עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הצלחתי להוריד את הטמפרטורה של הכרטיס מסך מ62 ל 52 ~!! לקחתי את המאורר של המעבד שלי (קניתי חדש אזז לא הייתי צריך תישן ) וחתכתי לו את פלסטיקים שתופסים את ההייטסינק ככה שישב ישר ... וחיברתי אותו לכרטיס מעל המאוורר המקורי עם אזיקונים ! מחזיק פצצה ותיראו איזה שיפור ....

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכולם , אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס המסך שלי (AMD ATHLON XP 1800+, Geforce 3 Ti200), חשבתי להוסיף צלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך, בנוסף גם להחליף את המשחה הטרמית למעבד (לקירור מים אני אדאג). שאלתי היא: איפה בכלל אני יכול להשיג משחה טרמית וצלעות קירור, מהו טווח המחירים שלהם, מהו הכי טוב ואיך אני מוריד את המדבקה הטרמית המקורית שיש על המעבד (אם אני זוכר נכון היא חומה). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Trance,

עד כמה ההבדל ביניהם שווה את המחיר (ראיתי שיש בינהם הבדל בעוצמה השאלה עד כמה ההבדל שווה את הכסף )? האם גם Thunderblade יש לו גמפר שאם לא משנים את המהירות ידנית אז היא אוטומתית מקסימלית ? לגביי ה fun bus בכסף שיחסף מהבדל בינהם ניתן ליקנות Fun bus שישלוט ב כל ה 4 מאוורים (אני מתכננן מודינג כרגע יש לי מקום רק 2*120 ומתוכננן תוספת של 2*80 )

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי 4פ 512 מ ולוח 875 של גיגהבייט שאלתי היא האם שינוי דרך הביוס של cpu host clock freq שכרגע עומד על 200 אפשרי לשינוי ניתן עד 350 וכיצד זה משפיע????? ועוד דבר agp/pci/src עומד כרגע על66.33.100 ניתן להעלות אותו עד 96.48.105 האם רצוי???? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Maxx,

המקסימום שהצלחתי להגיע בלי שהמחשב יתקע הוא 1962=18X109 או 12.5X157 הטמפרטורה היא 39C המתח Vcore=1.85 מה עוד אפשר לעשות או מה מגביל אותי להאצה נוספת?

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  6. יש לי דרמל (Multi, המקורי), אני חוזר עכשיו משבוע בצרפת, אז קניתי שלשה ראשי צריבה, אחד מכל צורה. ניסיתי להתחיל לחרוט עם העגול, אבל זה מחליק בהתחלה...... וזה לא ממש נוח... הייתי מבקש שתמליצו לי עם איזה ראש חריטה לעבוד, משלשת הבאים, וגם שיטות עבודה וטיפים 111: 110: 107: וכמובן תודה רבה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by TipX-Bomb,

wwwaaazzaapp? יש לי שתי שאלות בקשר ל-AMD ו-OC. בבקשה תענו לי עליהם 1. איזה מעבד של AMD הכי טוב ל-OC החל מה +2500? 2. איך ה-2500 בישביל OC?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Jack_g,

זכור לי שקראתי כתבה לפני איזה חודש שAMD התחילה לשווק גופי קירור+מאווררים יותר טובים מ ה ספיירים הקטנים שהיו מכניסים לחבילת RETAIL בזמנו. זה באמת כך או שאם אני קונה את הבארטון RETAIL אני מקבל את אותו הספייר הקטן ?

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by walla,

שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by eladbu,

ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by X - DreaM,

קניתי הרדקנו 7 ואני צריך קצת עזרה...... הרכבתי אותו מחוץ למחשב(את המסילות ואת הדיסק) והמסילה הימנית נתקעה בחיבור של הusb.... ניסיתי יותר חזק וזה נכנס אבל טיפה עקום......ככה זה צריך להיות ??? בתוך השקית של הברגים היה מן מדבקה לבנה מוזרה...למה היא משמשת? איך אני מחבר את החיישן לגוף קירור של המעבד? הדבר הכי מעצבן במוצר הזה זה שהחיבורי usb מפורקים ל9 חוטים... מאיפה אני צריך לדעת לאן לחבר כל אחד מהחוטים ??? על החוטים כתוב כל מיני שטויות כמו vcc1,data-2,shield,gnd וכו... מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by innoVision,

איך אני מקרר ספק?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by dorosen,

חבר'ה יש לי שתיי שאלות, תודה מראש 1. המעבד שלי (P 4 1700) על 40 מעלות ב IDLE ועל איזה 55-60 בעומס :-/ האם זה הגיוני? 2. מה הטמפ' הרצויה של 440 MX (מעבד וזכרונות)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by TZuKi,

אני צריך גריל למאורר 80 מ"מ. מישהו יודע היכן באזור ת"א ניתן להשיג כזה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by rosesr,

זאת אומרת מה זה מתח? למה זה חשוב? יש אתר שאפשר ללמוד בו מה צריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. Started by navk2,

מי יותר טוב ? שקט יותר חשוב לי. תודה !

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  17. אז כך שמעתי כבר כמה פעמים שאני צריך לעשות OC למערכת שלי (E8400 + EP43-DSL + 2X2GB CL5 5 5 15) אבל אני לא בטוח בקשר לאיך עושים את זה ולכמה אני יכול להגיעת אני מאוד לא רוצה לעשות נזק למערכת אז החלטתי לבקש עזרה פה! תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by soundv,

שלום לכולם נפל עלי פרוייקט- המחשב שלי נכבה, עושה RESTART וקצת משתגע- מקוה שתוכלו לעזור לי להרגיע את הבחורצ'יק. חילקתי את הכתוב לשניים: חלק 1: הבעיה וחלק 2: המלצות/עזרה לבחירת מאוורר חלופי ושקט למעבד 1. הבעיה זה התחיל לפני כיומיים כשהחלטתי לנסות ולהשקיט את הייצור. הבנתי שמאוורר המעבד הוא מקור הרעש, והתחלתי לנקות גם את המאוורר שהיה ממש סתום מאבק. לאחר שפירקתי את העסק, ניקיתי והחזרתי למקום המחשב התחיל להכבות לאחר 30 שניות חיפשתי באינטרנט והגעתי לכך שכנראה חסרה משחה טרמית. קניתי אחת, מרחתי ועכשיו זה יותר טוב. השאלה האם הטמפ' העדכניות תקינות כי הטמפ' של המעבד עולה כל 15 דק' במעלה , טמפ' ההרדיסק נראית גבוהה- מה דעתכם? ובזמן שאני כותב הודעה זו המחשב עשה RESTART ללא הודעה מוקדמ…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. מה לעזאזל תוכנת GIGABYE I-COOL עושה?! האם הוא קוסם או שזאת עבודה בעיניים?? והרי הדילמה: ביצעתי OC למעבד Q6600 לתדר 3.0Ghz. כאשר אני מבצע בדיקת SMALL FFTS ב-PRIME עם 100% CPU LOAD על ארבעת הליבות, מופיעים לי הנתונים הבאים: 1. כאשר I-COOL מופעל על אוטומטי: הוולט של המעבד עומד על 1.2, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 52 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 778RPM (חרישי). 2. כאשר I-COOL אינו מופעל: הוולט של המעבד עומד על 1.168, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 59 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 1450RPM (שומעים). מה קורה כאן?! הוא קוסם או שהוא מוריד עוצמה למעבד והנ"ל לא באמת עובד ב-3.0Ghz? או שלחילופין אני דפוק וצריך לקבוע וולט של 1.2 למעבד וכך הוא יע…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by tuka,

לפני שעה בערך נתקע לי המחשב...קורה. עשיתי ריסט ואני רואה שההגדרות בביוס התאפסו, אז החזרתי אותן, אבל אני רואה שכשאני משנה את הבאס מ266 ל356 לא קורה כלום. הגדרתי הכל כמו שהיה, עברתי על כל הגדרה והכל כמו שהוא צריך להיות. בPOST תמיד רשום 2.4GHZ 266x9, לא משנה מה אני עושה בביוס. כבר קרה שהתאפסו לי ההגדרות בביוס, אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה להחזיר אותן להגדרות של הOC. ניסיתי לאפס ולהחזיר כבר כמה פעמים, גם בPOST וגם בתוכנות במחשב רואים 266x9 ובביוס תמיד רואים 356x9. מעבד Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L שאר המפרט בצד למי שצריך. תודה מראש לעוזרים. הנה כמה תמונות להמחשה.. בPOST זה מראה ככה בCPU-Z זה מראה אותו דבר אבל בביוס..

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. ניסיתי לעשות את מה שרושמים במדריך הנ"ל וכלום לא עזר עדיין רועש כמו טרקטור -קירור זלמן שמותקן על 8800GT .(יחסית רועש). הנה קישור לאתר :http://www.guru3d.com/article/article/449 בעיקרון הכתבה מתיחסת ל 8800GTS \ולא ל 8800GT . למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by n857,

במעמץ ורגיל

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  23. המחשב שלי כרגע בבדיקה ב- TMS בהמשך לשירשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341950.0 חשבתי אולי על הדרך לשפר קלות את הטמפ' באופן כללי, ו/או את הרכיבים, זה המפרט נכון לעכשיו: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 WD 320GB 16MB AAKS+WD 250GB Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 חשבתי לעשות אחד מהשדרוגים הבאים: * להחליף את הקירור למעבד מ- V1 ל- Thermalright Ultra 120 Xtreme (אולי אז האויר מהמעבד יזרק למאוורר האחורי במקום למאוורר של הספק כוח). * להחליף את הזכרונות מ- G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPQ ל- G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPK. * להחליף את המא…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  24. אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג

• 12 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.