עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by marvje,

הורדתי את MBM 5 ואני לא יודע איפה בודקים את הטמפ' ? בתודה מראש MIRBis

2. שלום לכולם (: יש לי את הפריזר 7 פרו והאמת דיי מרוצה ממנו. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים, אמרתי בטח שימון יעזור... שימנתי את המאורר, היה בסדר, בלילה כיביתי את המחשב. אחרי שהדלקתי אותו בבוקר, הרעש חזר... וככה זה קרה לי כבר 4 פעמים, שום דבר לא עוזר חוץ מלהוציא אותו ולשמן אותו.... מה עושים? האם אפשר לממש אחרויות במקרה הזה? נ.ב היום מרוב עצבים על זה הבאתי כמה מכות למחשב ( חזקות ) והקירור התפרק מהתושבת שלו ( הייתי צריך להרכיב אותו מחדש, עוד יותר מעצבן )

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  3. הי רציתי לדעת עדיפות מעבדים אחד על גבי השני :1) לא מומהר בתדר סטוקAMD 6000 athlon X2 3GHz 2) intel 2180 מומהר לתדר 3 GHz מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. היי אני באמצע ניסיון לאוברקלוק פה... הכל עבד כבר ב-230fsb אבל בגלל שהזיכרון שלי בכלל לא טוב לאוברקלוק הוא נופל באמצע מבחניםץ טמפ' בסדר והכל בסדר... אני פשוט לא מומחה ב-OC ולא מצאתי דרך להשאיר את הזיכרון על 200 ורק את המעבד להעלות ל-230... איך אני עושה את זה? שמתי את הזיכרון על 200 /1/01 אבל הוא כאילו עובד מול המהירות הכללית שהיא 230. יש משהו עם מכפלה עד 10X ועוד משהו עם מכפלה עד X5 מה לשנות? תודה...

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by r1plet,

נגיד ועשיתם OC לכרטיס מסך, ואתם מדליקים FURMARK והיעד הוא 40-60דק', מה אתם עושים (חוץ מלבההות בדונאט המרשים הזה) כדי להעביר את הזמן? יצא לי לשמוע אנשים עושים את הדברים הכי לא קשורים כמו לגזור/לנקות ציפורניים או לעשות דברים שהם בחיים לא היו עושים ביום-יום ;D

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by agility77,

שלום, היום קניתי מאוורר freezer 7 pro, לאחר קשיים הצלחתי להתקין אותו. הוא פועל, אבל אני חושב שלא מספיק טוב מאיזושהי סיבה. המעלות של המעבד e6600 במנוחה נעות סביב ה40, אבל מה שיותר מטריד אותי זה הICH ו-MCH, הICH הוא על 88 מעלות והMCH 81 מעלות! הכל במנוחה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הלוח שלי (של intel) שהוא פשוט לוח גרוע (הייתה לי בעיה עם הלוח הקודם אז זה מה שהביאו לי :-\ ) שיניתי דרך הBIOS את המאוורר לaggressive ואני לא מרגיש שהוא פועל יותר טוב, המעלות נשארו כפי שהן ועם speedfan אני די מסתבך... האם יש בעיה עם המאוורר? :s05:

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by super-MC,

מה המצב קניתתי תזלמן zalman cnps 7500 והחלק של גוף קרור שבא במגע עם המעבד ממש לא ניראה טוב אני צריך ללתש אותו איזה ניר לתש הכי מומלץ

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  8. 1)HB-101 של Aerocool 2) א HS של sunbeam 3)א ZM-2HC2 של זלמן 4) אם יש לדעתכם קירור פאסיבי שיותר טוב מאלה שאני כתבתי פה אז תכתבו פה איך קוראים לו.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  9. הפנל של חברת Enermax ויש לי 2 חיישנים שמחוברים אני רוצה לחבר אחד למעבד אבל איך <? למי יש תמונות משהו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by tront,

האם כשעושים OC צריך קירור לזכרונת?, אם כן איזה קירורים מומלצים לזכרונות kingston 512X2?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by RT-PRO,

http://www.suntat.com/ac_fan.pdf זה קטלוג של הרבה מאווררים שלהם, הדגם שאני מדבר עליו בעמוד 10 דגם :DP200A 2123XBL תןדה @

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  12. המחשב מיועד ל-HTPC והמאוורר מרעיש מאוד. האם אפשר לקנות רק את המאוורר או שצריך גוף קירור חדש?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות מאוורר 120 MM איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=15025 הוא יכול להוציא ולהכניס אוויר נכון? המלצה למאוורר אחר תתקבל בברכה מפנדה בבקשה תודה

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  14. או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  15. Started by zohar678,

כיצד אני יכול לבדוק את טמפרטורות חלקי המחשב שלי דרך ה BOS?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by lion03,

האם אפשר להשתמש בכל מסך בעל 14 פינים?

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by K0sTa,

מה זה פתיחת צינורות ביכלל הרי פשוט מורידים תוכנה ועושים איתה אוברקלוק לא?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  19. בבקשה אנשים אם מישהו יודע שיגיד לי איך לסדר את זה חבל לי לבזבז 100 שקל על שטות שעשיתי אז הנה מה שעשיתי ומה שקרה לפני זה הלוח אם שלי הוא PCPartner P4M800PRO אז זה מה שעשיתי: ניכנסתי לביוס ושיניתי את המהירות של הזיכרון מאוטומטי ל 300 אם אני לא טועה אז כשהדלקתי מחדש תמחשב אז הוא התחיל לעשות ציפצופ ארוך ואז עוד פעם וככה בלולאה אני חושב שאפשר ליפתור את זה על ידי איפוס של הביוס אבל איך????????? אולי אפשר ידנית על ידי הגאמפרים לשנות את המהירות וככה להפעיל את המחשב ואז לעשות איפוס דרך כניסה לביוס ושיחזור עזרה זה דחוף בבקשה... תודה לכול מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, אז הקיץ הגיעה (מלפני הרבה זמן +-) ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים חזקה שתאפשר לי גם קצת הוספת תוספות (כמו בלוק לכרטיס מסך). המפרט רשום למטה D: התקציב הוא נע בין 100 ל-200 דולר (לא כולל משלוח). אני כרגע מחפש באתר XOXIDE, הוא אמין ? תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

איך 7600GT של PALIT באוברקלוק והאם הוא צריך קירור אחר? תודה. עריכה: לאיזה כרטיס הוא יוכל להתקרב בערך?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  22. שלום רב ב-EVERESTהטמרטורה על 59 60 מעלות במנוחה במעבד 6700E וללוח אם 47 מעלות לוח מסוג ASUS STRIKER EXTREME יש לי קירור של זלמן ואיוורור דיי טוב במארז. האם זה בגדר הנורמה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by Fetalo,

עכשיו (במצב של כמעט מנוחה - רק אינטרנט) הטמפרטורה של המעבד (p-4 1.5 423) עומדת על 38/9 מעלות ב100% מאמץ זה יכול להגיע ל 50 מעלות. זה הגיוני?!!!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by yanivos,

האם אפשר לבצע bios flash לכרטיס מסך ללא כונן דיסקטים? (sparkle 9800gt)

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by surfface,

בכל התוכנות זה מראה לי על CHIPSET 70 מעלות לעוצת זאת המעבד במאמץ לא עובר 43 והאם אפשר לעשות אוברקלוק כך ? האם זה נורמלי ללוח הזה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים