אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Pro גם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטן הופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון... ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס. העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?! ??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני שיניתי את המכפלה מ11 ל 11.5 ואחר כך ל12 מה עוד כשאי לשנות? יש לי בארטון 2500+ INFINEON 512 DDR 400 ASUS A7N8X-X הצעות? כל תשובה תתקבל בברכה...
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ממה שאני מבין אז מה שנקרא צ'יפסט הוא בעצם שני שבבים עיקריים: הגשר הצפוני והדרומי (תקנו אותי אם אני טועה, כי אני לא ממש מבין טוב באלקטרוניקה של הדברים). על לוח האם אלה שני השבבים הבאים בגודלם אחרי המעבד. עכשיו, תמיד אני רואה ששמים קירור (מאוורר, HEATSINK וכ"ו) רק על הגשר הצפוני והשאלה שלי היא למה ? האם הגשר הדרומי בהכרח מתחמם הרבה פחות ? אם אני מתכנן אוברקלוק עצבני שכנראה יעלה את מהירות הבאס בדי הרבה אז הרי גם הצ'יפסט יצטרך קירור יותר טוב. במקרה כזה האם צריך להשקיע ולקרר גם את הגשר הדרומי או שרק לשפר את הקרור הקיים של הגשר הצפוני ? או בקיצור, האם הצ'יפסט שלי יהפוך לצ'יפס...
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לא מתוכנן אוברקלוק. חשוב שיהיה שקט ככל האפשר. וכמובן שגם חשוב שיהיה מקרר יעיל ואיכותי.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. מצורף כתבה של האתר Tom's Hardware לגבי OC של מעבדי AMD http://www.tomshardware.com/reviews/phenom-overclock-athlon,2161.html ממליץ להוסיף לסטיקי.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי היום את כרטיס המסך הזה. משום מה אין אפשרות להציג טמפ' GPU ב ATT (גרסא 1.3.6.1042). ב CCC יש הצגה של הטמפ' אם כי אני לא בטוח לגבי אמינות הנתון מאחר שהנתונים מופיעים כ- grayed out, למרות שעושה רושם שהנתון מתעדכן מדי פעם. צירפתי תמונות של שתי התופעות. יש למישהו מושג מה קורה? האם ייתכן שהסנסור דפוק, למשל? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עם מישהו יודע לשפר ביצועים וללמד אותי פה אני ישמח http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpWcYuKk.png יש וידאו של המחשב שלי כולל המפרט תודה לכולכם על העזרה קהילה מס'1 ברשת אתם
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש לפני כחודש (מפרט בצד) ועלי לציין שהמעבד מקורר היטב על ידי ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO. אז ברצוני לעשות OC לסביבות ה3 GHZ אבל זה לא יוצא לי משום מה... עשיתי את כל מה שכתוב במדריכים ובפורום ולא יוצא לי כלום האם אוכל לקבל מדריך מפורט יותר? תודה מראש :
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זתומרת מה האחוזים\סכויים שאוכל לעשות OC מוצלח ל 920 שלי ולהגיע למהירויות גבוהות יותר למשל 3 גיגה ? 100% ?? שיעבוד יציב וטוב? 3.2 גיגה ?? 3.4 ?? 3.6? כל 920 יכול להגיע ל 3.6 OC ?? או תלוי.. מי פה בעלים של 920 ולכמה הגעתם
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שוב שלום! אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה בחיי... וזה קצת מפחיד... בכל מקרה, לוח האם שלי (ASRock P43Twins1600) מגיע יחד עם תוכנת OCTUNER להמהרה. התוכנה עובדת דרך ווינדוס, אבל אין לה מדריך טוב בכלל. 1. האם מישהוא מכיר את התוכנה ועבד איתה, מה דעתכם? 2. האם OC דרך ה-BIOS יותר\פחות כדאי \ לא משנה בהשוואה להמהרה דרך ווינדוס? 3. האם יש אילו צעדים מקדימים (שינויים ב-BIOS וכו') שצריך לעשות לפני שעושים OC דרך ווינדוס? בקיצור, אתם מבינים שאני NOOB מוחלט בקטע...אשמח לעזרה, עצות, או אם מישהוא מכיר מדריך טוב אונליין (חוץ מהמדריך של HWZONE... ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ביטלתי EIST וC1E ואחרי שאני מעלה את זה מCPUZ "Rejected by CPU-Z 1.51" בדקתי לפני זה וזה אישר יש הסבר למה?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המאורר שיש שם היום מרעיש כמו טרקטור, מישהו יודע היכן להשיג גוף קירור מתאים בשביל להחליפו?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש ךי תמארז הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3097&CatCode=408 ויש למעלה מאורר 200MM שהפסיק לעבוד יש למישהו מוסג מאיפה אנני מביא מאורר בגודל כזה במחיר נורמלי? מצאתי אחחד ב EBAY אבל זה עולה 60 דולר כולל משלוח >< קצת מוגזם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מפרט בצד. מה בדיוק צריך לעשות? לא הכי זוכר... -העליתי את הFSB והקפצתי את המתח ל1.5V בקירור סטוק (כרגע המחשב פועל ללא מארז כך שהסירקולציה מצויינת) -הורדתי את הHT LINK ל 800 (לוח תומך ב1000) -נעלתי PCI-E ל100 -הורדתי את תדר הזיכרונות והעליתי מתח ב0.100V שחכתי משהו? עכשיו כמה שאלות. מה הטמפרטורה המומלצה ללוח אם? האם הספק (350W) יסחוב בכלל את הOC או שלא כדי לנסות בכלל (2 קשיחים+4870HD) מה אומר ה ERROR בOCCT הנ"ל תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות OC למעבד/כרטיס/זכרונות ואם כן, מה ייתן הכי הרבה תועלת. המחשב משמש בעיקר למשחקים כמו MAFIA II, TDU2 וגם לGTA 5 ולNFS RUN (שייצאו). המפרט שלי הוא כזה: ספק: ENERMAX MODU 525W כרטיס מסך: SAPPHIRE 6870 1GB מעבד: ATHLON II X4 640 לוח אם: GIGABYTE 870A-UD3 rev 2.1 זכרונות: 2X2 1666 DDR3 KINGSTON (קירור סטוק) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
תנו קירור למעבד במיפרט הזה//ל OC 4850 ep45ud3lr huntkey h001 3HDD 6GB e7500 תקציב עד 130
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי יש לי לוח GIGBYTE P35 וזכרונות OCZ 800MHZ. לפני שבוע עשיתי אובר קלוק ל 3.8GHZ הכל היה תקין. עכשיו איפסתי את הלוח אם(הפעלתי הגדרות ברירת מחדל בביוס). עכשיו כל הגדרה בביוס עובדת חוץ מהתזמונים של המעבד. אך שאני מעלה את התדר של המעבד ,שומר ועושה ריסטארט המחשב עולה רגיל בתדר ברירת מחדל 2.66GHZ של המעבד והזכרונות יורדים בתדר ל667MHZ...במקום 800MHZ... מאוד מוזר.. למישהו יש מושג למה??
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא מזמן מצאתי את התוכנה INTEL BURN TEST בGURU 3D ושם היה כתוב ש8 דקות עבודה של תוכנה זו זהות ל40 שעות של עבודת PRIME 95. השאלה היחידה האם זה באמת כך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש שיגיע שבוע הבא. החברה ממנה אני קונה מבצעת OC עד 40% ללא תוספת תשלום.. השאלה היא האם כדאי לעשות עכשיו או להמתין שהמחשב יתיישן קצת.. השימושים שלו בעיקר משחקים (רמת ה GTA האחרון) ועבודה בסביבות וירטואלית (VMWARE). זה המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 38492 3 פאנל בקרה "5.25 CoolerMaster Aerogate II Black ALD-V02 4 מעבד AMD Phenom II X4 920 Box AMD1281 5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDO 6 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB Deskstar500S 7 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 8 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 9 מארז כולל ספק CoolerMa…
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עשיתי oc למעבד 11% וגם לכרטיס מסך עכשיו שאני מריץ את ה 3dmark05 זה נתקע לי האם זה בגלל שהעלתי יותר מדיי באוברקלוק (12% שניהם) והקירור לא מספיק טוב או בגלל שעשיתי גם אוברקלוק למעבד או בכלל משהו אחר? תודה...
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברים יש לי מעבד 3800+ כפול, וכרגע אני על 10x240 יענו 2.4 גיגה הארץ עם 3X HTT עכשיו אני רציתי להעלות אובר ל2.6, אז שמתי 9.5 על 279 ומתח 1.45 .. עכשיו הוא עשה ריסט ומתי שהוא טוען את המחשב בקו הכחול של XP הוא נותן מסך כחול למה לעזאזל זה קורה ? ובטלתי את ה-COOLNQUIET
-
- 11 תגובות
- 697 צפיות
-