אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בחיפוש אחרי מאוור 120ממ איכותי נתקלתי בזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_55_140_926&products_id=29092 שמציג 2000RPM 90CFM רק עם 19dba , והמאוורים המומלצים שראיתי מגיעים בקושי ל1300RPM ו50CFM ומרעישים באותו מידה או אפילו יותר , האם זה אכן מאוור מאוד טוב או שהנתונים פשוט לא נכונים ? ואם הנתונים לא נכונים אשמח להמלצה למאוור 120ממ או 140 מומלץ יש גם אפשרות להזמין מחול.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך שתביאו לי את הקירור הכי טוב שיש עד 100שקל מPCH ואך ורק מPCH.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למאוורר 120 מהיר יותר מזה שבא עם הTRUE RT (רץ אצלי על 1500RPM) וישאר שקט יחסית... יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס הגדרות של מעבד, ולא מצאתי. הלוח אם GigaByte 8S661FXMIU מישהו יכול לעזור? אגב, איך פותחים צינורות בRIVATURNER יש לי 6600GT, עשיתי עליו אוברקלוק מ 500/900 ל 560/1160 והאוברקלוק יציב, שמעתי שיש כזה דבר פתיחת צינורות עם RIVA, אם כן, איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אין ממש הסבר מה זה ואני לא יודע משהו עם לשפר את הביצועים של המחשב מישהו יכול בבקשה להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הQ6600 שלי על לוח P35-DQ6 במארז TT-Armour עם TT BIG TYPHOON VX (במפרט המצורף) בOC ל3.6 על 400FSB הכל טוב ויציב ועובר את כל הבדיקות רק שטמפרטורת הלוח בזמן מאמץ (בעיקר בזמן משחק) מגיעה ל47-48 מעלות (מעבד 45-46C) כשבכלל נראה לי הרושם שהטמפרטורה של הלוח שלי גבוהה ב5-6 מעלות ממה שצריך גם במצב רגיל (מעבד 25C לוח 34C) למרות שלמגע כל הבפנים של המארז עושה רושם הרבה יותר קר ממה שהסנסור קורא, נראה לי שיכול להיות שאו שהסנסור מושפע לרעה מהחום של כרטיס המסך או שיש שם איזו בעיית הצטברות חום אחרת. בכל זאת מדובר בלוח עם קירור שאמור היה לספק תוצאות טובות יותר. יש למישהו רעיון מה הסיבה? ועד כמה הטמפרטורה הזאת חריגה בלוחות האלה.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נתחן פה הרבה זמן... יש לי מעבד 1100 AMD בקרוב אולי אני ירצה לעשות לו OC והמאוורר שיש כרגע על המעבד לא מספיק כי במנוחה הטמפרטורה היא 55 מעלות ולפעמים ניכבה לי המחשב ביגלל זה... איזה מאוורר עדיף לקנות? אני מעדיף שיהיה שקט ושיקרר טוב... הציעו לי את המאוורר הבא ואמרו לי שהוא הכי טוב לזה... ZALMAN CNPS7000 מעבר לזה בדגם הזה יש תת דגמים.. איזה עדיף? והעם הוא שווה את הכסף? אולי יש משהו אחר? תודה מראש !!!
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה קטנה, יש לי לוח אם MSI 975X PLATINUM POWERUP EDITION אני מנסה לעשות OC למעבד ואני לא מצליח, אלה הנסיונות שהיו לי עד כה, ללא העלעה מתח - FSB 311MHZ - אין בעיות עם המעבד והוא מגיב מצוין, ואת זה עשיתי דרך מערכת ההפעלה עם תוכנה שמגיעה בדיסק של הלוח, ככה שלא היה צריך להתאמץ יותר מידי. ברגע שניסיתי לעלות ל - FSB 325 אם דרך הביוס ואם דרך אותה תוכנה של הלוח, המחשב נתקע (אם זה דרך מערכת ההפעלה) או לא נותן תצוגה (אם זה דרך הביוס). ניסיתי להעלות מתח לאט לאט (0.1V) בכל פעם אבל שום דבר לא עוזר, אני לא מצליח לעבור את ה - 305MHZ, ואני יודע שהלוח מסוגל כי עם מעבד E6300 הגעתי ל - FSB 350MHZ בלי בעיה בכלל. אגב, אני משתמש בקירור T.TAKE BT VX. יש לי ספק כח של 500W עם הספק…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני בלי OC http://www.siz.co.il/my.php?i=kmtyjg3mzhtj.bmp
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
Frontier AURORA Midi Tower Front USB 2.0 300W Black Case w/Transparent Butterfly-Window http://www.pch.co.il/docs/pd-1000773500.htm פשוט הוא זול ומאוד יפה לפי דעתי ,רציתי לדעת אם הוא טוב-את הספק אני מחליף ב- w350 של tsunami. ואיך אני יכול לדעת כמה מאווררים ואיפה אפשר לשים לו,כי יש אחד יותר זול ממנו של אותה חברה ואפשר לשים לו 2 מאווררים בקידמת המארז. תודה!!
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=174238 על מתח נמוך 2.1v היה שווה את ה580 שקל (הדגם: VS1GB667D2) 8) בדיקות יציבות - 14 שעות בMemtest (בתמונה). העדפתי שלא להעלות מתח מעבר ל2.1, אבל אני מאמין שאפשר לעבור את מחסום ה1,000mhz עם העלאה קטנה. וחוצמזה אני לא יכול לשים מחלק 1:1 כי הקירור לא סוחב מעל 400 באס. לאור התוצאות, אקנה בקרוב קירור חדש ואיכותי שיחזיק 490 באס. המלצות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לקרר לפטופ? נדמה לי שיש משטח עם 2 מאווררים שטוחים... אם כן ואם לא מה עושים? והיכן ניתן לרכוש דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מהיצרן PALIT הדגם הוא: Nvidia GeForce 8600 GT 256MB עקבתי אחרי הטמפרטורה שלו זמן ממושך והוא עמד על ה50 מעלות כאשר אין מאמץ, ועל 62 מעלות כאשר יש מאמץ. ניקתי את פנים המחשב מאבק לפני שבוע והכל היה בסדר, גם לאחר הניקוי הוא נתן את הטמפרטורות הרגילות שלו. היום ראיתי שהטמפרטורה קפצה ל80 מעלות כאשר אין מאמץ. כיבתי ופתחתי את המחשב, ניקתי שוב מאבק (למרות שהיה ממש קצת, כי עבר שבוע מאז שנקתי אותו) וכשהפעלתי ראיתי שהוא עדיין על ה80 מעלות כאשר אין מעמסה על הכרטיס. הפעלתי משחק כבד וראיתי שבזמן מעמסה הכרטיס הגיע ל95 מעלות. המחשב לא כבה מעצמו ולא הציג לי שום הודעת שגיאה (בינתים..) אני פונה אליכם לעזרה: ממה החריגה בטמפרטורות נובעת? האם המצב חמור ודורש טיפול כ…
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני נמצא בשלבים של קניית מערכת שבעיקר תהיה לOC ואני מתלבט בן כמה לוחות וזכרונות הלוחות שחשבתי לקנות זה האסוס P5K-E שמבוסס על התכנון של הלוחות היותר יקרים בסדרה מבחינת הPWM וגם הקירור, או הDFI P35-T2R שהוא מפלצת OC. או פשוט לקחת IP35-E בקצת מתחת ל600 שקל ולא לקנות משהו overkill. וכרגע קירור למעבד אני הולך על הTR ULTRA EXTREME 120 עד שיגיע הCRYO של OCZ שיחליף אותו.. מבחינת זכרונות זה הקטע היותר חלש שלי בגלל שלא שמתי לב הרבה זמן מה קורה בשוק הבנתי שכל זיכרון 800MHZ יחזיק אבל לא משנה כבר BRAND? חשבתי לקחת את הGSKILL 6400HK בגלל שאני זוכר את החברה שהיא היתה מעולה בזמני הBH5 או איזשהו OCZ ,בכל מקרה צריך המלצה לזיכרון עד 600 גג
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GeForce 4 MX 440 64MB של XFX איך אפשר לבדוק תטמפרטורה שלו?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על CORSAIR VS512MB400 -3200CL2.5 *2 האם יש להם יכולות אוברקלוק סבירות? אם לא תוכלו להמליץ לי על זכרונות 1GB (512*2) עד 400 שקל לסטיק ועדיף אולי פחות אבל זה חשוב שלא יהיו יותר מ400 שקל לסטיק
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי לא יצא לי מעולם להתעסק עם קירור מים רציתי לדעת אם צריך לתחזק אותו ? חוץ מניקיון יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אתמול רציתי לנקות את הקירור של המעבד ואת המשחה הטרמית מהמחשב P4 שיש לי בבית. עכשיו פירקתי את הקירור בזהירות, ואז ניקיתי ומרחתי משחה חדשה והחזרתי את המעבד לתושבת, לאחר מכן אני נסיתי במשך שעתיים להכניס את הקירור לחורים שבו המקלות האלה צריכים להיכנס, ולא הצלחתי וכמעט שברתי שם חתיכות פלסטיק שאמורות לתפוס אחרי שהן נכנסות לחורים. עכשיו מה שמוזר לי זה שעשיתי את זה כבר כאשר החלפתי את הקירור סטוק ל AC FREEZER 7PRO והכל הלך חלק ועבד יופי. וניסיתי לחבר את הקירור סטוק בחזרה ובהתחלה נראה שהוא נכנס בקלות ואז גיליתי שכל הפלסטיקים שלו נשברו. אז אני עם ה AC ממש נזהר שלא יישבר כלום, מה אני אמור לעשות? הוא לא מוכן להיכנס לחורים שם וזה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן.... אז מי שיכול לעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שבת שלום . כבר הגעתי ל4097 עשיתי חצי שעה בדיקה עם ORTHOS ו SP2004 לא הייתה בעיה , העלתי ל4197 ואז עשה שגיאה אחרי כמה שניות , התחלתי להוריד ורק ב3897 לא הייתה בעיה , מאז אני לא מצליח לעלות חזרה מעל מה שיש עכשיו . המעבד על מתח של 1.45 , עומד על 43 מעלות במנוחה ו57 ככה בבדיקות , נעלתי את ה PCI-E ל100 , את הגשר הצפוני ל1.25 , והזכרונות על AUTO . יש לכם רעיון מה הבעיה ? וקיבלתי 13700 ב3DMARK06 זה טוב ? הנה תמונה : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=376675264.JPG
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לא חדש עם מעבד Core 2 Duo (תושבת 775) והמאוורר שלו עושה רעש בלתי נסבל בשבילי. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שקט יותר (Zalman CNPS10X Quiet, דעתכם?) ושאלתי היא כדלקמן: האם בבוא העת כשאקנה מחשב חדש עם מעבד חדש, במידה והתושבת תתאים, האם אוכל להשתמש במאוורר שאני רוצה לקנות למעבד הקיים שלי? במילים אחרות, האם מאווררי המעבדים האלה הם "רב-פעמיים"? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עדכנתי את הגרוטאה שלי לנהלם חדש ונוצץ, עם Powercolor HD4870 PCS, שמגיע עם קירור לא סטנדרטי שהבנתי מ-Reviews שהוא מוצלח. הקירור אמנם מוצלח יותר מהקירור הרגיל (תחת עומס מגיע ל-75) אבל לא מספיק (לא עובר את המבחן של Furmark ובעל דרגת רעש מבלנדר ברוגע ועד מעבורת חלל בעומס) - אך זו לא הבעיה העיקרית! הקירור השמנמן הזה תופס קצת יותר מסלוט אחת, ובלוח האם שלי 2 הסלוטים ל-PCI נמצאים מתחת לסלוט של כרטיס המסך. משמע - אם אני מחבר את כרטיס הקול הישן (PCI) שלי למחשב, הוא ממש צמוד לכרטיס המסך ומקפיץ את הטמפ' ב-10 מעלות (וכמובן גם את הרעש). האם מישהו מכיר קירור מספיק טוב ל-4870 שתופס סלוט אחת באמת, כלומר יכול להתמודד עם ההצבה הבאה: --כרטיס מסך-- --קירור-- --כרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-