אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש ואני מעוניין בויסות אוטומטי של מהירות המאווררים בהתאם לטמפרטורה. ממה שראיתי יש לי שתי אפשרויות: פאנל שליטה או מאווררי smart fan. אז קודם כל, מה עדיף לדעתכם מבין שתי האפשרויות ? שנית, אם אני הולך על smart fan, אז באתר של tt וגם אצל התואמים למיניהם כתובים רק שני מצבים (למשל 1300 RPM ב 20 מעלות ו 4600 RPM ב 50 מעלות). אז האם יש למאוורר הזה רק שתי דרגות פעולה או שיש גם מצבי ביניים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
עקב מחסור בטוניק ואילוצים שונים אני איאלץ לקחת את הנינגה פלוס ( בא עם מאוורר 120 ),הוא יקרר את ה - E6400 על לוח P5B DX שאמור לעבור אוברקלוק רציני למדי ( המטרה להגיע לאיזור ה - 3.5-3.4 GHZ ),שתי שאלות : ראשית,האם הוא מחליף ראוי ויעשה את העבודה כשורה ? שנית,ממה שהצלחתי להבין מה - MANUAL לא הייתה שום התייחסות לגריז טרמי בהרכבה,האם אני יכול להבין שכבר יש עליו גריז או שצריך לקנות בנפרד ואם כן מה מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני הולך להזמין מערכת לקירור מים. מה שאני צריך זה הברגה של 4\1 ובקצה השני 8\3. האם המחברים הבאים זה מה שאני צריך או להיפך ?? http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=977&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=978&prevaction=category&previd=2&prevstart=0
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
יש לי את המערכת בחתימה , בקיצור זיכרון 1GB VALUE 667MHZ שנותן באובר 745MHZ ו 7900GT , אני מעונין לשדרג זיכרון ל SuperTalent - 2x1GB DDR2 kit T800UX2G4 זה זיכרון עם תיזמונים הדוקים ...שיכול לעשות 1100 ב 8-4-4-4.0 השאלה שלי היא מה עדיף לקנות זיכרון זה ב 1700 או עוד כרטיס ל SLI ב 1400 ... נ.ב: לא ידעתי איפוא לשים תרד זה אז סליחה אם זה במקום הלא נכון....
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הטמפ' של הHD שלי לדעתי גבוה מדי, האחד אני מצליח להחזיק על 42 והשני על 57 במקרה הכי טוב זה לא טוב... ואפילו מאוד!! אבל הבעיה שאני די מוגבל במארז, קניתי אותו לפני הרבה זמן ולא חשבתי על אפשרות להביא HD נוסף אז לא הייתה לי שום בעיה אז הבעיה היא בכך יש לי תושבת ל4 מקומות 2 תפוסים על ידי הHD הם נצאים בחלקה התחתון של המארז, והם צמודים, והבעיה שאין לי אפשרות להפרידם לצערי מעליהם יש את הFLOPY שאותו אין לי אפשרות להזיז כי הוא מן "מובנה" במארז, יש לו יעני נקודה משלו השאלה היא כזאת, להתחיל לפרק לרסיסים את המארז או מאוורר טוב יספיק?
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה מתפקד מצויין עם אוברקלוק, אבל הבנתי שאת המכפלה שלו אי אפשר לשנות, רק את הבאס. אז כדי לעשות לו אוברקלוק, מה שאני צריך לעשות זה פשוט להעלות את הבאס? אני צריך לשנות עוד משהו? אולי את המתחים שהוא מקבל? ועד כמה בערך אני יכול להעלות את הבאס?
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לבדוק את הטמפ' במחשב שלי יש לי לוח אם DS4 מה השם של התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתחיל להתעסק בקירור של המחשב וברצוני להוסיף מאוורר נוסף למארז. פתחתי את המחשב שלי וגיליתי שיש לי רק מאוורר אחד למארז שמכניס אויר בחלק העליון של המחשב מאחורה (מתחת למאוור של הספק) ושהוא מחובר לשקע שמתחברים אליו כל מיניי חוטים מכיוון כונן הדיסקים והצורב ולוח האם והחוטים של השקע הזה מחוברים לספק... השאלה שלי היא לאן בדיוק אני חבר את החוט של המאוור החדש אני רוצה להוסיף.. אני לא רואה מקום לחבר אותו, השקע כולו תפוס.. והשאלה השניה שאני רוצה לשאול היא איך אני משנה את כיוון הזרימה של המאוורר כך שאחד יכניס אויר ואחד יוציא? לא מצאתי את התשובות במדריכים... אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 15 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו יודע אם שווה לקנות את זה? אם זה באמת עובד? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SB-F2&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286&aff=Zap
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי להתייעץ אתכם לפניי שאני קונה ( אולי עוד היום) , מה דעתכם על הקירור הזה ראיתי מספר מאמרים שאומרים שהוא טוב ולעומת זאת אחרים שאמרו שהוא בינוני וכשהוא מסתובב במהירויות גבוהות הוא רועש. היום הטמפרטורות שלי במעבד E6300 עם לוח DQ6 הם : מנוחה מעבד 44 במאמץ 50 מעלות +- ( ENCODING , GAMES) רק בבדיקה של אורטוס המעבד מגיע לחום גבוה יחסית ממוצע של 62. מה דעתכם בכמה ישפר הפריזר את המצב? האם לדעתכם הפריזר שקט יותר מהאורור המקורי שמגיע מאינטל כשהוא פועל ב 2500RPM ? (לדעתי האינטל דיי שקט בדואו2) תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם אלו טמפרטורות סבירות או לא? החלפתי את המשחה שקיבלתי איתו ב MX-1 ואלו הטמפ. האם הוא צריך להיות יותר קר?
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום, יש לי קורנרו 6300 תוכנת הלוח GIGABYTE-P965-S3 מראה לי שמהמעבד על 27 עמלות ואוורסט מראה לי על 37/39 איזה נכונה ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
מה המעלות של הCore 2 E6300 שלכם? שלי נמצא על 51 וזה נראה לי גבוהה יותר מידי!
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, קניתי שני מאווררי מארז (12025) וקירור מעבד (Freezer 7 Pro) של AC. יש לי כמה שאלות: 1. במפרט של מאווררי המארז באתר של AC (כאן: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81&data=2&disc=), כתוב שיש להם חיבור של 3 פינים. במציאות יש רק חיבור של 2 פינים. אני לא מבין את המפרט, או שיש כאן איזושהי תקלה? 2. עם הקירור של המעבד לא הגיעה שום משחה. ככה זה אמור להיות? מרכיבים אותו כמו שהוא? חוץ מזה, יש עוד משהו שאני צריך לדעת על ההרכבה של גוף הקירור הזה? תודה
-
- 16 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לשני מאווררים 80MM. אחד שיהיה מוציא אויר, ואחד שיכניס. לא איכפת לי המחיר רק ששניהם לא יעברו את ה 75 שקל. אה ומאד חשוב שיהיו שקטים (כמה ש800MM יכולים להיות שקטים)
-
- 12 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Northwood עם קירור סטוק שמגיע איתו... השאלה שלי, ואולי מישהו מכיר את המעבד הזה היא עד כמה נאי יכול להגיע לאובר איתו עם קירור סטוק? דרך אגב יש לי זכרונות רגילים של קינגסטון 256*3= 768 ולוח אם Gigabyte GA-8ST800 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - האם אפשר לנתק את המאוורר מגוף הקירור בלי להוציא את כל גוף הקירור כולל ההיטסינק? לנתק את הכל אני יודע. אבל אני מעדיף רק להוציא את המאוורר לנקות אותו להחזיר.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות בכלל אוברקלוק?! כאילו מה זאת תוכנה?! איך עושים את זה? אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך שלי שהוא מסג ATI ראדון 9200 128 מגה בייט....הוא הרכיב היחיד שאני לא מרוצה ממנו במחשב שלי ואני רוצה לנסות לעשות לו אוברקלוק רק אין לי מושג איך.... יש לי קירור מצויין לדעתי...בדקתי והכרטיס מסך של על טמפרטורה של 20-25 מעלות בערך...הלוח אם והדיסק קשיח בדרך כלל בין 30 ל-35 והמעבד גם בזמן מאמץ לא עובר את ה54-60 (בזמן מאמץ ממשי באמת) אז איך אפשר לעשות אוברקלוק? תוכנה? מה?
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-