עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pika007,

ראיתי את המערכת הקטנה והמדהימה הזו. נראה לכם שווה? אני רוצה לקנות כזו לכרטיס מסך שלי- Powercolor X800GT ולעשות OC חזק ביותר ההיט סינק שם נראה מפלצתי למדי, והתכנון נראה טוב. מה אתם אומרים? כדאי?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. במנוחה מוחלטת בחדר ממוזג, ה- PC PROBE II מדווח על טמפרטורת מעבד של 42 מעלות בעוד EVEREST PRO מדווח על 32 מעלות. למי להאמין? יש אמצעי מדידה נוספים מומלצים יותר? תודה רבה TMP

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by amr_2000,

פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. שלום חברה, אני ממש ממש נוב בנושא ומקווה לעזרה רבה ממכם. *** זה יהיה האובר קלוק הראשון שלי אז אם תוכלו ללמד אותי איך עושים נכון וכו' אודה לכם מאוד. אז יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia GeForce4 MX 440 הנה המפרט שלו: *** Device Type Graphics adapter Enclosure Type Plug-in card Interface Type AGP 8x Compatibility PC Top of PageProcessor / Memory Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce4 MX 440 Video Memory Installed 64 MB / 64 MB (max) Memory Clock Speed 500 MHz Top of PageVideo Output Max Resolution (external) 2048 x 1536 / 60 Hz Colours Max Resolution (external) 32-bit colour Supported Display Graphics API Supported OpenGL, DirectX TV I…

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by innoVision,

איך אני מקרר ספק?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. יש לי כרגע 46 מעלות קבוע בלי מאמץ רק אינטרנט קניתי אותו עכשיו בשביל משחקים קלילים 9500GT 512MB 128 BIT כמה טמפרטורה הוא יכול להחזיק? דרך אגב במקום אמרו לי שהספק שלא לא מספיק חזק ויש סכנה שישרף (האחריות מכסה את זה לפי מה שאמרו לי) אז ביינתים לא החלפתי ספק,נקווה לטוב שיחזיק הרבה זמן,אני גם ככה לא מאמץ את הכרטיס,אולי פעם ב...

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  7. לכרטיס RADEON 9600 PRO בנוי ע"י ATI. מבחינת אחריות.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  8. http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by Bengo5,

מאיפה אני יכול לקנות וונדטה 2 בסביבות חולון-ראשון.. באיזה חנות ואיזה מחיר.. תודה :]

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by sub_man,

אוקיי זה הפרטים של הלוח שלי(העתקתי מAIDA) Motherboard Properties Motherboard ID51-2300-000000-00101111-030199-$GB850 Motherboard NameIntel Garibaldi D850GB Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock100 MHz (QDR) Effective Clock400 MHz Bandwidth3200 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual RDRAM Bus Width16-bit Real Clock400 MHz (DDR) Effective Clock800 MHz Bandwidth3200 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots1 Expansion Slots5 PCI, 1 AGP RAM Slots4 RIMM Form FactorATX Motherboard Chipseti850 Motherboard Manufacturer Company NameIntel Corporation Product Informationhttp://www.intel.com/design/motherbd/index.htm BIOS Downloadhttp://w…

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by udist,

יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250+- סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות את הסיבובים? (ואין לי בעיה עם הרעש, שגם ככה הוא מאוד שקט...)

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by shlomi8,

מישהו יכול להסביר לי בקשה איך פותחים לו צינורות עם התוכנה כי מצאתי לו מדריך והוא באנגלית כזה לא מובןן אז עם אתם יכולים סבבה....

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by yz101,

לצערי לגוף של זלמן שהגיע עם הכרטיס נשבר אחד הברגים(חיזקתי אותו יותר מדי), אז אלא אם יש למישהו המלצה למקור לברגים כאלו, אני מניח שאני אצטרך להחליף את הגוף כולו. אם אפשר שיהיה שקט, מה טוב. אבל חשוב לי שהטמפרטורה של הכרטיס תרד, הוא ישב בממוצע על 45 מעלות לפני הנזק בממוצע והטמפרטורה כבר מגיעה ל55 במנוחה, שוב בממוצע, וזה מדאיג אותי כי כל יומיים שלושה זה עולה עוד קצת. חשבתי על ‏Accelero S1 Rev. 2‎ + ‏RC Turbo Module‎ של ARCTIC COOLING שיוצאים בערך 120 ש"ח. או על ה‏Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler‎ גם של אותה חברה שעולה 150 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by composite,

אני מחפש גוף קירור חדש ל- 6800GT AGP שברשותי (הקירור סטוק רועש כמו מסור, וגם לא מקרר מי יודע מה). לאחר קצת חיפושים, מצאתי את ה- VF900-CU שנראה טוב, ומדורג גבוה ב- SPCR. חשוב לי שיהיה קריר ושקט, ויותר מזה אפילו - שיהיה קל להרכבה, לא גדול מדי ולא מסורבל. חשוב שיתאים בקלות ל- 6800GT AGP, שיושב על ה- MSI K8N Neo2 Platinum, בתוך המארז הזה: אז רציתי לדעת אם הוא בשבילי, או לחשוב על משהו אחר (ואם זה כך - אז אשמח להמלצות). תודה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  15. אהלן, יש לי מארז antec p101 silent ,כאשר רק צמד כלובי האחסון התחתונים מורכבים. הוא מגיע עם 3*120 מאווררי סטוק מקדימה ו1*140 מאחורה. יש להם שני מצבים..במצב החזק הם קצת רועשים לי (התמיכה הראשית של אנטק לא יודעים לספק עליהם שום נתונים מעבר למהירות סיבוב של 1500 rpm). אני רוצה להחליף אותם במאווררי נוקטואה- 3* nf-s12a pwm ואת האחורי ב nf a14 pwm.. האם יהיה שיפור ברמת הרעש והקירור(גם אם ברמת ה1-2 מעלות)? האם יש המלצה על מאווררים אחרים? A12x25 יעשו עבודה טובה יותר?כי נראה שעם מהירות סיבוב של 2000 rpm הם יהיו רועשים הרבה יותר.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

הסתכלתי וחיפשתי לאחר כמה מאווררים 80ממ מחברות טובות למארז ומצאתי שתיים שהכי נראו לי(גורם הרעש לא מפריע) ה-SF2 של Thermaltake וה-Tornado של Vantec לטורנדו 80 ממ יש CFM של 85 ו-SF2 בכוח מלא 75CFM עכשיו כמה שאלות: האם ה-10CFM האלה משמעותיים ובאמת שווים תוספת של 35 שקל ליחידה? (צריך 2*80) הבנתי של-SF2 יש כמה מצבים שאפשר לשים אותו, אפשר לשים אותו שהוא יהיה על 4800RPM תמיד? איך תהיה סירקולציה של מאוורר 80 אחד למטה מקדימה מתחת להארד דיסקים ואחד מאחורה ליד המעבד ? מקדימה מכניס מאחורה מוציא. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by Dwhore,

שלום. יש לי ראדון 9700 nonpro .. וכשאני מריץ 3dmark 2003 יש לי ארטיפקטים כאלה מוזרים ... הכרטיס הוא של Power color ... עכשיו, כשאני משחק משחק לדוגמה כמו counter strike אני רואה כזה כמו צבע לא קשור בשמים אז על הקירות כל מיני דברים צבעוניים לא קשורים..הבנתי שזה נובע מזכרון חם, אני משתמש ב arctic cooler לקרר את הכרטיס אין לי מושג מה הבעיה פה... וגם השתמשתי בRed-linker להוריד את הזכרון אם הוא חם מידי, גיליתי שה memmory : 297 Core : 324 אני חושב שזה אמור להיות אחרת, לא בטוח.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by genyagilin,

ובכן לאחר עבודה של כשנה על המעבד החלטתי שאני רוצה קצת להמהיר אותו (רק ל3.0 ) ובכן , אני רץ על לוח האם של MSI ושמו X48C PLATINUM וזהו לוח בעל אפשריות אוברקלוקינג נחמדות, הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מבין מה הולך לאן משום שזאת הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה. יש לי מאורר של GYGABITE על המעבד (אני לא זוכר תדגם אבל בזמן קנייה היה שווה כ370 שקלים לכן אני בטוח שהוא יעשה תעבודה) וכמו כן זיכרון REAPER של OCZ במהירות 800MHZ (4-4-4-12( אשמח אם אחד ממכם אשר התעסק בOVERCLOCK לכרטיס עוד לפני כן יוכל לתת לי טיפים בנוגע להגדלת מהירות הFSB של המעבד ובכללי מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by MotoCross,

איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  20. אני רוצה לבנות צ'ילר אבל לא יודע מה עושים מה צריך וכו' האם מישהו יכול לרשום לי מהתחלה עד הסוף מה עושים איך עושים מה צריך עלויות והכל תודה לעוזרים וכמה עולה למלא גז אצל טכנאים של מקררים/מזגנים

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by yuval_cohen,

יש ברשותי Pentium 3- 866mhz (coppermine) MB- Aopen ax3s 256 Sdram הטמפ שלי לא ככ גבוהות.. הקירור בסדר... אני רוצה להתנסות באוברקלוק... מה אני יכול לעשות עם המחשב?? המכפלה נעולה... עד לאן אפשר להגיע עם הFSB ואיזה סיכונים יש בזה? תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by g-a-l,

שלום לכם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייט GA-965G-DS3 V/S/L1 עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינג כי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנה תודה לתשובות

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by SD Project,

אוקיי אז ככה, אחרי מים של מאמץ אחר הביוס שיספק לי אפשרות להעלאת מתחים לא נמצא כלום, אפילו בהכי חדש (1005) ... יש מיש'ו שיודע על תוכנה כלשהי להעלאת מתחים ?! אני רוצה לנצל עוד מהכרטיס מסך ומהמעבד שלי... :auto: המכנית לא קשורה... היא סתם יפה

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by swisaman,

שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המעבד לI5 3450 ואני צריך המלצה לקירור עד 100 ש"ח(ניתן לחרוג מעט). לא מתוכנן OC(מן הסתם),רצוי שיהיה שקט ולא גדול מידי(עם המוגן 2 היה סיוט כי היה צריך לפרק אותו רק בשביל להרכיב זכרונות וכ"ו או למרוח משחה טרמית) תודה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

היי האם למישהו יש את המארז הנ"ל? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 או שיש טובים ממנו בטווח המחירים 400-450ש"ח?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים