עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מצאתי את החלקים האלו במחסן והשאלה היא האם אפשר לשמש אותם לטובת קירור של חלקים במחשב?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. אני לא יודע כלום, אבל ממש ממש כלום אטומי ב- OverColocking ו- Modding, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד. כל העיניין נראה לי ממש מגניב. משהו יכול לקשר אותי לחומר בנושאים, או להסביר בעצמו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  3. היי קניתי לא מזמן מחשב עם (AMD 1700(13MICRON ולוח KT400 של ג'יגה ביט ונראה (לפי תוכנת הניטור שבאה עם הלוח) שהמעבד והלוח מתחממים יותר מדי ... רוב הזמן אני מקבל טמפרטורת לוח של 32 מעלות ומעבד 59 מעלות ושהמחשב עמוס או עובד הרבה זמן המעלות עוברות את הקו האדום ל36 ו66 למעבד ... ועוד זאת תקופה קרה (במיוחד בחדר שלי), מה ניתן לעשות כדי להוריד את הטמפ' (בלי השקעה גדולה מדי)כי אני ממש מפחד לראות לאיזה טמפ' יגיעו בימי הקיץ החמים ...

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by The Hobbit,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1500 מה"צ, והמאורר שלו מאוד רועש. אני יודע שהוא המאורר הרועש כי ניסיתי לנתק אותו, להדליק את המחשב לשניה, לבדוק אם עדיין יש רעש ולא היה. למי שלא הבין, אני סובל מבעית רעש חזק של מזגן שיוצא מהמארז שלי והוכחתי שזה ממאורר המעבד, וכעת אני צריך להחליפו. אז בבקשה המליצו לי על מאורר בלבד (בלי גוף קירור) למעבד פנטיום 4 1500 מה"צ, אחד שקט וטוב וזול. אגב, שימון המאורר לא נלקח בחשבון, כי אני מפחד שיהיה קצר. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by oorlevi,

את כול המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי מעבד פנטיום 4 2.0 ואני רוצה לעשות לו OC קטן שלא יצריך ממני קנייה של מאוורים וכול מיני דברים בלי שהוא ישרף מחום, לא משהו רציני. הרבה פעמים פתחתי תראד כזה ואמרו לי כנס למדריך תקרא. קראתי את כול המדריכים אבל אין שם הדגמה על אמת ורק מסבירים. הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בביוס זה שניכנסתי שם לאיזה משהו והיה לי משהו CPU 100MHZ אם אני לא טועה.. ויש אפשרות לעלות את זה ל-133MHZ אין לי מושג מה זה עושה אז לא נגעתי והחזרתי למצב הקודם.. אני לא יודע איך ליכנס לכול הפונקציות של מתח והעלאת ה-MHz . בבקשה תעזרו לי אם אתם צריכים תמונות תגידו לי.

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by Anz,

איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by yrnkrn,

ספוג הפילטר של ה NZXT HUSH שלי סתום באבק אבל איך אפשר להוציא אותו לניקוי? הוא תקוע מאחורי כבלים בצד הפנימי של קדמת המארז בלי שום אפשרות סבירה לפירוק. יש איזה פטנט?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by FatCat,

חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by dlogan,

גם אם זה בפיירנייט 127 מעלות זה די הרבה זה בכלל הגיוני? כי ד"א אני גם לא מצליח להתקין דריברים וזה יתן הסבר די טוב לכך...

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  10. שלום, קניתי את המחשב הנוכחי לפני 5 חודש, והכל היה בסדר עד לפני שבוע שבדקתי טמפ' עם speedfan וראיתי שמאוורר אחד הפסיק לעבוד. כשקניתי את המחשב בדקתי בהתחלה עם ספידפאן, שלוש מאוררים עבדו, הראשון השני והרביעי. השלישי הראה על 0 RPM עכשיו רק השניים הראשונים נותנים קריאה,כמו שתראו בתמונה שצירפתי מה עושים במצב כזה? תשימו לב שהטמפ' עולה.. תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by Eluha,

מעבד 2.8 pentiumD לוח p31-ds3l זיכרון ceon 667 1g *2 =2g מארז אם 5 מאווררים + זלמן CPU ספק 450 כרטיס מסך 8600GTS כשה אני על באס 255 3600 מופיע מסך כחול והמחשב ניכבה הטמפ' CPU 30 מנוחה ובעומס 50 האם באס 255 זה הגבול אם לא אך אני מייצב 24\7 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by dexie,

היי חברים, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite P25-S507 17" wide-screen הטמפ' בשמיים, SpeedFan מראה לי טמפ' של 45C והמחשב זועק לקירור. אשמח לשמוע על כל מוצר מומלץ בכל סכום שהוא שיכול לעזור לי בנושא ולהפחית את הטמפ', והיכן אפשר לקנותו. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Bengo5,

שאלה ראשונה-איזה קירור טוב אפשר להביא למעבד E7200 שיתאים גם למקרה שאני ירצה אוברקלוק... ולאיזה מהירות המעבד שלי יכול להגיע עם אוברקלוק?

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  14. THERMALTAKE CRYSTAL ORB למישהו יש נסיון מעשי עם גוף הקרור הנ"ל ? או Vantec Iceberg A4C

15. היי ושלום לכולם אבקש המצלה למשחה המתאימה ביותר לאוברקלוק קטלני לא סתם קיבלתי עם super tuniq משחה פצצה אבל היא הספיקה רק לפעם אחת ומאז אני רק משדרג את המעבדים השאלה אם מישהו יודע איך קוראים למשחה הזאת? והאם ניתן להשיג אותה בנפרד?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  16. הכרטיס הוא : Palit GeForce 2 - MX400 - 64MB SDRAM הוא מגיע עם לוח קירור אבל עדיין שאני במצב רגיל כמו עכשיו (סתם באינטרנט) הלוח קירור ממש חם. שלא לדבר על אם אני מפעיל משחקים כבדים... (אני מפחד לאבד אצבע אז לא בודק) מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by omribenshushan,

שלום אני ררוצה להתחיל לעשות אובר קלוקינג למחשב שלי ומשום שאין לי ממש ידע בנושא יש לי מספר שאלות.... אוקיי אז זה המפרט של המחשב שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printe…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. עשיתי כמה בדיקות ושמרתי את הנתונים ... עכשיו אני רוצה להסתכל עליהם ולהשוות ביצועים ... איך אני פותח תקבצים ? הם בסיומת .3dr לא הצלחתי דרך התוכנה ... ולא מצאתי בפורום ...

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by H3zi,

מה אתם אומרים? http://service.futuremark.com/compare?2k3=4499731 אגב קרור סטוק... ולמה הוא כותב לי שאני משתמש בדרייברים מורשים? הורדתי את הגרסא האחרונה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by JellyBlast,

שלום, כבר פירסמתי את השאלה הזאת בנושא אחר שלי ביחד עם שאלה מרכזית אחרת. לא קיבלתי תשובה, כנראה אף אחד לא ראה את השאלה. יש לי מארז Antec sonata II והוא בא עם מאורר 120MM מאחורה. המאורר די רועש וכתוב על הקופסא של המארז שיש לו 2\3 מודים. Silent mode, gaming mode. נראה לי. עכשיו, איך אני משנה את המודים? חיפשתי בגוגל, לא מצאתי >.<". תודה לעוזרים.

21. Started by ravid,

אני מת לשנות את המהירות של ה-fsb אבל אני לא מצליח בגלל הלוח אין איזו תכנה בשביל זה? או דרך לפרוץ את ההגנה?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by le011,

היי איך מדביקים את גוןפי הקרור(נחושת או אלומיניום) לזיכרונות(כרטיס מסך)? תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by RedHat_Lover,

איזה יופי! במחצית השניה של 2002 אינטל תשחרר סלירונים מבוססי Northwood... מה זה אומר? שאפשר יהיה להמהיר את הסלרון כמו את הפנטיום 4 (מבוססים ה-Northwood) למהירויות עצומות(2.5.....!) לפי השם לסלרון יהיה 256K זיכרון מטמון והוא יכנס ל-Socket478...... יש עוד ב-Xbitlabs..... יש למה לצפות...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by shloosh,

תגידו מה הטעם, במארז עם יותר מאווררים????? מה,נוכל לעבוד יותר זמן עם המעבד בלי שהוא יתחמם??

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by soundv,

שלום לכולם נפל עלי פרוייקט- המחשב שלי נכבה, עושה RESTART וקצת משתגע- מקוה שתוכלו לעזור לי להרגיע את הבחורצ'יק. חילקתי את הכתוב לשניים: חלק 1: הבעיה וחלק 2: המלצות/עזרה לבחירת מאוורר חלופי ושקט למעבד 1. הבעיה זה התחיל לפני כיומיים כשהחלטתי לנסות ולהשקיט את הייצור. הבנתי שמאוורר המעבד הוא מקור הרעש, והתחלתי לנקות גם את המאוורר שהיה ממש סתום מאבק. לאחר שפירקתי את העסק, ניקיתי והחזרתי למקום המחשב התחיל להכבות לאחר 30 שניות חיפשתי באינטרנט והגעתי לכך שכנראה חסרה משחה טרמית. קניתי אחת, מרחתי ועכשיו זה יותר טוב. השאלה האם הטמפ' העדכניות תקינות כי הטמפ' של המעבד עולה כל 15 דק' במעלה , טמפ' ההרדיסק נראית גבוהה- מה דעתכם? ובזמן שאני כותב הודעה זו המחשב עשה RESTART ללא הודעה מוקדמ…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים