אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אבל היא אמורה לעבוד על כל סוגי המעבדים לא? בכל מקרה למישהו יש תוכנה כזו? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מעבד e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l המעבד הגיע ללא בעיה ל4 גיגה הרץ, 422*9.5. טמפרטורה סביב 40 מעלות בשימוש אינטרנט ומסמכים(לא התקנתי משחקים עדיין). ההגדרות שהגדרתי בביוס: ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.2 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3 עשיתי משהו לא בסדר(חוץ מזה שעשיתי אוברקלוק כשאני לא מבין בזה שום דבר..).
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בגלל שהלוח של המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו, הוצאתי מהבויידן את המחשב הישן שלי עד שאני יקנה לוח חדש וזיכרונות. המפרט של העגלה: PcPartner BX440A, Celeron A 400, Micron SDram100/133 384 MB אז החלתי לעשות לו OC, כי ראיתי שהוא מצויין לOC. הבעיה שאני לא מצליח לעבור את ה83Mhz בבאס, למרות שהוא תומך ב100 Mhz. ראיתי בOCDB, שעוד מישהו נתקל בבעיה הזאת עם לוח אחר ומעבד 300A. מה מגביל אותי לעלות עוד את הבאס? לבנתיים אני על 83X6 עוד בעיה מעצבנת שנתקלתי בלוח המקולל הזה, שאף תוכנה לא מצליחה לזהות את החישן טמפרטורה של המעבד, ניסיתי את כול התוכנות ניתור שיש באתר, ואף אחת לא מצאה את החיישן, יכול להיות שזה בגלל שכול תוכנה שאני מתקין אותה מבקשת את הדגם של הלוח, אבל בגלל שהלוח של חברה קיברית, הח…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הכל בבלוק אחד בסביבות 200$ בחו"ל. עם 6400 ב-3.2MHZ הוא מגיע ל-42 מעלות במאמץ במהירות הנמוכה ביותר. תצפו בסקירת הוידאו: http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.13 ועשיתי לו OC ל2440, אז הפעלתי את הPRIME 95 ואחרי איזה שעה הפעלתי את הNFS כי היה לי משעמם. אז אחרי 2 דקות של משחק המחשב קרס עם המסך הכחול, הפעלתי אותו מחדש שוב מסך כחול, שוב הפעלתי מחדש הפעם הווינדווס נתן הרבה שגיאות. העלתי את המתח של המעבד ב1.3750 מ1.280 הפעלתי את המחשב ואז ראיתי שכל הOC שלי נעלם. עשיתי 305X8 מה עושים עכשיו כדאי שזה לא יחזור?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
יש לי לוח GIGABYTE X38DS5 עם מעבד Q6700, אני עובד כרגע על 3.30 413X8. הכי גבוה שאני מצליח להגיע בלי לקבל מסכים כחולים זה 3.33, אם אני עולה ל3.34 אחרי כמה דקות של עבודה עם פריים ומעבד בחום של 60-65 מעלות המחשב מקבל מסך כחול וקורס. עכשיו הבקר טמפרטורה על הזכרונות מראה חום מטורף של 47-50 מעלות שעד כמה שאני יודע זה חום משוגע לזכרונות... והם לא עובדים כל כך מהר 826MHZ... מה אתם חושבים חבר'ה? יש קירור לזכרונות בדרך בכל אופן, אתם חושבים שזה יפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בלוח אם לשנות את המכפלות , כרגע הוא על X10 וזה נותן לו 2GHZ הורדתי את הנעילה בביוס ושיניתי ל X11 וזה שינה ל2200MHZ עם מתח של 1.4V ..אבל:הוא מראה ששניתי אבל יש כאילו 2 מספרים שמראים -אחד את המקורי ואחד את החדש. ואחרי שמירה של השינויים זה לא משנה בכלל... ?? אני גם לא הבנתי את ההסבר שבנעוץ על ה L1 שנועל את המכפלות...זה בתוך המעבד או בלוח אם ? איפה זה נמצא?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ראיתי תמונות של הקירור סטוק במעבדים החדשים, ולעומת הקירור סטוק שלי (שהוא יותר ישן, גם סוקט 775 אבל בא עם מעבד P4 3.0G) הוא פחות עבה, זתומרת, הגוף קירור שמתחת למאורר הוא יותר קטן מהישן שלי.. זה נכון או שאני מדמיין? והאם זה מקרר פחות טוב בגלל פחות נחושת?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באתר של OCZ, ניתן להגיע עם סטיק של 3500 לתזמונים של 2-2-2-5 במהירות 400(ירידה מהמהירות הרגילה של 433). מישהו התנסה באוברקלוק כזה עם זכרונות כאלה של OCZ?אם כן אשמח לשמוע תגובות גם אם הן פוסלות מה שכתוב באתר, אבל תגובות מנסיון לא מקריאת כתבות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הוא תמיד בהפרש משמעותי של 10 מעלות ממעבד [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD במאמץ המעבד במטפרטורה עד 40 כמה OC כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של ספק כוח ישן שעובד ב 12 וולט עם שני חוטים. אני רוצה לחבר אותו למארז של מחשב ישן 233, הבעייה היא שעל הלוח אם אין מקום לחבר את המאוורר. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את המאוורר בכל זאת? חשבתי על הכוח של הפלופי אבל אני לא יודע איזה חוטים לקחת, (יש בו 4 איך שאני זוכר), ואני צריך להשאיר שם רק 2 שיהיו של 12 וולט. מי שיודע ויגיד לי יעזור מאוד!!! :) בתודה מוומווו
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות של מתחיל בנוגע למערכת קירור מים 1. היום קנתי משאבה של ATMAN (דגם AT-203) משאבה די חזקה 2000 ל/ש , גובה ראש 2 מ' אחרי שקניתי שמתי לב שהיא מתחברת לשקע 240V האם זה בטיחותי כי המשאבה טבולה :s05: כ"כ אני יצתרך להכין מפסק למשאבה אם למשהו יש כזאת משאבה אני ישמח אם לומר לי איך היא (מבחינת רעש וחיבורים חשמליים) שאלה אחרונה לגבי המשאבה האם היא גורמת למים להתחמם (טבולה כמובן). 2.באיזה סדר ממולץ לחבר את המערכת = משאבה ---> ראדיאטור ---> בלוק קירור או הפוך 3.איפה ניתן לקנות צנרת רגישה ל UV או לחלופין נוזל (בארץ כמובן) 4.מה אתם אומרים על הבלוק קירור הזה של TT http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0010waterblock/cl-w0010.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000,וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case שבא עם מאוורר אחד. הטמפ' של המעבד שלי נעה סביב ה-57-60(ועוד בחורף ,יש לזכור-בקיץ עלול להיות שינוי ממוצע של כ-15-20 מעלות!!). יש לי מקום לעוד מאוורר מקדימה של 120 מ"מ ואני מחפש משהו טוב אבל באמת טוב שיוריד לי את הטמפ' כמה שיותר,אני רוצה שיהיה שקט,ואם יש אפשרות אז עם וסת למהירות. מה אתם יכולים להציע לי? והאם אני יכול בנוסף גם לשים בתוך המארז עוד מאוורר קטן שפשוט יעמוד על ריצפת המארז,זה אמור להועיל אפילו בקצת לא?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלוםיש לי רעש מהמחשב אמנם קל ודי תלוי איפה אני נמצא כדי לשמוע אותו..אבל עולה ויורד ודי מעצבן למשהו יש רעיון ממה הוא נובע? המפרק שלי: מארז+ספק antec4480 מעבד: i5-650 הארד דיסק: 1) היטאצ'י - 250GB 2) סמסונג 1 טרה spinpointF3 מאוורר למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 רעיונות לבעיה? יהודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. שמעתי שוולט מוד מעלה fps ורציתי לשאול.. איך עושים את זה ומה הסיכונים ומה זה בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מארז Foxconn TLA-397 http://www.foxconnchannel.com/Product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000013 לאחרונה גיליתי שהמאוורר האחורי לא פועל (כשדחפתי עם היד הוא התחיל די חלש) והחלפתי אותו, בהמלצת האתר פה גם בדקתי טמפרטורות בעזרת speedFan וקיבלתי טמפ' מאוד גבוהות שנושקות ל70 מעלות גם בליבה גם בGPU וגם ב-TEMP2 כרגע (ובשלושת השנים האחרונות) המארז פועל עם מאוורר אחורי, קירור למעבד zalman7000 וזהו, כך שברור לי שאצטרך להוסיף עוד. רק נתקלתי בעוד מספר דברים מוזרים: בדופן המתפרקת של המארז מחוברת מעין כוס מול המעבד "כדי לעזור לקירור שלו" (מצורפת תמונה), רק שהכוס הזו עומדת מול המאוורר האחורי וחוסמת את האויר שלו לגמרי. ושאלתי הראשונה היא אם לא עדיף להוריד את זה כדי לאפשר זר…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני בלי OC http://www.siz.co.il/my.php?i=kmtyjg3mzhtj.bmp
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
*אם הנושא מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור אני מצטער, נא להעביר לשם. בתוכנה EVEREST, ובתוכנה SPEED FAN מוצגות גם הטמפרטורה של המעבד(CPU) וגם הטמפרטורה של 2 הליבות(Core 1&2). - מה ההבדל בניהן? הסיבה שאני שואל היא כי הטמפרטורת מעבד אצלי היא 82C, והטמפרטורה של הליבות ~16C. * המעבד AMD Athlon 5200+ * קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro תודה מראש, דודי.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בעבודה שלי יש משחה טרמית משתמשים איתה לציפים המשחה נקראת DOW CORNING 340 HAET SINK COMPOUND האם המישחה טובה ?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאני קונה מאורר חדש יש לו רק שני חוטים ! איך אני מחבר אותם ? לחבר להם איזה תקע? ואיפה לחבר אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-