אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. במחשב שלי יש כרטיס מסך 8800 GT ,שמתי לב שהטמפרטורה שלו במנוחה היא בערך 77 מעלות,עכשיו אני מתכנן OC למעבד -האם החום הנוסף עלול להביא את הכרטיס לטמפרטורות מסוכנות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הנה פרטי המחשב שלי: --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott-2M CPU Stepping N0 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 2 MB (On-Die, ECC,…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הדבר המדהים הזה אחרי שהזמנתי מהאינטרנט. עכשיו יש לו כאלה סימנים בתחתית, כמו טביעות אצבעות או ליכלוך מוזר כזה שאני לא מצליח להוריד.. ניסיתי גם עם נייר טואלט ספוג באלכוהול.. המשטח חלק לגמרי, אבל עדיין אני רוצה שהוא יראה כמו שצריך. יש הצעות? צירפתי תמונה... אבל מחקו אותה משום מה.. למרות שהיא הייתה רק 97k... טוב העלתי אותה ב-Geocities.. http://www.geocities.com/bi0d0me2002
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד עם מעבד פרסקוט 3.0, זכרון PC4000 של ADATA, ולוח IS7-E של Abit. אני רץ כבר כמה חודשים עם FSB על 220, ללא שום בעיות, ולמרות זה מקבל שגיאות ב-Prime95. אפליקציות אחרות לבדיקה, כמו Sandra BurnIn או MemTest86 לא מדווחות על שגיאות. אני רוצה להעלות את מהירות ה-FSB, אבל אני חושש מזה בגלל שפריים לא מדווח על יציבות מלאה. האם יתכן שהתוכנה לא נותנת חיווי מדויק בעבודה עם תצורה כמו שלי? אם לא, איך ניתן להסביר את העובדה שהמערכת עובדת באופן יציב לחלוטין (כולל הרצת תוכנות כמו קיובייס, והורדות במשך ימים שלמים רצופים, בלי קריסות או שגיאות? בלי קשר לזה, כשנתקלים בכזו שגיאה בפריים95, מה אני אמור לעשות? להעלות את המתח?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
גם ה REHOBUSים הם עבודה עצמית! www.twhyman.com אני הבחור מאוחרי הדלת של המארז.... :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע חזרתי עם הרכיבים הבאים מהחנות : twinmos 512 pc3200 - PCLOGIC sempron 2600+ 64 bit - PCLOGIC asrock k8nf4g sata II and shit... - KSP IS THE ONLY ONE ! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - PCLOGIC hitachi 80gb sata II .... - KSP BAHHHH !!! הרגע קניתי אותו ... פשוט מהמם ... לעלות איתו ב OC בלי בעיה ... אפילו הזכרונות לא הגבילו בכלל... הביוס חרא אבל בשביל OC בסיסי זה מצוין לדעתי .... בלי שום בעיה עולה ל 250 עשיתי לו סופר פאי ... איזה כמה דקות בלי בעיות עד עכשיו ... לפי דעתי אפשר לעלות עוד אגב הזכרונות של twinmos פשוט מעולים לקחתי את ה 512 במחיר של 290 שקלים ... פשוט אין מה להתבאס... הגיעו עד ל 500mhz נראה לי בינתיים בלי בעיות הרצתי memtest86…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.4 ghz, מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יוכל להעלות את ה fsb? אומנם יש לי זכרונות rdram, אך אולי ניתן יהיה להעלות את מהירותם קצת?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור טוב למעבד, ואני רוצה לשים את ה Thermalright Ultra-120 eXtreme ואני לא יודע אם הוא יכנס לי למארז :s05: מישהוא יודע אם אפשר או שם כזה בתוך המארז ENERMAX Uber chakra ? ??? (אגב הלוח אם הוא asus m2n32-sli delux אם זה משנה.. ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטמפרטורה של חלקי המחשב שלי בזמן מנוחה היא? מעבד: 49 aux:26 סביבה:32 כרטיס מסך:57 מערכת:43 השאלה היא אם הטמפרטורה גבוהה מדי :s05:
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
באתר של 3DGAMEMAN ישנו לינק לאתר שבו מסבירים כיצד לשנות ולהגביר את המתח למעבדים ללא לפרק את המעבד ולגרום לו נזק אבל גם דרך זו ללא סיכונים כי ישנם גם, אבל כנראה דרך יותר בטוחה זה טוב בשבילך קובי לנסות שינוי מתח לסלרון
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מעבד e2180@ oc 2.2 יענו 200 מהצ מעל המקור.. ז"א = 10 אחוז יותר.. זה ישפיע במשו? תודה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, ברשותי E5200 שכרגע עומד על 3GHZ ומחלק זכרון של 1:1.67 שנותן לי כביכול תדר של 799MHZ לזכרונות לפי הנתונים בביוס (או בסביבות ה401MHZ בCPUZ) הקירור שברשותי הוא די בסיסי, AC Alpine 7 Pro, והמחשב (בינתיים) יושב במארז ג'נרי צפוף יחסית, כך שהטמפ' במאמץ מקסימלי לאורך זמן מגיעות ל55-58 מע', דבר שלא נורא כל-כך בהתחשב בזה שמדובר במעבד המיוצר ב45 ננומטר, מה שקצת מרתיע אותי הוא לוח האם הבסיסי שלי, G31M3-F של MSI, לוח M-ATX, ואם אני לא טועה (או יותר נכון מוצא) אין בו אפשרות לשנות את מתחי המעבד, כך שאצטרך להסתפק בOC שניתן לבצע ללא העלאת מתחים. האם עליי להוריד את מחלק הזכרון ל1:1 ובכך לעבוד בתדרים נמוכים יותר בזכרונות על חשבון תדר גבוה יותר למעבד? המעבד יושב על 3GHZ באופן יציב כ…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי את הקומפיוקייס המהולל ושמתי בתעלת איוורור מאוורר 80 מ"מ עם דבק סלוטיפ, המאוורר מכניס אוויר זה בסדר? או שהוא צריך להוציא? הטמפ' עכשיו הם: 31 לוח 45 מעבד 40 הארדיסק (לפעמים 38) כל אלה בלי מזגן, קרור סטוק, בלי מאוורר קידמי הטמפרטורות סבירות? מה יקרה אם אני יקנה עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה? יהיה שיפור בכמה מעלות? וחשבתי ללכת על אחד המאווררים כאן: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_124_168 איזה הכי מומלץ? אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רועש התקציב זה 100 שקל ככה ולא אכפת לי עם לדים בלי לדים, יש שם 2 של טרמלטק. אחד סמארט ועוד אחד מעליו מה הביצועים שלהם?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
סתם עיניין אותי לדעת כמה אתם מקבלים, אז תיהיו ילדים טובים ושימו תוצאות ------------------------------------------------------------------------------- OMRIJ- Radeon X850XT 580\1240 - 29812 idanp- Radeon X800XL 470\1210 - 29119 SubX- Radeon X800GT 600\1110 - 26511 Fire15- Geforce 6600GT 625\1330- 24875
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ AMD XP 1900 עם HSF המקורי של AMD והגריז המקורי שקיבלתי עם המעבד .... איזה קריאות טמפ' אני אמור לקבל ? כרגע אני יושב על 64 -68 IDLE תלוי בטמפ' בחוץ ... ו 72-78 FULL LOAD. אני מריץ את המעבד על ASUS A7V333 ואני דיי בטוח שיש לו קריאות טמפ' יותר גבוהות מהרגיל .. למשהו יש מושג ? תודה מראש Dardasaba.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מקרר קטן לחדר, בתוכו נמצא מאוורר 120 מ"מ רגיל אבל רועש במיוחד, אני מחפש לקנות מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד, או קיט עם קיים (אשמח להסבר גם איך זה עוזר) להשתיק אותו. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 עם ג'יגההרץ אחד. האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג, ואם כן על איזה HS/F (רצוי זול מאוד) אתם יכולים להמליץ לי? ואין לי ממש הרבה כסף, אז אם אין פתרון זול ובטוח (שזה הכי חשוב), אני אוותר. אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום. האם הקירור המוצע כאן פחות טוב בצורה כלשהי מקירור ה STOCK? הוא יוצא אפילו יותר זול והוא דגם הSILENT. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח כולל הרכבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המעבד נרכש לפני כחצי שנה בערך עם קירור סטוק של המעבד. בזמן האחרון הרעש שהמאוורר עושה הוא נוראי ואני שוקל לשים קירור אחר. בעיה ראשונה שיש לי היא שאני לא מבין בזה כל כך ולא יודע טווחי מחירים של משהו נורמלי. בנוסף, האם ההחלפה זה משהו שאני יכול לבצע בעצמי או עדיף לתת למישהו מוסמך (יש לי ידע טכני בסיסי). המארז שיש לי הוא Antec gx202 ובמפרט שלו רשום "גובה מקסימלי קירור למעבד (ממ)160" דבר אחרון, אשמח על המלצה לתוכנה בכדי למדוד טמפרטורות בזמן שימוש (משחק בעיקר WARZONE) וככה לעשות השוואה אם אחליט לקנות קירור חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כתוב לי על הלוח אם שבשביל מהירות באס אחרת כלשהי גבוהה יותר אני צריך שג'אמפר אחד יהיה short והשני open כרגע יש לי חלק שחור כזה על ג'אמפר 1 זה אומר שאני פשוט צריך להעביר את החלק השחור לג'אמפר 2? קצת הסתבכתי פה... בקיצור מה זה נקרא open ??? כשהחלק השחור עליו או לא?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-