אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ספוג הפילטר של ה NZXT HUSH שלי סתום באבק אבל איך אפשר להוציא אותו לניקוי? הוא תקוע מאחורי כבלים בצד הפנימי של קדמת המארז בלי שום אפשרות סבירה לפירוק. יש איזה פטנט?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש את התוכנה של אסוס AI BOOSTER שהיא תוכנה של האובר קלוק בלוחות שלהם עכשיו אצלי הFSB הוא על801.82 המכפלה היא 200.46*15 עכשיו שאני משנה את זה ל200*15 זה משתנה אבל אחרה כול כיבוי והדלקה של המחשב זה חוזר למצב שהיה מישהו יודע למה??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
אחים שלי יש לי לוח מסריח של שקל ואני כמו מניאק קניתי אותו ב 500 שקל הדגם זה asus p4s533-vm עכשיו שמעו חרשתי על האמאמאמא של הספר וניסיתי את כל ההאפשרויות של גאמפר פרי מוד וזה אני נכנס לביוס בא לזוז קטגוריה יענו... וזה נתקע כל הביוס נתקע קיצר הבעיה היא איך אני מצליח לשנות תמכפלה ובאס וזה... האם יש גאמפר על הלוח של הפרי גאמפרס מוד הזה או מה חייב עזרה אני מבואס מהקניה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש את המארז של צנברו (מארז מעולה ! ונוח ביותר !) אבל הוא לא בידיוק מאוורר ביותר (עד 90 מ"מ מקדימה ו 120 מ"מ אחורה ) אני בכל מיקרה רוצה יותר . מבלי לכער את אותו (כלומר בלי מאווררים מכניסים בדלת ) טוב אז נישאר הגג אבל משם עדיף להוציא אוויר אבל יהיה רק 90 אחד שמכניס ושני 120 שמוציאים ... אפשרי ? יעיל ? ואז ניזכרתי בויכוח (פה קוראים לזה ת'רד ;D) שקראתי שאפשרי לקרר את המחשב אפילו טוב יותר רק אם מאווררים מוצאים כי הם יצרו תת לחץ והאוויר בעצם ישאב מכל מקום במארז (גם האבק ישאב מכל החדר ... :'( ) אז למה אני שואל אם אני זוכר את זה ? כי אני לא זוכר/יודע אם מישהו ניסה ואיך זה עבד . ועוד דבר אחרון איפו אני יכול לימצוא נתונים על ה 120 מ"מ שמגיע איתו ?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..) בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה. התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב". לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה... בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולח…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה הורדתי את התוכנה nTune של NVIDIA וביקרור יש לי 40% זה אומר שהוא לא אוטומטי כרגע?? לא נגעתי בזה .. זה היה כך רק שינתי את מהירות הזיכרון/שעון וכו' של הכרטיס בקצת http://i43.tinypic.com/21kf3ex.jpg
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
למודרים בחבר'ה... כשאתם באים לעשות מוד (הוספת מאורר / קידוח / חלק חדש ושות') מה הסדר עבודה? כאילו, החלטתם שאתם רוצים מוד... אתם מציירים סקיצה? עושים ישר? כי אני רוצה לעשות כמה מודים, אבל אני לא רוצה ישר ללכת לקנות חלקים... כי אולי בסוף זה לא יצא לי... יש למישהו איזה רעיון לסדר? או המלצות למודים? (אל תגידו לי להסתכל בגלריה... הסתכלתי שם כבר...) כי אני לא רוצה לעשות מוד מסויים (למשל לקדוח בפרונט של המארז) ואז אחרי שבוע פתאום לגלות שאם הייתי עושה עוד משהו זה היה יוצא הרבה יותר טוב... מקווה שהבנתם... ושלא עשיתי יותר מדי בלאגן... נדב
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חוזר על שאלה מקודם - ADM64 +3000 עם קירור סטוק ללא OC, לוח K8N, התוכנות והביוס מראים 65 מעלות בעומס ו-51 ברגיל, האם זה תקין/קצת חם מדי/חם מדי ? כמו כן הרצתי PRIME95 בטעות למשך כל היום...ולא היו שגיאות. מה אמור בד"כ להראות הצג על גבי המארז, טמפ' פנימית של המארז ? תודה, וסליחה על ההקפצה...
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עדכנתי את הגרוטאה שלי לנהלם חדש ונוצץ, עם Powercolor HD4870 PCS, שמגיע עם קירור לא סטנדרטי שהבנתי מ-Reviews שהוא מוצלח. הקירור אמנם מוצלח יותר מהקירור הרגיל (תחת עומס מגיע ל-75) אבל לא מספיק (לא עובר את המבחן של Furmark ובעל דרגת רעש מבלנדר ברוגע ועד מעבורת חלל בעומס) - אך זו לא הבעיה העיקרית! הקירור השמנמן הזה תופס קצת יותר מסלוט אחת, ובלוח האם שלי 2 הסלוטים ל-PCI נמצאים מתחת לסלוט של כרטיס המסך. משמע - אם אני מחבר את כרטיס הקול הישן (PCI) שלי למחשב, הוא ממש צמוד לכרטיס המסך ומקפיץ את הטמפ' ב-10 מעלות (וכמובן גם את הרעש). האם מישהו מכיר קירור מספיק טוב ל-4870 שתופס סלוט אחת באמת, כלומר יכול להתמודד עם ההצבה הבאה: --כרטיס מסך-- --קירור-- --כרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לחץ כדי לראות את התמונה (BMP) האם אני יכול להוסיף שם עוד חיבור כזה ללוח כי יש לי שם הכנה? *יכול להיות שהתמונה לא תעבוד אז תמתינו בסבלנות*
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה בהנחה שיש לי את הלוח אם הכי מתאים הזיכרונות הכי מתאימים מארז מקורר היטב ספק חזק ואיכותי בקיצור כל מה שצריך לאוברקלוק טוב ממש בגבול היכולת של קירור אוויר.. אמרו לי שאם ה ac freezer 7 rev.2 שלי אני לא אגיע ליותר מ3.4 משהו כזה וגם זה המעבד יהיה רותח... השאלה שלי היא באיזה סכום אני אוכל להביא קירור שייתן למעבד שלי להגיע ל4.0 וישאיר את המחשה בטמפרטורות סבירות.. אשמח להמלצות. תודה. (התקציב הוא פשוט מקסימום ביצועים בכמה שפחות כסף.. תודה)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב עם מעבד AMD 2500 קירור של Thermaltake vulcano11+ ובנוסף קניתי כרטיס מסך Sapphire Radeaon 9600XT 256 MB עם לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L הטמפרטורה של המעבד שלי ב idle = 47-51 Working= 55-57 האם הטמפרטורות האלה סבירות ביחס למפרט שלי? ואם לא אז מה אני צריך לעשות כדי לקרר את המעבד בצורה טובה יותר??
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצרה * תנו לי בבקשה לינק\או שם של התוכנה הטובה ביותר לאוברקלוקינג וגם קצת אולי הסבר מהיר ואזהרות קטנות
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אחרי שאני קונה מבנאדם שאבא שלי ביקש ממנו החלטתי לקחת את המארז CM690 ראיתי שיש שם אפשרות להוסיף מאוררים אז המינימום שאני אוסיף זה מאורר אחד. הוא עובד רק עם קולרמאסטר אז אם אפשר המלצה על מאורר וקירור למעבד של קולר מאסטר המארז : http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=458 מה שבטוח שאני שם לפחות מאורר אחד בטופ. תודה לעוזרים וזה ממש דחוף לי.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם כדי ואפשר לעשות overcloking לכרטיס מסך שלי gigabyte radeon x1950pro עם קירור של זלמן. תודה.
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עם מעבד E6300 וזכרונות XMS2 PC6400 ?חשוב לי שיהיה חיבור ל2 מאוררים וכמה שיותר SATA התקציב שלי הוא עד 550-600 שח!!!
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שבת שלום, כבר קרוב לשלוש שנים אני משתמש ב-Volcano 7 רגיל עם מאוורר מדוגם (אל תשאלו..), בכל מקרה, לאחרונה המאורר הזה מתחיל למות, ומי שמכיר את הוולקאנו 7 יודע שקשה מאוד למצוא לו מאורר מתאים, מכיוון שהוא דורש 70 מ"מ. החלטתי להתקדם לעולם החדש של גופי הקירור.. אחרי כמה שעות של עיונים, חיפושים, התלבטויות, דיבורים וכול מה שרק אפשר, נדהמתי לראות כמה המצב השתנה בשנתיים האחרונות גופי הקירור נראים ממש מפחידים, כ"א שוקל חצי קילו, ומאיים להפיל חצי לוח אם, ולקחת את כל הכרטיסים שיש בדרך יחד איתו לגהנום. בתחילה חשבתי על הזלמן 7000, אבל הוא לא מתאים ללוח אם שלי (מתי לעזעזל זה קרה שהיטסינק דורש לוח אם מסויים?! ), אחרי זה הסתכלתי אולי על שילוב של ט'רמלייט עם אנרמקס, אבל זה יוצא יקר (4…
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE 7800GT. המאוורר שלו הוא בסטוק ( המקורי שבא עם הכרטיס ). מהיא הטמ"פ הממוצעת, הסבירה והמומלצת שאמורה להיות לכרטיס עצמו בשעת: 1) מנוחה ( כמעט ללא פעולה בכלל )? 2) עבודה קלה על המחשב כמו גלישה בכמה אתרי אינתרנט + שמיעת מוסיקה + עבודה ב- word? 3) בשעת מאמץ סבירה במשחקים קלים באונליין ( כמו GUNZ ), או משחקי ספורט( כמו NBA 06 )? 4) בשעת מאמץ די גדולה במשחקים כבדים כמו FEAR / DOOM3 או משהו אחר? בנוסף... יש לי את האפשרות לבחור את: "ערך סף של האטת ליבה" ( הסף של הטמ"פ של הכרטיס מסך ), איזה טמ"פ לשים? ודבר אחרון ( שהוא די דומה לשאלה הקודמת ) מהיא הטמ"פ המינימלית שתפגע לי במשהוא במחשב אם הכ…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום. מצורף כתבה של האתר Tom's Hardware לגבי OC של מעבדי AMD http://www.tomshardware.com/reviews/phenom-overclock-athlon,2161.html ממליץ להוסיף לסטיקי.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, איפה בביוס נמצאת האפשרות להוריד את מכפלת המעבד? יש לי את גרסת הביוס האחרונה - 0804. תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
הכוונה היא לרדיאטור הזה: אין לי צורך בכל הערכה אלא רק ברדיאטור אני אפילו לא צריך את המאוורר.... מישהו יודע איפה מוכרים בארצנו? תודה..
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
Ok, here goes: A while ago I opened a thread asking how to clear my airflow and i did it correctly... then I checked my CPU temperature and had a nice (and pretty amazing actually) 32c degrees with my AMD stock cooling... then i realized i didn't put my DDR on the dual DDR slots and i fixed that, and in the same opertunity i rearranged some cables in my case.. now all of a sudden my CPU reaches temperatures such as 40... at idle and maybe 50 at work.. what can be the cause? help me please I plan to buy a new CPU cooling soon either the SLK800/600 + Tt SF2 or the Tt Volcano 11 but i still want to optimize everything else but the CPU cooling itself..
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-