עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מדובר בSLI 9600GT של חברת Twintech ובמעבד Q6600 כרטיסי מסך בסטוק: 700@950@1750 מעבד בסטוק: 2400Mhz בהתחלה עשיתי OC של 740@1100@1850 והמעבד היה על 3503Mhz וקיבלתי ב3DMARK06 כ16,603 רציתי מאוד לעבור את ה17,000 אבל שום דבר לא עזר את המעבד לא הצלחת לעלות אז עיגלתי אותו ל3510Mhz אבל את הכרטיסי מסך הצלחתי להרים ל780@1210@1950 ובמקום לעבור את ה17,000 ביג טיים.... מה התוצאה הכי גבוהה שקיבלתי? 16,911(אחרי המון פעמים) אגב, עם הOC הראשון לכרטיסי מסך, העלתי את הPCI בביוס מ100 ל105 ואת הOC הגבוה שעשיתי אח"כ זה עם 100 בPCI כי אני חושב שזה גם מה שמנע ממני להרים את תדר הכרטיסים בכל מקרה, יש למישהו הסבר? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

ה6800GS AGP לאוברקלוקינג טוב כמו הPCIe? וחוץ מזאת שהליבה, מהירותה והחיבור שונים, יש עוד הבדלים? ובכמה הליבה נחותה מליבת הpcie? אם בכלל.. תודה. פרטים אנשים, אני אוהב פרטים!

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by Swimmer,

מאחר ולרובנו אין קירור גז/צ'ילר בבית, ורובנו לא גרים בצפון צפון הארץ(לא שיורד שם שלג אבל...) נפצח יחדיו בתחרות חדשה: UnderVoltage+OverClock. המטרה: להגיע למהירות הכי גבוה ויציבה ב-V הנמוך ביותר למעבד, כללי התחרות(הוכחה בעצם...) 1. validate from cpu-z 2. S&M + CPU-Z + EVEREST SENSOR(מאחר ואת המתח ב-CPU-Z אפשר לחרפן קלות) Max voltage: 1.25V mY COMp: כרגע בתהליכים למרות שנראה לי שהגעתי לגבול המעבד =) 1. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=64583 2. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=162606.0;attach=62310;image [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by a-gold,

שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028 ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080 מישהו יכול להסביר לי למה ????? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול איזה מאוורר ממגוון המאווררי צד שיש לKSP אתם הכי ממליצים ומה הכי מומלץ מבחינת אותו מאוורר ,האם להוציא אוויר מהמארז או להכניס פנימה..? כרגע יש לי מאוורר עם לדים כחולים והוא מכניס אוויר פנימה...אני לא בטוח שזה המצב האידיאלי.. בבקשה תגיבו! תודה מראש ערן.

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by mor_anter,

מה אתם אומרים תוצאה מכובדת בשביל המפרט שלי הכל בסטוק חוץ מאובר לכרטיס מסך (תראו במפרט שלי פרטים על המחשב) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. שלום יש לי קירור מים של KAILON (קירור פסיבי דומה לזלמן) יש לו משאבה פנימית של integrated 12VDC pump (780 l/h, 1.4m hmax) וצנרת בקוטר של 10/8mm רציתי לשנות את קוטר הצנרת כך שאני אוכל להרכיב בלוק מים וקירור לציפסט רציני יותר איזה קוטר עדיף בהתחשב במשאבה, 3/8 או 1/2? כמו כן איזה בלוק קירור מומלץ על פי הקוטר שאתם תודה

9. שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by kipi25,

שלום, איפה בביוס נמצאת האפשרות להוריד את מכפלת המעבד? יש לי את גרסת הביוס האחרונה - 0804. תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by fit3,

שלום אנשים קניתי את AC7 בשביל ה775 שלי וישבתי עליו לילה שלם ולא מצליח להרכיב אותו זה ניראה כאילו הרווחים בין הפינים קטנים בכמה מילמטרים אין אפשרות להכניס את כול ה 4 פינים (ניסיתי קודם אלכסון ניסיתי הכול וכלום לא עובד) ולעומת זאת את המאורר של אינטל אני מפרק ומרכיב בשניות האם מישהו נתקל בבעיה דומה? והאם תהיה לי אפשרות להחזיר את המוצר לחנות של "למיר" שממנה קניתי?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  12. שלום קניתי מחשב חדש עם יכולות גבוהות והכל ועכשיו המחשב עוד טוב והכל אבל הספק כוח בא עם המארז אז חשבתי שאולי כדאי לי לשדרג את הספק כוח שלי למשהו בסביבות 400 שח אבל עד עכשיו המחשב לא הראה בעיות כמו שהמחשב נחבה או משהו כזה באמצע פעולה אז רציתי את התייעצותכם לגבי קניית ספק חדש למחשב.. ד''א המחשב לא עשה שום בעיום עם כיבוי והכל אבל בחלק של המארז שמעל לספק כוח יש חימום ובגלל זה בקרצוני לקנות ספק חדש.. אשמח עם תענו לי בהקדם תודה..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by Elite_Sniper,

איך אני בודק טמפרטורה ומזה טמפרטורה טובה?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי מארז שקט מאוד יחסית למארזים בשוק...TT-SVIKING ויש לציין שהוא בולם רעשים באופן סביר מאוד.. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להגדיר או לקנות פיזית את הפוטנציומטר של הVX ולהרכיב לBT הרגיל משום שאני רוצה להוריד את טמפ' המעבד שלי.. והוא פועל לי בסטוק שלו על 1328RPM כפי שמצויין ע"י ASUS-PC PROBE2 והMB עומד על 34-35 מעלות.. המעבד עומד על 38-43 במאמץ..והמעבד הוא D840 3.2..האם יש אפשרות כזו להעלות לו את המהירות.. שאלה נוספת היא האם יש אפשרות במארז הנ"ל להתקין קירור להארדיסק משום שיש לו את המתקנים הצדיים שמלביש אותו ללא ברגים..ואם כן אפשר המלצות. תודה מראש למגיבים.

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by bigwave,

שקיים היום? במחינת קירור+ שקט תקציב עד 450 שקל

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by big_fishy,

יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה הראשונה היא בקשר ליעילות של הNanotherm BLUE II, עד כמה הוא באמת יעיל? מצאתי ביקורות רק על BLUE 1. היעוד יהיה למעבד (HSF, ספארק 7+) ולקירור של הגשר הצפוני (יש לו איזה קירור של ג'יגה בייט) השאלה השניה, היא הסידור מאוררים. יש לי שני SF2 ועוד מאורר מאותה חברה 60 מ"מ, בספק יש מאורר נוסף שמוציא חום (מעל המעבד) הSF2 הראשון נמצא בקידמת המארז ומכניס אוויר, השני מאחורה מוציא אוויר וה60 מ"מ נמצא גם מאחורה למטה ומכניס אוויר. יש דרך יותר טובה לסדר? תודה.

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by slider,

לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by hardtwiker,

יש לי לוח אם asus P4T-M ועליו יושב אינטל פנטיום 4 1.5 ג'גהרץ. עד כאן הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לעשות אוברקלוק. אני נכנס לביוס ובמקום שהמצבת של ה-1500 תהיה מסומנת בשחור- ז"א שאפשר לשנות את מהירות השעון, זה מסומן לי באפור- ז"א שאי אפשר לשנות את מהירות השעון. חבר שלי שבא לבדוק את המחשב אמר שצריך להיות איזשהו ג'אמפר על הלוח אם שיעשה unlock למהירות השעון. אולם, מעיון במדריך ההפעלה של הלוח אם לא מצאנו שום דבר כזה. ניסינו הכל ועדיין האפשרות לשינוי מהירות המעבד נותרה נעולה. אני אובד עצות.... מה אפשר לעשות כדי שאוכל לעשות אוברקלוק למעבד? תודה לעוזרים ד"א, אם אתם תמצאו משהו שלא מצאתי הנה לינק ללוח האם באתר של אסוס http://www.asus.com.tw/mb/socket423/p4t-m/overview.htm#

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. 1. תראו את התמונה הזאתי, חבר שלי התקין את ספיד-פאן וזה מפחיד - תגידו מה זה יכול להיות בבקשה. 2. מה הטמפרטורה המומלצת למעבד אינטל פנטיום(בשעת מאמץ, וב-idle). תודה.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by MotoCross,

איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Bang,

מה הבדל בין לד רגיל, לד סופר חזר ודיודה לייזר ומה אומר הדבר הזה 3500mC

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by SubX,

כלומר איזה סטפינגים AMD בדרך כלל מספקת ? המחשב שלי עדיין באקסלנט מחכה להחלפת מעבד AXP1900+ הסטפינג שלו היה AGNGA (ההכי טוב) המעבד שלי נשלח לחוץ לארץ ויחליפו לי אותו מה הסטפינג שאני צפוי לקבל ? יש סיכוי שאני אקבל את הסטפינג ההכי גרוע ASKGA ? AMD מייצרת עדיין סטפינגים גרועים ? או שהיא מייצרת רק סטפינגים טובים עד ההכי טובים ? זה חשוב לי כדיי שירד "עול" מליבי.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by BONO,

יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.