עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by N N C,

שלום לכם, לא מזמן (אתמול) הרכבתי את המחשב החדש שלי שמכיל את הרכיבים הבאים axp 1800 tbred-b jihub epox 8kt9a infineon pc2700 256MB realtech 8139 asus geforce 2mx v7100 שלושת החלקים שבעצם קניתי הם השלושה הראשונים לוח אם מעבד וזכרון. היום החלטתי להתחיל במלאכת האובקרקלוקינג אך אינני מצליח להעלות את וינדוס במהירות של 2GHZ ומעלה ניסיתי להעלות באס לא עברתי את 166... המקסימום שאליו הגעתי זה המצב שאני עומד בו עכשיו, באס 150 מכפלה 13 סה"כ ואין איזה בעיה של טמפ' כי אני עכשיו על טמפ' יחסית נמוכה של 33 מעלות אז משהו כאן מוזר לי... ניסיתי להעלות מתח לא עזר, שום דבר שניסיתי לא עזר... כל הזמן כשאני מעלה את הוינדוס אני רואה את המסך הכחול המעצבן הזה שאומר לי שהוא לא מוצא איזה קובץ... שמעת…

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  2. ערכתי חיפוש נרחב בפורום, ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה (מצאתי תשובות שונות ). השאלה פשוטה פשוטה למדי, והתשובה צריכה להיות מספרית (או טווח מספרים) 1. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי AMD, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? 2. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי INTEL, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? ושאלת בונוס 3. האם יש דרכים נוספות לקירור פרט להוספה/שינוי מאווררים על המארז/מעבד, מישחה טרמית, עיגול כבלים ?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by xtazon,

אז כה נכנסתי לאתר שלכם וראיתי איך עושים מודינגוהתחלתי להתענין ישר הלכתי לדוד שלי הבאתי ממנו מארז פול טאוור ו4 מאווררים ועשיתי לפי איך שאמרתם בדיוק כולל בקרת מאווררים ומה שקרה זה כשהדלקתי את המאווררים המחשב נתקע הרבה ושברתי את הראש עד שהבנתי מה קרה.. אז ככה מרוב הרבה מאווררים יש עומס על הספק לא מגיע מתח מספיק גבוה בשביל ההאר דיסק והוא נתקע.. מה שעשיתי זה ככה לקחתי עוד ספק של המחשבים הישנים האלה זה עם הכפתור והכנסתי אותו גם לתוך המארז {יש מקום בלי עין הרע} והוא שייך רק למאווררים ועכשיו המחשב רץ כמו לא יודע מה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by The_Byter,

הצטרפו לליגה הגבוהה שלהOC

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by FatherBoard,

בדקתי בסנדרה, ומהירות המאוורר של המעבד היא 3835 RPM באופן קבוע. זה מהירות בסדר? (קירור סטנדרטי של GREEN POWER שמגיע עם המעבד). כי ראיתי אנשים עם מאווררים שמגיעים גם ל-5000 RPM ויותר...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by ^HocK^,

היי, מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג מסכי VFD עם בקר HD44780...?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. היי, אם איזה תוכנות אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב שלי... והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (תוכנה שעושה אוברקלוק למעבד, כרטיס מסך, ואולי זכרונות...) תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by lion03,

האם אפשר להשתמש בכל מסך בעל 14 פינים?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

היום קיבלתי את הזיכרונות למזלי אך הופתעתי די לגלות כי הזיכרונות שיש ברשותי הם Single Sided ואני לא מבין למה.... קצת נתונים שיש על האריזה: 8L12864AL1065.8FE5 CL 1118Z WB בהמשך נראה למה הם מסוגלים נקווה שלא יאכזבו(ואני עדיין לא יודע איזה ציפ' יש שם) עריכה: לצערי CPU-Z מזהה כי הזיכרון הוא PC-6400 משום מה למרות שהיזכרונות בוודאות PC-8500 כנראה בעייה בתוכנה מסתבר שהרבה סובלים מזה: http://www.edgeofstability.com/images/x38lt/8400/445x9/445x9_333x800_3d06_l.jpg ויש לו זיכרון : 2x1GB OCZ PC2 9200 Reaper האם למישהו יש את אותם זיכרונות והוא הצליח לעשות איתם OC ? לפני שנחזיר אותם

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by SmurFin,

אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by xxdragonxx,

מה הטמפרטורה המומלצת במנוחה ובמאמץ?

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by frogman,

היי ושלום לכולם.... ברצוני לדעת מה עדיף לקנות בכדיי להגיע לאוברקלוק מקמסלי ויציב בסידרת הכרטיסים 8800 GTS 320 אני עומד לקנות אחד הכרטיסים האלה והפעם לעצמי.... אין צורך לציין שהכוונה לעשות לכרטיס אוברקלוק מקסימלי ויציב השאלה מה עדיף לקנות כרטיס עם OC של היצרן ואז לעשות לו OC עד המקסימום או לחילופין כרטיס ללא OC בכלל? על הפרק http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 אשמח לחוות דעת מיקצועית...

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום אני מחפש מאוורר טוב ושקט למפרט הנ"ל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by free_me_0,

-]

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by super-MC,

מה המצב קניתתי תזלמן zalman cnps 7500 והחלק של גוף קרור שבא במגע עם המעבד ממש לא ניראה טוב אני צריך ללתש אותו איזה ניר לתש הכי מומלץ

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by oor,

שלום לכולם . לאחר מסע overclocking נחמד Q6600 2.4 ל 3.3 נשארה לי שאלה פתוחה שאני לא מוצה לא את התשובה מה עדיף DRAM ב 489 +- ותיזמונים ב 5.5.5 או DRAM ב 400 ותיזמונים ב 4.4.4 ? לא ברור לי מה משפיע יותר על בצועי המערכת ... אשמח לתגובות מלמדות OOR

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. הבנתי שבשביל OC טוב צריך זיכרונות 800, אם יש לי 533 ? זה ישפיע בכלל ? עם הלוח P31DS3L אני אוכל להגיע ל 2.8 ? אפשר גם אולי לעשות קצת אובר לזיכרונות אבל כל הזיכרונות יהיו VALUE פשוטים, זה משנה ? בקיצור מה שאני שואל זה האם יהיה אפקטיבי לקנות עוד ג'יגה זיכרון, להחליף את הלוח ל- P31DS3L ולהחליף את המעבד ל E2180 בידיעה שאם אני לא עושה OC המעבד מגביל אותי.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by (Arik),

יש לי את המפרט בצד ואני מנסה לעשות OC עכשיו אני לא מצליח לעלות באס יותר מ290..... וליהיות יציב. ולא מצליח לעבור פוסט עם יותר מ300 באס יש תמונה של CPUZ וטמפ' בעומס ומנוחה. עריכה: התזמונים מה שיש עכשיו והמהירות של הזיכרון זה אחרי שלא עלה הבאס כשהתזמונים והיחס של הזיכרונות היה 1\1, אז עשיתי להם OC כדי לראות שהם לא מגבילים ונשארתי ככה ביינתים, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by AppleJack,

יש לי leadtek 7800gt extreme. אני מחליף לו את הקירור ל-Zalman VF700-AlCu (שכבר יש לי) אבל "אזלו" לי גופי הקירור לזכרונות הכרטיס מסך שבאים איתו, ואני מעוניין לרכוש חדשים.. השאלה היא, האם יש הבדל בין גופי קירור (לזכרונות) שונים? יש לי קצת בעייה להזמין את אילו של Zalman, כבר ביטלתי הזמנה בנועה (חיכיתי יותר מחודש וחצי). חנויות אחרות גם עושות לי בעייה עם מוצר זה. כנראה שהוא לא זמין משהוא במלאי הספק... יש לי אופציה לקנות את אילו של ThermalTake שנקראים BGA1 (אלומיניום) ו-BGA2 (נחושת) כאשר שניהם זולים יותר מה-zalman (אלומיניום). יש המלצה בעניין? זה בכלל משנה מה אני לוקח ?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  20. לפי מה שקראתי בביקורת ה - FREEZER 7 PRO מציג ביצועים מעולים במהירות מאוורר מקסימלית (4 מעלות (חם) יותר מה - TUNIQ ב - 100% אבל גם שקט יותר ממנו: 44DBA לעומת 50DBA). אבל 44DBA זה רועש מדי והייתי מעוניין להחליף לו מאוורר (92MM) לאחד שייתן את אותם הביצועים ויהיה שקט יותר, רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן על זה מאוורר אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  21. יש לי לוח של ASUS ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? עם ציף של NVIDIA 570SLI זה גורם מגביל \עוזר , לא משנה ...?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות קירור למעבד שלי ואני לא יודע מה יותר טוב איזה קירור מיבין אלו טוב יותר Thermaltake BigTyphoon http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 THERMALTAKE TOWER 112 + 2 X SILENT CAT 90mm BUNDLE http://www.duly.co.il/product.asp?pID=717&c=74446

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. האם הטמפרטורות האלה נורמליות? Processor 46c Motherboard 50c I/O Controller Hub (ICH) 48c Memory Controller Hub (MCH) 56c המעבד E6300 ולוח האם אינטל 965. מטרידה אותי קצת הטמפרטורה של לוח האם, האם זה מוצדק? כמה מאווררים מומלץ לשים במארז? תודה.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by soldier,

מישהו יכול להגיד במדויק כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך GF7900GT GALAXY

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. כמו שהכותרת אומרת, קניתי משחה של arcticsilver אני רוצה למרוח אבל אני רגיל למשחות המעפנות שבאות בשקית ששם ידעתי לשים את הכל והיתי מורח עם השקית עצמה. עכשיו זה בא במזרק ואין לי מושג כמה לשים, נכנסתי לאתר שלהם (http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm) ושם יש פול הזהרות ובאלגן והאנגלית שלי מוחרבנת, סליחה על המילה... בקיצור אם מישהו יכול להדריך אותי זה יהיה נחמד... ;D

• 8 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.