עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ktanta harta,

קניתי מעבד AXP 1700+ (מהסוג של ה-1.5V) וקיבלתי את המעבד עם המאורר הזה, עכשיו הבעיה היא שעל הקופסה רשום שהוא מפיק 27 cfm ב- 30DBA אבל באתר של TT כתוב שהוא מפיק 20 CFM ב- 35DBA ואילו באתר אחר כתוב שהוא עושה 20 cfm ב 37 dba לאיזה מן הנתונים להאמין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by XDude,

יש לי מארז - Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case (המאוררים שלו חלשים?) אני קונה את REDEON 9700 של Powercolor ואני רוצה לעשות לו OC עד לPRO אז איזה קירור אני צריך אם בכלל? אולי עדיף מחברה אחרת מכל הבחינות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by cyb0rg,

לאחרונה רכשתי את ה HST נזכר למעלה, האם יש לכם איזשהו מאוורר מומלץ לשים עליו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות athlon 64 3200 soket 939 mother board ga-8kn ultra 9 nf4 כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB pci-e אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, אופיס, וקצת תיכנות. האם אני צריך מערכת איוורור ו/או קירור בנוסף על מה שמגיע עם המחשב? ואם כן אז מה מומלץ? אני לא אעשה אוברקלוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, ראשית, אני רוצה שתדעו שניקיתי את המאוורר של המעבד מאבק, שימנתי אותו עם ספריי WD40 בציר, מרחתי משחה תרמית כמו שצריך אך המאוורר הארור משגע אותי! אני מתבונן בתוכנה Speedfan וכאשר המהירות של המאוורר עומדת על 2700-3300RPM (בערך) הכול בסדר גמור והמאוור לא מרעיש ומשתולל (המחשב רק עלה) כאשר המהירות של המאוורר עולה ל- 3700-4500RPM מכאן מתחילות הבעיות שלי - רעש מרגיז ומטריד ברמות שלא ניתן לתאר!!! חשוב מאוד לציין כי נצילות המעבד היא כלום, מדובר על 20 דק' בערך מרגע הפעלת המחשב, המעבד לא בעומס בכלל והטמפרטורה שהתוכנה Speedfan מראה לי היא בסביבות ה-49-52 מעלות צלזיוס. מדובר במעבד של Intel P4 3Ghz של Prescott. באמת שאין עומס על המעבד, וזה רק עניין של זמן עד אשר מהי…

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by amirsd18,

שלום רב, בדרך כלל הטמפרטורה של כרטיס המסך הינה 38 מעלות צלזיוס, אך להפתעתי הרבה היום הבטתי בטמפרטורות שנית והבחנתי שהן קפצו ב-30 מעלות?! טמפרטורה רגילה- 38C טמפרוטורה כעת- 68C האם דבר זה ייתכן בכלל?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by shtung,

יש לי שאלה לגבי מארז מסויים רציתי לדעת אם בישראל ניתן להשיג מארז Acrylic (שכולו שקוף) בגודל full tower כי אני לא הצלחתי למצוא אם אין אז על איזה מארז אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. יש לי מעבד AMD 3000 ניוקסטל סוקט 754 אני עובד איתי עכשיו ב2300 מגה הרץ והוא יציב לגמרי אבל לא מצליח לעבור את ה2350... הרצתי S&M המעבד הגיע ל48 מעלות והכל טוב ויפה חוץ מזה שהוא מצא 3 בעיות בזיכרון.. הנה סקרין שוט http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=0305TP60BU83I10K9WJUK10HMZ עכשיו בדקתי את זה נכנסתי לביוס ושינתי את הCL ל2.5 מה שהיה קודם נראה לי על אוטומטי. עכשיו החזרתי את המחשב ל2000 מגה הרץ והרצתי S&M והוא לא מצא בעיות בזיכרון. אני עכשיו על 2300 ומריץ S&M נראה מה התוצאות. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעבור את ה2350? עוד מעט אני קונה XP 120 ואני רוצה תוצאות טובות.. ואם אני לא יצליח לעבור את ה2350 אז כנראה שאני לא יקנה אותו כי הוא רק יקרר את המעבד בלי OC ו…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Ido.K,

מה עדיף מארז בלי דלת שהכל פתוח? או מארז אם דלת ועל הדלת מורכב מאורר 80 מ"מ תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  11. הצלחתי לייצב את ה2500K על 4.4GHZ. בינתיים אני עם vcore של 1.275V ואני עדיין בתהליך של ירידה במתח הבעיה היא שבמתח 1.27V מתי שאני רואה סרטון ביוטיוב יש מסך כחול (לפעמים זה קורה אחרי כמה שניות, לפעמים גם אחרי חצי שעה ביוטיוב) איך זה יכול להיות שהמחשב יהיה יציב בPRIME 95 וOCCT אבל יקרוס דווקא ביוטיוב? יש אולי הגדרה שצריך לשנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The_Byter,

מקווה שתהנו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שלום ברשותי המעבד : 530J שזהו מעבד פנטיום 4 על תדר 3GHZ עם טכנולוגיית HT, בייצור PROSCOTT . שאני בודק בביוס הוא על 70 מעלות וגם המאוורר שלו רועש ! המאוורר שומן והגוף קירור הוברק לפני שבוע והבעיה ממשיכה ! לפי מה שקראתי והבנתי הבעיה היחידה היא סוף סוף להחליף את הגוף קיור הג'נרי מפאן של אינטל במשהוא יותר סביר. ראאיתי פה את ש AC7 PRO אבל הבנתי שהוא לא מאוד שקט ואני חייב שקט כי אני ישן עם החשב בלילה, האם יש משהו יותר שקט ממנו ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by Skunkmaster,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין מאוורר צדדי במארץ שלי אבל חישבתי את זה וראיתי שאם אני שם אותו בדיוק מול המעבד הוא יוצר בדיוק זווית 90 עם המאוורר האחורי ששואב את האוויר החוצה והם ממש צמודים מן הסתם נראה לי שזה יוריד לו את כל האפקט, בנוסף לספק כח שלי יש רק מאוורר אחד מאוד חלש אז לא כדי לי לנתק את האחורי ולהסתמך עליו, למישהו יש הצעות? ודרך אגב עוד לא התקנתי אותו אני צריך לקדוח בשביל זה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by ofird,

יש לי את המאוורר הנ"ל Freezer 64 PRO אני שיחקתי קצת עם המארז ולצערי נשבר לי הפין של התושבת שלו Retention Module - AMD היכן ניתן לרכוש / להשיג אחת כזאת? ושאלה נוספת אם כבר...המלצה למשחה טרמית טובה? אני רוצה לרענן את הקיימת (כמה גרם צריך)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המליצו לי על ה Scythe Katana 3. ראיתי באינטרנט שהתוצאות במבחנים שלו הם לא הכי טובים, איזו המלצה יש לכם לקירור יציב שיחזיק לי כמה שנים טובות? התקציב הוא עד 200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת.. אם אפשר גם שהמחיר יהיה נמוך.. או לפחות להשתדל... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by idofr,

אחים שלי הי שמעו אני צריך טובה יש לי פנטיום 3 500 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל הקטע הוא שיש לי רק מאורר אחד אז אני רוצה לעשות גם מודינג ובאותו הזמן אני גם חשבתי לכעשות מודינג למארז כאילו לא לקירור רק שיראה יפה ואני צריך את המאוררים האלה השקופים עם הלדים הקטע הוא שאני גר בכפ"ס ואני לא מכיר אף חנות שמוכרת את זה באזור אז אם מישהו מכיר איזה חנות באיזר שממנה אני יכול ליקנות את המאורר אז תודה רבה ואם מישהו יכול לכתוב לי בערך כמה זה עולה אז זה יהיה עוד יותר ס22ה בתודה מראש עידו there is nothing like warcraft

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  20. אני כרגע על 419X9 שזה לצערי המקס של הלוח , הכל תקין כולל טמפרטורות המחשב עולה ללא בעיות , משחקים פועלים חלק ואם שיפור בFPS , אבל OCCT וPRIME95 נכשלים תוך כמה שניות , איך אני יודע לאן בדיוק להוסיף מתח? והאם זה בכלל בגלל המתח? עריכה : נתתי לכל מתח ככה: לVCORE נתתי 1.35 לזכרונות 1.9 ש1.8 זה נורמל לכל השאר הוספתי +1/2 כאילו איפה שבוחרים מתח אז נגיד יש 1.3 ו 1.4 אז הוספתי 0.1 או 0.2 אני עוד מאט יעשה שוב בדיקה אחרי ששיניתי הכל, בנתיים 10 דקות היה הכל בסדר , אבל 419 זה המקס? אני לא יכול לעשות כלום בקשר לזה שהמחשב לא נדלק אפילו ב420?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by SuperStyle,

עשיתי למעבד OC 2.3@2.88 פרטים: מהירות באס:250X11.5 זיכרונות:960 מתח 2.3 תיזמונים 5-5-5-15 דגם OCZ 2G GOLD EDITION מתח למעבד +0.025 עכשיו כשאני מנסה לעלות עוד 5 לבאס המערכת עולה אבל בווינדוס זה קורס וזה ביגלל הזיכרונות כי הם לא עומדים ב 976MHZ בביוס הזיכרונות מוגדרים כ800 וכדי שהOC יצליח הורדתי ל 667 אבל כשאני מוריד אפילו המערכת לא עולה למה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by (G),

טוב חבר'ה אחרי שרכשתי את המחשב שלי(המפרט בפרטים שלי) אני רוצה לבצע OC למעבד. אין לי מושג מה לעשות בתוך ה-SETUP של ה-BIOS. אז אני צריך את העזרה שלכם. באיזה תוכנות להשתמש ובאיזה צעדים לנקוט. אם אפשר מדריך מפורט או הסבר מעמיק על התהליך אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. אהלן, אז לאחר שמצאתי תוכנה שאיפשרה לי לעלות מהירות ליבה מעל 775 באוברקלוק של הדרייברים, אני מגלה כי הכרטיס לא יציב בשום תדר מעבר ל 775 (המסך קופא אחרי מספר שניות). האם זה המגבלה של הכרטיס או שבכל זאת יש איזושהי הגבלה של התוכנה ?! אני לא מכיר את הכרטיס יותר מידי ואת יכולות האוברקלוק שלו, אבל אם זכרוני אינו בוגד בי אז רק אותו גם ב 900MHZ על אויר . יש השארות ?!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ofirn2,

הסתכלתי על הדגם A2018 של TT וראיתי שיש לו זרימת אויר גבוהה במיוחד (93.7 CFM) עכשיו הבעיה פה שנראה לי שהם רועשים (46.5 dba). המאורר הוא בגודל 120 מ"מ עם לדים ועם מכוון מהירות. קישור : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp 1) מישהו יכול להדגים לי כמה רועש זה 46.5 dba 2) האם כדאי לקחת אותו? 3) עד כמה הרעש יפריע לי? , גם שאני עם אוזניות ומשחק זה יפריע לי? 4) אני מתכוון לשים 4 כאלו, האם הרעש נבלע אחד בשני כאשר כולם פועלים ביחד? תודה מראש ובבקשה תגובות ;D

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by Void,

את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן

• 10 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים