אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז כה נכנסתי לאתר שלכם וראיתי איך עושים מודינגוהתחלתי להתענין ישר הלכתי לדוד שלי הבאתי ממנו מארז פול טאוור ו4 מאווררים ועשיתי לפי איך שאמרתם בדיוק כולל בקרת מאווררים ומה שקרה זה כשהדלקתי את המאווררים המחשב נתקע הרבה ושברתי את הראש עד שהבנתי מה קרה.. אז ככה מרוב הרבה מאווררים יש עומס על הספק לא מגיע מתח מספיק גבוה בשביל ההאר דיסק והוא נתקע.. מה שעשיתי זה ככה לקחתי עוד ספק של המחשבים הישנים האלה זה עם הכפתור והכנסתי אותו גם לתוך המארז {יש מקום בלי עין הרע} והוא שייך רק למאווררים ועכשיו המחשב רץ כמו לא יודע מה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה... אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי, אבל אני לא ממש מבין מספיק בקירור כדי לעשות את ההחלטה לבד... אז ככה, לפי ביקורות באינטרנט, הFreezer 7 הוא לא רע, וגם בגודל הוא מתאים לי כי הוא לא מפלצתי כמו רוב הקירורים של Zalman. אבל, האם הוא באמת מומלץ, או שיש משהו בתווח מחירים הזה שיכול להתאים לי יותר ומה ההבדל בינו לבין הFreezer 7 Pro REV.2? יש לי מעבד Inter Core2Dou E6300. תודה רבה, איאן
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מתכנן oc ל-4200+ ,האם אני יכול לעשות oc בינוני ויציב כאשר יש לי ספר ג'נרי של 450?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עשיתי למעבד שלי oc ל850 mhz וציפיתי שהטמפ' של המעבד תעלה אבל היא לא זזה, וגם הביצועים של המעבד ממש לא השתפרו, אתם יכולים להגיד לי למה זה? D:
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נתחן פה הרבה זמן... יש לי מעבד 1100 AMD בקרוב אולי אני ירצה לעשות לו OC והמאוורר שיש כרגע על המעבד לא מספיק כי במנוחה הטמפרטורה היא 55 מעלות ולפעמים ניכבה לי המחשב ביגלל זה... איזה מאוורר עדיף לקנות? אני מעדיף שיהיה שקט ושיקרר טוב... הציעו לי את המאוורר הבא ואמרו לי שהוא הכי טוב לזה... ZALMAN CNPS7000 מעבר לזה בדגם הזה יש תת דגמים.. איזה עדיף? והעם הוא שווה את הכסף? אולי יש משהו אחר? תודה מראש !!!
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. זו ההודעה הראשונה שלי פה אז ככה הנה השאלה-דיון: לפני חודשיים המחשב התחיל לפעול ממש לאט (ממש לאט) וניסיתי כבר בכל.. עד שהתברר שהמעבד שלי עומד על 69-72 מעלות בממוצע אז הבנתי שהמאוורר הלך.. אני מבקש פה הצעה למאוורר(של מעבד) שהוא קומפקטי אבל טוב שיקרר תמעבד שלי (פמטיום4 3ghz ) וגם(-לא בו זמנית כמובן)שיהיה מספיק חזק לקרר את המעבד שאני חוסך אליו (e8400) תווך מחירים-עד 250 שקל. אני אישית חשבתי על הzalman 9500 וכמו כן אני מזמין מהאינטרנט אז אני יקנה גם מארז-לא יקר כי חבל לשלם משלוח רק על מאוורר ואני קניתי כמה רכיבים חדשים ככה שאין לי מקום ומה שיש לי עכשיו לא איכותי והוא מעקם י את הכרטיסים שמחוברים אליו. אז אם אפשר לתת הצעה למארז-יופי לא חשוב רק איוורור אני חשבתי …
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני] המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+ MSI MS-7309 DDR 2 800Mhz 2Gb אבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם oc של 25% ל2.65 עם המפרט בצד זה בסיר האם כדי לי לנסות יותר או שדי ואני לא אצליח יותר מזה? ולמה אפילו בשלב כזה אחרי 10 דקות עבודה המערכת קופאת ונשארת ככה עד שאני עושה ריסט?אולי בגלל שאני משאיר את הזכרונות על 800 וזה עושה להם oc כי בcpu-z הזכרונות עבדו על 490 כאילו 980 מגה הרץ[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:08:17 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 14:44:39הקפצה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אנ חושב שכדאי לעשות איזה סטיקי של 5 או 10 חברות שמספקות קירור למעבד.. כמו שכבר קיים בסטיקי למעלה אבל יותר מעודכן.. נגיד - מהם 5 הקירורים המובילים ל 1156 ול 1366 ול 775 - אני מתכוון 5 פתרונות לכל אחד מהסוקטים... האם שווה להשקיע במערכת קירור מים למתחילים כמו H50 של קרוסייר או קירור אוויר טוב מספיק - כמובן לאוברקלוק מתקדם יותר ... מה דעתכם? יש מצב שזה קורה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד במדויק כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך GF7900GT GALAXY
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי , היום קיבלתי מאוורר 80 מ"מ נוסף ואני רוצה לשים אותו מאחורי המארז - הוצאת אוויר . יש לי במקום "הכנה" למאוורר - עיגול משורטט של 8 ס"מ ובתוכו חורים קטנים , ואני מעוניין להוציא את כל העיגול הזה החוצה ... לזרימת אוויר יותר טובה . חיפשתי בהום-סנטר ובאייס , אבל אין להם מקדח כוס בגודל הזה :'( רק 83 מ"מ או 60 מ"מ - אם אני זוכר טוב : . בדקתי בכל הנגריות באשדוד , אבל באף אחת מהן אין מקדח כוס בגודל הזה . הם אומרים שזה גודל מפלצתי . יש אפשרות אחרת לקדיחה ? מסור חשמלי לא בא בחשבון הגודל הזה של המקדח קיים איפשהו ? יש למישהו מקדח כוס 80 מ"מ - והוא מוכן להשאיל לי אותו לעבודת קדיחה קטנה / אני אקדח אצלו ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם שאני עושה OC מהירות הבאס [FSB] עולה בהתאם למהירות המעבד שאני מביא שם או שבעצם אני שולט על זה ואני יכול להגיע עם זה לאן שאני רוצה
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
:smoke: אחרי הכתבה באתר החלטתי לעשות מודינג ולשים חלון שקוף פלוס תאורה הייתי בחניויות לחומרי בניין, אייס, הומסנטר, אופיס דיפו ואין לוחות מתאימים אז היכן קונים את זה או מאיפה לוקחים תודה אנא מהרו אני מת להתחיל
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מאוורר חדש, כמה שיותר שקט (השקט מאוד חשוב!!!!) לא מתכוות לעשות אוברקלוקינג ואני גם לא יודעת מה זה ;D לא משחקת משחקים.. רק ישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור לזכרון ואלה האופציות שיש לי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3553 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3555 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 זה נראה דווקא שזה שעולה 35 הכי טוב ויש אחד שעולה 55 שהוא בכלל מאלומיניום? מה אתם אומרים מה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא ב100% לפני שאני רוכש האם הקירור הנ"ל יתאים ללוח הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חברה עשיתי שטות וקניתי לפני כמעט שנה מחשב עם מעבד פרסקוט, סוקט 478 . המחשב חזק ורץ טוב, אבל עושה רעש של בויינג 747. אולי מישהו מכיר איזה מאוורר טוב ושקטטטטטט להציל את המצב (חוץ מזלמן - יקר מדי). משהו בסביבות 100-150 שקל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קנית את הלוח של אסוס A7V333 וזוג של 256 PC3200 DDR של מושקין אם בלוח אני צריך לעשות שינוי כדי שמחשב ירוץ חלק או שפשוט אפשר להשאיר אותו כך שיזהה אותו כ333 במקום 400 וירוץ חלק בלי בעיות הוא שחייבים מהתחלה לעשות המרה ל400 אם חייבים אלי תסבירו לי בבקשה איך כי לא מתמצא כל כך באוברקלאק ???
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה סירקולציה עדיפה למערכת שלי (מפרט בצד) מבין הבאים: בלי לקנות שום דבר. ואגב כל הכבלים מסודרים יופי כבר עם אזיקונים.
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן.... אז מי שיכול לעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך 7600 ג'יטי איך אני משנה לו את המהירות של המאוורר כך שיהיה מהיר יותר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שיטת קירור חדשה שבה המים זורמים בתוך המעבד עצמו! הנה הכתבה: http://www.theregister.co.uk/2003/10/07/intel_amd_and_apple_test1/ אני שם לב שהכתבה פורסמה לפני כשנה.! מעניין שלא ראינו שום התקדמות מאז.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד עכשיו היא 39-41C במאמץ של 50% בערך האם זה נורמלי פחות או יותר ביחס לטמפ' החדר והסירקולציה במארז שלי במארז יש מאורר 120 אחורי שמכניס אויר מאורר 120 קדמי שמוציא אויר XP90 על המעבד + מאורר 92 ג'נרי מאורר מקורי MSI על הצ'יפסט מאורר מקורי על הכ. מסך LEADTEK 6600GT 2 מאוררים בתוך הספק כח ENERMAX וזהו נראה לי... ועוד שאלה יש מישהו שהרכיב XP90 על לוח אם דומה msi k8n neo4 platinium אם כן האם הוא יכול לצרף תמונה של איך זה נראה בסיום ההרכבה כי אני לא בטוח איפה הצד הארוך יותר בא אצלי הוא מכסה את 2 החיבורים של הזיכרון כרגע ורציתי לדעת אם ככה זה אמור להיות
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-