אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז לא להתנפל עלי סתם אני רוצה להעלות את המכפלה (ראה מפרט) ואני לא יודע איפה (לא מצאתי בביוס) אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הייתי רוצה לקבל בבקשה כמה מבחני OC של הלוח P5LD2 deluxe וכמובן לקבל את דעתכם האישים עליו בתור OCER ולוח בכלל. עוד משהו קטן, בין הלוח P5LD2 deluxe לבין הלוח P5LD2 הרגיל יהיה הבדל משמעותי ביכולות ה- OC? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
או קיי , סוף סוף גם אני יכול לעשות OC בזכות מחשבי היקר והחדש המפרט הוא: AXP 1700+ DUT3C Abit NF7 Rev.2 TwinMos PC3200 512 MB Radeon 9700 Non-Pro HEC 300W Volcano 9 וזה העיקר. אין שום מודים והקירור בינתיים רגיל בלי שום שינויים. תזמני זכרון: 2.5 - 3 - 3 - 8 Vdimm 2.7V Vcore 1.65V Vdd 1.7V טמפ: מעבד 54!!!! לוח : 34 !!! באס: 210 , מכפלה 10 בינתיים יציב שעה 3Dmark עם פריים ברקע
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב עם מעבד AMD 2500 קירור של Thermaltake vulcano11+ ובנוסף קניתי כרטיס מסך Sapphire Radeaon 9600XT 256 MB עם לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L הטמפרטורה של המעבד שלי ב idle = 47-51 Working= 55-57 האם הטמפרטורות האלה סבירות ביחס למפרט שלי? ואם לא אז מה אני צריך לעשות כדי לקרר את המעבד בצורה טובה יותר??
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בבקשה אנשים אם מישהו יודע שיגיד לי איך לסדר את זה חבל לי לבזבז 100 שקל על שטות שעשיתי אז הנה מה שעשיתי ומה שקרה לפני זה הלוח אם שלי הוא PCPartner P4M800PRO אז זה מה שעשיתי: ניכנסתי לביוס ושיניתי את המהירות של הזיכרון מאוטומטי ל 300 אם אני לא טועה אז כשהדלקתי מחדש תמחשב אז הוא התחיל לעשות ציפצופ ארוך ואז עוד פעם וככה בלולאה אני חושב שאפשר ליפתור את זה על ידי איפוס של הביוס אבל איך????????? אולי אפשר ידנית על ידי הגאמפרים לשנות את המהירות וככה להפעיל את המחשב ואז לעשות איפוס דרך כניסה לביוס ושיחזור עזרה זה דחוף בבקשה... תודה לכול מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית חדשה, ולפי מה שהבנתי צריך לנתק את גוף הקירור - להוציא את המשחה הנוכחית עם אלכוהול70%, ואז למרוח את המשחה החדשה. הבעיה היא שאין לי מושג איפה צריך לשים אותה, ואני גם רוצה הסבר מפורט כדי שאני לא אהרוס את הכרטיס. תודה מראש. אגב, יש לי X1800GTO אם זה משנה משהו...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה כבר להזמין את המחשב ואין כרגע את ה - TUNIQ TOWER במלאי, מה הקירור למעבד הכי טוב אחריו ...!? [חשוב גם שיהייה שקט]
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אחרי שיטוטים נרחבים בפורום הזה ואחרים השתכנעתי לנטוש את INTEL ששרתו אותי בנאמנות עד עכשיו ולעבור ל AMD עכשיו הבעייה שאף פעם לא היה לי AMD ואף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוקינג... אז כל הקטע הזה של קירור די חדש לי מה שרציתי לדעת אם זה הכרחי לקנות אמצעי קירור נוספים, וכמה הקירור המינימלי אמרו לעלות. הסיבה העקרית לקנייה שלי היא המחיר,אבל עם כל ההשקעה בקירור,לא עדיף כבר לקנות אינטל ולשכוח מהקירור?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה לי אותו אתמול. היום אחרי שקיבלתי את המשקפיי מגן עשיתי ניסוי על מארז ישן (של 486) ונגמרה לי דיסקית אחרי 20 ס"מ! מישהו שיש לו נסיון יכול להסביר לי בדיוק איך עובדים עם הראש? או שככה זה תמיד?
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעייה (מן הסתם אחרת לא הייתי רושם כאן). ברגע שאני סוגר את המחשב, משתררת בבית דממת מוות, פתאום אפשר לשמוע את הציפורים מצייצות בבוקר ואת הצרצרים מצרצרים (או מה שצרצרים עושים) בלילה. בקיצור, אני מחפש גוף קירור למעבד שהכי חשוב שיהיה שקט. מן הסתם הוא גם צריך לקרר (אחרת הוא לא היה נקרא גוף קירור) אבל אני לא מעוניין לבצע המהרה כלשהי. סה"כ אני צריך משהו שירעיש פחות מ"מנוע הדיזל" שיש לי עכשיו בתוך המחשב שהוא המאוורר שקיבלתי ביחד עם האתלון 1200 שלי לפני שנה. אין צורך להוסיף שזה SOCKET A...אני מניח שאתם כבר יודעים.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield) G0 @ 2.4GHZ + Ultra 120 extreme הטמפרטורות במנוחה: ליבה 1 : 28 ליבה 2 : 28 ליבה 3 : 22 ליבה 4 : 27 ליבה 1 : 27 ליבה 2 : 27 ליבה 3 : 21 ליבה 4 : 26 הטמפרטורות במאמץ: ליבה 1 : 40 ליבה 2 : 39 ליבה 3 : 33 ליבה 4 : 36 * טמפ' ללא אוברקלוקינג * נמדד ב Core Temp 0.95.4 השאלה האם זה סביר שיש כזה הבדל בין בין הליבות (ליבה 3 תמיד בטמפ' של 6-7 מעלות פחות מליבות 1-2 ) ?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום הכרטיס אצלי כבר כמעט שנה. בזמן האחרון אני מתלבט בין קניית כרטיס מסך חדש , לבין קניית מסך, לבין קניית רמקולים לבין קניית מעבד. בעקרון רניתי את GTO2 בגלל שהוא יכול להיות מומהר ויגיע לביצועים של כרטיס ב2500 שקל. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שהכרטיס ישרף, אם הוא נשרף אפשר להוכיח שזה מאוברקלוק? יענו אם אין לי אחריות עליו, והם שואלים איך זה קרה, מצה אני יכול להגיד? בשביל שאבא יראה שזה לא אשמתי ויקנה לי אחד חדש? ;D אז מה הסיכונים? דבר שני, איך בכלל לעשות את זה? הכרטיס שלי הוא של ספייר , אז בא עליו קירור טוב? מה אני צריך לעשות בשביל שהכל יצא ויגיע לתוצאה טובה? אם איזה תוכנות אני צריך לעבוד כי זה יהיה פעם ראשונה שאני יעשה אוברקלוק ואני רוצה להגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. כשאצל…
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני שוקל להתחיל במלאכת ההמהרה, אך לפני כן רציתי לברר מאילו טמפרטורות עלי להישמר. כרגע התוכנה CORE TEMP מראה 39 לשתי הליבות, במהירות סטוק 12.5 * 200. SPEEDFAN מראה טמפרטורות גבוהות יותר בכ-4 מעלות, אבל EVEREST מראה כמו CORE TEMP, אז אני מאמין לו. ב-PRIME 95 הטמפרטורה מגיעה ל-52 מעלות. כשהמארז היה פתוח הכל היה קריר בהרבה, אבל אני חושש מחרקים שיחדרו אז אני סוגר. אני רוצה בשלב הראשוני להביא את המעבד ל-3 ג'יגה ורציתי לדעת עד איזו טמפרטורה אני יכול לקחת את זה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כי חיברתי 3 והרד דיסק.... תודה
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש הפרשים בטמפרטורות של המעבדים מצורף קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש למישהו מדריך ל CPU OC שהוא היה ממליץ עליו? בתודה רבה מראש, Coldwar
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אז ככה בלוח הזה יש MIT - MB Intiligent Tweak עכשיו המתח עולה עם ה OC אבל ב 319 FSB הווינדוס לא עולה ... יש איזה עדכון לזה?
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי שאלה שעדיין הדעות חלוקות עליה כמה שחפשתי בפורום לא מצאתי תשובה ברגע שאומרים לא ממומלץ לעבור את הטמ"פ 61 מעלות למעבד קורנו למה מתקוונים למעבד או לליבה אז כמה מותר למעבד וכמה מותר לליבה מבחינת טמפרטורה ומה לא ממומלץ לעבור כאשר עושים O.C תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הגיע מאוורר חדש לארץ ושמו: SilenX המאוורר עושה את עבודתו נאמנה - מהירות ודחיסת אוויר זהה למובילים בשוק (scythe). אך בנוסף לכך, ניחן ביכולת עבודה חרישית (14db למאוורר 120 בעוצמה של 1300RPM). זמין בחנויות: נועה מחשבים ו-FOX PC.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זתומרת מה האחוזים\סכויים שאוכל לעשות OC מוצלח ל 920 שלי ולהגיע למהירויות גבוהות יותר למשל 3 גיגה ? 100% ?? שיעבוד יציב וטוב? 3.2 גיגה ?? 3.4 ?? 3.6? כל 920 יכול להגיע ל 3.6 OC ?? או תלוי.. מי פה בעלים של 920 ולכמה הגעתם
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. Cooler Master Vigor Monsoon™ III LT http://www.vigorgaming.com/components/cmp_monsooniiilite_intel.html השאלה שלי האם הוא טוב לOC וכמה טוב מה ההבדלים בינו לבין המוגן 2? ובכללי אם הוא קירור ששוווה לקנות אותו תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המאוורר קירור שבקישור הבא מתאים למעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_143&products_id=1645 תודה........
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-