עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gshani,

שלום, יש לי מארז HEC שהגיע עם מאורר 120 של HEC שעושה לא מעט רעש. אין רעש של ויברציות או משהו - רק של אוויר. אני מחפש פיתרון זול לבעיה. האם מאורר פשוט של זלמן כמו זה יעשה את העבודה או שאולי אפשר לעבור למאורר 80, או שאין ברירה וצריך לקנות מאורר עם שליטה על המהירות ? יש לי מעבד AMD Athlon II X4 ואני לא מעמיס על המחשב משחקים וכדומה. תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. Started by blinkybill,

הכוונה היא לרדיאטור הזה: אין לי צורך בכל הערכה אלא רק ברדיאטור אני אפילו לא צריך את המאוורר.... מישהו יודע איפה מוכרים בארצנו? תודה..

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  3. יש לי יומן אלקטרוני ישן, האם אני לכול להפוך אותו לצג LCD ? יש תמונות הגודל של הצד הוא רוחב: 6 סמ גובה 2.5 סמ

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by MosheDo,

יש לי בעייה (מן הסתם אחרת לא הייתי רושם כאן). ברגע שאני סוגר את המחשב, משתררת בבית דממת מוות, פתאום אפשר לשמוע את הציפורים מצייצות בבוקר ואת הצרצרים מצרצרים (או מה שצרצרים עושים) בלילה. בקיצור, אני מחפש גוף קירור למעבד שהכי חשוב שיהיה שקט. מן הסתם הוא גם צריך לקרר (אחרת הוא לא היה נקרא גוף קירור) אבל אני לא מעוניין לבצע המהרה כלשהי. סה"כ אני צריך משהו שירעיש פחות מ"מנוע הדיזל" שיש לי עכשיו בתוך המחשב שהוא המאוורר שקיבלתי ביחד עם האתלון 1200 שלי לפני שנה. אין צורך להוסיף שזה SOCKET A...אני מניח שאתם כבר יודעים.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Iv0ry,

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=81 או http://esconline.co.nz/shop/images/CM_centurion5_black.jpg לא להתייחס למחיר תודה!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. יש לי פה קירור סטוק של אינטל 775 ויש בתחתית שלו 3 פסים של משחה, למרוח אותה? להשאיר אוהת כמו שהיא? מה לעשות עם זה (אף פעם לא התקנתי קירור סטוק)

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by AppleJack,

יש לי leadtek 7800gt extreme. אני מחליף לו את הקירור ל-Zalman VF700-AlCu (שכבר יש לי) אבל "אזלו" לי גופי הקירור לזכרונות הכרטיס מסך שבאים איתו, ואני מעוניין לרכוש חדשים.. השאלה היא, האם יש הבדל בין גופי קירור (לזכרונות) שונים? יש לי קצת בעייה להזמין את אילו של Zalman, כבר ביטלתי הזמנה בנועה (חיכיתי יותר מחודש וחצי). חנויות אחרות גם עושות לי בעייה עם מוצר זה. כנראה שהוא לא זמין משהוא במלאי הספק... יש לי אופציה לקנות את אילו של ThermalTake שנקראים BGA1 (אלומיניום) ו-BGA2 (נחושת) כאשר שניהם זולים יותר מה-zalman (אלומיניום). יש המלצה בעניין? זה בכלל משנה מה אני לוקח ?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by kotvana,

אני שוקל להתחיל במלאכת ההמהרה, אך לפני כן רציתי לברר מאילו טמפרטורות עלי להישמר. כרגע התוכנה CORE TEMP מראה 39 לשתי הליבות, במהירות סטוק 12.5 * 200. SPEEDFAN מראה טמפרטורות גבוהות יותר בכ-4 מעלות, אבל EVEREST מראה כמו CORE TEMP, אז אני מאמין לו. ב-PRIME 95 הטמפרטורה מגיעה ל-52 מעלות. כשהמארז היה פתוח הכל היה קריר בהרבה, אבל אני חושש מחרקים שיחדרו אז אני סוגר. אני רוצה בשלב הראשוני להביא את המעבד ל-3 ג'יגה ורציתי לדעת עד איזו טמפרטורה אני יכול לקחת את זה. תודה.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Transcend 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, לוח אם שתומך ב-OC, וידע איך לעשות OC. אני מצפה להגיע לכ-3GHz. אני רוצה להקדיש לנושא הזה עד 700 ש"ח (כמובן שעדיף פחות). בבקשה, עזרו לי למצוא לוח אם טוב שתומך במהירות ה-FSB של המעבד שלי (1066MHz), שיצליח…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  10. זתומרת מה האחוזים\סכויים שאוכל לעשות OC מוצלח ל 920 שלי ולהגיע למהירויות גבוהות יותר למשל 3 גיגה ? 100% ?? שיעבוד יציב וטוב? 3.2 גיגה ?? 3.4 ?? 3.6? כל 920 יכול להגיע ל 3.6 OC ?? או תלוי.. מי פה בעלים של 920 ולכמה הגעתם

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by walla,

שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by marvje,

הורדתי את MBM 5 ואני לא יודע איפה בודקים את הטמפ' ? בתודה מראש MIRBis

13. השאלה בכותרת-אני צריך לדעת דחוף בבקשה איזה משני הקירורים האלה שווה יותר לE8400 תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. איזה כרטיס מסך GEFORCE TI 4200 128MB כדאי לי ליקנות ושיהיה לו יכולות OC גבוהה? של SUMA אוו Leadtek

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

איזה טמפרטורה מומלצת שתיהיה עם כרטיס 7800 ג'י טי , על מקסימום סחיטה.. ?? כמו עם תוכנה שבודקת rthdribl או ati tool או משחק כבד מאוד מאוד?? 80-90 זה סביר או לא?

16. Started by UPU,

יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9 מעבד amd athlon 3000+ וזכרונות geil 512*2 dual channel קראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות.. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם.. ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCI יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  17. שמתי לב שהמאוורר בביג טייפון הוא עובד מקסימלית על 1300RPM,יש מצב להחליף מאוורר שם נגיד משהו שעובד על 1500-2000 RPM? לאחד כמוני שטמפ לא מספקת אותו במעבד זה אפשרי לא? למשל כזה מאוורר נראה לי הרבה יותר טוב ממה שיש סטוק בביג... http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp 2000RPM 21DBA נשמה יותר טוב בהרבה...מה אתה אומרים? נ.ב מדובר בביג טייפון גירסה רגילה*

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  18. אחרי שהסתכלתי במשך כמה שעות הבנתי איך ההיטסינק מוחזק למקום... (מריחים שיעמום באוויר?) אם תסתכלו על המאחורה של הכרטיס של המעבד תוכלו לראות ארבעה חורים עם פינים בתוכם. הפינים האלה מוחזקים בתוך הפלסטיק ע"י שיטת הקשקשים-הם בנויים עם טבעות כאלה שפונות לצד אחד, ככה שאפשר להחליק את ההיטסינק בקלות על המעבד אך קשה להוציא אותו. אז בקיצור ניגש לעניין: הורדתי את המאורר עם הכיסוי מהמעבד. משכתי את ארבעת הפינים מהצד של המעבד שעל הכרטיס (כל אחד בתורו, צריך הרבה כוח לזה) וההיטסינק פשוט יצא. תעשו חיים

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  19. ?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by DrStyle,

יש לי E8400@3.7GHZ הקירור זה CM 212HYPER לוח אם EP45-DS3 הנה הנתונים בCPU-Z: המעלות במנוחה 39-44 במאמץ 50-54 עכשיו לפי הנתונים- כדי להמשיך את הOC אני צריך להתחיל לעלות עוד דברים? כי בינתיים נגעתי רק בFSB צריך להעלות עוד דברים? (מתח,MHZ לזכרון וכו') הזכרון שלי עכשיו על 4GB 800MHZ ושאלה אחרונה היה לי 3.6GHZ ועשיתי ל3.7GHZ רק לבדוק ועכשיו כשאני נכנס למחשב (VISTA) זה מראה לי עדיין 3.6GHZ במאפיינים של המחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by prigat_a,

ערב טוב המחשב הוא נייד סוני VIO ישן פנטיום 3 יש לציין שבמאמץ הוא מגיע ל70 מעלות... יש דרך לשפר את זה? ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את פעולת המאוורר שיתחיל בטמפרטורה מוקדמת יותר ולא ב 55+ את המעלות אני בודק בeverest תודה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by shay454,

אני משפר קצת את המארז שלי, : מאורר 120 מקדימה (מאורר שעובד על 220V עם מקור כוח חיצוני) מאורר 80 מאחורה. מוציא אויר ועוד מאורר 80 בדלת. ואולי גם מאורר קטן למעלה, הבעיה שלי שהמאורר 120 הוא מאורר רציני בעל דחיפה מאוד גדולה של אויר, אני מפחד ששני ה-80 לא יצליחו להוציא את האויר מהמארז. כמו כן, היכן מומלץ להתקין את המאורר 80 בדלת? במרכז זה טוב? ???

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by orensh69,

יש לי בעיה במעבד בדקתי בביוס ואני רואה שהגיע לי ל90 מעלות ..פתחתי תמחשב ניקיתי תמאורר ירד לי ל60 68 מעלות היה מלא אבק..חשבתי שאם אני אקנה את המשחה הטרמית זה יעזור..קניתי פתחתי תלוחות קירור ניקיתי תמשחה שהיתה..שמתי תמשחה הטרמית..ועכשיו המעבד שלי הוא יותר גרוע מגיע לי ל78 מעלות אני עכשיו משתמש במחשב שהוא על 75 מעלות...הלוח אם מגיע לי ל50 מעלות גג... יש לי מעבד פנטיום 4 3000mhz ולוח אם p5gd1 מה עושים?מה לא עשיתי בסדר?עשיתי לפי המדריך בקשר למשחה יש איזה תוכנה שאוכל לראות את החום של המעבד בווינדוז?ואם כן אז אם אפשר לתת לינק להוריד

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. שלום לכולם, קיבלתי המלצה בפורום מעבדים לקנות AMD Athlon 2 X3 435 TRAY וקרור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בסופו של דבר אני קונה מסקאי. פי.סי ויש להם רק AMD Athlon 2 X3 435 BOX Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא מתוכנן OC בכלל אם אני קונה BOX האם דרוש קרור נוסף או מה שיש זה מספיק? אם בכל זאת צריך קרור האם הקרור שיש בסקאי. פי.סי הוא טוב ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים