עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dahaka,

אז ככה המערכת שלי היא כזאת: E6400 ABIT AB9 KINGSTONE 2GB 800MHZ רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע אם המעבד זה? יש לי קירור סטוק ד.א

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by MotoCross,

איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by ^_^,

אני מעוניין לקנות אותו ... מה אתם אומרים על המוצר? הוא מתאים בכלל לפנטיום 4 ? וכמובן אני ישמח אם תתנו הצעות להיטסינקים אחרים...

4. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by approx,

ראיתי את הקירור הזה זה AC מה אתה אומרים http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7236 ומה זה מצב טורבו אפשר איזה ביקורת עליו

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by shil_o,

האם אם אני יעשה OC למעבד Q6600 עלול לגרום לו נזק או לחילופין לקיצור חיו אם אני יעלה רק את התדר ל2.8? עוד שאלה אם אני עושה OC יש דרך שיגלו במקרה שיתקלקל המעבד והזדקק להשתמש באחריות

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by keglevich,

רציתי לקנות את הקירור הנ"ל אבל לפי מה שראיתי בנתוני היצרן התברר לי שהמשאבה שלו או שאפשר לקרוא לזה מזרקה ??? עושה רק 120 ליטר לשעה??? בהנחה שאני קונה את המערכת ומחליף לה רקק את המשאבה ל 2000 ליטר לשאבה מחנות דגים זה ישפיע באופן ניכר על המערכת או סתאם יוריד 2-3 מעלות??? ועוד שאלה על מה אתם הייתם הולכים בהנחה שהמחיר היה זהה BIG TYPHONE או BIG WATER? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by lipa,

http://www.vr-zone.com/?i=2741&s=1

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by izikd,

ברשותי פנטים 4 סוקט 423 והייתי רוצה להחליף את המאורר שלי על המעבד בוולקנו 7 ??? האם ניתן להתקין אותו על סוקט 423 של פנטים 4? ??? אם לא אז איזה מאורר טוב(משהו כמו וולקנו 7(משהו כזה מהיר ועם שליטה)) אני יכול להתקין? ???

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. שלום, אני תמיד שומע אנשים מדברים על תיזמונים בזיכרונות ואני לא מבין מה זה... ויש לי בעיה, המאוורר (הרגיל) של המעבד מרעיש (מארז ג'נרי) וגם המעבד עצמו דיי חם (43-+ מנוחה ומגיד בקלות ל 60 עד 65)אז ניראה לי אני צריך מאוורר כמה שיותר שקט (ויעיל) למעבד בתקציב של עד 100 רצוי פחות. נ"ב : יש לי מעבד פרוסקוט

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by deangefen,

האם ניתן לחבר את צג הLCD ללוח אם ישירות? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by noambaum,

ברשותי כרטיס :ATI AIW X800XT עם קירור סטוק. אני מחפש לקנות לו גוף קירור איכותי (יש לי כבר 2 מאווררים שמעיפים אוויר קר לכיוון שלו). מחכה להמלצות שלכם,תודה נ.ב. למישהו יש נסיון עם BIG TYPHOON? אני פוחד שהמשקל שלו ישבור לי את הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by TipX-Bomb,

wwwaaazzaapp? יש לי שתי שאלות בקשר ל-AMD ו-OC. בבקשה תענו לי עליהם 1. איזה מעבד של AMD הכי טוב ל-OC החל מה +2500? 2. איך ה-2500 בישביל OC?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המאוורר קירור שבקישור הבא מתאים למעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_143&products_id=1645 תודה........

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל ומאז שקניתי את המחשב (חצי שנה פלוס מינוס) אני שם לב לשתי דברים: 1) בתוכנה cpuid המאוורר של הכרטיס מסך לא מזוהה- כלומר אני לא יודע מה המהירות של המאוורר (וכמו כן אני גם לא יכול לשנות את המהירות שלו בתוכנות כאלה ואחרות..) 2) המאוורר טיפה מרעיש- לא רעש של חוט שנוגע בו או משהו שיוצר חיכוך אלא רעש של מהירות מקסימלית ב 0% מאמץ- זה לא מאוד מאוד רועש, אבל כשאני רוצה לישון בלילה זה טיפה מציק, אני די בטוח שכשהוא לא במאמץ הוא לא אמור להרעיש ככה... למישהו יש רעיון איך קודם כל לעזור למחשב לזהות את המאוורר כמאוורר ואז אולי הוא יתקנפג ויתחיל לעבוד יותר לאט במנוחה- ואם לא אני יוריד לו את המהירות עם תוכנות כאלה ואחרות.. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. היי אני באמצע ניסיון לאוברקלוק פה... הכל עבד כבר ב-230fsb אבל בגלל שהזיכרון שלי בכלל לא טוב לאוברקלוק הוא נופל באמצע מבחניםץ טמפ' בסדר והכל בסדר... אני פשוט לא מומחה ב-OC ולא מצאתי דרך להשאיר את הזיכרון על 200 ורק את המעבד להעלות ל-230... איך אני עושה את זה? שמתי את הזיכרון על 200 /1/01 אבל הוא כאילו עובד מול המהירות הכללית שהיא 230. יש משהו עם מכפלה עד 10X ועוד משהו עם מכפלה עד X5 מה לשנות? תודה...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by gtf,

האם אני יכול לעשטת אוברקלוק לכרטיס מסך שלי (RADEON 9800PRO)? ואיך משתמשים בATITOOL?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by aviram20,

היי חברים , בהמשך לויכוח(ובעצת TAOTAO ) התראד הזה יהיה לויכוח בין הקירור המנצח בקטגורית קירורי האויר אקסטרים ובכן חברים? מי המנצח? ונדטה שתים של OCZ ? האקסטרים של טרמל? הסטוק של אינטל ? קדימה , תגובות . עם הסברים והוכחות בבקשה. דיון נעין ובלי ספאם!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום לכם . לאחרונה נכנסתי לעניין הקירור חזק . יש לי פנטיום 4 במהירות 2.4 GHZ רכשתי את הזלמן (המניפה) למעבד שלי והתקנתי תוכנות ניטור . יש לי לוח של ג'יגהבייט עם חיישן טמ' למעבד . התקנתי את SPEEDFAN ושם יש 3 טמ' נמדדות . איזו מהן של המעבד ? בנוסף התקנתי את SISOFT SANDRA והיא אומורת שטמ' המעבד שלי היא 25 מעלות . נראה לי נמוך מדי . התקנתי את EASYTUNE 4 ושם נאמר שטמ' המעבד היא 44 מעלות . אז איך לכל הרוחות ;D אני בודק את הטמ' של המעבד ? :

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שלום, אני קונה קירור בסביבות ה120 שקל מנעה ביחד עם המחשב. בגלל שהסטוק של הI5 לא כל כך מתאים החלטתי לקחת קירור פשוט רק מנועה. בגלל שהקירור היחיד שמתאים לתושבת 1156 עולה 270 שקל ואין לי צורך בו, החלטתי לקחת את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5925 עכשיו אני צריך קירור נוקטואה פשוט שיתאים למתאם לתושבת 1156. תודה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by asaf556,

האם oc של 25% ל2.65 עם המפרט בצד זה בסיר האם כדי לי לנסות יותר או שדי ואני לא אצליח יותר מזה? ולמה אפילו בשלב כזה אחרי 10 דקות עבודה המערכת קופאת ונשארת ככה עד שאני עושה ריסט?אולי בגלל שאני משאיר את הזכרונות על 800 וזה עושה להם oc כי בcpu-z הזכרונות עבדו על 490 כאילו 980 מגה הרץ[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:08:17 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 14:44:39הקפצה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום לכולם ! אתמול עשיתי OC מ2.66 ל3.00GHZ והORTHOS נתן לי ERROR ניסיתי לעלות מתחים את המעבד העלתי מ1.250 ל1.350 לא עזר וגם את הMCH מה אפשר לעשות עוד ?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

יש לי מחשב עם 3 מאווררים, והם עושים רעש כמו מזגן+מקרר בערך. השאלה היא, איך אני משקיט את פעולתם? האם אני צריך להוריד את מהירותם? ואם כן, אז איך עושים זאת? ואם אני ארצה מתישהו לעשות את הפעולה ההפוכה ולהמהיר את פעולתם, איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  24. אני לא יודע כלום, אבל ממש ממש כלום אטומי ב- OverColocking ו- Modding, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד. כל העיניין נראה לי ממש מגניב. משהו יכול לקשר אותי לחומר בנושאים, או להסביר בעצמו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  25. היי קניתי לא מזמן מחשב עם (AMD 1700(13MICRON ולוח KT400 של ג'יגה ביט ונראה (לפי תוכנת הניטור שבאה עם הלוח) שהמעבד והלוח מתחממים יותר מדי ... רוב הזמן אני מקבל טמפרטורת לוח של 32 מעלות ומעבד 59 מעלות ושהמחשב עמוס או עובד הרבה זמן המעלות עוברות את הקו האדום ל36 ו66 למעבד ... ועוד זאת תקופה קרה (במיוחד בחדר שלי), מה ניתן לעשות כדי להוריד את הטמפ' (בלי השקעה גדולה מדי)כי אני ממש מפחד לראות לאיזה טמפ' יגיעו בימי הקיץ החמים ...

• 11 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים