עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OutRaGe,

שלום. רציתי לשאול אם יש דרך כל שהיא "לפרוץ" את החסימה מהלוח המסריח שלי של אינטל לעשות OC למעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Ido.G,

שלום רב, הזמנתי מעבד E5200 בתצורת BULK\OEM, כלומר ללא מאוורר הסטוק. ברצוני לרכוש אוורור סביר ומעלה (טוב מהסטוק, אך לא צריך משהו מוגזם) במחיר נמוך ככל האפשר. שמתי את עיני על ה Alpine 7 PRO (למרות שאני לא מחבב כל כך את ARCTIC COOLING)- איך הוא? איזה עוד אפשרויות יש ואיך הן? ד"א, יש לי את ה Golden Orb II- האם אתם חושבים שהוא יהיה מספיק טוב\ עדיף על קירורים אחרים בתחום המחירים של מתחת ל 100 שח? תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by noambaum,

יש לי כרטיס של ספיר 9800PRO 256BIT ואני מחפש תוכנה לאובר קלוק משהו בסגנון של ATITOOL ואם אפשר לינק תודה

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by ColWar,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש למישהו מדריך ל CPU OC שהוא היה ממליץ עליו? בתודה רבה מראש, Coldwar

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. איפו אפשר למצוא מנורת קטודה מולטי קולור ואיפה אפשר למצוא מנורה שרגישה למוזיקה ככה שמפעילים שיר במחשב היא מהבהבת? ואיך מרכיבים אותם ? מה פשוט מחברים אותם לאחד הכבלים של החשמל שיוצא מהספק?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by MAOR,

כמו שראיתם את המוד שלי (ואם לא ראיתם כנסו לשם עכשיו) החוטים מארז שלי לא הכי מסודרים ...... את החוטים IDE - הפכתי למעוגלים והשתדלתי לסדר גם את הכבלים של הספק בחבילה כזאת אבל הבלאגן חוגג ! אנא תעזרו לי לסדר את החוטים במארז הקטן שלי ...... תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  7. Started by Mda101,

ברשותי מחשב "הי-טואר" ואני מעוניין להוסיף אליו כל מיני מתנות... הרעיון שעלה לי הכי טוב לראש, זה מיתוג מאוררים... שאני צריך עזרה ותמיכה... או מד טמפ' למחשב, ברצוני לדעת איזה חומרה צריך לכל אחד מהשניים, האם צריך דברים מיוחדים על הלוח... איזה אופציות צריך? איזה ציוד צריך כדי לסדר מחשב שיהיה יציב וטוב... המחשב (פנטיום 4 2 ג'יגה) כולל 3 כוננים קשיחים (בתוך מגירות ניידות + מאוורר), DVD, צורב, כרטיס מסך G4 Ti4400... אני צריך להביא מצלמה דיגיטלית ולצלם את סביבת העבודה שלי (תמונה תעלה בקרוב) אך עד אז, ברצוני לשמוע רעיונות כללים לעיצוב... ואם מישהו יודע איזה חומרים דרושים... בקיצור, עזרה למופרע המתחיל שלכם, מד"א 101

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  8. מעבד : AXDA1700UT3C סטפינג : JIUHB 0303XPMW ZigZag2000 מציעים את המעבד הזה בסטפינג הזה במחיר של 393ש"ח, רציתי לדעת אם המעבד הזה האם אני יוכל להגיע ל-200Mhz FSB ביציבות מלאה עם לוח 8RDA+ או ה-ABIT NF7-M REV2 שלפי התגובה שקבלתי מ-ZigZag צריך להגיע בקרוב לארץ ולפי ביקורות שראיתי הוא קטלני במיוחד גם לאוברקלוק, וזכרונות TwinMos PC3200. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  9. שלום לכולם! אז ככה כרגע אני בבאס 250 עם תזמונים לזכרונות של 6-3-3-2.5 (עברתי בדיקות מאמץ) והבנתי שזה לא כזה משהו אז חשבתי לנסות ולעלות עוד אבל אני עובד על משהו די חשוב עכשיו וקצת מפחד שאיזה משהו פתאום ישרף לי במחשב אני יודע שאתם שונאים ששואלים אותכם "עד לאן אני יכול להגיע בOC" אבל השאלה שלי היא קצת שונה אני רוצה לדעת עד איזה גבול זה כבר מסוכן למעבד/זיכרונות? (אני לא רוצה בעוד שנה שנתיים פתאום המעבד יחליט להתפגר לי ) עד כמה בערך אתם חושבים שאני יכול לעלות עם הקירור שברשותי? תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by Mentally ill,

אהלן, חשבתי לחבר למעבד תעלת אוויר שבראשה עומד מאוורר ג'נרי 80 MM,ובתחתיה עומד המעבד עם מאוורר ויחידת קירור סטוק, דבר שכזה מומלץ? המעלות יצנחו בצורה משמעותית או שמא זה סתם שטויות? יצא לי להביט באתרים בחו"ל,וככל הנראה ישנם מספר לא מבוטל של אנשים שעושה זאת,אך כמובן יש כאלו שמתנגדים - מה דעתכם? זהו דיון פתוח לשאלות נוספות לגביי תעלות אוויר, נ.ב ,מאיזה חומר מומלץ להכין תעלה - רדיד אלומיניום בפנים (כידוע אלומיניום שומר על קור) ומבחוץ חומר אחר? כל מה שיעזור נשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by spider272,

תנו קירור למעבד במיפרט הזה//ל OC 4850 ep45ud3lr huntkey h001 3HDD 6GB e7500 תקציב עד 130

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. Started by walla,

שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  13. שלום לכולם האם יש דרך לשלוט על מאוורר בכרטיס מסך הזה כי בזמן מאמץ הוא מגיע ל73 מעלות שזה לדעתי המון וראיתי שבמצב מנוחה הוא עובד על 41 אחוז ואני רוצה לעלות את המהירות האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by MAOR,

רק בזמן האחרון התחלתי להתעסק אם מודינג/OC .... ככה שרק בחודש האחרון דאגתי לקירור טוב למארז .... ולכרטיס מסך לפני שהייתי מתעסק אם זה .. פעם אחת בדקתי את החום של המחשב (לא זוכר מה זה היה .. אבל התוכנה הציגה מעלות) והיום שאני מתעסק אם זה ... והתקנתי קירור וקדחתי חורים ... אני רוצה לדעת את המעלות ... ולא ... כל התוכנות לא נותנות לי טמפ'. הלכתי לחנות שקניתי את המחשב ... ושאלתי אם באמת יש בו חיישני חום (שאני לא מדמיין) והם אמרו לי שיש חיישנים ..... אני כמעט בטוח שהחיישנים שלי נשרפו/נדפקו... ישנה דרך להחליף את החיישנים ?? האם זה מסובך ?? וכמה יעלה לי העסק ?? (נכון לעכשיו אין לי תקציב ואני גם לא מעוניין לקנות את המקרר של ההארד דיסק אם הסנסורים אז אל תתנו את זה כאופציה ....)

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by 1tanai,

שלום איך אני מגדיל את ה-GPU במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. אני מתכנן oc ל-4200+ ,האם אני יכול לעשות oc בינוני ויציב כאשר יש לי ספר ג'נרי של 450?

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by dazzler,

המעבד עובד אצלי 24\7 על 210*10 על מתח של 1.7 . עד עכשיו הוא היה על 42 מעלות במאמץ אבל עכשיו כשמתחילים הימים החמים הטמפרטורה עולה ל48 במאמץ. כרגע מורכב עליו slk700 עם מאוורר ג'נרי פשוט. רציתי לשאול אם נניח אני שם מאוורר חזק כמו למשל דלתא כמה מעלות זה יכול לשפר ? ואיפה אפשר להשיג מתאם בין 70 מ"מ ל80 או 60 מ"מ? יש לי עוד שאלה קטנה, בשביל לשמור על מתחים נמוכים מה עדיף מכפלה גבוהה או באס גבוה?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לחבר שלי 2500+ שמתי לו 3200+ על מתח של 1.93V זה לא קצת הרבה? אגב ראיתי שכשהמעבד על 2500+ הזיכרון שלו רק על 333 עכשיו רק הוא על 400 למה הוא לא פועל על 400 בסטוק?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by DorM,

יש לי ויכוח קטנטן עם איזה בנאדם מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים כשמצרפים אותו לקואד. אז הייתי שמח מה מהם שילוב יותר טוב עם הקואד ומה יותר שקט כשמצרפים אותו לקואד?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. =]שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך PCI express 2 2 סלוטים של PCI express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור PCI express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תו…

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  21. אם כן, איזה שיפור יש ומה על קרור הזכרונות? שווה את ההשקעה? (בד"כ הייתי מחליף את הקרור למשהו בבניה/אלתור עצמי אבל הקרור STOCK קצת יותר מסובך מה גם שהוא מקרר את הזכרונות) ... אשמח לתגובות

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by asaf556,

האם oc של 25% ל2.65 עם המפרט בצד זה בסיר האם כדי לי לנסות יותר או שדי ואני לא אצליח יותר מזה? ולמה אפילו בשלב כזה אחרי 10 דקות עבודה המערכת קופאת ונשארת ככה עד שאני עושה ריסט?אולי בגלל שאני משאיר את הזכרונות על 800 וזה עושה להם oc כי בcpu-z הזכרונות עבדו על 490 כאילו 980 מגה הרץ[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:08:17 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 14:44:39הקפצה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by KoDkOd,

מצב פעולה...מממ...יותר פירוט לשאלה באיזה מצב..יעזור

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by KingYes,

אהלן אנשים, אני רוצה לשאול, כיצד ניתן להשתמש בתוכנה הזו של Over Drive על ההגדרות הכי מומלצות? ב-Auto Clock אני לא יכול ללחוץ על Start ככה שאין לי אפשרות להחל את ההגדרות. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. Started by eranisra,

שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך שכתוב בכותרת - עכשיו לפי לוח התוכנה של NVIDIA ntune הטמפרטורה היא 60 מעלות במנוחה ובמאמץ 70-80 (תלוי איזה משחק). זה כשהמאוורר עובד על 59% בדיפולט. עכשיו שיניתי את מהירות המאוורר ל90% וכעת זה על 57 במנוחה ובמאמץ 60-70. יש בעייה שהמאוורר יעבוד על 90% קבוע ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים