אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אז הקיץ הגיעה (מלפני הרבה זמן +-) ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים חזקה שתאפשר לי גם קצת הוספת תוספות (כמו בלוק לכרטיס מסך). המפרט רשום למטה D: התקציב הוא נע בין 100 ל-200 דולר (לא כולל משלוח). אני כרגע מחפש באתר XOXIDE, הוא אמין ? תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
בחנות ממנה אני קונה את המחשב בחו"ל ישנן גם נורון ניאון באורך 10 אינץ', הרגילה ב18$ ואחת שמופעלת באמצעות קול ב20$. השאלה היא אם בארץ ניתן להשיג אותן גם, ובאיזה מחיר. ועוד דבר קשור - ישנו גם דבר שנקרא cold cathode, מי עדיף, הניאון או הקתודה? או יותר נכון, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אפשר להשתמש בסיליקון סניטרי שקוף R.T.V כמשחה תרמית למעבד/כרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה לקירור למעבד ולכ.מסך מעבד Q6600 כ.מסך HD 3870X2 חשוב שקט וכמה שיותר זול(כמה שאפשר ) גג 400 ש"ח-אם אפשר אז פחות.... ד"א הקירור יקנה כי אני עומד לבצע OC תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע בבדיקה ב- TMS בהמשך לשירשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341950.0 חשבתי אולי על הדרך לשפר קלות את הטמפ' באופן כללי, ו/או את הרכיבים, זה המפרט נכון לעכשיו: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 WD 320GB 16MB AAKS+WD 250GB Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 חשבתי לעשות אחד מהשדרוגים הבאים: * להחליף את הקירור למעבד מ- V1 ל- Thermalright Ultra 120 Xtreme (אולי אז האויר מהמעבד יזרק למאוורר האחורי במקום למאוורר של הספק כוח). * להחליף את הזכרונות מ- G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPQ ל- G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPK. * להחליף את המא…
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
-
אני מנסה להתקין עכשיו את הZALMAN 7000B CU על NEO2 הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הBACKPLATE הוא דבוק מאוד חזק ללוח אם מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, יש לי מעבד 4800+ Brisbane .. איזה קירור לדעתכם הכי טוב בשביל OC ? בתקציב של עד 200.. עד איזה מהירות שעון אצליח להגיע עם הקירור AC Freezer Pro 64 AM2 ? והאם הספק שיש לי יחזיק מערכת עם OC ? (המפרט בצד) בבקשה רק האנשים שיודעים בבקשה להגיב, אל תענו סתם, זה ממש חשוב. http://www.nzxt.com/products/pp500/ זה המידע על הספק ^
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי (מפרט בצד) עובד כבר 7 שנים כאוברקלוק ל3 גה"צ. בזמן האחרון העליתי אותו ל3.46 גה"צ והכל עובד מצויין. מסיבות שונות רציתי לחזור לתדר המקורי של המעבד, שינתי את ההגדרות של המעבד והזכרונות חזרה למקוריות (2.4 גה"צ ו400 מה"צ לזכרונות), ריסטרט ו... מסך כחול בטעינת הWINDOWS. ניסיתי מספר פעמים וכל הזמן חזר המסך הכחול. החזרתי לאוברקלוק הקודם ופתאום הכל עובד כמו שצריך. המסך הכחול היה של דרייבר של הכרטיס מסך. ההגדרות של ערוץ הAGP שלי תמיד היו מוגדרות קבוע ולא השתנו בין האוברקלוקים. מישהו יודע מה גרם לבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לחלוטין בעסקי ה OC. יש לי FX5900XTV, די מאוכזב מה 3DMark שלו - 4259 מקסימום... זה נמוך ממה שציפיתי כשקניתי אותו לפני שבועיים. התייעצתי עם חכמי פורום תצוגה וגרפיקה וניסיתי הכל. החלטתי לעבור ל OC. אז הורדתי Coolbits והרצתי. יש לי את מהירות השעון בדרייבר - 300/700. מה עכשיו ? איזה קירור לקנות ? לקרר רק את הכרטיס ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראיתי שהמון ממליצים עליה כדי לבדוק עומס על המערכת... אפשר לקבל לינק? חיפשתי במדור ההרדות אבל לא מצאתי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום וערב טוב אני עומד לקבל השבוע את ה9600GT של גיגהבייט (לא בטוח איזה קירור פסיבי או אקטיבי) והייתי רוצה על ההתחלה לבצע בו אוברקלוק. עד עכשיו הקירור היחידי שמתאים לו במחיר סביר הוא הAccelero S1 Rev.2 שעולה 110 שקל. השאלה היא אם הוא יקרר מספיק את הכרטיס מסך בשביל אוברקלוק או שיש פתרונות יותר חזקים. שאלה נוספת - יש לי ספק כח של THERMALTAKE - TR2 של 420 וואט..האם הוא יחזיק את הכרטיס או שחלילה אני אצטרך להוציא סכום נוסף ? תודה רבה וערב טוב
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המעבד לI5 3450 ואני צריך המלצה לקירור עד 100 ש"ח(ניתן לחרוג מעט). לא מתוכנן OC(מן הסתם),רצוי שיהיה שקט ולא גדול מידי(עם המוגן 2 היה סיוט כי היה צריך לפרק אותו רק בשביל להרכיב זכרונות וכ"ו או למרוח משחה טרמית) תודה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי לוחאם חדש של gigabyte יש עליו מטג הנקרא sw1 האם זה מטג העושה oc ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט שלי בצד. המעבד שלי הוא P4 3GHZ PRESSCOT עם קירור AC Freezer 7 Pro ומארז Transfomer (מאוורר מאוד) עם 2 120מ"מ אחד מקדימה מכניס, אחד מאחורה מוציא. 80MM אחד בגג מוציא ושניים בדלת מכניסים (אחד על המעבד השני על הכ"מ) אני לא מבין למה הוא כ"כ חם... ניקיתי אותו השבוע והוא על 55 במנוחה... הסיבה שאני דואג זה בגלל שאני חושב על OC... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3200AEP4AX רשום שהמעבד שלי צריך לקבל מתח של 1.50 אבל בפועל אצלי הוא מקבל 1.60 אבל אני לא יכול להוריד בביוס רק להוסיף האם זה גורם להתחממות נוספת של המעבד? האם יש דרך שבה אוכל להוריד מתחים?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
ערכתי חיפוש נרחב בפורום, ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה (מצאתי תשובות שונות ). השאלה פשוטה פשוטה למדי, והתשובה צריכה להיות מספרית (או טווח מספרים) 1. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי AMD, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? 2. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי INTEL, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? ושאלת בונוס 3. האם יש דרכים נוספות לקירור פרט להוספה/שינוי מאווררים על המארז/מעבד, מישחה טרמית, עיגול כבלים ?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קראתי על בעיה בלוח שכאשר עושים אוברקלוק לא ניתן לשנות את המתח (cpu vcore) מכיוון שהביוס לא מראה מדד כזה (יש שם רק cpu vtt, dram ועוד איזה שניים), האם מישהו הצליח לסדר את זה? לא ייתכן שאי אפשר לשנות את המתח
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המקרה הוא כזה, לפני כמה חודשים טובים קניתי מעבד 1.8 (נורת'ווד כמובן) ובעזרת עזרה מחבר המהרתי אותו ל 2.53. טמפ' של סביבות ה 40-55 בזמנו, תיכננתי לקנות את ה AK478 יחד עם איזה מאורר ג'נריק נחמד אבל....עקב חוסר מזומנים ירדתי מהרעיון עכשיו, שאלתי היא כזאת, איזה היטסינק (+מאורר) הכי טוב מבחינת קירור (עם רעש נסבל) ואיזה הכי טוב ללא שום קשר לרעש תודה !
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-