אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי לוח אם עם כרטיס מסך 965G פנימי והוא מגביל את ה OC שאני יכול לעשות האם ברגע שאני יקנה כרטיס מסך וישים אותו ויבטל את הכרטיס מסךהפנימי [אם אפשר] יפתחו לי דלתות חדשות ל OC ?? עד עכשיו הגעתי ל 2.4 יציב תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לשאול עד כמה טוב ה-BIG TYPHOON ובכמה אחוזים לערך הוא יהיה יותר טוב מהקירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את ה HYPER TX2 להרכיב על המעבד שלי והחנות עשה את זה בשבילי. מה שקורה זה שהPLASTIC ממש חוסם לי SLOT של זיכרון ונוגע ממש בקטנה בזיכרון בSLOT השני. זה נורמאלי ? למישהו יש נסיון עם זה, מה לעשות במצב כזה. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם oc של 25% ל2.65 עם המפרט בצד זה בסיר האם כדי לי לנסות יותר או שדי ואני לא אצליח יותר מזה? ולמה אפילו בשלב כזה אחרי 10 דקות עבודה המערכת קופאת ונשארת ככה עד שאני עושה ריסט?אולי בגלל שאני משאיר את הזכרונות על 800 וזה עושה להם oc כי בcpu-z הזכרונות עבדו על 490 כאילו 980 מגה הרץ[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:08:17 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 14:44:39הקפצה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
למה? מה עשיתי לא בסדר ואיך זה יכול להיות? ומה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC מ 1800MHZ עד 2000MHZ ובFSB היה לי 186MHZ אז העלתי אז זה ל206 לחצתי אישור ואז המחשב עלה וזה התחיל לצפצף לי ולא רצה לעלות הפעלתי מחדש הורדתי ב15 ל 190 ועכשיו הכל בסדר הטמפ של המעבד היא 49 ואמרו לי מותר עד 55 ולא יותר שזה מאוד גבולי יש למשהוא מושג למה זה צפצף ולא עלה לי והאם כדאי לי להעלות את זה בעוד 5 MHZ?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אילו הטמפרטורות מ EVEREST - במנוחה וללא OC (כולל מפרט) Motherboard 43C Gigabyte GA-P35-DS3 CPU 27C Q6600 CPU #1 / Core #1 54C CPU #1 / Core #2 46C CPU #1 / Core #3 48C CPU #1 / Core #4 50C GPU Diode 55C Gigabyte HD2600XT - passive cooling WDC WD2500AAKS-00SBA0 32C WDC WD5000AAKS-00TMA0 32C Cooling Fans CPU 511 RPM AC freezer 7 pro intake1 1337 RPM TT smart case 90mm intake2 N/A AC AF fan 92mm rear N/A Antec p150 case fan שהרצתי STRESS על ה GPU הוא עלה ל 95 מעלות (הרצתי שעה - עלה מהר ל 85, ואח"כ לאט לאט עד 95-96 ולא נראה שהוא עולה יותר) הרצתי את: http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ כאשר שיניתי את מהירות …
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום , יש לי E4300 8800GTS 320 2GB TWINMOS 800MHZ GA-965P-DS3 ENERMAX LIBERTY 400W TUNIQ TOWER וניסיתי היום לעשות OC ... פתחתי CPU HOST CLOCK שמתי PCI-E FREQ על 100 העלתי FSB מ 200 ל 230 ביטלתי אפשרויות ( EIST ו C1E ) משהו כזה... אז הכל הלך סבבה , הMHZ עלה לי לסביבות ה 2000 , אחר כך ניסיתי להעלות FSB ל 266 ולא הלך , המחשב לא עלה , העלתי מתחים לזכרונות , וכל הדברים ל 0.1V ולמעבד ל 1.37 והמחשב עדיין לא עולה , העלתי ל 0.2V ואז המחשב עלה וה OC הצליח ל 2400 MHZ . אחרי 5 דקות שהמחשב היה דלוק המחשב נתקע ועשה קול מוזר מהאוזניות @_@ אז נאלצתי לכבות את המחשב וכשהדלקתי ה MHZ חזר ל 1800 ( STOCK ) עכשיו אני ממש מפחד לנסות שוב כי אני מפחד שיקרה משהו וגם כשניסיתי לעשות OC המחשב לא נדל…
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע עם 965G ל 2.7 גיגה אבל הואלא מוצא את ה HDD בהפעלת המחשב 9*300mhz יש למישהו רעיון איך להגדיר ככה שיעבוד ?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן קניתי מאוור Thermaltake לLGA775 והרכבתי לבד. כמובן שהנחתי שההרכבה תהיה פשוטה, מסתבר שצריך לפרק את כל לוח האם ושטויות כאלה. עם המאוור קיבלתי שקית של משחה ושמתי כחצי מהשקית (כיסה את כל המעבד בשכבה עד שלא רואים את המעבד בכלל). לפני התקנת המאוורר המעבד עמד על כ69 מעלות כשהמחשב רק עלה. עכשיו הוא על כ79. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במשחה התרמית? הייתי צריך לשים את כל השקית? אולי יש בעיה אחרת (יש עוד שני מאוורים במארז- צדדי ואחורי, שניהם פועלים (80, לפי דעתי)? אשמח לעצות, אביתר.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי.. קראתי פה באיזשהו מקום שהחום עולה למעלה, אז אפשר לעשות חור בחלק העליון של המארז או להוסיף שם מאוורר שיוציא את החום.. כמה הדבר עוזר? והאם כדאי לעשות את זה? איזה מאורר אני צריך לקנות כדי לעשות כזה דבר? AsusProbe יש לי CPU והוא מראה לי את הטמפרטורות ליד, ומתחת לזה יש לי MB והוא מראה לי טמפרטורה שלו..מה זה הMB הזה? גודל מאוורר איך אני יכול לדעת איזה גודל מאורר מתאים למארז שלי? יש לי מארז simbadda תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לשנות מתח CPU VOLTAGE בעזרת ג'מפרים על הלוח אם.. כי אין אופציה כזאת בביוס?!? בבקשה תעזרו כי ניסיתי הכל עידכנתי ביוס.. לחצתי CTRL F1 הורדתי מליון תוכנות כלום לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ. והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד? וכמה מתח אני צריך להוסיף? אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה
-
- 14 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 7600gt שדיי חם 45~ ובמאמץ כ55 זה בחדר מאוד חם והיצרן הוא xfx חשבתי בסיבית ה150 שקל
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE 7800GT. המאוורר שלו הוא בסטוק ( המקורי שבא עם הכרטיס ). מהיא הטמ"פ הממוצעת, הסבירה והמומלצת שאמורה להיות לכרטיס עצמו בשעת: 1) מנוחה ( כמעט ללא פעולה בכלל )? 2) עבודה קלה על המחשב כמו גלישה בכמה אתרי אינתרנט + שמיעת מוסיקה + עבודה ב- word? 3) בשעת מאמץ סבירה במשחקים קלים באונליין ( כמו GUNZ ), או משחקי ספורט( כמו NBA 06 )? 4) בשעת מאמץ די גדולה במשחקים כבדים כמו FEAR / DOOM3 או משהו אחר? בנוסף... יש לי את האפשרות לבחור את: "ערך סף של האטת ליבה" ( הסף של הטמ"פ של הכרטיס מסך ), איזה טמ"פ לשים? ודבר אחרון ( שהוא די דומה לשאלה הקודמת ) מהיא הטמ"פ המינימלית שתפגע לי במשהוא במחשב אם הכ…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך אני עשה בדיקת מאמץ למחשב בprime95?!?!? ומה יותר עדיף prime95 או superIP ??!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היום בצהריים קיבלתי לוח ומעבד חדשים מעבד סמפרון 2800+ סטפינג LBBWE 0552GAC ולוח GIGABYTE K8NS אני לא מאוכזב מתוצאות האוברקלוק אלא מהתוצאות המעשיות.. גם הלוח נראה לי לא ממש אוהב את הזיכרון שלי ובגלל זה באתי לכאן.. אני לא מצליח לייצב את הזיכרון על 1T! אפילו לא על 210MHZ! רק 2T... אני מגיע עד ככה 255 יציב ב2T על 8-4-4-3 והתיזמונים שאתם רואים כאן.. אלו ההגדרות היציבות שאני עובד עליהם עכשיו... מקסימום של הלוח(למעבד יש עוד לאן למשוך הלוח מגביל) זה 330 HTT שזה לדעתי מכובד ללוח ב390שקל. אני צריך עזרה עם התיזמונים של הזיכרון בA64 כי פשוט אין לי מושג מה אומרים כל הדברים האחרים.. הבאתי לכם תמונת מסך מCPU-Z וA64Tweaker. : [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף מאווררים למארז. כרגע יש לי אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. כביכול ברצוני להרכיב סטאפ של מאוורר קדמי מכניס, מאוורר אחורי מוציא, ומאוורר צדדי מוציא/מכניס בהתאם לקירור כ. המסך. אני מחפש סט של שלושה מאווררים עד 80 ש"ח לא חובה שיהיו שקטים במיוחד אך רעש מוגזם גם הוא מיותר. לא חובה עם LEDים אבל גם זה יכול להיות נחמד. ;D - ושאלה שנייה על הדרך, עם הכרטיס INNO3D GTX260 FREEZER X2, שקירורו כביכול לא בדיוק לוקח אוויר ומוציא את כולו מחוץ למארז בלי לחמם אותו (קרור דומה לגרסאת ה DUAL SONIC HD4870 של PALIT) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 האם כדאי לכוון את המאוורר בדלת המארז שיוצא אוויר, או שיכניס אוויר? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למאוורר 120 מהיר יותר מזה שבא עם הTRUE RT (רץ אצלי על 1500RPM) וישאר שקט יחסית... יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ובכן לאחר עבודה של כשנה על המעבד החלטתי שאני רוצה קצת להמהיר אותו (רק ל3.0 ) ובכן , אני רץ על לוח האם של MSI ושמו X48C PLATINUM וזהו לוח בעל אפשריות אוברקלוקינג נחמדות, הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מבין מה הולך לאן משום שזאת הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה. יש לי מאורר של GYGABITE על המעבד (אני לא זוכר תדגם אבל בזמן קנייה היה שווה כ370 שקלים לכן אני בטוח שהוא יעשה תעבודה) וכמו כן זיכרון REAPER של OCZ במהירות 800MHZ (4-4-4-12( אשמח אם אחד ממכם אשר התעסק בOVERCLOCK לכרטיס עוד לפני כן יוכל לתת לי טיפים בנוגע להגדלת מהירות הFSB של המעבד ובכללי מה לעשות.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את הפריזר פרו 7 כי הוא היה יכול להספיק לי אבל הבעיה היא שהפסיקו למכור אותו בחנות שאני רוצה. אז אני מבקש המלצה מכם לקירור מעבד Q9550, לא מתוכנן OC אבל חייב שהקירור יקרר היטב מכיוון שהחדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר חם מאוד (במיוחד בקיץ). כבר היה לי מקרים של מעבדים שרופים בגלל התחממות יתר לכן אני לא לוקח צ'אנסים עם מעבד מרובע ליבות שבטח יספק לא מעט חום. התקציב הוא 150-200 ש"ח, שתיהיה חברה אמינה וטובה ובבקשה להביא את הקירור מהחנות הזאת: http://www.p-see.co.il/index.asp תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן אנשים בשעה טובה קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים וגם הרכבתי אותו בעצמי ... וזו בעצם הסיבה שיש לי כמה שאלות טרם התקנתי עליו מערכת הפעלה אבל עלו בי כמה שאלות : 1. מה צריכה להיות הטמפרטורה (מיטבית) של המעבד בבדיקה בביוס כמובן שאני מדבר על מצב ישר מהארגז בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. 2. האם כל הנורות הציבעוניות שעל הלוח אמורות לדלוק בביוס שכן ממה שרשום בחוברת הוראות ככל שדולקות יותר נורות חיווי מירוק לאדום עם צהוב/כתום וכתום חזק באמצע ככה יש יותר עומס על המעבד... אז השאלה היא האם זה תקף גם למצב ביוס או ששם זה תמיד מדליק את כל הנורות ? מעבד CORE2QUAD 9550 גוף קירור AC freezer 7 pro לוח gigabyte ep45-ud3p לא יודע אם זה חשוב לצורך התשובה אבל הספק הוא crosair 620W והמארז CM690 נכון …
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-