עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחרי שהייתה לי בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסך פירקתי את הכרטיס מסך והלכתי איתו לזיגזג שם המוכר הראה לי שלוש אופציות + אופציה שמיתחברת אם מדבקה מכל האופציות לקחתי את הכי פשוטה קריסטל אורב של TT שרציתי לקחת את המאווררים שאלתי את המוכר אם יש משהו אם CMF יותר גבוה מהרביעיה של TT הוא הראה לי מאוורר משהו סמארט של TT שה CMF שלו הוא 72 אחרי שביקשתי שיראה לי את ההבדלים בלי לחשוב פעמיים לקחתי 4 יחידות של המאורר סמארט הזה המאוורר בא אם פוטנציומטר שאותו אני מבטל ומחבר את כל ה 4 לבקר של ונטק נקסוס ועוד מאוורר 90 ממ ציבעוני לחלק העליון של המארז את המאוורר של הכרטיס מסך הרכבתי חיברתי למחשב ואין תגובה המסך לא נידלק פירקתי את המאוורר וניקיתי את המישחה המאפנה ושמתי מישחה של ארטיק סילב…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  2. איזה סירקולציה עדיפה למערכת שלי (מפרט בצד) מבין הבאים: בלי לקנות שום דבר. ואגב כל הכבלים מסודרים יופי כבר עם אזיקונים.

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  3. תודה

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by rafi-s-,

אני משנה את המחלק מאיפה שה400???? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by dennis14,

לפי הביקורת הזאת - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1800&articID=405 ה - ACCELERO X1 גם מקרר טוב יותר גם ב - 50% וגם ב - 100% מאשר ה - VF900-CU ב - 12V (שזה כמו 100% אצל הזלמן, נכון?) וגם שקט יותר ב - 100% מאשר הזלמן ב - 12V. רציתי לשאול האם זו ביקורת אמינה מספיק ושאכן ה - ACCELERO מתעלה על ה - VF900-CU בכל מובן (זול יותר, מקרר טוב יותר, שקט יותר) ? שאלה שנייה היא האם גרסאות ה - X1 וה - X2 של ה - ARCTIC COOLING ACCELERO שוות ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by winner,

שלום חברים יש לי מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים 120 מ"מ - מלפנים ומאחור המאווררים רועשים מדי ואני מחפש מאווררים שקטים ואיכותיים במקומם. מישהו מכיר את המאוורר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2657 האם הוא שקט? האם יש המלצות למאוורר שקט אחר במחיר סביר? תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by athi,

עכשיו יש לי את הקירור הרגיל הזה:http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he עים המפרט שבצד. אני מחפש המלצה לקירור מיים תקציב:1500. מ700 קפצתי ל1500 כי אני פשוט ישיג עוד כסף מאשר ליקנות סתם איזה קירור לא טוב.

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  8. זה TRUE 120 ?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  9. היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  10. הא יש דרך כל שהיא להגדיל את המהירות והcfm של המאוורר?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by praetor,

שלום! יש לי כרטיס Radeon 9800se של ELSA. התקנתי את הדרייורים של אומגה בשביל הסופטמוד. נראה שהכל רץ כמו שצריך (הרצתי 3dmark03 והיה שיפור של 43 אחוז, בלי ארטיפקטים), אבל כיוון שלא רציתי שיתחמם יותר מדי, החזרתי לדרייורים הרגילים. העניין הוא שההיטסינק המקורי ממש קטן ומצ'וקמק, וכבר עכשיו בקושי מספיק (ממש חם למגע). אני רוצה להחליף לו היטסינק - יש המלצות? אני חושב בינתיים על ה-Arctic Cooling VGA Silencer ver. 3 יחד עם בלוקים לזיכרונות של זלמן. מישהו ניסה על הכרטיס הזה? אפשר לפרק לו את ההיטסינק בקלות? ההיטסינק שאמרתי יתחבר אליו בלי בעיה?

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  12. הטמפ' של המעבד עכשיו היא 39-41C במאמץ של 50% בערך האם זה נורמלי פחות או יותר ביחס לטמפ' החדר והסירקולציה במארז שלי במארז יש מאורר 120 אחורי שמכניס אויר מאורר 120 קדמי שמוציא אויר XP90 על המעבד + מאורר 92 ג'נרי מאורר מקורי MSI על הצ'יפסט מאורר מקורי על הכ. מסך LEADTEK 6600GT 2 מאוררים בתוך הספק כח ENERMAX וזהו נראה לי... ועוד שאלה יש מישהו שהרכיב XP90 על לוח אם דומה msi k8n neo4 platinium אם כן האם הוא יכול לצרף תמונה של איך זה נראה בסיום ההרכבה כי אני לא בטוח איפה הצד הארוך יותר בא אצלי הוא מכסה את 2 החיבורים של הזיכרון כרגע ורציתי לדעת אם ככה זה אמור להיות

13. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.000 ואני לא מצליח לעלות את הבאס יותר מ-240 למה ומה כל העניין של המתחים לא ממש הבנתי תודה מראש אלייי :hi: :hi: :hi: :hi: טמפרטורה במנוחה:46-47 במאמץ:52-56

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by trxman,

שלום לכולם יש אצלי במחשב Samsung 3200...אני יודע שהוא פשוט ולא אגיע איתו רחוק, אפילו לא קרוב :\... התיזמונים שלי @ 200 : 3-3-3-8. עד לכמה אפשר בערך להוריד אותם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אני רוצה לעדכן את הביוס אבל לא יודע לאיזו גרסא הכי כדאי... ד"א עם איזו גרסא בא הלוח ? ושאלה אחרונה - כעקרון כל מה שמרוים לעשות זה להעתיק את 2 הקבצים לדיקסט ואז לעשות ממנו בוט ומה אז צריך לכתוב ? (אני לא זוכר ולא מוצא כרגע את הדיסק של הלוח). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שיהיה טוב ושיכניס הרבה אוויר

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by yambtz,

אמא שלי קנתה לי אותו אתמול. היום אחרי שקיבלתי את המשקפיי מגן עשיתי ניסוי על מארז ישן (של 486) ונגמרה לי דיסקית אחרי 20 ס"מ! מישהו שיש לו נסיון יכול להסביר לי בדיוק איך עובדים עם הראש? או שככה זה תמיד?

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by shloosh,

תגידו מה הטעם, במארז עם יותר מאווררים????? מה,נוכל לעבוד יותר זמן עם המעבד בלי שהוא יתחמם??

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

יש ברשותי Pentium 3- 866mhz (coppermine) MB- Aopen ax3s 256 Sdram הטמפ שלי לא ככ גבוהות.. הקירור בסדר... אני רוצה להתנסות באוברקלוק... מה אני יכול לעשות עם המחשב?? המכפלה נעולה... עד לאן אפשר להגיע עם הFSB ואיזה סיכונים יש בזה? תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

יש לי מחשב עם 3 מאווררים, והם עושים רעש כמו מזגן+מקרר בערך. השאלה היא, איך אני משקיט את פעולתם? האם אני צריך להוריד את מהירותם? ואם כן, אז איך עושים זאת? ואם אני ארצה מתישהו לעשות את הפעולה ההפוכה ולהמהיר את פעולתם, איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by who_Cares,

Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by tal^_^,

אני עכשיו בונה את המסך LCD שבאתר לפי המדיך וכאשר באתי להלחים משהו ניתקלתי במשהו משונה: בטבלה שמציינת לאן כל רגל במסך הולכת רשום שאת רגל 5 במסך יש לחבר לגיד 1 בפרלל ואותו דבר רשום גם על רגל 6 במסך LCD. כאשר צפיתי בסירטוט ראיתי שרגל 5 במסך הולכת ל 14 בפרלל. מה מהם נכון? (אני חושב שהסירטוט, יותר הגיוני) בכל מיקרה תגידו מה נכון ותתקנו (אם צריך) בשביל שאחרים לא יטעו המדריך: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide3.php

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. איך יכול להיות שמאוורר כזה: שזה CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler, מסתובב במהירות של עד 3500RPM לעומת המאוורר המסכן שלי שבא אם המארז שלפי התוכנה aida 32 מסתובב ב-4561RPM?!?!

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by ThePinkPanther,

תגידו,מה זה הVOLTAGE או מה שזה לא יהיה שתמיד מדברים עליו בקשר לאוברקלוק? מה עושים איתו?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by dor31,

קניתי מארז ציפטק עם חלון אבל בלי חור אז איך אני יכול לעשות חור. תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.