עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AMD-GUY,

איך פותחים מכפלה? חיפשתי אצל תום אבל לא מצאתי תעזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by Bug2000,

יש לי שני היטסינקים של המעבדים הישנים האלה שבאו עם היטסינק קטן כזה .... אז רציתי לחתוך אותו ולהדביק על הזכרונות אני יודע שיש צורך בדבק תרמי נכון ? (או שאני לא זוכר נכון...) אז אמרו לי בכלל שזה דבק חם וצריך מכשיר מיוחד ובלגנים.... חוץ מהדרך הזאת אין דרך אחרת להדביק היטסינק ? ???

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Maxx,

המקסימום שהצלחתי להגיע בלי שהמחשב יתקע הוא 1962=18X109 או 12.5X157 הטמפרטורה היא 39C המתח Vcore=1.85 מה עוד אפשר לעשות או מה מגביל אותי להאצה נוספת?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by roeiw,

למי שיש והוא מאזור מרכז בבקשה שיצור איתי קשר באיסקיו 7712733 אני רוצה לדעת כמה פרטים..

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שיהיה טוב ושיכניס הרבה אוויר

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by NightElf,

אוברקלוק למערכת הבאה: D805 2.66GHz ABIT N8 SLI based on NF4 chipset Infineon PC5300 ב CPU-Z אני מקבל את התוצאות הבאות: Processor Frequency 3600MHz Bus Speed 720MHz FSB 180MHz Memory Frequency 180MHz ה Everest מזהה את הזיכרון כ Dual DDR II - 360. ובמבחני ביצועים התוצאות לא מרשימות אותי בכלל. האם ניתן להאיץ את הזיכרון יותר? או לפחות להביא אותו למצב שבו הוא רץ במהירות של Memory Frequency 333MHz לפחות?

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by elipok,

שמתי לב שלא מוכרים קירור אקטיבי לראם אולי למישהו יש מדריך איך עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. זה באמת חשוב לי ואין לי אוטו! החום של המעבד אצלי 62C SYSTEM TEMP =48C AUX POWER = 83C

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. THERMALTAKE CRYSTAL ORB למישהו יש נסיון מעשי עם גוף הקרור הנ"ל ? או Vantec Iceberg A4C

11. Started by Vidati,

אז ככה, הכרטיס הוא 8800GTX החלפתי לו קירור לDUO ORB למרות שהמעלות לא השתנו מי יודע מה ( 50 בערך במנוחה ו70 במאמץ). היום פתחתי את המחשב ובגלל השעמום החלטתי לעשות קצת סדר במארז, פירקתי את הקירור של הכ.מסך והחלפתי מישכה טרמית בחדשה, יש לי של קולר מאסטר במזרק כזה.. עכשיו גם עשיתי מוד קטן ומהצד הוספתי 3 מאוורים של 80מ''מ מחוברים ביחד כך שיצא מן פלטה אחת ארוכה של 3 מאווררים וחיברתי את הכל מהצד כך שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך, בפועל יצא שזה זורק אוויר גם על הכ.קול עכשיו פתחתי את הריבה טיונר ובדקתי מעלות וזה הראה לי שבמנוחה יש לי 46 מעלות אבל במאמץ זה 87!! כמעט 90 מעלות!! יכול להיות? אין לי מזגן והמחשב עומד ליד החלון והוא פתוח, אני מאמין שיש לי 25 מעלות בחדר אם ככה, (+\- מספר …

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  12. לפני כשבוע קיבלתי שני מאווררי PWM של Noctua קוראים להם Noctua NF-F12 PWM עכשיו, כשאני מחבר אותם ללוח אם שלי לחיבור (4 פינים) PWM הם לא פועלים בכלל רק כשאני מחבר אותם לחיבור 3 פינים רגיל הם פועלים וזה על מהירות גבוהה וכתוצאה מכך המחשב מרעיש מאוד למה אני לא מצליח לחבר אותם לחיבור הייעודי שלהם? בהוראות שלהם רשום שאם מחברים אותם ככה (ל3 פינים) אז הם יפעלו במהירות גבוהה לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3‎ מארז: Antec 300 המחשב חדש כמעט בן חצי שנה תודה לעוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Bakshi1,

שלום, רציתי לשאול אם כדי ואפשר לעשות overcloking לכרטיס מסך שלי gigabyte radeon x1950pro עם קירור של זלמן. תודה.

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by daniel0089,

שלום לכולם וערב טוב, שמתי לב שאין במדריכים באתר מדריך לעשות OC לזכרונות... מישהו יכול להסביר לי איך?עדיף מדריך מסודר עם תמונות... ואילו חברות זכרונות מומלצות לביצוע OC? האם החברה Geil טובה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

איך 7600GT של PALIT באוברקלוק והאם הוא צריך קירור אחר? תודה. עריכה: לאיזה כרטיס הוא יוכל להתקרב בערך?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by BeBest,

אהלן, היום החלטתי לבדוק קצת את הטמפ' במחשב, בסך הכל הרוב נראה תקין.. הנה פירוט מלא: הלוח אם נושק ל50 מעלות (44-47) המעבד 30 מעלות (כל ליבה 40-52) הכרטיס מסך 55 מעלות (במנוחה) הארדיסקים 30-40 מעלות (הסמסונג 30, הWDC 37 והסיגייט 39) המעבד והכ. מסך לא עברו OC מה שהכי מדאיג אותי כרגע זה הטמפ' של הלוח אם שגבוהה מידי לדעתי וגם הסיגייט והWDC שחמים מידי דעתכם? **את המפרט המלא אפשר לראות בצד..

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אין לי מושג מה המהירות ליבה/זיכרון... יש לי היסטינק על המעבד של הכרטיס ללא שום קירור נוסף. יש לי מאוור קטן שהוצאתי ממחשב ישן, האם כדאי לשים אותו על ההיסטינק? זה שווה משהו? זה יועיל בכלל לקירור? איזה תוכנה ואיך מתחילים? או האם אתם יודעים נתונים להמהרה אודות הכרטיס.... אודה על שיתוף הפעולה... 8)

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by KoDkOd,

http://downloads-zdnet.com.com/3001-2086-8396416.html WCPUID 3.0

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=559 אשמח לקבל תגובות/הצעות בנושא

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by kikkler,

אפשר להשיג אותו איפהשהו בארץ ?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by ran222,

רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב שלי? מה הטמפרטורה הממוצעת למחשב בימים האלה? ואיך אפשר לקרר אותו?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  22. אני רוצה לעדכן את הביוס אבל לא יודע לאיזו גרסא הכי כדאי... ד"א עם איזו גרסא בא הלוח ? ושאלה אחרונה - כעקרון כל מה שמרוים לעשות זה להעתיק את 2 הקבצים לדיקסט ואז לעשות ממנו בוט ומה אז צריך לכתוב ? (אני לא זוכר ולא מוצא כרגע את הדיסק של הלוח). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by Rocket_Pool,

קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by noobster,

האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים