אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD1700+ שעל התווית שלו רשום: AXDA1700DLT3C 9392457260560 JIHUB 0310XPMW כפי שרשום פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030322034857.html הפסרה השמינית והתשיעית ( שהדגשתי ) מיצגות את המהירויות האמתיות של המעבד במקרה הזהAMD 2600+ עכשיו המעבד מוגדר כ-1700+ יש מישהו שיודע משהו על התופעה הזו ויכול להסביר? תודה
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה 39 מעלות. ובS&M על 100% הוא הגיע למקסימום 51.5 מעלות. טמפ' טובה? אני רוצה לעשות OC.
-
- 11 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אחרי הרצה של auto-tune ב-CCC הכרטיס הגיע לתדר מעבד של 690 ותדר זכרון של 1190 לא הרצתי שום משחק על ההגדרות האלו כי ממה שהבנתי הזכרון מיועד ל1000 מגה הארץ והתדר שהכרטיס עצמו מנצל הוא רק 900. קפיצה שכזאת טיפה מפחידה אותי. יש אפשרות לשים את הכרטיס על כאלו תדרים (במיוחד לזכרון.. המעבד אני מודע לעובדה שיכול להגיע למהירות יותר גדולה)? או שעדיף לי להוריד את התדרים? בנוסף יש תוכנה לOC שאני יכול לעבוד איתה? ממה שהבנתי אני יכול להגיע למהירות מעבד יותר גבוהה ממה שCCC מאשר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם . יש לי כרטיס של חברת LEAD TECH דגם 8800 GT הטמפרטורה שלו ללא מאמץ היא 65 מעלות צלזסיוס . נראה לי שזה קצת גבוה .יש מה לעשות מלבד החלפת גוף הקירור? תודה מראש . איציק
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אלוהה, קיבלתי היום את הפריזר, שהלצתם לי לקנות בת'רד הזה, ובמילה אחת: תודה! יש המון סקירות ברשת אז רק בכמה מילים על המוצר: בא באריזה קומפקטית עם שכבת משחה MX-1 כבר על ההיטסינק, ומדבקה לקישוט. ההתקנה לדיסלקטים, פשוט מוציאים את הישן, מנקים את המעבד, ושמים את החדש. חצי דקה ולא יותר. אחרי זה, בא השלב הכייפי.. עם הקירור הישן, המקורי, SPIRE, המעבד היה על 50 מעלות ללא OC במנוחה. עם הפריזר, המעבד על 32 מעלות במנוחה ללא OC, ו-40 במאמץ. עם OC, ללא שינוי מתח - 35 מעלות במנוחה, 42 מאמץ [ 2000@2200 ] עם OC, הוספת 0.20V למקורי - 38 מעלות מנוחה, 45 מאמץ [ 2000@2500 ] אז נכון שה-BT טיפה יותר שקט ( לא שאני שומע את זה..) אז נכון שה-BT טיפה יותר קריר ( להוסיף עוד 100 שקל בשביל לה…
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי OC למעבד, אני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך. אני משתמש בתוכנה RivaTuner, אבל איך כדאי לבדוק את יציבות ה OC ? מה הטמפ' המקסימלית שאותה לא מומלץ לעבור ? תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD dvm, שמסוגל להציג רק ספרות רגילות, seven sigment, בעל 34 פינים, האם יש דרך לחבר אותו למחשב? האם הוא יכול להציג טמפ' של משהו וכדומה.. (ד"א יש לי גם LCD r232 רגיל 2x16 שאותו אני מחבר למחשב אחר..)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי התחיל פתאום לעשות רעש ממש מעצבן... פתחתי את המחשב וניקתי את כולו מאבק כולל הכרטיס מסך... אבל הוא עדין רועש, אם אני עוצר את המאורר של הכרטיס מסך עם האצבע אז הכל שקט אבל כך הוא ממש רועש מה אפשר לעשות? יש לי HIS X1900XT ודי קשה ל"שמן" את המאוורר תמונות http://hothardware.com/Articles/HIS-X1900XT-IceQ3-Dual-DLDVI-VIVO-512MB/?page=2 מה אפשר לעשות אני כבר מתחרפן...
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
נתקלתי היום בדבר הזה: מה שרואים פה זה בעצם הרכבה של שני מאווררים אחד על גבי השני בטור.. השאלה אם זה באמת נותן יתרון כלשהו? האם כמות האוויר בקצה המאוורר השני גדלה - או שיש נטרול הדדי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי גבוהות ומגיעות ל55 מעלות במאמץ, הייתי רוצה המלצה לקירור שיוריד את הטמפ'. יש לי מעבד AMD64 BIT 754 , תקציב 300 ש"ח ואם צריך חריגה קטנה אפשר. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי בלא מעט אתרים בנושא OC שאת תדר ה-PCIE נדרש לקבע ב-102M דווקא ולא 100M , כמו כן ראיתי שהייתה המלצה להעלות את מתח ה-PCI ב-+0.1V .שאלתי: האם באמת נדרש לקבע את התדר ב-102M והאם אין סכנה לכרטיס מסך בתיקון המתח (הכרטיס שלי : EVGA 8800GTS 320 SC) תודה למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ראיתי בfoxpc שליטה על מאווררים-NZXT SENTRY LX איך מחברים את זה? זה שימושי?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי מעבר פנטיום 4 במהירות 2.8C. עם המעבר הגיע מאוורר של אינטל. שאלתי היא: האם צריך למרוח משחה טרמית על המעבד כשמתקינים את המאוורר או שאפשר פשוט ישר להתקין את המאוורר על המעבד? אני כמעט ולא מתכוון לעשות OC למעבד, אולי רק קצת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב.... הכרטיס מסך שברשותי הינו: Gigabyte 8800GT 512MB ZALMAN COOLING TYPE B הוא בא עם קירור של ZALMAN VF 830 עשיתי לו OC מ: 700/1715/1840 ל: 743/1820/2066 תמונות למטה, אשמח לחוות דעת ואיך בדיוק אני יכול לשפר את אה OC? אגב ניסיתי לעלות את אה MEMORY ל 2100 ז"א 1050 וניהיו ארטיפקטים כאלו קטנים פעם ב... ובתוצאה הסופית קיבלתי ממש קצת וכאשר ה MEMORY CLOCK על 2066 אני קיבלתי יותר. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
**קראתי ביקורות על ה- sentry 2 של nzxt ולא התלהבתי: בהירות צג חלש. מסך מגע באיכות ירודה. אי אפשר לכבות את הצג(בלילה ... ) שליטה על קצת מאווררים. מספק מתח נמוך. איזה בקר מאווררים ייתן ל את התמורה טובה ביותר ? אם אפשר מ- KSP או
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחפש מאורר thermlake spark 7 בנרות אם מישהוא מכיר חנות שיש לה כרגע במלאי את המאורר או מאורר באותו קטגורייה היבואן של thermlake מורח אותי כבר חודש
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני פשוט בשוק חשבתי שלי יש אוברקלוק טוב אבל ליד החברה האלה אני מרגיש גו'ק חח אנשים 7.2 גיהרץץץ מפחיד!!! ועוד עם מתח של 1.95 חח בכול מקרה תקראו ותהנוווו http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אוויר חזק ואיכותי עד 200שקל לכרטיס מסך שלי(Leadtek 7900GT) הכרטיס באוברקלוק+וולטמוד לכן הקירור הנוכחי (Zalman VF700-ALCU) לא מספיק הקירור הנוכחי שלי הוא : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF700-ACLu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 עכשיו אני מעוניין להשקיע עד 200שקל בתנאי שבאמת יש אופציה יותר טובה בהפרש גדול ככה שיהיו לי ביצועים מדהימים מבחינת קירור הכרטיס כי לימי הקיץ החמים אני לא חושב שהוא יספיק(הכרטיס גם ככה מגיע ל70+ מעלות ומתחיל להראות ארטיפקטים כבר בשלב מסויים)
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם אם הוונט סילנט בוסט זה הוונס שאורמים שהוא הכי טוב לאתלון64 מתי ששאלתי איזה קירור טוב לתאלון עד 200 שקל אמרו לי ללכת על הוונס שהוא די שקט ונותן ביעוצים טובים האם זה נכון ? והאם זה הוונס המהולל או שזה וונס שונה תודה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
כמה דברים... דבר ראשון- יש לי מעבד p4 2,400 mhz אחרי איזה שעתיים שהו דולק אז הטמפרטורה שלו היא 39 מעלות (המארז סגור..) זה טוב ? דבר שני- אני רוצה לעשות קרור לכרטיס מסך שלי (gf2 ) (אני עוד חודש יקבל את הreadon 9800pro) אז בצד אחד של הכרטיס יש מאוור עם צלעות קרור... ובצד השני אין כלום....משטח חלק אני רוצה להדביק לשם עם דבק דו צדדי צלעות קרור עם מאוור גדול יותר.. (של מעבד p3) השאלה אם הדבק יהרוס לי את הכרטיס ?? אם מישהו יעזור לי זה יהיה נחמד !
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עשיתי oc לזיכרון adata vistera ddr 500 d12 mb x2 htt:280 ddr volte:2.9 multiplier:8 ככה שהמעבד 2.24נשאר במהירות כמעת בסטוק2.2 זה מסוכן לזכרון ככה? תודה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-