אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מאוורר של SCYTHE 120 מ"מ 1600 RPM, המוכר אמר לי שהוא יהיה רועש אבל לא תיארתי לעצמי שזה יהפוך לטרקטור של ממש... 2 האופציות שיש לי כרגע הן: 1. להבריג את המאוורר למארז עם תושבות גומי. 2. לחבר בקר ולהעלות\להוריד את הסל"ד על פי הצורך. אני חושב שהכי טוב זה השילוב של שניהם.. אשמח אם תעזרו לי בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מאורר למעבד 3200+ ATHLON XP (מיותר לציין SOCKET A נכון ? ) אגב אם אפשר להשיג קירור טו יותר ושקט יותר בשביל עוד 20-30 שקל אז אפשר להתגמש קצת. שיהיה לכולם יום נפלא
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני ביצעתי חיפוש לגבי זה פה בפורומים והיה לי קשה לקבל החלטה: אני מתכנן OC צנוע לבאס של עד 340Mhz, לא יותר, למערכת עם E6600. לדעתכם הלוח יעמוד בזה?
-
- 16 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אז ככה: המעבד שלי כרגע על תדר של 3.6GHZ והמתח בביוס על Auto.... כשאני מעלה את הבאס בעוד 5 (כרגע 225X16) כשהwin עולה המחשב עושה מסך כחול כזה...אבל כשאני שם את המתח על נגיד 1.5 הכל עולה טוב פשוט המחשב לא כל כך מחזיק בS&M...יש למישהו רעיון? זה המתח? אולי משו אחר? אני ממש רוצה להגיע לתדר יותר גבוה...
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V ניסיתי להעלות מתח ל 1.4 ואז להעלות את התדר ל3.2 אבל אני נכנס למשחק לבדיקה אחרי 2 דקות משחק המחשב קורס.
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבים של הרכבת מערכת חדשה ומחפש להתאים קירור למעבד בכותרת אני מתלבט כרגע בין שני קירורים: - Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B - שהמליץ לי עליו YairZ - Zalman CNPS10X Extreme האם יש קירור אחר שאתם ממליצים עליו ? אני מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח בקירור למעבד ולא מעוניין בקירור מים תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי... אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבוד יכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעונים, לאחרונה רכשתי את גוף הקירור הבא: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/046/scnj2100-detail.html מחנות שלא אנקוב בשמה, מתחיל ב-K נגמר ב-P. רכשתי אותו כי עלתה טענה מצד המוכר שאפשר להשתמש בו כקירור פאסיבי. יש לי כרגע Arctic Cooler Freezer 7 pro, שמרעיש נורא(שומר את המעבד ב-50 מעלות בממוצע) ואני כבר רוצה קירור פאסיבי. יש לי מארז של Compucas 6A19 עם שני מאוררים של 120 מ"מ, הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. בימי הקיץ הללו אני גם משאיר את המארז פתוח. עד כמה אפקטיבי יהיה להשתמש גוף קירור הזה כפאסיבי? (אגב, אחד השיקולים הנוספים להשתמש בו כפאסיבי הוא שכאקטיבי, הוא פשוט לא נכנס לי במארז ).
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה התחיל בחודש האחרון פתאום התחלתי לשים לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך במנוחה עומדת על 65+ מעלות ועכשיו בדקתי במעמץ אחרי איזה חצי שעה זה מגיע ל 100 מעלות (המאורר על 100%) בנתים אני לא רואה ארט אפקטים או משהו בסגנון הכרטיס דיי חדש בן חצי שנה אני יכול להביא אותו ל SKYPC שיבדקו אותו או שלהשתמש במשפט הידוע - לא לתקן מה שעובד ופשוט לחכות עד שיופיעו בעיות (עם בכלל) אני בכול מקרה מחר יתקשר ל SKYPC ניראה מה הם אומרים על העינין תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מארז ANTEC 300 וספק מודולרי M12II של SS. מיקום הספק הוא למטה. השאלה לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הספק (מאוורר 12 ס"מ) כלפי מעלה או כלפי מטה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי כרגע על 2300mhz . השאלה היא אם אני משנה את התדר ישר ל2000Mhz ואז ישר ל2350Mhz מזיק למעבד?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
החלטתי לקנות קירור לכרטיס מסך ואני די מתלבט בין שני דגמים וכיוון שמצאתי רק ביקורת אחת והיא לזלמן אין לי קנה מידה להשוות אז אני שואל אותכם Thermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm ייתרון ברור של הג'יינט הוא שיש לו שני מאווררים... במקומות אסטרטגיים והעובדה שמצויין באתר של טרמל טק שהבלואר נועד למצבים של OC ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 זול בחצי כסף מהטרמל טק למרות שהוא בא בלי מאוור אז כולל מאוורר המחירים בערך שווים בנוסף האזהרה באתר של זלמן לגבי כך שאם שמים אותו על כרטיסים כמו 9800 או 5700 ומעלה הוא עלול להשרף בלי מאוורר דיי …
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
-
טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המאוורר הצדדי שבמארז שלי התחיל לעשות רעשים לא נורמליים, אני צריך מאוורר טוב 80mm, כמה שיותר חזק אבל כמה שיותר שקט (השקט יותר חשוב), אם אפשר מ- pandas או ksp לא מעוניין במאוורר עם לדים ולא כאלו עם חיישנים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך... מה אתם ממליצים ???.... תביאו ת'הכי טובה שיש ... נ.ב. 1 : איזה עובי צריכה להיות המריחה ?... משהו כמו שתי דפי a4 למדפסת.... או שפחות ..?!?! נ.ב. 2 : אני מורח ת'משחה רק על הליבה של הכ.מסך או גם על הסינק..?!?! תודה
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז מה הטמפ' המומלצת שיהיה למעבד במנוחה? אם זה מעל 50 זה יכול להשרף?
-
- 14 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוברקלוקינג הבנתי שזה גורם למחשב לעבוד יותר ממה שהוא מסוגל אז רציתי לדעת איך אני עושה את ה אוברקלוקינג במחשב שלי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאלה קטנה: איך אני מוריד את ההיטסיק מהצ'יפ..? אחרי שניתקתי את התופסים שלו הוא לא ממש רוצה לצאת, ואני מפחד למשוך אותו. אני רוצה לשים שם משהוא אחר ששיפצתי (spire חתוך לחצי עם מאורר של hi-coolבצד שלו).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הרכבתי ב HWZone מפרט למחשבים ב5000 ש"ח והרגע חזרתי מ skypc להתייעץ ובלה בלה הקיצר המפרט שלי היה: E8400 DFI LANParty DK P45-T2RS 4 GB RAM Mushkin WD 500GB HD48700 CM 690 Artic Colling Freezer 7 Pro Zalman Case Fan ZM-F3 120mm X2 צורב DVD Enermax Pro82+ 525W הוא אמר שהכל טוב ויפה אבל יש בעיה בקירור ששמתי. הוא אמר שהקירור למעבד ששמתי הוא בכלל למחשב משרדי והוא דומה מאוד לקירור BOX שבה עם ה E8400 ולא מומלץ בכלל לקחת כזה קירור למחשב למשחקים. הוא אמר שאו שלוקחים את הקירור הכי טוב או שלא לוקחים בכלל כי אין שום קירור טוב משתלם ויעיל באמצע. מה אתם חושבים על זה? הוא שם לי Thermalright Ultra+120 eXtreme לגביי המאוורים הוא אמר לי שהם מרעישים טיפה ולא הכי מומלצים אז הוא ש…
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אוקי אהליין אנשים. אז ככה, לאחר שקראתי את כל הREVIEWS במנטור ופה...ראיתי כי אכן ATHLON יכולים להגיע ל 55-57 במאמץ ללא כל דאגה. אולם כל זה ידוע...אך לי עדיין הפריע טמפרטורת עבודה של 50 C... ולכן החלטתי להעיף את הפד התרמי..ולשים במקומו את הגריז: פה באתר אומרים שהדבר מוריד ב 2-3 מעלות. אז לא. כרגע טמפרטורת העבודה שלי היא :39. ובמאמץ מקסימום 45-46. כך שיש לנו פה 10 מעלות הורדה. ולכן אני ממליץ בחום לכל חתול, כלב ויונק.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-