אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני רוצה לנקות אבק מתוך המארז מרכיבי המחשב .. כרטיס מסך וכו' . עם מה אני עושה את זה ? מה הכי בטוח ונוח ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות? הבנתי שה4830 מאפשר OC עד שיהיה טוב יותר מ4850 במעט עם קרור סטוק. מה דעתכם? וזה משנה מאיזו חברה? בהנחה שאני אקנה 4830 ואני יעשה לו OC הביצועים שלו בכל תחום יהיו עדיפים על ה4850? ומה החסרונות בלעשות כזו החלטה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה האם זה בסדר שלוח האם שלי מתחמם ל50 מעלות ככה גם המעבד לוח האם שלי הוא של אסוס דגם: P5LD2
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני אבריג את המאוורר על הדלת הצדדית. מאוורר ופתרון קירור Zalman ZM F1 Retail או AF8025 PWM 80MM FAN תודה חבר'ה -------- עריכה: האם מאווררים אלו עם חיבור 3 פין ללוח M?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב לא חדש עם מעבד Core 2 Duo (תושבת 775) והמאוורר שלו עושה רעש בלתי נסבל בשבילי. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שקט יותר (Zalman CNPS10X Quiet, דעתכם?) ושאלתי היא כדלקמן: האם בבוא העת כשאקנה מחשב חדש עם מעבד חדש, במידה והתושבת תתאים, האם אוכל להשתמש במאוורר שאני רוצה לקנות למעבד הקיים שלי? במילים אחרות, האם מאווררי המעבדים האלה הם "רב-פעמיים"? תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מנסיון האם הוא רועש או שקט? כל חוות דעת עליו (מנסיון כמובן) תתקבל בברכה..
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשבתי על ה Z-machine של זלמן אבל יש עוד אחד רק מנחושת,מה ההבדל בינהם כי המחרים דומים. כמובן שאנ רוצה הקירור יתאים גם לכ.מסך חדשים... יש עוד הצאות?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה בהנחה שיש לי את הלוח אם הכי מתאים הזיכרונות הכי מתאימים מארז מקורר היטב ספק חזק ואיכותי בקיצור כל מה שצריך לאוברקלוק טוב ממש בגבול היכולת של קירור אוויר.. אמרו לי שאם ה ac freezer 7 rev.2 שלי אני לא אגיע ליותר מ3.4 משהו כזה וגם זה המעבד יהיה רותח... השאלה שלי היא באיזה סכום אני אוכל להביא קירור שייתן למעבד שלי להגיע ל4.0 וישאיר את המחשה בטמפרטורות סבירות.. אשמח להמלצות. תודה. (התקציב הוא פשוט מקסימום ביצועים בכמה שפחות כסף.. תודה)
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
1. תראו את התמונה הזאתי, חבר שלי התקין את ספיד-פאן וזה מפחיד - תגידו מה זה יכול להיות בבקשה. 2. מה הטמפרטורה המומלצת למעבד אינטל פנטיום(בשעת מאמץ, וב-idle). תודה.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה הבדל בין לד רגיל, לד סופר חזר ודיודה לייזר ומה אומר הדבר הזה 3500mC
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כלומר איזה סטפינגים AMD בדרך כלל מספקת ? המחשב שלי עדיין באקסלנט מחכה להחלפת מעבד AXP1900+ הסטפינג שלו היה AGNGA (ההכי טוב) המעבד שלי נשלח לחוץ לארץ ויחליפו לי אותו מה הסטפינג שאני צפוי לקבל ? יש סיכוי שאני אקבל את הסטפינג ההכי גרוע ASKGA ? AMD מייצרת עדיין סטפינגים גרועים ? או שהיא מייצרת רק סטפינגים טובים עד ההכי טובים ? זה חשוב לי כדיי שירד "עול" מליבי.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מהי הדרך הכי טובה לקרר מעבד מיסוג פנטיום 4 חוץ מהדרך הרגילה והמקובלת. אני יודע שקיימים הרבה סוגים של קירור אך מה הכי יעיל?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא בקשר ליעילות של הNanotherm BLUE II, עד כמה הוא באמת יעיל? מצאתי ביקורות רק על BLUE 1. היעוד יהיה למעבד (HSF, ספארק 7+) ולקירור של הגשר הצפוני (יש לו איזה קירור של ג'יגה בייט) השאלה השניה, היא הסידור מאוררים. יש לי שני SF2 ועוד מאורר מאותה חברה 60 מ"מ, בספק יש מאורר נוסף שמוציא חום (מעל המעבד) הSF2 הראשון נמצא בקידמת המארז ומכניס אוויר, השני מאחורה מוציא אוויר וה60 מ"מ נמצא גם מאחורה למטה ומכניס אוויר. יש דרך יותר טובה לסדר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4T-M ועליו יושב אינטל פנטיום 4 1.5 ג'גהרץ. עד כאן הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לעשות אוברקלוק. אני נכנס לביוס ובמקום שהמצבת של ה-1500 תהיה מסומנת בשחור- ז"א שאפשר לשנות את מהירות השעון, זה מסומן לי באפור- ז"א שאי אפשר לשנות את מהירות השעון. חבר שלי שבא לבדוק את המחשב אמר שצריך להיות איזשהו ג'אמפר על הלוח אם שיעשה unlock למהירות השעון. אולם, מעיון במדריך ההפעלה של הלוח אם לא מצאנו שום דבר כזה. ניסינו הכל ועדיין האפשרות לשינוי מהירות המעבד נותרה נעולה. אני אובד עצות.... מה אפשר לעשות כדי שאוכל לעשות אוברקלוק למעבד? תודה לעוזרים ד"א, אם אתם תמצאו משהו שלא מצאתי הנה לינק ללוח האם באתר של אסוס http://www.asus.com.tw/mb/socket423/p4t-m/overview.htm#
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
לפני חודש קניתי מחשב עם מעבד Athlon Xp 2200+ שנועד ללמוד איך לעשות OC. כיום המחשב מת, מאחר והמעבד הוא BUILDIN וה-BIOS לא תומך בשינוי ה- MULTIPLIER ניסיתי לשנות את המכפלה פיזית ע"ג המעבד. חיבורי הL1 היו שלמים ולא נחתכו ע"י לייזר לכן מה שנותר (לפחות כך חשבתי) הוא לשנות את המכפלה (פתיחת וסגירת מעגלים ב-L3). כרגע המחשב נדלק המאווררים מתחילים לעבוד הCD חושב ושם זה נעצר, מסך לא מקבל כלום הביוס לא עולה וכמובן גם הWINDOWS. יש דרך חזרה??? השינוי שניסיתי לבצע הוא לנתק את המעגל השני משמאל בחיבורי L3 כך שאני אקבל: : C : : : המקור הוא- : C : C : :=פתוח C=סגור
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קירור המים הכי טוב שיש... אבל מה אתם אומרים על זה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אהלן ! טוב נראה לי אני קצת אתנסה ב OC.. עזרה ! אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (ואולי לזכרונות) יש לי תוכנה של הלוח אם כדי לעשות OC למעבד... האם כדאי גם לעלות את המתח או פשוט להתחיל לעלות את המספרים.. ? בכמה לעלות ? ולבדוק 6 שעות ב פריים95 ? לבי זכרונות ת'אמת אין לי מושג בכלל איך עושים... - איך עושים ? ולגבי כרטיס מסך הורדתי את הדרייברים של אומגה.. איך להעלות את הCORE והזיכרון ? שניהם יחד או מה ? תודה רבה, תום.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המפרט שאני קונה השבוע הוא בצד ימין ושאלתי פשוטה אני בן אדם שלא עשה OC בחיים לשום חלק ואני מתכנן לעשות בעתיד הקרוב אז הייתי רוצה לדעת האם המפרט הזה יתן לי OC טוב למעבד,לכרטיס מסך,זכרונות , וכו' תענו לי בכללי מכל הבחינות תודה!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-