עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ac1D,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הביג-טייפון לסוקט 478, ואני לא יודע אם בכלל יש לי מקום לבלוק הזה. הלוח אם בחתימה. יש לי דרך לברר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by approx,

היום עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי(7600GS) הכרטיס עם הקירור המקורי התוצאה היתה CORE CLOCK 535@450 MEMORY CLOCK 477@400 תוצאה ב 3dmark05 4874 קישור לתמונה http://img158.imageshack.us/my.php?image=8073fu7.jpg 1 אני צריך קישור להורדת ל3DMARK06 2 אפשר תוכנה יותר מדויקת לאוברקלוק 3 אפשר לדעת מה השיא העולמי לכרטיס מסך 7600GS

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

מה זה משנה אם אני שם את הזיכרון שלי על T1 או על T2 ????

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by zag_zag,

מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by dexie,

היי חברים, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite P25-S507 17" wide-screen הטמפ' בשמיים, SpeedFan מראה לי טמפ' של 45C והמחשב זועק לקירור. אשמח לשמוע על כל מוצר מומלץ בכל סכום שהוא שיכול לעזור לי בנושא ולהפחית את הטמפ', והיכן אפשר לקנותו. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by MacGyver,

ככה: אני חדש פה ואני רוצה לקנות מאוורר--ככה: 1)המאוורר שבלינק ,הוא מתאים גם אם אני רוצה לשים אותו על המעבד??? 2)האם אני יכול לכבות את האור והמאוורר ימשיך לפעול??? 3)לאן הוא מתחבר??? 4)בכללי--איך הוא??? http://www.pch.co.il/docs/pd1036379342.htm איתן

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by NightElf,

אוברקלוק למערכת הבאה: D805 2.66GHz ABIT N8 SLI based on NF4 chipset Infineon PC5300 ב CPU-Z אני מקבל את התוצאות הבאות: Processor Frequency 3600MHz Bus Speed 720MHz FSB 180MHz Memory Frequency 180MHz ה Everest מזהה את הזיכרון כ Dual DDR II - 360. ובמבחני ביצועים התוצאות לא מרשימות אותי בכלל. האם ניתן להאיץ את הזיכרון יותר? או לפחות להביא אותו למצב שבו הוא רץ במהירות של Memory Frequency 333MHz לפחות?

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by eL!RaN,

עם מישהו יודע לשפר ביצועים וללמד אותי פה אני ישמח http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpWcYuKk.png יש וידאו של המחשב שלי כולל המפרט תודה לכולכם על העזרה קהילה מס'1 ברשת אתם

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by matvey99,

שלום , יש לי E4300 8800GTS 320 2GB TWINMOS 800MHZ GA-965P-DS3 ENERMAX LIBERTY 400W TUNIQ TOWER וניסיתי היום לעשות OC ... פתחתי CPU HOST CLOCK שמתי PCI-E FREQ על 100 העלתי FSB מ 200 ל 230 ביטלתי אפשרויות ( EIST ו C1E ) משהו כזה... אז הכל הלך סבבה , הMHZ עלה לי לסביבות ה 2000 , אחר כך ניסיתי להעלות FSB ל 266 ולא הלך , המחשב לא עלה , העלתי מתחים לזכרונות , וכל הדברים ל 0.1V ולמעבד ל 1.37 והמחשב עדיין לא עולה , העלתי ל 0.2V ואז המחשב עלה וה OC הצליח ל 2400 MHZ . אחרי 5 דקות שהמחשב היה דלוק המחשב נתקע ועשה קול מוזר מהאוזניות @_@ אז נאלצתי לכבות את המחשב וכשהדלקתי ה MHZ חזר ל 1800 ( STOCK ) עכשיו אני ממש מפחד לנסות שוב כי אני מפחד שיקרה משהו וגם כשניסיתי לעשות OC המחשב לא נדל…

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by חננב,

לפני יומיים הורדתי את התוכנה speedfan 4.33 בהמלצת כתבה בנושא קירור המחשב. עכשיו יש שתי בעיות: 1. בניסיון לאמת את הנתונים התקנתי גם את התוכנה שבה עם הדרייבר של הלוח אם (ASUS) והיא מראה לי את הטמפ' של המעבד והMB להיפך, כלומר 33 למעבד ו 45 לMB במקום 45 למעבד ו 33 לMB. 2. לפעמים אחד מה HD שלי מגיע לטמפ' מבהילות של 55+ מעלות ובצד יש סימלון של אש :errrr: (בתוכנה של ASUS אין נתונים לHD). באיזה תוכנה אפשר לאמת את הנתונים האלה והאם הHD, שאגב בשימוש מועט, עומד להישרף?? גמר חתימה טובה וצום קל!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  11. המאורר שיש שם היום מרעיש כמו טרקטור, מישהו יודע היכן להשיג גוף קירור מתאים בשביל להחליפו?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by slider,

לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by ^Z^,

שלום אני גר בירושליים ויש לי מעבד פריסקוט מדגם 630 עם קירור סטוק. אני לא נוהג להפעיל קירור, אז המזגאויר הירושלמי שורה גם אצלנו בבית. עכשיו, המעבד שלי מגיע באמץ [בערך 80 אחוזי ניצול] לטמפ' של 40 מעלות, טמפ' נמוכה מאוד יחסית למעבדי פרסקוט. עכשיו השאלה שלי היא : יכול להיות שירושליים היא עיר טובה במיוחד לאוברקלוקרים בגלל שקר בה? [ יעלק אני מצחיק את עצמי ] תודה, ^Z^

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by tsvika,

שלום לכולם. במעבדי אינטל ישנו הדבר שנקרא FSB שבמעבדים נעולי מכפלה צריך להעלות אותו כדי לבצע OC למעבד עכשיו בגלל שבמעבדי AMD החדשים, משולב בקר הזכרון על המעבדים עצמם, השאלות שלי הן: האם יש ל AMD בכלל FSB? אם לא, אז איך בדיוק מבצעים OC למעבד AMD נעול מכפלה? איזה פרמטר צריך להעלות? ועוד שאלה קטנה.. מתי יודעים שצריך להעלות את המתח לחלק? [לאחר OC]?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. מה זה AUX??

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. היי אנשים, לפני חצי שנה קניתי מחשב חדש בעל מעבד כפול ליבה. לאחרונה, הטמפ' של כל אחת מהליבות בזמן מנוחה מגיעה ל- 43 מעלות. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוכחי שיש ברשותי ( COOLER MASTER LGA775 CM775 ) לגוף קירור איכותי שיקרר יותר טוב את המעבד והליבות. אשמח לשמוע את המלצתכם לגוף קירור איכותי. המפרט של המחשב שלי: מעבד: INTEL DUAL CORE E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 זיכון :OCZ 1GB 800MHZ ספק: EZCOOLER 500W

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by nadaw,

שלום!! לפני כשבועיים הוספתי למארז מאורר 120 THUNDERBLADE אשר עובד על 7 וולט.. וסיילנסר על ה9800פרו שלי.. ה120 יושב מול המעבד והמעבד יושב על 26 עם מזגן בפעילות רגילה (יענו אחרי כמה ימים ללא כיבוי אך לא עומס) ועל 31 ככה ללא מזגן.. חשבתי לשים את הביג טייפון אבל אני חושב שלא יהיה מקום מפני שמולו יהיה הת'אנדרבלייד.. ולשאלתי! ככה.. אז יש לי במארז: 120 מוחלש מכניס מול המעבד 120 בספק (מעל המעבד) מוציא (המאוורר בתוך המארז) וסיילנסר מוציא.. איך לדעתכם יתפקד הפאנלס 103? http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/TT_Fanless_103/tt_fanless_103.html http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm בהשוואה לקירור סטוק של A64 3000 754.. יקר…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שאלתי היא: אני עם זכרונות של 900MHZ וכרגע אני על FSB של 430. האם במידה ואני יעלה את תדר הזכרונות ע"י המחלק נגיד ל1000MHZ בערך, אז זה אומר שהלוח שלי יוכל לפעול על FSB 500? או שזה לא קשור כלל?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by shaks,

איך ה4400X2 מול ה3500 בפוטנציאל OC? (לא ביכולת עיבוד כללית אלא באחוזי שיפור כביכול...)

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  20. תודה

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by THE FOX,

הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  22. שלום אני מחפש לוח אם ומעבד שטובים לאובר קלוק ובמחיר עד 1000 ש"ח בתודה אלי אגב לא חשוב עים זה אינטל אוו אימדי :hi: :hi: :hi:

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by dr computer,

יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  24. אילו מערכות קירור יש למחשבים הניידים? :s05: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by LIDOR_13,

אז לפני ההסבר,המארז הוא- Fractal Design ARC הבעיה היא פשוטה מאוד-כל ה3 מאוררים לא עובדים.... בדקתי שם בפנים והכל מחובר כראוי... אני חושב שהבעיה בקונטרולר של המאוררים(שבPCI-הוא ממש פשוט-רק כיוון עוצמה לא יותר מזה...)אפשר לעקוף את זה?ולבדוק שזו הבעיה? ועוד שאלה קטנה... הצצתי אל תוך הספק שלי...יכול להיות שאין לו מאוורר ?? סליחה על הבורות פשוט אני לא מבין גדול... תודה... אם זה קשור לפורום אחר אז סליחה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים