אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בניתי נגן אורות ( Wave Meter ) שמראה את עוצמת הסאונד. איך כדאי לסדר את הלדים: מפוזרים במארז שכל פעם קבוצה של לדים נדלקים תלוי בעוצמת הסאוד או שלמקם אותם כפאנל ?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
רכשתי היום לוח ASUS ומעבד 531 3000-800-1024 ( פנטיום 4 ) הדלקתי את המחשב והוא אראה לי טמפרטורה שבין 40-50 מעלות ... זה תקין ? תודה .. נ.ב. יש הבדל בין לוח ASUS ל ECS חחח זה באמת לוח טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי להביא את המחשב החדש שלי מחנות ידוע במרכז לפי ההזמנה החנות אמורה הייתה לבצע בחינם OC למעבד Q9300 (משהו בסביבות 20-30% יותר ממה שהמעבד נותן במקור). אני התחלתי לעבוד על המחשב, להתקין את המערכת ותוכנות וכו' רק מהערב... אחרי שהכל מוכן ומותקן, רציתי לבדוק עד לכמה OC יש לי על המעבד. בדקתי ונאדה, המעבד נשאר בתול ללא OC!!! מה אתם אומרים? ללכת לחנות שיבצעו את ה-OC שהבטיחו? (העיניין שהשבוע אין לי זמן להגיע לחנות שלהם)... האם אוכל לבצע OC בעצמי מבלי לפגוע במעבד? או ב-מתח שהוא צורך וכו'? או יותר מכך, כדאי לי לבצע זאת? חוץ ממעבד קצת יותר מהיר, במה זה עוד יתרום למערכת שלי? הנה תמונה מ-EVEREST - המעבד עדיין על 2.5MHZ
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני עובד על הפנטיום 4 שלי רגיל, בלי קירור מיוחד ובלי אוברקלוקינג. בתנאים של סתם לגלוש הוא מגיע לכ57 מעלות, וכשפותחים התקנה או משחק, הוא מגיע ל 78-79. זה נורמלי? אם כן אז יופי, תנעלו את זה או תמחקו. אם לא תאמרו משו
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית חדשה, ולפי מה שהבנתי צריך לנתק את גוף הקירור - להוציא את המשחה הנוכחית עם אלכוהול70%, ואז למרוח את המשחה החדשה. הבעיה היא שאין לי מושג איפה צריך לשים אותה, ואני גם רוצה הסבר מפורט כדי שאני לא אהרוס את הכרטיס. תודה מראש. אגב, יש לי X1800GTO אם זה משנה משהו...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס מתחמם יותר מדי בזמן האחרון, מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות במאמץ ב World at war ו Modern warfare לעתים רחוקות יותר. המפרט שלי 5600+ X2 ספק כח Corsair VX450 Watt זכרון 2 GB מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי AMD Athlon64 3500 Venice (סוקט 939) לוח אם : asus A8N-E זכרונות : 4 * 512GB KINGSTON DDR PC3200 אני מצליח משום מה לבצע OC רק באמצעות התוכנה של ASUS - AI BOOSTER כאשר אני מעלה את תדר המעבד בתוך ה BIOS ומריץ אחר כך CPU-Z אין שום השפעה (התדר נשאר זהה) בביוס עצמו רואים שהתדר כן עלה ושהמעבד פועל במהירות גבוהה יותר. ממה נובעת הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות איזה 2 סטיקים של ג'יגה זכרון כל אחד, ומעדיף שיהיו גם אוברקלוקרים לא רעים. למרבה הצער, רוב הסטיקים הטובים עולים גם הרבה כסף. האם המקלות שנמכרים תחת המותג של סמסונג עצמם שווים משהו? או שכולם מגיעים עם שבבים זוועתיים? האם יש איזה סוג של זכרונות סמסונג בנפח 1 ג'יגה שאפשר לבקש על מנת שיגיעו עם צ'יפים של TCCD/TCCC או מה שלא יהיה שיתן תוצאות טובות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי איך מדביקים את גוןפי הקרור(נחושת או אלומיניום) לזיכרונות(כרטיס מסך)? תודה
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מי שרצה לראות קאסקייד ועל הדרך את אחד התותחים הכבדים בעולם Shamino שובר שיא עולם ב2005 עם קאסקייד על FX57 שרץ במהירות של 3860 ושני יחידות שלב אחד על כל כרטיס 7800GTX תוצאה אני אתן לכם לראות לבד אז בבקשה סרטון קצת כבד אבל שווה http://www.vr-zone.com.sg/Shamino/hivid.mpg
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הטמפרטורה של המעבד שלי היא 40 במנוחה ו55 במאמץ ואני מפקד להאיץ כי אז הטמפרטורה כבר תהיה גבוה מדי ויש סיכון לנזק. לכן אני צריך עצות לקירור מארז זולות יש לי מארז simmbada master L עם חלון ויש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר ושניים שמוצאים וממש לא בא לי על קידוחים אבל אם אין ברירה אני אעשה את זה. המאדר בורד הוא via 266E ואני רוצה להאיץ אותו וצריך עצות.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב שלי? מה הטמפרטורה הממוצעת למחשב בימים האלה? ואיך אפשר לקרר אותו?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן, האם אני לכול להפוך אותו לצג LCD ? יש תמונות הגודל של הצד הוא רוחב: 6 סמ גובה 2.5 סמ
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמנטרת לא רק את טמפ' המעבד אלא גם את הכרטיס מסך וגם את הכוננים הקשיחים, יש כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כודם כל שאלה כללית, הרי הם כבר מגיעים עם מאורר אז למה אני צריך אחד אחר ?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רק טיפ קטן שלא ראיתי פה עד עכשיו אולי אני טועה אבל בכל מקרה.... כאשר מחליפים גוף קירור ומורחים משחה או פשוט מורידים את הגוף ומחזירים יקח זמן עד שהמשחה תגיע שוב לאפקטיביות המקסימלית שלה. אני יודע שלמשחות טובות זה מינימום 200 שעות עד שהתוצאות הן מירביות ואני מאמין שככל שהמשחה פשוטה יותר הזמן "התאקלמות" שלה הוא יותר ארוך.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב, היה לי פעם לינק למדריך כזה אבל הוא נעלם במסתוריות... (כנראה מחקתי מרוב חוסר שימוש) נו... ומה אתם יודעים - עכשיו כשיש לי controller אין את הלינק... בקיצור - חיפשתי בהרבה אתרים ובגוגל - נאדא... למישהו יש?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין עכשיו את הZALMAN 7000B CU על NEO2 הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הBACKPLATE הוא דבוק מאוד חזק ללוח אם מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש ורציתי לשים לו קירור ורציתי לשאול מה יותר חשוב קירור ה chipset או ה memory??? אני לדוגמא יכול לשים רק קירור על הזיכרונות ולהשאיר את הקירור הרגיל שבא אם הכרטיס... והייתי רוצה לדעת אם זה בכלל יעזור לי? בקיצור איזה קירור יותר חשוב... לדוגמא ל http://www.pchardware.co.il/docs/pd-863974324.htm?AffiliateID=zap אין מקום לקירור זיכרונות האם זה טוב? (מטרה OC תקציב על 150 שקל.) הכרטיס יהיה כנראה 9500np שיכול לקבל softmod. (חחח איזה מצחיק בדיוק כתבתי איזה כרטיס מסך אני יקנה ואז אחרי שסיימתי לכתוב ראיתי את השאלה שלך) ;D
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחר מסע overclocking נחמד Q6600 2.4 ל 3.3 נשארה לי שאלה פתוחה שאני לא מוצה לא את התשובה מה עדיף DRAM ב 489 +- ותיזמונים ב 5.5.5 או DRAM ב 400 ותיזמונים ב 4.4.4 ? לא ברור לי מה משפיע יותר על בצועי המערכת ... אשמח לתגובות מלמדות OOR
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס :ATI AIW X800XT עם קירור סטוק. אני מחפש לקנות לו גוף קירור איכותי (יש לי כבר 2 מאווררים שמעיפים אוויר קר לכיוון שלו). מחכה להמלצות שלכם,תודה נ.ב. למישהו יש נסיון עם BIG TYPHOON? אני פוחד שהמשקל שלו ישבור לי את הלוח אם.
-
- 14 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר ) חלקים: INTEL 550 3.4GHZ HT (SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423 ASUS P5AD2 DELUXE KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15 קירור: CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך? ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-