אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
הכונן הקשיח שלי הראשון היה על 32 מעלות והשני על 26 מעלות שמתי מאוורר 12 ס"מ מאחורה שימשוך אויר ופתאום הטמפרטורה נפלה בצורה מטורפת הראשון 25 השני 21 איך זה ? יכול להיות שה EVEREST מזייף ? המאוורר עושה 1900 סיבובים לדקה עשה רעש מטורף ואחרי יום הפסיק :lol: איזה מגניב חשבתי לקנות משהו שקט אבל פלא פלאים הפסיק פתאום הרעש המחשב ניהיה שקט . יש לי התלבטות יש לי מאוורר מאחורה שמושך אויר מאוורר מקדימה שזורק את האויר ושמתי עוד מאוורר 8 בצד שיזרוק אויר אני לא יודע אם כדאי להפוך אותו שימשוך אויר מה אתם אומרים ? http://www.imagefrog.net/show.php/57481_149615021508151214961493151214921.JPG למה ב 12V רשום 1.66 ? בביוס רשום 12.32 גם פה רשום שה 12V הוא 1.6 למה ? VALUE זה ממ…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני שעה בערך נתקע לי המחשב...קורה. עשיתי ריסט ואני רואה שההגדרות בביוס התאפסו, אז החזרתי אותן, אבל אני רואה שכשאני משנה את הבאס מ266 ל356 לא קורה כלום. הגדרתי הכל כמו שהיה, עברתי על כל הגדרה והכל כמו שהוא צריך להיות. בPOST תמיד רשום 2.4GHZ 266x9, לא משנה מה אני עושה בביוס. כבר קרה שהתאפסו לי ההגדרות בביוס, אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה להחזיר אותן להגדרות של הOC. ניסיתי לאפס ולהחזיר כבר כמה פעמים, גם בPOST וגם בתוכנות במחשב רואים 266x9 ובביוס תמיד רואים 356x9. מעבד Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L שאר המפרט בצד למי שצריך. תודה מראש לעוזרים. הנה כמה תמונות להמחשה.. בPOST זה מראה ככה בCPU-Z זה מראה אותו דבר אבל בביוס..
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת שלמה של קירור מים איכותית עד 700 ש"ח. ואם מישהו רוצה ליבנות מערכת כזו שכל הרכיבים יגיעו עד 700 ש"ח בבקשה. תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בניתי נגן אורות ( Wave Meter ) שמראה את עוצמת הסאונד. איך כדאי לסדר את הלדים: מפוזרים במארז שכל פעם קבוצה של לדים נדלקים תלוי בעוצמת הסאוד או שלמקם אותם כפאנל ?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC לכרטיס ורציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שלא כדי לעבור? טמפ' במנוחה 38 מאמץ מלא 52-55
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600 GT והוא במנוחה על 60 מעלות... זה דיי גבוה לא?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ATI Tool OR RivaTuner מה אתם ממליצים לי להתחיל (יענו איזה תוכנה קלה יותר לעבודה) ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי SLOT 1 מישהו יכול להביא לי אתר או חנות שמוכרים היטסינק בשבילו!!! אני לא מוצא!!! :( :(
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אם אני מחבר אותו בלי הפאן באס הוא פועל על מקיסמום תמידי? כי הפאן באס לא מתאים למארז שלי ולמה הוא עובד לי על 1650 RPM הכי גבוה ועל 700 הכי נמוך זה לא אמור 1000 הכי נמוך ו2000 הכי גבוה דרך אגב טמפ במנוחה 31 במאמץ 44
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בקשה איך פותחים לו צינורות עם התוכנה כי מצאתי לו מדריך והוא באנגלית כזה לא מובןן אז עם אתם יכולים סבבה....
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן חברים שאלה בנוגע לטמפ' המארז הוא antec 300 מאורר 140 למעלה (מקורי) מאורר 120 מאחור (AC 12L) מאורר 120 בדלת (מקורי) מאורר 120 מקדימה (יש אופציה לעוד אחד) (מקורי) המעבד הוא E8400 עם AC FREEZER 7 PRO עליו כרטיס המסך הוא HD4870 של ספיר הטמפ' שלי: מעבד (באמצעות CORETEMP) ליבה ראשונה 39 ליבה שניה 46 כרטיס מסך (באמצעות CCC) 48 מעלות באמצעות פרופיל של 35 אחוזי סיבוב מאורר הטמפ' במנוחה האם תקינות? האם ניתן לשפר? אם כן איך?
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות איזה 2 סטיקים של ג'יגה זכרון כל אחד, ומעדיף שיהיו גם אוברקלוקרים לא רעים. למרבה הצער, רוב הסטיקים הטובים עולים גם הרבה כסף. האם המקלות שנמכרים תחת המותג של סמסונג עצמם שווים משהו? או שכולם מגיעים עם שבבים זוועתיים? האם יש איזה סוג של זכרונות סמסונג בנפח 1 ג'יגה שאפשר לבקש על מנת שיגיעו עם צ'יפים של TCCD/TCCC או מה שלא יהיה שיתן תוצאות טובות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכך למישהו יש רעיון
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקת לכ. מסך Sapphire HD 3870 1GB GDDR4 Special Edition, המוציא את האוויר מהמארז, כמו בדגם הראשון שלהם. אם אפשר לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ... אני מנסה לעשות OC ל PD 3.0 אבל כשאני מעלה את הבאס ל220 אז המסך לא עובד אבל המחשב עובד רגיל למה זה?? איך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב, זה המפרט שלי Athlon XP 2500 Gigabyte 7-N400-L DDR333 Hynix Compcuase CI6A19 Volcano 7+ עכשיו הנה תראו תמונה, אתם יכולים להגיד לי מה פה לא בסדר. (יכול להיות שלא מרחו לי משחה טרמית, אבל אני לא יודע) יכול להיות שהמאורר לא מסתובב מספיק? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס אבל לא יודע לאיזו גרסא הכי כדאי... ד"א עם איזו גרסא בא הלוח ? ושאלה אחרונה - כעקרון כל מה שמרוים לעשות זה להעתיק את 2 הקבצים לדיקסט ואז לעשות ממנו בוט ומה אז צריך לכתוב ? (אני לא זוכר ולא מוצא כרגע את הדיסק של הלוח). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אין לו פלטה אחורית פשוט 4 פינים שאמורים להחזיק אותו ואני מפחד שהוא ישבור לי את הלוח... אני סתם פרנואיד?
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמנטרת לא רק את טמפ' המעבד אלא גם את הכרטיס מסך וגם את הכוננים הקשיחים, יש כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-