אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מפרט: AMD 1000 Epox 8KTA (אם אני לא טועה אני כמעט בטוח) 256 sdram - לא זוכר את החברה - יש אפשרות לבדוק? geforce 4 ti 4200 msi creative sound card live! wd 30 gb 7200 rpm wd 40 gb 7200 rpm midi atx אין לי ידע קודם באוברקלוקינג (גמו שאתם יכולים לראות ???) יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג ולהגיע לתוצאות טובות? מה אני צריך לקנות/להוסיף/לשפר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין מוד סנכרוני למוד אסינכרוני? 2. אני לא מוצא איך לפתוח את האפשרות לשנות את המתח למעבד בביוס.. איך עושים את זה? אני רואה רק את המתחים אבל לא מוצא איפה לשנות.. יש לי אפשרות לשנות דרך תוכנה של הלוח אם (EasyTune) 3. מה זה תזמונים של זיכרון? מה תפקידם ומתי צריך לשנות אותם? זהו, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מעבד AMD שעובד ב333FSB לא מנצל את רוחב הפס של הזיכרונות שעובדים בדואל DDR במהירות333 כי תאורטית הרוחב פס של הזיכרונות הוא 666MHZ. עם אני יעלה להמעבד(XP+2400) את הבאס ל200(400FSB), ואשאיר את הזיכרונות במהירות 333MHZ במצב DUAL CHANNELזה יגרום למעבד לנצל יותר רוחב פס(שתאורטית יהיה 666MHZ), ויתשווה למעבד שרץ בבאס 200 עם זיכרון במהירות 400MHZ במצב של SINGLE CHANNEL, נכון?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי UBER CHAKRA והמאוורר הקדמי שמגיע איתו לא נראה לי הכי שקט... איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי עם לד כחול בלבד שיהיה יותר שקט ממנו וייתן ביצועים טובים? תקציב לא מוגבל כל כך.. אבל משהו כמו 60-80 ש''ח יהיה בסדר.
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , עם היטסינק ומאוורר רגילים. רציתי לדעת איך אני מוציא את זה שיש לי עכשיו. אני יודע איך להוציא, אבל אני רוצה שתתנו לי יותר פירוט.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי להביא את המחשב החדש שלי מחנות ידוע במרכז לפי ההזמנה החנות אמורה הייתה לבצע בחינם OC למעבד Q9300 (משהו בסביבות 20-30% יותר ממה שהמעבד נותן במקור). אני התחלתי לעבוד על המחשב, להתקין את המערכת ותוכנות וכו' רק מהערב... אחרי שהכל מוכן ומותקן, רציתי לבדוק עד לכמה OC יש לי על המעבד. בדקתי ונאדה, המעבד נשאר בתול ללא OC!!! מה אתם אומרים? ללכת לחנות שיבצעו את ה-OC שהבטיחו? (העיניין שהשבוע אין לי זמן להגיע לחנות שלהם)... האם אוכל לבצע OC בעצמי מבלי לפגוע במעבד? או ב-מתח שהוא צורך וכו'? או יותר מכך, כדאי לי לבצע זאת? חוץ ממעבד קצת יותר מהיר, במה זה עוד יתרום למערכת שלי? הנה תמונה מ-EVEREST - המעבד עדיין על 2.5MHZ
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קירור לכרטיס הזה: http://img387.imageshack.us/my.php?image=img00534qi.jpg ג'יפורס 6800 128 מגה. הקירור שהחלטתי לקנות הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 אני מקווה שהוא יעבוד 100 אחוז ולא יהיה לי את הקווים האלה כמו שהיה בקירור הישן!!... מה אתם אומרים שווה?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1)עשיתי oc לא גדול למפרט בצד העלתי את הבאס ל333 והכל היה בסדר עד שעשיתי ריסט אז המחשב לא נדלק עשיתי ריסט מהמארז המחשב נדלק אבל הoc אופס מה יכלולה להיות הבעיה יש לציין שבכל תדר שאני שם יש את הבעיה לא רק ב333 2)אני לא מוצא איכן שולטים על המכפלה של המעבד בביוס של הלוח במפרט אשמח אם תגידו לי איפה זה צריך להיות
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהר, אני עוד מעט הולך להום סנטר. יש לי דרמל מולטי "מקורי" ערכתי את הנושא על הראש חיתוך
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מפרט חומרה: מעבד : E8400 ק.מעבד: TT V1 לוח-אם: DFI DK X38-T2R זכרונות: CORSAIR XMS2 6400 2G 4-4-4-12 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 512 מארז: COOLER MASTER CM-690 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W אוקיי אז ככה הOC שלי הוא E8400@4G ,CORSAIR 800@890 (איני יכול לצרף את תמונת המסך של CPUZ מפני שמשום מה אינו מציג אצלי תוצאות אמת מדובר על CPUZ 1.45 , מ"ה VISTA ULTIMATE32 SP1). את ההוכחה ל4G אפשר לראות בפרטים של תמונת 3dvantage , ולזכרון ב-CPUZ (חשוב לציין שתזמוני הזיכרון היו חופשיים ולא מוגבלים ל- 4-4-4-12) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך אפשר למדוד את הטמפרטורה בכרטיס מסך ואת מהירות המאוורר שלו?
-
בוקר טוב, אני אגש ישר לעניין אני נמצא באובר ל 3000 mhz אבל אני בטוח שאפשר לסחוט עוד קצת, אני יצרף פרטים. מעבד + אוורסט (אני בטוח שטמפ' היא לא הבעיה שלי כי בדיוק קיבלתי את הביג טייפון ואז זה היה הרבה הרבה יותר גרוע... http://img384.imageshack.us/my.php?image=15tq.jpg זכרונות (דווקא אני חושב שזאת הבעיה שלי כי יש לי 2 סלוטים של 333 MHZ ו2 של 400 - הגבלה מסוימת) http://img386.imageshack.us/my.php?image=20kk.jpg כמו שאתם רואים במקום לעבוד ישירות על תדר של 200MHZ הייתי חייב לטפס למעלה מ 166MHZ עד לאן שהגעתי וזה ל 209... עכשיו אני יודע שהקינגסטון הישנים שלי של 333 MHZ עלולים לעצור אותי אבל האם זו באמת הבעיה? בנוסף קראתי באקסטרים סיסטמס איזשהו נושא לגבי ליבת הנורט'ווד ורשמ…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אלהן חבר שלי אצלי הוא רוצה לדעת איך התוצעות של ה OC שלו הליבה הוא הגיע מ 500 ל 607 ובזיכרון הוא הגיע ל 560 עם קרור סטוק איך התוצאות?... עליתי ב 3DMARK05 מ 3660 ל 4400 נ.ב הוא יכול להגיע ליותר עם תוספת קירור טובה?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בכל התוכנות זה מראה לי על CHIPSET 70 מעלות לעוצת זאת המעבד במאמץ לא עובר 43 והאם אפשר לעשות אוברקלוק כך ? האם זה נורמלי ללוח הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכרטיס שלי במנוחה על 60-65 מעלות ובמאמץ אפילו 75-80. זה בסדר? (OC ממש מינימלי כ-10 MHZ בליבה בלבד). אני מפחד להמשיך עם הOC למרות שבבנצ'מארקים הוא מתפקד בסדר וכנ"ל במשחקים. אשמח לתשובה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ראיתי את הקירור הזה זה AC מה אתה אומרים http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7236 ומה זה מצב טורבו אפשר איזה ביקורת עליו
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה למעבד שלי? המעבד: http://www34.brinkster.com/ivrite/coldwar.htm המאוורר Thermaltake POLO 735 Extreme 3-in-1 A2144 Cooler (והנה לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=6680) יש יתרונות? חסרונות? מה עם במחיר? בתודה ר-ב-ה מראש לכל העוזרים, תומר.ש 8)
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח 965P-S3 של ג'יגהבייט וזכרונות DDR2 900MHZ 4-4-3-15 SLI EDITION של OCZ... עד לא מזמן הייתי בטוח שיש אי תאימות בין הלוח לזכרונות משום שלא יכולתי לעבוד ביותר מ800MHZ. אחרי ששוטטתי קצת באינטנרט ובדף המוצר של הזכרונות הבנתי שהם עבדו במתח נמוך מדי (1.8V) ביחס למתח שבו הם אמורים לעבוד (2.1V). (אני עדיין לא סגור על זה לגמרי אבל זה נראה לי מאוד הגיוני לנוכח התוצאות...) בעקבות זה העליתי את המתח ב0.3V, לאחר מכן הזכרונות עבדו יופי ב900MHZ... אחרי שהבנתי שאין לי ממש מה לעשות עם זכרונות ב900MHZ החלטתי שאני יוריד את התדר אבל גם את התזמונים... כעת אני עובד ב712MHZ עם תזמונים של 3-3-3-5!!! (המעבד עדיין על 3.2GHZ משום שלא רציתי להעלות לו מתחים...) האם זה סביר שאני יוכל לעבוד בתזמ…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
האמת אני לא יודע, אם זאת בעיה בכלל, כל פעם שאני נכנס למשחק יחסית כבד, באופן אוטומטי יש איזה מאוורר שמרעיש מאוד חזק, אני חושב שזה של הכרטיס מסך, יש לי HD5770. זה אמור להיות ככה? כי איך שאני נכנס למשחק זה באופן אוטומטי פועל חזק, זה לא מתחמם או משהו ואז מתחיל. ובאופן כללי, יש לכם איזה המלצה לקירור טוב למחשב משהו שלא עולה יותר מ-300 ש"ח? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התחתלי לא מזמן להתסק עם O.C העלתי את ה מהירות ב 300 HZ והכל סבבה. במהלך ההסתובבות שלי פה בפורום אני מוצא את עצמי רןאה את המושג 1:1 2:1 מה זה אומר ואיך אני מגדיר את זה ומה יותר עדיף? דבר נוסף כאשר אני מעלה את הFSB אני משתדל להשאיר את המהירות של הזכרון ב 400 זה מהלך נכון או לתת לו גם לעלות?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה זה מה מי זה מי (חזק חזק) חח לא סתם צריך זיהוי בטמפרטורות יש רעיונות למישהו זה מה שאני חשוב 1-לוח 2-מעבד 3-אין לי מושג ולמה זה מינוס? 4-אין לי מושג 5-אין לי מושג 6-הארד דיסק [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-