עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bv_beaver,

אני רוצה לעשות מודינג(לא רק למארז)פשוט ובלי יותר מדי סיבוכים, דברים מגניבים אבל פשוטים(אני מתחיל) תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  2. בשעה טובה ומוצלחת עדכנתי את הגרוטאה שלי לנהלם חדש ונוצץ, עם Powercolor HD4870 PCS, שמגיע עם קירור לא סטנדרטי שהבנתי מ-Reviews שהוא מוצלח. הקירור אמנם מוצלח יותר מהקירור הרגיל (תחת עומס מגיע ל-75) אבל לא מספיק (לא עובר את המבחן של Furmark ובעל דרגת רעש מבלנדר ברוגע ועד מעבורת חלל בעומס) - אך זו לא הבעיה העיקרית! הקירור השמנמן הזה תופס קצת יותר מסלוט אחת, ובלוח האם שלי 2 הסלוטים ל-PCI נמצאים מתחת לסלוט של כרטיס המסך. משמע - אם אני מחבר את כרטיס הקול הישן (PCI) שלי למחשב, הוא ממש צמוד לכרטיס המסך ומקפיץ את הטמפ' ב-10 מעלות (וכמובן גם את הרעש). האם מישהו מכיר קירור מספיק טוב ל-4870 שתופס סלוט אחת באמת, כלומר יכול להתמודד עם ההצבה הבאה: --כרטיס מסך-- --קירור-- --כרטיס קול…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  3. אז ככה לפי ההמלצה שלכם לקירור שקט המלצתם את זה: Scythe Ninja PLUS Rev.B SCNJ-1000P אני מתעסק עם מוסיקה, וכשאני מקליט שומעים את הרעש של המאוורר של המעבד... עכשיו, 100 אחוז שזה לא יעשה רעש כמו שאמרתם? פשוט זה מאוד חשוב לי...אמרתם שזה יספיק..השאלה אם זה באמת יהיה שקט... תודה ח'ברה..

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by K0sTa,

מה זה פתיחת צינורות ביכלל הרי פשוט מורידים תוכנה ועושים איתה אוברקלוק לא?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by b0nzZ,

דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by Shane McMahon,

יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ לוח אם ASUS p4800e Deluxe ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC ואם כן מה המגבלות

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by klips,

שלום יש לי קירור למעבד של OCZ עם צלעות הוא נראה מאוד גדול ותופס הרבה מקום הוא מקרר אבל יוצא ממנו רעש בלתי נסבל .אני מחפש קירור למעבד שיהיה מקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט יש לי מעבד Q9300 המחשב שלי הוא לגיימינג וחשוב גם הקירור מוכן להשקיע עד 350 שח ומוכן לחרוג אם צריך . אני אשמח על כל עזרה תודה...!!!!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by slider,

לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. צירפתי תמונה של סיבוב המאווררים במארז (הם מחוברים ללוח אם) , השאלה שלי היא איך אני מגדיל את מהירות הסיבוב של FAN2 (מדובר במאוורר על הגג , מאוורר שקט של CM) , בעקרון הוא אמור להגיע עד 1200RPM. בלי קשר לזה , אם אני ארצה להחליף את המאווררים הנ"ל במאווררים 120/140 (שקטים ושידחפו הרבה אוויר , את המאווררים הכחולים של CM אני לא שומע בכלל אבל הם דוחפים פחות אוויר) איזה דגמים ממלצים (מאווררי LED כמובן) ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by F430,

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

שלום כרגע חזרתי מתל אביב וKSP וקניתי מעבד 3000+64bit וקיבלתי איתו את הקירור הנ"ל. מה דעתכם עליו? ויש לכם מדריך למריחת משחה טרמית על מעבד חדש?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  12. מה זה AUX??

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by INFERNO,

הנה כל ההגדרות של המחשב http://photos.walla.co.il/miki7777777 אני יכול לעשות איתו משהו?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by davidbr,

איזה מהמאווררים הבאים יותר טוב, הכל 80mm, הכל מאווררים למארז: Vantec thermaflow case fan Vantec Stealth Fan Thermaltake 80mm SMART CASE FAN II מבחינת RPM, רעש, שליטה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Antonimo,

האם אפשרי להגדיל את ה UPLOAD (אנטרנט כן..) על חשבון DOWNLOAD או משהו קזה??? OVERCLOK למודם

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by The TrCkeR,

ברשותי את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס מבית POWERCOLOR עם הPCB החדש), ואני מחפש מדריך VMOD בשבילו. כל מי שיוכל לעזור בזה יבורך.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. שלום, ניסיתי את שלל התוכנות שבאתר ובגלל שיש לי דרייברים 4.1.0.9. , אוברקלוק בלתי אפשרי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by david32,

אפשר לראות במפרט את כול הפרטים. הקטע הוא כזה: העלתי באס ל 300 ,ולא שיניתי את המחלק של הזכרונות והמחשב עלה (ועבר 15 דקות ב PRIME95) , ככה שיוצא שהזכרונות היו על 900 MHZ (כשבסטוק הם 800).[ בהתחלה (לפני הבדיקה) ניסיתי לשנות את המחלק ככה שהם יהיו גם על 800 אבל אז הוא קרס לפני POST. זה בטוח ככה? אין מה לדאוג? פשוט תמיד חשבתי שיותר בטוח א הזכרונות ישארו על התדר סטוק שלהם. אבל אם זה לא עובד ככה אז אני מתאר לעצמי שהכול בסדר. אפשר לשפוך ממש טיפה אור על הנושא של הזכרונות? (כי מכול מה שקראתי הבנתי שהתדר אמור להישאר סטוק)

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by BONO,

יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  20. איך אני מוריד את הגוף הקירור הזה שמתלבש עליו?אני מצרף תמונה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by roma4k,

ערב טוב, ברשותי המפרט שבצד. כשקניתי הוספתי מאוורר 120 מ"מ של AC וחיברתי לאחד מה SYSTEM FAN שעל הלוח. כאשר לפני מספר ימים רציתי לבדוק את הסל"ד אני רואה שלא רואים באף אחת מהתוכנות שניסית וגם לא בביוס. זה ניראה כאילו הלוח לא מזהה אותו. יחד עם זאת, המאוורר עובד וניראה לי שבסדר גמור. יש משהו שאני לא עושה נכון ובגללו איני רואה את ה RPM? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by ye_3333,

שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. האם ניתן בכלל לבצע איתו C@? בביוס ההאפשרות נעולה (בצבע אפור כזה) האם יש אפשרות לבצע בכלל C@ עם הלוח והאם מישהו הצליח? ניסיתי עם כול מיני תוכנות לC@ כמו CLOCKgen,SYStool והמחשב כול הזמן נתקע לי.

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Mda101,

ברשותי מחשב "הי-טואר" ואני מעוניין להוסיף אליו כל מיני מתנות... הרעיון שעלה לי הכי טוב לראש, זה מיתוג מאוררים... שאני צריך עזרה ותמיכה... או מד טמפ' למחשב, ברצוני לדעת איזה חומרה צריך לכל אחד מהשניים, האם צריך דברים מיוחדים על הלוח... איזה אופציות צריך? איזה ציוד צריך כדי לסדר מחשב שיהיה יציב וטוב... המחשב (פנטיום 4 2 ג'יגה) כולל 3 כוננים קשיחים (בתוך מגירות ניידות + מאוורר), DVD, צורב, כרטיס מסך G4 Ti4400... אני צריך להביא מצלמה דיגיטלית ולצלם את סביבת העבודה שלי (תמונה תעלה בקרוב) אך עד אז, ברצוני לשמוע רעיונות כללים לעיצוב... ואם מישהו יודע איזה חומרים דרושים... בקיצור, עזרה למופרע המתחיל שלכם, מד"א 101

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by Mentally ill,

אהלן, חשבתי לחבר למעבד תעלת אוויר שבראשה עומד מאוורר ג'נרי 80 MM,ובתחתיה עומד המעבד עם מאוורר ויחידת קירור סטוק, דבר שכזה מומלץ? המעלות יצנחו בצורה משמעותית או שמא זה סתם שטויות? יצא לי להביט באתרים בחו"ל,וככל הנראה ישנם מספר לא מבוטל של אנשים שעושה זאת,אך כמובן יש כאלו שמתנגדים - מה דעתכם? זהו דיון פתוח לשאלות נוספות לגביי תעלות אוויר, נ.ב ,מאיזה חומר מומלץ להכין תעלה - רדיד אלומיניום בפנים (כידוע אלומיניום שומר על קור) ומבחוץ חומר אחר? כל מה שיעזור נשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים