עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rafi-s-,

מעבד 3500+ winchester 40 מעלות במנוחה או 3200+ venice 21 מעלות במנוחה איזה מעבד יגיע לי יותר רחוק? תודה ד.א. יש לי ביג טייפון בשביל לעשות אובר (הטמפרטורות למעלה עם קירור סטוק)

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by morangal555,

מתלבט האם לקנות אותו כעיקרון יש ליX1300 שהרעש שלו משגע אותי ראו קישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252917.0 והחלטתי להחליף לו את הקירור הדבר היחידי שמצאתי שמתאים לו הוא הARCTIC COOLING Accelero S2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7236 השאלה שלי האם משהו יכול להמליץ לי על משהוא אחר יותר זול ממנו כי זה דיי יקר להשקיע על קירור לכרטיס כזה סכום או להזמין ממקום אחר זול יותר תודה מראש עריכה מצאתי גם את AeroCool VM-101 fanless VGA card cooler איך הוא ? רשום שהוא מתאים לכל הכרטיסים השאלה האם זה עדכני כי הוא דיי ישן

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  3. הי רציתי לדעת עדיפות מעבדים אחד על גבי השני :1) לא מומהר בתדר סטוקAMD 6000 athlon X2 3GHz 2) intel 2180 מומהר לתדר 3 GHz מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by r1plet,

נגיד ועשיתם OC לכרטיס מסך, ואתם מדליקים FURMARK והיעד הוא 40-60דק', מה אתם עושים (חוץ מלבההות בדונאט המרשים הזה) כדי להעביר את הזמן? יצא לי לשמוע אנשים עושים את הדברים הכי לא קשורים כמו לגזור/לנקות ציפורניים או לעשות דברים שהם בחיים לא היו עושים ביום-יום ;D

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by Kriz,

אז ככה... אני הולך לחרוט את הבלוק אותו תכננו אני וחבר , חשבתי לשתף אתכם בסרטוטים :] ועוד שאלה... החומר אותו אני מעבד הוא אלומיניום , השאלה היא - כאשר המערכת תפעל - באמצעות מים , התיתכן "הזעה"? ( עם ראדיאטור וללא קרור נוסף) לסרטוטים :

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by rosesr,

וגם על איזה הגדרות לשים בביוס ובדריברים(גם איזה דריברים) אם אפשר הסבר על כל דבר אני ניוב בOC אז לאט לאט איתי טוב.זה הכרטיס מסך שיש לי במפרט רק עם 64MB זמנית. תודה לכל העונים ;D

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  7. הפנל של חברת Enermax ויש לי 2 חיישנים שמחוברים אני רוצה לחבר אחד למעבד אבל איך <? למי יש תמונות משהו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by rubin180,

שלום לכולם. זו ההודעה הראשונה שלי פה אז ככה הנה השאלה-דיון: לפני חודשיים המחשב התחיל לפעול ממש לאט (ממש לאט) וניסיתי כבר בכל.. עד שהתברר שהמעבד שלי עומד על 69-72 מעלות בממוצע אז הבנתי שהמאוורר הלך.. אני מבקש פה הצעה למאוורר(של מעבד) שהוא קומפקטי אבל טוב שיקרר תמעבד שלי (פמטיום4 3ghz ) וגם(-לא בו זמנית כמובן)שיהיה מספיק חזק לקרר את המעבד שאני חוסך אליו (e8400) תווך מחירים-עד 250 שקל. אני אישית חשבתי על הzalman 9500 וכמו כן אני מזמין מהאינטרנט אז אני יקנה גם מארז-לא יקר כי חבל לשלם משלוח רק על מאוורר ואני קניתי כמה רכיבים חדשים ככה שאין לי מקום ומה שיש לי עכשיו לא איכותי והוא מעקם י את הכרטיסים שמחוברים אליו. אז אם אפשר לתת הצעה למארז-יופי לא חשוב רק איוורור אני חשבתי …

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. מצורף קישור לכתבה מ pc plus, מצטער על האיכות, אבל סריקה... נו אתם יודעים, מומלץ להשיג את העיתון ולראות לבד, עמוד 68 גליון חודש דצמבר (מספר 17) בכל מקרה, בחור בשם ניק פליס החליט לשלב בין המחשב שלו למכונת קפה, מוכרח לציין שזה נראה מדהים, מה זה מדהים, עצום. ואם אני רק אצליח להעלות את הכתבה הזו לשרת כל שהו, אתם גם תוכלו לראות זאת בעצמכם. אז איך אומרים, תחזיקו אצבעות, ואם יש כאן קישור שעובד, זה סימן שהצלחתי. http://planet.nana.co.il/nitzanzb/moding.htm

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by lee.,

יש לי מארז Foxconn TLA-397 http://www.foxconnchannel.com/Product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000013 לאחרונה גיליתי שהמאוורר האחורי לא פועל (כשדחפתי עם היד הוא התחיל די חלש) והחלפתי אותו, בהמלצת האתר פה גם בדקתי טמפרטורות בעזרת speedFan וקיבלתי טמפ' מאוד גבוהות שנושקות ל70 מעלות גם בליבה גם בGPU וגם ב-TEMP2 כרגע (ובשלושת השנים האחרונות) המארז פועל עם מאוורר אחורי, קירור למעבד zalman7000 וזהו, כך שברור לי שאצטרך להוסיף עוד. רק נתקלתי בעוד מספר דברים מוזרים: בדופן המתפרקת של המארז מחוברת מעין כוס מול המעבד "כדי לעזור לקירור שלו" (מצורפת תמונה), רק שהכוס הזו עומדת מול המאוורר האחורי וחוסמת את האויר שלו לגמרי. ושאלתי הראשונה היא אם לא עדיף להוריד את זה כדי לאפשר זר…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. אני הולך לקנות מחשב: Intel P4 2.66 GHz 800... 2x256MB 400 DDR ASUS P4p800 דיסק קשיח 60 GB lite on 52x32x52 retail פלופי רגיל Radeon 9200 128 MB TV OUT DVI איך שאתם רואים כבר יש לי את הכל חוץ ממארז ומאווררים. אז מארז אני צריך אחד איכותי שעולה עד 320, משהו כזה, ושאפשר לשים בו 3 מאווררים (כי זה הכמות הטובה ביותר אמרו לי). אם אתם חושבים שאני צריך לשים פחות מ-3 מאווררים במארז, אז תביאו לי מארז שלא חייב להתאים ל-3 מאווררים. אני רוצה שהמארז יהיה מסוג LARGE ולא MIDI. וגם, בנוסף לכך שתמליצו לי על מארז טוב ומספר מאווררים, תגידו לי איפה למקם את המאווררים במארז. אם אני אצטרך לקדוח חור, אז אני אעשה את זה, אבל עדיף שאני לא אצטרך (אבל שוב אין לי בעיה לעשות את זה, זה נראה קל). ותמליצו גם…

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  14. יש לי UBER CHAKRA והמאוורר הקדמי שמגיע איתו לא נראה לי הכי שקט... איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי עם לד כחול בלבד שיהיה יותר שקט ממנו וייתן ביצועים טובים? תקציב לא מוגבל כל כך.. אבל משהו כמו 60-80 ש''ח יהיה בסדר.

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by innoVision,

איך אני מקרר ספק?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by navk2,

מי יותר טוב ? שקט יותר חשוב לי. תודה !

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. למעבד I3-540, נחוץ קירור שקט ככל הניתן (לא יבוצע OC). חשבתי על Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, או על Scythe Katana 3. (המחשב יושב במארז SONATA III) איזה משניהם יותר שקט? האם יש מעבד אחר שעליי לקחת בחשבון? (בטווח המחירים הנ"ל) תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. THERMALTAKE CRYSTAL ORB למישהו יש נסיון מעשי עם גוף הקרור הנ"ל ? או Vantec Iceberg A4C

19. השאלה בכותרת.. יש לי הזדמנות לקנות אחד במחיר הזה.. חדש דנדש.. שווה?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by SoliD,

אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. בתוכנה סופר פאי יצא לי 47.360. השתמשתי בתוכנת אוברקלוק שהמליצו עליה clockgen. העלתי את המעבד ל3500 יציב ומהירות באס 920 יציב,וזיכרון 230 במקום 200 MHZ. אני יודע שבסופר פאי התוצאה לא משהו,אבל חוץ מזה המערכת יציבה כרגע *טפו טפו טפו שלוש נקישות על הספריה*. יש לי לוח אינטל (כן אני יודע שאינטל זבלים) . אשמח להצעות כלשהן אם יש משהו לחדש... תודה.

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  22. http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by yambtz,

אני צריך לדעת מהר, אני עוד מעט הולך להום סנטר. יש לי דרמל מולטי "מקורי" ערכתי את הנושא על הראש חיתוך

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  25. אני מעוניין לקחת מאורר רגיל פשוט ונחמד (כזה שיש היום בכל ספק ישן ודפוק) ולהפוך אותו למאורר מארז קדמי יפה וצבעוני... שתי שאלות... איך בונים את הדבר הזה? אם למישהו יש מדריך... והשניה... ראיתי בכמה מחשבים בגלריה, שמסביב למאורר הקדמי, יש מאין פלסטיק עגול... מה זה? הרי אם אני מכניס מאורר למארז (אני חותך עגול, אבל בבאמת יש שם מרובע) ולפי איך שזה נראה אצל כמה אנשים, המאורר הוא בכלל עגול (כאילו, הקופסא שלו עגולה) ככה זה?! או שאני פשוט שיכור ??? נדב

• 4 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים