עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SuB,

שלום חברים, יש לי מחשב ישן אך מלא גאווה והגיע השלב שצריך להוסיף לו זיכרון עד שיהיה קצת כסף למחשב חדש. הלוח הוא GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 והוא תומך בזיכרון עד DDR333 ואין לו DUAL DDR זיכרון 2X 256MB SAMSUNG DDR333 CL3 מעבד Intel Northwood 2.4 @ 3.0 הבאס על 167MHZ ותוספת המתחים היא 0.2V+ לזיכרון ומעבד על 1.65V. עכשיו, המחשב על Overclock משהו כמו 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג ל-1GB זיכרון והיום הסטיקים של DDR שמוכרים הם מינימום DDR400 (שיפעלו כמו DDR333 על המחשב שלי) העזרה שאני צריך : 1. בחירת הזיכרון: האם להוסיף סטיק של SAMSUNG DDR400 512MB ל-2 הסטיקים הקיימים או להחליף לסטיק 1 של 1GB מחברה כלשהי אחרת (ההפרש בין 512MB ל-1GB לא גדול) או האם אפשר בכלל להוסיף סטיק של 1…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Pleiadian,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות גומי נעילה בצורת H באזור השרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי את 965 amd ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו לפי מה שהבנתי בגלל שהוא עם מכפלה פתוחה אפשר לעלות לו רק את המכפלה אבל זה מעלה את התדר בקפיצות יחסית גדולות דבר שיכול להיות קצת בעייתי כשרוצים להגיע לoc המקסימלי אז השאלה שלי איך אני יכול להתגבר על הבעיה יש אפשרות להוריד את המכפלה ולשנות את ה fsb או שיש דרך אחרת או שאפשר לעשות למעבדים כאלה oc רק על העלת המכפלה. זו תיהיה הפעם הראשונה שאני עושה oc.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. היי שמי עידן אני מבקש בבקשה עזרה לקרר את המארז הזה : Setto 1000 יש לי כרטיס מסך 260 gtx יש מצב שהוא עושה לי בלגאן ? כי זה קורה בזמן משחקים אין לי בעיה לקנות מאווררים מ KSP איפה שקניתי אותו רק שלא ישרף לי משהו נראה לי הוא לא מיועד לחום המארז הזה ( יש לו מאוורר אחד גדול ראיתי)

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  5. אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי Intel P4 2 GHZ 512 K Chace. בעל לוח אם ASUS P4T-E בזמן עבודה רגיל לפני אוברקלוקינג הטמפ' של המעבד שלי הוא 39 מעלות ושל הלוח אם 29 רציתי לדעת אם בטמפ' כאלה אפשרי לעשות אוברקלוקינג? ואם לא אז יש לי שאלה אחרת אם אני אעמיד את המחשב שלי מתחת למזגן שיכול ממש לקרר אותו טוב ולעשות אוברקלוקינג תוך כדי הקירור של המזגן ולאחר שהמחשב עובד טוב לאחר האצת המהירות ע"י האוברקלוקינג עם המזגן להחזיר אותו למצב רגיל שבו קירור בלי מזגן ובעצם הטמפ' של המחשב תעלה אז זה ידפוק לי משהו או שהמחשב כבר רגיל למהירות ולא יקרה כלום?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. כי פשוט על הצ'יפסטק יש מעין קירור שמתחבר לצינורית. מה זה בדיוק ? אפשר לפרק את זה ?

7. Started by METAL,

מפרט: AMD 1000 Epox 8KTA (אם אני לא טועה אני כמעט בטוח) 256 sdram - לא זוכר את החברה - יש אפשרות לבדוק? geforce 4 ti 4200 msi creative sound card live! wd 30 gb 7200 rpm wd 40 gb 7200 rpm midi atx אין לי ידע קודם באוברקלוקינג (גמו שאתם יכולים לראות ???) יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג ולהגיע לתוצאות טובות? מה אני צריך לקנות/להוסיף/לשפר? תודה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by SuB,

1. מה ההבדל בין מוד סנכרוני למוד אסינכרוני? 2. אני לא מוצא איך לפתוח את האפשרות לשנות את המתח למעבד בביוס.. איך עושים את זה? אני רואה רק את המתחים אבל לא מוצא איפה לשנות.. יש לי אפשרות לשנות דרך תוכנה של הלוח אם (EasyTune) 3. מה זה תזמונים של זיכרון? מה תפקידם ומתי צריך לשנות אותם? זהו, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום חברה, אני ממש ממש נוב בנושא ומקווה לעזרה רבה ממכם. *** זה יהיה האובר קלוק הראשון שלי אז אם תוכלו ללמד אותי איך עושים נכון וכו' אודה לכם מאוד. אז יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia GeForce4 MX 440 הנה המפרט שלו: *** Device Type Graphics adapter Enclosure Type Plug-in card Interface Type AGP 8x Compatibility PC Top of PageProcessor / Memory Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce4 MX 440 Video Memory Installed 64 MB / 64 MB (max) Memory Clock Speed 500 MHz Top of PageVideo Output Max Resolution (external) 2048 x 1536 / 60 Hz Colours Max Resolution (external) 32-bit colour Supported Display Graphics API Supported OpenGL, DirectX TV I…

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by CyAn1de,

מעבד AMD שעובד ב333FSB לא מנצל את רוחב הפס של הזיכרונות שעובדים בדואל DDR במהירות333 כי תאורטית הרוחב פס של הזיכרונות הוא 666MHZ. עם אני יעלה להמעבד(XP+2400) את הבאס ל200(400FSB), ואשאיר את הזיכרונות במהירות 333MHZ במצב DUAL CHANNELזה יגרום למעבד לנצל יותר רוחב פס(שתאורטית יהיה 666MHZ), ויתשווה למעבד שרץ בבאס 200 עם זיכרון במהירות 400MHZ במצב של SINGLE CHANNEL, נכון?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שלום לכולם. המאוורר של הכרטיס שלי (7800GT) משום מה מסתובב על 100% איך אני יכול להשתיק אותו .. הוא עושה הרבה רעש ניסיתי עם RIVATUNER זה השתיק אותו בדיוק ל 5 שניות ואז הוא חזר שוב ל 100% ד'א הכרטיס של לידטק והוא עומד על 38 מעלות מנוחה .. 50 מאמץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by 114508534,

הייתי רוצה לדעת מה סידור הצבעים על הנגד . כי לא הבנתי בכלל איזה נגדים צריך לקנות

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by Riddler,

הי, יש לי E6600 מחובר ל OCZ Vendatta 2 Heatsink , על גבי Asus P5B. הזכרון הנוכחי שלי הוא Kingston 2*512 4-4-4-12, על 800MHz. כרגע אני ב OC קטן (מעבד ב 3.0GHZ) ובינתיים הזכרון מתפקד יופי. אני רוצה לקנות עוד RAM, ומתלבט מה עדיף מבחינת ביצועים ועמידות ל OC. ראיתי את ה OCZ Platinum Rev.2 ואת OCZ Reaper, שניהם ב -220 ש"ח ל 2x1GB. אחד מהם עדיף על פני השני? בביקורת שקראתי נאמר כי הקירור של ה Reaper לא עוזר בכלום, וחוץ מיופי אין משהו מיוחד בזכרון הזה. תודה!

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  14. לא אכפת לי מהרעש!

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  15. אז ככה, בסוף הסתבר לי שאבא ממש ממש קרוב לאיזו חנות מחשבים גדולה שהוא מכיר ב-NY והוא מביא לי תזכרונות ( A-DATA ) לוח ( EP-8RDA3+ ) ומעבד ( Barton 2500+ ) אז ממש קצת לפני שהוא מגיע הורדתי תאוברקלוק כי המאוורר הפריע לי באוזן ועכשיו בא לי לבדוק משהו שונה, התיזמונים הנוכחיים של הזיכרונות הג'נריים שלי הם 2.5-3-3-6 לכמה נראה לכם אני יכול להוריד אותם ללא OC? סתומרת על ההסטוק שלהם. תודה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  16. לפני כשבוע קיבלתי שני מאווררי PWM של Noctua קוראים להם Noctua NF-F12 PWM עכשיו, כשאני מחבר אותם ללוח אם שלי לחיבור (4 פינים) PWM הם לא פועלים בכלל רק כשאני מחבר אותם לחיבור 3 פינים רגיל הם פועלים וזה על מהירות גבוהה וכתוצאה מכך המחשב מרעיש מאוד למה אני לא מצליח לחבר אותם לחיבור הייעודי שלהם? בהוראות שלהם רשום שאם מחברים אותם ככה (ל3 פינים) אז הם יפעלו במהירות גבוהה לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3‎ מארז: Antec 300 המחשב חדש כמעט בן חצי שנה תודה לעוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by montigo,

אני רוצה ללמוד יותר לגבי כל עניין הכוח במחשב. סוגי הכבלים; איזה מתח לכרטיסים, כוננים, דיסקים קשיחים, מאווררים; מה נחשב יותר חשוב; איך הבורד קשור לעניין אספקת הכוח... חיפשתי כבר שעה מדריכים באינטרנט ולא מצאתי שום דבר. מישהו יכול בבקשה להסביר \ לתת לי איזה מדריך שימושי? ???

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם התחילה לי בעיה שלא הייתה לפני. לפני שבוע בערך העלתי את המהירות ל 2400MHZ 11X218 והכל היה עובד סבבה ועכשיו זה לא עובד לי יציב אפילו על 215... ולא שיניתי כלום הכל נשאר כמו שהיה !! הדבר היחיד שהשתנה זה שהמחשב עשה עדכון אוטומטי של משהו שקשור למעבד. זה קשור יכול להיות שזאת הבעיה ?? אני יזכיר שהמעבד שלי לו עובד את ה45 מעלות במאמץ... המעבד שלי הוא AMD +2800 הלוח הוא GIGA-BYTE 7NNXP והזכרונות הם GEIL 512X2 3500 CAS 2 ULTRA ( וניסיתי זכרונות זהים של CORSAIR ואותו הדבר בדיוק הגייל היו אפילו קצת יותר מהירים בלי אובר קלוקינג )

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  19. רציתי לדעת את רמת הרעש של המאוורר שבא עם הפנטיום 4! עכשיו לגבי ה Zalman CNPS7000A-CU יש למישהו את זה? מה דעתכם עליו?

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  20. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by shloosh,

תגידו מה הטעם, במארז עם יותר מאווררים????? מה,נוכל לעבוד יותר זמן עם המעבד בלי שהוא יתחמם??

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by hck,

היי! אני צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד(כולל היטסינק) לעבודה בOC. יש לי מעבד 2.8 Intel 800Hz HT, ולוח של Abit AI7 , וכרגע אני מגיע איתו ל3300Mhz (בלי להתעסק עם מתחים ותזמונים). כרגע הטמפרטורות הן (בערך~): מנוחה: 39-40 מעלות. עבודה (מאומצת): 53-55 מעלות. לפי המחשבים של אנשים שראיתי כאן, אפילו ללא OC אני צריך קירור קצת יותר טוב, לא? בכל אופן, חשבתי על ה A1715 Thermaltake CPU Fan Spark 7+ Xaser Edition - P4 Fan. קישור לאתר היצרן: http://thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm הוא נראה לי דיי חזק, במיוחד שהוא למעבדי 3.6 , והוא עולה כ-165 ש"ח. מה אתם אומרים עליו?

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Moo^Moo,

קראתי את המאמר על מריחה נכונה אבל לא רשום שם הפרט החשוב של כמה צריך משחה צריך למרוח על הליבה. התעסקתי הרבה עם חומרה אבל מחר זה הפעם הראשונה שאני מרכיב מעבד על הלוח. אז כמה לשים על בארטון 2500? צריך שיהיה ממש שכבה דקה? או שטיפה עבה?

24. Started by amos700,

מחפש מאוורר שקט לסוקט 478 תקציב לא משנה

25. אז הסיפור הוא כזה לא מזמן חבר שלי ביצעה מחירה של חלקים למחשב מאת איזה חבר שלו החבר הזה קיבל קירור מדגם zalman cpns9500 קניתי את הקירור ממנו בה 15 ש"ח ואמצעי מניעה :spermat: לקירור היו חסרים כמה חלקים (החיבור ללוח אם ) אז איצתרחתי לאלתר וחיברתי אותו בעזרת כמה חותים וברזלים אכשיב יש לי שאלה האם הטמפרתורה נורמאלית והאם אפשר איפושהו לקנות חיבורים ללוח אם

• 7 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים