אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אולי אם הוא טוב לאוברקלוק לא שאני רוצה לעשות אני רוצה לדעת אני יודע pwoercolur בכלל גרועים הרקולס טובים ספייר קיבלה ביקורת טובה מאוד אני מדבר על הכרטיס 9700 פרו יש לי של ספייר לכמה אני יכל להגיע באוברקלוק והאם הוא יתן לי ?! משהו
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן קניתי מאוור Thermaltake לLGA775 והרכבתי לבד. כמובן שהנחתי שההרכבה תהיה פשוטה, מסתבר שצריך לפרק את כל לוח האם ושטויות כאלה. עם המאוור קיבלתי שקית של משחה ושמתי כחצי מהשקית (כיסה את כל המעבד בשכבה עד שלא רואים את המעבד בכלל). לפני התקנת המאוורר המעבד עמד על כ69 מעלות כשהמחשב רק עלה. עכשיו הוא על כ79. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במשחה התרמית? הייתי צריך לשים את כל השקית? אולי יש בעיה אחרת (יש עוד שני מאוורים במארז- צדדי ואחורי, שניהם פועלים (80, לפי דעתי)? אשמח לעצות, אביתר.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעבד : AXDA1700UT3C סטפינג : JIUHB 0303XPMW ZigZag2000 מציעים את המעבד הזה בסטפינג הזה במחיר של 393ש"ח, רציתי לדעת אם המעבד הזה האם אני יוכל להגיע ל-200Mhz FSB ביציבות מלאה עם לוח 8RDA+ או ה-ABIT NF7-M REV2 שלפי התגובה שקבלתי מ-ZigZag צריך להגיע בקרוב לארץ ולפי ביקורות שראיתי הוא קטלני במיוחד גם לאוברקלוק, וזכרונות TwinMos PC3200. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
Pentium D 830 על מה הייתם הולכים??
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט מחשב שלי : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 64Bit THERMALTAKE BIGTYPHOON PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-4-12 Asus 975X P5WD2-E Premium Ati Radeon X1900XT 512MB 2 WD Raptors 74 Giga Sata 2 connected as RAID 0 1 WD 80 Giga IDE 2 WD 250 Giga Sata 2 NEC DVD BURNER ENERMAX LIBERTY 620W COOLERMASTER Stacker 830 למי שמכיר את המארז יודע, שיש לו בצידו דלת עם הכנה ל-4 מאוורים נוספים, סה"כ כרגע יש לי במארז : שני מאוורים של 120ממ מקדימה שמכניסים אוויר, שני מאוורים של 120ממ בצד המארז שמכניסים אוויר, ומאוורר אחד 120ממ מאוחרה שמוציא אוויר, כמובן יש את המאוורר שעל ה-BT שיושב על המעבד, ומאוורר על הכרטיס מסך. המעבד שלי, איך שאני מדליק את המחשב, נמצא על 55 …
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
יש לני P4 ואני מתעניין ב HSF כי לעלות את מהירותו מ 2000 למשהו בסביבות 2400 - אין לי טמפ עכשיו כי ה ASUS PROB לא נותן לי תוצעות נכונות. חשבתי על המניפה של זלמן ועל ANTEC SMART FAN או של TT. מפחיד אותי המשקל 944 גרם. אם משהו מקיר שילוב יותר טוב שיציע לי בבקשה ~~~~~SNAKE~~~~~~
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס מסך nvidia GeForce 2 100\200 mx ורציתי לעשות עליו oc כי אני רוצה שזה יעבוד יותר טוב במשחקים... אז ככה אני רציתי לעשות עם התוכנה riva tuner אפשר נכון ?? בקיצר ברירת מחדל של הכרטיס זה: Core Clock---175 MHz Memory Clock----166 MHz אני יודע כרטיס מעפן אבל עוד כחצי שנה פחות אני קונה כרטיס חדשדש בקיצור רציתי לשאול בכמה כדאי לי להגדיל את ה MHZ? ד"א הרכבתי על הכרטיס מאוורר 8.0 סנטימטר אז אפשר להעלות קצת יותר,החום של כרטיס המסך מגיע ל 36 בלי מאמץ/עם מאמץ אני לא יודע לבדוק חחח
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נתחן פה הרבה זמן... יש לי מעבד 1100 AMD בקרוב אולי אני ירצה לעשות לו OC והמאוורר שיש כרגע על המעבד לא מספיק כי במנוחה הטמפרטורה היא 55 מעלות ולפעמים ניכבה לי המחשב ביגלל זה... איזה מאוורר עדיף לקנות? אני מעדיף שיהיה שקט ושיקרר טוב... הציעו לי את המאוורר הבא ואמרו לי שהוא הכי טוב לזה... ZALMAN CNPS7000 מעבר לזה בדגם הזה יש תת דגמים.. איזה עדיף? והעם הוא שווה את הכסף? אולי יש משהו אחר? תודה מראש !!!
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהבנתי שהמסך הכחול שהיה לי זה היה בגלל הכרטיס מסך אז החזרתי אותו למהירויות הרגילות שלו עכשיו החלטתי שאני לא מוותר ועשיתי oc חזרה למהירויות של פרו. החזרתי שיחקתי cs ראיתי כל מיני artifact קטנים ממש (פסים בכל מיני צבעים מפוזרים במקומות שונים) אמרתי אולי זה מהמשחק ניסיתי לשחק בpes3 (דרך אגב e.t אנ יאוהב אותך) ועדיין אותו artifact הרצתי לופים ב-3dmark01 והיה מלא artifact's. אז מה אני עושה עכשיו כתוצאה ממה זה יכול להיות, זכרונות או ליבה? או כל רעיון שלכם תודה מראש (אני עם 3.9)
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 5600 ולוח אם GA-M59SLI-S5 איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רואה לפעמים שצריך לפתוח איזה מכפלה כדי לעשות אוברקלוקינג מישהו יכול לתת לי הסבר?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב לא בOC, הטמפ, של המעבד היא 45 מעלות כאשר הפעלתי את CPUBURN ל10 דקות, טמפ, המעבד עלתה ל58 מעלות... האם זה בסדר? או שמא אני צריך לדאוג?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי לא יצא לי מעולם להתעסק עם קירור מים רציתי לדעת אם צריך לתחזק אותו ? חוץ מניקיון יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2180 שאני מנסה כרגע להמהיר אותו ולא רוצה לסכן אותו......העלתי לבאס 300 ומן הסתם המחשב לא יציב וקורס התחלתי לעלות מתח בקפיצות המינימום וכרגע אני על 1.3625V ועדיין לא יציב רציתי לדעת מניסיונכם (מי שהגיע לבאס הנ"ל) על איזה מתח זה אמור להיות או בדרך כלל אמור להתייצב (אני יודע שזה קצת שונה בין מעבד למעבד). ויותר חשוב עד לאן אני יכול לעלות בלי לסכן את המעבד (יש לציין שהטמפרטורות בסדר (54 במאמץ)
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אתמול רציתי לנקות את הקירור של המעבד ואת המשחה הטרמית מהמחשב P4 שיש לי בבית. עכשיו פירקתי את הקירור בזהירות, ואז ניקיתי ומרחתי משחה חדשה והחזרתי את המעבד לתושבת, לאחר מכן אני נסיתי במשך שעתיים להכניס את הקירור לחורים שבו המקלות האלה צריכים להיכנס, ולא הצלחתי וכמעט שברתי שם חתיכות פלסטיק שאמורות לתפוס אחרי שהן נכנסות לחורים. עכשיו מה שמוזר לי זה שעשיתי את זה כבר כאשר החלפתי את הקירור סטוק ל AC FREEZER 7PRO והכל הלך חלק ועבד יופי. וניסיתי לחבר את הקירור סטוק בחזרה ובהתחלה נראה שהוא נכנס בקלות ואז גיליתי שכל הפלסטיקים שלו נשברו. אז אני עם ה AC ממש נזהר שלא יישבר כלום, מה אני אמור לעשות? הוא לא מוכן להיכנס לחורים שם וזה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 850gb וקניתי radeon 9800 pro חדש כל פעם שאני מדליק את המחשב הלוח מתחמם לי באזור של הכרטיס עד ל56 ולאט לאט חוזר לנורמלי בד"כ הוא יושב על 37-38 מעלות האם יכול להיווצר נזק מזה? מה הטמפרטורה המומלצת לאזור של הכרטיס מסך? והאם מאוורר קטן לכיוו הזה יכול לעזור? את הטמפרטורה בדקתי לפי intel active monitor
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר אך לא בפורומים, שמי ליעד ואני יודע טוב מאוד במחשבים ואני פעיל מאוד בפורומים רבים. אני רוצה לעשות OC אך אינני מבין דבר בעסק, הינה פרטי המחשב שלי ותגידו לי אם כדאי לי או לא: CPU: Name : Pentium 4 Code Name: Northwood Package: mPGA-478 Specification : Intel Pentium 4 CPU 2.40 GHZ FSB: 132.9 MHZ BUS SPEED: 531.4 MHZ Motherboard: Compaq Model : 0804h Chipset: Intel i845G DDR RAM : 512 יש לי שני מאווררים סטוק אחד מקדימה אחד מאחורה עם פתחים כאלה מקדימה של המחשב, חום מחשב בדר"כ 29-30 מעלות. המחשב עובד נחמד מאוד, בלי וירוסים וכלום. אנא תגידו לי, עם קירור סטוק אני יכול לעשות OC יחסית נחמד? ואם כן עד לאן? אם תעזרו לי, תודה רבה! =]
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה בהנחה שיש לי את הלוח אם הכי מתאים הזיכרונות הכי מתאימים מארז מקורר היטב ספק חזק ואיכותי בקיצור כל מה שצריך לאוברקלוק טוב ממש בגבול היכולת של קירור אוויר.. אמרו לי שאם ה ac freezer 7 rev.2 שלי אני לא אגיע ליותר מ3.4 משהו כזה וגם זה המעבד יהיה רותח... השאלה שלי היא באיזה סכום אני אוכל להביא קירור שייתן למעבד שלי להגיע ל4.0 וישאיר את המחשה בטמפרטורות סבירות.. אשמח להמלצות. תודה. (התקציב הוא פשוט מקסימום ביצועים בכמה שפחות כסף.. תודה)
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
התגלתה תקלה במחשב שלי ששיחקתי במשחק המחשב נתקע ועשה ריסט לפי מה שהבנתי מהתמיכה טכנית בפורום.. זה שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמ'פ הלא רצויות כרטיס מסך GAINWARD 7300 GT בלי מאוורר!!!! מחשב חדש..זיכרון ג'יגה ודואל כור מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לנקות אבק מתוך המארז מרכיבי המחשב .. כרטיס מסך וכו' . עם מה אני עושה את זה ? מה הכי בטוח ונוח ?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.2cooltek.com/case001_2.html יש אנשים עם יותר מדי זמן חופשי, יצר הרפתקני מדי והרבה מדי כלי משחית...
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות 1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...? 2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-