עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aviv00,

שלום רכשתי לוח אם עם כרטיס מסך 965G פנימי והוא מגביל את ה OC שאני יכול לעשות האם ברגע שאני יקנה כרטיס מסך וישים אותו ויבטל את הכרטיס מסךהפנימי [אם אפשר] יפתחו לי דלתות חדשות ל OC ?? עד עכשיו הגעתי ל 2.4 יציב תודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום, לאחרונה קניתי gigabyte P35-DQ6 וfreezer 7 של ארקטיק קולוינג והנבלה לא נכנס, כבר הזדכתי על המאוורר בחנות אבל אני ממש חייב רשימת מאווררי מעבד תואמים ללוח אם הזה ניסיתי עם GOLDEN ORB II של חבר וגם הוא לא מתאים בגלל הקירור של הגשרים. יש מי שיכול לעזור ?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  3. חיברתי אותם ללוח אמ לחיבור של ה 3pin והם בקושי מסתובבים, נראה לי אני פוו וזה יותר חזק מה עושים? פגם בייצור או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by FastJack,

שלום. מצורף כתבה של האתר Tom's Hardware לגבי OC של מעבדי AMD http://www.tomshardware.com/reviews/phenom-overclock-athlon,2161.html ממליץ להוסיף לסטיקי.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by desheh,

שלום לכם אנשים! יש לי רעיון למוד שאני מתכנן, למרות שהוא לא *הכי* מקורי שבועלם... אני הולך לחרוט את השם של המארז שלי על החלון, ועוד איזה ציור. עכשיו לעניין - השאלה שלי היא: אני מתכנן לעשות את זה עם דרמל (יש לי אחד כבר..), אז איזה ראש אני צריך, והאם אני צריך לעבוד במהירות נמוכה (5K RPM)? תודה לכל העונה, ומומלץ תשובות מאנשים שעשו את זה..

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  6. תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Pro גם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטן הופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון... ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס. העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?! ??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by t-macc,

האלן רציתי לדעת למה לא רשום לי בביוס את המכפלה של המעבד. 2)רשום ש fsb 200, א אמור להיות רשום שם htt ? 3)רציתי לדעת האם מהירות השעון של amd 4800 היא 2.5? אם כן ואני מעלה את ה fsb ב 10 זה אומר שיש לי amd 4800 ? למרות שאני יודע שהשיפור הוא כמעט אפסי תודה חג שמח מועדים לשמחה זמנים וחגים לששון עריכה לוח http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=521292

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אמרו לי שיהיה להם נורות על הגריל וגוף מנחושת זה נכון? אני יודע שיש רק נורות לא ראיתי גוף נחושת...

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by omerby,

אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הטמפרטורה של המעבד שלי היא 40 במנוחה ו55 במאמץ ואני מפקד להאיץ כי אז הטמפרטורה כבר תהיה גבוה מדי ויש סיכון לנזק. לכן אני צריך עצות לקירור מארז זולות יש לי מארז simmbada master L עם חלון ויש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר ושניים שמוצאים וממש לא בא לי על קידוחים אבל אם אין ברירה אני אעשה את זה. המאדר בורד הוא via 266E ואני רוצה להאיץ אותו וצריך עצות.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by INFERNO,

E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by shloosh,

i OC my Athlon xp 2000 0.18@2300 1.83 GHZ but now3dmark 2001 and 2003 dont want to work any more!! what can i do?? when i OC to@2200 1.81 ghz windows didnt work well,and comp didnt start sometimes!!! what can i do about that?? it is with my new SK-7 and smart fan2... cpu temp is 45-6c.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by hck,

היי! אני צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד(כולל היטסינק) לעבודה בOC. יש לי מעבד 2.8 Intel 800Hz HT, ולוח של Abit AI7 , וכרגע אני מגיע איתו ל3300Mhz (בלי להתעסק עם מתחים ותזמונים). כרגע הטמפרטורות הן (בערך~): מנוחה: 39-40 מעלות. עבודה (מאומצת): 53-55 מעלות. לפי המחשבים של אנשים שראיתי כאן, אפילו ללא OC אני צריך קירור קצת יותר טוב, לא? בכל אופן, חשבתי על ה A1715 Thermaltake CPU Fan Spark 7+ Xaser Edition - P4 Fan. קישור לאתר היצרן: http://thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm הוא נראה לי דיי חזק, במיוחד שהוא למעבדי 3.6 , והוא עולה כ-165 ש"ח. מה אתם אומרים עליו?

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by The_Byter,

הצטרפו לליגה הגבוהה שלהOC

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by flesh2,

אני מתכוון להחליף את המאורר של הספק, כי הוא ממש חלש. אני לא מצאתי אף מאורר שני פינים ברשת, ואני נואש. אם מישהו מכיר מאורר כזה שהוא חזק הוא יתקבל בברכה, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  15. השאלה העיקרית בכותרת. המחשב, והחלקים, של חבר שלי. הוא ביקש ממני לעשות OC, אז להתחלה החלפנו את הקירור פסיבי לזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=163&code=013 אחלה של קירור. אחרי ההתקנה הטמפרטורה לא עוברת את ה31 במנוחה, ובמקסימום מאמץ זה לא עובר את ה 38. התחלתי בתהליך האובקרקלוק כשאני מעלה כל פעם 15MHZ ועושה בדיקת יציבות במשך רבע שעה. הגדרות סטוק בכרטיס הם: GPU: 400MHZ MEMORY:400MHZ (Effective:800MHZ) הגעתי לבינתיים לזה: GPU:465 MEM: 465 וזה לא עושה בעיות. שיפור של 600 נק' +- ב3dmark05. ברגע שאני שם את הזכרונות על 475 זה קורס. הטמפרטורה לא עוברת את ה 39 במאמץ מלא, אז אני מסיק שזה לא הבעייה. מישהו הצליח יותר? אם כן אז איך? להעלות מתח? להו…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. ב220 הביוס קורס. 210 לא עלה וינדוס. על מכפלה 11....למה אי אפשר מה הקירור סטוק עד כדי כך אפס?!

• 14 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by MotoCross,

איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by moshirez,

.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by swisaman,

שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המעבד לI5 3450 ואני צריך המלצה לקירור עד 100 ש"ח(ניתן לחרוג מעט). לא מתוכנן OC(מן הסתם),רצוי שיהיה שקט ולא גדול מידי(עם המוגן 2 היה סיוט כי היה צריך לפרק אותו רק בשביל להרכיב זכרונות וכ"ו או למרוח משחה טרמית) תודה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by LazyCat,

אני מנסה לכייל את RealTemp לפי האתר של התוכנה (רק כך אפשר לקבל טמפרטורה הכי קרובה לאמת) - http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php עשיתי את מה שנאמר שם והורדתי את מהירות ה- FSB ל- 266 ואת המכפלה ל- 6, המתח למעבד עומד על 1.12v. עכשיו אני אמור לקבל טמפ' שגבוה מטמפ' החדר בכ- 6-7 מעלות, הבעיה היא שההפרשים בין הליבות גדולים (אני בטוח ב-100% שהקירור יושב מצויין והמשחה במידה נכונה ועל כל המעבד, ניסיתי מספר פעמים לשנות את דרך המריחה שלה ובכולן המעלות +- אותו הדבר). הטמפ' שאני מקבל במנוחה הן: Core #1 - 41c Core #2 - 41c Core #3 - 30c Core #4 - 44c לפי המאמר הטמפ' הנכונה עבור כל הליבות צריכה להיות כ- 30c, האם הגיוני להוריד כלכך הרבה מעלות משאר הליבות בשביל הכיול ? תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. הוא תמיד בהפרש משמעותי של 10 מעלות ממעבד [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  22. מאוורר 70mm של המעבד (מאוורר רגיל של אינטל) מרעיש - לא חזק במיוחד אלא שומעים כזה שהוא עובד. אני פתחתי אותו ואני משמן ומנקה את האבק (הוא לא מלוכלך בצורה משמעותית) מקווה לטוב (ולשקט) 1. מה עוד אני יכול לעשות כדיי שיעבוד בשקט ? 2. איזה עוד פתרונות קירור למעבד יש במארז שבו הספק מקביל ללוח אם ? פנטיום 4 1.7GHZ סוקט 478

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by iceman90,

יש לי בעיה, יש לי FanBus של Vantec ששולט על מהירות ארבעת המאווררים שיש לי במארז, לאחרונה (ממש לפני שעתיים) הוספתי "מפסקים" שעובדים כך- הזרם שמגיע מהספק, לפני שהוא מגיע ל FunBus הוא עובר דרך המפסק, כאשר המפסק ב ON, אז דולק לד וכן המתח ממשיך ל FanBus וכך המאוור פועל, ואילו כאשר המפסק כבוי לא מגיע מתח ל FanBus וכן לא פועל המאוורר (זה מה שרציתי לעשות וכן בנפרד לכל אחד מארבעת המאווררים), ועכשיו לבעיה, שמתי לב שהמתח שמגיע למאוורר ירד (אני לא יודע להגיד בכמה) כתוצאה מהלד שעומד ב"דרכו" למאווררים, וזאת תופעה לא רצויה (שהייתי חוזה מראש אם היה לי ידע קצת יותר מקיף באלקטרוניקה). יש לכם הצעה/פתרון לבעיה (מלבד הסרת הלד) ?, יש דרך להעלות את המתח ? (למי שרואה את אותה הודעה בפורומים אחרים…

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום,קניתי קירור חדש שמשאיר לי את הכרטיס קר מאוד מאוד ואני יכול לעלות המון,אבל אני יכול לעלות עד 560-570 את הליבה? או שאפשר יותר?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים