אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz) הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4? להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור יש למישהו תמונות? תודה מראש! (באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בתוכניות שלי לקנות קירור למעבד שלי... עכשיו, קניתי היום את הNINJA 2 לחבר ומאוד התרשמתי ממבנה הסינקים רק דבר אחד מתריד אותי, הסינקים לא באים המגע ישיר עם המעבד אלא מחוברים לחלק של הפלטה... עד כמה העברת החום תהיה יעילה בכל זאת? אני פשוט מתעניין בקירור הזה כי הוא עולה כ-175 שקלים ונכנס בתקציב שהקצבתי לעצמי.. וכמו שהבטחתי.... תמונות של גוף הקירור:
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL והוא מגיע במצב רגיל ל72 מעלות של הCPU זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 שאני רוצה להמהיר אבל הבנתי שהם נעולים אז אני מחפש אתר או מישהו שיוכל להסביר לי איך לשחרר את הנעילה (אם אפשר) ולהוציא את המירב מהמעבד הזקן והטוב
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לדעת איך אני יודע את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי ואם אני יכול לעשות oc לfx 5200 ובעזרת מה??? תודה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd athlon xp 2400+ מתי שהוא לא מתאמץ אז הוא בין 45 ל-47 מעלות ומתי שהוא מתאמץ הוא בין 51 ל-53 והמהירות של המאוורר היא בין 4300 ל-4450* * מה שמפריע לי זה הרעש וגם הרבה אמרו לי שזה לא טוב תמליצו לי על משהו טוב בשביל לקרר את זה זה הלוח אם שלי (הוא דגם ישן) http://www.ecsusa.com/products/l7vmm2_11.html תודה לכל העוזרים נ.ב. אחים שלי אני יודע שיש לי לוח אם זוועתי במיוחד. נסו לעזור במקום לבאס אותי
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים במחשב החדש שלי: Gigabyte GA-965P-DS4 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) ULTRA PC2-6400 800Mhz Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E רציתי לדעת איך הלוח אם הזה ב-OC ואם יש משהו אחר שכדאי באותו מחיר או אפילו פחות? איך הזיכרונות ב-OC? הם יכולים לקחת אותי רחוק? ואיך הכרטיס מסך ב-OC? תודה מראש, Dj-L@g0la5
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה מהמאווררים הבאים יותר טוב, הכל 80mm, הכל מאווררים למארז: Vantec thermaflow case fan Vantec Stealth Fan Thermaltake 80mm SMART CASE FAN II מבחינת RPM, רעש, שליטה
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כנסו לקישור הבא, דף המוצר של בלוק מים. בסוף הדף מוצג ספק כח מיוחד, ובאמצע הדף בערך יש צילומים של הבלוק שממנו יוצאים שני חוטים - שחור ואדום. למה צריך חשבל בבלוק ?!?!?!? תודה רבה מראש !!!! http://www.swiftnets.com/products/mcw462.asp
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בגלל שהלוח של המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו, הוצאתי מהבויידן את המחשב הישן שלי עד שאני יקנה לוח חדש וזיכרונות. המפרט של העגלה: PcPartner BX440A, Celeron A 400, Micron SDram100/133 384 MB אז החלתי לעשות לו OC, כי ראיתי שהוא מצויין לOC. הבעיה שאני לא מצליח לעבור את ה83Mhz בבאס, למרות שהוא תומך ב100 Mhz. ראיתי בOCDB, שעוד מישהו נתקל בבעיה הזאת עם לוח אחר ומעבד 300A. מה מגביל אותי לעלות עוד את הבאס? לבנתיים אני על 83X6 עוד בעיה מעצבנת שנתקלתי בלוח המקולל הזה, שאף תוכנה לא מצליחה לזהות את החישן טמפרטורה של המעבד, ניסיתי את כול התוכנות ניתור שיש באתר, ואף אחת לא מצאה את החיישן, יכול להיות שזה בגלל שכול תוכנה שאני מתקין אותה מבקשת את הדגם של הלוח, אבל בגלל שהלוח של חברה קיברית, הח…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי את שלל התוכנות שבאתר ובגלל שיש לי דרייברים 4.1.0.9. , אוברקלוק בלתי אפשרי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. קירור של אביט, החתיכת מתכת עם המאוורר 2. קירור של איפוקס, בעל שטח פנים קטן יותר, אך סינק גדול יותר ומאוורר 6K rpm עליו. המטרה: עמידה בטמפ' בריאה במתח 1.8 לצ'יפסט. הלוח: EPoX 8RDA+ 2.1 .
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לרכוש מעבד של venice 3000 64bit :amd מאחר שאני מעוניינת במחשב שקט, רציתי לקבל את חוות דעתכם המקצועית ובעלת הניסיון: האם יש צורך לבקש מראש להתקין מאוורר אחר, או שניתן להסתפק במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד. בסה"כ אני מבינה שהמעבד לא מתחמם כמו אינטל אז אולי המאורר שלו הוא שקט יחסית? אם ללכת על מאוורר שקט אחר, אז איזה מאוורר מומלץ לקנות אודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שכדי להתקין את הפריזר 64 לא צריך לפרק את הלוח.. ומה בנוגע לפריזר 7? (אינטל) האם הוא יתאים לP4 2600? צריך לפרק תלוח בשבילו? צודהה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי את הקירור stock של 5850 ב Twin turbo pro. הקירור של הCPU על הכרטיס באמת שיפר את הטמפרטורה. הבעיה היא שהדבקת צלעות קירור על ה VRMים לא מוצלחת והטמפרטורה עולה ל 110C בעומס מלא. ישנו פתרון לזה הבעיה שאין את זה בארץ, לפחות למיטב ידעתי: http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/vrm/product_vga_cooler_r3_r4.html#compatibility מישהו הצליח לקרר את ה VRMים ? אשמח לעצה תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מעבד P4 1.8A, Asus P4T-E זכרונות rdram של Samsung. ניסיתי להעלות את ה-FSB ל-133, בריסט המחשב כלל לא עלה ורק צפצף לו בנחת. סגרתי את המחשב ל-2 דקות פתחתי והוא התאפס לבד ללא צורך באיפוס הביוס. מדוע זה קרה? למה לא ניתן להעלות עוד ה-FSB??? העליתי את ה-FSB ל-120 קיבלתי מהירות של 2159 MHz. החום עלה בממוצע ב-2 מעלות סה"כ. הרצתי את prime95 למשך שעתיים עם ובלי O/C. בלי O/C טמפרטורת המקס' שהמעבד הגיע אליה הייתה 45 מעלות, עם O/C (כאשר FSB=120) הטמפרטורה המקסימלית הייתה 47 מעלות. יש סיבה להוסיף קירור נוסף, או שבעלייה כזאת אפשר לעבוד בנחת? קיים OC נפרד לזכרונות? תודה על המדע.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייט GA-965G-DS3 V/S/L1 עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינג כי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנה תודה לתשובות
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מעבד E5200 בתצורת BULK\OEM, כלומר ללא מאוורר הסטוק. ברצוני לרכוש אוורור סביר ומעלה (טוב מהסטוק, אך לא צריך משהו מוגזם) במחיר נמוך ככל האפשר. שמתי את עיני על ה Alpine 7 PRO (למרות שאני לא מחבב כל כך את ARCTIC COOLING)- איך הוא? איזה עוד אפשרויות יש ואיך הן? ד"א, יש לי את ה Golden Orb II- האם אתם חושבים שהוא יהיה מספיק טוב\ עדיף על קירורים אחרים בתחום המחירים של מתחת ל 100 שח? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הגוף הקירור הזה שמתלבש עליו?אני מצרף תמונה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה, יש לי FanBus של Vantec ששולט על מהירות ארבעת המאווררים שיש לי במארז, לאחרונה (ממש לפני שעתיים) הוספתי "מפסקים" שעובדים כך- הזרם שמגיע מהספק, לפני שהוא מגיע ל FunBus הוא עובר דרך המפסק, כאשר המפסק ב ON, אז דולק לד וכן המתח ממשיך ל FanBus וכך המאוור פועל, ואילו כאשר המפסק כבוי לא מגיע מתח ל FanBus וכן לא פועל המאוורר (זה מה שרציתי לעשות וכן בנפרד לכל אחד מארבעת המאווררים), ועכשיו לבעיה, שמתי לב שהמתח שמגיע למאוורר ירד (אני לא יודע להגיד בכמה) כתוצאה מהלד שעומד ב"דרכו" למאווררים, וזאת תופעה לא רצויה (שהייתי חוזה מראש אם היה לי ידע קצת יותר מקיף באלקטרוניקה). יש לכם הצעה/פתרון לבעיה (מלבד הסרת הלד) ?, יש דרך להעלות את המתח ? (למי שרואה את אותה הודעה בפורומים אחרים…
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השאלה שלי היא שאם במחשב החדש אני אקנה מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case ואני יודע שיש בו מאוורר אחד ועוד מקום פנוי לאחד שבו כבר הוספתי מאוורר. האם אני אוכל להוסיף עוד אחד או שניים בנוסף למה שיש?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
?שלום לכולם... (כותרת) אני לא מרגיש שהם מוציאים אוויר בכלל... ניסיתי לשנות את המהירות בSPEEDFAN על אלה שמחוברים ללוח אם על מקסימום והם עדיין על 1100RPM הגיוני? מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני זקוק למאוורר שקט אך איכותי ובעל ביצועים טובים בשביל מעבד core 2. התקציב 200 שקל. תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-