככה יש לי צבע מין ורוד כזה זה מה שהיא רוצה ואני רוצה לדעת אם מותר לצבוע אם זה את המארז. קוראים לו "טמבור יותר עמיד לקירות פנימי וחיצוני" אני רוצה כבר לצבוע אז אני חייב דחוף שתגידו לי אם מותר. מחכה לתשבות ותודה רבה
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
hi i need advce about some coolers for this cards 470gtx GF gigabayt
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אהלן, המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה. בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט? לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא, או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד? ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן. האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בתוכניות שלי לקנות קירור למעבד שלי... עכשיו, קניתי היום את הNINJA 2 לחבר ומאוד התרשמתי ממבנה הסינקים רק דבר אחד מתריד אותי, הסינקים לא באים המגע ישיר עם המעבד אלא מחוברים לחלק של הפלטה... עד כמה העברת החום תהיה יעילה בכל זאת? אני פשוט מתעניין בקירור הזה כי הוא עולה כ-175 שקלים ונכנס בתקציב שהקצבתי לעצמי.. וכמו שהבטחתי.... תמונות של גוף הקירור:
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי E4300 STOCK GA 965P DS3 8800GTS 320 והלוח אם שלי במנוחה על 50 מעלות.. זה נורמאלי? כי אני רוצה לעשות OC למעבד ואני מפחד . תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מתכנן לרכוש את ARCTIC SILVER 5 (חשוב לי שהיא לא תהיה מוליכה, כדי להמנע מטעויות), כיצד מורחים את המשחה, מבחינת כמות, טכניקה, וכו' ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-