עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מעניין אותי ותודה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by Dan1919,

שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by FatherBoard,

בדקתי בסנדרה, ומהירות המאוורר של המעבד היא 3835 RPM באופן קבוע. זה מהירות בסדר? (קירור סטנדרטי של GREEN POWER שמגיע עם המעבד). כי ראיתי אנשים עם מאווררים שמגיעים גם ל-5000 RPM ויותר...

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. איזה מבין המאוררים הללו: Scythe Ninja Plus Rev B TUNIQ 120mm יותר טובים מבחינת קירור ושקט למעבד Q6600 ל-OC חזק?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by sarkise,

שלום רציתי לדעת, יש לי מעבד 4800+ Brisbane .. איזה קירור לדעתכם הכי טוב בשביל OC ? בתקציב של עד 200.. עד איזה מהירות שעון אצליח להגיע עם הקירור AC Freezer Pro 64 AM2 ? והאם הספק שיש לי יחזיק מערכת עם OC ? (המפרט בצד) בבקשה רק האנשים שיודעים בבקשה להגיב, אל תענו סתם, זה ממש חשוב. http://www.nzxt.com/products/pp500/ זה המידע על הספק ^

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by matsmets,

אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. 1. יש לי 8800GTS ובצד שצאל של המארז יש לי פתחי אורר שאפשר לשים שם מאווררים אז מה כדי לי מאוור אחד גדול 120 או שתי מאווררים קטנים, כמו של מעבד כי בנתיים שמתי מאורר אחד קטן וזה הוריד לי את הכרטיס באיזה 5-7 מעלות לא בזמן עבודה ואני רוצה לקנות עוד מאוורים אז מה כדי לי?? 2. יש לי גם שתי גופי קירור ששתיים מחשסים בדיוק את כל הכרטיס מסך (אם שמים אותם מלמעלה) וריציתי לדעת אם יש איזשהיא מדבקה או דבק או משו כדי להדביק אותם ועד כמה זה יכול לעזור?? (זה גופי קירור כמו של מעבד)

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by st0m,

שלום לכולם ... שי לי את הכרטיס מסך gigabayte 6600GT ויש לו קירור פאסיבי ... עכשיו הקירור לא יושב כמו שצריך לדעתי .... במקום שיהיה ככה http://myhard.yesky.com/imagesnew/hardware/0405/video/GV-NX66T128VP/4.jpg בתוך המסילה הירוקה הזאת ... הוא יושב לי מחוצה לה ... זה משנה משהו ? להשאיר את זה ככה ? איך אפשר להזיז את הקירור כך שיהיה בתוך המסילה הירוקה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום. יש לי כרטיס LEADTEK A6600GT AGP שאחרי כמה נסיונות המהרה בתוכנה, הצלחתי להריץ אותו באופן יציב במהירות של 575 MHZ מעבד ו 1000MHZ זכרון הכרטיס במקור רץ על 500\900 עד כו רק העליתי את מתח ה AGP_VDQ מ 1.5 ל 1.6V עכשיו עי עריכה של הBIOS של הכרטיס ניתן לשנות את מתח ה GPU מ 1.4V עד ל 2V לכל היותר. אני כמעט בטוח שאם אעלה את מתח ה PGU אוכל להגיע למהירות גבוהה יותר מ 575 עכשיו השאלה: האם יש כלל לגבי העלאת מתח ה GPU יחסית להעלאת המהירות? זה אם אני מבצע נגיד 20% OC אז בכמה אחוז יש להעלות את המתח? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Trance,

עד כמה ההבדל ביניהם שווה את המחיר (ראיתי שיש בינהם הבדל בעוצמה השאלה עד כמה ההבדל שווה את הכסף )? האם גם Thunderblade יש לו גמפר שאם לא משנים את המהירות ידנית אז היא אוטומתית מקסימלית ? לגביי ה fun bus בכסף שיחסף מהבדל בינהם ניתן ליקנות Fun bus שישלוט ב כל ה 4 מאוורים (אני מתכננן מודינג כרגע יש לי מקום רק 2*120 ומתוכננן תוספת של 2*80 )

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by Bengo5,

ישלי כמה שאלות..לאיזה מהירות אני יכול להגיע באוברקלוק עם מעבד e7200 לוח אם g31 ו3 ג'יגה זיכרון.. ובדרך קירור של וונדטה ומהו המתח המומלץ

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  13. היי ראיתי שיש קירור של AC PRO 7 שיש לו בסיס קירור מרובע שמחסה את כל שטח המעבד , ויש קירור של Thermaltake key 3 עם בסיס עגול שלא מחסה את כל שטח המעבד שלי(INTEL E6300 2.8 doual core( איזה קירור עדיף? והאם הקירור עם הבסיס העגול מספיק טוב לקירור המעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. אם אני לא טועה אז אני אמור לעשות סופטמוד. אני לא יודע מה זה ובטח שאני לא יודע איך עושים את זה. אם אני יעשה את זה אני לוקח איזה סיכון שהרטיס יהרס, או שבכל מצב יהיה אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? עכשיו אליכם: אתם יכולים להסביר לי איך אני עושה את זה? ד"א הליבה של הכרטיס היא R360. עריכה:------------------ איך אפשר לשכוח? תודה מראש לכל העוזרים! עריכה שנייה:----------------- הסופטמוד הזה יוריד לי את האחריות על הכרטיס?

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  15. נתחיל בראשונה! איך אני מדביק צלעות קירור לזיכרון למשל? (האם דבק תרמי הוא ממש דבק? והאם יש סיכוי שהוא יפגע בזיכרון?) שאלה שניה! 8) יש לי מעבד פנטיום אחד, ואני רוצה לשים עליו סינק רציני, הוצאתי סינק סלוט 1 של פנטיום 2, הוא רציני, ואני רוצה לשים אותו על הפנטיום אחד, והחיבורים הסטנדרטים האלה בטוח שלא יצליחו (הקליפסים שיש היום לכל סינק), יש אופציה להצמיד אותו למעבד מבלי להשתמש בחיבור ההוא? ובאותו עניין - איך אני יכול להצמיד מאוורר 60 מ"מ לסינק הזה? יש איזה טריק ? או שאני חייב סינק מתאים...? שאלה שלישית! ;D האם ישנו קירור תחליפי לסלוט 1, המעבדים הארוכים והישנים?, האם אפשר לשנות את הגוף קירור או בכלל פיתרון קירור כלשהו?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

התחתלי לא מזמן להתסק עם O.C העלתי את ה מהירות ב 300 HZ והכל סבבה. במהלך ההסתובבות שלי פה בפורום אני מוצא את עצמי רןאה את המושג 1:1 2:1 מה זה אומר ואיך אני מגדיר את זה ומה יותר עדיף? דבר נוסף כאשר אני מעלה את הFSB אני משתדל להשאיר את המהירות של הזכרון ב 400 זה מהלך נכון או לתת לו גם לעלות?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by xtazon,

אז כה נכנסתי לאתר שלכם וראיתי איך עושים מודינגוהתחלתי להתענין ישר הלכתי לדוד שלי הבאתי ממנו מארז פול טאוור ו4 מאווררים ועשיתי לפי איך שאמרתם בדיוק כולל בקרת מאווררים ומה שקרה זה כשהדלקתי את המאווררים המחשב נתקע הרבה ושברתי את הראש עד שהבנתי מה קרה.. אז ככה מרוב הרבה מאווררים יש עומס על הספק לא מגיע מתח מספיק גבוה בשביל ההאר דיסק והוא נתקע.. מה שעשיתי זה ככה לקחתי עוד ספק של המחשבים הישנים האלה זה עם הכפתור והכנסתי אותו גם לתוך המארז {יש מקום בלי עין הרע} והוא שייך רק למאווררים ועכשיו המחשב רץ כמו לא יודע מה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. איזו משחה עדיף? ARCTIC COOLING MX-1 או Arctic Silver 5

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. אחרי שהסתכלתי במשך כמה שעות הבנתי איך ההיטסינק מוחזק למקום... (מריחים שיעמום באוויר?) אם תסתכלו על המאחורה של הכרטיס של המעבד תוכלו לראות ארבעה חורים עם פינים בתוכם. הפינים האלה מוחזקים בתוך הפלסטיק ע"י שיטת הקשקשים-הם בנויים עם טבעות כאלה שפונות לצד אחד, ככה שאפשר להחליק את ההיטסינק בקלות על המעבד אך קשה להוציא אותו. אז בקיצור ניגש לעניין: הורדתי את המאורר עם הכיסוי מהמעבד. משכתי את ארבעת הפינים מהצד של המעבד שעל הכרטיס (כל אחד בתורו, צריך הרבה כוח לזה) וההיטסינק פשוט יצא. תעשו חיים

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by g191181,

הורדתי את התוכנה עכשיו רשום שהCPU 23 מעלות הCASE 25 מעלות אבל הSENSOR 3 הוא 70 מעלות. איזה חלק הוא 70 מעלות?? למה הכוונה?? ומה הכוונה לITE8712F-3 שהוא בכלל ב-25-???

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by Qtec,

היי יש לי בבית מחשב עם לוח MS9307C+(USB) SiS (645DX chip) רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם הלוח הזה (oc( כי הוא ממש לא משהו...

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by Quickly,

שלום. אני מעונין לעשות וולטמוד לכרטיס הנ"ל האם אפשר המלצה? מדריכים ומה הציוד קירור שאני צריך בשביל זה? תודה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  23. וזה בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321316.0 אולי בגלל שזה כרטיס משופר של ה8800 אז הם נעלו את האופציה לOC כי כבר יש בו? זה הדגם הראשון שיצא ממש באותו יום קניתי אותו... או אולי בגלל שאני עם ויסטה 64BIT לומרות שאני עם הדריבר האחרון.. (גם למיטב זכרוני בXP הקודם הוא לא נתן לי OC) אוווווףףףף בבקשה תעזרו :'( :'( [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 08:53:32 כך זה נראה אצלי..[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  24. לפני כשבוע מרחתי משחה טרמית על המעבד - AMD 64 Bit 2800 Socket 754 שכבה דקה לכל רוחבו, כמו שמצויין במדריך באתר. לצערי התאכזבתי מהמצב של הטמפרטורה שנראה כאילו הוא "עלה" מפד הטרמי שהגיע עם המאורר Stock של AMD. כרגע הטמפרטורה נעה היא 50 במצד Idle, ולאחר ששיחקתי קצת עם Prime95, ולאחר שנתתי לזה לרוץ במשך חצי שעה, הטמפרטורה נעצרה על 60. לאחר בדיקה באתר של Arctic Silver (אולי לא עשיתי את העסק נכון), מצאתי שההוראות שלהם למריחה משחה טרמית על מעבדים של 64 Bit של AMD, היא שונה במקצת. הם טוענים שיש להשפריץ נקודה של משחה טרמית במרכז, ולסובב את המאורר עד שנוצר מן קשת של משחה - לתמונות - http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בחלק התחתון. אז, אני שואל את המומ…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  25. אחרי ההתקנה ולפני שסגרתי את המחשב, שמתי לב שכשהטמפרטורה של המעבד ירדה מתחת לאיזשהו סף (אולי 28, אולי קצת יותר) המאורר של הBT הפסיק לעבוד. בדיוק התחלתי בדיקת מאמץ עם Prime95 אז נתתי לו להתחמם (מתוך מחשבה לכבות אותו אם הוא יעבור את ה50) אבל כשהטמפרטורה עלתה מעל ל-41 מעלות הוא נדלק בחזרה והוריד את הטמפרטורה לסביבות ה40 (במאמץ). בנתיים השארתי את הHardware doctor דלוק כדי לוודא טמפרטורה ושהמאורר לא מפסיק שוב והטמפרטורה עכשיו (במנוחה) היא 30 מעלות. זה נשמע למישהו הגיוני? אני לא שמעתי שהHSF הזה אמור לעשות את הקונץ הזה (למרות שאם זה פיטצ'ר, אז אני מאוד מרוצה ממנו...)

• 9 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים