עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by --Adidas,

הכרטיס מתחמם לי אחרי 10-15 דקות משחק ומגיע לטמפרטורות של 90 מעלות ויותר .. איך אני מעלה את המהירות של המאווררים בכרטיס מסך אולי זה יעזור ?? וגם איזה דרייבר הכי מעודכן כרגע להוריד לכרטיס הזה ??? תודה אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by SeaMonster,

אני הולך להחליף את הקירור של המעבד שלי (הקירור הגיע היום). עם מה אני אמור להוריד את המשחה הטרמית הישנה?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by or0126,

אני רוצה לקנות מאווררים אתם יכולים להמליץ לי על חברות ולא יהיה יותר מידי יקר ד"א אני מאווררים בגודל 12 ו8

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by AppleJack,

יש לי leadtek 7800gt extreme. אני מחליף לו את הקירור ל-Zalman VF700-AlCu (שכבר יש לי) אבל "אזלו" לי גופי הקירור לזכרונות הכרטיס מסך שבאים איתו, ואני מעוניין לרכוש חדשים.. השאלה היא, האם יש הבדל בין גופי קירור (לזכרונות) שונים? יש לי קצת בעייה להזמין את אילו של Zalman, כבר ביטלתי הזמנה בנועה (חיכיתי יותר מחודש וחצי). חנויות אחרות גם עושות לי בעייה עם מוצר זה. כנראה שהוא לא זמין משהוא במלאי הספק... יש לי אופציה לקנות את אילו של ThermalTake שנקראים BGA1 (אלומיניום) ו-BGA2 (נחושת) כאשר שניהם זולים יותר מה-zalman (אלומיניום). יש המלצה בעניין? זה בכלל משנה מה אני לוקח ?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by rel81,

הי אנשים אני חדש כאן... וכאן גיליתי לראשונה את הOC... ח"ח.. אני מחפש תוכנה לOC למעבד ואני לא מוצא.. אז אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אודה לכם... [glow=red,2,300]* הכל תלוי בעונה ובטיב השכנה....[/glow]

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  6. כרגע עם המאורר הרגיל הטמפרטורה הינה 48 מעלות מארז פתוח ואני די לוקח פה הימור רציני של 120 שקל(חצי משכורת צבאית ) בשביל לראות אם הסיבה שלי לקריסת המחשב ב148 באס זה הטמפרטורה.. כי הייתי חכם עשיתי פעולה מסויימת קיררתי את המחשב בעזרת תוכנת קרור ל31 מעלות למעבד והצלחתי להגיע ל154 באס אבל המחשב קרס אחרי כמה שניות מה דעתכם? שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by swisaman,

אני כרגע עם OC למעבד AMD 955 ל3.8,והמעלות במאמץ מלא עלו בצורה מוזרה בשבועיים האחרונים~,מ58 ל65 במאמץ מלא, יש איזה דרך לקרר את המעבד להוריד אותו למיתחת 60 מעלות שוב? אני עם קירור MUGEN II,מארז CM590 עם מאורר SLIPSTREAM 12MM 1600RPM.. מישהוא יכול לעזור לי בזה? המחשב כבן שנה~

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  8. הבקשה בכותרת אהה ואם יש למישהו השוואה בין BLUE ORB VS RUBY ORB אני אשמח

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Gil28,

התקנתי את ה- ultra 120 extreme אבל כשבאתי לסגור את הדלת של המארז (enermax phoenix) המאוורר צד מתנגש בקירור ואי אפשר לסגור אותו! יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by bozi,

שלום יש לי מחשב compaq deskpro עם ציפסט אינטל. עם מעבד עומד slot1 ,על המעבד רשום 600e/256/100/16.5v ויש לו דיפסוויץ שמגמפר את המהירות מ-350mhz עד 600mhz . לא הצלחתי למצוא בשום מקום על הלוח מספר דגם חוץ מאשר את שם החברה[COMPAQ] האם ניתן לבצע O.C למעבד זה?ואם כן איך ? תודה

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by dddddd,

אני מתלבט מאוד בין ה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ל-Thermalright Ultra-120 eXtreme? ומה ההבדל בניהם ועד כמה משמעותי ומה יותר מקרר ומה יותר רועש ?

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום, באוורסט כתוב לי שהמאוורר של הכרטיס שלי הוא רק על 30% והטמפ' קצת גבוהות... אז אני רוצה תוכנה כדי לשלוט במהירות המאורר של הכרטיס מסך וכל שאר הרכיבים. יש לי SpeedFan אבל זה סתם זבל.. אני רוצה תוכנה אחרת..וגם יש לי rivatuner... אבל אני לא יודע איך משתמשים בה כל כך... אשמח למדריך או שתסבירו איך משתמשים בה... האם אפשר לשלוט במאוררים דרך אוורסט? (גרסה 4.20 אנלימיטד) אם לא אז אשמח לתוכנה פשוטה וטובה לשליטה על מהירות המאווררים.. (מקווה שזה הפורום הנכון ולא הייתי צריך לפתוח אותו בפורום תוכנה.. אם זה לא הפורום הנכון אל תנעלו בבקשה..) תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by Gohan,

מישהו יכול להמליץ לי על סוג(שם) טוב אני רוצה 1 שאחרי שאני ישתמש בו אני יוכל ישר להדליק את המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. לשילוב של GA-8SQ800?INTEL P4 2.4 אני מבין שהורדת מתח גורמת לו לא להתחמם יותר מידי

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by tom123,

"3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ." דוגרי.. יש פה מישהו שהמעבד שלו פחות מ- 45 במנוחה? חחחחחח אני עובד על 73 במאמץ תעשו טובה תערכו את זה...

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Pika007,

שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by ElemenTal,

תגידו, יש לקירור בעיה של משקל ? שאלה שניה, הקירור יכנס בתוך ה 3D AURORA ? תודה לעוזרים ?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by The_Byter,

לעוד תמונות

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by lmlm,

יש באפשרותי להשיג את שלושתם לקונרו שלי. עכשיו אני דיי רוצה את הטוניק טוואר אבל שמעתי שהוא כבד רצח וירגישו כאלו הוא קורס, וגם אני לא יודע אם יכנס לי למארז (אפשר לראות במפרט) נינגה נראה לי גם כבד ורחב וBT נראה דיי באמצע למרות שמהמחיר של שלושתם באותה טווח. אני יודע את הביצועים של שלושתם, אבל שואל מה הקירור שהכי קל ונותן תמורה לכסף? תודה

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by tulicooli,

עשיתי oc ולא ממש הבנתי איך לעלות את המתח הנה תמונה.. איפה אני מעלה את המתח? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  21. אז ניסיתי לעשות OC למערכת העקומה שלי וזה מה שיצא: http://img520.imageshack.us/img520/7121/77443858.jpg לא הצלחתי לנעול התדר של ה PCIX על 100 אלא רק על 115 הוא ננעל(עברתי בקפיצות של 5), את התדר של ה PCI נעלתי על 33.33 כמו שצריך. למעבד נתתי 1.575V לזכרונות 2.1V ב ICH ו MCH לא שיניתי מעבר לAUTO כי זה פשוט לא שינה כלום. ניסיתי להוריד עוד קצת את התזמונים של הזכרונות אבל מעבר למה שיצא לא עבד. עכשיו לשאלות: האם זה משנה שהתדר של ה PCIX לא על 100? מדוע הזכרונות לא עובדים ב 2T(שעד כמה שידוע לי זאת צורת עבודה מועדפת)? למרות שנתתי להם 2.1V וקבעתי אותם על 4-4-4-12-2 ומה לכל הרוחות מגביל אותי לעבור מעבר לשיפור המינימלי הזה?(ההנחה שלי היא הספק הדפוק שיש לי). תודה לעוזרים. עריכה: שמתי לב…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by ThePinkPanther,

תגידו,מה זה הVOLTAGE או מה שזה לא יהיה שתמיד מדברים עליו בקשר לאוברקלוק? מה עושים איתו?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  23. אהלן חבר'ה, יש לי מארז ודלת מול התושבת של המעבד, יש מן קונוס כזה שמעביר אל המעבד אוויר, רציתי לדעת האם מאוורר חיצוני או פנימי שיזרוק אוויר פנימה, יגרום לקירור נוסף והקלה על המעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by Lavelle,

הקירור הוא למעבד P4 2.53Ghz לסוקט 478, אני רוצה להחליף את קירור הסטוק רק בגלל שהוא קודח לי בראש (למרות שהוא מקרר די טוב) כך שהקירור צריך להיות שקט ככל האפשר. תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. Started by udist,

יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250+- סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות את הסיבובים? (ואין לי בעיה עם הרעש, שגם ככה הוא מאוד שקט...)

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים