אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפי ההמלצה שלכם לקירור שקט המלצתם את זה: Scythe Ninja PLUS Rev.B SCNJ-1000P אני מתעסק עם מוסיקה, וכשאני מקליט שומעים את הרעש של המאוורר של המעבד... עכשיו, 100 אחוז שזה לא יעשה רעש כמו שאמרתם? פשוט זה מאוד חשוב לי...אמרתם שזה יספיק..השאלה אם זה באמת יהיה שקט... תודה ח'ברה..
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לחץ כדי לראות את התמונה (BMP) האם אני יכול להוסיף שם עוד חיבור כזה ללוח כי יש לי שם הכנה? *יכול להיות שהתמונה לא תעבוד אז תמתינו בסבלנות*
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך עושים o.c לזכרון ? האם ניתן לשנות את התזמונים של הזכרון ואיך? בבקשה הסבר מפורט ככל שניתן
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.2cooltek.com/case001_2.html יש אנשים עם יותר מדי זמן חופשי, יצר הרפתקני מדי והרבה מדי כלי משחית...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתכנן אובר קלוק למחשב של אח שלי למעבד אז הנה המפרט ספק גנרי 300 וואט מעבד p4 1.8 512k northwood לוח אם משהו לא מוכר של via + קבלים נפוחים ועם חומר צהוב 256 pc2100 של יצרן לא ידוע ------------------------------------------------------------ עכשיו אני מתכנן תזכרון למכור לחבר שלי ולקנות: 512MB A-DATA DDR 500 (ובעתיד אולי אני יקנה עוד אחד כזה ויגיע לגיגה) לתקן תלוח אם עם האחריות אם לא יסכימו כנראה שאני יקנה לוח חדש אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות כי אני לא מבין בלוחות לאינטל ואני גם צריך לוח חזק לאובר קלוק, אז אני צריך שתיעצו לי כבר מעכשיו על לוח אם חזק לאובר קלוק לפי המפרט שנתנתי. ספק כוח אני יקנה : Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC …
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. מצורף כתבה של האתר Tom's Hardware לגבי OC של מעבדי AMD http://www.tomshardware.com/reviews/phenom-overclock-athlon,2161.html ממליץ להוסיף לסטיקי.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני הכל האם הזלמן בכלל מתאים לR9700NP? כי לא ממש הצלחתי להבין לפי האתר שלהם:http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html לא מצאתי שום ביקורת שמשווה בין שניהם, לפי הביקורות ברשת הזלמן מציג ביצועים מעולים ובכל הביקרות שמצאתי עליו הוא היה מומלץ, ואני מתלבט בין שניהם אולי מישהו שיכול לתת לי תושבה חד משמעית לגבי אחד מהם? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, קיבלתי לידי את המחשב ואת המארז Define R4 Fractal Design העניין ששמו לי שניי מאווררים על הגג של COOLER MASTER והם ממש מרעישים. וממש חשוב לי שהמאוררים במארז יהיו סופר שקטים אבל גם יעילים כשצריך. מבחינתי לקנות מאורר אחד וגדול של 120/140.- מקווה שאני לא טועה בגודל של המאורר שיתאים למארז אשמח לשמוע להמלצה זה המפרט: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
השאלה העיקרית בכותרת. המחשב, והחלקים, של חבר שלי. הוא ביקש ממני לעשות OC, אז להתחלה החלפנו את הקירור פסיבי לזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=163&code=013 אחלה של קירור. אחרי ההתקנה הטמפרטורה לא עוברת את ה31 במנוחה, ובמקסימום מאמץ זה לא עובר את ה 38. התחלתי בתהליך האובקרקלוק כשאני מעלה כל פעם 15MHZ ועושה בדיקת יציבות במשך רבע שעה. הגדרות סטוק בכרטיס הם: GPU: 400MHZ MEMORY:400MHZ (Effective:800MHZ) הגעתי לבינתיים לזה: GPU:465 MEM: 465 וזה לא עושה בעיות. שיפור של 600 נק' +- ב3dmark05. ברגע שאני שם את הזכרונות על 475 זה קורס. הטמפרטורה לא עוברת את ה 39 במאמץ מלא, אז אני מסיק שזה לא הבעייה. מישהו הצליח יותר? אם כן אז איך? להעלות מתח? להו…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך המפרט הבא ל-OC? Intel Pentium 4 1.8A 400MHZ FSB, 512KB L2 CACHE EPOX 4PEA+ PeMobo, S.ata, Round-Cables, Chipset Fan, Usb 2.0 Corsair 512MB PC3200 CAS2 + Heatsink, או Geil 512MB PC3500 CAS2 ULTRA + Heatsink ThermalRight AX478 + מאורר דלטה 80 או 60 - מה שמגיע איתו. כמו שאתם רואים לגבי הזכרונות לא החלטתי עדיין מי יותר טוב, ראיתי כמה ביקורות שמשווים בין דגמי ה-PC3200 של שתי החברות והם דיי זהים גם ב-OC וגם בביצועים בלי OC, אז אפילו בפחות מהמחיר של ה-PC3200 של קורסאיר אני יכול לקחת PC3500 של Geil ולקחת בעוד 100ש"ח עוד איזה 2 מאוררים למארז או קתודה, אז מה אתם אומרים? מה לקחת? המעבד אמרו לי שקיום זה המעבד הכי טוב שקיים ל-OC רצחני, ואפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 150MHZ עם קירו…
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ב220 הביוס קורס. 210 לא עלה וינדוס. על מכפלה 11....למה אי אפשר מה הקירור סטוק עד כדי כך אפס?!
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. יש לי 8800GTS ובצד שצאל של המארז יש לי פתחי אורר שאפשר לשים שם מאווררים אז מה כדי לי מאוור אחד גדול 120 או שתי מאווררים קטנים, כמו של מעבד כי בנתיים שמתי מאורר אחד קטן וזה הוריד לי את הכרטיס באיזה 5-7 מעלות לא בזמן עבודה ואני רוצה לקנות עוד מאוורים אז מה כדי לי?? 2. יש לי גם שתי גופי קירור ששתיים מחשסים בדיוק את כל הכרטיס מסך (אם שמים אותם מלמעלה) וריציתי לדעת אם יש איזשהיא מדבקה או דבק או משו כדי להדביק אותם ועד כמה זה יכול לעזור?? (זה גופי קירור כמו של מעבד)
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני קונה לוח GIGABYTE DQ6 עם מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 רציתי לקנות לו את ה BIG TYPHOON של THERMALTAKE אבל אז עשיתי בירור וראיתי שהוא לא מתאים ללוח הזה על איזה גוף קירור אתם ממליצים? ד"א אגב אני קונה מזיגזג אז הגוף צריך להיות משם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 2ג'יגה (המחשב הגדול במפרט) במצב מנוחה הגיע ל כ 60 מעלות מעבד (!!!) ו כ- 50 מעלות (!!!) מערכת... ניסיתי הרבה מאוד דברים...ניקוי מאוררים בלחץ (יש מאורר למעבד, לכרטיס מסך, אחד שמכניס אוויר בקו של הכרטיסים ואחד שמוציא אוויר חם למעלה (אוויר חם עולה למעלה) מאחורי הכוננים...) אבל עדיין... המערכת ירדה במקסימוםםםםםםםםםםםם 3 מעלות... דבר שעדיין חם לכל הדעות... חוץ מזה, בגלל שהבלאגן בתוך המארז קצת עצבן אותי... עשיתי מודינג של כבלים עגולים (2 IDE לכוננים (3 קשיחים וDVD), כבל פלופי אחד וכבל SCSI אחד) עכשיו סיימתי להכין את הכל, חיברתי חזרה את המחשב, והוא מראה 49 מעלות (קצת מאמץ עכשיו... מקום במנוחה הוא היה על 46) יש מצב? או שזה סתם כי לילה עכשיו... וקר בכללי... יש מצב שמו…
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם יש דרך כל שהיא "לפרוץ" את החסימה מהלוח המסריח שלי של אינטל לעשות OC למעבד? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. תראו את התמונה הזאתי, חבר שלי התקין את ספיד-פאן וזה מפחיד - תגידו מה זה יכול להיות בבקשה. 2. מה הטמפרטורה המומלצת למעבד אינטל פנטיום(בשעת מאמץ, וב-idle). תודה.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ההזמנה שלי מ JAB TECH הגיעה (PANAFLO L1A ו VIBRATION DAMPENERS) קודם כל זו פעם ראשונה שאני מזמין מהם (כי אין PANAFLO בארץ) ואני חייב לציין את השירות המהיר והמחירים הסבירים ההזמנה יצאה באותו יום שבצעתי אותה והמשלוח (הכי זול) לקח פחות מ-10 ימים. לאור הנסיון שהיה לי עם זמני אספקה בארץ... אני לא ממש רואה סיבה להזמין לא להזמין הJAB גם דברים שיש בארץ הרכבתי את ה PANAFLO וה DAMPENER בSHUTTLE שלי שנשמע כמו טרקטור עם ה FAN המקורי... ומאז כל 5 דקות אני הולך לבדוק אם הוא דולק.... כי לא שומעים כלום... פשוט שקט !!! אני מריץ עכשיו את PRIME95 לראות אם הוא גם מקרר בנוסף להיותו שקט ועד עכשיו נראה שהוא מעלה את הטמפ' ב4-5 מעלות אבל לשימוש שלי עם השאטל זה לא ממש משנה
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400....עכשיו בבדיקת טמפ' CoreTemp מראה טמפ' אחת ו-RealTemp מראה טמפ' נמוכה ממנה ב-10 מעלות... מה התוכנה שאומרת את האמת ??? הנה תמונה :
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחר מסע overclocking נחמד Q6600 2.4 ל 3.3 נשארה לי שאלה פתוחה שאני לא מוצה לא את התשובה מה עדיף DRAM ב 489 +- ותיזמונים ב 5.5.5 או DRAM ב 400 ותיזמונים ב 4.4.4 ? לא ברור לי מה משפיע יותר על בצועי המערכת ... אשמח לתגובות מלמדות OOR
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי סןף סוף את גוף הקירור למעבד שלי. הקירור הוא Thermaltake Silent Boost למעבד AXP 2500. וכעת לפני שאני מחליף בין המאוררים, העפתי מבט במדריך כאן - איך להחליף משחה טרמית ( http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2 ). וכתוב שם שממולץ לשים משחה טרמית גם על בסיס ההיטסינק. רק שלהיטסינק שבמדריך יש מעין ארבעה חורים, שלפי הבנתי, אמורים לספוג את המשחה פנימה, ובכך למנוע חיכוך בין המשחה למעבד עצמו. בכל מקרה, ל Silent Boost שקניתי אין חורים כאלה בבסיס ההיטסינק, ורציתי לדעת אם בכל זאת ממולץ למרוח קצת משחה על הבסיס .. ? האם זה מסוכן ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זה הגיוני שהזכרון שלי Hynix 512 MB D43 400Mhz בתיזמונים של 3.3.3.8 יעבדו על 2.3.3.5 בלי בעיות ללא הוספת מתח?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
היום רציתי לדעת מה המהירויות של המאווררים שלי וגם טמפרטורות של הרכיבים שלי... אז נכסנתי לSPEED FAN ואני רואה את התמונה שמצורפת למטה... שרשום שיש שם טמפרוטורות ממש גבוהות... האם זה באמת גבוה ויכול להישרף? ואם כן אז מה לעשות.. והאם זה טמפרטורות סבירות? וזה המחשב שלי: אינטל פנטיום 4 3.2 HT ווסטרן דיגיטאל 200GB 7600 RPM 16MB BUFFER ויש לי שני מאווררים של 120... בבקשה עיזרו לי!!! :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקי הורדתי תוכנה לשינוי מהירויות של עוצמת המאורר ועכשיו במאמץ הכרטיס קר יותר ב-8(!) מעלות המאורר היה ב 80% והעלתי אותו ל 100 ואז זה קירר לי השינוי מסוכן?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-