עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by puki,

חוזר על שאלה מקודם - ADM64 +3000 עם קירור סטוק ללא OC, לוח K8N, התוכנות והביוס מראים 65 מעלות בעומס ו-51 ברגיל, האם זה תקין/קצת חם מדי/חם מדי ? כמו כן הרצתי PRIME95 בטעות למשך כל היום...ולא היו שגיאות. מה אמור בד"כ להראות הצג על גבי המארז, טמפ' פנימית של המארז ? תודה, וסליחה על ההקפצה...

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by RonCohen,

אני צריך המלצה לבקר מהירות למאווררים עד 150-180 שקל שיהיה 4 אבל עדיפות ל6 ערוצים ואיך הקייז מאסטר פרו הגדול יותר ??

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. Started by shibby15,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז לא להתנפל עלי סתם אני רוצה להעלות את המכפלה (ראה מפרט) ואני לא יודע איפה (לא מצאתי בביוס) אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. או קיי , סוף סוף גם אני יכול לעשות OC בזכות מחשבי היקר והחדש המפרט הוא: AXP 1700+ DUT3C Abit NF7 Rev.2 TwinMos PC3200 512 MB Radeon 9700 Non-Pro HEC 300W Volcano 9 וזה העיקר. אין שום מודים והקירור בינתיים רגיל בלי שום שינויים. תזמני זכרון: 2.5 - 3 - 3 - 8 Vdimm 2.7V Vcore 1.65V Vdd 1.7V טמפ: מעבד 54!!!! לוח : 34 !!! באס: 210 , מכפלה 10 בינתיים יציב שעה 3Dmark עם פריים ברקע

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  5. היי ושלום לכולם אבקש המצלה למשחה המתאימה ביותר לאוברקלוק קטלני לא סתם קיבלתי עם super tuniq משחה פצצה אבל היא הספיקה רק לפעם אחת ומאז אני רק משדרג את המעבדים השאלה אם מישהו יודע איך קוראים למשחה הזאת? והאם ניתן להשיג אותה בנפרד?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by omribenshushan,

שלום אני ררוצה להתחיל לעשות אובר קלוקינג למחשב שלי ומשום שאין לי ממש ידע בנושא יש לי מספר שאלות.... אוקיי אז זה המפרט של המחשב שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printe…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by RandomG,

קניתי משחה טרמית חדשה, ולפי מה שהבנתי צריך לנתק את גוף הקירור - להוציא את המשחה הנוכחית עם אלכוהול70%, ואז למרוח את המשחה החדשה. הבעיה היא שאין לי מושג איפה צריך לשים אותה, ואני גם רוצה הסבר מפורט כדי שאני לא אהרוס את הכרטיס. תודה מראש. אגב, יש לי X1800GTO אם זה משנה משהו...

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  8. מה לדעתכם גוף הקירור האיכותי למעבד (ביצועים/מחיר) ביותר למארז שוכב גובה 14.7 ס"מ (ברוטו).

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. יש לי בבית כמה מאווררים שסתם יושבים לי על המדף 2 TT של 130mm (הכתומים) 2 Arctic Cooling‎ מדגם PWM של 120mm 2 זלמן 80mm 1 Coolermaster 90mm שפירקתי מהסטוק של הקירור שישב על הQ6600 (דווקא מאוורר חזק) ועוד 2 80mm ג'נריים. אבא שלי הביא לי חלון פרספקט אז אמרתי על הדרך נחבר גם אותם. כרגע יש לי במחשב 2 120 זלמן מקדימה שמכניסים TT 120 בגג שמוציא ועוד 120 ג'נרי מאחורה (אבל בדיוק היום הוא נשרף) תביאו עצות

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  10. לכרטיס מסך ראיתי יש באתר אבל למחשב איך עושים אני רוצה לעלות באיזה 70 mhz לא יותר כי אין לי קירור רצחני המעלות שלי עכשיו : לוח אם -47 מעבד- 32 הם די קבועים איך עושים אוברקלוקינג למעבד החומרה שלי : intel 4 2.4

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  11. היי יש לי לוח GIGBYTE P35 וזכרונות OCZ 800MHZ. לפני שבוע עשיתי אובר קלוק ל 3.8GHZ הכל היה תקין. עכשיו איפסתי את הלוח אם(הפעלתי הגדרות ברירת מחדל בביוס). עכשיו כל הגדרה בביוס עובדת חוץ מהתזמונים של המעבד. אך שאני מעלה את התדר של המעבד ,שומר ועושה ריסטארט המחשב עולה רגיל בתדר ברירת מחדל 2.66GHZ של המעבד והזכרונות יורדים בתדר ל667MHZ...במקום 800MHZ... מאוד מוזר.. למישהו יש מושג למה??

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום ... אני מנסה לעשות OC ל PD 3.0 אבל כשאני מעלה את הבאס ל220 אז המסך לא עובד אבל המחשב עובד רגיל למה זה?? איך אני יכול לפתור את זה ?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by soundv,

שלום לכולם נפל עלי פרוייקט- המחשב שלי נכבה, עושה RESTART וקצת משתגע- מקוה שתוכלו לעזור לי להרגיע את הבחורצ'יק. חילקתי את הכתוב לשניים: חלק 1: הבעיה וחלק 2: המלצות/עזרה לבחירת מאוורר חלופי ושקט למעבד 1. הבעיה זה התחיל לפני כיומיים כשהחלטתי לנסות ולהשקיט את הייצור. הבנתי שמאוורר המעבד הוא מקור הרעש, והתחלתי לנקות גם את המאוורר שהיה ממש סתום מאבק. לאחר שפירקתי את העסק, ניקיתי והחזרתי למקום המחשב התחיל להכבות לאחר 30 שניות חיפשתי באינטרנט והגעתי לכך שכנראה חסרה משחה טרמית. קניתי אחת, מרחתי ועכשיו זה יותר טוב. השאלה האם הטמפ' העדכניות תקינות כי הטמפ' של המעבד עולה כל 15 דק' במעלה , טמפ' ההרדיסק נראית גבוהה- מה דעתכם? ובזמן שאני כותב הודעה זו המחשב עשה RESTART ללא הודעה מוקדמ…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by eegg,

אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. שלום הכרטיס אצלי כבר כמעט שנה. בזמן האחרון אני מתלבט בין קניית כרטיס מסך חדש , לבין קניית מסך, לבין קניית רמקולים לבין קניית מעבד. בעקרון רניתי את GTO2 בגלל שהוא יכול להיות מומהר ויגיע לביצועים של כרטיס ב2500 שקל. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שהכרטיס ישרף, אם הוא נשרף אפשר להוכיח שזה מאוברקלוק? יענו אם אין לי אחריות עליו, והם שואלים איך זה קרה, מצה אני יכול להגיד? בשביל שאבא יראה שזה לא אשמתי ויקנה לי אחד חדש? ;D אז מה הסיכונים? דבר שני, איך בכלל לעשות את זה? הכרטיס שלי הוא של ספייר , אז בא עליו קירור טוב? מה אני צריך לעשות בשביל שהכל יצא ויגיע לתוצאה טובה? אם איזה תוכנות אני צריך לעבוד כי זה יהיה פעם ראשונה שאני יעשה אוברקלוק ואני רוצה להגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. כשאצל…

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  16. אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by yuval_cohen,

יש ברשותי Pentium 3- 866mhz (coppermine) MB- Aopen ax3s 256 Sdram הטמפ שלי לא ככ גבוהות.. הקירור בסדר... אני רוצה להתנסות באוברקלוק... מה אני יכול לעשות עם המחשב?? המכפלה נעולה... עד לאן אפשר להגיע עם הFSB ואיזה סיכונים יש בזה? תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. כי חיברתי 3 והרד דיסק.... תודה

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  19. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.000 ואני לא מצליח לעלות את הבאס יותר מ-240 למה ומה כל העניין של המתחים לא ממש הבנתי תודה מראש אלייי :hi: :hi: :hi: :hi: טמפרטורה במנוחה:46-47 במאמץ:52-56

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by eliau21071981,

קניתי כרטיס חדש HD4870 POWERCOLOR 1GB והרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage והתוצאה שקיבלתי היא P7100 לא שיחקתי בהדרות זאת אומרת שהבדיקה רצה עם ההגדרות סטנדרט נראה לי קצת נמוך התוצאה המפרט שלי הוא E6600 2.7 OCZ 1GB 1066MHZ X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB WINDOWS VISTA X86 האם זה בסדר או שיש תקלה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. היום בצהריים קיבלתי לוח ומעבד חדשים מעבד סמפרון 2800+ סטפינג LBBWE 0552GAC ולוח GIGABYTE K8NS אני לא מאוכזב מתוצאות האוברקלוק אלא מהתוצאות המעשיות.. גם הלוח נראה לי לא ממש אוהב את הזיכרון שלי ובגלל זה באתי לכאן.. אני לא מצליח לייצב את הזיכרון על 1T! אפילו לא על 210MHZ! רק 2T... אני מגיע עד ככה 255 יציב ב2T על 8-4-4-3 והתיזמונים שאתם רואים כאן.. אלו ההגדרות היציבות שאני עובד עליהם עכשיו... מקסימום של הלוח(למעבד יש עוד לאן למשוך הלוח מגביל) זה 330 HTT שזה לדעתי מכובד ללוח ב390שקל. אני צריך עזרה עם התיזמונים של הזיכרון בA64 כי פשוט אין לי מושג מה אומרים כל הדברים האחרים.. הבאתי לכם תמונת מסך מCPU-Z וA64Tweaker. : [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by doronpascal,

הגיע מאוורר חדש לארץ ושמו: SilenX המאוורר עושה את עבודתו נאמנה - מהירות ודחיסת אוויר זהה למובילים בשוק (scythe). אך בנוסף לכך, ניחן ביכולת עבודה חרישית (14db למאוורר 120 בעוצמה של 1300RPM). זמין בחנויות: נועה מחשבים ו-FOX PC.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. החלפתי כרטיס מסך ושאני נכנס לאוורסט לבדוק טמפ' הוא לא מראה לי.. כאילו אין לי כ.מסך ועוד שאלה.. מה הטמפ' של HD3870 אמורה להיות במנוחה ובמאמץ?

• 14 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by gadidi,

שלום.! המאורר למעבד שלי עושה הרבה רעשים. למרות שניסיתי לנקות,לשמן,לפתוח,לסגור זה לא הלך והוא ממשיך להרעיש. אז אני אני רוצה לקנות מאורר במחיר לא יותר מדי יקר. אני חושב שהגודל שלו הוא 60 מ'מ(בטוח ב99%) *חשוב-לא להזים במחיר *חשוב-אם יש לכם פתרונות לזה או משהו אחר.

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  25. האם קירור הסטוק של E8400 BOX יכול להספיק כקירור ביניים בהנחה שלא מתוכן OC בתקופה הקרובה? הכוונה היא להישאר איתו עד שאני אחליט לעשות OC ואז לשים משהו סביר יותר (Ultra-120 Extreme או V1 - בתלוי בתקציב שישתחרר לי בעוד כמה חודשים)

• 4 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים