אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.
-
- 14 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש תוכנה שאומרת? יש לי SHAPPIR RADEON 9600XT איך בודקים? תודה נ.ב אני מקווה שזה קשור לפורום הזה כי זה קירור :Q מצטער אם לא ...
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש אז אני צריך קירור עד 500 ש"ח לוח אם: asus p4p 800 se p4 2.8 זיכרון: 512 ddr שניים כאלה דיסק קשיח: 120 ג'יגה כרטיס מסך: ati 9600 xt
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם אפשרי להגדיל את ה UPLOAD (אנטרנט כן..) על חשבון DOWNLOAD או משהו קזה??? OVERCLOK למודם
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי קירור ביג טיפון+קירור של זזלמן לכרטיס מסך+אני רוצה להחליף את המשחה הטרמית של הקירור ציפסט אני מחליף מודרבורד ואמרתי אם כבר אני צריך לפרק את הכל אז בוא נחליף גם משחה טרמית... אז השאלה שלי היא: האם מזרק אחד של המשחה יספיק לי ??כי הוא רק 3 גרם.... לינק לקניית המשחה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 האם זה יוד לי את המעלות של הרכיבים?? או שזה לא משתלם לי? נ.ב אני קונה lanparty (אם זה חשוב במשהו... נ.ב 2 לכל מי שמעונין במודרבורד העכשיוי שלי אז שיצור קשר בפרטי...(אני רוצה עליו 500 ש"ח )
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי את הסינק של טרמלרייט sp-94 ואני לא יודע איזה מאוורר להשים לו ( קיים עכשיו עליו sf2 ) ואני יודע שממליצים לשים עליו tornado 92 או enermax 92 אז רציתי לדעת מה יותר כדי לי תודה לעוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לדעת איך אני יודע את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי ואם אני יכול לעשות oc לfx 5200 ובעזרת מה??? תודה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אם שאני עושה OC בלי לשנות את המכפלה ( כי אני לא יכול ) גם הזכרונות מואצים ? המפרט שלי כזה : Amd 64 bit 3000+ 1810mhz @2097mhz Gigabyte ga-k8nsc-939 256x2 A-data 333mhz geforce 2 gts 32mb כמו שאתם רואים עשיתי כאן OC פשוט . פשוט העליתי מ 200mhz bus speed TO 233mhz bus speed ז"א העליתי ב 33 מגההרץ עכשיו התכלתי ב SISOFT SANDRA וראיתי שם כמה דברים : א' כל המחשב דלוק כבר כמה ימים והוא גם במאמץ 60% מהיום מכיוון שאני הופך סרטים ל DVD .. ב' הטמפ' של המעבד היא 42-46 מעלות שאני זוכר בדר"כ 33-39 מעלות ... האם אני עדיין בגדר הנורמה ? ג' וזה גם השאלה של הנושא - בחלק של הזכרונות ראיתי שכתוב ככה : שימו לב לקובץ המצורף .. האם זה אומר שהזכרונות עובדים על 380mhz במקום 333 ? מה עוד אפשר לש…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי!!!! המעבד שלי מגיע לטמפ' של 70 מעלות יש לי פנטיום 4 3000 512 זכרון פנימי וכרטיס מסך 6600 gt הספק הוא 400 וואט מי שהוא יכול להגיד לי כיצד ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל????
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על CORSAIR VS512MB400 -3200CL2.5 *2 האם יש להם יכולות אוברקלוק סבירות? אם לא תוכלו להמליץ לי על זכרונות 1GB (512*2) עד 400 שקל לסטיק ועדיף אולי פחות אבל זה חשוב שלא יהיו יותר מ400 שקל לסטיק
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות של מתחיל בנוגע למערכת קירור מים 1. היום קנתי משאבה של ATMAN (דגם AT-203) משאבה די חזקה 2000 ל/ש , גובה ראש 2 מ' אחרי שקניתי שמתי לב שהיא מתחברת לשקע 240V האם זה בטיחותי כי המשאבה טבולה :s05: כ"כ אני יצתרך להכין מפסק למשאבה אם למשהו יש כזאת משאבה אני ישמח אם לומר לי איך היא (מבחינת רעש וחיבורים חשמליים) שאלה אחרונה לגבי המשאבה האם היא גורמת למים להתחמם (טבולה כמובן). 2.באיזה סדר ממולץ לחבר את המערכת = משאבה ---> ראדיאטור ---> בלוק קירור או הפוך 3.איפה ניתן לקנות צנרת רגישה ל UV או לחלופין נוזל (בארץ כמובן) 4.מה אתם אומרים על הבלוק קירור הזה של TT http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0010waterblock/cl-w0010.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה קניתי מחשב חדש (לפי המלצה שקבלתי כאן באתר - AMD 2500, 512MB, AN7 וכו'), שעובד כמעט מושלם. הבעיה היחידה היתה, כמעט מההתחלה, אזעקה שהיתה מושמעת מדי פעם מלוח האם, בעקבות ירידת מהירות הסיבוב של אחד המאווררים. לוח האם המדובר הוא AN7, והמאוורר הוא זה של ה-NB. לאחרונה האזעקה הפכה קבועה - פירקתי את המאוורר, שימנתי אותו, והוא עלה מסביבות 1000 סל"ד למעל 5500. היום, יומיים אחרי הטיפול, חזרו נפילות המהירות. הוא עדיין עובד לא רע רוב הזמן, אבל יש לי הרגשה שלא כדאי לי לסמוך עליו יותר מדי. מבירור קצר באינטרנט הבנתי שהמאוורר הזה, שמגיע יחד עם לוח האם, הוא די דפוק ונוטה לעשות צרות. נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו. אני לא הולך לעשות OC למעבד, והמחשב שלי לא עובד קשה מדי.…
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי זכרונות g.skill pc4400 LE אני לא מצליח להגיע ליציבות ב- ddr 550 רק בDDR400 לבעלי הלוחות של DFI בסדרה יש למישהו הצעות לקונפיגורציות של זכרון מעבד וכו... שהם יציבות? מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ ווינצ'סטר G.SKILL PC 4400 LE DFI NF4 LANPARTY UT SLI-DR
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פרסקוט והוא עשה OC הוא העלה את הבאס ב1 MHZ ואז החזיר שוב למה שהיה מקורי... ובמקרא יום אחד באתי אליו ושיחקנו בFAR CRY ... אחרי שגמרנו חום המעבד היה על 69 מעלות בחדר ממוזג ?? אותו חום גם בAIDA 32 וגם בביוס ... האם הOC פגע במעבד ?
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://hardforum.com/showthread.php?t=854977 אני צחכה לראות תוצאות, מעניין מה יהיה השינוי. אני אהבתי מאוד את הגרסה הראשונה אבל לא היו לה יתרונות ממשיים מול הקירור המאסיבי המסופק עם החברות הרציניות של 6800 כגון אלבטרון לדטק... שימו לב שהם סיפקו הפעם כריות דבר לזכרונות מה שלא היה מקודם.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך GEFORCE TI 4200 128MB כדאי לי ליקנות ושיהיה לו יכולות OC גבוהה? של SUMA אוו Leadtek
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000,וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case שבא עם מאוורר אחד. הטמפ' של המעבד שלי נעה סביב ה-57-60(ועוד בחורף ,יש לזכור-בקיץ עלול להיות שינוי ממוצע של כ-15-20 מעלות!!). יש לי מקום לעוד מאוורר מקדימה של 120 מ"מ ואני מחפש משהו טוב אבל באמת טוב שיוריד לי את הטמפ' כמה שיותר,אני רוצה שיהיה שקט,ואם יש אפשרות אז עם וסת למהירות. מה אתם יכולים להציע לי? והאם אני יכול בנוסף גם לשים בתוך המארז עוד מאוורר קטן שפשוט יעמוד על ריצפת המארז,זה אמור להועיל אפילו בקצת לא?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי קניתי לא מזמן מחשב עם (AMD 1700(13MICRON ולוח KT400 של ג'יגה ביט ונראה (לפי תוכנת הניטור שבאה עם הלוח) שהמעבד והלוח מתחממים יותר מדי ... רוב הזמן אני מקבל טמפרטורת לוח של 32 מעלות ומעבד 59 מעלות ושהמחשב עמוס או עובד הרבה זמן המעלות עוברות את הקו האדום ל36 ו66 למעבד ... ועוד זאת תקופה קרה (במיוחד בחדר שלי), מה ניתן לעשות כדי להוריד את הטמפ' (בלי השקעה גדולה מדי)כי אני ממש מפחד לראות לאיזה טמפ' יגיעו בימי הקיץ החמים ...
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
היי אנשים, יש לי צורך בכלי שיהיה ניתן בעזרתו לפרק בקלות את חיבורי המולקס של הספק, כלומר להוציא מהם את כל החוטים.. עכשיו עשיתי את זה לחוט אחד מסכן ולקח לי איזה 15 דקות עד שהצלחתי עם מברג קטן ושטוח.. בעיקרון בכזה של כל חוט יש את החיבור ברזל שלו, ולו יש סנפירים בצדדים שמונעים ממנו לרדת למטה בלי שילחצו עליהם. אני יודע שיש כזה כלי (שהוא בטח פשוט בקוטר המדוייק של החיבור, כך שהוא מקיף אותו ומצמיד את הסנפיר, כך שניתן להוציא את החוט בקלות). השאלה היא רק אם יש לו איזשהו שם כלשהו ואיפה ניתן להשיגו?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי שלום לכולם... אני חדש בפורם ויש לי שאלה... כרגע אני בשלבי מודינג של המארז שלי.... אני רוצה שהיו לי צגים שיציגו לי את הטמפרטורה של המעבד והמארז.... רצוי שיהיה עוד חיישן אז מה עדיף לקנות?( אני גם לא רוצה לבזבז על זה הרבה כסף) יש כוננים לHD עם קרור והצגה של טמפרטורות ויש פאנלים שיש להם צג.... אז מה עדיף?? אם אפשר תמונה ולינק... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב, היה לי פעם לינק למדריך כזה אבל הוא נעלם במסתוריות... (כנראה מחקתי מרוב חוסר שימוש) נו... ומה אתם יודעים - עכשיו כשיש לי controller אין את הלינק... בקיצור - חיפשתי בהרבה אתרים ובגוגל - נאדא... למישהו יש?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-