עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח praetorianster

עד כמה הוא שקט? עד כמה טוב הוא מקרר האם הוא כבד? איך ההרכבה? בכללי הסיילנסר ATI עולה בין 150 ל 170 (תלוי אם אני לוקח גירסא שכוללת קירור זכרונות) אני לא עושה אוברקלוקינג ולכן אני לא חושב שאני צריך קירור זכרונות, אבל עדיין עדיף לקחת סיילנסר ATI מול סיילנסר רגיל בגלל שהוא שקט יותר האם הסיילנסר ATI מקרר טוב כמו הסיילנסר הרגיל או שלאחד מהם יש יתרון כלשהו על השני? האם הסיילנסר שווה השקעה כספית או שכדאי להתפשר על הזלמן ? תודה.

• 14 תגובות
    • 693 צפיות
  2. יש לי בעייה ואני לא יודע איך לשים את המאווררים במארז שלי ואיך למקם אותם ולהוציא או להכניס יש לי מאווררים אחד בפאנל בצד-כאילו בחלון ושניים מאחורה מתחת לספק כוח. ויש לי שאלה לגביהם יש הבדל בין 2המיקומים אחד מעל השני באיזה כדאי או עדיף לשים מאורר?? איך לשים את המאווררים? ואיזה מאוורר יוציא ואיזה יכניס?? תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. יש לי מארז tower 120 מ'מ שמכניס 120 שמוציא עכשיו אני הולך לעשות חלון צד ובחלון אני הולך לשים עוד 2 מאוורים של 80 מ'מ.. אז מה אתם אומרים איפה למקם ת'מאווררים? למען חסכון מערבולות אני יצטרך שאחד יכניס ואחד יוציא מ-שני ה-80 מ'מ... מקשיב להצעות שלכם

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  4. המעבד לא מפסיק להפתיע, בעזרת מתאם התושבות Socket 479 to Socket 478 החדש של אסוס ובעזרת Pentium M 760 (2.00GHz) מקורר ע'י LN2 הגיעו לתדר המדהים של 3443MHz והתוצאה שהתקבלה בSuper PI 1Mb היא 21 שניות! שיא עולמי חדש. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=1&pp=25

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by --Adidas,

הכרטיס מתחמם לי אחרי 10-15 דקות משחק ומגיע לטמפרטורות של 90 מעלות ויותר .. איך אני מעלה את המהירות של המאווררים בכרטיס מסך אולי זה יעזור ?? וגם איזה דרייבר הכי מעודכן כרגע להוריד לכרטיס הזה ??? תודה אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by 246810,

יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ לוח אם 945G של ASUS זיכרון 2*1024 של KINGSTON 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT ספק כוח EZCOOL 450 WATT אני חושב לעשות אוברקלוק בגלל הדרישות של המשחקים החדשים בעניין מהירות השעון של המעבד (דרך אגב אם אני לא אעשה אוברקלוק המעבד יגביל אותי במשחקים בעתיד? (שנה-שנה וחצי) האם אתם ממליצים לי לעשות אוברקלוק? אם כן עד לאיזה מהירות אני צריך? ובאיזה חנות אני יכול לעשות? (אני מעדיף באיבורי)

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  7. היי, קיבלתי לידי את המחשב ואת המארז Define R4 Fractal Design העניין ששמו לי שניי מאווררים על הגג של COOLER MASTER והם ממש מרעישים. וממש חשוב לי שהמאוררים במארז יהיו סופר שקטים אבל גם יעילים כשצריך. מבחינתי לקנות מאורר אחד וגדול של 120/140.- מקווה שאני לא טועה בגודל של המאורר שיתאים למארז אשמח לשמוע להמלצה זה המפרט: תודה מראש

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by TGA,

יש לי I7 920 0D לוח אם EX58 UD3R קירור מעבד: MUGEN 2 מארז: CM690 ספק: 650 W כרטיס גרפי: GTX 285 דיסק קשיח: 650GB כרטיס זיכרון: 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 1333MHZ בתוך המארז יש שלושה מאווררים. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת מסוגלת לעשות OC? אני יודע שהלוח אם הוא לא הכי מתאים לOC אבל קראתי בכמה מקומות על הלוח אם הזה והUD3R עושה יותר אוברקלוק מUD4R ולא יכלת לרכוש כבר את EX58-EXTREME כי הוא היה קצת יותר מידי מעבר לתקציב.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by erijkz,

יש לי שאלה אם אפשר לעשות OC ללוח אם של P7N SLI MSI ומעבד E7400 ויש גוף קירור על המעבד וספק כוח של 550W של CHIEFTEC אז השאלה אם אפשר ? =] תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ZUMARA1,

היי לא יצא לי מעולם להתעסק עם קירור מים רציתי לדעת אם צריך לתחזק אותו ? חוץ מניקיון יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 ולקנות גם את זה (שימו לב שזה שני מאוררים של 120MM) : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2403 ומה שאני רוצה לעשות זה: * להחליף את המאורר האחורי הנוכחי של המארז שמוציא אוויר למאורר 120MM * לקחת את המאורר האחורי של המארז ולשים אותו מתחת לכרטיס מסך כדי שיקרר אותו * לקחת מאורר 120MM נוסף ולשים בקדמת המארז למטה שיכניס אוויר אז השאלות שלי הם : 1) איזה מאוררים לחבר למצב שקט ? 2) יש לכם איזה סידור אחר למאוררים ? אם כן תרשמו תודה .

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by בייגל טוסט,

אני מנסה להחליף את המאוורר של הBT למשהו קצת יותר איכותי אבל הברגים פשוט לא משתחררים נראה לי גם שהם מחזיקים רק את הגריל של המאוורר, והמאוורר עצמו מחוזק לסינק באמצעים אחרים בקיצור - מה עושים?

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by matityahoo,

יש לי מארז של אי-בוקס עם מאוורר קדמי גדול שזורק אוויר פנימה להרד דיסק בכל מקרה יש לו רשת מבחוץ וזהו כך שהוא מכניס לי אבק העם זה משמעותי ? ומישהו שמע אל אי בוקס?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  14. היי אני באמצע ניסיון לאוברקלוק פה... הכל עבד כבר ב-230fsb אבל בגלל שהזיכרון שלי בכלל לא טוב לאוברקלוק הוא נופל באמצע מבחניםץ טמפ' בסדר והכל בסדר... אני פשוט לא מומחה ב-OC ולא מצאתי דרך להשאיר את הזיכרון על 200 ורק את המעבד להעלות ל-230... איך אני עושה את זה? שמתי את הזיכרון על 200 /1/01 אבל הוא כאילו עובד מול המהירות הכללית שהיא 230. יש משהו עם מכפלה עד 10X ועוד משהו עם מכפלה עד X5 מה לשנות? תודה...

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by iyehuda,

יש לי infinity nf4 ultra הפעלתי תוכנה ntone שקיבלתי עם הלוח וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הבאה : מה אני בדיוק צריך לעשות תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by VailSide,

שלום, אני חדש בתחום של ה אוברקלוק ורציתי לדעת במה זה כרוך? למשל אני עושה אוברקלוק לחלק מסויים יש סיכוי שהחלק ישרף / יהרס? האם OC מכל סוג שהוא מקצר את חיי הרכיב? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? אם כן במה זה תלוי? סוגי מוליכים, קאבלים וחלקים אלקטרונים או תוכנה או שניהם כאחד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. האם מישהו יכול לעזור לי בתוכנה שבודקת את החום של הכרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by moshtager,

היום קניתי את ה TUNIQ TOWER הוא לידי ואני מת כבר להרכיב אותו השאלה שלי היא כזאת יש לי סוקט 939 קיבלתי עים הקירור שתי פלטות האמורים להיתלבש מאחורי הלוח אם , אכשיו בחוברת שקיבלתי עים הקירור וגם באתר שלהם רשום שפלטה אחת היא ל775 ופלטה שניה לp4 מה אני אמור להבין מיזה שלamd מרכיבים את הקירור בלי פלטת תמיכה או שאים ? ביגלל זה עדין לא הרכבתי אותו . בבקשה אים מישהו יודע איך מרכיבים ובא לו לעזור לי אז באמת תודה ועוד משהו קיבלתי איתו גם מישחה כמה בידיוק אני צריך לימרוח ? תודה לכל העוזרים ;)

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. אוקיי אחרי שנה שיש לי ת'כרטיס וסך הכל אני מרוצה ממנו מאוד הוא עבד במשך החודש האחרון על אובר של 560 לליבה ו540 לזיכרונות בסטוק הוא על 490/475 למזלי נפלתי על כרטיס עם זיכרונות 1.6 NS החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את הביוס , מכייון שיש לי ליבה R480 וכל הכרטיסים מגיעים עם ביוס של R423 עבדתי לפי מדריך והצלחתי להוציא שיפור של מאה נקודות בערך לאחר עידכון הביוס לא הצלחתי להביא תליבה ל560 אלה ל550 ירידה של 10 . לעומת זאת הזיכרנות הגיעו ל 560! והרי התוצאות שלן 3Dmarks 05 סטוק עם ביוס ישן- 4094 ביוס ישן פלוס אובר קלוק-4666 ביוס חדש ,קלוקים סטוק- 4184 ביוס חדש + אובר קלוק - 4776 הרצתי 3Dmarks 06 בלופ של שלוש לבדיקת יציבות לא נראו שום בעיות. שימו לב שבתמונה רשום …

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by The_Byter,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121114 http://www.hipro-tech.com/products.html http://www.cooling-masters.com/articles-40-0.html

21. Started by mokisho,

רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by dany_tab,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה לסוקט AM2: כדאי לקנות או שעדיף לחסוך למאוורר של ZALMAN ? אני מתכוון לקנות מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php בשביל אוברקלוק...

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  23. אם אפשרות ל OC בעתיד* (שונה) מה כדאי לקנות ואיך הזלמן הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005 תקציב עד 500שח שלא יהיה גדול מידי מעבד E6600 סוקט 775 תודה ניר

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  24. הי ממצב אני מעוניין להתחיל ללמוד על OC איך עושים עד כמה אפשר וכו... המערכת שלי נמצאת במפרט המחשב המעבד ללא קירור מיוחד, רק סטוק אז בואו תגידו לי ותסבירו למה אפשר לעשות אובר קלוק, עד כמה אפשר לעשות אובר קלוק, ובכלל, איך עושים אותו ! בתודה מראש !

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by kobibo,

מעונין במאוורר 120 שיקרר בצורה מעולה ויהיה דיי שקט אם אפשר ( עד 100 ש"ח ).

• 9 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.