אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=54289
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 2.67GHz 920 i7 לוח אם MSI X58 הורדתי את התוכנה: CPUID HARDWARE MONITOR ותראו מה קיבלתי: מזה IOH והאם הטמפרטורה שקיבלתי (77C) נחשבת גבוהה? *הערך הכי שמאלי הוא הערך שכרגע קיים.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המפרט בצד .. כשאני מעלה את הפרקאונסי , אם זה בכרטיס מסך , ואם זה במעבד . אני מקבל שגיאה INSERT DISK COOT כאילו הוא רוצה שנאי אפרמט . עכיו שתי שאלות : 1. האם הלוח מגביל אותי ? 2. יש משהו שאני צריך לבטל כדי שזה לא יקרה ? יש לי קירור של COOLER MASTER למעבד , הוא עומד על 35-40 מעלות , זה טוב ? תודה ויום טוב אריק.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני מתככון למכור אותם כי אין לי מקום במארז http://img211.imageshack.us/my.php?image=3fans1jt.jpg אני עוד עייף מצמח :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GTX 260 של ASUS: Engine: 800Mhz Shader: 1650Mhz Memory: 2700Mhz ייתכן שמשחקים מסויימים לא מגיבים טוב עם OC וכתוצאה מכך יורד הFPS?? ועוד שאלה: הכרטיס שלי יתחמם גם אם הוא לא בעבודה רצינית בגלל הOC הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנ יקונה מחשב חדש ואני צריך מאווררים למחשב ולמארז. המארז הוא CM 690 , והוא כולל כבר 3 מאווררים ואנ יקונה עוד 2 שהם SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm. בשביל הקירור של המעבד חשבתי על SCYTHE S-FLEX 120mm 1900rpm. עכשיו קצת שאלות לגבי אלה: 1)כמה מאווררים אני יוכל לישלוט אליהם דרך הלוח הזה: EP43-DS3L?. 2)איזה דגם של מאוורר כדי לקנות לקירור של המעבד שאפשר לישלוט עליו אנא ציין דגם וחברה,(אלא אם כן אתם חושבים שהמאוורר שציינתי למעלה לא מתאים).
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני ממהיר אותו עם הדרייבר של אנוידיה (עם האופציות המובנות) ולאחר מכן עושה בדיקה. עכשיו לאחר הבדיקה של נאמר 6 שעות, הכרטיס לא קרס, והחלטתי שאני רוצה לשמור את המהירויות החדשות, אני לוחץ על שמור, והכל בסדר; העניין הוא שאחריי ריסטרט, או הדלקה מחדש ביום למחורת הכרטיס חוזר למהירויות הסטוק, איך אפשר לקבוע לו מהירויות חדשות שבהם הוא ישאר?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לומר לי אם אני יכול להשתמש בקיור הזה Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP למעבד amd athlon xp 2500+ עם לוח n-force2 nf7-s2 של abit וכמובן אם יש למישהו הצעה לקירור אוויר טובה יותר שתתאים לנתונים אני ישמח לשמוע בתודה: djez26
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה ה rpm במאוורר של הכרטיס הנ"ל? ניסיתי את הriva לא מראה rpm רק אחוזים ולדעתי הקריאה שם לא נכונה,הכרטיס מרעיש מידי ויש שם גם אפשרות לשליתה על מהירות המאוורר שגם לא עובדת לי ...
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב וגם את הקירור למעבד. הקירור הזה תופס מקום רב. השאלה אם יכנס למארז coolermaster haf -x לפי הנתונים הוא אמור אך האם זה גם תלוי בשאר הרכיבים?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול מקסימום תעיפו אותי לפורום אחר...:-) העלתי את הwcpuid משום מה התוכנה לא זיהתה לי את המהירות של הזיכרונות יש לי DDRAM 266MHz של חברה בשם Hynix אפילו מצאתי Made in Korea בקטן חחחחח משהו ע'נרי אני משער לעצמי.... אבל מה שאני לא מבין למה הוא לא מוצא את המהירות של הקקה הקטן
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי יש לי לוח של GIGABYTE GA7ZXE עם 1.8 של AMD PALOMINO AGOIA וזיכרונות SDRAM 133 + TTV7 הבעיה זה שאני לא מצליח להעביר את ה FSB מעל ל 145 מגה הרץ אחד מעל 145 וכל המערכת קופאת למישהו יש מושג מה יכול להיות הבעיה (המתח של המעבד לא יורד כשאני עושה OC וגם הטמפ לא משתנה ) ? המתח של המעבד 1.81V אשמח אם תוכלו לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק יציבות של הOC בעיקרון יש לי לטמפרטורות את ה coretemp הוא בסדר? אני צריך תוכנה שתאמץ את המעבד עד הסוף ושאולי גם תראה טמפרטורות... ולכמה זמן צריך לאמץ?10 דקות?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
אני ממש בקרוב קונה קירור למעבד ואני מיתלבט איזה ליקנות עד 200 שייח. אני שמעתי הרבה על הקירור של ה vantek ואני לא יודע עד כמה הוא שווה קנייה וגם על הcoolermaster אירו 7. אז אני מבקש שתמליצו לי מה הכי כדאי לי ליקנות, ואם יש עוד קירורים אחרים ששוה ליקנות אותם?
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה קירור חדש(פתתחתי ת'רד על זה לא מזמן) ואני רוצה לעשות OC מטורף.. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ורציתי לדעת באיזה מהירות באס הוא יגביל אותי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור והווסת המאוורר נשרף ניתן להרכיב על הגוף קירור הזה מאורר 80מ"מ נגיד SF2 ואם לא אז איזה 70מ"מ את ממליצים שיעשה עבודה טובה ויתאים לווסת של ה V7+ ?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברה! אתמול קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לפי המדריך שבאתר. המסך פועל מצויין, אבל התאורה לא פועלת.... :-[ חיברתי את K לפוטנציומטר ומשם לאדמה במולקס. את A חיברתי ל- 5V במולקס... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ערב טוב ! כחלק מפרוייקט ה-HTPC שלי ההולך ומתקרב על כל חלקיו השונים, אני גאה להציג לראשונה את הבסיס לפרוייקט, והחלקים המרכזיים בו מבחינה תפקודית. היום קבלתי בדואר את הזמנת הרכיבים מצרפת, ובהודעה זו אציג לכם אותם מורכבים על משטח פרספקס המשמש להמחשת מיקום הרכיבים בפרספקס, כנראה החומר ממנו יהיה עשוי המארז הסופי למערכת ה-HTPC כולה. בין הרכיבים - חיבורי 3.5 סטראו נקבות, נגמ"שים לשליטה על עוצמת הקול (נגמ"ש = נגד משתנה), וחיבורים "חופשיים" לחיווט רמקולים אפשריים. אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברים! המאוורר המקורי של האינטל שלי עושה רעש ברמות מטורפות. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט בהרבה. המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.67GHZ, איך אני בודק איזה SOCKET? בכל מקרה, יש לכם להמליץ לי על מאוורר שקט עד 150 ש"ח? המחשב שלי סטנדרטי לחלוטין בלי שום OC או דברים בסגנון. תודה מראש, תומר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.6 החום במנוחה 50-59 ובפעולה שהוא מריץ בנצמארקים הוא עולה ל 60-65 רוב הזמן 65 זה מוריד מהביצועים שלו? ותמליצו לי על קירור טוב
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ואני לא יודע איפה לתקוע את המאוררים יש את הקליפסים שאליהים מתחברים המאוררים אבל המאורר קתודות לא מתחברים טוב. איפה אני יכול לשים שהקירור יהיה אפקטיבי? ללא קדיחות.אם יש לכם הצעה איך לתקוע אותו במארז בלי לקדוח זה יהיה טוב. תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
צהריים טובים. יותר מדי בעיות במחשב אחד. הפעם זה הטמפ' שעלתה היום עד ל10 במנוחה ובמאמץ עד ל-15 המעבדים היו עובדים על טמפ' של 42 במאמץ. היום לפתע התחלתי לשמוע רעשים (אני חושב שזה מהספק) פתחתי את המחשב והוא היה ממש חם. אח"כ בדקתי טמפ' והיא הייתה 56. 14 יותר מהנורמלי. במה הבעיה?
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-