אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte GA-K8NXP-SLI כלומר חריץ 939 הוספתי לFSB עוד 40 עכשיו במקום 2000 MHZ יש לי 2400 האם אני יכל להוסיף עוד במאמץ המעבד מגיע ל 52 53 מעלות מה אומרים זה אפשרי
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפני חודש פרסמתי פה את הX3 425 שהצליח להפוך לפנום מרובע (4 ליבות + קאש) עכשיו הגיע אליי עוד מחשב חדש עם 425 והנה התוצאה http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=876899 המשותף לשני המעבדים הוא ששניהם גרסאת TRAY ולכן אני מניח שכרגע אצל היבואן יש סטוק של 425 שמכילים ליבת DENEB ויש סיכוי לא רע שיהפכו לפנומים
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל הגדרה אומרת בביוס ואיך אני יכול להתקדם בOC שלי. (אני די חדש בOC) האם הלוח מגביל אותי בצורה כלשהי? האם יהיה שיפור עם לוח שתומך DDR3? מעבד: 720BE 3X קירור: מיוגן 2 לוח: גיגבייט GAMA770UD3 REV2 זכרון: 4גיגה OCZ 800 DDR2 הגעתי ל3.7 יציב. טמפרטורה במנוחה:34 במאמץ:56 (OCCT) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כניראה שאין לי שום מד טמפ' על הלוח אם... האם יש איזושהי חומרה שיכולה לבדוק את הטמפ' של המעבד ולהציג?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
פרטי המערכת שלי i5 4670 +ac rev 2 freezer pro h87 gigabyte hd3 kingston 8gb/1300 mhz ddr3 hyperx gtx760 gigabyte sea sonic 500W windows 7 64bit הגדרתי את הביוס לפי המדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/Haswell_Overclocking_Part_1 להגדרות האלו נקבע תדר מעבד של 4.2Ghz עם מתח ליבה של 1.25v נקבע שכל הליבות יחלקו את אותה המכפלה נקבע תדר קאש של 3.9Ghz עם מתח של 1.15v נקבע ערך LLC לגבוה ביותר או האחד לפני הגבוה ביותר נבטל מנגנוני חסכון בחשמל נשאיר את תדר הזיכרון על ערך JEDEC ללא פרופיל XMp וכשאני מריץ את OCCT,cpu z אני מגלה שזה עדיין 3.40GHz ובמאמץ זה עולה ל3.60GHz מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי את הכרטיס מסך PowerColor 9600 XT 256MB , ועכשיו אני רוצה להמהיר אותו ולהחליף לו את הקירור. אז רציתי לדעת איזה קירור הוא המתאים לי ביותר לכרטיס הזה ושיקרר לי גם את הזיכרונות ויהיה כמובן בעל חיישן חום מובנה מכיוון שאין לי על הכרטיס חיישן. עכשיו לא להגזים יותר מידי עם העלויות של הקירור כי גם ככה הכרטיס לא שווה כל כך הרבה, אז לא להגזים. קצת מידע על הכרטיס המדויק שיש לי: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=84&CatCode=123 תודה לכל המגיבים והעוזרים בנידון!.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי שקראתי את המדריך באתר על אוברקלוקיג למעבד חמשה פעמים הבנתי איך העניין פועל, וברוב טיפשותי הלכתי ישר לביוס והעלתי את ה-FSB ל-160 ואחרי זה ניסיתי לעשות ריסיט למחשב אבל הוא לא פעל לי...אז עשיתי ריסיט לביוס, ועכשיו אחרי שלמדתי מהטעות שלי התחלתי להתקדם צעד אחרי צעד והצלחתי להגיע ל-150 אבל אחרי שאני פותח משחקים ואת 3DMark2001 אחרי כמה שנית הם נסגרים, אז יש לי כמה שאלות : 1- הבעיה נובעת מהתחממות של המעבד? (הטמפ עם OC היא 68) 2-הצלחתי להעלות את ה-FSB בלי לפתוח את המכפלה של המעבד, איך זה? תודה מראש. ;D
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הרכבתי לי צג הוא עובד בסדר בתוכנה lcdcenter חוץ מבעיה שהוא לא עובד עם הגירסה האחרונה של mbm ואז זה לא מזהה לי הסנסור של המעבד בגירסאות ישנות זה עובד אבל כמו שאמרתי לא טוב אז עברתי לתוכנה קריסטל קונטרול אבל הבעיה איתה זה שנגיד אני רושם crystal אז הוא רושם חצי מילה בשורה העליונה ואת החצי השני בשנייה, אם תוכלו לפתור בבקשה את אחת הבעיות אודה לכם מאוד נ.ב. כזה יהיה גמור (כשזה יהיה מחובר לפאנל) אני ישלח תמונות לגלרייה
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עשיתי OC ואני רוצה לדעת לאיזה חום מותר הכרטיס הבא יגיע : Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effecti…
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בנושא. אני לא מצליח להגיע לבאס של 300. (ב-298 הוא נתקע) כן, קראתי את התר'ד על ההוא עם מעבד כמו ואותו באס. הבעיה שאני חושב שהלוח מאד מגביל אותי - 945. הגוף קירור נראה לי בסדר, AC PRO FREEZER 7 הפופלרי. הוא באמת מגביל אותי? לא הצלחתי למצוא בביוס איפה משנים את המחלקים של הזכרונות, מישהו יודע איך מגיעים לשם?
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש מאוורר כזה עם שלוש פינים לחיבור ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
המאוורר האחורי שלי שבק חיים. אני צריך שהמאוורר יהיה אמין ויחזיק להרבה זמן ושיתחבר ללוח אם ולא לספק. ועדיף שיהיה מפנדה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב קטן בתצורת micro atx. המעבד יהיה i5 2500 ולא מתוכנן אוברקלוק. מכיוון שרוב גופי הקירור הרגילים והמומלצים למעבד גדולים מדי עבור מארז micro atx חשבתי על גוף קירור בעל פרופל נמוך כמו scythe shuriken. האם גוף קירור כזה יספיק כדי לקרר את המעבד שלי ? אשמח גם לשמוע על המלצות אחרות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלוםאני עם פרסקוט עכשיו על 61 מעלות במנוחה אני בלי OC כרגע בגלל שהמאוורר של הסטוק נשבר לי שמתי אחד אחר משהו מסריח אני צריך קירור ב 70 שקל -שוב לא לOC יש עדיפות לשקט אם לא לא נורא תודה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=84256 מעבד 3.2C SL6WG 12 CAP Costa Rica (סטפינג קקה :-\) מתח 1.6V לוח P4P800SE קירור Big-Typhoon טמפ' במנוחה 28-30 טמפ' בעומס 33-36 בקרוב אני אבצע את הVdroop mod המפורסם המטרה שלי היא 4.0 יציב על אוויר! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין תדבר הזה מה לעזאזל יוצר ההמהרה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המעבד הנ"ל, ואני רוצה לנסות להמהיר אותו, אבל הבנתי שהוא מגיע נעול בפני OC. לוח האם שלי הוא ASUS 266, ויש לי מספיק קירור לדעתי בשביל המהרה (3 מאווררים אקסטרה במארז OEM, מתוכם 2 מכוונים ישירות על המעבד, ומשיגים תוצאות לא רעות בכלל). שאלתי היא איך אני עושה את ההמהרה, ואיך אני יכול לשחרר את הנעילה של ה-OC? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס 4850hd מזה חצי שנה ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף לו משחה טרמית? ואם אני לא יודע להחליף משחה האם זה קריטי וצריך לבקש מטכנאי או משו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה: מה יותר טוב מבין שלושת האפשרויות? כאשר הקירור כולו אלומינים? כאשר הקירור כולו נחונשת? או בכלל שרק הבסיס (החלק שמעביר את החום מהמעבד) נחושת וכולו אלומיניום?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין איזה מאוורר מומלץ להלביש משני צידי THERMALRIGHT דגם ULTIMA-120 EXTREME ? תודה מראש !!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן שזה עוד נמוך אבל קיבלתי אותה אתמול והערצתי בדיקת יציבות בפריים 95 למשך כל הלילה בכדי להוכיח שזה יציב... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image.JPG וזה 1 יותר טוב וגם הוא יציב בבדיקה של 4 שעות... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image1.JPG תגובות בבקשה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...? אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן יש לי מעבד פנטיום 4 533 FSB והמאורר שלו עושה איזה 1200-1300 סיבובים לדקה כל משחק שאני משחק הוא עולה ל60 מעלות ואני חושב שזה ממש פוגע בביצועים.. אני רוצה שתיתנו לי בבקשה קישור למאורר באתר הזה : www.ksp.co.il שישאיר לי את המעבד גם במאמץ על מקסימום 32-33 מעלות בטווח מחירים של 80-150
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-