אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח יהיה יותר טוב לאוברקלוק P5Q או GA-EP45-DS3R, ואיזה לוח יותר טוב באופן כללי תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאיך נראה הקירור המקורי שבא בגירסת ה BOX של מעבד AMD 64? תודה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם ניתן לשנות את הכיוון של המאוורר (כלומר להכניס אוויר לרדיאטור במקום להוציא וההפך) והאם ניתן להוסיף מאווררים בשני הצדדים? במידה וכן האם צריך מאווררים מיוחדים או שמאווררי מארז בגודל המתאים יעבדו? אם לא אז איפה אפשר לקנות מאווררים כמו אלה שמגיעים איתו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שתי מאווררים פשוטים ש לAC . יש לי מחוץ למחשב שתי מאווררים של GIGABYTE בינארים שבאו עם המחשב אבל החלפתי אותם עם הAC הזולים. החדר שלי הקיץ, עם מזגן או בלי - חם בטרוף. המחשב מוציא גלי חום כמו אני לא יודע מה. יש לי מארז - GIGABYTE TRITON. אני יכול להכניס עוד איוורור? הספק שלי הםא 400W עם כרטיס מסך 8800. זה יהיה בטוח להוסיף עאוד אחד אם זה אפשרי? אני צריך למצוא דרך להפוך את החדר שלי לקריר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
סליחה על הנושא שאני פותח בשביל זה אבל אני חדש בOC ויש לי רק שאלה- יש לי מעבד P4 1.8GHz , לוח אם VIA p4m266 ורק רציתי לדעת מה הטמפ' המקסמלית למעבד הזה- כלומר מה הטמפ' שלא מומלץ לעבור אותה(במאמץ כמובן), אם אני ממהר אותו למשל. ואולי אם תוכלו להמליץ על תוכנה לבדיקת הטמפ' של כל הרכיבים(בנתיים יש לי MBM5- זה בסדר??)
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, ורציתי להתאמן עליו קצת לפני שאני יקנה בקרוב מחשב חדש. מפרט: P4 2000 - Northwood - Stock Cooling @ 3900RPM Albatron PX865PEC PRO 2X512MB Geil Value DDR 400MHZ CAS 2.5-3-3 Palit GeForce 3 Ti 200 TT 420W PSU Raidmax Scorpio 868 with 4x80mm Fans רציתי לעשות לעשות לו OC, בינתיים המהרתי את המעבד ל 2200, הטמפ' באיידל 35 ובמאמץ בקושי מגיע ל40 רציתי לקנות TT BigTyp VX 120, בחנויות רושמים שהוא מתאים לסוקט 478, ז"א שאני יוכל להשתמש בו גם במחשב הישן וגם בחדש בסקירה שקראתי - מצויין על הקופסא אחרת מישהו יכול להגיד לי מניסיון שהוא מתאים גם לסוקט 478, ככה שאני יקנה אותו בבטחה?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מאוור שקט שקט שקט למארז , אני מתחיל פרוייקט HTPC שיהיה לייד המיטה שאני יושן בה ואני צריך מאווררים שקטים. לפרוייקט אני צריך 4 מאוורים של 8 ס"מ .אני צריך שהם יהיו ממש ממש שקטים, אני רותן לישון בשקט תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה להגביר רת מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% דרך ה ntune זה בסדר זה לא פוגע או משו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל QX9770, איזה גוף קירור יכול להתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על CORSAIR VS512MB400 -3200CL2.5 *2 האם יש להם יכולות אוברקלוק סבירות? אם לא תוכלו להמליץ לי על זכרונות 1GB (512*2) עד 400 שקל לסטיק ועדיף אולי פחות אבל זה חשוב שלא יהיו יותר מ400 שקל לסטיק
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני עם ויסטה 64 ביט עכשיו התקנתי את ה RivaTuner v2.24 אני נכנס והתוכנה לא נותנת לי שם דבר על הכרטיס לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי ועוד שאלה אם יש לי hd4890 צריך להיות לי מעבד r790 נכון לא r770 ?? כי שנכנסתי ל אורסט הוא הציג לי שיש לי gpu 770 והאורסט נותן לי נתונים ולא רק באורסט בעוד הרבה תוכנות הוא מציג לי את הקבוצה hd4800 אבל מה שאני רואה באתר של ati שהוא לא בידיוק נחשב ב 4800 כי גם יש לו דריברים משלו אז... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הטמפרטורות מופיעות גם בAIDA64, Eeverest Ultimate וגם ב CoreTemp זמן מנוחה. המערכת: מעבד I5 3470 מארז CoolerMaster StormStryker קירור מעבד: Antec Kuhler H2O 620 האם זה הגיוני למערכת קירור כזו?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות OC , יש לי לוח אמ מסוג Epox 4gea+, הבנתי שצריך לנעול את רכיב הכרטיס מסך ושאר החיבורים של ה- pci במחשב כדי לעבוד אך ורק על המעבד. איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם לפני הזמנה,תודה. מצ"ב קישור: http://www.swiftnets.com/products/H20-220-APEX-plus.asp
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 120MM עד 55 שקל, שיהיה כמה שיותר חזק וכמה יותר שקט חשבתי עליו: Thunderblade 12cm Blue led Case Fan A1926 עולה 53 בKSP על 78CFM ו22DB איך הוא? האם באמת זה באמת 22DB ב78CFM? וזה שהוא אם לד לא מפריע לי, כי אין לי חלון, ואני לא צריך לד, אבל הוא פשוט חזק ושקט. אם יש אחר עדיף לא צריך שהוא יהיה עם ךד תודה אריאל
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני קונה מחר מחשב לחבר עם מעבד 805.עכשיו KSP בטח נותנים מאוורר פשוט,השאלה אם יהיה רעש. בעיות חום למיניהן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
במחשב שלי המאוורר עובד ב"גלים" כלומר כאשר אני מפעיל משהו פשוט שצורך משאבים (אפילו סתם פתיחה של אקספלורר) פתאום אני שומע רעש חזק מהמאוורר. שמתי תוכנה שתעקוב אחר הסיבובים שלו וגיליתי שכשהוא עושה את הרעש הוא מגיע ל3800 RPM בעוד שבמצב הרגיל שלו הוא ב2000 RPM חשבתי שהמאוורר תקול ופרקתי אותו על מנת לקנות חדש. המאוורר עצמו (לאחר הפירוק מהלוח אם) כולל צלעות הקירור נראה במצב טוב (בקטנה אבק פה ושם). אציין כי התוכנה מראה לי שטמפרטורת הCPU שלי היא בין 60-70 מעלות! האם הבעיה היא באמת במאוורר? או במשהו אחר ואני הולך סתם להחליף מאוורר תקין? זה מאוורר שיושב על הCPU. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
טוב יש מאוורר אחד מקדימה דוחף...ואחד מאחור מוציא אוויר.. ועוד אחד על המעבד Zalman AL7700 איך זה טוב יש מה לשנות ? תודה לעוזרים דרך אגב המעבד אחרי אוברקלוק על 3.0 והמעלות הם 66-68 במאמץ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ערב טוב טוב טוב אז ככה - לפני יומיים היה לי משעמם והחלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב- אבל לנקות יסודי- (מפרט בחתימה) - אז פירקתי את הסינק והמאורר מהמעבד.... בוף- נדהמתי כמה אבק היה שם (מה הפלא שהמעבד בסטוק לא ירד מ55 מעלות) - הקיצר- כל הטריקים של אוויר בלחץ ופן (עם אוויר קר) - נשמעים אחלה אבל מנסיון לא הכי פרקטיים- אז פשוט לקחתי מברשת שיניים לא שימושית וניסיתי איתה- עשתה פלאים!!!! כמובן גם החלפתי את המשחה הטרמית .... תוצאות- לאחר ההתקנה חזרה לקח לי בערך חצי יום לשחק עם הברגים עד שיהיה פוסט ... (יש בעיה עם הSLK948U , צריך לשחק שם עם ההברגה בין "לחץ יתר" או "חוסר לחץ" על התושבת של המעבד כי אחרת אין פוסט, או שאולי זה רק אצלי). - אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל- המעבד עובד לו בע…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בOC של AMD ויותר מזה אף פעם לא היה לי גם AMD. כל המחשבים שלי הם של INTEL והיתי רוצה לקבל פעם חוות דעת ואפילו לנסות..! השאלה היא אם בכלל זה שווה את הכסף והזמן מפחינת תוצאות! נכון להיום אני יודעה שהכתר שייך לINTEL.. והעניין עד כמה? והפמרט שהיתי מעוניין לרכוש עבור משחקים וסרטים בעיקר הוא: Athlon 64 5000+ 2.6GHZ 2GB 800HZ Kingston Value ו.. M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2755&ProductName=GA-M61PME-S2 או MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboar…
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הזמנתי את הטוניק מפנדס והרכבתי אותו היום, קודם כל אני חייב לציין שזה היה קשההה. הבעיה היא שכשסמתי את המשחה התרמית שבאה עם המאורר זה היה סיפור מאפטרה ואני יודע שלא מרחתי אותה טוב. קיצר המעבד לפני זה היה על 60 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 46 מעלות. השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאני יתן לבעל מקצוע למרוח את המשחה, כמה מעלות זה יוריד?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם זה הגיוני יש לי מאוורר זלמן 9700 למעבד לפעמים הוא מראה לי שהוא לא מסתובב הוא כבוי והטמפרטורה של המעבד לא כל כך גבוהה עומדת על 42 אבל לא במאמץ ברגיל כאשר הוא מסתובב היא עומדת על 33 רק עכשיו זה התחיל לקרות האם זה הגיוני שמאוורר של מעבד יפסיק לפעול ?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה להשתיק את המחשב כי הוא בחדר שלי ופתוח 24/7. לא צריך ביצועים גבוהים כי הוא משמש לNAS וHTPC. המארז הוא thermaltake armor, מעבד core 2 duo וכרטיס מסך 5750. הספק אני מניח שחייב שיהיה מאוורר, למעבד חשבתי לקחת את ה Scythe Katana 4 ולהוריד ממנו את המאוורר. לכרטיס מסך לא מצאתי קירור ללא מאוורר, מישהו מכיר? והאם אני חייב להשים מאווררים במארז לצורך סירקולציה? אם כן אחד יספיק? ואיזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום Kaze Server 5.25" Fan Controller וכשבאתי להתקין אותו הבנתי בעצם שאין לי שום מאוורר שאני יכול לחבר כי שלושת המאווררים שלי ( המקורים של אנטק P182 ) באים עם חיבור MOLEX (החיבור העבה מהספק). הצלחתי לאלתר מתאם בסגנון הבא: כמצופה, הבקר לא מסוגל לקורא את המהירות כי חיברתי אליו רק 2 חוטים של פלוס ומינוס לכן לא מופיע כלום בRPM. כמה שניות ראשונות עם הפעלת המחשב המאוורר מתחיל להסתובב ולאחר מכן נעצר, סיבובי הבורר לא משפיעים עליו בכלל. כפי שנאמר כאן מתאם שכזה היה אמור להפעיל את המאוורר הספציפי הזה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את ה TT V1 עם מארז ה EUREKA ויש לי מספר שאלות... 1 האם המאוורר של ה V1 יכול לפעול על המהירות המקסימלית תמידית, והאם זה יקצר את חייו? 2 האם אפשר לשנות את מהירות המאווררים של המארז? אם כן כיצד והאם הם יהרסו יותר מהר ככה. 3 האם אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד או הלוח אם? 4 האם אוברקלוקינג מבטל אחריות בכל החנויות? והאם אפשר לדעת שעשיתי אוברקלוקינג? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-