עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mokisho,

עשיתי O.C קטן יש לי מעבד E6600 ולוח אם P5W DH העלתי את ה FSB ל 380 והמעבד כרגע ביחס 1:1 עם הזיכרון הטמפרטורה במנוחה 43 גם למעבד וגם ללוח האם בעומס היא מגיעה ל 45 ללוח האם ו65 למעבד האם זה בסדר ? העומס נבדק בתוכנה של אברסט במשך 15 דקות

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by yoav1000,

איך למרוח משחה תרמית? האם המדריך באתר נכון או שהוא כבר ישן? האם Arctic Silver 5 היא המשחה הכי טובה או שיש כבר יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by liordavid,

האם ניתן לשנות את שם המעבד עוד מהביוס. יש לי מעבד 2.6 שאני רוצה לשנות את שמו ל- 3 GHZ איך עושים זאת ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by haviv822,

ברשותי כרטיס מסך X800GTO2 ולוח LANPARTY UT NF4 שנקנו לפני כיותר מחצי שנה, (מפרט בצד) לפני כחודשיים פתחתי לו צינורות ל 16 כעת הכרטיס ברמת X800XL ובימים האחרונים חשבתי להעלות את תדרי הליבה והזכרונות כדי להגיע ל X850XTPE ולשם כך נדרש קרור חלופי, AC ATI Silencer 5 Rev. 2 , הוא הקרור המתאים לי מכל הקרורים מבית AC ... מחירו עוד איכשהו זול 130 ש"ח בנעה מה שהופך אותו למשתלם עבורי. קראתי כמה ביקורות על הקרור באתרי הביקורות השונים והתקלתי בשורה הבאה בחסרונות הכרטיס: "Blocks chipset air flow on the DFI Lanparty NF4" כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/ATISilencer5_Rev2/4 פתחתי את המארז וראיתי שבאמת הקרור של היצפסט באמת צמוד לכרטיס וחציו נמצא מאחורי גוף הכרטיס, ולאח…

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  5. Started by parAzoid,

אתמול פניתי אליכם בטענה שהNINJA PLUS מציג אותם ביצועים כמו הקירור STOCK ואתם ניסיתם\הצלחתם לעזור לי. עם קירור הסטוק במנוחה המעבד היה על 36 מעלות ובמאמץ על 48 מעלות [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. הנינג'ה עד אתמול הציג ביצועים די דומים - 32 מעלות במנוחה ו47 מעלות במאמץ [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. אמרתם לי שיכול להיות המארז "חונק" את הנינג'ה, או שאין לי זרימת אוויר מספיק טובה. [80MM אחד שמוציא מאחורה, ואחד של 80MM שבתקווה אני אתקין אותו מחר.] הגעתי ל2500MHZ עם OC עם הנינג'ה + כאשר המארז היה סגור, הוא הגיע ל60 מעלות במאמץ בבדיקת FPU בS&M. [מטורף לא? המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000+] התוצאות לאחר פתיחת המארז: לדעתי מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. ללא OC במנוחה - 25 מעלות!!! כטמפ' החדר. במאמץ מ…

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  6. תשמעו את הOC : Athlone 2500@Athlone 2800 1.8GHZ-2.2 GHZ (אולי זה 2150) 1.75 V ויש לי 60 מעלות במאמץ ו50 בלי מאמץ. כדי להמשיך? *הנתונים לא מדויקים ב100% כיוון שאני לא במחשב שלי כרגע.. אני יעדכן ברגע שאחזור הביתה...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם יש תכנה שכן מאפשרת?

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by lmlm,

יש לי מאורר אחד של 120 מצד ימין ליד הספק שהוא מוציא אוויר ואחד שחסום (לפי דעתי) ע"י ההארד דיסק הוא 80 ומכניס אוויר ככה שכל זרימת האוויר כנראה נדפקת והוא מכניס פחות אוויר, האם להזיז את ההארד דיסק מעל המאווור (אפשר לראות בתמונה) או להשאיר ככה וזה לא מפריע כמו שאני טוען? ועוד שאלה: עד כמה יתשפר לי הטמפ' וזרימת האוויר כאשר אני החתוך את הזכוכית (יש לי חלון) ואני אשים מאורר 120 שמכניס. (או שכדאי מוציא?) שאלה אחרונה ;D האם יש עוד איפה להזיז את החוטים ולשפר את הזרימה או שזה המקיסמום ?(תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Skid,

can anyone suggest why when i go higher than 248 FSB my windows is loading sooooo slowwww? and how can i improve besides the obvious [overclock some more]? גם מחמאות יתקבלו בברכה. שיפור של 226 לזיכרונות ;D יש לציין שאין ארטיפקטים בכלל בכלל בכלל בכלל,כלום לגמרי. ירדתי מ880 לאט לאט עד הגעתי למצב שאין אפילו ארטיפקט אחד . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by cellman,

היי, משתמש ב-E6300, הבנתי שעל מנת לנצל את התכונה הנ"ל, צריך להפעיל אותה דרך ה-BIOS + לשנות ב-WIN לסכמת צריכת חשמל Portable/Laptop. הבעיה היא שלא מוצא את זה בביוס (חרשתי אותו), דווקא בלוח אינטל... DG965RY. תודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by jacko_il,

שלום לכולם, חפרתי כאן די הרבה השבוע לגבי OC של המחשב שלי והכרטיס מסך בפרט.. אבל עוד שאלה: הגעתי בכרטיס מסך שלי (7900GT) לתדרים יציבים של 555 לליבה ו 800 לזכרון.. בבדיקה ב 3DMARK הכל עובד סבבה והכרטיס לא עובר את ה54 מעלות.. הרצתי בדיקה של חצי שעה למציאת ארטיפקטים ב ATITOOL ולא נמצאו שום באגים והחום של הכרטיס לא עבר את ה 55 מעלות.. הייתי מרוצה מכל הסיפור ושחקתי בימים האחרונים שעות על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים שיש לי (HL2.. FEAR וכו'..) רק כדי לבחון את הכרטיס גם באספקט הזה - שוב הכל עובד סבבה.. ללא התחממות וללא שום תקיעות או ארטיפקטים.. עכשיו מה מעצבן אותי ?? = שכל נסיון הכי קטן להרים אפילו MHZ אחד נוסף לליבה (נגיד ל556 ומעלה..) לא מתאפשר! אני מקבל הודעה שהתדרים לא עברו…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by יניב51,

שלום לכולם. הרכבתי את ה VF900 על ה 7900GS שלי ורציתי לדעת האם הכיוון שהתקנתי אותו הוא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by AB6killer,

ברצוני לעשות OC עם התוכנה ATITOOL 0.25BETA 14 עכשיו הMEM אצלי עומד על 200 והCORE על 400 עכשיו חיפשתי באתר ולא מצאתי את התשובה ,חיפשתי די הרבה ... עכשיו נגיד אני עושה שהתוכנה תמצא אוטומטית את ה"ממ" ואת ה"קור'" ברגע שהוא מגיע למהירות מסוימת הוא מתחיל לעשות לי ארטיפקטים ... עכשיו איך אני יודע שאני עושה ,מוציא את המקסימום המכרטיס?(עכשיו בתוספת קירור לכרטיס הוא עומד אצלי על ללא מאמץ על 45 מעלות) מפרט המחשב: 768 ראם 2900 AMD (OC) לוח אם ABIT NF7 וזהוא.. שאלה דפוקה ,טאורטית עד לכמה אני יכול להגביר את הכרטיס ,אני מאמין שאנשים יכולים לאשר פה ויש פה הרבה כאילו ממוחים לפי מה שקראתי פה הרבה באתר ! בתודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by gania23,

יש לי מעבד e6300 על לוח של gigabyte 945p-s3 וספק fsp400GLN מה אני אמור לעשותכדי להאיץ את המעבד מצטער על השאלה הזאת אני פשוט חדש בקטע של האוברקלוק ואני לא ממש מבין בזה..

15. Started by SuBeX,

שלום, יש לי לוח ABIT-IC7. המאוורר שעל הNORTH BRIDGE שלי עומד למות וברגע זה הוא עורך מסיבה רועשת מאוד בתוך המארז של המחשב. חשוב לציין שהמסכן כבר בן שלוש שבשנות מחשב זה כמו 40 או משהו ;D איפה אפשר למצוא פיתרונות קירור לNB (עדיף באזור המרכז כי אני גר בת"א) ואיזה קירור כדאי? האם אקטיבי או פאסיבי - זה מחשב ישן והזרימת אוויר בו לא משהו אז האם פאסיבי זה בכלל אופציה שכדאי לשקול עקב הפרט הזה (הזרימת אוויר הדפוקה).

16. Started by TheRedEye,

מה אתם אומרים? אם פתוח אז גם שני הצדדים או צד אחד?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  17. לאיזה OC לכרטיס מסך 7600GS אני יכול להגיע בלי מאוורר מיוחד? עם הלוח 965P של גיגהבייט S3 אולי S4 והמארז האורורה החדש 3 מאווררי 120.. מה יכול להגביל לי את מהירות הOC בכרטיס מסך רק החום או עוד דברים? או כמו במעבד גם תדרים והזיכורנות ודברים כאלה..

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by levimadman,

יש לי CPU Alias P68, Willamette, A80528 1700 MHZ האם ניתן לבצע oc על מעבד כזה? אם כן, עם איזו תוכנה. הטמפרטורה הנוכחית שלי היא 50 מעלות, היא סבירה? עם טמפ כזאת ניתן לבצע oc? הלוח: Gigabyte GA-8SIMLH תודה.

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  19. Started by SugarFreeBoy,

קניתי היום שילוש חדש הMB הוא Gigabyte 945g-s3 המעבד הוא הקונורו 6300 ולפי הביוס, speedfan ואיזי טיון הוא נע בין 28 ל30 מעלות. עדיין לא יצא להעמיס עליו, אבל זה נורמלי? ובכלל, איך אני רואה מה הטמפרטורה של הלוח? היא לא מופיעה בeasytune. נ.ב, חשוב לציין שמרחתי MX1 והקירור הוא קירור סטוק

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by elipok,

יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. Started by DesperadoS,

שלום חברים, לאחרונה נוכחתי לגלות בביוס שהטמפרטורה של המעבד שלי 73 מעלות. התייחסויות? האם זה טמפרטורה נורמלית? ואם לא, מה עלי לעשות?

22. בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI האם המחשב יעמוד בתדר הזה? הטמפרטורות של המחשב במנוחה זה 40 ובמאמץ זה 62 עם האוברקלוק ל2.74

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  23. Started by tomerzhr,

הגעתי עם ל300 באס מעל המחשב לא יכול הוא לא עולה לי וזה מוזר כי המעלות ב 45 במנוחה ומאמץ 53 (אחריי אובר) למה אני לא יכול יותר? ולמה ב 300 שאני עושה בדיקה ב S&M יש לי שגיאה הוא לא עובר לי אז ככה אני על תיזמונים של 7-4-4 2.5 ואני על 1.6 מתח של המעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  24. רושם לי שאין הספקה , אגב יש לי ספק של 350 W העם אני צריך לקנות חדש, קניתי 7600GS של GIGABYE אני מבין שגם בגלל זה אני לא יכול לעשות OC ועוד דבר הוספתי מי 1.5V ל 1.7 V בביוס לAGP?~ תמונה על המצב http://img141.imageshack.us/my.php?image=5880gq8.jpg

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by ABL,

יש לי AMD 2500+ עם NF7-M וזכרונות מסוג PC2700 (333MHZ( הצלחתי להגיע לOC של 11X193 ובמאמץ הוא בקושי מגיע ל50 מעלות. אני רוצה להגיע למהירות של 3200. השאלה עם זכרונות כמו שלי איך אפשר להמשיך. ומה שינוי של המחלק אומר? מה עושה להוריד אותו ומה עושה להגדיל אותו וכיצד זה משפיע על יתר הרכיבים?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים