אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לאן אני יכול להגיע עם קירור סטוק באובקלוק? יותר נכון לאן ממולץ להגיע בלי להחליף קירור?
-
- 3 תגובות
- 412 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד במדויק כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך GF7900GT GALAXY
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, הערך שמודד את המאוורר של ספק הכוח (מוצג בשתי תוכנות הבקרה) הוא 0. 1) האם ניתן לדעת כי קיימת בעיה בספק הכוח או שאני טועה ואני צריך לשנות הגדרות בביוס? 2) איזה ערכים מספריים (של מאוורר ספק כוח) צריכים להגדיר כדי לנסות לפתור את הבעיה? הערות: * הנתונים אינם זהים מכיוון שהתמונות צולמו בזמני פעילות שונים. * אני לא מבצע overclocking. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
איזה מארז הכי משתלם מבחינת קירור(לא יופי)ורק קירור למחשב עד מחיר של 300 לא כולל ספק...? אני מתלבט כי אני רואה שלhec 6a19 ו 6a21 יש רק 2 מאוורים...אני גם מתכוון לקנות מאוורים אחרים אבל מבחינת כמות המקום למאוורים... בsunbeam transformer יש מקום ל5 מאווררים... מה הכי משתלם?
-
- 5 תגובות
- 449 צפיות
-
-
הקירור של הצ'יפסט בלוח האם לא אוהב אותי. ממש לא אוהב אותי. אחרי שקניתי את ה-Antec P180 בשביל להחריש את המחשב לחלוטין, הוא התעצבן והתחיל לעשות רעשים של טרקטור. שימון לא עוזר. בינתיים הוא מנותק, והצ'יפסט מתבשל לו בהנאה ב-70 מעלות (קריאת חיישן, לא מדידה בפועל). יש איזשהו פתרון קירור שקט חדש ללוח הזה? בזמנו לא היה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא: אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 2 1140 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 מה שאני צריך זה קירור גם שקט כמו דלת וגם טוב לשמש ל-OC. הבנתי שעל המעבד הכי טוב בשבילי זה ה-Big Typhoon אבל מה עם המארז והכרטיס מסך? תקציב ע…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
מצאתי שיש ביקורת על Zalman FS-ZV9 ומוכרים את הדגם הזה בכמה מקומות בארץ לעומת זאת באתר של Zalman אין דגם כזה עם S מישהו אולי יודע מה הבלבול הזה שיש ברשת?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית כל אני חייב לציין שהידע שיש לי בOC הוא מוגבל ולכן אני מפרסם את הת'רד הזה..בכדי לקבל עזרה וחוות דעת. אז ככה,אני עם הINFINITY,זכרונות G.SKILL 2GB 4-4-4-12 וקונרו e6400 והביג טייפון. בהתחלה,הייתי מבצע OC כאשר הזכרונות היו מוגדרים על 667,הייתי מגיע לבאס מקסימום 360(אני עם ביוס7.31,מחכה לביוס הרשמי הבא) המערכת הייתה לא כ"כ יציבה,המחשב היה עושה BOOT,הייתי עובד רגיל אבל אחת לכמה שעות המחשב היה פשוט "קופא" מפסיק להגיב.הנחתי שאלו הזכרונות שכאמור היו ביחס 5:4 ומגיעים ל450(900 אפקטיבי). אחרי עיון בכמה פורומים החלטתי להוריד בביוס את הזכרונות ל533(1:1),אני כרגע על 365 וזה נראה בסדר(super pi סיימתי ב17.57 דקות),אמנם עדיין אחת לכמה זמן אני קם בבוקר(כמובן שמהחשב דול…
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
כיצד ניתן להוריד אותם ללא פגיעה בזיכרונות?... הקירור סטוק מרעיש מדיי אז כדיי להתקין קירור אחר אני חייב להסיר את הסינקים מהזיכרונות
-
- 11 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין את העניין הזה. למה לשלם 150-200 ש"ח בשביל שיפור של מקסימום 30Mhz ו-200 נקודות ב-3DMark05? האם יש השפעה כל כך על ה-FPS שההשקעה הזאת שווה או רק בשביל לגרד עוד כמה נקודות ב-3DMark05? ועוד שאלה - בביקורת אין הזכר ל - Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2. למישהו יש מושג על ביצועי הקירור הזה?
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום. לאור החורף המתקרב חשבתי על פיתרון קירור דומה למה שהציעו החברה מפינלנד - העברת צינור בין המחשב לבחוץ, כשהמחשב אטום לגמרי חוץ מפתחי אורור בתקרת המארז (להוצאת החום שכידוע עולה למעלה) עם מאור שיונק אוויר מהצינור ומאורר שיוציא אוויר מפתחי האיורור. האם הרעיון ריאלי והאם הוא יתרום איכשהו לקירור המחשב? יש לציין שאני ירושלמי ושבחורף בחוץ 20 וקצת מעלות כשבפנים מעל 27. תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600GS ורציתי לבדוק אותו ב OC. הרצתי 3DMARK06 עליו במצב רגיל והתוצאות היו: 3DMARK SCORE: 2234 בדריבר של MSI יש 6 רמות של OC, אז שיניתי לרמה 3 והתוצאה הייתה 2365 שיניתי לרמה 6 והתוצאה הייתה 2453. משהו יכול להסביר לי מה התוצאה אומרת? והאם שווה בכלל להפעיל את ה OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
היכן אני יכול למצוא מקור אמין לעידכוני BETA של ביוס (ספציפית - DS3 של ג'יגה-בייט)? אתר החברה מפרסת רק עדכונים "שלמים" ולא גרסאות חלקיות.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב עם מעבד E6600, ומתכנן בעתיד לבצע OC מינורי (333MHZ לבאס). הבנתי שהקירור סטוק שמגיע עם המעבד אמנם יספיק לי ל- OC, אבל יחד עם זה יעשה לי חור במוח, כנראה גם ללא ה- OC. איזה קירור בסביבות 100-150 ש"ח מומלץ עבור הקונפיגורציה הזו?
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי את הכרטיס החלתי בבדיקה. איפשרתי את יכולת ה OC בדריוור דרך קולביטס. ראיתי את תדרי הכרטיס ומשהו לא הסתדר... 450MHZ לליבה!!! תחילה חשבתי שזוהי טעות. כי בכרטיסי ה AGP שמים את ה NV41. לאחר בדיקה בריבה טיונר גילתי שזוהי ליבת NV42 שנמצאת בכרטיסי ה PCIE. לא ניתן לפתוח צינורות עיבוד נוספים כי הם לא קיימות בליבה זו. לא יודע איך זה החברה יצרה אותם כך אבל הם שמו את ליבת ה NV42 על כרטיס AGP....במקום את ה NV41. הרצה בתדרים המקוריים ב 03: OC ליבה =510 MHZ זיכרונות = 1400 MHZ קצת מפתיע ששמו על הכרטיס זיכרנות כאלו...תחילה חשבתי שזהוי טעות בזיהוי התדרים של הכרטיס.... הדריוור הגביל מבחינת OC לכן ניסתי את ריבה טיונר גם שם הוגבלתי לתדר 1500 MHZ "בלבד" מאחר וראיתי …
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מחשב חדש והייתי רוצה ללמוד על נושא הOC אני יודע מבחינה בסיסית והייתי רוצה לדעת קצת יותר למשל על יחס באס בין מעבד לזכרון העלאת והורדת מתחים ועוד וזאת כדי לא לטעות בחומרה שבחרתי, אם יש למישהו קישור למדריך כזה (בעברית) אני אודה מאוד.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לפני כ - 3 חודשים הרכבתי מחשב עם הפריטים הבאים : Enermax 475W ASUS P5GDC Deluxe P4 3.6GHz + קירור של GLACIATECH IGLOO 5700MC CEON 667 1GB Nvidia 7900GT הישום העיקרי של המחשב הינו קליטת שידורי HiDef מלוין אשר חלקם משודרים היום בשיטת MPEG4/H264 , בתחנות מסוימות קצב העברת הנתונים עומד על 20 Mbit/s , כדי ליקלוט ,לפענח ולהציג את הוידאו ברזולוציה של 1920 * 1080 נדרש כושר עיבוד רב. המחשב לאחר ה - OC שביצעתי לעיתים מגיע לנצילות מעבד של 100% דבר אשר גורם ל"גימגומים" הן בתמונה והן בקול. כפי שכתבתי בכותרת אני מצליח להגיע ל - OC של 17.5% בלבד כלומר 3.6GHz => 4.24GHz . הייתי אומר שחסר לי עוד כ - 15 - 20 % כושר עיבוד, כלומר להגיע ל - 4.6 - 4.8 GHz , האם המטרה אפשרית ? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני מאוררי 120ממ לרדיאטור 120X2. כמובן שחשוב דגם שיש בארץ. השקט מאוד מאוד חשוב לי, אבל גם הביצועים. וכמובן שחשוב שזה יהיה מאורר שינוצל טוב על רדיאטור (ככה שכל ה"חצאי מאוררים" למינהם כמו ה"סיילנט וול" וכו, פסולים מבחינתי). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש אצלי מעבד סלרון 1700 מגה הרץ (חרטה) והחום שלו ללא מאמץ 42 ועם מאמץ הוא מגיע 50 ואני מפחד שהוא ישרף ואם אפשר אתם יכולים להמליץ לי על גוף קירור טוב למעבד עצמו והמחשב נקי מאבק והחוטים מסודרים תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
1. יש לי סתם גוף קירור בדיוק בגודל של הכונן הקשיח. האם יעזור אם אני אחבר אותו מתחת הכונן הקשיח שלי? כדאי לחבר עם אזיקונים ולשים משחה טרמית? 2. מה זה המארזים החדשים האלו שיש להם בצד (בדלת) מאורר בגודל 25 ס"מ!!! משהו טוב.... מסתובבים לאט(בסביבות 600RPM) וכמעט לא עושים רעש והם נותנים בסביסות 60CFM!!! שווה?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברה יש לי בבית מערכת כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי. אני רוצה לעשות אובר נחמד שיהיה יציב וטוב עם טמפ' טובה. עכשיו לשאלה הגדולה מכל.... :yelclap: איך אני עושה את זה...\.? האם יש תוכנות דרכן עושים את זה. אגב יש לי קירור סטוק. עכשיו שמעתי שגם זה גורם לחימום של הלוח אם אז רציתי לדעת מה הטמפ' של הלוחות שמורכבים עליהם מעבדים מסוג זה כי הטמפ' שלי מגיעה ל-52 מעלות והמוכר אמר לי שזה בסדר ואין בעייה שככה זה באינטל. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
התוכנה הזו מורידה את טמפרטורת ה-CPU בכ-2-3 מעלות תוך הפחתת מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד - מה ש-Cool'n'Quiet של AMD אמורה לעשות אבל מסתבר שזו של גיגהבייט עושה עבודה טובה יותר. האם יש עוד שהגיעו למסקנה הזו? האם יש דבר כזה שני חיישנים שמודדים טמפרטורות באיזורים שונים במעבד? משום שמ-Speed Fan אני רואה שיש חיישן טמפ' של מעבד וגם טמפרטורה Core. באוורסט מופיעה רק טמפרטורה של מעבד ולא Core. כאשר טמפ' ה-CPU בספיד פאן עולה עקב מאמץ גם ה-Core עולה. למשל במצב מנוחה CPU = 22 (כן טמפ' נמוכה באופן מוזר אבל יש מזגן בחדר), אז Core = 39, ואילו במאמץ CPU = 33, ו-Core = 46 אם יש קשר הדוק ביניהם עם עליות בטמפרטורה האם זה אומר שאכן יש חיישן שמודד טמפ' ממש בליבת המעבד ואילו ב-BIOS מופיע טמפ' ש…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-