אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אז כמו שכתבתי בכותרת, אני דיי אהבתי את המאווררים של קורסייר, דגם-HD120 RGB. ראיתי באתר הרשמי שלהם, וראיתי גם סרטונים ביוטיוב, והמאווררים האלו פשוט הדליקו אותי אז כן, אני אוהב רכיבי מחשב וחומרה שיש להם תאורה כלשהי, וכן יש לי מארז עם חלון גדול בצד שדרכו אפשר לראות את כל היופי של רכיבי החומרה שמותקנים בפנים, והמארז עומד בגובה על השולחן, ולא איפשהו מוסתר למטה על הרצפה בגלל זה אני מעוניין במאווררים הללו. השאלה היא, האם מישהו מכם אולי יודע האם מוכרים אותם בארץ בכלל, אם כן אני אשמח למידע איפה מוכרים אותם. כי אני בינתיים לא ראיתי אותם בחנויות שאני מכיר... אשמח לעזרה ממכם, מראש תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
גם ה MX440 וגם ה FX5200 הגיע עם הזכרונות האלה האם אם טובים באוברקלוקינג ואם אני יעלה את המהירות של הזכרונות, האם זה ישנה משהו בקשר למהירות המשחק, שהמשחק ירוץ יותר חלק תודה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ככה: אני חדש פה ואני רוצה לקנות מאוורר--ככה: 1)המאוורר שבלינק ,הוא מתאים גם אם אני רוצה לשים אותו על המעבד??? 2)האם אני יכול לכבות את האור והמאוורר ימשיך לפעול??? 3)לאן הוא מתחבר??? 4)בכללי--איך הוא??? http://www.pch.co.il/docs/pd1036379342.htm איתן
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
Gigabyte Radeon X800 GV-RX80128D PCI-e 128Mb Retail Video Card או 6600gt של לידטיק נגיד. מי מהם יותר טוב במצב סטוק ? ומי יותר טוב לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בורד GA-M51GM-S2G ואני לא מצליח למצוא איפה או איך אני משנה את המתחים למעבד ולזכרונות אם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי בבורד דומה לשלי אני אשמח לשמוע את דעתו
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות איתו OC. יש למה לצפות? AMD 1700. זה מה שרשום: AX1700 DMT3C AGOIA0222 UPGW ועל איזה זיכרון הייתם ממליצים לי ללכת ל-OC כבד? 1 CORSAIR CMX256A-3200C2 - 400Mhz 2 CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz 3 CORSAIR CMX256A-3500C2- 433Mhz 4 CORSAIR CMX256A-3700- 466Mhz - אני מבין שהתיזמונים של הזיכרון הזה הם הפחות טובים מבין השאר אבל האם הוא עדיף בגלל המהירות שלו?
-
- 12 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קודם כל אני שמח סוף סוף לפתוח בפורום המרשים הזה נושא, אני מודה מראש על העזרה. יש לי את ה-250GTS הינה הדגם המלא שלו: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=82 מתחשק לי לשים לו איזה קירור כי הוא הכי חם אצלי (40-45 במנוחה) קראתי המון המלצות בנוגע ל-Accelero TWIN TURBO אבל הבנתי שהוא בעייתי על חלק מהכרטיסי מסך.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ערכת קירור מים של חברת EKWB שעולה $367.99 + מהאתר הרשמי שלהם בארה"ב: https://www.ekwb.com/shop/ek-kit-p280 יש להם 2 סוגי שליחויות - DHL Express with tracking $ 58.95 Post Priority No tracking $ 68.98 השאלה שלי היא - אם אני בוחר בDHL - יקחו לי אקסטרה כסף על השליחות? וסביר להניח שגם מכס? כמה צפוי לעלות בסוף?.. אולי עדיפה השליחות השניה בכלל? יש מקום יותר זול לערכה הספציפית הזאת? מעוניין בזאת בגלל החברה והחלקים האיכותיים.. נכון שזה יקר אבל זה ישתלם לטווח הארוך. (לא לשאול אותי למה וכמה , שימוש ודברים דומים, אני פשוט פריק של טמפרטורות נמוכות בגיימינג). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא:לוח: asus p5ld2 se מעבד:intel d-c d945 3.4 ghz זכרון:ddr2 1024 הרד דיסק:250 gb כרטיס מסך:7300 le אני רוצה לכון את המערכת לביצועים הכי טובים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מה יותר טוב? מאוורר מאלומיניום או מאוורר מפלסטיק? ומה ההבדלים ביניהם?(רעש וכו)?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום חברים חבר אמר לי עים יש לי מיכל גדול משהו כמו 9-10 ליטר אז אני לא צריך רדיאטור האים זה נכון תודה לכל העוזרים אלי . :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ממולץ להשתמש באחרת ואם כן באיזו ??? או שהיא מספיקה??
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורות השונות במחשב שלי ואלה התוצאות כאשר יש שינוי קטן כל פעם: http://img244.imageshack.us/img244/5025/fffsw1.jpg יש לי כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ואולי הוא מתחמם יותר מדי, לא? בדקתי גם בתוכנה של הלוח אם, הנה: http://img174.imageshack.us/img174/9779/adasffafsafssafsafasfasfsaal1.jpg האם טמפרטורה של 70 ומשהו מעלות לכרטיס מסך הזה זה סטנדרטי וגם לדוגמא בזמן מאמץ המעבד ממש עולה, יש לי מעבד 3.2 MHZ וזיכרון 1 ג'יגה RAM. תודה מראש. עריכה: ולדוגמא בתוכנה 3DMark05 קיבלתי ציון נמוך של 6973 או משהו כזה, לא הגיע ל - 7000.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם. תשתדלו להיות איתי ההודעה קצת ארוכה ואני מתנצל מראש על שגיאות כתיב אחרי יותר משנתיים עם אותו מערך קירור החלטתי שנמאס לי שהמאוורים שלי עושים כול כך הרבה רעש ולא מצליחים לקרר את המערכת שלי בצורה מספקת. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 quad 2.83 q9550 לוח אם: Asus p5q-e זיכרון: DDR2 ocz platinum 4gb 1066Mhz dual channel כרטיס מסך: Sapphire ATi Radeon 4870 1GB הארד דיסק: samsung 750gb 32m ספק: Antec NeoPower Blue 650W . מארז: COOLER MASTER CM690 כמו שאתם רואים יש לי שתי רכיבים בעייתים שידועים כיצרני חום לא קטנים, המעבד והכרטיס מסך שלי. ברגע זה המעבד עומד על40 מעלות והכרטיס מסך על 77 מעלות, תזכרו שמדובר בסוג של חורף והחדר שלי לא מחומם. כרגע מותקנים לי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אוקיי המארז : http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/ המפרט שלי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 CRT CT-720D 17' Logitech Z-640 אני כרגע בדילמת שדרוג: מעבד או כרטיס מסך או לוח אם או הוספת זכרון RAM. בכל מקרה המאוורר העליון הלך. כרגע יש שני מאוררים, אחורי וקידמי שניהם גדולים. הקדמי מכניס האחורי מוציא. המאוורים של צד המארז הוצאתי כי הם לא תרמו ועשו רעש של מטוס. אני רוצה לקנות קרור למארז. קודם כל מאוורר עליון חדש לא מרעיש ואיכותי! מאוורר אחורי גדול להחליף כי הוא מרעיש. ושאר אופציות הקרור אני מש…
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלו הנתונים שמודפסים על גבי המעבד: 6400 SL9S9 MALAY 2.13GHZ/2M/1066/06 L630A378
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חיברתי את הALX שלי על המעבד והיה מאוד קשה להדק אותו, אז אם תופסים אותו ניתן להזיז אותו קצת שמאלה וימינה על המעבד, כך זה צריך להיות? או שהו צריך לשבת בדיוק על המעבד ללא תזוזה בכלל??? מבחינת טמפ' הם עלו קצת לעומת המאוורר של וונטק שיש לי.אבל אני מניח שזה בגלל המאוורר הג'נרי ששמתי עליו או שאני טועה?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה ... זה OC ראשון שלי ואני על קירור סטוק . http://img401.imageshack.us/my.php?image=oc3up4.jpg זה מה שהשגתי אבל החום היה גבוה מדי (90) ... אז ירדתי עד שאני יקבל קירור חדשץ הבעיה שאני לא מצליח לסדר את המחלק זכרונות. למישהו יש לוח כמו שלי\יודע איך ? http://img253.imageshack.us/my.php?image=cpuzmemfc2.jpg
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כרגע אין לי זרימת אויר כמעט בכלל במארז..רק מאוורר אחד שמוציא אויר..יש לי תיכנון לעוד שניים-שלושה מאווררים, כדי שתהיה זרימת אויר אמיתית. עכשיו אני יודע שהם יעשו רעש[המאוורים] ואני רוצה לחסוך לעצמי את הימי רעש האלה, ולחבר אותם ביחד עם פאן באס. השאלה שלי היא כזאת..משמעותי איזה מאורררים אני קונה? עקרונית, כדי להתאים למארז שלי, הם צריכים להיות 80 מ'מ, והתיכנון הוא מפסק 12 7 ומכובה לכל אחד. אז ב7 וולט, יהיה הבדל משמעותי בין מאורר מיוחד שנחשב שקט לסתם מאורר ג'נרי? אין לי יותר מדי תקציב להשקיע בפרוייקט, אז אני מעדיף סתם מאוררים..אבל אם זה לא ישנה את הרעש שהם יצרו בצורה משמעותית, זה לא יתן לי כלום.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
פשוט שוכב פה איזה מאוורר אחד כזה, וחשבתי אולי... "לשלב" אותו במארז תוך הפעלת לחץ פיזי מתון אני לא אעשה זאת אם הוא סתם ישב שם ליופי, כמובן. יש סיבה להשתמש בדבר כזה בכלל? הוא דוחף אוויר כראוי?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד הנ"ל האם יש הכנות שצריך לעשות לפני? האם צריך לשנות משהו בג'אמפרים? יש בביוס אפשרות של Manual ואז אפשר לשנות את המהירות בצורה כזאת: FSB:RAM:PCI Ratio : 133:133:33, 133:100, 33, או נמוך יותר ויש לי אותו דבר רק CLOCK שזה בעצם המהירות ואני יכול להעלות את זה אבל הPCI עולה גם כן, ואני מפחד שזה ישרוף לי את הכרטיס מסך. האם העלה של הPCI יכול לשרוף לי תכרטיס? ובכלל איך אתם ממליצים לי להמהיר את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש לימחשב 1500MHZ P4 ולוח אם של INTEL רציתי לדעת איך אני עושה OC דרך התוכנה RIVA TUNER אם אפשר לפרט את המהלכים שאני צריך לעשות... אם זה אפשרי בכלל.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שאמור להפעיל לי פיפא 2007 ,c&c ועוד על ההגדרות הכי טובות אבל לדוגמא בc&c שאני עושה את הפצצה שדורשת גרפיקה גבוהה אז המחשב נכבה וצריך להוריד את ההגדות אז להוסיף מאוורר לכיון הכרטיס מסך יפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-