עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tal^_^,

הי התקנתי את התוכנה WCPUID, כדי לברר פרטים על המעבד לפני שאני יעשה לו OC והשאלה וכמו שרואים כאן יש לי BUS 398 ו SYSTEM CLOCK על 99, מה ההבדל בניהם? אני יודע שה CLOCK כפול המכפלה זה המעבד שלי אבל שאני עושה OX את מה אני מעלה? תודה וחנוכה שמח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nahum2,

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  3. למה מומלץ לבטל את האפשרויות EIST & C1E בביוס ? זה נשמע טוב וחסכוני בצריכת חשמל.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by nivabotbol,

שלום לכולכם! אני מחפש קירור טוב למעבד Intel D805 Dual Core תקציב- 150 ש"ח, שיהיה כמה שיותר איכותי, כי אני מתכנן OC בקרוב תודה ניב

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by eranza,

אז ככה אנשים לי יש הקצבה של 500$ להזמנת מערכת קירור חדשה (מים ) אני לא רוצה מערכת בנויה אני רוצה חלקים מקווה לשמוע הצעות של המומחים מבנינו דרך אגב אני מזמין הכל משני אתרים http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php http://www.sidewindercomputers.com/ א מישהו מכיר אתר אחר שמייבא לישראל דברים ברמה אז בבקשה לרשום בתודה ערן

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by Kriz,

אז ככה... כפי שידוע או לא (הכרזתי על זה פעם) : אני הולך על מערכת מיים HOME MADE ... את ה WB שלי אני הולך ליצר בעצמי.. רציתי לתעד את תהליך הרכבת מערכת המיים שלי לכן התחיל בזה, אם הכל יצא לפועל כמתוכנן מחר\מחרתיים אני הולך לחרוט את הבלוק.. הינה כמה רעיונות שהשתמשתי בהם : אז ככה.. לגבי רעיון הכניסה באמצע ויציאה משני הצדדים אני סגור... לגבי החלק העליון מפרספקס או שני חלקים מנחושת (בשביל ליצור את לחץ\התפזרות שווה\מגע בתבליטים המים לבלוק) אני עדיין לא סגור.. כמו כן גם לגבי הבסיס דמוי מסמרים או תעלות אני לא סגור, יש לי את שרטוטי שני הבלוקים ב AUTOCAD...ואולי אני אייצר שניים \ שלושה מאלו אחרי שהגיע לעיצוב האולטימטיבי.. רעיון נחמד אם אשתמש בפרספקס (ליופי... סתם משה…

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Discreet,

זה המפרט זה הטמפרטורה זה נורמאלי 85 מעלות במנוחה? נגעתי בקטודות וכמעט קיבלתי כבייה זה פשוט רותח

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  8. אני רוצה להפוך את המחשב שלי ליותר שקט אז חשבתי להכין פאן באס עם מפסקים של שני מצבים (כבוי, דלוק) ולכבות שלושה מאווררים בזמן שאני הולך לישון או בזמן שאני רק גולש באינטרנט או רואה סרט, והדליק אותם בזמן משחק. נכון לעכשיו, יש לי ארבעה מאווררים: 92 למעבד, 92 לדלת, 120 מקדימה ו-120 "אגזוז" (ואחד לכרטיס מסך שלא החשבתי...). המפרט בצד ימין והטמפ' של המעבד היא ~45 מעלות עם כמה תוכנות פתוחות. הטמפט' של הכרטיס מסך היא עד 63 במאמץ... עכשיו, השאלה שלי היא אם זה יהיה בסדר לכבות את שלושת המאווררים ולהשאיר רק את זה של המעבד פועל? תודה!

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  9. Started by y0nig,

מישהו מכיר חנויות באיזור נתניה שמוכרות או מחזיקות? קניתי hr-03 plus והמדבקות המ******ת של הpwm ic והזיכרונות נפלו מזמן ולא מחזיקות בעיקרון יש לי סינקים קטנים של זיכרונות של זלמן אבל בלי דבק/מדבקות

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שמתי את המעבד על 4.5ghz ומתח של 1.35V והוא יציב לגמרי במאמץ כבר כמה חודשים הבעיה היא שהוא לא נדלק כמו שצריך.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושומע את המאווררים עובדים ורואה שהנורות על הלוח דלוקות, אבל המסך נשאר שחור ואחרי כמה שניות המחשב נכבה. ככה קורה כמה פעמים ברצף עד המחשב נדלק. חשבתי שאולי המתח לא מספיק אז הורדתי את התדר ל4.3ghz אבל זה עדיין ממשיך. חשבתי שאולי המתח גבוה מדי אז שמתי 4.3ghz ו1.31v אבל עדיין אותה בעיה חשוב לציין שמתי שהוא עולה הוא לא מאפס את ההגדרות של הביוס.. ניסיתי לגעת בPLL אבל זה גם לא עוזר. (ניסיתי גם לעלות וגם להוריד אותו) מישהו יודע למה זה קורה? הצלחתי להריץ בנצ'מרקים על 4.9ghz, למה שהמחשב לא יעלה אפילו על 4.3ghz? דרך אגב, בזמן משחק הטמפ' פחות מ60 מעל…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  11. Started by erijkz,

יש לי שאלה אם אפשר לעשות OC ללוח אם של P7N SLI MSI ומעבד E7400 ויש גוף קירור על המעבד וספק כוח של 550W של CHIEFTEC אז השאלה אם אפשר ? =] תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by Maxx,

המקסימום שהצלחתי להגיע בלי שהמחשב יתקע הוא 1962=18X109 או 12.5X157 הטמפרטורה היא 39C המתח Vcore=1.85 מה עוד אפשר לעשות או מה מגביל אותי להאצה נוספת?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by -neo-,

אוקי, אז המאוורר שבא עם הלוח קצת נדפק וקניתי קירור פסיבי של זלמן. זו הפעם הראשונה שהסרתי מאוורר של צ'פסט, ורק עכשיו גיליתי שבעצם הציפ הוא שטח פלסטיק בגודל ההיט סינק עם כמה הלחמות ושבמרכז יש לוח כסוף קטן פי 10 עם הלוגו של nvidia. השאלה שלי היא אם אני אמור למרוח גריז על כל השטח או רק על הלוח או רק על השטח הכסוף? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. שמתי לב שמוכרים אצל זיזאג ופנדה את המארז + מערכת קירור מים Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis האם שווה לי ללכת על זה? עזבו כסף כי גם כשזה עולה 1500 אני יכול להשיג ללא מע"מ כך שיוצא לי פחות אבל אני יכול להגיע לאוברקלוקינג טוב עם קירור כזה ובאמת כל העסק הזה שקט?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אם אפשר לקבל תגובות למי שיש את זה או מי שמבין... הבעיה היא שהמאורר מפסיק לפעול...הוא מגמגם ואז מתכבה....והמעבד מגיע ל50 מעלות והוא עדיין לא נדלק.... אני רוצה לדעת אם זה תקין... הC&Q מבוטל...וניסיתי שהוא פעיל...לא משנה... יש עוד איזה משהו בביוס שיכול להפריע לזה??...אולי HW MINITOR??..או שזה פשוט מאורר מקולקל...

• 12 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by The_Byter,

Gskill 4800 la

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מדידת טמפרטורת המעבד: איך עושים את זה? דרך הגדרות כלשהן במחשב? מכשיר כלשהו? כי אני רוצה לעשות OC אבל-בשום פנים ואופן עד שאדע את הטמפ'... מישהו יודע איך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

שלום, אני זוכר שראיתי פעם שבב קירור שנאס"א פיתחה ומשתמשים בו היום לכל מיני מכונות, אני צריך אחד כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה אז אני לא יכול לחפש, אז אם מישהוא מכיר משהוא.... תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by AvIAToR,

שלום, מחפש תוכנה לשליטה על עוצמת המאווררים במחשב.. עכשיו שאלה, לגבי המערכת שבחתימה, עד כמה אוכל להנמיך את אותו מאוורר ועדיין לשמור על מארז קריר? * אגב הטמפ' של המערכת במנוחה (לפי ET6 של גיגהבית): CPU - 39 , SYSYEM - 35 תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לשים גוף קירור קטן לזיכרונות של הכרטיס מסך בשביל ביצוע OC, עכשיו ראיתי במדריך שיש באתר שהוא הדביק איך שהוא את הגוף לזיכרונות של הכרטיס... איך הוא הדביק אותם? יש דבק מיוחד זה משחה טרמית ביחד עם דבק שיכול להדביק? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי עוד פעם (הכול בתוכנה Easy Tune 4) החלתטי לבצע אוברקלוק למחשב אבל הוא משום מה נתקע במהלך ההעלעת הבאס כלומר אחרי הלחיצה בכפתור GO הצלחתי להעלות את הבאס ל2110 במקום 2000 מה דעתכם אני בטוח אפשר להוצי יותר איך אני ממש חדש בתחום

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. שלום לכולם, אתמול מרחתי משחה תרמית על המעבד ומעט על ה-Heatsink ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות. התוצאות לא היו בשמיים בכלל... טמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה עומדת על 49-50 מעלות. במהלך מעט עומס המעבד מגיע כבר ל-52-53. אלו טמפרטורות תקינות למעבד מסוג כזה?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by kobibo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס והבנתי שניתן יהיה לעשות לו O.C יפה מאוד. השאלות שלי: אם איזה תוכנה כדאי לי לבצע את ה O.C ? התוכנה צריכה גם לנטר לי את הטמפ' של הכרטיס וגם יכולת לשלוט ב במהירויות המאוורר. ראיתי שישנם כמה תוכנות כגון: Ati Tools Ati Tray Tools Riva Tuner מה עדיפה או שישנה תוכנה טובה יותר?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, יש לי את הלוח הבא: MSI 865PE Neo2 Series הוא תומך במעבדי אינטל עד 3.6GHz ומעלה ("ומעלה" זה מה שכתוב בחוברת)... תומך בדואל-צ'אנל... קיצר לוח סבבה, אבל האם הלוח חזק ל-OC? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by solet,

שלום, אני מבקש את עזרתכם שתמליצו לי כיצד הכי טוב לארגן את כל הכבלים שיש לי בתוך המארז על מנת שלמאווררים שלי יהיו תוצאות אפקטיביות של קירור המארז. יש לי מלא כבלים שונים ומשונים ואני מאמין שכולם עברו את זה ואיכשהו סידרו אותם, אז בבקשה, לכל מי שיש עצה טובה אשמח לקבלה, תודה.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים