אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אם אני מחבר אותו בלי הפאן באס הוא פועל על מקיסמום תמידי? כי הפאן באס לא מתאים למארז שלי ולמה הוא עובד לי על 1650 RPM הכי גבוה ועל 700 הכי נמוך זה לא אמור 1000 הכי נמוך ו2000 הכי גבוה דרך אגב טמפ במנוחה 31 במאמץ 44
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה כבר להזמין את המחשב ואין כרגע את ה - TUNIQ TOWER במלאי, מה הקירור למעבד הכי טוב אחריו ...!? [חשוב גם שיהייה שקט]
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הא יש דרך כל שהיא להגדיל את המהירות והcfm של המאוורר?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכך למישהו יש רעיון
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שאלה שמסקרנת אותי,התקנתי את הזלמן ( ראה מפרט ) לפי ההנחיות של האתר וחיברתי את הקירור ישירות לספק הכוח בעזרת המתאם שקיים. השאלה שלי היא כיצד עכשיו מתבצעת קריאת מהירות סיבוב המאוורר שבקירור ? הלא הקירור לא מחובר ישירות לכרטיס כמו קירור הסטוק שהיה לי אלא ישירות לספק,כיצד לדוגמא ה ATI TRAY TOOLS עכשיו יודע שבטמפ' שהגדרתי לו הוא אמור לעלות את סיבובי המאוורר? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
או קי אז ככה... אני רוצה לקנות מערכת קירור מים למחשב החדש שאני עומד לקנות... המפרט: Dfi lanparty UT sli-d/ultra-d (לא סגור על זה) AMD athlon 64 3700 San-Diego בקשר לכרטיס מסך אני לא סגור עליו אבל כנראה או 7800GTX או 6800GT תלוי ברווחים מהבר מצווה ביום חמישי ;D... אני צריך קירור לכל המערכת (מעבד, כרטיס מסך וציפסט....) ויש לי 400$ להשקיע בזה ואני יכול לקמבן משלוח מחו"ל דרך חבר.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש מאווררים חזקים יותר מהרגיל למארז ? מה המומלצים? עדיפות לשילוב בין שקט לעוצמה ואולי גם שליטה במהירות
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי פה קירור סטוק של אינטל 775 ויש בתחתית שלו 3 פסים של משחה, למרוח אותה? להשאיר אוהת כמו שהיא? מה לעשות עם זה (אף פעם לא התקנתי קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ראיתי שהמון ממליצים עליה כדי לבדוק עומס על המערכת... אפשר לקבל לינק? חיפשתי במדור ההרדות אבל לא מצאתי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, טוב, אני רוצה לקנות מארז חדש, חשוב שהוא יהיה בצבע שחור, גודל midi (לא יותר). צריך להיות עם ספק, ושלא יהיה יקר מאוד, ושיהיה עם פוטנציאל טוב למודינג (אני רוצה לעשות חלון). חשבתי על המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd612373275.htm אבל הוא קצת יקר (לי). ויש את המארז בלמיר http://lamir.co.il תחפשו שם ב "חיפוש מוצר" MA08-BW הוא עם חלון, הוא ממש זול, אני מאמין שהוא לא טוב כמו ה HEC אבל עדיין... אשמח לקבל הצעות למארזים יותר טובים... (אבל זולים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן אנשים... אתמול עשיתי את הOC הרציני הראשון שלי [חופשה לפני בגרות = עודף זמן פנוי = דפיקת מחשבים]... אני עם מעבד קונרו E6600 2.4 בסטוק, הגעתי איתו ל3.6 שזה שיפור של 50 אחוז... הייתי צריך להעלות לו את המתח מ 1.3375 ל 1.55 עד שהצלחתי לייצב אותו למשך כמה שעות בלי שיקרוס או יתחמם יותר מדי... טמפרטורה מקסימלית שהגיע אליה 69 מעלות לליבות בOCCT וב CoreTemp [לא טמפרטורת מעבד!] וזה כשהמקסימום 85 מעלות...גם די חם, אבל בגדר הסביר למאמץ עם קירור כזה [זלמן 7500AlCu] ... תדר הBUS הועלה מ266 ל400... העלתי את המתחים של ה FSB ב+0.1 ול MCH ב+0.1, והנה התוצאה... סופר פאי 1M ב14 וחצי שניות... אה ודבר מוזר, הייתי עם המעבד הזה על תדר של 3.2 [33אחוז שיפור] עם הוספה של 0.05V למעבד [סופי 1.387…
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן (אתמול) הרכבתי את המחשב החדש שלי שמכיל את הרכיבים הבאים axp 1800 tbred-b jihub epox 8kt9a infineon pc2700 256MB realtech 8139 asus geforce 2mx v7100 שלושת החלקים שבעצם קניתי הם השלושה הראשונים לוח אם מעבד וזכרון. היום החלטתי להתחיל במלאכת האובקרקלוקינג אך אינני מצליח להעלות את וינדוס במהירות של 2GHZ ומעלה ניסיתי להעלות באס לא עברתי את 166... המקסימום שאליו הגעתי זה המצב שאני עומד בו עכשיו, באס 150 מכפלה 13 סה"כ ואין איזה בעיה של טמפ' כי אני עכשיו על טמפ' יחסית נמוכה של 33 מעלות אז משהו כאן מוזר לי... ניסיתי להעלות מתח לא עזר, שום דבר שניסיתי לא עזר... כל הזמן כשאני מעלה את הוינדוס אני רואה את המסך הכחול המעצבן הזה שאומר לי שהוא לא מוצא איזה קובץ... שמעת…
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
לא יודע אם אני יעשה את זה אבל אני רוצה לדעת איך ומה הפלוסים והמינוסים של זה מינוס אחד אני יודע תופס מקום חוץ מזה היתי רוצה לדעת אם יש כל מיני בעיות אחרות
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולכם. במוחי עבר רעיון, להוסיף קירור חדש לTI4200 שלי, או להחליף את הישן. הבעייה היא ש"אמצעי הקירור" שנמצאים בתיק המודינג המצומצם שלי הם מאוד מצומצמים, מה שיש לי שיכול להתאים הוא HSF של פנטיום 1. השאלה שלי אם הוא יכול לשפר את הביצועים לעומת הHSF המקורי, ואם לא, האם אני יכול לנצל אותו לשימוש אחר על הכרטיס (במקום לקרר את הליבה שיקרר את הזכרונות לדוגמא.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הורדתי את MBM 5 ואני לא יודע איפה בודקים את הטמפ' ? בתודה מראש MIRBis
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות המון זמן,לרוב רק "מיצמוצים".בזמן האחרון הבעיה החמירה וכל פעם שאני משחק נהיים לי ארטפאקטים על המסך או משהו כזה. ניסיתי כל מיני דברים עם המחשב שלי והבנתי שהבעיה היא חימום של הכרטיס מסך.מה שעשיתי זה לשים מאוור ביתי מול המחשב והבעיות הפסיקו. מה שמוזר זה שהבעיות במסך קורות בערך כשהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 53 מעלות בסך הכל וכשאני שם מאוור ממול יש בערך 43 מעלות והבעיות נפסקות. מה שאני רוצה לדעת,האם מאוור לכרטיס מסך שיעלה בערך 150 שקל יכול לפתור את הבעיה ולהוריד איזה 10 מעלות. בנוסף,אם אני יעלה את האיוורור מ50% ל75%-100% מה יכולות להיות ההשלכות?אם זה משנה יש לי ספק ממש טוב סיסוניק 500W ואין שום אוברקלוק. *אני יודע שב53 מעלות לכרטיס לא אמור לקרות כלום.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
האם קירור הסטוק של E8400 BOX יכול להספיק כקירור ביניים בהנחה שלא מתוכן OC בתקופה הקרובה? הכוונה היא להישאר איתו עד שאני אחליט לעשות OC ואז לשים משהו סביר יותר (Ultra-120 Extreme או V1 - בתלוי בתקציב שישתחרר לי בעוד כמה חודשים)
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/vr/lux_design/antec_led_fans/video_review.htm נראה טוב מאוד .. רק חבל שלוקחים פה בארץ מחיר יותר מכפול בחול
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עשיתי למעבד שלי oc ל850 mhz וציפיתי שהטמפ' של המעבד תעלה אבל היא לא זזה, וגם הביצועים של המעבד ממש לא השתפרו, אתם יכולים להגיד לי למה זה? D:
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני עומד לסיים לבנות את הפאן קונטרול שאני עובד עליה כבר שבועיים !! סיימתי להלחים את כל הנגדים והכל וחוררתי את הפאנל של המארז , עכשיו אני בא להכניס את הלדים לתוך הבית לד שלהם והם נכנסים כרגיל.. עכשיו כשאני בא להכניס עליהםפ את הסוגר הזה לבית לד זה בקושי נכנס ולפעמים זה אפילו הורס לי את הבית לד... רצית לדעת אם יש דרך אחרת לנעול את הלדים בתוך הבית לד כדי שהם לא יצו החוצה??? בתודה בנצי
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם יש חנות בתל אביב שמוכרת מוצרים של ThermalTake? אם כן אפשר שם וטלפון?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-