עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by galigola,

יש לי AMD 2000 לוח אם ג'יגבייט KT400 VAX,נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' והטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות ה-57-60 ושל המערכת(האם הכוונה היא ללוח?) היא בערך 40. יש לי וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W . האם עלי לדאוג? זה נראה לי גבוה לא? האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר מקדימה?(בלכתובת הבאה יש תמונה של המארז שלי מקדימה,זה נראה לי כמו מקום לעוד מאוורר לא?) מה זה יתן לי? http://www.pchardware.co.il/assets/own/front_18.jpg

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by SlimShady_1,

אני רוצה לקנות קירור איכותי... ואני מתלבט בין שלושת אלו... http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-V81&other_title=+KHC-V81+Hyper%206 http://www.aerocool.us/cooler/ht101.htm מיועדים ללוח Neo2 Platinum מעבד 64 3200 Newcastle אני מתכוון לשים על ההיט סינק שני מאווררים... מה שאני כן יודע זה הקולרמסטר יותר כבד בכמעט חצי למרות שלא מצאתי שום נתון על המשקל של הטרמלטק tower112 הבעיה שמצאתי רק סקירה אחת על הטרמלטק טאוור מנחושת לכן אני לא יודע ממש מה הביצועים שלו... רק לפי אח שלו מהאלומיניום וזה לא ממש משקף הרבה מצאתי על הHT101 מלא…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by ScreameR,

אני מכין לי איזה Extreme O\C PC ואני החלטתי להתבסס על סלרון ( בגלל תקציב דל ), עכשיו אני מוכן להשקיע בערך עד 350 שקל משהו כזה. תודה

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by rtr,

טוב אחרי הגדלת ה OC לMHZ 2500 הטמפ' עומדת על 53 מעלות ועכשיו עוד חורף אז חשבתי להחליף קירור ואני לא יודע איזה !? יש 4 אפשרויות [glow=red,2,300]Thermaltake PIPE101 CL[/glow] + מאוורר 80 40CFM (יש לי כבר ) אין לי מושג איך זה יהיה [glow=red,2,300]Thermaltake SilentTower [/glow] המחיר שלו הוא הMAX שאני מוכן לשלם ביצועים סבירים שקט אבל מגושם ומכוער [glow=red,2,300]Thermaltake POLO 735 [/glow] המאוורר האולטימטיבי ?! לא יקר לא גדול גם שקט כשרוצים וביצועיסטי כשצריך -- יש חסרונות ? יהיה על MAD ומטה כל הזמן [glow=red,2,300]ZALMAN CNPS7000B-ALCu[/glow] או אולי זה המאוורר האולטימטיבי ?! שקט יפה ביצועיסטי אבל דיי גדול יהיה על MAX RPM תמיד כל הHSF האלה לא יעבור את ה 30 DB מי מ…

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  5. תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  6. לשילוב של GA-8SQ800?INTEL P4 2.4 אני מבין שהורדת מתח גורמת לו לא להתחמם יותר מידי

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש עם Q9450 ויחד איתו קיבלתי את ARCTIC FREEZER PRO 7 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= במחשב הישן שלי יש לי את ה-THERMALTAKE GOLDEN ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0220/cl-p0220.asp#overview 1) אני יודע ששניהם סוקט 775, האם ניתן להחליף בין המאווררים אף על פי שלא מצויין בפירוש QUAD CORE ב-TT? 2) אם כן, האם כדאי לי להחליף בין השניים מאחר שה-ARCTIC מעט רועש לטעמי. 3) אם לא, על איזה מאוורר או קירור באשר הוא הייתם ממליצים על מנת שיהיה שקט ככל הניתן בהנחה שאולי יעשה OC בעתיד והמחשב הוא כמובן בנוי למשחקים? 4) תקציב עד 300 שח עם אפשרות להתגמש בעת הצורך. תודה מראש.

8. ZALMAN CNPS5100-Cu FOR AMD 102 shkles או AeroCool Hercules CPU Cooler for AMD 120shkles או Thermaltake Volcano 7/8/9 PLUS 120shkles

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  9. למה כאשר אני הופך בתוכנה של gigabyte (וגם בביוס) את הBUS ל158 אז הWINDOWS 2000 מראה לי מסך כחול וניכבה יש לי לוח של גיגביית 7VRXP ומעבד 1600+ XP

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

איך בדיוק עושים OC למעבד אינטל פנטיום 4 2.0 גיגה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. Started by guy_intel,

על מעבד Q9450 ומתוכנן OC. איזה קירור עדיף ? Thermaltake Big Typhoon VP או: Thermaltake V1 נייהם באותו מחיר כמעט (220 ש"ח).

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by lmlm,

יש באפשרותי להשיג את שלושתם לקונרו שלי. עכשיו אני דיי רוצה את הטוניק טוואר אבל שמעתי שהוא כבד רצח וירגישו כאלו הוא קורס, וגם אני לא יודע אם יכנס לי למארז (אפשר לראות במפרט) נינגה נראה לי גם כבד ורחב וBT נראה דיי באמצע למרות שמהמחיר של שלושתם באותה טווח. אני יודע את הביצועים של שלושתם, אבל שואל מה הקירור שהכי קל ונותן תמורה לכסף? תודה

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכוולם. מזמן לא עסקתי בOC ככה שאני כבר לא כלכך מעודכן בתוכנות שיש... אנירוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי- ראדיון 9100 של ספייאר. אני צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לעשות את הOC, רצוי שהתוכנה תבדוק אוטומטית את הקונפיגורציוה האופטימאלית למערכת שלי, ושאני לא אצתרך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשאני מפעיל את המחשב. המארז שלי מספיק מאוורר והלוח לא עולה על 40 מעלות במאמץ (העלתי את המכפלה אז הוא מתחמם קצת יותר מהמצב הרגיל...)

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי (4850), הכרטיס הגיע לא מומהר, אבל עם קירור מעולה (AC), ויש לי שאלות לפני שאני עושה את האוברקלוק. 1. באיזו תוכנה כדאי להשתמש? 2. איפה יותר חשוב להעלות את הקלוקים, ובכמה? אם תוכלו לרשום לי מספרים אני אשמח מאוד: GPU Clock Memory Clock טמפרטורות: מנוחה - 31 מעלות. מאמץ - 45 מעלות. המון המון תודה~!

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by ozwrx,

Thermaltake TR2 M3 איך הוא אנשים? אני קונה אותו ב 80 שקל כדי להרכיב אותו בBARTON 2500 שלי איך הוא? כמה טמפ" הוא יתן לי? הלוח שלי הוא EPOX 8RDA3I

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by Forest14,

מדובר בלוח ASUS P5Q PRO עם מעבד Q9400, שעליו יושב גוף קירור של Thermalright Ultra-120 eXtreme עם מאורר 120. בנוסף 4 גיגה זיכרון, וכ. מסך 285GTX של גיגהבייט. המארז הוא של אורורה (גיגה בייט) עם המאוררים המקוריים. הסנסורים מראים חום של 32 מעלות צלזיוס בMB באופן רגיל, אבל במשחק 3D עולה ל45 מעלות ומשמיע אזהרה. אני מבין שייתכן שהחום של הכרטיס מסך משפיע על הסנסור. השאלה אם צריך לעשות משהו (כגון להוסיף מאורר ואיפה לשים אותו?)? תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. אם אני לוקח כרטיס הכי זול בשוק נגיד זוטק או מה שזה לא יהיה שם לו קירור פסיבי של Thermalright : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1823&products_id=18811 או של זלמן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9214 האם יש סיכוי לעבור/להשוות לאולטרה? , האם יש משהו ברשת שעשה את זה כבר ויש תוצאות ? (עם הוספה של קירור איכותי מהצד ולא הזבל שמקבלים על הכרטיסים). ד"א , אין קשר ללוח אם ול OC של כרטיס מסך האם אני צודק? (יותר תלוי בספק כוח , או בשניהם?) סה"כ אני מצפה להגיע ל: core:850 shader:1900 Memroy Data Rate:2200 אני חולם בהקיץ או שזה אפשרי? כמובן שלא ניתן לחזות את העניין אבל ניחוש עם חוש של הגיון ואולי שוב יש מי שעשה את זה ברשת (מאמין שכן פשוט לא מצאתי…

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by getsomefood,

המעבד שלי הוא בערך ב45 מעלות לא במאמץ בלי oc (אבל בלי קירור מיוחד) יש סיבה למה הוא כל כך חם? (או שזה לא כל כך חם) הנה הפרטים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Bagheera,

הנה קישור לפרויקט המקורי ממאי 2008 ולאחר מכן עידכון שפורסם באשכול גלרית הקירורים בפורום. אחרי שנה של עבודה רצופה אפילו הצנרת הטובה ביותר נהיית צהובה וכמובן שהרדיאטורים מתמלאים אבק, בקיצור הקירור כבר לא מקרר כמו פעם וצריך לעשות משהו בנידון... ככה המחשב נראה כיום, הרבה מאוד צנרת והרבה מאוד בלוקים, את מספר הבלוקים אני לא אשנה אבל מבחינת הצנרת הגיע הזמן לעשות משהו בנוגע לבלאגן, בנוסף המשאבה של הלופ של הכרטיס מסך עושה בעיות ונכבית ללא סיבה לעיתים דבר שגורם לכרטיס מסך שלי להגיע ל 50 מעלות במנוחה (לא נעים ). הצנרת החדשה שארכיב היא צנרת TYGON בעלת דפונה עבה יותר מצנרת ה TYGON שברשותי כיום ולכן לא אזדקק לסלילים כמו אלה שמורכבים כיום. לא פשוט לפרק קירור מים, קודם צריך לנ…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by RoNeR,

עשיתי oc למחשב לאחר מכן שיחקתי עם התיזמונים של הזיכרון.. יצאתי מהbios ומאז המחשב השתגע... הוא בהתחלה כתב לי שהביוס לא טוב ומאז המחשב לא מתכבה ולא מדליק מסך.. וכל חצי דקה הוא עושה כמה צפצופיים ניסיתי להוציא תמחשב מהחשמל ולהוציא תבטריה של המחשב וזה לא עזר... איך אני יכול להפעיל תמחשב חזרה ?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by elipok,

שמתי לב שלא מוכרים קירור אקטיבי לראם אולי למישהו יש מדריך איך עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by Omry,

היי אנשים. שמתי לב כי בכל לוח אם ישנה הגבלה לתדר מסוים של זכרונות, כדוגמאת ה-Rampage II Extreme שיכול לעבוד עם זכרונות בתדר של עד ל-1,800MHZ. רציתי לדעת, האם ישנה דרך כלשהי לעשות OC ללוח ככה שיוכל לעבוד עם זכרונות במהירות יותר גבוהה, או שבכל מקרה יזהה רק 1,800MHZ? עד כמה שידוע לי, גם התדר של 1,800MHZ נחשב כ-OC ללוח האם. תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by Riddler,

הי, יש לי E6600 מחובר ל OCZ Vendatta 2 Heatsink , על גבי Asus P5B. הזכרון הנוכחי שלי הוא Kingston 2*512 4-4-4-12, על 800MHz. כרגע אני ב OC קטן (מעבד ב 3.0GHZ) ובינתיים הזכרון מתפקד יופי. אני רוצה לקנות עוד RAM, ומתלבט מה עדיף מבחינת ביצועים ועמידות ל OC. ראיתי את ה OCZ Platinum Rev.2 ואת OCZ Reaper, שניהם ב -220 ש"ח ל 2x1GB. אחד מהם עדיף על פני השני? בביקורת שקראתי נאמר כי הקירור של ה Reaper לא עוזר בכלום, וחוץ מיופי אין משהו מיוחד בזכרון הזה. תודה!

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by Bengo5,

שאלה ראשונה-איזה קירור טוב אפשר להביא למעבד E7200 שיתאים גם למקרה שאני ירצה אוברקלוק... ולאיזה מהירות המעבד שלי יכול להגיע עם אוברקלוק?

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by nitzanzb,

אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים