עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 1. יש לי 8800GTS ובצד שצאל של המארז יש לי פתחי אורר שאפשר לשים שם מאווררים אז מה כדי לי מאוור אחד גדול 120 או שתי מאווררים קטנים, כמו של מעבד כי בנתיים שמתי מאורר אחד קטן וזה הוריד לי את הכרטיס באיזה 5-7 מעלות לא בזמן עבודה ואני רוצה לקנות עוד מאוורים אז מה כדי לי?? 2. יש לי גם שתי גופי קירור ששתיים מחשסים בדיוק את כל הכרטיס מסך (אם שמים אותם מלמעלה) וריציתי לדעת אם יש איזשהיא מדבקה או דבק או משו כדי להדביק אותם ועד כמה זה יכול לעזור?? (זה גופי קירור כמו של מעבד)

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by barakv,

ראיתי שהמון ממליצים עליה כדי לבדוק עומס על המערכת... אפשר לקבל לינק? חיפשתי במדור ההרדות אבל לא מצאתי! תודה!

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by GRiM,

חשבתי להרכיב מאוורר שנמצא אצלי בבית, רק שאין לי מושג איך ולאן לחבר אותו:

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  4. בשעה טובה החלפתי סןף סוף את גוף הקירור למעבד שלי. הקירור הוא Thermaltake Silent Boost למעבד AXP 2500. וכעת לפני שאני מחליף בין המאוררים, העפתי מבט במדריך כאן - איך להחליף משחה טרמית ( http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2 ). וכתוב שם שממולץ לשים משחה טרמית גם על בסיס ההיטסינק. רק שלהיטסינק שבמדריך יש מעין ארבעה חורים, שלפי הבנתי, אמורים לספוג את המשחה פנימה, ובכך למנוע חיכוך בין המשחה למעבד עצמו. בכל מקרה, ל Silent Boost שקניתי אין חורים כאלה בבסיס ההיטסינק, ורציתי לדעת אם בכל זאת ממולץ למרוח קצת משחה על הבסיס .. ? האם זה מסוכן ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי יש לי את הסינק של טרמלרייט sp-94 ואני לא יודע איזה מאוורר להשים לו ( קיים עכשיו עליו sf2 ) ואני יודע שממליצים לשים עליו tornado 92 או enermax 92 אז רציתי לדעת מה יותר כדי לי תודה לעוזרים Install

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by Ancient1,

הוכחת קיום: המאוורר של הCore2Duo סטוק הוא בעל 4 חוטים , כן , קונקטור של 4 פינים. זה בגלל מערכת שונה של שליטה ודיווח על מהירות, שנחשבת לטובה יותר . הגדרת מטרות: המאוורר מיועד להחליף קרור מארז (סונטה ) 12סמ בפנל האחורי , בעל 2 חוטים. פרוט המטרות: משום שיש לי קרור מים, החיבור לעיל פנוי, ואני מעונין לבקר את המאוורר האחורי ע"י הלוח. הבעיה : מישהו יודע איפה יש ?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by alienchickenpie,

יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by Bug2000,

לא יודע אם אני יעשה את זה אבל אני רוצה לדעת איך ומה הפלוסים והמינוסים של זה מינוס אחד אני יודע תופס מקום חוץ מזה היתי רוצה לדעת אם יש כל מיני בעיות אחרות

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by amirfefer,

הטמפ' הזו במצב סטטי תמיד בנוסף, קניתי 2 מאווררי CoolerMaster עם חיישני טמפ', למה אני לא רואה אותם בשום תוכנה?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  10. שלום, אני תמיד שומע אנשים מדברים על תיזמונים בזיכרונות ואני לא מבין מה זה... ויש לי בעיה, המאוורר (הרגיל) של המעבד מרעיש (מארז ג'נרי) וגם המעבד עצמו דיי חם (43-+ מנוחה ומגיד בקלות ל 60 עד 65)אז ניראה לי אני צריך מאוורר כמה שיותר שקט (ויעיל) למעבד בתקציב של עד 100 רצוי פחות. נ"ב : יש לי מעבד פרוסקוט

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by bck,

שלום קניתי מאורר 120ממ של TT , כמובן שהוא פועל , אבל אני לא יודע אם הוא פועל במהירות המקסימלית , הוא מחובר לספק , ולפי מה שהבנתי , רק אם הוא מחובר ללוח , אפשר לדעת באיזה מהירות הוא עובד. זה נכון? האם אני יכול לעשות משהו שיגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימלית כל הזמן?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. אנשים יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה את הבלוק קרור מיים maze 4 כמובן אחרי שהם אמרו לי שהוא יתאים לכול סוגי הכרטיסים לפני איזה חודש שקניתי אותו בכול מקרה לא מתאים ל6800 אולטרה שלי והבנתי שצריך עכשיו בלוק קרור מיוחד ל6800 אולטרה (חבל שהם לא אמרו לפני) בכול מקהר איפה אני יכול למצוא בלוק קרור מיים טוב לכרטיס מסך שלי אבל לא מפנדה וגם לא לחכות חודש עד שאני יקבל אותו?? תודה... ועם כבר גם איזה קרור מיים לציפסט אולי חח..

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by sasi20,

שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by Tal14,

אני צריך קירור למעבד intel p3 370 pin במחיר סביר, גג 130 ש"ח! ותתנו לינק לאתר, תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  15. ויש לי קרור טוב על המעבד. SPARK 7

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס 7600 של לידטק בעזרת עיפרון והוא כרגע נמצא על 750 למעבד 850 לזכרון הכל רץ יפה ויציב אבל יש לי כמה שאלות שאני לא מבין קודם הבנתי שהOC כזה למעבד צריך להיות יחסית משמעותי ב 3DMARK והוא הוסיף רק 500 נק' בארך בכל אופן הבעיה היא יותר מטרידה היא שאחרי שהמחשב דלוק איזה שלוש ארבע ימים הפעלתי את ATITOOL בשביל לבדוק אותו שוב אחרי תקופה של עבודה רצופה והקובייה מסתובבת בטיקים כאילו משהוא לא בסדר גם כשאני מוריד לתדירות הרגילה אבל כשאני מריץ 3DMARK הכל עוב חלק יחסית הATITOOL מסתדר רק אם אני עושה ריסתי למחשב למשהוא יש מוסג למה זה?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  17. בואו נגיד ככה,יש לי GEFORCE ואני רוצה לשים לו HEATSINK חדש,עכשיו כשאני מוריד את הHEATSINK הישן יש שם חומר לבן שנמרח כמו בוץ(לא יורד מהמכנסיים ) ,לא יודע מה זה,אבל זה בטוח משהו טרמי להעברת החום. עכשיו,איך אני מוציא את זה כדי לשים HEATSINK חדש? דרך אגב,למי שמתעניין אני שם ZALMAN VGA Heatpipe Cooler ZM80-HP ,ההיטסינק הענק הזה,שלא צריך מאוורר, ככה שאני לא אצתרך לסבול עוד את המאוורר הרועש שלי

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  18. ZALMAN CNPS5100-Cu FOR AMD 102 shkles או AeroCool Hercules CPU Cooler for AMD 120shkles או Thermaltake Volcano 7/8/9 PLUS 120shkles

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by asaf556,

האם oc של 25% ל2.65 עם המפרט בצד זה בסיר האם כדי לי לנסות יותר או שדי ואני לא אצליח יותר מזה? ולמה אפילו בשלב כזה אחרי 10 דקות עבודה המערכת קופאת ונשארת ככה עד שאני עושה ריסט?אולי בגלל שאני משאיר את הזכרונות על 800 וזה עושה להם oc כי בcpu-z הזכרונות עבדו על 490 כאילו 980 מגה הרץ[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:08:17 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 14:44:39הקפצה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. שלום לכם על פי התכנון בתחילת חנוכה (או ליתר דיוק... אחרי הפסיכומטרי) אני מתחיל בפרוייקט המודינג שלי, שבכוונתי לסיים לפני סוף חנוכה ולהעלות לגלרייה... ומי יודע, אולי גם יבוא מדריך בהמשך, אם יהיה ביקוש. מכיוון שזהו המוד הראשון שלי (ואני ממש לא רוצה לפשל עם המארז) החלטתי לשתף אותכם בתכניות המוד. אז נתחיל - זה המארז במצבו כיום (עם מוד קטן ומצ'וקמק שאפילו לא ראוי להקרא מוד) וזה התכנון לעתיד - 1. הדבקת הלוגו על צד המארז בדומה למארזים של alienware. אני רוצה לנסות לעשות חריטה במקום, ולכן אני פונה אליכם, האם אתם יודעים כיצד אפשר לעשות בקלות חריטה (שימו לב לא לחתוך, לחרוט) על פלסטיק. 2. הכנת כניסות ל usb כמפורט כאן. 3.בשלב מתקדם ימוקם שם Blowhole, בכוונתי למצוא מישהו …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Jack_g,

זכור לי שקראתי כתבה לפני איזה חודש שAMD התחילה לשווק גופי קירור+מאווררים יותר טובים מ ה ספיירים הקטנים שהיו מכניסים לחבילת RETAIL בזמנו. זה באמת כך או שאם אני קונה את הבארטון RETAIL אני מקבל את אותו הספייר הקטן ?

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by winner,

שלום חברים יש לי מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים 120 מ"מ - מלפנים ומאחור המאווררים רועשים מדי ואני מחפש מאווררים שקטים ואיכותיים במקומם. מישהו מכיר את המאוורר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2657 האם הוא שקט? האם יש המלצות למאוורר שקט אחר במחיר סביר? תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by VooDoo3,

היי , היום קיבלתי מאוורר 80 מ"מ נוסף ואני רוצה לשים אותו מאחורי המארז - הוצאת אוויר . יש לי במקום "הכנה" למאוורר - עיגול משורטט של 8 ס"מ ובתוכו חורים קטנים , ואני מעוניין להוציא את כל העיגול הזה החוצה ... לזרימת אוויר יותר טובה . חיפשתי בהום-סנטר ובאייס , אבל אין להם מקדח כוס בגודל הזה :'( רק 83 מ"מ או 60 מ"מ - אם אני זוכר טוב : . בדקתי בכל הנגריות באשדוד , אבל באף אחת מהן אין מקדח כוס בגודל הזה . הם אומרים שזה גודל מפלצתי . יש אפשרות אחרת לקדיחה ? מסור חשמלי לא בא בחשבון הגודל הזה של המקדח קיים איפשהו ? יש למישהו מקדח כוס 80 מ"מ - והוא מוכן להשאיל לי אותו לעבודת קדיחה קטנה / אני אקדח אצלו ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה.. יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH . בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה.. ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C אשמח לעזרה! אילון.

• 14 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים