אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות המון זמן,לרוב רק "מיצמוצים".בזמן האחרון הבעיה החמירה וכל פעם שאני משחק נהיים לי ארטפאקטים על המסך או משהו כזה. ניסיתי כל מיני דברים עם המחשב שלי והבנתי שהבעיה היא חימום של הכרטיס מסך.מה שעשיתי זה לשים מאוור ביתי מול המחשב והבעיות הפסיקו. מה שמוזר זה שהבעיות במסך קורות בערך כשהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 53 מעלות בסך הכל וכשאני שם מאוור ממול יש בערך 43 מעלות והבעיות נפסקות. מה שאני רוצה לדעת,האם מאוור לכרטיס מסך שיעלה בערך 150 שקל יכול לפתור את הבעיה ולהוריד איזה 10 מעלות. בנוסף,אם אני יעלה את האיוורור מ50% ל75%-100% מה יכולות להיות ההשלכות?אם זה משנה יש לי ספק ממש טוב סיסוניק 500W ואין שום אוברקלוק. *אני יודע שב53 מעלות לכרטיס לא אמור לקרות כלום.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ביצעתי OC למערכת ובדקתי ב Sandra. תוצאות GIPS דיי מרשימות (יותר טוב מ 975) אבל התוצאות GFLOPS דיי עלובות - פחות מהתוצאה המקורית של 860.. למה זה? איך אני משפר את GFLOPS ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אז ככה... אני הולך לחרוט את הבלוק אותו תכננו אני וחבר , חשבתי לשתף אתכם בסרטוטים :] ועוד שאלה... החומר אותו אני מעבד הוא אלומיניום , השאלה היא - כאשר המערכת תפעל - באמצעות מים , התיתכן "הזעה"? ( עם ראדיאטור וללא קרור נוסף) לסרטוטים :
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אין ממש הסבר מה זה ואני לא יודע משהו עם לשפר את הביצועים של המחשב מישהו יכול בבקשה להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
איפה אפשר? בחנויות דגים וכדו'? וכמה זה בערך צריך לעלות?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, שוטטתי לי ברחבי פורום נוכרי בנושא overclocking כשנתקלתי בתוכנה בשם easytune4 שנותנת ממשק מתוך הwindows ל אוברקלוקינג. ולי יש לוח אם מעפן שאין אפשרות לאוברקלוק , לא מהביוס ולא על ג'אמפרים בלוח (לא למעבד ולא לבאס), התקנתי אותה, וחוץ מזה שהמעבד נעול (שזה הגיוני כי עוד לא פתחתי לו את המכפלה) אני יכול לשנות את כל הערכים (!) - fsb;pci;agp הכל- כמובן שזה הרבה יותר חובבני מo\c "רציני" יותר דרך הביוס או דרך הלוח אבל זו תוכנה נחמדה לחבר'ה שנדפקו (כמוני) שאין להם אפשרות לאוברקלוקינג בכלל. :'( לינק:http://www.giga-byte.com/home/eztune4/et4_index.htm
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתחיל, אני יודע שה- Q8300 הוא לא המעבד הכי פופולרי לאוברקלוקינג, ובכל זאת הייתי רוצה לנסות לקחת את המערכת שלי עד הקצה. כשקניתי את המחשב לפני כחדשיים לא ממש תכננתי על אובר קלוקינג, האמת שלא ממש ידעתי מה זה. שתבינו את המחשב האחרון שלי קניתי לפני כ-10 שנים בתקופה ש DOOM (הראשון) נחשב לשיא הטכנולוגיה. אבל איכשהו נסחפתי לנושא ועכשיו, חדשיים אחרי אני כבר מכור לעניין. (ואישתי כבר מוכנה לזרוק אותי מהבית ) ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו, הצלחתי (די בקלות האמת) להאיץ את המעבד מ-2.5GHz ל- 3GHz בנתונים הבאים: FSB Frequency 400 PCIe Frequency 101 FSB Strap to NB Auto DRAM Frequency 1066 Ai Transaction Booster Auto CPU Voltage 1.23125 CPU GTL Refer…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היה לי תקירור המקורי של AMD והטמפ היו 47 לא במאמץ ובערך 53 במאמץ עכשיו קניתי ת ALX800 ושמתי לו מאוורר של ENERMAX ובלא מאמץ 45 מאמץ 50~+ מרחתי משחה טרמית והרכבתי את זה טוב 100% עכשיו מה ניתן לשפר *החוטים מסודרים, ויש עוד כמה מאווררים במארז(יש זרימת אוויר טוב) עכשיו אני יודע שזה לא מי יודע מה מה עוד אפשר לשפר?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה איך אני יודע עם הזיכרון שלי באוברקלוקינג כי פתחתי CPU-Z ופתאום ראיתי שהזיכרון עובד על 333MHZ אחר כך נכנסתי לביוס ושיחקתי שם ושמתי את ההגדרה שתיהיה על AUTO וזה הפך ל 400 MHZ אולי התמונה יכולה לעזור לכם
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעיה במעבד בדקתי בביוס ואני רואה שהגיע לי ל90 מעלות ..פתחתי תמחשב ניקיתי תמאורר ירד לי ל60 68 מעלות היה מלא אבק..חשבתי שאם אני אקנה את המשחה הטרמית זה יעזור..קניתי פתחתי תלוחות קירור ניקיתי תמשחה שהיתה..שמתי תמשחה הטרמית..ועכשיו המעבד שלי הוא יותר גרוע מגיע לי ל78 מעלות אני עכשיו משתמש במחשב שהוא על 75 מעלות...הלוח אם מגיע לי ל50 מעלות גג... יש לי מעבד פנטיום 4 3000mhz ולוח אם p5gd1 מה עושים?מה לא עשיתי בסדר?עשיתי לפי המדריך בקשר למשחה יש איזה תוכנה שאוכל לראות את החום של המעבד בווינדוז?ואם כן אז אם אפשר לתת לינק להוריד
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני קונה קירור בסביבות ה120 שקל מנעה ביחד עם המחשב. בגלל שהסטוק של הI5 לא כל כך מתאים החלטתי לקחת קירור פשוט רק מנועה. בגלל שהקירור היחיד שמתאים לתושבת 1156 עולה 270 שקל ואין לי צורך בו, החלטתי לקחת את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5925 עכשיו אני צריך קירור נוקטואה פשוט שיתאים למתאם לתושבת 1156. תודה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני בונה מערכת שיכרון חושים ( לאוברקלוק במיוחד ) ואני רוצה לדעת, איזה מהסלרונים יעבור אוברקלוק רצחני בשלום?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 5600 ולוח אם GA-M59SLI-S5 איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכם על פי התכנון בתחילת חנוכה (או ליתר דיוק... אחרי הפסיכומטרי) אני מתחיל בפרוייקט המודינג שלי, שבכוונתי לסיים לפני סוף חנוכה ולהעלות לגלרייה... ומי יודע, אולי גם יבוא מדריך בהמשך, אם יהיה ביקוש. מכיוון שזהו המוד הראשון שלי (ואני ממש לא רוצה לפשל עם המארז) החלטתי לשתף אותכם בתכניות המוד. אז נתחיל - זה המארז במצבו כיום (עם מוד קטן ומצ'וקמק שאפילו לא ראוי להקרא מוד) וזה התכנון לעתיד - 1. הדבקת הלוגו על צד המארז בדומה למארזים של alienware. אני רוצה לנסות לעשות חריטה במקום, ולכן אני פונה אליכם, האם אתם יודעים כיצד אפשר לעשות בקלות חריטה (שימו לב לא לחתוך, לחרוט) על פלסטיק. 2. הכנת כניסות ל usb כמפורט כאן. 3.בשלב מתקדם ימוקם שם Blowhole, בכוונתי למצוא מישהו …
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ממש בא לי לעשות מודינג אבל אין לי כסף!!! רק משהו כמו 20 ש"ח לא יותר... הורים קמצנים... יש לכם רעיון למשהו?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי Intel P4 2 GHZ 512 K Chace. בעל לוח אם ASUS P4T-E בזמן עבודה רגיל לפני אוברקלוקינג הטמפ' של המעבד שלי הוא 39 מעלות ושל הלוח אם 29 רציתי לדעת אם בטמפ' כאלה אפשרי לעשות אוברקלוקינג? ואם לא אז יש לי שאלה אחרת אם אני אעמיד את המחשב שלי מתחת למזגן שיכול ממש לקרר אותו טוב ולעשות אוברקלוקינג תוך כדי הקירור של המזגן ולאחר שהמחשב עובד טוב לאחר האצת המהירות ע"י האוברקלוקינג עם המזגן להחזיר אותו למצב רגיל שבו קירור בלי מזגן ובעצם הטמפ' של המחשב תעלה אז זה ידפוק לי משהו או שהמחשב כבר רגיל למהירות ולא יקרה כלום?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי בביקורת ה - FREEZER 7 PRO מציג ביצועים מעולים במהירות מאוורר מקסימלית (4 מעלות (חם) יותר מה - TUNIQ ב - 100% אבל גם שקט יותר ממנו: 44DBA לעומת 50DBA). אבל 44DBA זה רועש מדי והייתי מעוניין להחליף לו מאוורר (92MM) לאחד שייתן את אותם הביצועים ויהיה שקט יותר, רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן על זה מאוורר אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איך פותחים מכפלה? חיפשתי אצל תום אבל לא מצאתי תעזרו לי בבקשה! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתו יש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי לומר תודה ל maphisto שהגיב בהודעה הקודמת שלי שהייתה שאלה בקשר לOC של הסלרון (תודה אחי). העלתי קודם ל 1.07, ועכשיו העלתי ל 1.18. העלתי לכם תמונת מצב: http://rotter.net/User_files/nor/3e1c48d33a5c6dab.jpg מעלות IDLE: לוח - 22 מעבד - 25 מעלות FULL LOAD (לאחר שעה ב PRIME95): לוח: 27 מעבד: 41 - 43 (הקירור שלי הוא: 4 מאווררים 2 מוציאים 2 מכניסים, על המעבד נמצא מאוורר 80מ"מ ב 2600 - 3000 RPM, מארז צ'יפטק FULL TOWER כל החוטים מעוגלים ונמצאים בחלק העליון של המארז מוצמדים לדלת האחורית בקושי רואים אותם ככה שהם לא מפריעים - האם כדאי להוסיף משהו ?) האם ההמהרה שלי נחשבת טובה ? להישאר כך ? או להוריד ? אם אני נשאר כך המעבד/זכרונות יכולים להפגם ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס המסך שלי (AMD ATHLON XP 1800+, Geforce 3 Ti200), חשבתי להוסיף צלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך, בנוסף גם להחליף את המשחה הטרמית למעבד (לקירור מים אני אדאג). שאלתי היא: איפה בכלל אני יכול להשיג משחה טרמית וצלעות קירור, מהו טווח המחירים שלהם, מהו הכי טוב ואיך אני מוריד את המדבקה הטרמית המקורית שיש על המעבד (אם אני זוכר נכון היא חומה). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600 GT והוא במנוחה על 60 מעלות... זה דיי גבוה לא?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי היום את כרטיס המסך הזה. משום מה אין אפשרות להציג טמפ' GPU ב ATT (גרסא 1.3.6.1042). ב CCC יש הצגה של הטמפ' אם כי אני לא בטוח לגבי אמינות הנתון מאחר שהנתונים מופיעים כ- grayed out, למרות שעושה רושם שהנתון מתעדכן מדי פעם. צירפתי תמונות של שתי התופעות. יש למישהו מושג מה קורה? האם ייתכן שהסנסור דפוק, למשל? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-