אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות 1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...? 2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, איפה בביוס נמצאת האפשרות להוריד את מכפלת המעבד? יש לי את גרסת הביוס האחרונה - 0804. תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים במחשב החדש שלי: Gigabyte GA-965P-DS4 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) ULTRA PC2-6400 800Mhz Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E רציתי לדעת איך הלוח אם הזה ב-OC ואם יש משהו אחר שכדאי באותו מחיר או אפילו פחות? איך הזיכרונות ב-OC? הם יכולים לקחת אותי רחוק? ואיך הכרטיס מסך ב-OC? תודה מראש, Dj-L@g0la5
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת את מהירות מאוורר המעבד, טמפרטורות המחשב וביצועיו?, או שיש תוכנה דומה לזו?...אם מישהו יודע בבקשה שיספר לי ואם הוא נחמד אז גם אפשר להביא לינק תודה רבה! ;D
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות במפרט שלי את כל הרכיבים... אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד שלי. קראתי את המדריכים, אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש נתונים ספציפים על הרכיבים שלי או דברים שאני צריך לדעת שפציפים למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי. דרך אגב זכרונות SDRAM אמורים להגביל אותי? עריכה: הקירור של המעבד והכרטיס מסך הוא הקירור המקורי שלהם, המארז שלי מאוורר.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בגלל שהלוח של המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו, הוצאתי מהבויידן את המחשב הישן שלי עד שאני יקנה לוח חדש וזיכרונות. המפרט של העגלה: PcPartner BX440A, Celeron A 400, Micron SDram100/133 384 MB אז החלתי לעשות לו OC, כי ראיתי שהוא מצויין לOC. הבעיה שאני לא מצליח לעבור את ה83Mhz בבאס, למרות שהוא תומך ב100 Mhz. ראיתי בOCDB, שעוד מישהו נתקל בבעיה הזאת עם לוח אחר ומעבד 300A. מה מגביל אותי לעלות עוד את הבאס? לבנתיים אני על 83X6 עוד בעיה מעצבנת שנתקלתי בלוח המקולל הזה, שאף תוכנה לא מצליחה לזהות את החישן טמפרטורה של המעבד, ניסיתי את כול התוכנות ניתור שיש באתר, ואף אחת לא מצאה את החיישן, יכול להיות שזה בגלל שכול תוכנה שאני מתקין אותה מבקשת את הדגם של הלוח, אבל בגלל שהלוח של חברה קיברית, הח…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
מחשב פנטיום 4 2ג'יגה (המחשב הגדול במפרט) במצב מנוחה הגיע ל כ 60 מעלות מעבד (!!!) ו כ- 50 מעלות (!!!) מערכת... ניסיתי הרבה מאוד דברים...ניקוי מאוררים בלחץ (יש מאורר למעבד, לכרטיס מסך, אחד שמכניס אוויר בקו של הכרטיסים ואחד שמוציא אוויר חם למעלה (אוויר חם עולה למעלה) מאחורי הכוננים...) אבל עדיין... המערכת ירדה במקסימוםםםםםםםםםםםם 3 מעלות... דבר שעדיין חם לכל הדעות... חוץ מזה, בגלל שהבלאגן בתוך המארז קצת עצבן אותי... עשיתי מודינג של כבלים עגולים (2 IDE לכוננים (3 קשיחים וDVD), כבל פלופי אחד וכבל SCSI אחד) עכשיו סיימתי להכין את הכל, חיברתי חזרה את המחשב, והוא מראה 49 מעלות (קצת מאמץ עכשיו... מקום במנוחה הוא היה על 46) יש מצב? או שזה סתם כי לילה עכשיו... וקר בכללי... יש מצב שמו…
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
Compucase 6a19 with two 120mm fans. אלו המאווררים שבאים עם המארז. אי אפשר להגיד שממש מרגישים שהם דוחפים אוויר בצורה רצינית ב 1500RPM. צריך להחליף או שאפילו משהו יותר רציני ב 2500RPM לא ממש יקרר בארצנו החמה? גיבסון
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ההזמנה שלי מ JAB TECH הגיעה (PANAFLO L1A ו VIBRATION DAMPENERS) קודם כל זו פעם ראשונה שאני מזמין מהם (כי אין PANAFLO בארץ) ואני חייב לציין את השירות המהיר והמחירים הסבירים ההזמנה יצאה באותו יום שבצעתי אותה והמשלוח (הכי זול) לקח פחות מ-10 ימים. לאור הנסיון שהיה לי עם זמני אספקה בארץ... אני לא ממש רואה סיבה להזמין לא להזמין הJAB גם דברים שיש בארץ הרכבתי את ה PANAFLO וה DAMPENER בSHUTTLE שלי שנשמע כמו טרקטור עם ה FAN המקורי... ומאז כל 5 דקות אני הולך לבדוק אם הוא דולק.... כי לא שומעים כלום... פשוט שקט !!! אני מריץ עכשיו את PRIME95 לראות אם הוא גם מקרר בנוסף להיותו שקט ועד עכשיו נראה שהוא מעלה את הטמפ' ב4-5 מעלות אבל לשימוש שלי עם השאטל זה לא ממש משנה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400....עכשיו בבדיקת טמפ' CoreTemp מראה טמפ' אחת ו-RealTemp מראה טמפ' נמוכה ממנה ב-10 מעלות... מה התוכנה שאומרת את האמת ??? הנה תמונה :
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם ניתן בכלל לבצע איתו C@? בביוס ההאפשרות נעולה (בצבע אפור כזה) האם יש אפשרות לבצע בכלל C@ עם הלוח והאם מישהו הצליח? ניסיתי עם כול מיני תוכנות לC@ כמו CLOCKgen,SYStool והמחשב כול הזמן נתקע לי.
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המעבד בחתימה. אני מעוניין להוציא אותו ואני רואה שיש שתי קליפסים לבנים מכל צד. לאחר שאני מרים אותם.. לא הבנתי מה אני צריך להרים. אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2278 לפני כמה שבועות חיפשתי בנצ' בנושא באתר ואף אחד לא מצא אז הנה מי שמעוניין
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ברשותי מחשב "הי-טואר" ואני מעוניין להוסיף אליו כל מיני מתנות... הרעיון שעלה לי הכי טוב לראש, זה מיתוג מאוררים... שאני צריך עזרה ותמיכה... או מד טמפ' למחשב, ברצוני לדעת איזה חומרה צריך לכל אחד מהשניים, האם צריך דברים מיוחדים על הלוח... איזה אופציות צריך? איזה ציוד צריך כדי לסדר מחשב שיהיה יציב וטוב... המחשב (פנטיום 4 2 ג'יגה) כולל 3 כוננים קשיחים (בתוך מגירות ניידות + מאוורר), DVD, צורב, כרטיס מסך G4 Ti4400... אני צריך להביא מצלמה דיגיטלית ולצלם את סביבת העבודה שלי (תמונה תעלה בקרוב) אך עד אז, ברצוני לשמוע רעיונות כללים לעיצוב... ואם מישהו יודע איזה חומרים דרושים... בקיצור, עזרה למופרע המתחיל שלכם, מד"א 101
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. כמו שראיתם (ואם לא אז כדאי שכן) את בעיית החום שלי : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112327.0 רציתי לשאול אם אני יכול להרכיב במקום המאוורר שיש לי על המעבד את זה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2033 ובמקום שבוא יש לי צלעות קירור (סטוק כזה מעפן) אני יוכל להרכיב את הצלעות האלו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 אתם חושבים שהם יוכלו להוריד לי את הטמפ' בכמה מעלות ? אני צריך שיגיע לי לפחות ל 70 אם לא אני בספק אם אני מתכוון לקנות מאווררים יותר. אלא אם כבר עדיף לי לחסוך כמה חודשים ולקנות קירור מים איכותי (ב1000 +)
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן קניתי מאוור Thermaltake לLGA775 והרכבתי לבד. כמובן שהנחתי שההרכבה תהיה פשוטה, מסתבר שצריך לפרק את כל לוח האם ושטויות כאלה. עם המאוור קיבלתי שקית של משחה ושמתי כחצי מהשקית (כיסה את כל המעבד בשכבה עד שלא רואים את המעבד בכלל). לפני התקנת המאוורר המעבד עמד על כ69 מעלות כשהמחשב רק עלה. עכשיו הוא על כ79. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במשחה התרמית? הייתי צריך לשים את כל השקית? אולי יש בעיה אחרת (יש עוד שני מאוורים במארז- צדדי ואחורי, שניהם פועלים (80, לפי דעתי)? אשמח לעצות, אביתר.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם זה תקין (המחשב לא במאמץ)
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
יש לני P4 ואני מתעניין ב HSF כי לעלות את מהירותו מ 2000 למשהו בסביבות 2400 - אין לי טמפ עכשיו כי ה ASUS PROB לא נותן לי תוצעות נכונות. חשבתי על המניפה של זלמן ועל ANTEC SMART FAN או של TT. מפחיד אותי המשקל 944 גרם. אם משהו מקיר שילוב יותר טוב שיציע לי בבקשה ~~~~~SNAKE~~~~~~
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לשנות מתח CPU VOLTAGE בעזרת ג'מפרים על הלוח אם.. כי אין אופציה כזאת בביוס?!? בבקשה תעזרו כי ניסיתי הכל עידכנתי ביוס.. לחצתי CTRL F1 הורדתי מליון תוכנות כלום לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש אצלי במחשב Samsung 3200...אני יודע שהוא פשוט ולא אגיע איתו רחוק, אפילו לא קרוב :\... התיזמונים שלי @ 200 : 3-3-3-8. עד לכמה אפשר בערך להוריד אותם? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-