עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dor700,

יש לי מערכת 478 של GIGABTE מקורררת היטב מעבד 29-38 בלחץ אחרי OC מ 2.8 ל 3.1 יותר מזה הוא לא יציב אני חושב שמה שמעקב אותי זה הגשר הצפוני שהוא טיפה חם ( אני חושב שהוא בטמ'פ של 40-45 ~ (לא נמדד בשום מכשיר )) יש מצב שהחום של ההשר הצפוני זה מה שמעכב אותי ? אם יש עוד רעיונות ?? (ה DDR נמצאים במהירות הרגילה שלהם +/- 400 FSB נמצא ב 224 במקום 200 ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. Started by oorlevi,

את כול המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי מעבד פנטיום 4 2.0 ואני רוצה לעשות לו OC קטן שלא יצריך ממני קנייה של מאוורים וכול מיני דברים בלי שהוא ישרף מחום, לא משהו רציני. הרבה פעמים פתחתי תראד כזה ואמרו לי כנס למדריך תקרא. קראתי את כול המדריכים אבל אין שם הדגמה על אמת ורק מסבירים. הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בביוס זה שניכנסתי שם לאיזה משהו והיה לי משהו CPU 100MHZ אם אני לא טועה.. ויש אפשרות לעלות את זה ל-133MHZ אין לי מושג מה זה עושה אז לא נגעתי והחזרתי למצב הקודם.. אני לא יודע איך ליכנס לכול הפונקציות של מתח והעלאת ה-MHz . בבקשה תעזרו לי אם אתם צריכים תמונות תגידו לי.

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by orkir,

מי משתי הדרכים נותנת ביצועים טובים יותר כאשר המעבד נמצא באותה מהירות שעון? כלומר, אם הצבתי לעצמי להגיע ל-3GHZ אז מה עדיף לי לעשות והאם יהיה הבדל בביצועים?

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by Qtec,

אני קונה עוד שעה בערך~ מעבד והיטסינק של זלמן עם הזלמן מגיע לי "thermal grease" - מה זה אומר ואיך למרוח את זה (כן קראתי את המדריך אבל אל תפנו אותי אלא תכתבו).

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Eluha,

מעבד 2.8 pentiumD לוח p31-ds3l זיכרון ceon 667 1g *2 =2g מארז אם 5 מאווררים + זלמן CPU ספק 450 כרטיס מסך 8600GTS כשה אני על באס 255 3600 מופיע מסך כחול והמחשב ניכבה הטמפ' CPU 30 מנוחה ובעומס 50 האם באס 255 זה הגבול אם לא אך אני מייצב 24\7 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by danielhasan,

אני צריך המלצה למערכת שלמה של קירור מים איכותית עד 700 ש"ח. ואם מישהו רוצה ליבנות מערכת כזו שכל הרכיבים יגיעו עד 700 ש"ח בבקשה. תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by BassMan,

אז כך... גם לי יש את ה AXP2500+ עשיתי קצת OC ועכשיו אני בבאס 200 ומכפלה 11 המעבד ב 52.5 מעלות ובמאמץ ~ 55 מעלות המארז מאוורר היטב ועל המעבד יש את ה DP 101 (לא רציתי אותו אבל זה זמני) נשמע לכם הגיוני ה טמפ'? אם חסר לכם עוד פרטים תשאלו....

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  8. שלום לכולם לאחר שאלות וגלישה באינטרנט הגעתי למצב שאני מתלבט שין הZALMAN 9500 LED לבין הAC FREZZER 7 PRO. אני מתכנן לעשות OC למעבד Q9300 לסביבות ה3.2-3.3, ורציתי לדעת איזה מן הקירורים יביאו לי את התוצאות הטובות ביותר לOC, עם הטמפרטורה הנמוכה ביותר. יש לציין שאני מוכן לשלם עד ה190 ש"ח לקירור,ולא יותר מTMS. רציתי לדעת האם משתלם להוסיף עוד קצת כסף מהAC לZALMAN, והאם יכול שיפור בטמפרטורה ובביצועי הOC? ולסיום, מי יהיה יותר טוב לאוברקלוק? ה9500 או הFREZZER? בתודה, אור כהן

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by vale,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות. הכרטיס מסך הזה יהיה הדבר התובעני היחידי במערכת שכוללת הארד דיסק אחד(יכול להיות שאני אוסיף עוד אחד בקרוב), לוח אם, מעבד, צורב DVD, זיכרון RAM וזהו בעיקרון. אני חשבתי על פיתרון בצורה של הוספת מאוורר אבל אני לא יודע אם להתקין אותו בתוך המארז תוך כדי שהוא מופנה כלפי הכרטיס מסך, או לעשות מודינג למארז ולסדר אותו כך שיוציא אויר חם מבפנים או יכניס אויר קר מבחוץ. מפרט: מעבד- E4500 core 2 duo 2.2Ghz זיכרון פנימי- כר…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  10. או שיש משהו יותר טוב? אני רוצה לשים עליו אנרמקס 92 מ"מ

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  11. אוקיי, הסבר קצר, עבדתי בשני שלבים. בשלב הראשון עשיתי אובר קלוק למעבר שלי כמובן מ200 או 2000 ל210 או 2100. הכל היה בסדר בשלב הזה, עברתי לשלב השני של אובר קלוק מ210 או 2100 ל220 או 2200, בשלב השני הייתה לי קצת בעיה, אחרי שעשיתי את האובר קלוק ושמרתי את הנתונים שהגדרתי בביוס, המחשב אתחל את עצמו הגיע למצב שהוא טוען כביכול ומוודה את האובר קלוק, ואז אחרי שניה או שתיים אתחל את עצמו מחדש, ככה זה קןרה כך פעם כשהוא מגיע לשלב הזה. אגב, נכנסתי אחרי זה שוב לביוס והחזרתי ל210 והמחשב עבד כרגיל, לאחר מכן ניסיתי להעלות ל215 וזה שוב קרה. נתונים: מעבד AMD Athlon 64bit 3.2 לוח אם Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, …

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  12. מסודר בצורה הבאה: -מאוורר 1 מכניס אוויר בפנל הקידמי בחלק התחתון -מאוורר 1 שמוציא אוויר מאחורי המחשב בצד העליון -2 מאווררים גדולים וצמודים שמוציאים אוויר בדופן העליון האופקי. *בצד של המארז יש לי תשתית למאוורר נוסף אז חשבתי אולי להפוך את זה ל- 2 מאוורים מכניסי אוויר ו- 2 שמוציאים אוויר,כלומר להוריד מאוורר אחד שבדופן העליון(מכניס אוויר) ולסיים אותו בצד של המארז שיכניס אוויר. -מה נראה לכם יש בזה היגיון ,זה אמור לעשות סרקולציה טובה יותר או להשאר איך שעומד אצלי עכשיו? -איזה גורם חשוב יותר זה שבו יש יותר מאווררים שמכניסים ואוויר ופחות מוציאים ,להפך או שיהיו שווים בינהם?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אז ככה פעם עשיתי אוברקלוק וזה אבל כבר שכחתי.. עכשיו אני בעיקרון יש לי מחשב שאני יודע שאפשר לעשות איתו אוברקלוק בקלות רק אולי עד גבול הקירור של המעבד... אבל השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות אוברקלוק פשוט בהעלאת cpu fsb או יותר נכון הblck עד שאני נתקע? יעני אין לי כוח עכשיו לשחק עם המתחים וכל זה ,זה כשיהיה לי זמן לאוברקלוק פשוט זה מה שעושים? אם זה עוזר מפרט בחתימה.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. Started by daniel0089,

שלום לכולם וערב טוב, שמתי לב שאין במדריכים באתר מדריך לעשות OC לזכרונות... מישהו יכול להסביר לי איך?עדיף מדריך מסודר עם תמונות... ואילו חברות זכרונות מומלצות לביצוע OC? האם החברה Geil טובה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800Mhz FSB לוח אם Asus P4P800 קירור למעבד Vantec AeroFlow VP4-C7040 מארז Compucase C6A19 עם מאוור 120 ממ גנרי מקדימה ו Thermaltake 120 mm Ball Bearing Fan מאחורה... ומשכה תרמית Arctic Silver 5... השאלה שלי לכמה מגהרץ הכי כדאי לי לעשות אוברקלוק ושהטמפרטורה והיציבות של המעבד שלי לא תיפגע.... ? וצריך להתחשב בעובדה שהמיקום של המחשב שלי הוא למטה ודי צמוד לקיר ככה שהזרימת אוויר שם לא משהו למרות שכרגע המעלות שלי ממש סבבה במחשב.... אני גם די חדש בכל הענין של האוברקלוקינג זה הפעם הראשונה שאני ממש קניתי קירור טוב ומשכה והכל ואני מתכוון לנצל את זה לטובת האצת המחשב.... תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by RedHat_Lover,

איזה יופי! במחצית השניה של 2002 אינטל תשחרר סלירונים מבוססי Northwood... מה זה אומר? שאפשר יהיה להמהיר את הסלרון כמו את הפנטיום 4 (מבוססים ה-Northwood) למהירויות עצומות(2.5.....!) לפי השם לסלרון יהיה 256K זיכרון מטמון והוא יכנס ל-Socket478...... יש עוד ב-Xbitlabs..... יש למה לצפות...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by The TrCkeR,

ברשותי את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס מבית POWERCOLOR עם הPCB החדש), ואני מחפש מדריך VMOD בשבילו. כל מי שיוכל לעזור בזה יבורך.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by dahaka,

אז ככה המערכת שלי היא כזאת: E6400 ABIT AB9 KINGSTONE 2GB 800MHZ רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע אם המעבד זה? יש לי קירור סטוק ד.א

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. תראו את התמונה פה: http://www.fps.co.il/Files/1165958643.jpg זה הביוס בכל מקרה אני רוצה לעלות מתח כי הזיכרונות לא רוצים לסחוב יותר מ667 , הSM נתקע בבדיקה ה3 וצריך לעשות ריסט בקיצור לדעתי זה הDIMM השאלה כמה לעלות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם. במוחי עבר רעיון, להוסיף קירור חדש לTI4200 שלי, או להחליף את הישן. הבעייה היא ש"אמצעי הקירור" שנמצאים בתיק המודינג המצומצם שלי הם מאוד מצומצמים, מה שיש לי שיכול להתאים הוא HSF של פנטיום 1. השאלה שלי אם הוא יכול לשפר את הביצועים לעומת הHSF המקורי, ואם לא, האם אני יכול לנצל אותו לשימוש אחר על הכרטיס (במקום לקרר את הליבה שיקרר את הזכרונות לדוגמא.

22. יש לי מארז MID-TOWER עם שתי מאווררים מכניסים מקדימה (תחתון) ואחד מוציא מלמעלה (עליון). לא יודע אם זה חשוב - אבל המאוורר שמוציא נמצא ממש ממש קרוב (2-3 ס"מ) מהמעבד. בכל מקרה - הכבלים מסודרים די טוב ואני לא מצליח להבין למה זה רותח כל כך! אגב - הולקנו על LOW וכשהוא על HIGH זה יורד ל 47 (בלחץ). הטמפ' שאני מדבר הן על IDLE!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. חיפשתי בביוס הגדרות של מעבד, ולא מצאתי. הלוח אם GigaByte 8S661FXMIU מישהו יכול לעזור? אגב, איך פותחים צינורות בRIVATURNER יש לי 6600GT, עשיתי עליו אוברקלוק מ 500/900 ל 560/1160 והאוברקלוק יציב, שמעתי שיש כזה דבר פתיחת צינורות עם RIVA, אם כן, איך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  24. יש לי מעבד E8500 עם OC כרגע על 3.16GHZ במאמץ הוא מגיע ל72 מעלות וכרטיס מסך HD4870 במאמץ מגיע ל 95 מעלות האם זה תקין? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

יש לי את הכרטיס שבחתימה שלי... עשיתי לו C@ מ500@400 ל615@450... האם אני יכול להעלות יותר... ואם אני יעלה את המתחים במה זה כרוך?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים