עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HwareNewb,

שלום! יש לי סיילנסר לX850XT שלי, אך לצערי אני צריך להחזיר את הכרטיס לחנות ולהחליפו מאחר ויש בו פגם. אני רוצה לשמוא את הסיילנסר שלי, אך כדי להשתמש בו אני אזדקק למשחה תרמית חדשה. 1.המשחה המקורית שבאה עם הקירור היא MX1-האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה? 2.אם אי אפשר לקנות את המשחה הנ"ל- האם מישהו יכול להמליץ לי על משחה טובה אחרת? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  2. שלום יש לי כמה שאלות של מתחיל בנוגע למערכת קירור מים 1. היום קנתי משאבה של ATMAN (דגם AT-203) משאבה די חזקה 2000 ל/ש , גובה ראש 2 מ' אחרי שקניתי שמתי לב שהיא מתחברת לשקע 240V האם זה בטיחותי כי המשאבה טבולה :s05: כ"כ אני יצתרך להכין מפסק למשאבה אם למשהו יש כזאת משאבה אני ישמח אם לומר לי איך היא (מבחינת רעש וחיבורים חשמליים) שאלה אחרונה לגבי המשאבה האם היא גורמת למים להתחמם (טבולה כמובן). 2.באיזה סדר ממולץ לחבר את המערכת = משאבה ---> ראדיאטור ---> בלוק קירור או הפוך 3.איפה ניתן לקנות צנרת רגישה ל UV או לחלופין נוזל (בארץ כמובן) 4.מה אתם אומרים על הבלוק קירור הזה של TT http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0010waterblock/cl-w0010.htm תודה

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  3. יש לי לוח 965P-S3 של ג'יגהבייט וזכרונות DDR2 900MHZ 4-4-3-15 SLI EDITION של OCZ... עד לא מזמן הייתי בטוח שיש אי תאימות בין הלוח לזכרונות משום שלא יכולתי לעבוד ביותר מ800MHZ. אחרי ששוטטתי קצת באינטנרט ובדף המוצר של הזכרונות הבנתי שהם עבדו במתח נמוך מדי (1.8V) ביחס למתח שבו הם אמורים לעבוד (2.1V). (אני עדיין לא סגור על זה לגמרי אבל זה נראה לי מאוד הגיוני לנוכח התוצאות...) בעקבות זה העליתי את המתח ב0.3V, לאחר מכן הזכרונות עבדו יופי ב900MHZ... אחרי שהבנתי שאין לי ממש מה לעשות עם זכרונות ב900MHZ החלטתי שאני יוריד את התדר אבל גם את התזמונים... כעת אני עובד ב712MHZ עם תזמונים של 3-3-3-5!!! (המעבד עדיין על 3.2GHZ משום שלא רציתי להעלות לו מתחים...) האם זה סביר שאני יוכל לעבוד בתזמ…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by Mentally ill,

אהלן, חשבתי לחבר למעבד תעלת אוויר שבראשה עומד מאוורר ג'נרי 80 MM,ובתחתיה עומד המעבד עם מאוורר ויחידת קירור סטוק, דבר שכזה מומלץ? המעלות יצנחו בצורה משמעותית או שמא זה סתם שטויות? יצא לי להביט באתרים בחו"ל,וככל הנראה ישנם מספר לא מבוטל של אנשים שעושה זאת,אך כמובן יש כאלו שמתנגדים - מה דעתכם? זהו דיון פתוח לשאלות נוספות לגביי תעלות אוויר, נ.ב ,מאיזה חומר מומלץ להכין תעלה - רדיד אלומיניום בפנים (כידוע אלומיניום שומר על קור) ומבחוץ חומר אחר? כל מה שיעזור נשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  6. אנשים יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה את הבלוק קרור מיים maze 4 כמובן אחרי שהם אמרו לי שהוא יתאים לכול סוגי הכרטיסים לפני איזה חודש שקניתי אותו בכול מקרה לא מתאים ל6800 אולטרה שלי והבנתי שצריך עכשיו בלוק קרור מיוחד ל6800 אולטרה (חבל שהם לא אמרו לפני) בכול מקהר איפה אני יכול למצוא בלוק קרור מיים טוב לכרטיס מסך שלי אבל לא מפנדה וגם לא לחכות חודש עד שאני יקבל אותו?? תודה... ועם כבר גם איזה קרור מיים לציפסט אולי חח..

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. תסבירו לי בבקשה איך להעלות את הרמה של הכרטיס מסך שלי עד כמה שאפשר אך לא יותר מידי. תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

התחתלי לא מזמן להתסק עם O.C העלתי את ה מהירות ב 300 HZ והכל סבבה. במהלך ההסתובבות שלי פה בפורום אני מוצא את עצמי רןאה את המושג 1:1 2:1 מה זה אומר ואיך אני מגדיר את זה ומה יותר עדיף? דבר נוסף כאשר אני מעלה את הFSB אני משתדל להשאיר את המהירות של הזכרון ב 400 זה מהלך נכון או לתת לו גם לעלות?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by ברק,

http://hardforum.com/showthread.php?t=854977 אני צחכה לראות תוצאות, מעניין מה יהיה השינוי. אני אהבתי מאוד את הגרסה הראשונה אבל לא היו לה יתרונות ממשיים מול הקירור המאסיבי המסופק עם החברות הרציניות של 6800 כגון אלבטרון לדטק... שימו לב שהם סיפקו הפעם כריות דבר לזכרונות מה שלא היה מקודם.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by idoido18,

קראתי על בעיה בלוח שכאשר עושים אוברקלוק לא ניתן לשנות את המתח (cpu vcore) מכיוון שהביוס לא מראה מדד כזה (יש שם רק cpu vtt, dram ועוד איזה שניים), האם מישהו הצליח לסדר את זה? לא ייתכן שאי אפשר לשנות את המתח

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by DrStyle,

יש לי E8400@3.7GHZ הקירור זה CM 212HYPER לוח אם EP45-DS3 הנה הנתונים בCPU-Z: המעלות במנוחה 39-44 במאמץ 50-54 עכשיו לפי הנתונים- כדי להמשיך את הOC אני צריך להתחיל לעלות עוד דברים? כי בינתיים נגעתי רק בFSB צריך להעלות עוד דברים? (מתח,MHZ לזכרון וכו') הזכרון שלי עכשיו על 4GB 800MHZ ושאלה אחרונה היה לי 3.6GHZ ועשיתי ל3.7GHZ רק לבדוק ועכשיו כשאני נכנס למחשב (VISTA) זה מראה לי עדיין 3.6GHZ במאפיינים של המחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  12. ZALMAN CNPS5100-Cu FOR AMD 102 shkles או AeroCool Hercules CPU Cooler for AMD 120shkles או Thermaltake Volcano 7/8/9 PLUS 120shkles

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יש לי מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 (דגם 930, של ה-2X2MB CACH, אם זה משנה משהו...), יחד עם קירור הסטוק של אינטל, והמעבד עובד על טמפרטורה של 58 מעלות ללא מאמץ... המאוורר עובד על בערך 2500 RPM...האם הטמפרטורה הזו הגיוננית?! בתודה רבה מראש! :s05:

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by soldier,

מישהו יכול להגיד במדויק כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך GF7900GT GALAXY

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by Gimel,

יש לי 9800XT ישן של ATI. הרצתי את הבדיקה של ATITOOL במהירות סטוק והכרטיס מגיע ל-84 מעלות אחרי 7 דקות של עבודה!!! זה נורמלי לכרטיסים כאלה? במנוחה הכרטיס על 68-72 מעלות...

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by shmulikg,

לחבר שלי יש פרסקוט והוא עשה OC הוא העלה את הבאס ב1 MHZ ואז החזיר שוב למה שהיה מקורי... ובמקרא יום אחד באתי אליו ושיחקנו בFAR CRY ... אחרי שגמרנו חום המעבד היה על 69 מעלות בחדר ממוזג ?? אותו חום גם בAIDA 32 וגם בביוס ... האם הOC פגע במעבד ?

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by Pika007,

ראיתי את המערכת הקטנה והמדהימה הזו. נראה לכם שווה? אני רוצה לקנות כזו לכרטיס מסך שלי- Powercolor X800GT ולעשות OC חזק ביותר ההיט סינק שם נראה מפלצתי למדי, והתכנון נראה טוב. מה אתם אומרים? כדאי?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by athi,

עכשיו יש לי את הקירור הרגיל הזה:http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he עים המפרט שבצד. אני מחפש המלצה לקירור מיים תקציב:1500. מ700 קפצתי ל1500 כי אני פשוט ישיג עוד כסף מאשר ליקנות סתם איזה קירור לא טוב.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  19. אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  20. היי ושלום לכולם אבקש המצלה למשחה המתאימה ביותר לאוברקלוק קטלני לא סתם קיבלתי עם super tuniq משחה פצצה אבל היא הספיקה רק לפעם אחת ומאז אני רק משדרג את המעבדים השאלה אם מישהו יודע איך קוראים למשחה הזאת? והאם ניתן להשיג אותה בנפרד?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by nitzanzb,

אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  22. שלום חברים יש לי 7800Gt והגיע הזמן לעשות אוברקלוק ניסיתי את הריבהטונר ואני לא אוהב יש המלצות לאיזה תוכנה קטנה ופשוטה לא מסובכת מידי לבצע אוברקלוק תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by taotao,

נכנסתי לאתר של ARCTICSILVER ובקיצור ראיתי תמדריך הזה http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Artic%20Silver%20Adhesive/artic%20silver%20pg2.html עכשיו מה שהוא מורח על הזיכרונות (יותר נכון על ה"רגליים" שלהם) זה סיליקון (לפי מה שרשום) והשאלה שלי אם זה סילקון רגיל לאיטום או מיוחד ואם כן איפה אני יכול להשיג אותו?? ;D

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקת לכ. מסך Sapphire HD 3870 1GB GDDR4 Special Edition, המוציא את האוויר מהמארז, כמו בדגם הראשון שלהם. אם אפשר לינק תודה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  25. הנה לינק לכתב מצויינת בנושא: http://www.mods4me.com/reviews.php?op=showcontent&id=18

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים