עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by arthur16,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by PsyMor,

משהו אולי יודע מי מייבא את המוצרים של....Swiftech ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  4. היי המערכת הקודמת שלי הייתה מבוססת על 939 של AMD ואני מתכנן לקנות לוח אם חדש מבוסס P35, ליתר דיוק P5KE/WIFI של אסוס ומעבד E8400. אני יודע שהקירור הנוכחי שלי(בכותרת) שנשאר לי מהמערכת הקודמת תומך גם בסוקט 775 אך האם באמת לא תהיה לי בעיה להרכיב אותו על הלוח אם החדש? ההברגות לא השתנו? ולאיזה טמפרטורה מקסימלית וטמפרטורת מנוחה המעבד צריך להגיע עם הקירור הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. מה הבעיה? לפני שבועיים בערך בדקתי וזה הראה לי תמיד בסביבות ה30 מעלות בסנסורים. זה ללוח אם או למעבד? ועוד שאלה - המחשב הנוכחי שלי מאוד רועש ואני לא עושה בו OC, כדאי לנתק מאוורר? המעבד הוא P4 אם זה עוזר

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by mapisto,

אהלן, קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים וראיתי שבמארז חסרים שני מאווררים. בעיקרון הם לא צריכים להיות שם ואם המשתמש רוצה, הוא יכול לקנות ולהתקין בעצמו. אני רוצה לקנות ולהתקין... אז מאוורר אחד שחסר הוא 200mm.. ואני הולך להזמין כנראה מחו"ל את הדגם הבא: (שזה אגב בדיוק הדגם של המאוורר המקורי שיש במארז) http://www.ebay.com/itm/NZXT-FN-200RB-200mm-x-30mm-Sleeved-Cable-11-Blade-Fan-/270796402150?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item3f0cb92de6 אם אפשר למצוא אותו בארץ ביותר זול, אשמח אם תגידו לי היכן ועכשיו לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול- איזה מאוורר 140mm כדאי לי לקנות? להזמין מחו"ל או שניתן להשיג בארץ במחיר נורמאלי? יש עדיפות למאוורר עם LED כחול סתם כי זה יפה מקד…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  7. Started by ronin,

אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  8. אהלן, המצב הוא כזה, כרגע הטמפרטורה של הכרטיס Idle היא 40C בזמן שהמאוורר מסתובב על 60% (אוטומטי בלי שנגעתי בכלום) זה קורה במצב ברירת המחדל בלי OC לכרטיס למיטב הבנתי אין שום סיבה ממשית לשמור את הכרטיס בטמפ נמוכה כזאת ולא יקרה לו כלום אם הוא ישמר על 50C ב Idle מצב שקורה כשאני מוריד ידנית(לאחר שהדלקתי את הAti overdrive) את המאוורר ל50% (מתחת לתחום הזה אין לי עניין להוריד כי כבר לא שומעים את המאוורר) עכשיו הבעייה היא שאם אשנה את המהירות ל50% קבועה ידנית אז כשהכרטיס יתחמם באמצע משחק המאוורר לא יפעל מספיק מהר כי הוא תקוע על 50% הדרך היחידה שחשבתי עליה היא מעבר בין פרופילים בתוך ה CCC דבר מציק בפני עצמו, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להוריד את מהירות סיבוב המאוורר במצב בר…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. אז ככה מביחנת ביצועים זה ה- ASUS מבחינת OC איזה לוח אמין וטוב כמובן ל- OC כדאי לקנות? ואיזה מעבד מתאים אתם ממליצים ל- OC 2.4 , 2.6 , 2.8 איזה מהמעבדים האלה הכי טוב ל-OC? אל תתייחסו לכסף... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by skullfacer,

נתנו לי מאורר 80MM איפה כדאי לשים אותו למעלה בגג מוציא או בצד מכניס אוויר ?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by 00Amir,

האם במערכת קירור מים יש יתרון ברעש למחשב? פעם חשבתי שמערכות מים הם ללא רעש אבל אני רואה שיש מאווררים.. כמה יתרון יש למערכת מים בעוצמת הרעש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dj_Gal,

Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 http://www.thermaltake.com/products/spark/spark7.htm או Thermalright AX-478 Cooler for Intel-478 עם Thermaltake 80mm Smart Fan 2 גם על הSpark 7 יש את ה Tt SF2 והSpark 7 כולו עסוי מנחושת וה AX לא !.. מה כדי לי לקנות אני מתלבט כי יש הבדל די גדול במחירים .. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BassMan,

אז כך... גם לי יש את ה AXP2500+ עשיתי קצת OC ועכשיו אני בבאס 200 ומכפלה 11 המעבד ב 52.5 מעלות ובמאמץ ~ 55 מעלות המארז מאוורר היטב ועל המעבד יש את ה DP 101 (לא רציתי אותו אבל זה זמני) נשמע לכם הגיוני ה טמפ'? אם חסר לכם עוד פרטים תשאלו....

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by the godfather,

שלום קניתי מאוור למעבד חדש ולא שמתי לב שהוא לא מתאים מה אתם אומרים להחזיר לחנות או להדביק את זה ועם איזה דבק

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  15. ל 4300 הקרב ובא שלי, אני יכול לקנות זלמן 9500 במחיר שחיטה של 140 ש"ח, במקום הקירור של המעבד. השאלה אם הוא טוב בהרבה (או בכלל?) משאר הקירורים שיש באיזור המחירים הזה? כדוגמאת ה גלאשיל טק 5700 או ה ארקטיק 7? אני מחפש שקט וביצועים, כמו כולנו. חשוב לי לציין כי לדעתי זה דיי חשוב בשיקלול. שהמארז יהיה ככל הנראה אנרמקס צאקרה עם מאוור צד של 250MM שידחוף 90CFM לכיוון הלוח אם. אני חושב שדווקא סינק שנושב לכיוון המעבד או בדומה ל-9500 מאפשר קירור מכיוון הדלת, יהנה מהדבר בניגוד לקירורי "מגדל". אפשרות אחרת שחשבתי עליה במחיר דומה יחסית זה ה סייק אנדי סמוראי, אבל זה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהדבר יעיל יותר במארז עם קירור מהדלת. מה דעתכם על העניין? תודה מראש רום. ואני חייב לציין שמ…

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  16. מאיפה אני יכול לקנות מקדח כוס בשביל לעשות חורים למאווררים? חיפשתי בחנויות טמבור ולא היה לאף אחד מהם מקדח כוס לפח, היה להם רק לעץ ולגבס.... האם אני צריך לבקש שיתנו לי בגודל של 80ס"מ? (8 מ"מ)?? נ.ב אמרו לי פה בפורום שזה אמור לעלות יקר יותר מ100ש"ח...זה נראה לי מחיר יקר מידי בגלל שמקדח כוס לעץ עולה בין 12-15ש"ח!! אז כמה זה אמור לעלות?

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by amit27,

geforce 7600 gs agp ראיתי את הטמפרטורה בתוכנה של ג'יגבייט (אולי הם טעו?)

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by boss,

תקציב לא חשוב. אני מחפש קירור מעולה ,אני חושב על Corsair Water Cooling H50 מספיק? בשביל מעבד 920 או 860 כי בקרוב אקניה במחשב חדש. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. עשיתי OC והכל היה טוב ויפה וכשניסיתי לעלות כבר לא הלך מעל 3.4 ואז החלטתי לאפס את הגדרות הביוס בלוח אם וגם ע"י הוצאת הסוללה והג'מפר וכו, ויכשחזרתי להגדרות היסוד קיבלתי ב3DMARK2006 חצי ממה שאני רגיל לקבל על הגדרות אלה... מה עושים? האם דפקתי משהו במערכת? אנא עיזרו לי....

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Murmur,

שלום, אני מנסה להרביץ OC בינוני פלוס לצרכי שימוש ארוך טווח ל-E6500 של אינטל. הלוח שלי הוא Gigabyte P35-DS3L שעשה עבודה יפה ב-OC עם ה- E2160 שהיה קודם. זכרונות 800 MHZ ספק Antec Neo 430 קירור Thermaltake Max Orb בינתיים העליתי באס ל-300 ושמתי מחלק זכרון 2.5 (ככה שהזכרון עובד ב-750 מה"צ) - עם המכפיל X11 אני מגיע לתדר עבודה של 3300 MHZ. השארתי את המתחים באוטומט ובעומס (עם ORTHOS) המעבד מגיע לטמפ' של 66-67 מעלות, במתח 1.385V (אוטומט בביוס, כאמור). האם אפשר להעלות תדר ולהוריד טמפרטורה עם מתחים גבוהים יותר למעבד? קראתי אפשהו שלא מומלץ לליבות 45nm לעלות ל- 1.4V אולי להוריד את המכפלה ולהעלות תדר יעזור? אנא עזרתכם, תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asilic,

היי יש ברשותי מחשב בן שנתיים עוד מעט והוא מפוצץ באבק יש לי זמן פנוי וחשבתי לנצל איזה יום כדי לנקות את האבק שהצתבר בתוך במחשב. עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המחשב? והאם צריך להוציא גם את הכוננים שמנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  22. שלום לכולם לאחר שאלות וגלישה באינטרנט הגעתי למצב שאני מתלבט שין הZALMAN 9500 LED לבין הAC FREZZER 7 PRO. אני מתכנן לעשות OC למעבד Q9300 לסביבות ה3.2-3.3, ורציתי לדעת איזה מן הקירורים יביאו לי את התוצאות הטובות ביותר לOC, עם הטמפרטורה הנמוכה ביותר. יש לציין שאני מוכן לשלם עד ה190 ש"ח לקירור,ולא יותר מTMS. רציתי לדעת האם משתלם להוסיף עוד קצת כסף מהAC לZALMAN, והאם יכול שיפור בטמפרטורה ובביצועי הOC? ולסיום, מי יהיה יותר טוב לאוברקלוק? ה9500 או הFREZZER? בתודה, אור כהן

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by Atom,

ברשותי ה4670 של חברת sapphire,מדובר בגרסא הפשוטה ביותר עם הקירור ה"רגיל". http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 אז ככה מאחר והכרטיס קריר למדי - (כ30 מעלות רוב הזמן) גם כשמאוורר על מינימום במאמץ לא ראיתי את הכרטיס עובר את ה43 מעלות. מאחר ואין לי בעיה ולעלות את מהירוות המאוורר בשביל עוד כמה מעלות (הרעש לא מפריע לי) אז בכל אופן הנה השאלה : עד לאן אני יכול להגיע עם הכרטיס כדי להוציא ממנו את המקסימום מבלי להתפשר על יציבות http://img19.imageshack.us/my.php?image=4670t.jpg המפרט E6600 - עם קירור סטוק - לא מתכוון להאיץ אותו. ASUS P5B 2X1GB 667MHZ - לא מתכוון להאיץ. הספק - CHIEFTEC 550WATT

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  24. Started by ziv0798,

יש לי מעבד E8400 C2D 3.0GHZ עם קירור שקיבלתי עם המעבד עצמו(לא קניתי משהו נוסף) ולוח אם Gigabite P43 F9a מה המהירות המקסימלית שאני יוכל להגיע עם המעבד(E8400)?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Idanp,

טוב יש לי תקירור סטוק של הX800XL שלי.. אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן(9600SE)..הוא מתאים בול! אבל הבעיה היא שאין עליו את התקע הזה שמחברים אליו תחוט של המאורר איך אפשר להפעיל תמאוורר הזה?>:

• 3 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים