אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי 7800Gt והגיע הזמן לעשות אוברקלוק ניסיתי את הריבהטונר ואני לא אוהב יש המלצות לאיזה תוכנה קטנה ופשוטה לא מסובכת מידי לבצע אוברקלוק תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
זוכרים את הכתבה באתרינו על הקירור הנוזלי החדש של BIGWATER? מערכת ה BIGWATER היא המערכת החדשה של TT לקירור נוזלי וכמובן שמציגה המון שיפורים בנושאים הבאים : -צינורות איכותיים יותר שלא צורכים קפיצים -בלוק מים חדש שמציג איכות גימור גבוהה ופיטצ'ר מדהים של מנורה כחולה שמאירה את הבלוק ויוצרת אפקט מדהים ויפיפה של בלוק מואר. -משאבה שקטה מאוד ואיכותית הכוללת בתוכה לד כחול והחסרון בה הוא שהיא לא הכי חזקה [120 ליטרים לשעה] אך שקטה מאוד! -רדיאטור ענקי בגודל של 120 מילימטר ומאורר שקט וחזק שדוחף בעוצמת מקסימום עוצמה של 93 אפסיאם ובשקט מדהים של 21 דציבל בלבד! -קונטרול פאנל קטן כמו בכל ערכת קירור של TT. אני אישית קונה את זה.. מה איתכם? נ.ב. הקישור http://www.xtremecomputing.co.uk/review.p…
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אפשר לפרוץ אותו כדי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק אין לי מושג איך עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המאוורר הזה : http://www.aocusa.com/subhdd.asp?id=SBF-12B&id2=1&pt2=Cooling+Products&id3=5&pt3=System+and+HDD+Coolers&id4=16&pt4=System+Blowers&tl=HDD_SYS_TEMP 1. מאיפה שואב אוויר ? 2. על מה הוא עושה "פווו" (רוח) ? (התייחסו לפעולה שלו כשהו ב "BRACKET" כלומר מחובר לסלוטים ...)
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
AMD Athlon 4400+ יש לו את האפשרות? אם איפו שעושים את הOC יש שם אפשרות לשנות את המכפלה אבל לא להגדיל מ 4.0 ל 11.5 גם ב EVEREST כתוב שהמכפלה היא מ 4.0 ל 11.5
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום חברים צריך את עזרתכם על מנת לייצב את האוברקלוק. יש לי לוח די בינוני לאוברקלוק ga-p35-ds3 rev1 F4, לדעתי כל הבעיות נובעות ממנו או מהזכרון, הזכרון שלי זה OCZ Platinum rev2 4GB, כרגע אני על 3.4 במעבד עם EIST מופעל, יחס הFSB:DRAM הוא 1:1 הBUS כרגע 425, ז"א שהזכרון על 850, הורדתי את התזמון ידני מCL5 לCL4, עם CL5 המחשב יציב, עם CL4 עדיין לא בדקתי יציבות. מה שמפריע לי זה המתח הגבוה שהזכרון נמצא עליו 2.10, במתח כזה לא צריכה להיות שום בעיה להגיע ל900 ומעלה אבל מה?! כאשר אני שם את הזכרון על 900 המתח עולה אוטומטי ל 2.22 ואני לא מצליח לשחק אפילו קרייסיס בלי שהמחשב קופא, אחרי שאני מאתחל ונכנס לביוס אני נכנס ל Pc health ורשום שם DDRV180 FAIL כמובן שכל המתחים אצלי בביוס הם אוטומטיי…
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ARCTICSILVER ובקיצור ראיתי תמדריך הזה http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Artic%20Silver%20Adhesive/artic%20silver%20pg2.html עכשיו מה שהוא מורח על הזיכרונות (יותר נכון על ה"רגליים" שלהם) זה סיליקון (לפי מה שרשום) והשאלה שלי אם זה סילקון רגיל לאיטום או מיוחד ואם כן איפה אני יכול להשיג אותו?? ;D
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://downloads-zdnet.com.com/3001-2086-8396416.html WCPUID 3.0
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחרי שיטוטים נרחבים בפורום הזה ואחרים השתכנעתי לנטוש את INTEL ששרתו אותי בנאמנות עד עכשיו ולעבור ל AMD עכשיו הבעייה שאף פעם לא היה לי AMD ואף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוקינג... אז כל הקטע הזה של קירור די חדש לי מה שרציתי לדעת אם זה הכרחי לקנות אמצעי קירור נוספים, וכמה הקירור המינימלי אמרו לעלות. הסיבה העקרית לקנייה שלי היא המחיר,אבל עם כל ההשקעה בקירור,לא עדיף כבר לקנות אינטל ולשכוח מהקירור?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הנה כל ההגדרות של המחשב http://photos.walla.co.il/miki7777777 אני יכול לעשות איתו משהו?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי טוניק ,המעבד על 30 בסטוק, במאמץ איזה 48 מעלות החלפתי משחה פעמיים ,בדקתי שהכל יושב טוב ,ממש מוזר כל הקטע האם זה ככה אצל כולם ?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת.. קניתי מאוורר חדש Arctic Cooling - Freezer 7 Pro כתוב שטווח המהירויות של המאוורר הוא בין 300 - 2500 RPM הורדתי SpeedFan ואני לא מצליח לשנות את המהירות של המאוורר.. היא נשארת על 659 סיבובים לדקה... איך אני משנה אותה? יש משהו בBIOS שצריך לשנות?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע בבדיקה ב- TMS בהמשך לשירשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341950.0 חשבתי אולי על הדרך לשפר קלות את הטמפ' באופן כללי, ו/או את הרכיבים, זה המפרט נכון לעכשיו: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 WD 320GB 16MB AAKS+WD 250GB Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 חשבתי לעשות אחד מהשדרוגים הבאים: * להחליף את הקירור למעבד מ- V1 ל- Thermalright Ultra 120 Xtreme (אולי אז האויר מהמעבד יזרק למאוורר האחורי במקום למאוורר של הספק כוח). * להחליף את הזכרונות מ- G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPQ ל- G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPK. * להחליף את המא…
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כמו שרשמתי אני מבין שאלו הסינקים השקטים החזקים בשוק מי ייתן יותר ? אם אפשר השוואות מבוססות
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקי, אני אקדים ואומר כי הנושא אושר דרך מנהלי האתר. קצת רקע. למי שלא מכיר אותי אני חבר בקהילה כ5 שנים (עוד 4 יום 5) בעיה אחת שאני נתקל בה עם רוב חברי הקהילה היא שהקהילה רוצה דברים שאינם קימים בארץ ויבוא שלהם הוא לא דבר פשוט או זול.... ולכן עבדתי קצת על הבעיה הזאת... והרי הפתרון... אני מדגיש שאין שום כוונה מסחרית ביוזמה הזו, אינני קשור לשום חנות או שום גורם עסקי אחר לפני זמן קצר הכרתי אדם שכרגע הפך ליבואן (שינוי סטטוס מהצד של המדינה כלפי אדם המיבא כמות של ציוד שלא למטרות עצמיות פחות או יותר) אחרי דיבור בכל מני נושאים עלה נושא המוצרים בארץ והאדם הציע לי פיתרון הוא מוכן להזמין כל דבר שאני רוצה מהיצרן עצמו (לא חנות, מכאן שחוסכים במחיר) של המוצר כל עוד מדובר במס' פרטים (10+ ז…
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי BUTTERFLY וקיבלתי אותו איך אני מתקין אותו? לא קיבלתי ברגים מתאימים יש לי Xeser 3 תודה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
פירסמתי פה כבר טרד על מנת לדעת יותר פרטים על קירור מים- בנתיים עד ההחלטה האם לקנות קירור מים או לא!! אני מענויין לקבל המלצה לקירור אוויר הטוב ביותר, עכשיו אין פה בעיה של מחיר, ולא מעניין אותי רעש, אבל בכלל לא מעניין אותי! המפרט של המחשב היינו:D920,P5WD2,7600GT,GIGABYTE AURORA,1GIGA DDR2 800MHZ עכשיו הזכרונות הם של חברת GEIL ולקחתי דווקא ספציפית אותם כי יש להם קירור סטוק שנחשב חזק, אבל הקירור סטוק של ה7600 וגם של המעבד לא נראים לי משהו בכלל (במיוחד של ה7600 שנראה ממש עלוב). עכשיו אני רוצה לקבל הצעה לקירור שיתן לי קירור כמה שיותר טוב, ולפרט למה בחרתם באותו רכיב. ודבר אחרון, המאווררים שבאים סטוק עם המארז ממולץ להחליף אותם או שכל מאוורר אחר יתן לי את אותה תפוקה.
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש HD4870 POWERCOLOR 1GB והרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage והתוצאה שקיבלתי היא P7100 לא שיחקתי בהדרות זאת אומרת שהבדיקה רצה עם ההגדרות סטנדרט נראה לי קצת נמוך התוצאה המפרט שלי הוא E6600 2.7 OCZ 1GB 1066MHZ X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB WINDOWS VISTA X86 האם זה בסדר או שיש תקלה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן אנשים... אתמול עשיתי את הOC הרציני הראשון שלי [חופשה לפני בגרות = עודף זמן פנוי = דפיקת מחשבים]... אני עם מעבד קונרו E6600 2.4 בסטוק, הגעתי איתו ל3.6 שזה שיפור של 50 אחוז... הייתי צריך להעלות לו את המתח מ 1.3375 ל 1.55 עד שהצלחתי לייצב אותו למשך כמה שעות בלי שיקרוס או יתחמם יותר מדי... טמפרטורה מקסימלית שהגיע אליה 69 מעלות לליבות בOCCT וב CoreTemp [לא טמפרטורת מעבד!] וזה כשהמקסימום 85 מעלות...גם די חם, אבל בגדר הסביר למאמץ עם קירור כזה [זלמן 7500AlCu] ... תדר הBUS הועלה מ266 ל400... העלתי את המתחים של ה FSB ב+0.1 ול MCH ב+0.1, והנה התוצאה... סופר פאי 1M ב14 וחצי שניות... אה ודבר מוזר, הייתי עם המעבד הזה על תדר של 3.2 [33אחוז שיפור] עם הוספה של 0.05V למעבד [סופי 1.387…
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי כמה שאלות - 1. שמתי לב שבביוס יש לי אפשרות לשנות את ה bus speed, אף פעם לא נגעתי בזה כי פחדתי. היום החלטתי לנסות והעברתי את זה ל 520 והתוצאה במבחנים של Sandra Lite קפצו פלאים אפילו יותר מכשהעברתי את הבאס מ 130 ל 170, אז מה זה בעצם ה bus speed? והאם אני יכול להעלות אותו עוד? (הכוונה, האם משהו יכול להגביל אותי במידה ואני אעלה אותו למהירות של 800?) 2. איך אני יכול להרים את הבאס של הזיכרון מבלי להעלות את מהירות המעבד? (כרגע אני עם מחלק של 3:4 או 4:3) עכשיו שאלות אחרות שלא ממש קשורות אלי - 3. למה מי שקונה מעבד FX הוא מוריד את המכפלה ולא מעלה? ז"א נגיד והמכפלה שהמעבד מגיע היא 20 אז בדר"כ אנשים מורידים את המכפלה ומעלים את הבאס אז למה לא להעלות את המכפלה ביחד עם הב…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הייה פה איזה מישהו שפירסם קישור לאתר שיש בוא מדריך איך לחבר את הגיויסיטיק של יאס למחשב . אני לא מוצא אותו תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הקירור הנ"ל אבל לפי מה שראיתי בנתוני היצרן התברר לי שהמשאבה שלו או שאפשר לקרוא לזה מזרקה ??? עושה רק 120 ליטר לשעה??? בהנחה שאני קונה את המערכת ומחליף לה רקק את המשאבה ל 2000 ליטר לשאבה מחנות דגים זה ישפיע באופן ניכר על המערכת או סתאם יוריד 2-3 מעלות??? ועוד שאלה על מה אתם הייתם הולכים בהנחה שהמחיר היה זהה BIG TYPHONE או BIG WATER? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
במידה ואכניס מעבד PIII 500 עם מהירות אפיק של 100 MHZ ללוח LUCKY STAR BX שלי פירוט: http://www1.sharkyextreme.com/hardware/luckystar_bx/b.shtml הלוח בנוי למעבדי פנטיום 2. האם העסק צריך לעבוד (ללא עידכון BIOS)? עוד שאלה: אפשר להכניס מעבד עם אפיק 133 על לוח התומך באפיק של עד 100 ולצפות שכל העסק יעבוד במהירות 100 (כמו עם זכרונות)?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe באותה כרטיסיה של האוברקלוקינג בביוס יש לי עוד אפשרות שנקראת Performance Mode כרגע היא עומדת על Auto אבל יש לי אפשרות גם ל Standard וגם ל Turbo השאלה שלי היא מזה הטורבו הזה ובמה זה ישפר לי את הביצועים
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-