עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ac1D,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הביג-טייפון לסוקט 478, ואני לא יודע אם בכלל יש לי מקום לבלוק הזה. הלוח אם בחתימה. יש לי דרך לברר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Fighter,

שלום קניתי מנועה מפרט אבל כנראה הם עישנו משהו ושלחו לי sapphire 1900xt בנפרד וקירור באריזה בנפרד במקום הבנאדל שהם מרכיבים עם connect 3d אוקי אז....... זה מסובך? או שזה לא מסובך כמו שמרכיבים למעבד של המחשב? אם אפשר תשובות מהירות כי אני בהרכבה, תודה

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by yahavon028,

רציתי שתמליצו לי על קירור טוב לציפסט. ראיתי את הקירור ZM-NB32J של זלמן ורציתי לשאול אם הוא טוב ואם אתם יודעים אולי על קירורים אחרים טובים יותר. סתם שתדעו אין לי מקום לברגים רק לדבק... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 והמעבד שלי מתחמם. כרגע הטמפ' היא 55 מעלות אבל היא עולה כשהמחשב "מתאמץ". אני שוקל לקנות גוף קירור די מאסיבי, בעלות של בין 150-250 שקל. ראיתי שלפי המבחנים על דירוג הרעש ודירוג הקירור בפורום הזה - גופי הקירור הכי טובים (כולם בעלי רייטינג של מעל 9 וכל השאר מתחת ל-9) הם של חברת Thermalright ושמתי לב שגופי הקירור שלהם נראים קצת אחרת מגופים של חברות אחרות. שמתי גם לב שלא ניתן להשיג אותם ברוב החנויות בארץ. בארץ יש דווקא היצע גדול של חברת Themaltake, אבל משום מה במבחנים לא ציינו בכלל את גופי הקירור האלה. מה זה אומר? מי יותר טוב? מה כדאי לקנות? מקווה שתעזרו. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  6. שלום, יש לי גוף קירור של INTEL די מוכר... יש לו בערך כ-22 צלעות והם די עבות לאומת זאת, יש לי גוף קירור של חברה לא מוכרת, שיש לה לפחות 30 צלעות מאוד צמודות ודקות מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  7. איזה סטפינגים טובים ל OC יש לליבת וינצ'סאר ?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  8. יש לי AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ וכרטיס מסך Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP על איזה חברה ללכת

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by lipa,

http://www.vr-zone.com/?i=2741&s=1

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by killer47,

אני מבקש מי מי שיודע או יכול לעזור אני צריך תוכנה לעשות OC לכרטיס מסך של NVIDIA אני חדש בOC אז אם אפשר תוכנה לא ממש קשה! תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by sagi_10,

שלום אני עשיתי אוברקלוק למחשב שלי(ראה מפרט) המודרבורד שלי נמצא על מהירות באס של 280 ואת הזכרונות אני שמתי בביוס על 133 (כי לפי מה שאני הבנתי עם אני שם את הזכרונות על 200 אז זה יהיה +המהירות של המודרבורד הזיכרונות היו צריכים לעבוד של באס של 280 נכון?) ואז אני בודק בוינדוס את המהירות של הזכרונות ואני רואה שהם על 180 במקום להיות על 133+80(80 זה מהירות הבאס..)וזה אומר שהם היו צריכים להיות במהירונות של 213 נכון?? אז למה הם לא במהירות שבה הם אמורים להיות?? בתודה שגיא

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by tepez,

קניתי לא מזמן את המחשב הזא: Gigabyte K8-NF-9 AMD Athlon 64 3000 Venice Thermaltake TR2-M6 SE(K8) Twinmos 512MB DDR400 Gainward GeForce 6600 Ultra 256MB Western Digital 80GB Sata Conpucase 6A19 הרצתי 3DMark05 וקיבלתי 2100. הטמפרטורה של הכרטיס מסך מתחילה מ54 ולא יורדת מזה (לפי everest) על הדרייברים וdirectx הם עדכניים ואני משתמש בWinXP יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק? מה גורם למחשב לעבוד לאט?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by IG,

קודם כל אני רוצה להגיד שיש לכם אחלה פורום! השאלה: עשיתי OC למעבד ולזיכרון ולהלן התוצאות (כל הנתונים הנחוצים נמצאים ב"מפרט מחשב"): במצב הרגיל (לא במאמץ): חום מעבד- 24 מעלות חום מארז- 30 מעלות (זה כנראה בגלל שהמאורר שמכניס אוויר יושב מול הHD...) מהירות בסיס- 133MHZ FSB- 266 מגה הרצים- 1540 סל"ד מאורר ההיטסינק (של המעבד...)- 2800 מהירות זיכרון- AUTO (אין לי בדיוק מושג מה זה אומר אז אני מודה מראש למי שיסביר לי... נראה לי שהזיכרון מתאים את עצמו למעבד אז אם אני עושה OC למעבד, הזיכרון שלי מתאים א עצמו למצב הקיים ) בOC מקסימאלי- תוספת של 25% למהירות המעבד... (לא במאמץ): חום מעבד- 34 מעלות חום מארז- 35 מעלות מהירות בסיס- 165 MHZ מגה הרצים- 1900 (כמו הברטון 2500 ;D…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום. לפני יומים עשיתי O.C די רציני כנראה שיותר מדי,העלתי את הFSB שלי מ100MHZ ל 120MHZ השתמשתי בקירור אוויר הוספתי 2 מאווריםן קטנים של 40מילמטר, המעבד הגיע לטמפרטורות גבוההות מאוד הוא הגיע לי פעם ראשונה ל 58-59 C כאשר ראיתי את זה כיביתי את המחשב, חזרתי לביוס ושיניתי בחזרה את ההגדרות ל 100MHZ כאשר ניסיתי להכנס לWINDOWS כאשר זה בדרך כלל לוקח לי בסביבות דקה לטעון את כל השולחן העבודה זה לקח לי בסביבות ה 5 דקות ובנוסת המאוור של המעבד עשה רעשים אדירים בעת הטעינה של שולחן העבודה, אני די חדש בתחום אבל מעכשיו אני מתכוון לשפר את הקירור שלי, אבל לפני כן אני ממש פוחד שמשהו ניפגם במעבד ברגעים אילו אין לי רעשים במעבד או כל דבר אחר אבל הטמפרטורות שלו גבוהות מדי הוא בדרך כלל במאמץ על 50-…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. מה אתם אומרים על המאוורר הזה למעבד שלי? המעבד: http://www34.brinkster.com/ivrite/coldwar.htm המאוורר Thermaltake POLO 735 Extreme 3-in-1 A2144 Cooler (והנה לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=6680) יש יתרונות? חסרונות? מה עם במחיר? בתודה ר-ב-ה מראש לכל העוזרים, תומר.ש 8)

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. אחרי שהסתכלתי במשך כמה שעות הבנתי איך ההיטסינק מוחזק למקום... (מריחים שיעמום באוויר?) אם תסתכלו על המאחורה של הכרטיס של המעבד תוכלו לראות ארבעה חורים עם פינים בתוכם. הפינים האלה מוחזקים בתוך הפלסטיק ע"י שיטת הקשקשים-הם בנויים עם טבעות כאלה שפונות לצד אחד, ככה שאפשר להחליק את ההיטסינק בקלות על המעבד אך קשה להוציא אותו. אז בקיצור ניגש לעניין: הורדתי את המאורר עם הכיסוי מהמעבד. משכתי את ארבעת הפינים מהצד של המעבד שעל הכרטיס (כל אחד בתורו, צריך הרבה כוח לזה) וההיטסינק פשוט יצא. תעשו חיים

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Ran B,

אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by MacGyver,

ככה: אני חדש פה ואני רוצה לקנות מאוורר--ככה: 1)המאוורר שבלינק ,הוא מתאים גם אם אני רוצה לשים אותו על המעבד??? 2)האם אני יכול לכבות את האור והמאוורר ימשיך לפעול??? 3)לאן הוא מתחבר??? 4)בכללי--איך הוא??? http://www.pch.co.il/docs/pd1036379342.htm איתן

• 13 תגובות
    • 710 צפיות
  19. לשילוב של GA-8SQ800?INTEL P4 2.4 אני מבין שהורדת מתח גורמת לו לא להתחמם יותר מידי

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Pleiadian,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות גומי נעילה בצורת H באזור השרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שלום לכם . לאחרונה נכנסתי לעניין הקירור חזק . יש לי פנטיום 4 במהירות 2.4 GHZ רכשתי את הזלמן (המניפה) למעבד שלי והתקנתי תוכנות ניטור . יש לי לוח של ג'יגהבייט עם חיישן טמ' למעבד . התקנתי את SPEEDFAN ושם יש 3 טמ' נמדדות . איזו מהן של המעבד ? בנוסף התקנתי את SISOFT SANDRA והיא אומורת שטמ' המעבד שלי היא 25 מעלות . נראה לי נמוך מדי . התקנתי את EASYTUNE 4 ושם נאמר שטמ' המעבד היא 44 מעלות . אז איך לכל הרוחות ;D אני בודק את הטמ' של המעבד ? :

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. יש לי יומן אלקטרוני ישן, האם אני לכול להפוך אותו לצג LCD ? יש תמונות הגודל של הצד הוא רוחב: 6 סמ גובה 2.5 סמ

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by yambtz,

אני צריך לדעת מהר, אני עוד מעט הולך להום סנטר. יש לי דרמל מולטי "מקורי" ערכתי את הנושא על הראש חיתוך

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by LooseCannon,

היי הבעיה היא כזאת: לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם כדי לנקות אותו, כשעשיתי את זה גם פירקתי את המאוורר וההיטסינק מהמעבד, והחזרתי אותם למקום. עכשיו המחשב משמיע ציפצופים חוזרים שלפי החוברת של הלוח אם שלי קשורים או לבעיה עם הכרטיסי זיכרון, או לחום גבוה. בדקתי את הטמפרטורות בביוס והם הראו 90 מעלות צלזיוס במעבד! אני חושב שהחום הזה נובע מכך שלא שמתי משחה/גריז/דבק טרמי או איך שלא קוראים לזה, בין ההיטסינק למעבד לפני שחיברתי אותם חזרה. השאלה שלי היא איך בדיוק אני צריך לשים את המשחה הזאת בלי לעשות נזק?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by asafmanor,

איך אני יכול להתקין חלון במארז? (חיבור הזכוכית וכו'). האם למישהו יש תמונות של חלון שהוא עשה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.