עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חברים שאלה חשובה. רצוי מניסיון פרקטי בפועל, מי שהתנסה, איזה מגופי הקירור הטובים שקימים היום מתאימים ללוח הזה. השאלה אולי נראית טריוויאלית אבל אני שואל מכיוון שללוח הזה יש גוף קירור בצידו השני של הלוח, כפי שנאמר לי ע"י אחת מחנויות המחשבים המוכרות. ולפיכך טענו כי רב הפתרונות הטובים אינם מתאימים (מלבד ב FREEZER 7 PRO) מכיוון שלא ניתן לעגון אותם בצורה נכונה ואפקטיבית בגלל אותו גוף קירור שבא עם הלוח בצידו השני. שוב מי שכבר עשה בפועל והיתנסה בפרוצדורה על הלוח, אשמח אם תגיבו.

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום אחרי לבטים רבים ובעזרתם הרבה של החברה בXS החלטתי ככל הנראה על מערכת סופית: GPU block: Swiftech MCW60 GPU ramsinks: Primecooler (PC-RHS1) CPU block: Non yet, will add one sometime soon. Pump: Atman 1200lph (this pump should be stronger than the D50) Radiator: Swiftech MCR220, 120.2 (or passive), copper Tubing: 1\2" Fluid: Innovatek Protect 1 Liter Non-Conductive Water (is 1 liter enough?) Shops- Frozencpu (Fluid, 13$) PC-cooling.de (Radiator, 29) TheCoolingShop (GPU block, 31) ZigZag (Ramsinks, 8$) Xxx (Pump, 18$) Xxx (Tubing, 3$, 3Meters) איך? אגב, אני אשמח אם מי שיש לו\מתכנן לבנות מערכת קירור מיים יפרט כאן קצת על החלקים שברשותו

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. F2-6400PHU2-2GBNR או F2-6400CL5D-2GBNQ אני מאוד מודה לכם. ירון.

4. Started by ABL,

המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by חובב,

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=6645295 תסתכלו בהשוואות .... יש לי FX 5200 128 64 BIT ועשיתי לו אוברקלוק 250@319 ליבה 332@456 זיכרון אומנם ציון עלוב.....אבל לפחות הכי טוב ל FX5200 נראה לי..... עריכה-מקווה שזה שיך לפה ולא לתצוגה וגרפיקה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yotamavi,

איך הטמפ' של המחשב שלי במאמץ? נורמליות? מעבד :37 לוח אם: 36 כרטיס מסך: 62 (לא גבוה מדי?) דיסק קשיח: 42

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום כולם תוך 3 ימים פתאום הגיע לו החורף, ואיתו צנחו הטמפרטורות בצורה דרסטית. אני חסר נסיון לגמרי ב OC למעבד, המפרט שלי נמצא פה בצד, ואין לי שמץ איך עושים OC עם הלוח הזה. דבר ראשון שרציתי לדעת- הבנתי שהלוח זוועתי ל OC, אבל אפשר לסחוט ממנו משהו עם ביוס ערוך שנמצא איפושהו, מישהו במקרה יודע איפה? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by Bear Cub,

איך אפשר לדעת אם צריך קירור למעבד? Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb מה לגבי המעבד הזה? *לא יודע למה אבל יש לי הרגשה ששאלתי שאלה מטופשת*... : תודה.

• 7 תגובות
    • 536 צפיות
  9. יש לי מחשב מלפני 3-4 שנים: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) RDRAM 4X128mb 800Mhz Western Digital 80Gb 7200 rpm 8mb Maxtor 60Gb 7200 rpm 2mb Ati Radeon 9600 XT 128mb Creative Sound Blaster Live! Valve RICOH CD-RW MP7320A (32x/10x/40x CD-RW) LCD 17'LG 8ms אני יכול לעשות לו אוברקלוקינג? כדאי לי ?!

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  10. יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. שלום חברה, אני קורא כאן כבר הרבה זמן וסוף סוף יש לי שאלה טובה . יש לי מעבד עם תושבת 775, מאורר מקורי ומארז עם שרוול שהולך ישר אל המעבד. הלוח הוא מקורי של אינטל(מתקופת ה 915 לא זוכר את שם הדגם... ויש לי חשש שכדי לפרק את המאורר דרוש לפרק את הלוח כולו, זה נכון?) מזג האויר לאחרונה (למרות שניקיתי את הרכיבים) גורם לסל"ד לשגע את השכל, פתחתי את המארז וזה פתרון זמני(ללא לוח צד). יש איזה רכיב קירור(המומלצים כאן כולם לא ינצלו את השרוול המובנה) שינצל את השרוול המובנה במארז? הכוונה שישבו גבוהה ושהמאורר שלהם ימשוך אוויר לכיוון הלוח מדופן המארז. עכשיו, אני לא OC, אני צריך רק שקט - ולא אני לא מאמין בקירור פאסיבי 1. יש איזה רכיב זול יחסית שאמור פשוט לספק תכנון אוירודינאמי נכון יו…

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  12. שלום לכולם ! לפני כמה ימים באתי לעשות אובר קלוק לחבר שלי וניתקלתי בבעיה . המחשב שלו לא מזהה את לוח האם :s05: , יש לו מחשב מסוג HP PAVILION דגם :M7580n . ניסיתי ליראות באברסט ובאזור הלוח אם זה כותב לו לא ידוע, ניסיתי בעוד תוכנות וזה כותב אותו דבר. שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו , והוא אפילו לא יודע . מישהו יודע במה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by iyehuda,

קניתי אתמול חד ליבה XP 3800 יש לי מאוורר מיוחד איך שפתחתי אותו עפו לי שני קפיצים לא הרכבתי את המאוורר טוב כתוצאה מכך המעבד הגיע לטמ"פ 75 לאחר כ שעתיים עבודה ואז המחשב נכבה מעצמו בבת אחת פירקתי את המאוורר שיניתי את מיקום הקפיצים המעבד עכשיו עומד על 43 מעלות קבוע האם לדעתכם נגרם נזק למעבד והאם יש דרך לבדוק זאת ?

• 14 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by gunga_g,

היי... הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לוודא שהטמפ' שלי תקינות, ואני לא מבין ממש במספרים האלה, לדעתי אתם המומחים Temp1: 28C Temp2: -53C Temp3: 17C HD0: 39C HD1: 39C Core: 33C יש לציין כי הטמפ' האלה במצב מנוחה עם מזגן פועל בחדר, והמאוורר של הספק מוחלש (בשביל שקט)... האם זה תקין? מספיק תקין בכדי להשאיר את המאוורר של הספק מוחלש לתמיד? אפילו במאמץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by parAzoid,

יש לי לוח אם של גיגהביט בדגם: GA-K8NF-9 ואני לא מוצא איפה לשנות יחסי זיכרון בבקשה עזרה.

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by TheRedEye,

כרטיס שעבר אוברקלוק בעבר והאוברקלוק הוחזר בחזרה לתדרים הרגילים והכרטיס תקין ועובד האם יש דרך שהחברה שקניתי את הכרטיס [חברה בארץ] תדע לפי בדיקות מעבדה עם עשיתי עליו אוברקלוק? הכוונה: האם אוברקלוק משאיר סימנים אחריו שיכולים לגלות שנעשה בכרטיס אוברקלוק?

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by it4chi,

שלום, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שאין חשיבות ל-Memory bandwidth במערכות מבוססות Athlon64/X2. אם כך הדבר, האם יש סיבה שאני אקנה זכרון יוקרתי כדוגמת OCZ Gold במקום זכרון יותר זול כדוגמת OCZ Value במידה וארצה לעשות Overclock? תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  18. תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by orkir,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך XFX 7600GT EXTREME EDITION 256MB. בגלל שהכרטיס מגיע עם מאוורר רועש מאוד החלטתי לקנות את הZALMAN VF900-CU בעיקר בשביל שיהיה שקט... אחרי שקצת קראתי בפורום התחיל ליזול לי ריר ונראה לי שזו הזדמנות טובה להתחיל OC לכרטיס המסך... איך אני עושה את זה? (ראיתי את המדריך לאוברקלוקר מתחיל, אבל הוא לא מעודכן מספיק...) תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by bsphere,

איזה קירור כדאי לשים על e6600, מתוכנן אוברקלוק מינימלי של העלאת הבאס ל 333, מקסימום 400, ללא שינוי מתחים של כלום. מה עדיף? ninja או zalman 9500 ? ה 9700 שווה את ההפרש במחיר (110 ש"ח) ? יש משהו אחר מומלץ? (לא מצאתי בארץ את הביג טייפון החדש, הישן אני יודע שזוועה להתקנה).

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד שלי, אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות. תוכלו לעזור? אני מוכן להשקיע בין 200-0.(יש לי מקום במארז לגופי קירור גדולים) תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. הייתי של טרמלטק ולא הבנתי מה זה ה-2 דגמים הללו.. הסבר בבקשה ומה יותר טוב? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp ביג טייפון רגיל http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp ביג טייפון VX

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  23. יש ברשותי לוח GIGABYTE K8N Ultra-SLI, המציג שימוש במערך שבבים nForce 4. כידוע, מערך השבבים המדובר יכול להפיק טמפ' יחסית גבוהות, ולכן אני מבקש המלצה לגוף קירור. אני לא מוגבל מבחינת מקור רכישה, לכן אל תצמדו לקירורים הנמכרים בישראל בלבד. תודה מראש. :

24. היי לכולם. האם משחה טרמית היא אוניברסלית? אפשר אחת שתתאים גם למעבד בתושבת אינטל בתושבת 478 או 775, גם למעבדי AMD וגם לכרטיסי מסך? אם כן איזו משחה כדאי לקנות?

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לוח אם : North Bridge Intel Lakeport-G i945G South Bridge Intel 82801GB ICH7 מעבד : Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Dell OptiPlex GX620 האם אפשר לעשות OC ואם כן בבקשה תביאו לינק לתוכנה מסויימת למה אני ממש חייב ! תודה מראש !

דיונים חדשים בפורומים