אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה היום הכול עבד טוב ויפה, אפילו סידרתי את הסקריפטים והכול עבד מצויין! אבל הגיע הזמן להתקין את המסך על גוף המחשב. מאז שהתקנתי אותו הוא מראה רק תדבר הראשון שהוא אמור להראות וז כאילו נתקע! לא זז לא מחליף אותיות כלום!@!@! וגם השורה השנייה לא מראה כלום! התקנתי מחדש את כול התוכנות שלי ושם דבר לא עוזר! מה זה יכול להיות? ומה לעשות? נ.ב כשאני מדליק תמחשב אז השורה הראשונה עולה כמו שצריך. (יענו כולה בצבע שחור)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ? תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נכנסתי לEVEREST וזה מה שהוא הראה לי: http://www.up2.co.il/pics1/1/j91qmfn8g.jpg איך אני יודע באיזה תזמונים הזכרונות.? הבנתי שככל שהתזמונים יותר "צמודים" זה יותר טוב לקבלת באס גבוה. ונגיד שהזכרונות שלי עכשיו ב 5-5-5-15 אני יכול לקבוע אותם ל 4-4-4-12 ללא חשש לפגיעה בהם? יש לי זכרונות Digma 2X1GB 667MHz. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אומרים את זה רק בגלל שלמעבדי AMD אפשר לשנות מכפלה ? (עזבו תנעולים)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש MSI Afterburner, דרייבר של הכרטיס מעודכן. הצלחתי להביא את הליבה ל 710 ואת הזיכרונות ל1260 שאלו תוצאות סבירות, אך אני נתקל באכזבה קשה בShader ... לא מצליח לעלות מעל ל ,1420, מעלה בקצת והדרייבר קורס . טמפרטורות במאמץ 85C .... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על 2080 מגה הרץ במקום 2000. רשום ב EVERESR אוברקלוק של 4 אחוז. למה? אני לא עשיתי כלום
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=29&page=3 מישהו יודע איפה ניתן להשיג את חומר הפלא הזה???? תראו איך הוא מול ה 3! ב5 פחות מ ה 3!!! וואו מכובד!!
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בזמן האחרון , בקיץ, בזמן שאני משחק במשחק מחשב הדורש הרבה מהמעבד המחשב קופא באמצא וצריך לרסט את המחשב. בדקתי את זה באמצאות speedfan וגיליתי שבזמן המשחק הטמפ' של המעבד עולה בצורה חדה מאוד. מבקש עצה מה לעשות ואם זה להחליף מאוורר אז לאיזה מאוורר (לא משהוא גדול ולא מרעיש). מעבד: q6600 מחשב חדש יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATI X1600 PRO ואני חושב שהגיע הזמן להחליף את הקירור המקורי שלו כיוון שהוא על הפנים, בערך 58 מעלות בשימוש רגיל. קראתי כל מני כתבות וביקורת על אופציות קירור לכרטיסי מסך, כולל את הכתבה המקיפה באתר. אולם ברצוני להתייעץ האם כדאי ללכת לכיוון של Zalman Fatal1ty FC-ZV9? תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המחשב שלי נמצא בחדר שהמזגן לא מגיע אליו כלכך, לפני כמה שבועות, שהתחיל להיות מאוד חם, הטמפ' עלו במעבד ובמארז... היום שמתי את המחשב בשביל הבדיקה בחדר ממוזג טוב, והטמפ' ירדו ב5-6 מעלות. כשהטמפ' של המעבד עולה אז הלוח שלי מתחמם, הצי'פסט, הספק והצלעות קירור שעל המעבד גם חמות והמאוורר (סטוק) מרעיש בטירוף. המעבד הוא PentiumD-2.66 עם קירור סטוק, האם קירור רציני יותר יעזור במקרה הזה למרות שטמפ' הסביבה גבוהה. או אם יש למישהו הצעות אחרות לפיתרון ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי 8800GT עם הקירור STOCK. אני רוצה קירור שיוריד אותו לפחות ב 15-20 מעלות. תודה למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היום היא 78 , ואני רוצה להוריד אותה למשהו כמו 50 או 60
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את הדרייבר החדש של נוודיה 185.20 ומאז אי אפשר לעשות OC עם RIVATUNER הוא אומר שהוא לא מזהה דרייברים אשר תומכים בתוכנה, יש משהו שאפשר לעשות עם זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן לכולם! זה המפרט החדש שאני מתכנן לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחני Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1 כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ¤1900 1 כונן אופטי LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט. קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי. אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה. מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לקוח מוואלה דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי 512 גיגה בייט כל אחד. על המעבד הוא הרכיב מערכת קירור מיוחדת המשתמשת בחנקן נוזלי כדי לשמור את טמפרטורת הליבה של המעבד בתחום הנורמלי. התוצאה? המעבד רשם מהירות שיא של 7132.…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני חדש באתר... יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200, והוא מתחמם נורא עם המאוור סטוק שהוא בא איתו. (בערך 75 מעולת!) תביאו לי בבקשה המלצות לקופי קירור טובים בישבילו, במחיר של עד 200 שקל. בנוסף רציתי לשאול פה, איך עושים OC לכרטיס שציינתי? אפשר מדריך או משהו כזה? האחריות נגמרה לי, והכטיס דיי ישן אז אני רוצה לעשות. ככה שאם אתם מביאים לי המלצה על גוף קירור מסויים, אז שיהיה טוב עם OC. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
האם הקירור הזה יותר טוב מהנינג'ה ומה ביגטייפון? המחיר שלו ירד השבוע הוא היה עולה 340 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138
-
- 15 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב, אז ביצעתי את הOC הראשון שלי די בהצלחה הייתי אומר, אבל לא הבנתי את כל הדברים עד הסוף ואני רוצה לבדוק שהכל תקין כמו שאני רואה את זה. הלכתי לפי המדריך שבסטיקי פה, מקווה שהוא מעודכן. ביטלתי את כל האפשרויות כמו שהמדריך הורה (EIST, Spread Spectrum) והעלתי את הFSB מ266 ל320 (קפיצה גדולה מידי על הפעם הראשונה?), את המכפלה השארתי על 11 ובמדריך היה כתוב לשנות את המחלק ל1:1, אבל לא הייתה לי את האפשרות הזו (רק 1:1.20, 1:1.50, 1:1.60 ועוד כמה) אז בחרתי 1:1.60 והתדר של הזכרון (DDR3-1066) ירד ל1024Mhz. לא רציתי להתעסק עם הזכרונות אז השארתי את התדר קרוב למקורי. הנה כמה נתונים שהיו כתובים בביוס לגבי הזכרונות (שאין לי מושג מה כל אחד אומר, אני רק יודע שהם תזמונים): SDRAM Cycletime: 1CLK…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היי חברה, יש פה מישהו שגר בחיפה ושיש לו קצת גריז טרמי? קניתי עכשיו לוח אם חדש אבל שכחתי לבקש גריז טרמי בלי לשים לב. אני מת להפעיל את המחשב ואין לי כח לחכות עד יום ראשון. plz help! המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את ה120 ואני מחפש שקט יש דעות אנשים?
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-